Pandhuan Acara Kolaborasi Gastronomi KFC | Dampak Genshin | Game8, Wings Feasting | Wiki Genshin Impact Wiki | Fandom

. Iku biyen biru lan putih.
Ibu Klee ngganti skema warna kasebut luwih akeh kanggo keluargane, sing nyebabake wujud saiki. Dheweke bali menyang omah kanthi ringkes, ninggalake angin iki glider, sadurunge metu maneh.
“Watesan teyvat tau tuwuh rapuh rong taun kepungkur – katon kaya ibu kudu sibuk.”

Pandhuan Acara Kolam Gastronomi KFC

Gastronomi Outland minangka acara login saka kolaborasi antara dampak KFC lan Genshin. Sinau luwih lengkap babagan rincian acara, syarat login, lan ganjaran acara mlebu ing pandhuan iki!

Dhaptar konten

  • Ganjaran Gastronomi Outland
  • Pandhuan sing gegandhengan

Periode acara Gastronomi wektu

DATES GASTRONOMY EVERY DATE

Miwiti acara 2021/03/17 Sawise versi 1.4 nganyari
Akhir Akhir 2021/04/01 3:59 (server)

Gastronomi outland minangka acara login saben dina sampeyan bisa entuk sawetara resep-resep buncis KFC uga minangka hadiah liyane.

.4 livestream lan trailer.

Resep anyar

Efek Genshin - Resep KFC Kolam Anyar

Ganjaran acara utama yaiku resep KFC sing winates sing bisa ditindakake sajrone gastronomi outland! Nggawe weteng lelungan rame!

Ganjaran Gastronomi Outland

Dhaptar Ganjaran Gastronomi OrobraMy

Koleksi Resep: Gourmet Eksotik

Resep: Burger Ayam Emas × 1

Resep: Kentang mashed wangi × 1

Mora × 50.000

Priksa Paling ora kaping 7 sadurunge acara rampung supaya bisa nampa kabeh hadiah.

Pandhuan sing gegandhengan Genshin

Efek Genshin - Dhaptar acara

Dhaptar acara

Acara saiki

Pandhuan Acara Tanggal lan Ganjaran
Efek Genshin - Overture Wandering Cathetan Acara Acara DesemberOverture saka Wandering cathetan situs web 09/12/2023 – 10/19/2023

+ Bahan Senjata lan Bakat

+ Awis
+ Merchandise

+
+ Merchandise

+ Bahan Senjata lan Bakat
+ Bennett gratis

Acara mbesuk

Pandhuan Acara Tanggal lan Ganjaran
Efek Genshin - Pasinaon ing Cahayaan lan Shadow: Fontaine saka Pandhuan Acara EnchantmentPasinaon ing cahya lan bayangan: fontaine enchantment 09/14/2023 – 09/25/2023

+ Bahan Bahan Bakat

Acara permanen / ambalan

Jeneng Acara Periode / Ganjaran Acara
Efek Genshin - Pandhuan acara HOYOLAB saben dinaPriksa saben dina 2021/03/01 – kasedhiya kanthi permanen

Swiwine saka pesta

Ikon

Sepasang swiwi sing ngeling-eling pewarnaan utawa mangan biasa. Kabeh rasa seneng riyaya, kanthi rega sing pas.

Sumber

China: Entuk liwat kode penebusan ditampa kanthi tuku panganan kfc khusus kfc.
Global: .

Swiwine saka pesta Apa gleter angin sing bisa ditampa liwat kode penebusan sing dipikolehi kanthi tuku panganan kfc kombo tartamtu ing China. Kasedhiya global liwat partisipasi ing petualang petualang ing acara Twitch.

Isi

  • 1 lore
  • 3 Ganti riwayat
  • 4 navigasi

Lore []

Iki minangka item sing diuncalake ing kene jagad liyane. Iki minangka simbol jaman pungkasan ing jagad iki, lan tekane akhir minggu.

Sepisan, jagad iki dipimpin dening Dragons.
Nanging ora sing sampeyan krungu ing crita. Iki luwih seneng karo salib antarane kadal lan pitik.

Sampeyan bisa uga angel kanggo sampeyan mbayangno, klee, nanging persis apa sing kaya jagad iki: iwak-naga, lan manuk-naga sing diremehake liwat langit sing super!
Dheweke dadi makhluk kuat, lan dheweke banjur nyawang kabeh kewan liyane.
Ing jagad kuwi, padha dadi panggedhe kabeh urip.

.
Ora ana sing ngerti kepiye kedadeyan. Mungkin padha teka karo meteorit sing tiba. ? Nanging apa sing kita ngerti yaiku yen dheweke duwe kabiasaan aneh, sing dikenal minangka “nedha bengi Minggu.”
. Riyaya kasebut bakal diwiwiti.
Drumsticks Dragon lan swiwi Naga dibungkus nganggo glepung, lan kena geni saka geni sing digawe manungsa.
Dheweke digawe dadi panganan kanggo kabeh wong. Dheweke ujar manawa daging naga dikenangan sing enak, nyebabake wong-wong nyilat driji sawise mangan.
Dina Minggu, sing digunakake kanggo mung kedadeyan seminggu, dadi kedadeyan saben dina, amarga daging kasebut mung apik banget.
!”
“Ayo nedha bengi Minggu saben dina minggu!”
.
Lan yaiku kepiye wektu naga bakal rampung.

Anginé angin iki mengeti punggakan sing gedhe, lan ora mesthi warna iki. Iku biyen biru lan putih.
. Dheweke bali menyang omah kanthi ringkes, ninggalake angin iki glider, sadurunge metu maneh.
.”

Ulasan GamePot Extlert

13 Oktober 2020

Basa Liyane []

Basa Jeneng resmi Maksude literal
Inggris Swiwine saka pesta

(Sederhana)
飨宴 之 翼
Xiǎngàn Zhī Yì Yì
Swiwi saka pesta
Cina
饗宴 之 翼
Xiǎngàn Zhī Yì Yì
Jepang 饗宴 の 翼
Kyouen no tsubasa
Swiwine riyaya
Korea Hyangyeon-ui nalgae Swiwi riyaya
Spanyol Alas Del Banquete Swiwi saka pesta
Prancis Ailes d’Agaires Wings perayaan agape
Rusia Планер Фаликого пиршества
Planer velikogo Pirshono
Glider saka pesta gedhe [• 1]
Swiwine saka pesta
Vietnam Swiwi riyaya wengi
Jerman FL Ü Festgelage Swiwi riyaya
Indonesia Swiwine saka pesta
Swiwine pesta
Turki Ziyafet Kanatlar ı Swiwine saka pesta
Italia Ali del negesake Swiwine pesta
  1. Rusia: Планер Planer minangka ejaan alternatif saka планёр , tegese “glider”.

Ganti Sejarah []

  • Wings of Feasting digawe global liwat kode penebusan sing ditampa kanthi melu ing acara petualang ing acara Twitch.
  • Wings saka Feasting digawe mung ing China liwat kode penebusan ditampa kanthi tuku panganan kfc khusus.
  • Swiwi reasting dirilis.