Pandhuan Crossplex Destiny 2 | PCGamesn, tumindak Destiny 2 duwe cross-play utawa cross-progress?

Apa takdir 2 duwe salib utawa cross-progress

Kabeh platform sing saiki ndhukung DESTINDY 2 lan pemain ing format kasebut saiki bisa mlumpat lan main bareng – thanks kanggo crossplay.

Pandhuan Crossplex Destiny 2

Ngerti yen Destiny 2 Crossplay kasedhiya kanggo sampeyan lan para pemeran sampeyan bisa menehi sampeyan nalika nyepetake mungsuh utawa ngrusak mungsuh sing angel ing PVP.

Destiny 2 Crosspay: Telung prajurit futuristik kanthi sisih

Diterbitake: Jan 27, 2023

Yen sampeyan mikir babagan Destiny 2 Crossplay, Banjur sampeyan ana ing luck. Penembak populer banget dibangun ing sauntara sosial, karo pemain sing nyepetake saben aspek game, menyang serangan sing angel, sampeyan butuh pemain sing angel, sampeyan butuh pemain bali yen sampeyan pengin slamet.

Nggawe Destiny 2 kanthi tradisional ing tradhisional kanggo para pemain sing sampeyan nuduhake platform, kanthi pemain PC dipeksa kelet. Nanging apa yen sampeyan duwe kanca sing seneng game FPS ing konsol, apa ana cara kanggo njaluk kabeh wong sing melu supaya sampeyan bisa nyenengake salah sawijining game PC paling apik ing perusahaan kanca? Kanthi Tanggal Rilis Destiny 2 ing cakrawala, luwih penting tinimbang sadurunge.

Destiny 2 Crosspay: Telung prajurit ngadeg kanthi kaget karo kutha futuristik sing gedhe banget

Apa takdir 2 duwe crossplekplay?

Destiny 2 pancen wis ngaktifake crossplay, lan wiwit pungkasan taun 2021. Tegese sampeyan bisa main karo kanca-kanca, preduli platform sing lagi main game PC gratis. PC, PlayStation, lan Pemain XBOX bisa ngundang saben liyane lan nindakake kegiatan game sing dipilih.

Cara Ngaktifake Destiny 2 Crossplacak

Nalika crosspay ditambahake nasibe 2, saben pamuter diwenehi jeneng bungi, yaiku jeneng akun pamuter sing diikuti papat digit. Jeneng Bungie sampeyan universal ing saben platform lan kepiye pemain liyane ngajak sampeyan game.

Nalika Jeneng Bungi Ditemtokake, Pemain uga entuk akses menyang dhaptar kanca Bungie. Iki carane sampeyan nambah pemain saka platform liyane menyang daptar tugas sampeyan, lan bisa diakses ing-game utawa kanthi judhul ing kaca iki ing Bungie.net. Sawise jeneng Bungie wis disetel, lan sampeyan wis nambah kanca ing daptar tugas, iku mung minangka kasus sing ngundang menyang fireteam lan sampeyan apik kanggo pindhah.

Destiny 2 Crossplay: Prajurit sing bakal ana sing nganggo sandhangan gaya Mesir kanthi mlaku menyang kamera sing nyekel bedhil serbu

Destiny 2 Crosspaking Matchmaking

Kanthi campuran pemain PC lan konsol, penting kanggo dicathet yen ana sawetara watesan nalika entuk playuhan kompetitif. Yen fireteam sampeyan ngemot pamuter PC siji, sampeyan bakal diselehake ing kolam renang PC kanggo kegiatan kasebut. Yen sampeyan ora pengin pemain konsol ing lobbies, sampeyan bisa mateni Crossplay kanthi menyang kaca Setelan.

Apa sing diklasifikasikake minangka ora kompetitif, kayata serangan lan acara ing overworld, bakal mbukak pemain ing kabeh platform kanthi gawan pemain tartamtu. Siji-sijine kegiatan saiki sing mbutuhake crosspay kanggo diaktifake yaiku uji coba Osiris.

Ana sampeyan duwe, Destiny 2 Crossplacak, lan cara nggunakake. Entuk kanca-kanca kanggo njupuk tantangan sing angel yaiku apa sing nggawe game iki khusus, lan karo ekspansi sabanjure ora adoh, sampeyan bakal bisa maca kanthi apik kanggo maca postingan sing anyar kanggo ndeleng manawa nasibe 2 mbangun ing ndhuwur.

Paul Kelly: Panuntun Panuntun ing PCGamesn, PK biasane nantang ngenteni wektu respawn ing liga ing gapura bundur 3, utawa nglawan sistem sing disunting ing Starfield. Dheweke tresna karo roti panggang, sanajan nggawe dheweke rumangsa lara. Kabecikan butters menehi tol sing abot, siji sing gelem mbayar.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Luwih saka PCGamesn Tindakake kita kanggo News Game PC, Pawarta Game PC, Facebook, Overwolf, Uap lan Google News. Utawa mlebu menyang buletin gratis.

Apa takdir 2 duwe salib utawa cross-progress?

Karo Takdir 2: langsing Nggawa kabeh jinis wong menyang campuran, kalebu mantan lan pemain sing luput, bisa dingerteni manawa sawetara wong wis lali Takdir 2 bener ndhukung ing titik iki. Mangkene rundown cepet saka kabeh sistem salib lan salib kanggo ngirit Takdir 2.

Apa Takdir 2 duwe cross-play? (FAQ)

Takdir 2 ora ndhukung cross-play, kanthi watesan. Yen sampeyan mung ndeleng matchmaking, “kegiatan non-kompetitif lan mode game, kayata serangan lan ruang sosial, bakal cocog karo platform sing kasedhiya lan ora bakal dipisahake dadi kolam sing béda,” miturut Bungie.

Apa pemain PC lan pemain konsol main bebarengan Takdir 2 Pvp?

Minangka kanggo play kompetitif, Bungie duwe risak informatif sikap ing kene: “Modhél game kompetitif kayata Gambit lan dhaptar lagu konsol bakal dipérang dadi rong kolam rempah-rempah (PlayStation, Xbox) lan siji kanggo Pemain PC. Yen pamuter konsol gabung karo fireteam sing ngemot pemain PC (Steam, Microsoft Store), Fireteam bakal matchmade menyang kolam pamuter PC kanggo kegiatan pamuter PC kanggo kegiatan pamuter PC kanggo kegiatan pamuter PC kanggo kegiatan pamuter PC. Kajaba iku, uji coba Osiris mbutuhake pemain supaya bisa main play kanggo melu.”

Sampeyan bisa mateni salib-play ing Takdir 2?

Pemain PlayStation bisa mateni silang-muter kanthi cara menyang menu ing game lan mateni.

Pemain Xbox kudu nindakake legework:

  • Navigasi menyang Setelan> Umum ing Konsol Xbox dhewe
  • Keamanan & Kulawarga Online
  • Keamanan Kebijakan & Online
  • Xbox Kebijakan
  • Deleng rincian lan ngatur
  • Komunikasi lan Multiplayer
  • Setel “Sampeyan bisa gabung karo Play Cross-Network Play” kanggo “Blok”
  • Setel “Sampeyan bisa komunikasi ing njaba Xbox nganggo swara & teks” kanggo “blok”

Apa Takdir 2 duwe cross-progress (salib-nyimpen)? (FAQ)

Iki endi Takdir 2 mesthine sumunar paling akeh. Kemajuan lengkap sing didhukung ing Takdir 2, Thanks kanggo Bungie.Sistem Akun Net. Sejatine kabeh sing kudu ditindakake yaiku mlebu ing Bungie.Net, pindhah menyang profil / setelan, lan link kabeh akun sing ditrapake: Bungie bakal nindakake liyane. PlayStation, Uap lan Xbox didhukung (kaya Stadia sadurunge bit bullet).

Mangkene carane Bungie njlèntrèhaké salib kemajuan, kanthi tembung dhewe: “Simpen Ngaktifake sampeyan milih siji Takdir 2 Akun pamuter (akun aktif) sing bisa diakses saka ngendi wae sing dipilih kanggo muter. Sanajan iki ora tumindak permanen, kita mbangun fitur anyar iki minangka soko sing bakal diaktifake pemain mung sapisan kanggo ndhukung hobi sing luwih saka siji platform ing endi Takdir 2 bisa diputer.”

Susah, sampeyan ora bisa nambah sistem kemajuan sing padha karo lisensi digital. Sampeyan kudu tuku maneh konten sing pengin diputer ing kabeh platform, ing njaba musim pass: “Takdir 2 ekspansi (bekas: Nilir, Shadowkeep) aja pindhah ing antarane platform kanthi salib nyimpen. Takdir 2 Musim liwat (EX: Musim Undian) Apa pindhah ing antarane platform ing karakter sing ditebus.”Ana pangecualian karo Stadia, nanging wiwit mati ing salawas-lawase, sampeyan ora perlu kuwatir.

Watesan sing padha karo Silver (Mata uang Microtransaction), sing kudu digunakake ing platform kasebut dituku.”

EIC, direktur Ulasan – Chris wis seneng ngrusak Avidly wiwit taun 2008. Dheweke pungkasane mutusake kanggo njupuk langkah sabanjure ing wulan Januari 2009 Blogging ing situs kasebut. Saiki, dheweke staf!

Apa takdir 2 duwe crossplekplay?

Game Destiny 2

Bungie

Judhul DESTINY DESTINY BIRIE sing paling populer Saiki duwe teges crosspay sing para pemain ing kabeh platform saiki bisa melu siji liyane. Mangkene kabeh sing kudu dipikirake karo Crossplay ing Destiny 2.

Minangka salah sawijining game layanan urip paling gedhe sing metu, Destiny 2 wis narik kawigaten mayuta-yuta yuta ing ndonya lan terus ditindakake sajrone macem-macem paket ekspansi. Nanging, wiwit waralaba tendhang ing 2014, para pemain wis dipisahake karo pilihan hardware, nganti saiki.

Artikel terus sawise ad

Apa sampeyan ing PC, Xbox, utawa PlayStation, sampeyan saiki bisa nggiling konten sing paling anyar kanggo nasibe kanthi matur nuwun kanggo implementasine crossplay.

Artikel terus sawise ad

Saka carane kabeh bisa digunakake nalika fitur kasebut urip, iki kabeh ana sing ngerti babagan crossplay ing Destiny 2.

Isi

  • Platform Crossplay Destiny 2
  • Kepiye crossplekLay bisa digunakake ing Destiny 2
  • Nalika crossplay teka ing Destiny 2
  • Voundechat Destiny 2 Crosspan
  • Destiny 2 Cross Simpen

Platform Crossplay Destiny 2

Game Destiny 2

Fireteams siap siap saiki bisa uga kalebu pemain saka kabeh platform.

Kabeh platform sing saiki ndhukung DESTINDY 2 lan pemain ing format kasebut saiki bisa mlumpat lan main bareng – thanks kanggo crossplay.

Iki tegese Xbox, PlayStation, lan PC, kabeh gratis kanggo nyirami siji liyane ing tindakan pvp utawa pve. Ora ana watesan sing ora bisa digunakake lan ora bisa gabung karo fireteam yen sampeyan pengin ngatasi serangan sing angel.

Artikel terus sawise ad

Contone, penjaga ing PlayStation bisa mbentuk tim karo tukang game PC utawa pamilik Xbox langsung menyang lobi. Ora ana kombinasi sing ditrapake kanggo watesan kaya biyen.

Artikel terus sawise ad

“Sampeyan bakal bisa muter karo kabeh kanca ora preduli platform sing sampeyan sebut omah,” ujare Bungie.

Kepiye cara crossplay ing Destiny 2?

Destiny 2 Pvp

Pengawal konsol bakal dipeksa menyang PC Lobbies yen pengin main karo kanca PC.

Ora beda karo kepiye carane sampeyan bakal ngajak kanca ing platform saiki, crossplay 2 takdir ngidini sampeyan nggawa kanca saka kabeh.

Kabeh kegiatan, kabeh tujuan, lan kabeh konten sing bakal diakses kanthi fireteam campuran. Siji Key Area sing bisa uga ngangkat sawetara alis yaiku PVP. Padahal bungied bungie lan pemain PC lan PC ora gabung ing saben liyane ing salib kasebut kanthi gawan.

Related:

Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

Artikel terus sawise ad

Nanging, pemain PC kudu “ngajak ngajak kanca-kanca sing bisa dimainake ing kolam renang PC.Nanging, sing utama kanggo dicathet ing kene yaiku isih bisa ditindakake, mung bisa njupuk gelung aneh kanggo mlumpat dhisik.

Artikel terus sawise ad

Jeneng Bungi Destiny 2

Jeneng Bungie tetep identitas terus-terusan ing kabeh platform maju.

Nalika teka ing peluncuran crossplay, saben wong kudu nyetel jeneng anyar ing Destiny 2. Iki saiki dikenal minangka sampeyan Jeneng Bungie lan ngladeni jeneng universal ing kabeh platform.

Artikel terus sawise ad

Mula, yen sampeyan muter sawetara jam ing konsol, banjur mlumpat menyang PC mengko, jeneng Bungi sampeyan tetep dadi lan njaga profil sampeyan.

Jeneng bungie iki digawe kanthi otomatis ing Bukak adhedhasar jeneng sampeyan saiki. Nanging, sevs nggoleki ngetrapake alat ganti jeneng universal ing sawetara titik – bisa uga ing 2023.

Minangka jeneng Bungie njupuk efek, kanca Bungie uga njupuk alih. Iki minangka cara anyar kanggo nglacak kanca-kanca sing lagi muter platform sing beda, ngidini sampeyan ngajak kanca kanthi gampang, preduli saka ngendi bisa diputer.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Nalika crossplay teka ing Destiny 2?

Game Destiny 2

CrossPlay pungkasane kasedhiya ing Destiny 2 Sawise taun-taun permintaan masyarakat.

Sawise akeh teasers ing dalan, lan tes awal, crosspay Destiny 2 pungkasane urip ing 24 Agustus 2021, kanthi musim sing ilang.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

“Guardian ngliwati Xbox, PlayStation, lan PC bakal bisa gabung karo pethikan kanggo njupuk ing pepeteng bebarengan,” Bungie dikonfirmasi ing postingan blog 29 blog.

Kanthi nganyari musiman utama – sejarah sing paling dawa ing Destiny ing kabeh pemain ing kabeh platform saiki bisa nyambung kanthi cara sing lancar.

Kabeh konten lan kabeh kegiatan bisa diakses bebarengan, preduli saka hardware sampeyan.

Artikel terus sawise ad

Ngobrol 2 Crossplacak Swara

Restiny 2 musim sing ilang saka set waja

Ngobrol Voice Chat saiki wis ndharat ing Destiny 2.

Nalika crossplek anyar teka ing Destiny 2 tanggal 24 Agustus 2021, fitur chatting swara sing ana gandhengane ditambahake nganti September 2 taun, nalika bungie metu nganyari 3.3.0.1.

Artikel terus sawise ad

Crossplind Play Phyice Chat bisa digunakake kanthi lancar kaya sing dikarepake: Mung tim karo kanca-kanca ing platform liyane, mlebu menyang saluran chatting swara ing game, lan sampeyan kudu apik.

Nanging, isih ana sawetara hiccups karo fitur kasebut, utamane kanggo pemain XBOX (sing kudu ngatasi sawetara guwa, saiki).

Artikel terus sawise ad

Kanggo bantuan karo ngatasi masalah ngobrol swara, priksa pandhuan audio sing mbiyantu Bungie mbiyantu amarga menehi saran lan tips sing migunani.

Destiny 2 Nyimpen

Ora kaya game populer saiki, Destiny 2 ngidini transfer kemajuan ing macem-macem platform – iki diarani ‘Salib Simpen ‘.

Artikel terus sawise ad

Fitur iki ngidini sampeyan ngubungake kabeh platform sing sampeyan lakoni ing Bungie.akun net, lan banjur milih sing siji jinis wali sing kemajuan lan digawa.

Artikel terus sawise ad

Mangkene carane sampeyan bisa nyiyapake silang ing Destiny 2:

  1. Mlebu akun sampeyan Bungie.net.
  2. Pilih ‘Salib Simpen’ Pilihan saka menu akun.
  3. Link platform anyar sing durung ana gandhengane karo sampeyan Bungie.Akun Net (Sampeyan kudu informasi login kanggo saben platform kasebut kanggo nindakake).
  4. Keasliane platform sing wis ana sing sadurunge digandhengake (sampeyan kudu ngetik informasi maneh login kanggo sistem iki uga).
  5. Pilih platform / karakter Kemajuan sing pengin sampeyan lakoni ing kabeh sistem liyane lan konfirmasi pilihan sampeyan siji wektu pungkasan.

Sawise sampeyan ngrampungake proses iki lan ngrampungake persiyapan, sampeyan bakal nampa pesen sing ujar “Salib Simpen”. Lan iku!

Lan sampeyan duwe, iku kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan crossplay ing Destiny 2 lan kepiye carane bisa mlaku lan mlaku.

Kita entuk ton tuntunan nasib 2 tuntunan kanggo sampeyan mriksa banget karo informasi migunani: