Pandhuan katalis DEATDY 2 – Cara entuk & ngrampungake katalis, kepiye carane entuk peluncur roket endah deathbringer ing Destiny 2 | Shacknews

Cara Entuk Pelancar Roket Eksotik Deathbringer ing Destiny 2

Menyang titik lelungan cepet lan gunakake portal Hive kanggo nglacak eris. Dheweke ngadeg ing jaga kasebut nyawang piramida. Ngomong karo dheweke terus nggoleki. . Nglumpukake hadiah saka dada sing cedhak karo etan kanggo mindhah upaya kanggo langkah sabanjure.

Pandhuan Katalis Deartinyer – Cara Entuk & Rampung Katalis

Takdir 2 Musim splicer ing kene lan wektu kanggo ngunggahake game busana. Bebarengan karo gaman anyar, kegiatan pamuter 6, eksotis, misi crita, lan Fitur transmogifikasi armor sing akeh banget pungkasane teka teka. Ing musim iki, para pemain bakal nggawe kapten mithrax sing tiba kanggo mungkasi vex saka bumi plunging dadi peteng. Kanggo sing pengin nambah arsenal saiki, katalis anyar kanggo peluncur roket démérika wis teka. Nalika gampang dipikolehi, katalis iki bisa rada ngganggu kanggo bener amarga desain senjata.

Cara Entuk Katalis Deathberringer

Katalis Deathberring dipikolehi kanthi ngrampungake serangan, pertandingan sing lain, utawa gambit. Bisa dianugerahi kanthi acak kanthi acak. Nanging, barang iki katon kanggo droprate sing rada dhuwur, mula aja kaget yen sampeyan entuk pisanan ngrampungake mogok. Kajaba iku, yen sampeyan durung entuk katalis liyane sing diikat karo kegiatan kasebut, ana kemungkinan sing beda bakal nyelehake tinimbang Deathbringer. Iki minangka cara kanggo entuk katalis iki, dadi priksa manawa ana sawetara serangan.

Liyane Destiny 2 musim splicer:

  • DESTINY 2 SINGON PUBITAN Pandhuan Kalender – RoadMap, Tanggal Acara
  • Destiny 2 Pandhuan Penyebaran Mods – Mod Cell & Warmind New
  • Pandhuan Pribadwal Destiny 2 – Cara paling apik kanggo entuk senjata iki

Katalis devesty 2 deathbringer

Cara Nganggo Katalis Deathberring

Padha karo katalis liyane sing kudu mateni mungsuh karo deurbringer kanggo level bar persentase. . Ora kaya launcher roket tradisional, Deathbringer kudu dipecat ing ndhuwur ndhuwur supaya bisa ngeculake kluster kanggo golek bom void. Amarga iki, aku nyaranake supaya ora adoh saka kegiatan kaya gambit utawa override, amarga pemain biasane bakal mateni mungsuh-mungsuh sadurunge. Nyatane, iki minangka katalis sing bakal luwih cepet yen sampeyan solo utawa karo kanca-kanca.

Kanggo asu serigala, sampeyan kudu tekan kerusakan pungkasan. Ing kono, sampeyan bisa mlebu kode kanggo ngeterake menyang Shuro Chi. Sawise sampeyan ana ing kene, nyelehake spanduk gropyokan kanggo ngisi ammo abot banjur miwiti pertemuan. Bukaan bagean iki duwe ton mungsuh mungsuh sing kondensasi. Iki nggawe deepbringer utamane kuat, ngidini sampeyan cepet ngilangi klompok gedhe. Kajaba iku, sampeyan mung bisa mateni mungsuh supaya sampeyan bisa miwiti maneh, olahan ammo, lan baleni. Cara liya mung nggiling sektor sing ilang kaya Dock Kingship utawa Situs Penggalian XII.

Yen sampeyan lagi ana ing klompok, pertempuran sampeyan pengin sirah. Ora mung ana gangguan mungsuh komik, nanging ana papan sing bisa diisi sawetara roket sampeyan. Mung priksa manawa ngluncurake roket peluncuran lan roket rocket Ammo Finder Ammo! Bakal butuh wektu, nanging yen ngrampungake katalis iki bakal nyuda jarak sampeyan kudu ngeculake orbs sing kudu ngatasi karusakan maksimal. Peluncur roket luwih apik ing konten Endgame ing dina iki, pungkasane nggawe senjata sing nyenengake iki kanggo kekacoan!

Cara Entuk Pelancar Roket Eksotik Deathbringer ing Destiny 2

Cara Entuk Pelancar Roket Eksotik Deathbringer ing Destiny 2

Mbukak kunci peluncur roket endah Deathbringer kanthi ngrampungake memori Sai Mota Quest ing Destiny 2.

11 Oktober 2019 9:00

Mbukak kunci peluncur roket endah ing deadbringer ing Destiny 2 bakal dadi prioritas sing dhuwur. Senjata sing kuat iki bisa nyiyapake akeh kerusakan kanthi pola tembak sing unik. Njupuk tangan ing DeathBringer bakal rada tantangan, amarga mbutuhake laris usaha sing dawa sing diwiwiti karo memori Sai Mota.

Cara Entuk Deathbringer

Langkah pertama ing Mbukak kunci Deepbringer yaiku ngrampungake kampanye bayangan. Sawise crita rampung, sampeyan kudu ngomong karo Eris Eris kanggo nampa upaya, elinga Sai Mota. Ngrampungake The Quest Wraké sing sampeyan akses menyang simfoni saka Simfoni. Sawise kabeh rampung, peluncur roket endah endah deathbringer bakal dadi duweke.

Memori saka Sai Mota

Takdir 2 Memori Sai Mota

  • Rampungake “Spelunker lunar” kanggo entuk fragmen data firewall. Gunakake fragmen kanggo ngakses kolong inti sistem ing Wahyu K1 ilang sektor.

Wikah inti sistem sing diakses: Supaya ngrampungake langkah iki, sampeyan kudu tuku hadiah minggu minggu eris Morn, spelunker lunar. Bounty iki sampeyan wis ngrampungake telung sektor sing ilang rembulan. Sawise rampung, sampeyan bakal bisa nggunakake fragmen data firewall kanggo mbukak lawang khusus sing didhelikake ing riz r1 sektor ilang

Lunar spelunker

Memori Destiny 2 Sai Mota Lunar Spelunker

Roti rempah-rempah ing 3 sektor sing ilang rembulan:

  • Komuni K1
  • Logistik K1
  • K1 Crew Quar

Wahyu K1

Fragment Destiny 2 Firewall

Sawise ngrampungake hadiah lan fragmen data firewall, pindhah menyang wahyu K1 ilang sektor ing pelabuhan kasusahan. Perang liwat sektor sing ilang nganti pungkasan banjur menek menyang trowongan cilik sing cedhak karo loot cache. Berinteraksi karo terminal kanggo nampa langkah sabanjure, kalung sing rusak. Sampeyan uga bisa menehi jade terwelu salah siji saka rokok beras cilik nalika sampeyan lagi ing kene.

Kalung Broken Sai Mota

Destiny 2 Sai Mota

  • Goleki scraps kalung Sai Mota kanthi ngalahake wengi ing wulan kanthi kemampuan ARC. Mungsuh sing luwih kuat maringi kemajuan maneh.

Kalung saka Kalung sing diklumpukake: Gunakake salah sawijining pembuatan ngimpi elek kanggo mateni ngimpi elek, utawa coba salah sawijining sektor sing ilang ing rembulan. Sing luwih kuat ngimpi elek, luwih akeh scrap sampeyan bakal nglumpukake. Mesthekake sampeyan nyebabake karusakan karo kemampuan busur lan dudu senjata sampeyan. Ngrusak mungsuh nganti awake dhewe ringkih lan rampung kanthi kabisan kanggo asil sing paling apik.

Kalung Reparmuka Sai Mota

Kalung Destiny 2 Sai Motas Dipaneksi

  • Gunakake portal ing papan suci kanggo ngasilake kalung sing dibayar Sai Mota kanggo eris.

Menyang titik lelungan cepet lan gunakake portal Hive kanggo nglacak eris. Dheweke ngadeg ing jaga kasebut nyawang piramida. Ngomong karo dheweke terus nggoleki. Sampeyan uga bisa milih “krungu liyane” yen sampeyan pengin luwih lore. Nglumpukake hadiah saka dada sing cedhak karo etan kanggo mindhah upaya kanggo langkah sabanjure.

Symphony pati

Ganjaran sampeyan saka dada yaiku nggoleki, simfoni pati. Iki minangka upaya eksotis sing ndadékaké sampeyan mbukak kunci désida. Langkah pisanan yaiku Fakultas Tengkorak.

Fakultas saka tengkorak

Destiny 2 Simfony Pati Pati

  • Eris Morn yakin ilmu jahat Hive kasebut bisa diuripake. Nulungi dheweke nyelidiki bunder balung ing ngisor rembulan.

Kanggo ngrampungake langkah iki, sampeyan kudu cara menyang bunder balung ing Hellmouth. Iki minangka area pusat Hellmouth sing bisa diakses dening lawang mlebu labyrinthine ing ngisor rembulan. Bukak peta sampeyan lan temokake spanduk biru ing rembulan. Lacak kanggo gampang golek dalan menyang Hellmouth lan Bunder Balung.

DESTINY 2 Sarang Sarang Langsung

Saka kene, sampeyan kudu perang menyang nubruk safiring lan mungkasi komuni jahat Hive. Sawise sarang ditumpes, sampeyan bakal nampa langkah sabanjure.

Lullaby tali

Destiny 2 Lullaby

  • Pangertosan sampeyan babagan Deathsong Hive mung mung diwiwiti. Njupuk tengkorak meneng kanggo Eris Ern.

Gunakake titik lelungan cepet ing rembulan lan ngomong karo eris. Coba bunder game ban yen sampeyan butuh istirahat kanthi cepet saka grinding upaya.

Elegy Sumsum

Takdir 2 Kolektor Tulang

  • Nglumpukake balung saka acara umum ing cedhak Hellmouth, Wahyu Sektor K1 sing ilang ing pelabuhan kasusahan, lan kolektor balung sing ngumbang ing rembulan.

Langkah iki mbutuhake sampeyan ngumpulake sawetara balung saka telung macem-macem lokasi ing sekitar rembulan. Dheweke cukup gampang ditemokake.

Balung Nyuda: Kanggo njaluk balung sing nyeger, sampeyan kudu ngenteni ing Hellmouth kanggo acara umum kanggo spawn. Ana laporan sing ora ana prastawa umum sing katon ing wulan, dene pemain liyane wis nglaporake kudu ngenteni 30 menit sadurunge siji acara.

Balung ritualistik: Iki kanthi tunggal paling gampang kanggo entuk. Pindhah menyang pelabuhan kasusahan lan ing sektor sing ilang ana ing kana. Ngalahake bos lan mbukak cache ritual kanggo njaluk balung ritualistik.

Kolektor balung: Peneblugan balung bakal angel kanggo nemokake, amarga iku spaw acak. Nanging, aku wis duwe kabegjan sing bisa ditemokake ing jangkar cahya, mung cedhak karo dada daerah sing ditandhani ing peta.

Konduktor sing diajari

DESTINY 2 konduktor dhuwur sulmakta

  • Ketik Scarlet tetep mogok lan mateni konduktor dhuwur, sulmakta, ing njero.

Konduktor sing dhuwur dikalahake: sulmakta bisa ditemokake sajrone lif lif munggah menyang bos pungkasan, hushladun sajrone scarlet tetep mogok. Serangan iki bisa diaktifake saka Direktur rembulan. Ingkang kaping pindho, elevator mandheg, sampeyan bisa nemokake Sulmakta ing sisih tengen ing sisih tengen wilayah sing ana mungsuh.

Harmoni sing paling peteng

Destiny 2 saka Harmony sing paling peteng

  • Ngrekam mungsuhmu ‘njerit. Kekalahan petugas dhasar kanggo ngrekam rasa ora nyaman. Ngalahake elit lan minibosses kanggo nyeri nyeri. Dalah panggedhe lan wali liyane kanggo nyathet kasusahan. Njerit kumpul ing rembulan luwih akeh.

Cara paling gampang kanggo nyathet rasa ora nyaman, tangisan sing lara, lan diusahake amarga mungsuh sampeyan yaiku main acara umum banjur ngenteni serangan vex. Ungaké iki nawakake mungsuh akeh, lan sampeyan kudu entuk langkah upaya ing siji utawa loro serangan. Iki uga minangka kesempatan sing apik kanggo mbukak kunci vex yen durung rampung.

Koor saka sing dikutuk

Koir Takdir 2 Sing Dikirim

  • Nglawan dalan menyang jerone bunder bunder, slamet ing Aria, lan ngalahake deati, IR Airam. Banjur, tengkorak dheweke eris esuk.

Langkah pungkasan kanggo entuk Deepbringer yaiku upaya, koor saka sing dikutuk. Bukak peta lan track Banner Blue. Tindakake dalan ing jero Hellmouth lan menyang bunder balung. Nyedhaki spanduk lan aktifake. Tindakake toland ing sekitar MAW ing Hellmouth lan ngliwati lawang menyang terowongan ireng pitch.

Destiny 2 ir Airam Deathsinger

Mateni Wizards ing pungkasan saben wilayah. Nalika sampeyan mlebu ing wilayah, dheweke bakal miwiti nyanyi deathsong sing umur 60 detik. Yen wektu nganti nol, bakal mateni sampeyan. Tekan menyang Catacombs, ing endi wae sampeyan kudu mateni pati final lan nuntut tengkorak dheweke. Njupuk maneh menyang eris enjing.

A mati wengi

Destiny 2 A seda ngimpi elek

  • Nggawa tengkorak nyanyi kanggo eris enjing kanggo ngrampungake instrumen perang anyar sing medeni.

Dolan marani Eris ing Sanctuary ing rembulan lan ngomong karo dheweke kanggo mbukak kunci roket roket endah Deathrowbringer. Iki minangka gulung gear sing kuat lan bakal nyelehake ing +5 kekuwatan dhasar sampeyan. Coba ngirit iki mengko ing kekuwatan sampeyan tilase amarga bakal mbanting sampeyan luwih dhuwur.

Peluncur roket roket endah deathbringer

Perks 2 DEATDOBRINGER

Pelancar roket endah Deathrowbringer minangka kewan sing menarik. Ora kaya peluncur roket liyane sing gumantung karo pengaruh langsung, Deathbringer luwih kaya mortir mortir bahu sing dipasang. Perks yaiku:

  • Pangiriman Peteng – Fires Proyobsiles Proyobel sing Nyuda Sing Nyuda ORBS. Tampilake nembak kanggo ngobong, ngeculake kanggo nyingkirake.
  • Keturunan Peteng – Luwih saka Orb Orb Falls, Detonasi Sing Luwih Kuat.

Strategi kasebut yaiku target ing ndhuwur target, lan wektu ngeculake pemicu kanggo njamin udan orbs lan bener-bener kenek. Sing luwih tiba, luwih akeh nurunake. Nanging, orbs kasebut ilang sawise tiba sawetara meter, saengga ana jarak maksimal sing bisa mudhun. Apa iki bakal dadi pilihan sing sregep ing pve utawa pvp isih durung katon.

Mbukak kunci peluncur roket endah Deathrowbringer minangka proses sing rada dawa. Kabeh diwiwiti kanthi ngrampungake kampanye bayangan lan banjur nggarap memori Sai Mota Quest. Sanadyan dudu pilihan senjata meta, isih kudu entuk, mung ing kasus. Priksa Pandhuan Destiny Destiny 2 Shacknews kanggo Panuntun Senjata sing Luwih Eksotis.

Ngalahake saka tanah ing ngisor, Sam Chandler nggawa sawetara hemisfera kidul sing nyambut gawe. Sawise mumbul sawetara universitas, entuk gelar sarjana, lan ngetik industri game video, dheweke nemokake kulawarga anyar ing kene ing Shacknews minangka editor tuntunan. Ora ana sing seneng banget tinimbang ngrancang pandhuan sing bakal nulungi wong liya. Yen sampeyan butuh pitulung karo pandhuan, utawa sok dong mirsani apa wae sing cukup, sampeyan bisa tweet: @samuelchandler