Pamilihan Warisan Hogwarts lan ganti Wands nerangake – Polygon, Hogwarts Wand Legacy Legacy: Apa tegese lan apa bisa ngganti apa-apa? Gamerevolusi

Keluwesan Warisan Hogwarts: Apa tegese lan nindakake apa-apa

Tongkat sampeyan Ing . !

Kepiye pilihan tunungan bisa digunakake ing warisan Hogwarts

Siswa nyandhang tongkat karo titik sing mencorong nalika wong tuwa padha ndeleng tongkat dheweke nyekeli

. Dheweke wis nulis babagan game kayata Legenda Zelda: Tangis Kraton, Diablo 4, lan Lambang geni melu.

Apa penyihir utawa tuntunan tanpa dheweke wand? Ing Warisan Hogwarts, sampeyan bakal miwiti nganggo tongkat tangan, nanging sampeyan bakal enggal-enggal mangkat menyang ollivanders golek tongkat sing bener kanggo sampeyan.

Gaya, Kayu, , Dawane, lan inti. Terus maca kanggo ndeleng kabeh pilihan sing bisa sampeyan pilih, lan yen Wand sampeyan mengaruhi kekuatan game sampeyan.

Sawise tekan Ollivanders ing Warisan Hogwarts, . Ollivander bakal nemokake siji sing terakhir sing cocog kanggo sampeyan.

Yen sampeyan wis nyambungake sampeyan nggunakake akun Fan Potter Fan lan Akun WB, uga pilihan omah sampeyan, sampeyan bakal ditampilake karo tongkat sing ana gandhengane karo akun Club Harry Potter Fan Fan Sampeyan. , sampeyan bakal diwenehi tongkat kanthi karakteristik acak.

.

Apa sampeyan bisa ngganti tongkat ing warisan Hogwarts?

Sawise sampeyan milih lan tuku tongkat ing Ollivanders, Sampeyan ora bisa ngganti tongkat. Sampeyan kudu nggawe karakter anyar kanggo nampa tongkat anyar, mula kaping pindho priksa manawa sampeyan duwe tongkat sing sampurna kanggo sampeyan.

Warisan Hogwarts, saka tongkat sampeyan.

Apa pilihan tunas paling apik ing warisan Hogwarts?

Tongkatmu Warisan Hogwarts. Iku murni kosmetik, dadi nggawe tongkat sing sampeyan seneng!

Jinis lan bedane

Sadurunge tuku tongkat, sampeyan bisa ngganti gaya Wand, jinis kayu, dawa, fleksibel, lan inti.

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, iki ora duwe pengaruh ing kekuwatan wand – nanging ana sawetara alasan sing bisa milih kanggo milih sawetara gaya liyane.

Gaya

Ana total wolung gaya tanduk ing Warisan Hogwarts, Kanthi saben gaya duwe telung macem-macem variasi – nyebabake total 24 macem-macem gaya tandai. Kanggo ndeleng kabeh variasi tangil, goleki Galeri ing ngisor iki.

Keluwesan Warisan Hogwarts: Apa tegese lan nindakake apa-apa?

Warisan Hogwarts Keluwesan tongkat minangka salah sawijining sawetara atribut sing ditugasake saka Ollivander ing hogsmeade, utawa ora ana sing keluwesan, utawa yen duwe fleksibilitas sing kurang utawa luwih cepet ngganti game. Dadi, apa sing dadi keluwesan tuntutan ing Harry Potter RPG?

?

Keluwesan tongkat warisan Hogwarts ora kepenak ing game kasebut, kanthi ora nggawe bedane kanthi fleksibel tongkat sampeyan. Minangka pilihan kosmetik sing ngganti tampilan tongkat sampeyan, nanging mengko ora bakal bisa ditampilake ing game.

Dadi apa keluwesan tungku sing kudu dipilih? . Tongkang sampeyan bisa fleksibel banget utawa luar biasa, amarga ora ana sing nggawa pertempuran RPG utawa kepiye nggunakake senjata kayu.

.

Persona 5 Tactica

. . Apa Kasunyulan Ana ing mburi Erina lan Kesepakatan Dheweke ..

Stalker 2

S.T..L.K..R 2 minangka campuran unik saka fps, immersive sim lan medeni kanthi swasana sing kandel. Salah sawijining perkara Open-World paling gedhe kanggo sampeyan kanggo njelajah – bebarengan karo crita sing ngangkut epik kanthi pirang-pirang mburi. S.T..L..E.. ngadeg (scavengers, trespasser, petualang, penganten, pembunuh, penjelajahan lan perampok).

S.T…K.E.. 2

S.T.A.L.K.E.R 2 minangka campuran unik saka fps, immersive sim lan medeni kanthi swasana sing kandel. Salah sawijining perkara Open-World paling gedhe kanggo sampeyan kanggo njelajah – bebarengan karo crita sing ngangkut epik kanthi pirang-pirang mburi. S.T.A.L..E.R. ngadeg (scavengers, trespasser, petualang, penganten, pembunuh, penjelajahan lan perampok).

Immortals aveum

Saka direktur kreatif ruang tiwas lan pirang-pirang telpon kampanye tugas dadi abadi aveum, penembak pemantau wong siji-pamuter ing Universitas Fantasi asli-pamirsa kanthi sifat, rame kanthi konflik, lan ing dalan sing ora ana gandhengane.

Ulasan

Review proyektor KJM K3

KJM K3 janji janji gampang dienggo ing bentuk pamicara sing dibangun kanthi kualitas, video pertama Netflix lan Video Pre-Instal, ..

Redmagic Cyberbuds Dao Tws Review

Boulia Pro Review

Boulus langsung menek ing peringkat ing merek game sing lunga karo merek game karo Max elit, nanging ana kursi kasebut ..