Pandhuan desa Minecraft – Kepiye cara golek lan nggawe dhewe | PCGAMESN, Cara golek desa ing Minecraft

Cara golek desa ing Minecraft

Kanggo perdagangan, tututi pandhuan iki.

Pandhuan desa Minecraft – kepiye golek lan nggawe sampeyan dhewe

Sing golek desa ing Minecraft, kepiye perdagangan karo warga desa, jenis, gawe desa sampeyan dhewe, lan slamet ana serangan desa.

Delana salju salju salju kanthi salju kanthi salju, amarga wong liya mlaku-mlaku

Diterbitake: Sep 21, 2023

Apa desa Minecraft? Kalor ing Minecraft minangka salah sawijining sumber daya sing paling apik ing pengalaman kaslametanane, mbantu sampeyan ing game awal, lan migunani kanggo dagang kanggo dagang sing jarang nalika sampeyan maju.

Desa bisa ditemokake ing biomes minecraft, lan ngemot pirang-pirang dada lan barang liyane sing migunani sing bisa dirampok kanggo mbantu sampeyan kanthi cara, kayata sandhangan, lan tabel jebule. Cepet sampeyan nemokake desa menyang dina pertama ing Overcraft Minecraft, kemungkinan sing luwih apik kanggo slamet ing salah sawijining game PC paling apik. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan desa Minecraft, omah warga desa, rampokan, breeding warga, lan mbangun kutha khusus.

Minecraft Village: desa Taiga salju kanthi wartawan petani lan golem wesi ngumbara ngubengi wilayah rapat kasebut

Finder desa minecraft

Ana sawetara sumber online kanggo nemokake desa, kayata Finder Minecraft Desa ing Dasar Chunk. Nanging, sampeyan kudu ngerti winih minecraft sampeyan nggunakake Finders Base Chunk, lan dheweke ora angel ditemokake tanpa ngapusi, mula aja kuwatir yen sampeyan pengin lunga.

Kajaba iku, yen sampeyan muter karo prentah konsol Minecraft diaktifake, sampeyan bisa nemokake desa Minecraft kanthi ngetik “/ Goleki Desa” ing ngisor jinis edition, utawa “/ nemokake” Minecraft: Village_Snowy “, sing sampeyan bisa ngetik kanthi manual utawa pilih saka dhaptar.

Desa Minecraft Spawn alamiah ing biomes ing ngisor iki:

  • Plains
  • Meadow
  • Savanna
  • Plain salju salju
  • Taiga
  • Snowy Taiga (Edisi Bedrock)
  • Plain Sunflower (Edition Bedrock)

. Cara paling apik kanggo nggoleki sawijining desa sing kudu ditonton kanggo bangunan ing jarak, utawa – yen sampeyan wis cukup – njelajah ing wayah wengi, nalika lampu desa bisa katon saka jarak sing luwih gedhe. Sampeyan bisa uga mbantu nambah jarak render sampeyan kanthi ora bisa ngrusak kinerja.

Yen ora, go babagan bisnis sampeyan lan ngumbara atimu sampeyan lan sampeyan yakin nemokake desane, utamane amarga ana struktur sing paling umum ing game petualangan.

Villard Pustaka Minecrapan ing njaba omah ing desa Minecraft Savannah

Omah desa Minecraft lan rampokan

Kaya kabeh ing game sandbox iki, desa minecraft Features ngasilake acak, lan nomer bangunan ing njero bisa beda-beda. Dadi, umpamane, sampeyan bisa uga nemokake desa tanpa armorr ing kabeh sampeyan.

Minecraft Vrivinous omah:

  • Armoreri House
  • Toko daging
  • Omah kartogra
  • Cottage Fisher
  • Gedhung Fletcher
  • Mason House
  • Omah Gembala
  • Tannery (Kulit Kulit)
  • Toammith
  • Weaponsmith

Saben jinis Minecraft Villager House iki kanthi rampokan dhewe, saka profesional blok dhewe, kanggo dada lan barang liya liyane. Saben omah ing ndhuwur bisa ngemot dada, masing-masing kanthi loot unik dhewe – umpamane, dada kartografik bisa uga kalebu kompas, nalika dada fletcher bisa nahan panah. Sawetara bisa uga malah ngemot zamerds utawa berlian.

Desa mung ngemot peternakan sing bisa ngumpulake panganan, obor, kasur, lan barang liyane sing migunani. .

Antarmuka perdagangan MineCrafraft, nuduhake perdagangan saka ulama ahli

Dagang Desa Minecraft

Kabeh desa Minecrafraft – kajaba desa sing ditinggalake, luwih ngisor – bakal warga desa sing bisa sesambungan karo barang dagang. Ing Bedrock Edition Ana kemungkinan tambahan manawa sudagar Wandering bakal ditangkap ing titik rapat desa.

Klik-tengen ing MOB MOBSCRAFT sing grapyak kanggo perdagangan, lan antarmuka dagang bakal katon, wiwitane mung nuduhake loro dagang pertama. Nalika sampeyan tuku lan adol karo alkawan, luwih perdagangan bakal dikunci. Sampeyan bisa ndeleng dhaptar lengkap perdagangan wiasan ing Minecraft, nanging kaya dada, ana hubungane karo profesi. Contone, senjata senjata bakal adol gaman, dene tukang daging bakal adol daging.

Perdagangan sing paling berharga kanggo nggoleki perdagangan perpustakaan, amarga buku-buku sing paling gedhe, lan dagang cartographer, amarga sampeyan bisa tuku Map Longgar Woodland utawa Peta Monumen Samudera. Warga liyane sing luar biasa yaiku Fletcher, minangka perdagangan kelet minangka cara keturunan pertanian.

Miniatur YouTube

Blok Profesi Minecraft Villager

Kanggo menehi profesi sing ana ing desa, nyelehake salah sawijining blok ing ngisor iki. Anggere dheweke durung entuk profesi, bisa ngakses blok, lan dudu varian nitwit, dheweke bakal njupuk profesi anyar. . . Iki migunani banget karo pustakawan.

Cara Nggawe Desa Minecraft: amben ijo jeruk ing omah desa desa

Cara nggawe desa Minecraft

Tinimbang ngganti desa Minecraft sing wis ana, sampeyan uga bisa mbangun dhewe. Langkah pisanan, kaya sing sampeyan wis ngira, yaiku nggawe sawetara bangunan. . .

Minangka desa Minecraft duwe keahlian pertahanan nol, apike nggawe struktur pertahanan ngubengi bangunan kasebut. Iki penting banget yen sampeyan mbangun kutha gedhe, amarga luwih bisa diserang dening nir. Pager kayu kudu cukup kanggo nylametake desa sampeyan supaya ora overrun kanthi mobs agresif.

. Iki bakal menehi ide sing jelas babagan akeh gaweyan sing bakal ditindakake kanggo mbangun tembok kutha, kayata, saengga sampeyan bisa nyetel rencana yen perlu. .

Cara nggawe populate desa minecraft

Warga desa ora bakal ditrapake ing desa sampeyan, dadi sampeyan kudu ngupayakake kanggo nemokake paling ora rong korban begja lan nggawa maneh karo sampeyan. Ana rong cara kanggo mbukak iki:

  • Dolan maring desa sing wis ana lan nyulik villager.
  • Temokake warga desa Zombi, nggodho menyang desa sampeyan, lan ngobati.

Sing diarani ‘boat kidnap’ minangka cara sing paling terkenal kanggo transportasi warga. Iku cukup sederhana: nyelehake prau kaya cedhak desa sing bisa lan push village ing prau. Dheweke ora bakal bisa ninggalake dhewe. . Yen sampeyan nggunakake Edition Minecraft Bedrock, sampeyan uga bisa nyelehake timbal ing prau lan seret bali menyang desa sampeyan ing daratan.

Utawa, sampeyan bisa nggunakake minecart. Pengangkutan kasebut dhewe bakal luwih cepet tinimbang prau, nanging sampeyan kudu mbangun kabeh trek MineCart kabeh bali menyang desa sampeyan. Yen sampeyan pengin ngunjungi desa sing luwih asring, utawa yen sampeyan nemoni terrain sing angel, bisa uga dadi pilihan sing luwih apik.

. Mung nuntun wong-wong mau menyang desa sampeyan, aplikasi efek kelemahane ing dheweke (ringkih potion bakal bisa) lan Feed wong-wong mau dadi apel emas kanggo diuripake maneh menyang warga normal. Coba miwiti proses iki sawise dadi peteng, utawa nggawe sawetara papan perlindungan ing dalan, amarga cahya ing srengenge bakal mateni warga Zombie.

Miniatur YouTube

Loro desa sing angel nggawe desa. Kanggo nggawe luwih akeh warga desa, sampeyan kudu nyedhiyani amben ekstra (siji kanggo saben warga bayi sing samesthine) lan akeh panganan. . Salah siji cara, paling ora ana rolas kentang, wortel, utawa beetroot kanggo nggawe warga sing gelem jenis. Telung potongan roti uga bakal cukup. Sampeyan bisa menehi panganan iki menyang alk malai kanthi manual kanthi nyelehake cedhak, utawa gunakake petani minecraft lan petani kanggo proses otomatis. Panganan liyane sing ana warga desa ing persediaan, luwih becik kemungkinan pembiakan.

. Contone, pasang tabel Smithing bisa dadi alkohol dadi pethi. Apike kanggo makaryakke petani dhisik (kanthi nyepetake workstation komposter), amarga bakal kumpul panganan. Iki, banjur bakal mbantu sampeyan nyebar warga liyane.

Villages Minecraft Zombie

. Vidab sing langka iki tanpa lawang lan obor, lan sawetara blok sing bakal diganti karo cobwebs, kobblon diganti karo cobbblon-mosy, lan windows ngemot panel kaca coklat. Sembarang warga desa sing ngasilake ana sing bakal ngasilake minangka desa Zombie, nanging desa bisa uga sepi.

RIDIK MINECRAFT RIDIL

. Sampeyan entuk efek iki kanthi mateni kapten sing cidra, sing bisa uga ana ing antarane para olagers, nanging sampeyan bisa ngilangi kanthi ngombe susu utawa ngenteni nyandhang.

Yen sampeyan lagi kanggo tantangan, sampeyan bisa njaga efek status sing ala lan nggunakake kanggo nyebabake serangan udara kanthi ngunjungi desa ing Minecraft. . Ngalahake mungsuh-mungsuh iki bakal menehi hadiah, saddles, lan ton saka sawetara ombak liyane, nalika ngusir kabeh gelombang kreta bakal menehi diskon sakcara ing biaya emerald kanggo tuku barang-barang saka warga desa, matur nuwun kanggo pahlawan efek status desa.

. Cukup manawa sampeyan kudu apik kanggo para warga desa yen sampeyan ndeleng golem wesi; dheweke ora njupuk kanca-kancane sing diserang – sanajan ora sengaja. Lan yen omah-omah warga desain ora cukup kanggo rasa sampeyan, banjur gawe omah Minecraft dhewe ing cedhak, utawa uga salah sawijining bangunan Minecraft sing luwih nggumunake luwih apik ing dhaptar inspirasi kita.

.

Danielle Mawar. Saiki, sampeyan bakal nemokake dheweke main Minecraft, Disney Lembah Lembah, Mati ing wayah awan, lan Starfield – ora mesthi kabeh sekaligus.

Cara golek desa ing Minecraft

Kabeh wong ngerti yen nalika sampeyan nemokake desa ing Minecraft, sampeyan kudu bungah! Pendhudhuk kasebut grapyak lan asring dagang karo sampeyan kanggo barang sing larang regane. Ana akeh bathi sing bakal ngenteni sampeyan nalika sampeyan nemokake desa.

Cara golek desa ing Minecraft

Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan nemokake desa ing Minecraft, sampeyan wis tekan papan sing bener. Ing kene, sampeyan bakal sinau kabeh sing sampeyan butuhake kanggo golek pakar kanggo nemokake. .

Minecraft: Kepiye golek desa?

. Dheweke asring duwe warga desa, wesi golems, kucing, ternak, pedagang, lan liya-liyane. Asosiasi karo para warga bakal ngidini sampeyan perdagangan kanthi luwih murah tinimbang biasane, lan sampeyan ora bakal lara karo golems wesi.

Nalika desa gampang banget, sampeyan kudu njelajah akeh kanggo nemokake, amarga wis digawe kanthi acak.

Cara paling apik kanggo nemokake sawijining desa yen sampeyan lagi main mode Survival yaiku mung roam lan njelajah. Desa kanthi acak digawe kanthi acak ing overworld, dadi ora ana sajak utawa alesan kaya sing ditampilake. Iki nganggep manawa sampeyan muter tanpa wiji donya, mesthi wae.

Nalika roaming lan njelajah, sampeyan pengin golek papan sing dhuwur lan katon. Dhuwur, ngidini sampeyan ndeleng gunung-gunung sing kepungkur, lan sampeyan bisa uga bisa nemokake desa sing kaya ngono. .

Yen sampeyan ora duwe komputer sing kuwat banget lan ora bisa nyetel jarak sing dhuwur, aja kuwatir. Nggunakake lemah sing dhuwur isih luwih apik tinimbang mlaku-mlaku gunung lan bukit.

Saka dhuwur, sampeyan bisa uga weruh sawetara bentuk lan bangunan sing ora wajar. Yen sampeyan ndeleng, konfirmasi arah lan kepala ing kana – bentuk lan bangunan kasebut bisa uga ana desa.

Nggunakake wiji Minecraft

Wiji minangka kode sing ngandhani game apa sing kudu digawe nalika ngasilake jagad. . Jinis desa uga owah-owahan karo saben wiji sing beda.

Kanggo nggunakake wiji, sampeyan kudu nggoleki kanthi online. Sawise sampeyan duwe wiji sing disenengi, miwiti game anyar ing Minecraft lan ketik winih. .

. . Saben wiji beda karo liyane, mula mesthi ana jagad anyar kanggo njelajah sampeyan.

Bibit minangka salah sawijining cara sing paling trep kanggo tekan desa. Uga duwe keuntungan kanggo duwe desa ing papan sing tetep.

Nggunakake Finder Desa Minecraft

. Kepiye carane bisa?

Coba delengen pandhuan iki:

  1. Dolan maring situs web Finder Village Minecraft.
  2. .”
  3. Ketik wiji menyang Finder Desa Minecraft.
  4. Bagan bakal ganti lan sampeyan bisa nemokake koordinat menyang desa sing paling cedhak karo sampeyan.
  5. Miwiti lelungan menyang desa.

Muni luwih gampang ditindakake. Sisih paling apik yaiku bisa nggoleki wilayah sing akeh lan sampeyan bakal nemokake atusan desa sampeyan. .

Amarga sampeyan bisa ngaktifake koordinat ing Minecraft, sampeyan mung kudu lelungan menyang koordinat lan desa bakal nunggu sampeyan.

. . Yen ora, sampeyan bisa uga mungkasi ing pit lahar tinimbang desa.

Nggunakake printah “Goleki”

  • Edisi Konsol
  • Edisi Jawa
  • Edisi Pocket
  • Windows 10 Edition
  • Edisi Pendhaftaran

Kanggo nggunakake printah iki, sampeyan mung kudu mbukak jendhela obrolan lan ketik “/ nemokake desa” tanpa tandha kutipan. Prentah kasebut bakal menehi koordinat menyang desa sing paling cedhak. .

Dagang karo warga desa

Sampeyan butuh zomerds kanggo perdagangan karo warga desa. Masalah karo perdagangan yaiku sawetara wong-wong mau nyoba nyuwek lan sampeyan ora bakal entuk ‘. Priksa manawa sampeyan ora apa-apa kanthi rega sadurunge dagang.

Kanggo perdagangan, tututi pandhuan iki.

  1. Duwe sawetara zamruds siap kanggo dagang.
  2. Menyang desa sing paling cedhak.
  3. Nyedhaki alkaran.
  4. Klik-tengen Village utawa pencet Trigger kiwa ing konsol.
  5. Saiki sampeyan bisa perdagangan yen sampeyan pengin.
  6. Baleni karo desa liyane sing layak kanggo dagang.

Sampeyan bisa perdagangan karo paling desa kajaba nitwit lan warga desa sing nganggur. .

Disaranake sampeyan perdagangan karo warga sing padha asring, amarga bakal munggah. Rurung paling murah yaiku wong anyar, lan sing paling dhuwur yaiku Master. Pangkat profes sing luwih dhuwur yaiku, entuk hadiah sing luwih apik.

Kajaba iku, yen sampeyan bisa nambah popularitas karo warga desa, dheweke bakal menehi barang ing tarif diskon. Iki ditampilake nalika duwe cemara ijo ing saubengé lan situs kematian nalika sampeyan nyedhaki dheweke. .

. Kayane, coba aja ngrusak barang-barang utawa nggebug kanggo kari kasebut.

FAQ TAMBAHAN

Cara nggawe desa?

Yen sampeyan pengin nggawe desa cedhak dhasar, ana sawetara cara kanggo nindakake. Sing paling gampang yaiku ngasilake sawetara warga sing nggunakake printah, nanging yen sampeyan pengin nindakake cara sing lawas, tututi langkah-langkah iki:

1. Mbangun sawetara omah kanggo warga desa.

2. Priksa manawa ana kasur ing njero game kanggo ndhaptar omah.

· Kanggo metode kapisan kita, kita bakal nggodho warga desa zombie.

3. Sampeyan butuh potion kecemasan lan apel emas kanggo saben villager zombie.

4. Nggodho menyang desa sampeyan.

5. Uncalan potional ing dheweke.

6. Feed apel emas.

7. Saiki dheweke bakal miwiti dagang karo sampeyan lan malah jenis kanggo warga liyane.

Cara iki sampeyan harga diskon wiwit para warga desa ngucapke matur nuwun sawise sampeyan ngobati. Cara sabanjure luwih angel, nanging warga desa luwih gampang entuk. Sampeyan mung butuh sabar.

1. .

3. Meksa widan menyang prau kanthi nyurung utawa nyopir menyang warga desa.

. Mlebu prau lan nggawe trip dawa menyang desa sampeyan.

5. Nindakake maneh yen sampeyan pengin nggawe jenis warga desa.

. . Iki tegese sampeyan kudu nglindhungi desa sampeyan.

Biomes sing ditetepake desa?

Desa Kabeh Spawn alamiah ing biomes kasebut:

Bedrock duwe sawetara tambahan:

• gunung Taiga Snowy

Biomes nemtokake jinis desa uga. Ana limang jinis desa, yaiku:

Ana desa ing saben jagad minecraft?

Ya, ana desa ing saben jagad minecraft. Ana kemungkinan 50% kasempatan sampeyan bakal nemokake desa sing cedhak karo titik edition yen sampeyan lagi main Jawa. Kanggo Edisi Bedrock, kemungkinan 66.67% tinimbang.

Kaya ngono, nalika sampeyan ora bisa nemokake langsung, saben jagad duwe desa. Sampeyan bisa nggunakake Finder Desa Minecraft kanggo mbantu nemokake sing paling cedhak karo sampeyan.

Iki omah anyar sampeyan saiki

Saiki sampeyan ngerti carane golek desa ing Minecraft, lan malah para warga sulik kanggo nggawe dhewe, sampeyan bakal nemokake urip luwih gampang tinimbang mung serigala. Sampeyan bisa perdagangan lan populate desa kasebut saengga ukuran lan pedunung. Nggolek siji ing alam bébas ora angel banget.

Apa perdagangan paling apik sing sampeyan lakoni? Apa sampeyan wis lebar ing jejere sawijining desa sadurunge? Ayo kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki.