Pandhuan Gauntlet Void Dunia Anyar lan Best Damel., Pandhuan lan Mbangun Gauntlet – Donya Anyar – Vena Icy

Pandhuan gauntlet Void lan mbangun kanggo jagad anyar

Contents

Rangkaian agawe nambah karusakan serangan saka 30% saka target karo debuff aktif.

Pandhuan Gauntlet Void Dunia Anyar lan Best Damel

Pengin sinau carane ngontrol Void ing World New World? Pandhuan iki minangka nyilem jero menyang kabeh barang sing gauntlet gaman ing MMO Amazon!

Pandhuan iki nyalahake katrampilan, pasif, lan sawetara mbangun sing apik kanggo senjata ga gauntlet sing ora ana ing jagad anyar. Pandhuan iki bisa dianggep minangka versi pandhuan dunia anyar kanggo gaman kanggo pamula. Ing pungkasan pandhuan iki, sampeyan kudu duwe pangerten sing lengkap babagan gauntlet Void lan praktik bisa nguwasani kanthi lengkap.

Pandhuan wis anyar kanggo Patch 1.9.2

Tabel konten

  • Gambaran Umum Void Gauntlet
  • Katrampilan swara, pasif, lan tunjangan
    • Panen intine
    • Wit-witan
    • Wit Decay
    • Tunjangan ketrampilan kosong
    • MEEE DPS
    • Ranged DPS
    • Mbangun Debuffer Debuffer

    Gambaran Umum Void Gauntlet

    Gauntlet Void akeh banget “Jack kabeh perdagangan” jinis senjata “. Nalika ora ana ing kualitas tartamtu kaya kekuwatan mentah, iki dibayar kanggo akeh banget karo ton DPS, kapabilitas detail.

    Sampeyan bisa ngerteni carane njaluk simpenan ing macem-macem tingkat liwat cara normal sing bakal digunakake kanggo entuk senjata liyane kaya loot utawa kerajinan.

    Fungsi senjata iki minangka hibrida sing kuwat ing antarane DPS lan dhukungan, nanging uga DPS Mealee lan Ranged DPS. Iki ndadekake pisungsung ing kategori karusakan, bisa dadi buff dhewe lan toko cedhak. Penyembuhan kasebut bisa nyedhiyani bareng karo macem-macem debuff lan status sing kasedhiya kanggo nuduhake kategori dhukungan uga.

    Ing kategori karusakan, ana pilihan sing bisa ditindakake kanthi bener minangka loro DPS utawa DPS Mealee. Keluwesan unik iki ngidini gauntlet kanthi gampang gampang, sanajan ana gaman liyane, sanajan sing mbutuhake permata unsur kanggo njaga karusakan. Preduli saka gaman sing sampeyan pilih kanthi pasangan, cocog banget kanggo proyek kasebut.

    Ing kategori dhukungan, void gauntlet sumunar kanthi akses menyang akeh Aoe Buffs lan debuff sing mbantu ora mung sampeyan nanging kanca-kanca luwih apik ing pertempuran, nalika ngrusak musuh. Nalika rasio kanggo penyembuhan ora nyengsemaken, didhukung dening kekuwatan sing akeh lan dayuffing kanthi gampang bisa nggawe healer sing luar biasa. Masangake karo staf urip kanggo nindakake akeh penyembuhan sampeyan, lan supaya iki dadi alat sing luwih rinci kanthi akeh penyembuhan ekstra.

    Katrampilan swara, pasif, lan tunjangan

    Pisanan kita bakal nyebabake katrampilan lan pasif. Kita bakal ngomong babagan saben, sing digunakake lan kepiye efektif. Ana akeh kanggo nutupi kene, dadi kita bakal ngilangi wit kanggo njaga samesthine.

    Kejadha informasi umum, mula bakal diwenehi peringkat saka C munggah menyang S Tier kanggo loro lan Pvp. C Tier eksklusif kanggo pasif sing ora apik banget, mula dipeksa upgrade liyane utawa umume ora ana gunane. A lan B Tiar minangka undakan middling, dilebokake ing antarane pidana sing paling ala lan sing paling apik, santai kanthi cara utawa liyane. S tier minangka pihak sing apik, sing sampeyan meh mesthi arep yen sampeyan milih katrampilan utawa pengin amarga migunani amarga migunani ing pirang-pirang skenario.

    Panen intine

    Panen intine ngganti kemampuan gauntlet sing ora bisa diblokir nalika bledug tanpa aktif. Bagean unik saka set kemampuan gauntlet Void ngidini sampeyan perdagangan kesehatan kanggo Mana. Belanja sumber iki dadi luwih efisien karo karusakan senjata sing luwih dhuwur. Saiki, skala kanggo efek iki ora dingerteni.

    Serangan abot pungkasane dadi karep kanggo iki, duwe biaya mana nanging penyembuhan 30% utawa luwih saka karusakan. Kaloro efek kasebut penting kanggo muter utawa nglawan gauntlet Void.

    Wit-witan

    Wit-witan pepadhang yaiku sampeyan bakal entuk akeh potensial karusakan saka. Wit iki duwe fokus sing dhuwur kanggo kabisan sing nyerang lan akeh pasif kanggo nambah kasempatan kritis lan karusakan kritis.

    Agul-agul void

    Void Blade Sisih Alligasi Energi Murni, Ngonversi serangan dhasar kanggo serangan Melee nganti 15 detik. Serangan entheng bakal menehi hasil 90% karusakan senjata, serangan abot bakal ngatasi karusakan 140%. Bisa dibatalake kanthi awal kanthi recasing (sawise 0.6 detik) utawa gaman swtapping.

    Kabeh hits kanthi bledosan voad nyebabake, sing menehi karusakan senjata 5% saben tumpukan lan didhaptar kanggo 10% saben tumpukan sajrone 8 detik. Tumpukan disintegrasi nganti 3 kaping.

    Keterampilan iki dagang serangan sampeyan alon-alon kanggo serangan melee sing luwih cepet kanthi paukuman sing sithik. Wangsulan: Bab ingkang paling gedhe sing ngidini Expel minangka pilihan karusakan yaiku kemampuan kanggo latar mburi, njamin ton karusakan kanthi cepet. Gabungke karo efek dot / rend sing ditrapake karo saben hit lan sampeyan duwe kekuwatan sing dikempalken menyang kemampuan siji iki.

    Kanthi cooldown 25 detik, lan biaya mana 20 mana; Blade Void minangka salah sawijining cooldowns paling dawa gauntlet sing sah, nanging uga salah siji sing paling larang. Wiwit cooldown diwiwiti ing cast lan ora kadaluwarsa, duwe cooldown 10 detik nalika ora dibatalake awal.

    Rating Voad Blade: S – Pve lan Pvp

    Dadi salah sawijining kemampuan nglanggar sing paling kuat, ora ana rahasia sing bisa digunakake kanthi gampang. Nalika ana sawetara downsids kaya winates winates, luwih saka nggawe kerusakan akeh. Kasunyatan manawa uga ngetrapake efek rend lan dot karo saben hit mung luwih gedhe.

    Agul-agul agul

    Bulat bektifikasi ngasilake efek 20% kanggo 5 detik nalika mbanting agul-agul.

    Diwenehi agul-agul swara kasebut ndadekake sampeyan DPS Mealee, iki bakal dadi pilihan sing apik. Benteng iku pantes kanggo DPS Mealee, utamane sing duwe jangkoan luwih cendhek.

    Rating Blade Forifed: A – pve lan Pvp

    Efek Benteng cukup apik, lan 20% ora sithik kanthi cara apa wae. Nalika iku mung kanggo wektu sing cendhak sawise casting, isih luwih saka cukup kanggo mbantu nutup jarak nglawan mungsuh.

    Void Void

    Void Void Nambah Kerusakan Kritis Void Void kanthi 10%.

    Amarga sampeyan bakal bisa digunakake minangka DPS Mealee, iki minangka bonus sing apik banget, amarga bisa terus backstab kanggo kerusakan ekstra iki kanthi jumlah sing rusak.

    Rating Voous Voous: S – Pve, A – PvP

    Kanthi backstab kabeh nanging njamin karusakan sing tambah akeh babagan konten Gebaran Group, arang kahanan sing ora dikarepake. Ditambahake kabeh kasempatan kritis sampeyan entuk pasif saka wit pangurmatan, mula isih tetep santun nalika ora entuk backstabs.

    Iku amarga manawa kasempatan kritis sing padha karo dhukungan iki, nanging bisa uga ora mesthi titik sing paling apik, amarga sampeyan ora bisa nyerang kanthi asring. Iki isih dadi pilihan sing hebat nanging mbutuhake investasi tambahan kanggo kasempatan kritis duwe nilai sing padha.

    Blade LeeChing

    Blade LeeCh nggawe serangan abot kanthi agul-agul sing bisa nambani sampeyan kanggo ngrusak senjata senjata 5% saben tumpukan. Skala penyembuhan iki kanthi fokus.

    Kanthi jumlah sing asor, iku arang banget milih milih iki. Malah kanthi gangguan dibandhingke kanthi tumpukan, iku mung karusakan senjata 15%. Iku prayoga yen sampeyan ora duwe pecah inti, nanging underaning yen sampeyan.

    Rating Blade Leecing: B – Pve, A – Pvp

    Penyembuhan tambahan ekstra iki cukup diabaikan ing kasus paling akeh. Sampeyan duwe pasif lan malah kemampuan sing bakal mungkasi sregep utawa luwih akeh penyembuhan ing paling kahanan.

    Ing PVP Nanging, iki luwih larang minangka agul-agul swara kasebut duwe lungse / nelusuri nalika nyerang. Iku ndadekake nambani sing bisa dipercaya tanpa kudu gumantung ing panci. Nalika ora bisa ngobati kanggo ton isih cocog karo sakabèhé.

    Kewajiban

    Oblivion nyemprotake Aoe 5m ing sikil sampeyan sing ngrancang 30% karusakan senjata kaping pindho nalika uga makarya 15% aghower kanggo sekutu ing njero AOO. Iki Aoe tahan 6 detik.

    Kerusakan sing apik banget sajrone wektu lan empower sing prayoga ing katrampilan siji? Mung seneng stasioner lan duwe radius sing apik.

    Kanthi cooldown 20 detik lan biaya mana 30; Oblivion langsung ing tengah-tengah kanggo cooldowns silihan gauntlet, nalika dadi mantra sing paling larang kanggo matak.

    Oblivion Rating: S – Pve, B – Pvp

    Oblivion gedhe ing pude, ing ngendi umume, mungsuh bakal diklompokake ing sekitar sampeyan utawa tank, lan pancen gampang disimpen ing radius iki. Kanthi iki minangka pilihan mung siji-sijine sampeyan ing njaba cleave Melee Melee, iku ngrusak cukup cukup.

    Ing PVP, isih bisa nggunakake yen sampeyan bakal luwih saka gaya PlaySty, nanging kanthi cara void dadi pilihan Pvp sing kuwat, angel banget. Sampeyan meh dijamin ilang ing pirang-pirang karusakan lan mung mungsuh sampeyan supaya zona.

    Withering LoCivion

    Oblivion garing nambah efek ngremehake kabeh serangan sampeyan sing digawe. Iki minangka 5% sing dadi tumpukan nganti kaping 3, nganti maksimal 15%. Efek iki suwene 5 detik sawise aplikasi pungkasan.

    Efek lemah iki apik kanggo ngrusak loro amarga nggunakake agul-agul swara lan mung ngetrapake serangan kanthi serangan. Nalika iku rada ing sisih lemah saben tumpukan, regane tumpukan kanthi lengkap iku pantes.

    Titik Oblivion Rating: A – Pve, B – Pvp

    Ing Pve Nanging, diwatesi kanggo durasi cendhak sing dawa lan lombal sing dawa banget. Iki nggawe wektu sing kurang sithik tanpa dhukungan cooldown. Matur nuwun sanget gauntlet sing apik duwe akses menyang backstab.

    Kanthi nuwuhake wong-wong sing butuh kanggo nggedhekake, angel banget kanggo entuk nilai saka iki ing pvp. Mbenakake Tanah 3 Hits sajrone 6 detik bisa cukup sanajan nindakake dodges lan CC liyane sing ana. Sampeyan mesthi bakal ngandelake njerit njerit kanggo tumpukan terus-terusan.

    Kasedhiya

    Utangan sing nyenengake digulung 25% regresi stamina ekstra kanggo sampeyan lan sekutu ing zona.

    Kanthi efek sing diganti dadi peningkatan persentase regenerasi stamina rada warata yen ilang regane. Nanging, isih bisa digunakake ing ngarep sadurunge mung pulih stamina sakabèhé.

    RATALIKAN INGGRIS: A – Pve lan Pvp

    Nalika sakabehe luwih lemah sawise owah-owahan persentase daurasi tinimbang rata, isih dadi pilihan sing apik kanggo pertempuran lengkap utawa ndhukung garis ngarep.

    Petrifying Scream

    Petrifying Scream Deals 70% Kerusakan Senjata ing Tumpeng 5 meter sing sempit ing ngarep sampeyan, mungsuh lan mungsuh rooting sajrone 2 detik. Kanthi carnelian permata slot, keterampilan iki bakal nyenyet mungsuh sing kena nganti 4 detik.

    Kerusakan sing apik ing Aoe cilik kanthi potensial gangguan. Iki ndadekake banget migunani kanggo akeh kahanan, nanging rada kuwat ing pvp.

    Kanthi cooldown 15 detik lan biaya mana saka 25, petrifying njerit minangka salah sawijining cooldown paling cendhak paling cendhak nanging uga duwe panganan sing adil.

    Petrifying Scream Rating: B – Pve, A – Pvp

    Ing heve keterampilan iki bisa dadi cara sing apik kanggo njaga sawetara mungsuh, sanajan sebagian sebagian sebagian sebagian mungsuh sing ngancam nyata bakal dadi kekebalan kanggo oyod kanthi efektifitas.

    Ing PVP, iki minangka kemampuan sing apik kanggo pasangan kanthi agul-agul swara amarga sampeyan bakal luwih gampang digunakake kanggo nggunakake luwih asring digunakake. Void Blade uga nggawe tindakake ing root, saéngga karusakan cepet sing ora bisa didegake.

    Swara-swara balung

    Swara sing nggegirisi balung mundhak ngormati durasi oyod Scream kanthi 1 detik marang target 50% kesehatan.

    Kagelasan target target bledosan, iki bisa mbantu sampeyan njupuk mungsuh sing bisa ditindakake saka sampeyan.

    Rating swara-boneka: c – pve, a – pvp

    Durasi akar ekstra ora bakal ditindakake ing pve minangka sebagian ancaman paling gedhe cenderung imun kanggo. Karo uga duwe ambang, paling cilik mungsuh sing luwih cilik bakal luwih cepet mandheg saka sing bener.

    Ing PVP Nanging, yen sampeyan nggunakake katrampilan iki minangka cara kanggo nyegah mungsuh ora bisa lolos, mula dheweke bakal luwih kuat nalika dheweke luwih seneng. Gabungke karo kapabilitas lunging agul-agul lan apik banget.

    Nganggo Echoes

    Echoes Frofes ngidini petrifikasi kanggo njerit 10% saben target saben target 10 detik. Efek iki bisa tumpukan nganti kaping 3.

    Sacedhake santai karo potensial supaya bisa ana salah sawijining efek beteng sing paling kuat. Gabungke karo apa sing wis ditawakake, lan iku regane apik.

    FORCYIFYING ECHES Rating: A – Pve, S – Pvp

    Nilai dhuwur saka benteng iki bisa dianggep kudu dipikirake, sanajan ing Pve. Tetep kanggo wektu sing cukup suwe, sampeyan bisa nglumpukake mungsuh sawetara, mbantah Petrify Scream lan menyang kutha kanthi agul-agul kanthi gampang lan gampang digayuh.

    Ing kahanan PVP lan perang utamane, iki bisa dadi bedane antarane urip lan mati, utamane yen sampeyan nggunakake agul-agul Void. Malah ing dasar 10% kanggo ngengingi mungsuh siji, bisa nggawe prabédan kanggo mbantu sampeyan ngrusak. Thanks kanggo durasi sing paling dhuwur, mula gampang ditrapake maneh, yen ora nate mati.

    Perangan Pasif Annihilation

    Umume kasempatan kritis sampeyan lan karusakan ing kene ing sisih wit pasif. Iki menehi akeh potensial kanggo hit kritis, ora preduli yen sampeyan arep ing DPS utawa Melee DPS.

    Kemungu kesor

    Keen andhap-hasil sampeyan minangka Bonus 10% kasempatan kritis nalika kabeh kabisan yaiku cooldown.

    Iki gampang salah sawijining pidana sing luwih apik ing sisih wit iki, nanging uga ana efek sisih aneh nalika nyoba kanggo min-max. Pungkasane bisa nyebabake gauntlet Void dadi kuwat banget, nanging uga Mana Luwe.

    Rating Andhiliten Kahurit: A – Pve lan Pvp

    Iki minangka pasif sing apik banget kanggo pight lan pvp, nanging entuk akeh biaya lan perdagangan perdagangan. Iki njaluk sampeyan kanthi langsung nggunakake kabeh cooldowns kanggo nggedhekake wektu sampeyan wis aktif. Yen wis dipasangake karo jarak sing nyegerake lan nguatake banget, dadi kuwat banget nanging tambah akeh biaya mana sampeyan.

    Pact

    Pact nilir nambah karusakan kanthi 10% nalika ana ing ngisor 50% Mana.

    Iki apik banget ing pasif. . Pasif iki, sadawane kesejahteraan nggawe sepasang kekuwatan sing menehi bathi panggunaan sing ati-ati kanggo panen intine.

    Rating paketan nilar: S – pve lan pvp

    Kanthi gampang kanggo njaga dhewe ing ngisor 50% Mana lan tenan ngatur kesehatan lan Mana liwat intine. Sampeyan bisa njaga awake dhewe meh garing ing Mana lan nggunakake panen intine mung cukup kanggo matak lan njaga bonus iki.

    Cedhak Perumahan

    Perumahan sing nguatake menehi dhuwit 10% nalika kemampuan pemutus sajrone 5 meter mungsuh. Efek iki bisa tumpukan nganti kaping 3 kanggo bonus 30% lan tahan 5 detik.

    Kanggo ngilangi lengkap, iki digabungake karo pilihan sing dipilih utawa tethul sing bisa ditindakake supaya sampeyan mencet tutup panguatan. Pancen kurang pasif iki, nanging uga mbutuhake jumlah pengurangan cooldown sing cukup lan nggunakake akeh mana kanggo njaga terus-terusan, nanging bisa.

    Kekuwatan Proximasi Rating: S – Pve lan Pvp

    Wiwit syarat-syarat mung cedhak karo mungsuh nalika ngusir, lan Void Gauntlet duwe akses gampang kanggo nyuda gampang, iki bisa gampang ditumpuk lan dijaga kanthi panggunaan sing tepat. Sampeyan bisa uga rada angel ing PVP, nanging matur nuwun sampeyan duwe pilihan supaya luwih gampang liwat Perks.

    Refresy fraaily

    Refreshy fraailthing geran 5% pengurangan cooldown nalika ngulungake mungsuh kanthi paling ora 3 debuff.

    All-bLADE VOID minangka persiyapan solo paling gampang kanggo iki, nyerang bubar kanthi saben hit. Kanthi pecah pecah lan tethul sing bale uga dadi pilihan sing apik kanggo nggunakake pasif iki.

    Rating Kerajinan Refreshing: S – Pve lan Pvp

    Amarga pasif iki ora peduli yen ana gunane utawa kenek, iki minangka salah sawijining paksi sing paling fleksibel ing wit kanggo nyuda cooldown. Ana uga akeh cara kanggo nyiyapake dhewe, dadi gedhe sanajan solo.

    Keyakinan

    Keyeyaya kepengin nganakaké sampeyan 10% kasempatan kritis nalika ndhuwur 50% kesehatan.

    Kaya sing wis dingerteni sadurunge, ngimbangi bonus iki bebarengan karo pak paket bakal dadi salah sawijining kunci kanggo nggedhekake potensial void gauntlet. Iki mbantu sampeyan menehi kritik kanthi asring kanggo loro lan MEEE muter yen sampeyan ora bisa entuk backstabs bisa dipercaya.

    Keyejeri kapercayan sing apik: S – pve lan pvp

    Kanthi manajemen sumber daya sing ati-ati, iki pungkasane aktif ing wektu kajaba sampeyan wis dicekel karo mungsuh. Dipasangake karo pakta sing ditinggalake, nggawe lan menarik tegese ngatur sumber daya kanggo karusakan maksimal.

    Tliti seger

    Precision Precision Refreshing 10% nyuda coldown saben hit kritis.

    Iki digabungake karo agul-agul swara bisa nggawe akeh spam kanthi jumlah wektu sing cendhak. Kanthi kemampuan agul-agul backstab kanggo nggawe backstab nggawe iki gampang micu kanggo DPS DPS sing mbangun lan pejuang liyane nggawe serangan luwih akeh, sampeyan ora bakal klalen pasif iki.

    Rating presisi sing nyegerake: S – pve lan pvp

    Ing antarane dhukungan sing kuat kanggo hit kritis, iki minangka pasif cooldown sing paling apik. kanthi dhukungan tambahan Perk, sanajan serangan wiwit dadi dipercaya supaya bisa sregep kanggo loro lan Melee Persiyapan.

    Panen efisien

    Panen efisien nyuda biaya kesehatan intine panen kanthi 35%.

    Iki pasif luwih akeh didol menyang sakabehing microoman sumber sampeyan sing ana sawetara pasif liyane sing pengin ditindakake. Duwe regane kurang kesehatan nanging isih bisa menehi jumlah Mana sing padha ndadekake pilihan apik kanggo pemulihan mana umum.

    Rating panen sing efisien: S – pve lan pvp

    Kanthi syarat Mana sing rendah dicopot, iki bisa uga dadi pasif pokok kanggo guantlet void, ngidini dadi alat karusakan sing padhet utawa tangan kanggo mbalekake Mana kanthi cepet ing kasus sing langka sing dibutuhake.

    Kasusaharaan lintah

    Penyihir lintah nambani sampeyan kanggo 15% karusakan sing ditangani kanthi serangan kritis sampeyan.

    Iki minangka versi sing luwih kuat saka pasif Ax sing rada kuat, sing fungsi sing padha. Ora kaya kapak gedhe, sampeyan duwe kasempatan sing luwih dhuwur kanggo menehi kritik, matur nuwun kanggo pasif sing luwih dipercaya.

    Leming Agony Rating: S – Pve lan Pvp

    Nganggo utawa tanpa agul-agul sing ora jelas, pasif iki pancen apik kanggo nyepetake sampeyan yen sampeyan ditumpuk kanthi nasiik lan tunjangan kritis. Iki pasif sing luwih kuat tinimbang sing cocog karo kapak sing gedhe, amarga Ax gedhe ora duwe dhukungan sing padha kanggo serangan kritis.

    Voidcaller (Annihilation Ultimate)

    Voidcaller Menehi Tumpukan Intensensi Void kanggo saben kapinteran sing sukses. Yen tekan tumpukan maksimal 6, sampeyan nggunakake tumpukan kanggo ngetokake aura 3 meter sing nambani sampeyan lan sekutu kanggo kerusakan senjata 30%, nalika ngrampungake kerusakan 30% kanggo mungsuh. Aura iki suwene 5 detik lan duwe 20 kaping pindho cooldown. Timbangan marasake mung fokus.

    Iki minangka zona penyembuhan sing rada kuwat lan luwih kuat tinimbang staf urip sing pasif, nanging amarga skala ngisor sing ora bisa digunakake kanthi fokus, pungkasane rada luwih lemah. Iki isih karusakan setengah prayoga nalika digunakake kanthi agul-agul sing ora suwe, nanging wektu cendhak lan dawa cooldown nggawe desain sing bisa ditakoni kanggo pasif utama.

    Voidcaller Rating: A – pve, A + – PVP

    Voidcaller minangka pilihan sing menarik kanggo meksa DPS saka bangunan bledosan void. Bisa dadi prayoga lan temtunipun pilihan sing luwih apik kanggo bangunan kasebut. Nanging efek penyembuhan dadi ceruk canthe.

    Aku wis menehi rated kanthi rada luwih dhuwur ing PVP, amarga sampeyan gampang dadi garis ngarep ing perang nggunakake kabeh crit, lan akeh, ngontrol, lan akeh; Kabeh nalika sok-sok nyedhiyakake tambahan kanggo nambani boneka boneka. Malah ing njaba iki, penyembuhan ekstra bisa apik ing PVP lan bisa dadi gelut ing sih sampeyan.

    Wit Decay

    Wit bosok duwe fokus abot ing manajemen manajemen lan playing. Iki ndadekake wit gedhe kanggo loro DPS lan Dealer mbangun.

    Orb bosok

    Orb Decay minangka phase rong fase, projectile sing ora bisa dibukak, ngatasi kerusakan ing lelungan lan nambani nalika bali menyang ngendi. Nalika mlaku-mlaku ing 90% karusakan senjata lan inflasi gangguan (ngrebut karusakan senjata 5% saben detik lan 10% Rend. Nalika tekan kisaran maksimal, bali menyang ngendi miwiti, marasake kerusakan 20% saben detik kanggo 5 detik nalika kena. Timbangan marasake eksklusif kanthi fokus.

    Nalika iki mung menehi kacilakan sajrone wektu, isih duwe kemampuan sing apik banget kanggo njaga proteksi staf urip. Nduwe potensial dadi edan ing kahanan perang, utamane kanthi tumpukan kritis.

    Kanthi cooldown 15 detik lan biaya mana 20, orb bosok paling ora larang lan paling cendhak saka gauntlet Void.

    Orb of Decay Rating: S – Pve lan Pvp

    Nduwe akeh merit kanggo nggunakake sawetara sing cukup, amarga amarga cooldown lan potensial sing sithik kanggo serangan pirang-pirang mungsuh saben cast. Nggabungake kanthi tliti kanthi refresh lan kasempatan kritis tambahan bisa nggawe podoper sing mutlak kanggo katrampilan kanggo karusakan lan marasake marasake healing.

    DRAINING ORB

    Ngaso Orb mulihake 5% MANA maksimal saben mungsuh kena orb.

    Nganyarke iki ngidini orb bosok supaya bebas yen entuk papat mungsuh. Iki bisa uga dikurangi dadi telung target kanthi efisiensi sumringah.

    Draining Orb Rating: S – Pve lan Pvp

    Bisa nyuda utawa malah bisa ngilangi biaya kemampuan sing nambani lan ngrusak bisa uga cukup signifikan. Malah ing skenario 1v1, njaluk Mana bali ing hit iku bonus sing apik banget. Yen sampeyan mencet target sing cukup, sing posisi sing tepat ing perang, kemungkinan bisa digunakake kanthi bebas, nalika malah menehi Mana.

    Kalem orb

    Alat kalem ngilangi 30% alon-alon ing mungsuh sing kena karo Orb Decay sajrone 3 detik.

    Iki minangka kontrol akeh sing apik banget, lan sanajan durasi cendhak, bisa efektif banget.

    Kalem Orb Rating: B – Pve, S – Pvp

    Nalika slows ora banget migunani ing pirang-pirang kasus, yen digunakake ing jejere Malachite kanggo perke sing kejem, bisa dadi roso sing cukup rusak. Sanadyan sampeyan isih bakal dadi beter kanggo rapat umum saka berlian.

    Ing PVP Nanging, ana akeh panggunaan kanggo massa sing kuat. Ing ndhuwur nyetel nyiyapake kejem kanggo wong liya, sampeyan uga nggawe luwih angel kanggo repos utawa nanggapi rotasi.

    Detonating orb

    Detonating Orb ngidini sampeyan ranggih Orb bosok kanggo ngatasi 90% karusakan senjata utawa nyandhang karusakan senjata liyane ing radius 7 meter utawa orb ing. Timbangan marasake eksklusif kanthi fokus.

    Minangka gandha karusakan ing projectile utawa nyedhiyakake mung penyembuhan burst, iki minangka pasif sing luar biasa. Ana pirang-pirang kali sing sampeyan kudu mutusake apa karusakan utawa marasake sing dibutuhake.

    Detonating Orb Rating: S – Pve lan Pvp

    Detonating Orb duwe rong cara sing beda kanggo nggawe awake dhewe sing kuwat lan migunani. Yen sampeyan nggunakake minangka pilihan DPS, ngrusak biasane bakal luwih apik. Sampeyan uga bisa nggunakake kanggo nambani awake dhewe sing apik yen sampeyan bali maneh nalika bali lan cedhak sampeyan. Kanthi Aoe uga bisa crit, duwe potensial kanggo mbantu orb decay kanthi gampang dadi kemampuan mobbing paling apik lan potensial reset sing dhuwur banget kanthi tliti sing nyegerake.

    Tethul sing baleful

    Tetheful Tether ngluncurake projectile sing ngrebut karusakan senjata 100% lan nggawe tether sajrone 10 detik. Nalika tether menyang musuh, sampeyan entuk 20% ajur nalika ngrusak mungsuh kanthi 10%.

    Tether baleful yaiku target tunggal sing padha karo perbandaraan, nyuda karusakan ekstra. Alternatif sing cukup apik kanggo Duels 1v1 lan dolanan solo, ing ngendi sampeyan bisa uga ora gampang bisa ngatasi mungsuh sanalika.

    Kanthi cooldown 25 detik lan biaya mana 25, tethful mana duwe biaya sing luwih dhuwur lan dhuwur kanggo gauntlet void.

    Tetep tether rating: A – pve lan pvp

    Nalika ora ana sing luwih kuat, iki minangka alternatif sing luwih apik nalika sampeyan ora pengin nglawan pirang-pirang target sekaligus. Durasi luwih dawa cenderung nggawe luwih cocog kanggo entuk panguatan ing PVP, amarga bisa gampang digunakake kanthi nggunakake penjual sing adhem.

    Refresh Refresh tether

    Refresh Refresh tether sampeyan 5% abang cooldown kanggo katrampilan gauntlet liyane nalika serangan serangan marang target tether.

    Iki minangka upgrade Utilitas sing cukup padhet, sanajan ora bisa mbantu iku cooldown bisa dadi cara sing bisa dipercaya kanggo mbalekake cooldown sing cukup adil.

    Rating Refreser tether: S – pve lan pvp

    Amarga iki bisa digabung karo pengurangan cooldown liyane, iki bisa tegese nganti 20% nyuda clooldown saben hit. Malah dening awake dhewe, isih cara cukup kanggo njaluk nyuda cooldown.

    Fokus pertama

    Fokus rempah-rempah 200% mana nalika tether aktif.

    Iki bisa ngacoake manajemen sumber daya sampeyan utawa luwih gampang gumantung saka kepiye sampeyan luwih seneng main. Yen sampeyan lagi mlaku-mlaku tethul bisa dadi pilihan sing apik kanggo ngandelake panen intine kanggo Mana Ekstra.

    Rating fokus sing ditambani: C – Pve (A kaya Healer), A – PvP

    Iki cenderung banget nggegirisi, amarga regen pasif asring bisa mungkasi paket nepsu. Iki ngedhunake karusakan sakabèhé lan ngontrol sampeyan bisa dadi level Mana sampeyan bisa dadi ala. Minangka penyembuhan utawa dhukungan, kerugian karusakan ora bakal dadi masalah amarga ora mengaruhi potensial utawa penyambungan sampeyan.

    Ing PVP, iki bisa menehi cara sing apik kanggo ngidini sampeyan ngatasi Mana kanggo ngatur jarak. Isih ora bisa dikendhaleni, nanging nggawe luwih gampang ngatur lan ora bakal ana tanpa mana.

    Mangan jiwa

    Meats Soul Nambani Sampeyan Kanggo Kerusakan Senjata 80% nalika tether rampung utawa rusak. Skala iki kanthi eksklusif kanthi fokus.

    Iki minangka pasif sing cukup pasif, sanajan ing konteks pvp. Nalika sampeyan bisa micu, impower cenderung luwih larang tinimbang takedown ing umume kasus. Iki mung nyengkuyung sampeyan kanggo motong wektu sing cendhak.

    Rating Eater Jiwa: C – Pve lan Pvp

    Karo wis dadi waras sing apik banget amarga skala silihan, uga nyengkuyung sampeyan kanggo ngethok salah sawijining buffs lan debuff sing kuwat. Kajaba sampeyan kanthi sampurna wektu kanggo mburi tether, iki bakal bisa nggawe prabédan.

    Kanthi micu ing Tether sing tragging saiki, bisa uga meksa target sing bakal dikatutake, utawa risiko menehi sampeyan bisa ngobati kanthi gratis. Umume kasus, yen pemain ora bakal perang sampeyan ora bakal peduli karo awakmu sithik.

    Pecah intine

    Inti pecah mbakar proyek sing bisa ngrebut 100% Kerusakan Senjata utawa Ndhaptar Debuff Inti kanggo 10 detik. Debuff iki ngobati kabeh sekutu kanggo 20% karusakan kanggo target target. Penyembuhan iki ora bakal ditrapake kanggo ngrusak efek wektu.

    Iki minangka keterampilan penyembuhan sing menarik sing sisik output rusak tinimbang fokus utawa karusakan senjata. Cantik cantik kanggo nambani DPS ing ekspedisi lan kaya ngono, nanging bisa uga ora apik kanggo ngobati tanke umume amarga dadi deliff target tunggal.

    Pecah inti duwe cooldown 20 kaloro lan biaya mana 25, nggawe cooldown sing kurang sithik nanging katrampilan sing luwih murah.

    Rating Rupture Rating: A – Pve lan Pvp

    Intie pecah bisa dadi sarana minangka penyembuhan utawa dps yen luwih seneng penyembuhan ekstra. Kasunyatan sing ana sisik kanthi karusakan sing ditangani tinimbang statistik sampeyan nggawe pilihan sing cukup fleksibel kanggo slot menyang DPS.

    Pecah sing nyenengake

    Stamina sing nyenengake ngidini para pemain bisa pulih 15 nalika ngengingi target sing nandhang pecah inti.

    Nganyarke iki ndadekake pecah nawakake tank tank uga DPS sing kudu asring dodge kanggo pasif (kaya tumbak). Stamina ekstra ing hit bisa ngidini tank luwih konsisten utawa mbuwang serangan.

    Rating Rupure Ruptore: A – Pve, A + – PvP

    Nalika Stamina mbiyantu, umume tank duwe cara dhewe kanggo ngatur stamina. Nalika isih migunani, ora bakal bisa mungkasi rantai serangan sing asring ngilangi blok kanggo diwiwiti.

    Ing PVP Iki rada migunani, amarga sampeyan bisa menehi tag frontliner sing nglawan ing perang lan ujug-ujug tank sampeyan bisa ngalangi luwih asring. Sanadyan ora bakal menehi kakehan babagan solo pvp, sing njaga supaya ora ana solid s.

    Intine Inti

    Intine Intiflowing Healy Sekutu ing 4 meter kanggo 80% Kerusakan Senjata Yen Intine Ruple. Timbangan eksklusif kanthi fokus.

    Iki minangka penyembuhan bledosan sing apik sing bakal bisa mengaruhi tank sampeyan ing pvve utawa pvp nalika digunakake ing target. Iki uga mati nalika target sing kena pengaruh dikalahake.

    Rating Intine Mungkin: S Minangka Healer – Pve lan Pvp (C + AS DPS)

    Diwenehi jambatan bledosan sing apik banget kaya ngombe Orb kanggo orb bosok, iki pancen apik banget kanggo para penyembuhan. Yen sampeyan DPS, sampeyan ora bakal pengin njupuk iki kajaba sampeyan nyoba nggunakake int / FOC.

    Tanduran Pasif Decay

    Wit bosok kasebut duwe pidak sing akeh sing menehi kontribusi kanggo muter, Penyembuhan lan Manajemen Mana. Iki nggawe pilihan sing luwih kuat kanggo para penyembuhan umume, nalika ndhukung DPS mbangun sing bisa uga ora pengin nggunakake agul-agul void.

    Range Agawe

    Rangkaian agawe nambah karusakan serangan saka 30% saka target karo debuff aktif.

    Pasif pasif iki kudu ana yen sampeyan luwih fokus ing PlayStyy saka gauntlet Void. Kanthi tether sing bale nglamar dadi target target, iku dadi pilihan sing apik kanggo ngetrapake debuff.

    Rating Rangkaian Deadly: S – Pve lan Pvp

    Sithik karusakan lan penyembuhan saka iki mbantu akeh manajemen sumber daya sampeyan. Kanthi syarat kutuwu dibanting kanggo mbutuhake debuff aktif, gampang digunakake lan entuk nilai saka.

    Efisiantik radiant

    Efisiantik sisut nyuda biaya mana kanggo 25% nalika sampeyan duwe luwih saka 50% Mana.

    Ing jangka panjang iki nyimpen akeh mana. Masing-masing saben, sampeyan mung nyimpen antarane 5 lan 7.5 Mana. Iki ora akeh, nanging pengurangan cilik iki bisa mbantu sethithik yen sampeyan kudu mantep kanthi mantep.

    Rating Efisiantik Radiant: S – Pve lan Pvp

    Kanggo PlayStyle sing luwih akeh, iki minangka pilihan sing apik banget. Amarga iki bakal ninggal sampeyan karo luwih mana kanggo nindakake lampu sing entheng lan abot sawise kemampuan casting. Yen sampeyan arep njupuk paket, sampeyan bisa uga pengin njupuk iki, amarga sampeyan bakal duwe wektu sing luwih angel entuk 50% Mana kanggo bonus.

    Bolts lintah

    Bolts lejek nambah persentase gesang pulih saka serangan abot 20%.

    Iki bisa mbantu ngimbangi biaya panen intine, utamane ing gelut boss bos sing dawa. Malah tanpa nggunakake panen panen, nanging isih dadi cara kanggo ngasilake kesehatan tambahan.

    Rating Bolts Leeeching: S – Pve lan Pvp

    Iki utamane kanggo mbantu panggunaan panen panen. Kanthi ngilangi kahanan sadurunge kanggo aktifitas, iki dadi cara sing gampang kanggo terus-terusan. Iki nyuda kanthi kekuwatan kanggo ngimbangi iki, nanging isih apik.

    Mending Evasian

    Mendah nyumerepi sampeyan kanggo kerusakan senjata 80% nalika nyandhang. Skala iki kanthi eksklusif kanthi fokus lan duwe 20 kapindho cooldown.

    Iki duwe cooldown sing dawa kanggo ngobati awake dhewe. Iki minangka cara sing apik kanggo mbalekake sawise nggunakake panen intine, nanging ing njaba kedadeyan sing apik banget.

    Mending Restaurangan Rating: B – pve, a – pvp

    Ing Pve iku mbantu mbalekake maneh, sampeyan kudu nggunakake panen intine. Ngluwihi iku ora nimbang akeh. COOLDown tetep ora gampang banget utawa rusak banget.

    Ing PVP Nanging, ing ngendi sampeyan bisa uga ora bisa diramal babagan pemulihan kesehatan, mesthine bisa apik. Bakal temtunipun mbantu yen mungsuh sampeyan nyoba melu sawise sampeyan nggunakake panen intine.

    Ngresiki panen

    Panen Refreshing ngidini panen esensi kanggo mbusak siji debuff saka awake dhewe. Efek iki CNA mung micu saben 3 detik.

    Iki minangka insentif sing apik kanggo nggunakake panen intine. Bisa uga ana ceruk cilik ing sawetara kasus, nanging umume sarana sarana kanggo panen intine.

    Rating Panen Panen: A – Pve lan Pvp

    Nalika iku arang butuh resiki ing pighte, duwe sing dikarepake lan duwe cooldown cekak ndadekake barang-barang mung bisa ditindakake. Efek Status minangka bagean gedhe saka PVP, sing bisa uga migunani, yen ora luwih kaya ngono.

    Reged

    Geguritan lengkap nambah durasi durasi kontrol akeh (apa-apa liyane saka slows, akar, stun) kanthi 10% kanthi serangan cahya utawa serangan sing sukses.

    Kanggo DPS Ranged, iki bakal dadi salah sawijining cara utama sing sampeyan tambah lan tumpukan bubar. Minangka luwih saka dhukungan, sampeyan isih bisa nambah sawetara debuff sing luwih kuat.

    Rating Penyakit Lengkap: A – Pve lan Pvp

    Amarga syarat kasebut dadi serangan abot, iki tetep dadi agul-agul saka mupangate. Sanadyan void agul-agul ora bisa digunakake, isih apik kanggo saben gaya dolanan senjata iki, mung ora cocog karo universal. Wangsulan: Bab sing paling gedhe mbatesi iki yaiku sethithik ngluwihi debuff sampeyan, amarga umume delauff sampeyan mung kanggo wektu sing cendhak, utawa nalika katrampilan aktif.

    Wengi Fervent

    Tulup kanthi semangat mardika 5% Mana sampeyan nalika sampeyan target target debufu gauntlet sampeyan kanthi entheng utawa serangan abot.

    Kanggo dps lan dhukungan, iki minangka sumber pemulihan mana sing gampang gampang, sanajan pilihan sing luwih ala dibandhingake mung nggunakake panen intine. Kanthi serangan cahya ora ana biaya sing bisa ditindakake kanthi cara iki bisa dadi cara sing gampang dimurnekake Mana ing jiwit.

    Rating Thirst Fervent: B – Pve, A – Pvp

    Ing pve sampeyan meh mesthi luwih apik nggunakake panen intine. Nduwe rega luwih akeh, nanging ora mbuwang titik pasif sampeyan bakal nggunakake kene. Sampeyan isih bisa milih kanggo, yen nggawe urip luwih gampang, nanging isih krasa kaya titik sing wis dibuang.

    Ora kaya pve sing ora ana risiko sing kurang kanggo nggunakake panen, sampeyan bisa uga ora bisa entuk manfaat saka PVP. Iki minangka pasif iki bisa dadi sing paling migunani, kanthi ngeculake Mana tanpa menehi kesehatan supaya bisa ditindakake.

    Pandhuan saka Void (Decay Ultimate)

    Pandhuan saka Void minangka pasif tumpukan sing duwe maksimal 4 tumpukan, menehi siji tumpukan saben kemampuan hit. Ing tumpukan maksimal, abot sampeyan bakal nggunakake kabeh tumpukan kanggo ngreset kabeh cooldowns sampeyan kanthi cepet. Efek iki duwe 15 detik cooldown.

    Kanggo DPS utawa Dhukungan Ranged, iki bisa uga kuat yen wis digunakake. Kanthi katrampilan kaya Petrifying Scream lan Orb Decay Bisa Tumpukan Iki Kanthi Cast, Bisa Nggawe Penyembuhan Sampeyan.

    Ndelok Rating Void: S – Pve lan Pvp

    Skill cepet ngreset ing 15 detik cooldown cukup kuat. Ora entuk manfaat saben gaya muter sing padha, nanging bisa digunakake karo kabeh sing dikarepake. Nalika akeh pengurangan cooldown sing kasedhiya ing wit pasif, iki bisa nambah ton bledosan ekstra kanthi nggunakake kabeh katrampilan sampeyan banjur ngaktifake, ngidini sampeyan bisa nyoba kabeh mau.

    Tunjangan ketrampilan kosong

    Ing ngisor iki minangka dhaptar Perks Keahlian kasedhiya kanggo Void Gauntlet. . Nilai minimal yaiku ing Skor Gear 100, dene maksimal ana ing Skor Gear 625.

    Agul-agul various

    Blade Voracious ngidini agul-agul swara kanggo ngobati persentase karusakan ing sajrone 50% kesehatan. Ing gaman, nambani sampeyan 30-51% saka karusakan. Ing waja, nambani iki kanggo 10-31% saka karusakan sing ditangani.

    Yen sampeyan nggunakake Blade Void, iki bakal dadi perk sampeyan mesthi pengin. Bakal mbantu sampeyan supaya bisa njaga kapercayan, njaga karusakan sing cukup dhuwur.

    Rating Blade Vacoous: S – Pve lan Pvp

    Perk iki kudu kanggo mbangun agamane sing fokus. Jumlah sustain sing diwenehake kanthi kombinasi karo lara elek banget. .

    Nlusip

    Oblivion nlalifying ngidini kesalahane kanggo mbusak buffs winates saka mungsuh ing mungsuh kasebut. Kajaba iku, nyuda lakune cooldown. ing senjata nyuda cooldown kabigiviven 9.. Ing waja, suda cooldown dening 5-9.8% tinimbang.

    Efek iki mung kedadeyan nalika wiwitan ngetrapake kemampuan iki, sing nahan bali iki dadi perk sing apik. Akeh kasus, enggal mbusak buff sing ora ana saka mungsuh ora bakal nindakake maneh yen bisa ditrapake maneh.

    RATING NULlifikasi Rating: A – Pve lan Pvp

    Bisa langsung mungkasi kabeh buffs kabeh wong ing radius iku regane apik. Nanging kanthi kedadeyan siji-wektu, iki kudu digunakake kanthi luwih sethithik kanggo mesthekake yen buffs sampeyan ora bakal bali maneh. Yen digunakake kanthi bener, bisa uga ngrusak yen ana ton sing diterusake

    Putrefying Scream

    Putrefying Scream nambah efek penyakit kanggo petrify njerit, nyuda penyembuhan mungsuh sing bakal ditindakake sajrone 8 detik. Ing gaman, iki bakal ngetrapake efek penyakit 21-40%. Ing waja, efek iki 10-29%.

    Penyakit aoe massa nyebabake perke apik banget. Diwenehi kekuwatan kanggo nyuda upgrade sing berkah sing apik banget, iki sejatine bisa ngancurake ing perang lan skirmish gedhe nalika sampeyan nglawan objektif.

    Putrefying Scream Rating: C + – Pve, A + – pvp

    Ing Pude, ana sawetara kasus ing ngendi iki migunani, dadi luwih winates ing boss karo mekanika penyembuhan. Malah ing kasus kasebut, para pimpinan kasebut uga bisa kekebalan kanggo efek iki utawa bakal mbusak sadurunge marasake awakmu.

    Ing PVP, iki minangka aplikasi penyakit sing bisa saya kuwat sing bisa diimbangi akeh penyembuhan staf urip. Karo uga dadi area efek sing apik banget, uga bisa dadi gelut kanthi gampang.

    Nyuda orb

    Nglindhungi orb nyuda durasi efek buff sing ora bisa digunakake ing target sing ditarik dening orb bosok. Ing gaman, iki bakal nyuda target target kanthi 38-70%. Ing waja, buffs bakal dikurangi 20-52% tinimbang.

    Menehi potensial sing luwih akeh kanggo ngilangi bantalan kanggo mungsuh sampeyan apik, nanging iki iki rada diwatesi. Nalika pengurangan buff apik, buff ngilangi kabegjan mung dadi pilihan sing luwih apik.

    Nyuda Rating Orb: C – Pve, A – PvP

    Amarga iki mung pengurangan lan ora mbatalake buff, ora kuat kaya nallivion. Iki ngidini isih migunani ing kahanan pvp skala gedhe. Nanging akeh sing bisa digunakake kanggo panggunaan winates ing Pve.

    Slower Tether

    Slemal Tether nyebabake sledur ing target tekan proyekile dhisikan tether tether, nyuda kacepetan gerakan sajrone 3 detik. Ing gaman, iki bakal nyebabake alon 30-41%. Ing Armors, iki nglebokake alon 20-31%.

    Iki alon-alon sing cukup kuwat sing mung mbutuhake sampeyan ndharat menyang projectile awal. Kerjane kanthi apik karo agul-agul voad kanggo menehi pilihan sing gampang kanggo nutup jarak.

    Kalem Tether Rating: C – Pve, A – Pvp

    Keliwat iki bakal arang banget migunani ing pight. Cukup cekak lan kajaba sampeyan bakal melu persiyapan DPS, bakal luwih angel kanggo njupuk kauntungan saka cara sing migunani.

    Ing PVP, fungsi sing alon minangka cara kanggo nyekel mungsuh sampeyan. Iku alon-alon kuwat banget nalika ora cukup wektu kanggo nutup jarak lan njaga mungsuh supaya bisa ngilangi tether kanthi cepet.

    Rupre Refreshing

    Yen sampeyan sukses tarel inti, cooldown dikurangi. Ing gaman cooldown dikurangi 28-49%. Ing waja, cooldown bakal dikurangi 10-31% tinimbang.

    Luwih akeh ing salah sawijining katrampilan dhukungan sing luwih kuat lan konsisten? Iyo, monggo! Yen sampeyan nggunakake katrampilan kasebut, iki kudu mutlak kanggo wektu tambahan.

    Rating Penguatan Ngrancang Rating: S – Pve lan Pvp

    Apa sampeyan nggunakake minangka dhukungan utawa DPS, duwe perk dadi senjata ing senjata tingkat maksimal bakal luwih cedhak 100% munggah. Ora bakal sampurna 100%, amarga wektu cast lan apa wae, nanging bakal cedhak banget. Ngelingi kepiye iki minangka salah sawijining katrampilan sing luwih konsisten macem-macem lan katrampilan sing luwih konsisten, iki minangka pilihan sing kuwat banget.

    Mbangun Gaun Gauntlet

    Kanthi gauntlet Void minangka senjata sing cukup fleksibel sing bisa nindakake macem-macem peran, kita bakal nutupi gaya dolanan sing bisa ditawakake.

    MEEE DPS

    Tujuan saka bangunan iki yaiku duwe maksimal utawa meh maksimal angka lan kasempatan kritis sing luar biasa kanggo nyuwek liwat mungsuh. Kanggo nindakake iki, kita bakal nggunakake agul-agul VOID, lan masangake kanthi oblivion lan tethul sing bale.

    Persiyapan iki kuwat tinimbang kaloro kelompok lan ing pertempuran 1v1, saestu kepenak kanggo tingkat. Sawise sampeyan tekan ing ngendi sampeyan entuk hits kritis kanthi asring, sampeyan uga bakal duwe sustain, sanajan tanpa pitulung tambahan.

    Kanggo miwiti kanthi mbangun iki, kita bakal milih agul-agul lan ora cocog. Banjur kita bakal nganyarke agul-agul, njupuk supaya bisa void kanthi njupuk jarak sing nyenengake ing dalan. Sabanjure kita bakal hop menyang wit bosok kanggo njupuk siji-sijine sing mbebayani utawa ngelak kanthi cepet kanggo entuk akses menyang tethul sing baleful. Kanggo wektu sing bakal kita mung bakal nyekel upgrade pisanan, Refresh tether.

    Hopping bali menyang wit ngrusak, kita bakal melu biasane ponives ing kene. Supaya prioritas: kita bakal milih kapercayan, pact sing ditindhes, andhap-asor sing sumelang, precision. Ing titik iki, Voidcaller kudu bisa ditemokake, mula kita bakal milih supaya ora luwih suwe.

    Sawise milih Voidcaller, kita bakal milih keturunan sing sumelang. Saka kene entuk luwih rumit tinimbang sing ditampilake nalika sampeyan bakal duwe pamisah papat poin ing antarane upgrade kanggo katrampilan sing isih ana, nanging iki uga bisa gampang dipindhah menyang pasif liyane. Kanthi lengkap keterampilan yaiku pilihan sing paling fleksibel, utamane yen sampeyan pengin njupuk pvp iki. Mangkene pilihan iki ditampilake ing ndhuwur.

    Kanthi umume wit amilasi, lan mula umume karusakan sing wis dijupuk, apa pilihan sing ana kanggo mindhah poin kasebut.

    Siji pilihan yaiku njupuk poin sing bakal digunakake kanggo ngrampungake katrampilan lan dilebokake menyang panen sing efisien lan panen sumilir. . Iki bisa nyenengake kanggo nuthuk detik pasangan sing wis adhem nalika bebarengan njamin sampeyan duwe Mana kanggo nyepak.

    Yen sampeyan pengin mindhah kabeh papat poin, ing ndhuwur panen sing efisien lan panen shidren sing bakal sampeyan bisa uga bisa nyusupake evasion lan bolts lintah. Loro-lorone bisa mbantu ngimbangi panggunaan panen kanggo manajemen sumber daya sampeyan. Kabeh swap iki opsional nanging bisa migunani ing sawetara kahanan, saengga bisa uga bisa dingerteni.

    Perks keterampilan, panggunaan, lan rotasi

    . Iki bakal digunakake ing cooldown supaya tetep ing mode dps dhuwur iki kanthi sabisa. Siji-sijine wektu ora bakal digunakake kanggo cooldown yaiku nalika perang bakal rampung, utawa sampeyan ana ing antarane gelut. Serangan kita kanthi agul-agul sing bakal ditindakake uga bakal nglamar, sing dicampur karo efek dot.

    Oblivion minangka karusakan aoe tambahan, ing ndhuwur cleaving alami void minangka serangan melee. Ing ndhuwur iki, yen kita nglawan zona iki, mula dadi 20% panguasaan. Antarane oblivion, tethul sing bale, lan nguatake jarak; kita kudu meh tansah dicekel ing panguatan.

    Tethul sing baleful utamane digunakake minangka sumber ing empower lan pengurangan cooldown. Nalika ora menehi ton pengurangan cooldown, nanging bakal mbantu wektu loro-lorone lan ora sah agul-agul.

    Kanggo Perks Senjata, kita pengin supaya bisa nggayuh standat lan ganas. Minangka nakal ora dadi pilihan kanggo gauntlet void kanthi alami, ing njaba kemungkinan kerajinan sing dipeksa kanthi tabel kerajinan arcane, kita kudu njupuk sing rada ringkih. . Slot pungkasan dibukak paling sampeyan pengin, nanging aku rumangsa kepengin banget nyedhiyakake karusakan sing paling akeh. Lifestealing bisa dadi bonus sing apik kanggo nyengkuyung. Ing kacepetan pvp kepengin banget bisa dadi cara sing apik kanggo mbantu supaya bisa diketutake kanthi gampang.

    Kanggo luwih akeh fokus sing fokus kaya kabeh iki minangka pilihan sing layak, nanging efek ora nyepak nganti target 30% kesehatan. Malachite uga bisa digunakake yen sampeyan ngganti presitasi njerit kanggo pvp. Jaspers minangka pertimbangan liyane amarga cedhak agul-agul sing cedhak.

    Nalika nimbang upgrade runeglass, apa sing dikarepake bakal gumantung karo senjata sekunder sampeyan. Elemental minangka dorongan kerusakan sing aman sing ora mempengaruhi gegaman liyane ing kabeh. Yen sampeyan nggunakake pasangan pasangan, sampeyan bisa nggunakake punishing kanggo boost karusakan sing konsisten. Yen ana pasangan, ndeleng bakal luwih apik.

    Kanggo Perks Armor, kita mesthi pengin nggoleki agul-agul various. Iki bakal nambah saling kita nalika nggunakake agul-agul void. Kajaba iku, yen sampeyan lagi nggoleki Pvp loro-lorone alon-alon lan nllivion nlalivion bisa uga dadi tikel sing ditawakake kanggo sarana sing diwenehake.

    Ing njaba kemungkinan kemampuan, ing waja sing bakal golek macem-macem standar permata adhedhasar konten sing kasengsem. Nyegerake lan luck cenderung dadi pilihan sing luwih apik yen Pve Farming minangka tujuan sampeyan. Nalika nyegerake, tahan lan kebebasan cenderung dadi pilihan sing paling apik kanggo PVP.

    Kanggo amulet kita, standar refresh lan pemulihan pemulihan sing apik. Mbantu mbantu ngundhakake pemulihan cooldown nalika pemulihan nambah sentuhan pertahanan kanggo mbangun. Perlindhungan Slash Bisa dianggo kanthi becik kanggo PVP, nalika sampeyan bisa uga pengin mikirake gaib utawa kesehatan kanggo mbantu njaga ing ambang sing dibutuhake. Susah, amarga panguatan kita ora bakal ilang sawise kabisan, mung ditrapake kanggo nguatake jarak. Nalika iki ora ala, ora dadi durasi dawa lan mung entuk tambahan babagan kaping pindho.

    Kanggo anting-anting, sumilir lan regenerasi cukup pilihan sing apik. Regenerasi menehi regen cilik regen cilik, sing mbantu sampeyan ngilangi hit sing ringkih luwih gampang. Evasif dianggo kanthi apik ing pight, kaya backstabs sing terus-terusan sampeyan bakal cukup kanggo ngasilake ancaman. Ing PVP Nimble bisa dadi pilihan sing luwih apik kanggo mbuwang sing luwih asring, yen perlu.

    Kanggo cincin kita, kita bakal pengin kesadaran refresh lan kepengin weruh. Kesadaran kesadaran kepengin banget dering, dadi luwih kritis. Kanggo mateni iki, kita bisa mbukak lintah, yaiku pilihan Pvp sing apik kanggo sustain tambahan. Utawa kita bisa ngrusak karusakan kanggo nyurung kabeh karusakan sing bisa ditindakake, sing apik kanggo loro lan pvp.

    Rotasi Skill

    Mbangun iki ora duwe rotasi skill sing bener, amarga sampeyan pengin dadi katrampilan muter asring bisa njaga bonus andhap-asor sing asor. Tinimbang tatanan keahlian prioritas kudu digunakake nalika dheweke mudhun cooldown:

    • Agul-agul void
    • Kewajiban
    • Tethul sing baleful

    Void Blade dadi prioritas, amarga nyedhiyakake karusakan. Oblivion lan tethul sing bisa diowahi rada bisa diowahi, nanging ora bisa digunakake kanthi luwih dhisik. Oblivion menehi instan 20% panguasaan lan sampeyan bisa miwiti nyuda cooldown, nalika sampeyan nglairake tethul tether.

    Sampeyan uga pengin cedhak sawetara nalika sampeyan katrampilan iki kanggo tumpukan jarak sing empitasi. Wiwit nguatake jarak bisa nganti 30% lan kanthi gampang supaya bisa terus-terusan yen kita njaga. Bisa dadi rada angel kanggo njaga, amarga sing sampeyan butuhake uga bisa digunakake kanthi nggunakake sampeyan kanthi luwih dhisik supaya sampeyan luwih akeh ajar.

    Ranged DPS

    MEEE DPS dudu perkara sampeyan? Ora kuwatir gauntlet kanthi bener bisa nindakake DPS uga! Kanggo bangunan iki, kita bakal fokus ing orb obat bosok, tethul sing bale lan pecah inti.

    Iki mbangun bisa kanthi lancar, amarga nggawa akeh saling ekstra kanggo campuran. Ing antarane nambani OBANGAN saka ORB bosok, Lifesteal sing diwenehake dening pecah inti, lan penyembuhan sing wis dipasang ing serangan abot, sampeyan bakal duwe masalah kanggo ngatasi mungsuh sampeyan.

    . Kita pengin nyekel upgrade refresh kanggo tethul tethul awal kanggo menehi akses luwih gampang kanggo nyuda cooldown, uga sing bisa digunakake kanggo manajemen Mana sing luwih gampang kanggo nggunakake panen intine. Banjur kita bakal langsung maxing orb bosok kanggo orbi detonating. Iki gandha karusakan sing kudu ditindakake dening decay sing bisa ditindakake kanthi cepet sajrone phase rusak.

    Banjur kita bakal njupuk jasa sing mbebayani lan nandhang sangsara. Rangkaian agawe nambah karusakan serangan abot kita, nalika nandhang sangsara sing ngidini kita ngluwihi lan tumpukan deliff sing disengaja sing ditrapake dening orb bosok. Kanthi rong pasif iki, kita uga ora bisa milih canggih sing bakal mbantu luwih akeh.

    Sawise entuk seksi ora ana, kita bakal mlumpat menyang wit pangurmatan kanggo nggawe bonus kasempatan kritis kita lan entuk pengurangan cooldown ekstra. Kita bakal milih kapercayan lan andhap asor kanggo ningkatake kasempatan kritis. Nalika kita njupuk paket kanggo ningkatake karusakan lan nyegerake tliti kanggo mbantu nyuda cooldown.

    Obah maneh menyang wit bosok, kita bakal bali maneh kanggo nganyarke katrampilan liyane. Maxing metu saka loro kasebut uga bakal mungkasi supaya sampeyan bisa nambani kanthi prayoga, supaya tetep ana 50% kesehatan kanggo nyukupi kapercayan sithik. Dheweke uga bakal menehi kita regenerasi mana ekstra lan mulihake stamina nalika kita target target.

    Perks keterampilan, panggunaan, lan rotasi

    Orb Decay wis metu ketrampilan karusakan gedhe ing kene. Kita bakal kepengin ngusir bisa ngenteni jarak sing sampurna ing endi sing dadi ragi bakal ngrusak orb kanggo ngrusak aplikasi lan bubar. Kanthi Nganyarke Orb Draining, yen kita hit paling ora patang mungsuh, nggawe katrampilan bebas digunakake, dadi cukup spammable. Sampeyan uga bisa mogok kritis, saengga bisa mbalekaken bagean gedhe saka cooldowns sampeyan nalika digunakake yen sampeyan bejo.

    Tethul Baleful minangka Penguasa Karusakan pribadi, COoldown Ngurangi, lan Alat Regenerasi Mana. Iki menehi dhuwit kanggo ngundhakake karusakan, cooldown kita dikurangi nalika sampeyan lagi ningkatake target sing ditandur lan nambah mana regen nalika kita duwe tethered. Iki minangka katrampilan sarana sing kuwat banget sajrone kita tetep ing 15m target sing ditanduri.

    Pancen intine biasane nyedhiyakake penyembuhan bonus adhedhasar karusakan sing metu uga stamina ekstra. Yen sampeyan ora seneng karo katrampilan iki, sampeyan uga bisa pindhah kanthi cepet kanggo ngupayakake njerit utawa ora dikarepake yen pengin, nanging sampeyan uga bakal main kanthi luwih cedhak.

    Kanggo tunjangan senjata kita bakal bisa ngupayakake, ganas lan pamindhahan sing sumunar. Ngengkel lan ganas penting kanggo dps lan suda suda umum. Dheweke uga nyedhiyakake penyembuhan luwih akeh yen nyerang kriting. Kita njupuk pamindhahan sing nyegerake, nalika wis Enchented minangka pilihan, mbangun mupangat luwih saka kanthi terus-terusan duwe orbet bosen sing digunakake kanggo total 200% kerusakan gaman.

    Kanggo slot permen, inten biasane biasane dadi pilihan sing luwih konsisten lan dipercaya. Emeralds minangka pengganti apa-apa, nanging efek ora kick nganti target ana 30% kesehatan.

    Nalika nimbang upgrade runeglas, sampeyan bakal asring kepengin weruh. Minangka bonus sing aman lan konsisten. Yen sampeyan ngrancang nggunakake serangan sing dhuwur, efek unsur bisa dadi pertimbangan sing luwih kuat kanggo karusakan tambahan sing konsisten.

    Ing waja kita, kita bakal nggoleki sing paling nyegerake lan luck kanggo Pve Figucation utawa Residasi PvP. Nyegerake pitulung karo cooldowns. Luck minangka Perk sing apik kanggo nalika tani. Pendhudhukan mbantu kita ora kena meh padha karo hit kritis.

    Yen sampeyan pengin nggunakake tunjangan kemampuan uga, loro-lorone alon-alon lan nyuda orbi loro sing apik ing PVP. Kalorone nambah sarana sing apik sing nggawe gaya sing luwih apik ing PVP.

    Kanggo amulet kita, standar refresh lan pemulihan pemulihan sing apik. Mbantu mbantu ngundhakake pemulihan cooldown nalika pemulihan nambah sentuhan pertahanan kanggo mbangun. Perlindhungan Slash Bisa dianggo kanthi becik kanggo PVP, nalika sampeyan bisa uga pengin mikirake gaib utawa kesehatan kanggo mbantu njaga ing ambang sing dibutuhake.

    Kanggo anting-anting, sumilir lan regenerasi cukup pilihan sing apik. Regenerasi menehi regen cilik regen cilik, sing mbantu sampeyan ngilangi hit sing ringkih luwih gampang. Evasif dianggo kanthi apik ing Pude, kaya sing terus-terusan orb kanggo nggunakake sampeyan bakal cukup cenderung ngasilake ancaman. . Panggang puceg bisa uga dadi perk kanggo pvp uga.

    Kanggo cincin kita, kita bakal pengin kesadaran refresh lan kepengin weruh. Kesadaran kesadaran kepengin banget dering, dadi luwih kritis. Kanggo mbunderake iki, kita njupuk karusakan ora bisa nyurung saben karusakan sing bisa ditindakake, sing cocog karo Pve lan Pvp.

    Rotasi Skill

    Mbangun iki ora nggunakake keterampilan sing wis ditemtokake, lan utamane mung nggunakake cooldown. Tujuane supaya bisa njupuk obat-obatan sing akeh kanggo njaga wektu kanggo njaga wektu kanthi tether sing baleful kanggo karusakan bonus. Kayane, iki dadi prioritas kanggo panggunaan katrampilan:

    • Orb bosok
    • Tethul sing baleful

    Sing penting kanggo ngeling-eling, yaiku sampeyan mesthi pengin mbukak perang karo tethul sing baleful. Iki bakal ngidini bosok orbat pertama sampeyan uga bisa nyebabake refresh tether, nyuda cukup cooldown kanthi target target tether. Mbuwang Orb uga bisa micu maneh kanggo pengurangan cooldown tambahan. Sawise iki, kelet kanggo prioritas ing ndhuwur.

    Mbangun Debuffer Debuffer

    Kerusakan abot dudu perkara sampeyan? Pengin nambani lan ndhukung tim sampeyan? Gauntlet Void bisa uga. Kanggo nindakake iki, kita bakal nggunakake orb bosok, inti pecah lan ora ana gandhengane.

    Diwenehi manawa bangunan iki isih nggunakake ORB bosok lan akeh kasempatan kritis, isih bisa level kanthi apik. Sanadyan sakabehe sampeyan bakal luwih cocog karo Fokus minangka stat utama sampeyan lan sawise nyuda cooldown tinimbang karusakan mentah sing dilengkapi karo intelijen.

    Kanggo level leveling iki, kita bakal miwiti kanthi milih Orb Decay lan njupuk upgrade orb sing bisa njupuk akses menyang pecah inti. Kita uga pengin milih ngelak kanthi luwih awal kanggo manajemen Mana luwih gampang.

    Sawise entuk iki, kita bakal cepet-cepet mlumpat menyang wit ngrusak supaya bisa ngrasakake kapercayan, andhap asor, tliti sing nyegerake, lan ora ana precision. Iki entuk akeh kesempatan kritis kita lan pengurangan cooldown lan cepet-cepet.

    Sawise ngrebut kabegjan, bali menyang wit bosok nganti maksimal orb, saengga bisa ngrusak orb, uga dadi pecah inti saengga uga dadi alat penyembuhan burst uga. Banjur jejere agawe kanggo menehi sawetara dps ekstra nalika kita nggunakake serangan abot uga sangsara banget supaya kita bisa njaga tumpukan ing target partai kita.

    Saiki kita pungkasane duwe akses menyang mirsani kekalahan, sing bakal mbantu kita duwe cooldowns luwih akeh. .

    Kita bakal miwiti kanthi nganyarke lovivion, saengga nyedhiyakake stamina kanggo kita lan DPS kita sing bakal cedhak. Saenipun, kita pengin tangki entuk manfaat saka iki, nanging asring ora mungkin amarga dheweke terus-terusan ditolak kanthi serangan. Cukup sawetara DPS uga kudu asring golek macem-macem bonus, saengga iki bakal mbantu dheweke uga nyedhiyakake panguatan 20%.

    Pungkasane kita bunder kanthi ngrebut kekurangane kanthi efisien lan panen efisien efisien. Refresy frailty kudu gampang njaga antarane katrampilan sing kita duwe. Yen sampeyan bisa ngetrapake kelemahane saka upgrade oblivion sing ora ana gandhengane, sing mung bisa micu iki. Yen ora, sampeyan kudu tansah duwe tumpukan utawa loro bubar lan pecah inti uga ditrapake. Panen efisien mbantu wayahe panik sing mbutuhake Mana kanggo cast, lan ngelak kanthi nyipta.

    Minangka perdagangan pemeriksaan pilihan, sampeyan uga bisa ijolan regejegan sing refresh kanthi panen sing ora nyenengake, nggawe pasangan sing luwih kuat kanggo nggawe bonus sing luwih kuat nalika nggunakake panen mana. Yen pengin, Jasa Agawe bisa uga bakal diowahi mendah, ngidini sampeyan luwih bebas nggunakake harian panen kanggo pemulihan mana kanthi risiko kurang.

    Perks keterampilan, panggunaan, lan rotasi

    Orb Decay bakal dadi alat penyembuhan utami. Minangka kita bakal bisa deton sawise orb kasebut ngetrapake penyembuhan kasebut liwat wektu supaya kita entuk efek loro utawa sawetara target. Sampeyan uga bakal nglamar bubar, sing bakal nambah output karusakan tim kita, nalika uga ngrusak karusakan tambahan.

    Inti Pecah bakal dadi cara utama sing kita ngobati DPS, amarga bakal entuk manfaat sing paling akeh kanggo timbangan kasebut. Iki uga bakal nyedhiyani tangki (s) kanthi stamina tambahan sing nggawe tugas luwih gampang. Yen wis rampung, bakal bisa nambani tank utawa garis ngarep bisa uga.

    Oblivion dadi cara kanggo ndhukung DPS kita kanthi menehi sekumpulan stamina tambahan nalika uga menehi efek panguatan sing kuat. Kita uga bisa nggunakake kanggo mungsuh debuff lan nggawe tugas tank kita luwih gampang ing ndhuwur bonus stamina sing bisa uga entuk manfaat saka.

    . Nggayuh kesempatan kritis kita, mbantu nyuda pengurangan cooldown luwih akeh. Rahayu ngundhakake output healing, supaya kita bisa nambani luwih akeh. Pindhah Pindhah Sabanjure Mbantu Kanthi Pengurangan Cooldown, nggawe supaya kita bisa ngobati kanthi rutin nalika uga luwih ngrusak lan akeh.

    Kanggo slot gaman senjata, inten biasane biasane dadi pilihan sing luwih konsisten lan dipercaya. Emeralds minangka pengganti apa-apa, nanging efek ora kick nganti target ana 30% kesehatan.

    Nalika nimbang upgrade runeglass, sampeyan bakal nemtokake antarane penghapusan rusak, utawa tambahan MANA pemulihan siponing. Dene gauntlet swara duwe akeh saling Mana sing dibangun, iki ora mesthi njaga mana cukup kanggo nggunakake katrampilan sampeyan kanthi asring sampeyan bakal bisa.

    Ing waja kita, kita bakal nggoleki sing paling nyegerake lan luck kanggo Pve Figucation utawa Residasi PvP. Nyegerake pitulung karo cooldowns. Luck minangka Perk sing apik kanggo nalika tani. Pendhudhukan mbantu kita ora kena meh padha karo hit kritis.

    Kanggo tunjangan babagan waja, nyuda orb lan nalingake oblivion loro-lorone duwe potensial sing migunani kanggo migunani ing pvp, yen sampeyan bisa nggunakake kanthi aman. Bisa nyuda utawa mbusak debuff nalika nyedhiyakake buff dhewe bisa nate pasang-ombak skirmish.

    Kanggo amulet kita, standar refresh lan pemulihan pemulihan sing apik. Mbantu mbantu ngundhakake pemulihan cooldown nalika pemulihan nambah sentuhan pertahanan kanggo mbangun. .

    Kanggo anting-anting, sumilir lan fokus dadi combo kuwat kanggo njaluk. Fokus nyedhiyakake tambahan MANA Regen, mbantu kita duwe wektu sing luwih gampang karo manajemen Mana. Kanggo ngisi slot pungkasan iki, kita bakal bisa ndeleng cemara kanggo nyiram utawa nyucekake roti panggang ing PvP.

    Kanggo cincin kita, kita bakal pengin nyegerake, kesadaran sing ora suci lan suci. . Iki amarga nambah output penyembuhan kita kanthi adil. Kesadaran sing dienggo digunakake kanggo kemungkinan kritis kritis lan bisa uga luwih akeh kalah cooldown nalika nggunakake serangan rutin.

    Rotasi Skill

    Mbangun iki uga ora nggunakake katrampilan ing urutan tartamtu. Nanging, kita bakal rinci babagan rotasi keterampilan paling apik nalika miwiti pertempuran, sadurunge sampeyan bakal luwih aktif nambani.

    • Pecah intine
    • Kewajiban
    • Panen intine
    • Orb bosok

    Kita mimpin karo pecah inti kanggo ngetrapake efek penyembuhan lan stamina awal awal. Kita banjur ngeculake kekarepan nalika nggunakake panen kanggo cepet mbalekake Mana. Banjur kita ngluncurake Orb Decay, Detonasting Sajrone Phase Kerusakan kanthi cepet kanggo nyirami karusakan saka panen intine.

    Iki entuk kabeh cooldowns sampeyan supaya sampeyan bisa ndharat luwih akeh kritis ing awal sadurunge sampeyan kudu luwih fokus kanggo nambani, entuk DPOVE.

    Pasangan gaun gauntlet

    Skala Void Gauntlet utamane kanthi intelijen lan nggunakake Fokus minangka stat sekunder. Iki menehi sawetara pasangan sing padhet sing bisa ditindakake kanthi becik.

    Pasangan Senjata sing Ndhaptar Ndhuwur Kanggo Gauntlet Void yaiku Ice Gauntlet, Staff Staff lan Blunderbuss.

    Es gauntlet

    Gauntlet ACE nindakake akeh kerusakan wilayah, nalika ngaktifake agul-agul sing dadi gegaman sing kuat. Kombinasi loro kasebut nggawe gaya dolanan bruiser sing luwih unik sing digawe kanthi tahan lama lan laras banget.

    Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Ice Gauntlet, sampeyan bisa mriksa pandhuan es Gauntlet kita lan sing paling apik. Iki bakal mbantu sampeyan ngrancang mbangun sing kuwat, apa sampeyan kudu milih pasangan kasebut.

    Staff Life

    Staff Life minangka pilihan sing luwih penting, supaya staf sing fokus fokus ing peran kasebut minangka debuffer, lan bisa uga ana sing nambani, dene staf urip nindakake penyembuhan abot. Void Gauntlet uga ngidini sampeyan ngatasi ancaman jarak sing luwih gampang, tanpa kudu ngilangi stats kabeh. Iki minangka salah sawijining gaman sing ditawakake kanggo ndhukung dhukungan.

    Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Staff Life, sampeyan bisa mriksa pandhuan staf urip kita lan sing paling apik. Iki bakal mbantu sampeyan ngrancang mbangun sing kuwat, apa sampeyan kudu milih pasangan kasebut.

    Blunderbuss

    Blunderbuss nyedhiyakake kekarepan kanthi mobilitas sing dibutuhake lan sawetara bledosan tengah cedhak. Void Gaunlet ing Bali menehi sawetara penyembuhan sing apik lan pilihan aman Buff. Nalika intelijen minangka stat sekunder kanggo bisa, sampeyan bisa menehi permata kanggo mbantu skala lan bakal tetep ngrusak karusakan sing signifikan.

    Iki pungkasane pandhuan sing jero banget kanggo void gauntlet ing jagad anyar. Muga-muga sampeyan wis ngerti kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan gaman iki, panggunaan, katrampilan, tunjangan, mbangun, combos lan rotasi kemampuan. Ikon sing digunakake ing pandhuan iki ditarik saka NewworldFans..

    Owah-owahan Cathetan Patch

    Segmen iki bakal mbantu nglacak apa sing wis diganti kanggo gaman iki kanthi patch minangka AGS njaga game ing jangka panjang.

    Nganyari 1.1 “menyang Void”

    Gauntlet Void wis diwujudake ing Aernum. Ngatur kekuwatan supaya ndhukung sekutu lan mbantah mungsuh sampeyan kanthi karusakan gaib / Dhukungan hibrida iki. . Petualang bakal bisa maju liwat rong wit prentah gaman, saéngga pamuter ngladeni sihir swara kanthi cara sing beda:

    • Wit-witan wit rokus ing karusakan maksimum ing jarak sing cedhak lan muter-muter kanthi agul-agul, agul-agul sing diselenggarakake energi corrosive.
    • Tawaran wit-witan sing ditawakake penyembuhan lan debuffs lan muter-muter ing Orb Decay, projectile fase dual sing bisa mungsuh debut lan nambani sekutu.

    Kanthi arsenal buffs lan debuff, void gauntlet sampurna kanggo pertempuran klompok lan bisa ngrusak sekutu sampeyan kanthi biaya mungsuh sampeyan.

    Sampeyan bisa nemokake cathetan patch lengkap kanggo nganyari World Update 1.1 “Ing Void” Ing jagad Archives patukan anyar.

    .2 “Festival Winter Convergence

    • Putrefying Scream Perk:
      • Ngurangi persentase maksimal bisa ukurane nganti 50% nganti 30%.
      • Ndandani masalah ing endi Pasif Voidcaller bisa micu serangan dhasar biasa.
      • Ndandani masalah ing endi Voidcaller Cooldown bakal ngreset nalika gaman swap.
      • DETONATING ORB: Ndandani masalah ing ngendi Orb detonasi bisa nyebabake backstabs.

      Sampeyan bisa nemokake cathetan patch lengkap kanggo nganyari World Update 1.2 “Festival Konvergensi Musim Panas” ing jagad Arsip anyar.

      Nganyari 1.3 “mutator ekspedisi”

      • Masalah tetep sing ana ing PTR ing ngendi pengurangan cooldown coold gauntlet sing ora bisa dipicu dening tnk dot.
      • Ndandani masalah karo gauntlet Void sing nyebabake efek status tether sing dibatalake supaya bisa dicopot dening crouching utawa bakal rawan.

      Nganyari 1.4 “Ati Madness”

      • Petrifying Scream: Ngurangi durasi saka 2s nganti 1s.

      Nganyari 1.5 “Arenas”

      • Refreshy Fraaily: Nambahake 5 hit tik saben serangan ing pengurangan cooldown.
      • Precision Refreshing: Pengurangan Coldoldown Suda saka 10% nganti 5%. Nambahake 5 tandung hit sing diserang ing pengurangan cooldown.
      • Blade Void: nyuda pamblokiran blok stamina karusakan multiplion saka serangan abot agul-agul saka 2.0 nganti 1.5.
      • Tambah akar duryarat saka 1s nganti 2s.
      • Ndandani bug sing dipeksa para pemain menyang negara void nalika tekan.

      Nganyari 1.6 “medleyfaire musim panas”

      • Ndandani masalah sing nyebabake pasif jarak sing nguatake supaya ora aktif yen kemampuan diticik kanthi cepet sawise gaman swap.
      • Ngrampungake panguwasa panguwasa saka 20% nganti 15%.
      • Kerusakan Serangan Serangan Cahaya Lembu Saka 100% nganti 90% lan karusakan serangan abot saka 150% nganti 140%.
      • Nguatake pecah: Saiki micu nalika target mati amarga ana sebab.
        • Ing Armor: 10% nganti 31% adhedhasar skor gear.
        • Ing Senjata: 10% nganti 49% adhedhasar skor gear.
        • Ing Armor: 5% nganti 9.8% adhedhasar skor gear.
        • Ing Senjata: 5% nganti 14% adhedhasar skor gear.
        • .
        • .
        • Ing Armor: 10% nganti 31% adhedhasar skor gear.
        • Ing Senjata: 10% nganti 51% adhedhasar skor gear.
        • Ing Armor: 20% nganti 31% adhedhasar skor gear.
        • .
        • Ing waja: 20% nganti 51% adhedhasar skor gear.
        • Ing Senjata: 20% nganti 70% adhedhasar skor gear.

        Nganyari 1.7 “Sands Brimstone”

        • Ndandani masalah sing nggawe efek visual balingan pamuter liyane sing ora katon.
        • Ndandani masalah sing nyebabake fokus fokus fokus ing Tethered kanggo tetep nalika ngliwati jagad iki.
        • Ndandani masalah sing nyebabake agul-agul swara ora katon kanthi bener nalika dilengkapi nalika mlaku.
        • Ngaktifake agul-agul swara ora bisa nyebabake tundha sprint.
        • Dianyari senjata sing adoh kanggo orb sing dibayar saka ahli umpan balik.
        • Ndandani masalah sing nyegah invasi ora mlebu gauntlet saka ngeculake.

        .9 “Season 1: Fellowship lan Foellow”

        • Biaya mana saka serangan cahya kanggo kabeh gaman sihir

        Ditambahake ing Kompatibilitas Gem Tount kanggo sawetara gaman lan kabisan kanggo nggawe pilihan tambahan nalika tanking:

        • Petrifying Scream (4s ing Taunt)

        Dideleng kabeh gaman kanggo nggawe bedane sing luwih jelas antarane serangan sing dimaksud supaya bisa ngontrol lan ngrusak. Begsa sing diilangi saka karusakan sing fokus, lan suda karusakan kanggo kabisan fokus stagger.

        • Kerusakan Screiry Scream dikurangi saka 100% nganti 70%.
        • Nganyari kemampuan
          • Agul-agul void
            • Ditambahake input input input 0.6s sawise kemampuan wiwit ngindhari pembatalan ora sengaja.
            • Buffs lan debuff saiki diwiwiti kanthi nilai maksimal lan ora ana skala maneh.
            • Tambah ukuran projectile saka 0.4m kanggo 0.5m
            • Kerusakan dampak tambah saka 10% nganti 100%, lan ditambahake teks karusakan ing tooltip.
            • Tambah tether kisaran saka 15m nganti 20m.
            • Tambah Tambah Rating Rating MANA saka 100% nganti 200%.
            • Kahanan Pemicu sing diganti dadi yen tether rampung utawa rusak.
            • Kerusakan dampak sing tambah saka 50% nganti 100%, lan ditambahake teks karusakan ing tooltip.
            • .33m kanggo 0.5m.
            • Tambah kacepetan Proyek kanthi 50%.
            • Kasedhiya sing dianyari kanggo menehi 25% stamina regen Rating tinimbang menehi stamina rata per detik.
              • Ngilangi kahanan kasebut amarga ana ing ngisor 25% Mana, lan ngganti pengurangan saluran kesehatan saka 50% nganti 35%.
              • Dianyari kahanan kanggo nglawan target kanthi debuff aktif, lan digawe karya kanthi serangan sing entheng lan abot.
              • Dianyari kanggo nggarap rong serangan sing entheng lan abot.
              • Ngganti panen sing sumilap.
              • Fungsi sing diganti dadi panen sing bisa ngilangi siji debuff saka awake dhewe.
              • Mbusak kahanan persen persen kesehatan lan nyuda jumlah penyembuhan bonus saka 30% nganti 20%.
              • .
              • Ndandani masalah sing nyebabake agul-agul swara ora katon kanthi bener ing pemain.
              • Ndandani masalah ing ngendi efek status saka tether sing alon-alon Perk ora nuduhake nilai sing saksama ing tooltip.
              • Ndandani masalah ing ngendi tethful sing ora mesthi tumindak kanthi bener nalika micu cedhak karo jangkoan max.
              • Ndandani masalah sing dianggep pemain “ing pertempuran” nalika nggunakake inti panen.

              Sampeyan bisa nemokake cathetan patch lengkap kanggo nganyari World Update 1.9 “Musim 1: Foellship lan Firly” ing jagad Archives anyar.

              Ing kene vulkk.com Kita duwe ton pandhuan anyar sing migunani lan liyane lan liyane diterbitake kanthi rutin. Kita uga duwe kabeh warta lan nganyari sing ditutupi supaya sampeyan bisa urip karo kabeh perkara anyar!

              Pandhuan gauntlet Void lan mbangun kanggo jagad anyar

              Sugeng Rawuh ing Pandhuan Kita kanggo Void Gauntlet, Senjata ing World New World. Ing kaca kasebut, sampeyan bakal nemokake kabeh sing dibutuhake kanggo ngerti kepiye cara kanggo gaman iki ing loro lan Pvp.

              • 1. Gambaran Umum Void Gauntlet
              • 2. Kekuwatan lan kelemahane
              • 3. Walkthrough Video
              • 4. Mbangun Gaun Gauntlet
              • 5. Senjata sekunder
              • 6. Atribut
              • 7.
              • 8. Staff Urip Perks
              • 9. Heartrune
              • 10. Permata lan cacat
              • 11.
              • 12. Rotasi lan Game Gauntlet
              • 13. Tips Game
              • 14. FAQ – Void Gauntlet

              Gambaran Umum Void Gauntlet

              Void Gauntlet minangka senjata gaib sing sisik kanthi intelijen lan fokus lan ngrusak karusakan. . Nalika ora sumunar minangka pilihan karusakan utama sing isih nyebabake karusakan total saka potensial kerusakan mentah, ngrusak wektu (dot), lan efek penyakit. Dadi kepenginan amarga potensial sing nyerang lan dhukungan. Iki bisa nyedhiyani sekutu kanthi pertahanan lan uitlity, nanging uga bisa ngobati sawetara kabisan, nggawe pilihan sing luar biasa kanggo para penyembuhan. Meh kabeh peran bisa entuk manfaat saka nggunakake bathi lan yen ana ing perang, katon nyata.

              Kekuwatan lan kelemahane

              • Utilitas luar biasa liwat macem-macem jinis CC, pemberdayaan, lan buffs / debuff liyane
              • Pengurangan cooldown gedhe nalika kritis kanthi kritis
              • Senjata Penyembuhan Secondary sing nambah output penyembuhan sakabehe
              • Cepet Kriyo Ngisi daya Kanthi Kerusakan Efek Wektu lan Uptime Cooldown sing Dhuwur
              • Ora ana pilihan sing ngrusak bledosan
              • Scaling Kerusakan Low
              • Kurangéhahan macem-macem
              • Kurang opsi senjata sekunder (staf urip utawa es gauntlet)
              • Bisa canggih kanggo entheng lan serangan abot karo

              Walkthrough Video

              Kanggo sampeyan sing luwih visual, ing ngisor iki minangka versi rangkuman saka Pandhuan Gampang Pandhuan sing Gampang kanggo menehi kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti nggunakake void gauntlet kanthi efektif!

              Mbangun Gaun Gauntlet

              Nalika gauntlet Void bisa sumunar minangka gegaman sekunder kanthi senjata sihir, lan uga sawetara karusakan fisik, iku minangka pelengkap utama kanggo sawetara buah gauntlet es. Kemampuan loro guntet sinergis kanthi cara kanggo nyawiji peran dhukungan kanggo nyiyapake sekutu, utawa bledosan karusakan sing dhuwur kanggo ngunci mungsuh kesehatan sing kurang. NonSOnTheless, The Void Gauntlet nawakake kekuwatan pvp lan pve sing ora bisa ditolak. Bangunan sing utamane ndeleng secara gauntlet sing ora sah umume umume gauntlet lan staf urip.

              Mbangun Bener Bersaksone Universal

              VG standar

              Bangunan iki bisa lentur dadi gegaman, sanajan staf urip. Nduwe output karusakan sing apik lan maksimal utami klompok. Iki minangka pilihan umum kanggo skenario PVP apa wae, nanging bisa uga nawakake panggunaan pight sing apik.

              • Petrifying ScreamPetrifying Scream – ngeculake Scream Void-infuss, ngatasi karusakan senjata senjata, staggering lan akar ing mungsuh sing cedhak. Iki uga nyedhiyakake pertahanan tingkat tinggi kanthi buatan Nganggo Echoes . Minangka pamuter gauntlet sing ora bisa digunakake kanggo nggunakake kanthi bener. Fokus kanggo nyetel “clumps” mungsuh sing gedhe kanthi nggabungake karo Gravitasi kanthi becikGravitasi kanthi becik utawa wangun liyane saka kontrol akeh (CC). Iki uga apik kanggo ngunci pemain mudhun sing wis kesel sawise ngindhari kabisan liyane.
              • Orb bosok. Yen digunakake kanthi bener pamuter bisa matak kemampuan iki lan cocog karo tandet sing bisa nyingkirake supaya tikel kaping pindho kasebut target target lan ngrusak efek wektu. Yen digunakake ing gumpalan gedhe iku nyebabake jumlah pengurangan cooldown sing akeh kanggo ngrusak amarga poniver ing wit keterampilan sing ora disimpen.
              • KewajibanOblivion – panggunaan sing paling umum kanggo kemampuan iki liwat perke NlusipNelpon Oblivying kanggo mbusak bantalan saka mungsuh. . Nanging tujuan liyane yaiku kanggo regenerate Stamina lan nyedhiyakake kabeh zona sing ana ing zona pemberontakan kanggo nggawe luwih akeh karusakan. Kemampuan iki apik kanggo digunakake sadurunge ngliwati rotasi gauntlet supaya bisa nggedhekake karusakan.

              Penting kanggo njupuk kauntungan saka potensial coldown abang saka senjata iki. Coba paling apik kanggo digunakake KewajibanKewajiban lan Petrifying ScreamPetrifying Scream Sadurunge Nggunakake Orb bosokOrb bosok . Yen sampeyan bisa ndharat kritis critane sampeyan bakal entuk resets cooldown lengkap. Yen sampeyan lagi ing jendela ora ana sing kedadeyan liya kanggo nyuda kabeh cooldown kanthi nggunakake Panen sumelangPanen sumelang .

              Blade mbangun

              VG Blade

              Agul-agul void

              Iki bangunan biasane ora digunakake ing pvp lan luwih akeh ing pight. . Bisa ngidini penyembuhan ing PvP kanggo perang nalika akeh banget amarga kemampuan urip, nanging ora duwe pengaruh klompok lan rawan efek CC. Ing Gudang bisa mlayu dening DPS utawa penyembuhan tumindak minangka pseudo-DPS.

              • Agul-agul voidBlade Void – Nalika karusakan ora fokus ing bledosan. Iki nggawe kerusakan rata-rata nalika nglamar akeh deliff kaya titik. Gambar utama yaiku penyembuhan lan slamet sampeyan bisa entuk Agul-agul various . Yen digunakake kanthi bener, sampeyan bakal bisa urip kanthi wektu sing luar biasa kanthi dhewe. Yen sampeyan bakal nggunakake gauntlet Void minangka senjata utama, iki minangka salah sawijining bangunan sing ngidini sampeyan nglakoni. Ati-ati, yen sampeyan gegayuhan agul-agul swara sampeyan bakal mateni lan yen ana ing cooldown, sampeyan kudu nyoba bali kanthi online, nggawe playstyle angel ing wektu.

              Dhukungan murni

              Dhukungan IG

              Nalika nggunakake mbangun iki, sampeyan kudu muter ing loadout waja medium. Bangunan kasebut mung fokus ing pola pikir sing terus-terusan nyedhiyakake sarana para kanca lan nawakake pirang-pirang dalan sing bisa ngontrol mateni lan nyiyapake kombinasi kanggo mateni kabeh klumpuk. Sampeyan ora bakal dadi pedagang karusakan utama, sampeyan bakal ngupayakake pitulung lan njamin manawa tim sampeyan duwe kemampuane mateni mateni ing target. Iki minangka produsen pvp pvp ing kombinasi karo gauntlet void.

              Kerusakan

              Ngrusak spike

              Iki minangka wektu sing paling optimal nalika golek karusakan bledosan sing dhuwur Spike esLonjakan es lan paling apik karo loadout sing entheng. Tambahan kanggo bledosan dhuwur, sampeyan duwe karusakan aoe sing apik kanggo loro Storm IceStorm Ice lan Orb bosokOrb bosok . . Orb bosokOrb bosok ora kudu diremehake ing bangunan kaya ngono ing karusakan target tunggal. Sampeyan bisa “POP kaping pindho” ORB sampeyan minangka target sing diasilake bledosan lan banjur tindakake karo Spike esLonjang es utawa es gauntlet abot / Nyerang cahya. .

              Staff Life

              Staff Life bakal nggunakake gauntlet Void minangka sekunder ing nggawe persiyapan.

              Penyembuhan Grup Target

              Klompok Target

              Sumilir

              Gedhe Penyembuhan Burst iki fokus ing klompok 5-pamuter. Paling apik dipasangake kanthi nyegerake amarga kemampuan sing luwih murah. Iki minangka pembiayaan sing paling apik kanggo Penyembuhan Perang (PVP) utawa ekspedisi lan mutators (pvve).

              Aoe

              Penyembuhan Aoe

              Nyusun nyegerake

              Iki mbangun gumantung karo kemampuan wektu kanggo ngobati kelompok gedhe. . Paling apik kanggo penyembuhan perang Aoe (PvP) utawa klompok gedhe.

              Atribut

              Nyokong

              200 Konstitusi bakal dadi garis dhasar kanggo meh kabeh jinis PvP lan isi pve. Muter kanthi Konstitusi 200 nalika ana ing loadout waja medium nggawe sampeyan pancen defensif supaya sampeyan bisa nindakake gelut baris ngarep. Iki penting kanggo nyiyapake sekutu kanggo sukses. Nalika main ing bangunan kaya ngono, void gauntlet banget penting banget supaya entuk bonus saka 50 fokus kanggo nyuda kabeh kabisan kanggo kabeh kabisan berbasis kabeh. Iki uga bakal nambah karusakan gauntlet swara sakabehe. Sampeyan ora perlu fokus marang intelijen amarga karusakan ora dadi prioritas. Nalika nduwe distribusi sifat sing ora ana gandhengane sing ora bisa diserang kanggo nyerang kanthi cetha kanthi serangan sing entheng lan abot kanggo nyoba lan nyuda pengurangan cooldown.

              Kerusakan

              350int150con

              Iki distribusi atribut optimal nalika muter kaya karusakan waja sing fokus. Yen sampeyan rumangsa duwe output karusakan sing cukup, sampeyan mesthi bisa milih 200 konstitusi kanggo slamet luwih akeh. Storm IceStorm Ice lan Orb bosokOrb bosok, banjur pilih target kesehatan sing murah kanthi cepet Spike esSpike es . Iki ora optimal kanggo dhukungan fokus, nanging sampeyan mesthi bisa nyetel atribut sampeyan menyang sifat alam iki, utawa 300 intelisi kasebut, yen sampeyan pengin nyoba luwih akeh karusakan ing persiyapan gaya dhukungan.

              • Nlusip.
              • Putrefying Scream.
              • Nyuda orbNyuda orb – ora perlu nggunakake iki, nanging kudu dilebokake kanthi apik ing Slot SCOT. Iki minangka wangun liyane saka mbusak buff sing ningkatake sarana gauntlet swara.

              Staff Urip Perks

              Bagean iki mbatesi dhewe kanggo staff urip sing penting. Kanggo rundown lengkap, waca pandhuan khusus kita:

              Kemampuan tunjangan

              • Putrefying Scream.
              • NlusipOblivion naling – (Armor) Perk iki perlu ing gauntlet sing digunakake KewajibanKewajiban . Sampeyan saiki duwe kemampuan kanggo mbusak debuff ing panggunaan lan biaya kasebut KewajibanOblivion luwih cepet kanggo luwih kerusakan, stamina, lan bentuk sarana liyane.
              • Nyuda orbNyuda orb – (waja) supaya bisa fokus ing sarana gauntlet kanthi lengkap, iki saiki bakal ngidini sampeyan ngilangi buff mungsuh kanthi luwih cepet. Iki bisa nyuda durasi penyembuhan liwat efek wektu, dikuatake, nguatake, utawa buff liyane sing ditrapake kanggo pamuter anggere ora kalebu konsumsi. Iki paling efektif ing pertempuran PVP lan ora dibutuhake ing Pve.

              Perks Senjata

              • KEENKasedhiya – Kasempatan Hit kritis minangka stat sing paling penting kanggo gauntlet sing ora sah. Output kasebut mung gumantung karo kemampuan sampeyan kanthi serangan kritis lan nampa pengurangan cooldown.
              • GanasGanas – ga gaib sing ora ana gandhengane. Sampeyan bisa nggunakake perk minangka pilihan perkheter katelu kanggo output sing luwih rusak.
              • Chain ora sahChain ora sah – Iki minangka pilihan sing apik nalika cahya sing nyerang kanthi sayawala kanggo wektu sing ora kasedhiya. Iki bakal mbantu ngisi ati kanthi cepet lan nyebabake kemungkinan mogok kritis amarga luwih akeh cooldowns. Kerusakan iki uga digedhekake kanthi nambah karusakan roso sing bakal ditindakake ing permata runeglass lan tunjangan liyane.

              PVP Perks

              • ResilienResilien – Yen bisa, target duwe limang tumpukan ing waja sing disetel kanggo PVP, saben potongan kudu duwe iki.
              • KamardikanKamardikan – iki bakal ngidini sampeyan muter kanthi agresif kanthi nyuda durasi-kontrol. Sampeyan kudu muter nganggo 3 utawa 5 tumpukan.
              • ADSION EMEUnsur Aversion – Gunakake perkh iki tinimbang Shirking forfication ing musim siji. Bakal menehi pengurangan karusakan unsur saka gaman kaya staf geni.
              • SumilirNyegerake – Iki bisa dadi perk katelu pilihan nalika sampeyan pengin sumber pengurangan cooldown ing bangunan sampeyan. Iki bisa dadi gedhe nalika dipasangake karo kabeh pengurangan cooldown ing blunderbuss.
              • Paukuman sing ora sopanPaukuman.

              Pve tunjangan

              • ADSION EMEUnsur Aversion – Perk iki minangka alternatif sing apik ing PVP uga, nanging ora dibayangake karo pilihan PVP liyane. Nyedhiyakake pertahanan gedhe ing ekspedisi mutasi kanggo mbantu efek magis.
              • Averion fisik – mung proyek sing bisa ditindakake dening karusakan fisik sing bakal diciptakake dening perk iki. Kaya ngono, bisa migunani ing Pve minangka pilihan potensial liyane. Iki uga nyedhiyakake jumlah pvp jumlah, nanging ADSION EMEUnsur Aversion lan Perks Pendhapa MUSIKAL mesthi dadi pilihan pertahanan luwih akeh.
              • Ward sing rusakWadhah sing rusak – gunakake ing shipyard shipyard, atimu tempest, lan ambane, amarga karusakan rusak karo jinis mungsuh sing rusak.
              • Ward Bumi WardWard Bumi Angry – Gunakake Iki ing Taman Purwaning Dumadi Kanggo Rusak Pengurangan Karos Saka Jenis Esemy Angry Bumi.
              • Pendhapa kunoPendhapa kuna – Gunakake iki ing instrumen Lazarus, ennead, lan Starstone barrows kanggo nyuda karusakan saka jinis mungsuh kuno.
              • Wadhah ilangWard ilang – Gunakake iki ing Barnecles & bubuk ireng lan penggalian amarine kanggo nyuda karusakan saka jinis mungsuh sing ilang.

              Perhiasan Perhiasan

              • KesehatanKesehatan – Iki minangka pilihan standar kanggo kabeh bangunan, iku kesehatan gratis sing bakal nambah defensif kit sampeyan.
              • Pamulihan StaminaPamulihan STAMINA – Iki minangka backpocket ngirit nalika fokus lan njupuk karusakan sing abot. Sampeyan bakal nampa bledosan stamina sing bakal ngidini sampeyan entuk Dodge cepet sing bisa nylametake iife lan terus gelut.
              • Perlindhungan SlashPerlindhungan Slash – Iki tumindak minangka slot Perk katelu sing nyedhiyakake kekurangan luwih akeh nglawan omah-omah, dubur gedhe, hatchets, lan pedhang.

              Cincin

              • Kesadaran keenKesadaran keen – Fungsi Perk iki padha KEENKEEN . Iku tambah gratis kanggo kasempatan hit kritis.
              • Paukuman sing ora sopanPaukuman sing ora sopan
              • SumilirSumilir
              • Kerusakan Void – Iki minangka pilihan sing kuat kanggo miwiti nalika ngumpulake gear kanggo bangunan iki. Iku ora apik kaya Kesadaran keenKesadaran kesadaran utawa Paukuman sing ora sopanPaukuman sing ora diresiki, nanging isih bakal nyebabake sawetara throughput kanggo miwiti.
              • Ati-ati – iki ora perlu kanggo loading waja medium wiwit mundhak stamina duwe efek minimal ing kemampuan kanggo ngatasi, nanging yen muter, iki perlu.

              Anting

              • Roti PanggangRoti Panggang Refreshing – Ing anting-anting Perk iki kudu. . .
              • Roti PanggangRoti Panggang Sumbang – Perk iki kudu ana ing persiyapan gauntlet sing ora sah utamane yen sampeyan muter ing garis ngarep. .
              • SumilirSumilir

              Heartrune

              Jantung cilik saka wit anggur

              Jinis jantung cilik minangka pilihan sing paling apik kanggo umume gauntlet sing paling apik amarga kasedhiya kanthi cepet amarga bisa ngrusak efek wektu lan sumber karusakan. Draastis iki nambah CC saka mbangun lan ngasilake cara sing apik kanggo nyiyapake clump supaya Sekutu bisa kapitalisasi lan mateni sing aman.

              Ana telung pilihan upgrade sing sregep:

              • Heartrune Brutal saka Vine GraspingHeartrune Brutal saka Vine Grasping
              • Stalwart heartrune saka anggur graspingStalwart heartrune saka anggur grasping
              • Licik heartrune saka anggur graspingLicik heartrune saka anggur grasping

              Heartrune Brutal saka Vine GraspingHeartrune Brutal saka Vine Grasping minangka pilihan sing paling apik kanggo mesthekake yen mungsuh sing kejiret ing efek rooting rawan banget ngrusak bledosan sing rusak. Utawa, yen sampeyan wis fokus kanggo ngrusak, sampeyan bisa ngganti Hiddrune Brutal saka DetonateHeartrune Brutal saka Detonate wiwit sampeyan mesthi diubengi dening mungsuh lan ngisi daya kanthi cepet, nyebabake output karusakan sing dhuwur. Yen sampeyan milih ngobati, utawa golek pilihan sing luwih pertahanan, Foneka sing nggumunakeFoneve cinknune saka stoneporm bakal dadi pilihan paling sampeyan.

              Tips panggunaan Heartlune

              Simpen anggur kanggo nalika ana macem-macem target sing ditumpuk ing ndhuwur siji liyane. Luwih becik target bakal ana ing sawetara jinis efek CC, utawa kesel lan ora bisa ngilangi dheweke. Paling apik dipasangake karo kaya Gravitasi kanthi becikGravitasi kanthi becik utawa Shockwave .

              Mupangate wektu mudhun kanggo ngisi ati. . Utawa, sampeyan bisa nggunakake Dummies utawa obyek target kanggo kauntungan kanggo biaya tambahan. Kajaba iku, mesthine bakal terus ngengingi mungsuh sing bisa ditindakake kanthi kooldoms sampeyan. Storm IceStorm Ice lan Nyuda orbNyuda orb bakal nyebabake bathi saka karusakan lan ngrusak efek wektu.

              Heartrune sampeyan bakal ngisi cepet. . Aja ngenteni dawa lan terus mbuwang cooldown sampeyan nalika sampeyan duwe wektu kanggo njaluk maneh. Kenalan kanthi cepet, sampeyan bisa bali maneh kanthi online lan ora ragu-ragu kanggo nggunakake prioritas sing dhuwur.

              A heartrune ing pve beda banget tinimbang pvp. Iki bakal ngisi kanthi cepet amarga output karusakan sing terus-terusan ing target sing dicampur karo rusak wektu lan suplemen tambahan. Heartrune Brutal saka Vine GraspingHeartrune brutal saka anggur sing paling apik digunakake ing pirang-pirang mungsuh tinimbang target siji. Nanging, duwe nilai target tunggal sing gedhe amarga ana efek ing panggon. Logika padha ditrapake kanggo Hiddrune Brutal saka DetonateHiddrune Brutal saka Detonate . Iki njeblug kanggo akeh karusakan, saengga njupuk kauntungan saka akeh mungsuh sing bisa ditrapake. .

              Informasi ing ngisor iki nutupi void gauntlet mbangun kanthi ngrusak utawa ndhukung penekanan. Yen sampeyan kepengin sinau luwih lengkap babagan Permata lan Konsumsi Nalika Penyembuhan Kanthi Gauntlet Void, waca Payudung Gems Gemaja Void Kita.

              Mutiara

              Elinga, runeglass mung bisa diluncurake dadi potongan sing waja sing dudu barang perhiasan, lan gaman.

              Gems Senjata

              Yen sampeyan lagi ngrusak, sampeyan bakal nggunakake Runeglass opal AbysssalRuneglass opal Abysss utawa Runeglass Opal Frozen gumantung yen sampeyan fokus ing es gauntlet utawa sumpah. Yen sampeyan nggunakake mbangun garansi supaya bisa ngobati sampeyan bakal nggunakake Cut Diamond PristineCut Diamond Pristine .

              Gem pvp

              Perlindhungan Slash

              Ing pertempuran pvp tujuane yaiku kena 20 (slash) / 10 (fisik) / 7.. . Kanggo nggayuh iki, sampeyan bisa nggunakake:

              • Runeglass saka Abyssal onyxRuneglass saka abyssal onyx x5 (ing waja) & Cut pristine opal x3
              • Runeglass saka beku onyxRuneglass saka beku onyx x5 (ing waja) & Ngethok opal pristineCut Pristine Opal X3 (ICE Gauntlet fokus)

              Gems Pve

              Ing pertempuran pight, sing luwih spesifik mutators, resistensi unsur minangka prihatin utama.

              Sampeyan bisa nggunakake permata ing ngisor iki ing Gear sampeyan:

              • .)

              Consumables

              Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara ngatur hotbar cooldown, apa sing kudu digunakake, apa panganan sing kudu dipangan, utawa tips babagan cara luwih efektif karo panggunaan ing Pvp lan pve, waca Pandhuan Konsumsi Void lan Gudang Gauntlet

              Heartrune

              Jantung cilik saka wit anggur

              Jinis jantung cilik minangka pilihan sing paling apik kanggo umume gauntlet sing paling apik amarga kasedhiya kanthi cepet amarga bisa ngrusak efek wektu lan sumber karusakan. Draastis iki nambah CC saka mbangun lan ngasilake cara sing apik kanggo nyiyapake clump supaya Sekutu bisa kapitalisasi lan mateni sing aman.

              Ana telung pilihan upgrade sing sregep:

              • Heartrune Brutal saka Vine GraspingHeartrune Brutal saka Vine Grasping
              • Stalwart heartrune saka anggur graspingStalwart heartrune saka anggur grasping
              • Licik heartrune saka anggur graspingLicik heartrune saka anggur grasping

              Heartrune Brutal saka Vine Grasping

              .

              Hiddrune Brutal saka Detonate

              Utawa, yen sampeyan wis fokus kanggo ngrusak, sampeyan bisa ngganti kanggo deteram detonet amarga sampeyan mesthi diubengi dening mungsuh lan ngisi daya output sing rusak.

              Foneka sing nggumunake

              .

              Tips panggunaan Heartlune

              Simpen anggur kanggo nalika ana macem-macem target sing ditumpuk ing ndhuwur siji liyane. . Paling apik dipasangake karo kaya Gravitasi kanthi becikGravitasi kanthi becik utawa ShockwaveShockwave .

              Mupangate wektu mudhun kanggo ngisi ati. Kayata yen sampeyan adoh uga bisa uga terus nyoba target target ing sawetara. Utawa, sampeyan bisa nggunakake Dummies utawa obyek target kanggo kauntungan kanggo biaya tambahan. Kajaba iku, mesthine bakal terus ngengingi mungsuh sing bisa ditindakake kanthi kooldoms sampeyan. Storm Ice lan Nyuda orbNyuda orb bakal nyebabake bathi saka karusakan lan ngrusak efek wektu.

              Heartrune sampeyan bakal ngisi cepet. Nalika iku temenan migunani kanggo tahan wektu sing ana mungsuh mungsuh gedhe. . Kenalan kanthi cepet, sampeyan bisa bali maneh kanthi online lan ora ragu-ragu kanggo nggunakake prioritas sing dhuwur.

              A heartrune ing pve beda banget tinimbang pvp. Iki bakal ngisi kanthi cepet amarga output karusakan sing terus-terusan ing target sing dicampur karo rusak wektu lan suplemen tambahan. Nalika nggunakake kaya Heartrune Brutal saka Vine GraspingHeartrune brutal saka anggur sing paling apik digunakake ing pirang-pirang mungsuh tinimbang target siji. Nanging, duwe nilai target tunggal sing gedhe amarga ana efek ing panggon. Logika padha ditrapake kanggo Hiddrune Brutal saka DetonateHiddrune Brutal saka Detonate . Iki njeblug kanggo akeh karusakan, saengga njupuk kauntungan saka akeh mungsuh sing bisa ditrapake. Utawa, nggunakake kakehan sing bisa ing boss pancen apik kanggo karusakan gratis.

              Rotasi lan Game Gauntlet

              Tombol saka rotasi kanthi sountlet sing dibayar yaiku nyuda cooldown lan kasempatan hit kritis. Sampeyan kudu cognizant saka kabisan sing digunakake, tatanan sing digunakake, lan ora dingerteni kanthi nyata. Sampeyan ora pengin kejiret karo Cooldown Zero sing kasedhiya nalika sekutu cocog banget Gravitasi kanthi becikGravitasi kanthi becik utawa kombinasi liyane amarga sampeyan luwe kanggo njaluk luwih akeh. Komunikasi lan kesadaran apa sing nggawe pemain swara sing apik banget. . . Umume kasus, luwih becik nggunakake kabisan kaya Petrifying ScreamPetrifying Scream Sadurunge Nggunakake Orb bosokOrb bosok wiwit orb bisa nyuda kabeh telung kemampuan cooldown lan duwe rong kemungkinan sing kudu ditindakake kanthi fungsi detonat.

              Petrifying Scream

              Coba paling apik kanggo ora telegraf: Scream Petrifying . Iki minangka kemampuan sing gampang kanggo dingerteni amarga umume pemain mung mbukak target kanthi swara silihan. . Coba ngenteni para pemain supaya rumangsa, yen ana klompok pemain sing akeh, utawa nyerang mungsuh saka garis sing beda-beda kanggo ngarsane sing ndadekake dheweke ora weruh sampeyan. Uga elinga yen kemampuan iki nyebabake ton buatan defensif lan bisa digunakake kanggo mbantu nyurung lan nylametake.

              Nalika nggunakake Orb Decay, biyen sinau kepiye ngrusak kanthi bener. . Coba paling apik kanggo tujuan kanggo clumps gedhe pemain sing konsentrasi kanggo asil sing paling apik.

              Panen sumelang

              . Dadi eling nggunakake iki. Kajaba iku, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka panen sing nyegerake nalika ora ana pertempuran kanggo meksa pengurangan cooldown, utawa yen cooldown cedhak karo aktif.

              Umumé, dhaptar prioritas sampeyan ing gauntlet Void bakal kaya ing ngisor iki:

              • Gunakake Petrifying ScreamPetrifying Scream kanggo ngunci target, utawa target, ing papan.
              • Yen wektu ngidini, papan KewajibanKewajiban ing lemah. Iki uga bisa digunakake preemptivitas gumantung saka kahanan kasebut.
              • Kenek target (s) Orb bosokOrb bosok .
              • Orb bosokOrb bosok sanalika bakal mlebu hit intall ing target (s).
              • Serangan Cahya Kanthi Void Gauntlet minangka pangisi utawa nggunakake Panen sumelangPanen sumebar sajrone mudhun utawa yen cooldowns cedhak karo aktif.
              • Baleni.

              Rotasi iki bakal ngganti gumantung saka mbangun sing sampeyan diputer. Kanggo rotasi sing luwih spesifik sing kalebu panggunaan senjata sekunder, waca PvP mbangun lan Pve Damel:

              Kanggo informasi luwih lengkap, babagan kabisan Void Gaunlet, kita duwe pandhuan sing darmabakti sing ngliwati kabeh kemampuan kanthi rinci: