Paling sims 4 mod kanggo muter karo urip | Gamer PC, 65 Best Sims 4 Mods ing 2023 (kanggo nambah game “- snootysims

65 Best SIMS 4 Mods ing 2023 (kanggo nambah game)

Contents

Mod Jam Srengenge Sunrise ngidini Sims kanggo tangi ing wektu sing ditemtokake, apa tegese tangi jam 6:00 utawa 2:00. Gumantung saka sampeyan amarga ana pilihan berbasis karir lan sunrise adhedhasar sampeyan bisa milih kanggo kabiasaan Sims sampeyan.

Sims paling apik 4 mod kanggo nggedhekake kothak wedhi Urip sampeyan

Sims paling apik 4 Mods Tambah fitur-fitur anyar sing gedhe lan cilik, saka pribadine njiwet kanggo ngapusi sing tanpa wates.

  • Nggawe-a-sim
  • Mbangun lan tuku mode
  • Mode langsung
  • Utilitas

Curating koleksi saka paling sims 4 mods minangka pakaryan sing ora nate rampung, nanging tugas sing ora ditolak kanggo syirik. Ora preduli kepiye EA lan Maxis Tambah ing pengalaman Sims, kita kabeh bisa setuju: Ora bakal cukup. Ora ana apa-apa mesthi bakal cukup – nanging modding, paling ora bisa cedhak. Apa sampeyan pengin nambah sawetara kualitas life njiwet kanggo ngresiki sawetara kedutan gamelan gamelan SIMS, utawa sampeyan pengin mrentah utama ing manajemen SIM, minangka frontier sing luwih gedhe kanggo ngganti pengalaman sampeyan. Soko kudu nahan kita nganti sim 5 teka, sawise kabeh.

Sims 4 Cidra: Hacks Urip
SIMS 4 MODS: Muter dalan sampeyan
Sims 4 CC: Konten Custom
Sims 4 dlcs: regane?
Sims 5: Apa sing kita ngerti nganti saiki

Meh sawetara dekade sawise diluncurake, sims anyar 4 Mods saben dina ing ModTheSim-Platform sing dawa minangka mandeg pertama kanggo Sims 4 MOP. Apa mod minangka tweak cilik utawa rework gedhe, sampeyan bakal nemokake ing kana. Pilihan sing luwih anyar kanggo nyoba yaiku dhukungan moding resmi 4 liwat penyiksa, kasedhiya ing Hub Resmi Modhage kanggo SIMS 4. Ing papan liya, sampeyan bakal nemokake manawa sawetara moder sing luwih gedhe 4 moder-kalebu LittlemsSam lan Kawaiistacie-njaga situs web sing darmabakti kanggo katalog tambahan sing modded.

Bisa njupuk sawetara karya kanggo ngerteni mods sing bakal diputer kanthi apik bebarengan lan sing bakal nggawe game sampeyan kanthi adhem digital. Tambahan lan nganyari resmi saka EA bisa uga ora kompatibel karo rilis mod lawas, mula kudu nindakake sawetara mriksa kaping pindho sadurunge mbuwang kabeh.

Kita ora bakal ninggalake sampeyan nglacak mods paling apik kanthi dhewe, sanajan. Mangkene sampler saka sims paling 4 mod, saka njiwet cilik kanggo ngrampungake fitur overhauls. Aja lali maca bagean instalasi, lan priksa manawa mriksa konflik kanggo njamin rong mod sing ora bebarengan.

Cara nginstal sims 4 mods

Kepiye sampeyan nginstal mod kanggo sims 4? Untunge pancen prasaja, utamane yen sampeyan pengin nggawe pasangan ngapiki.

Kanggo nginstal SIMS 4 MOD, sampeyan bisa nyeret lan nyelehake folder mod sing wis diundhuh menyang folder Sims 4 “Mod”. Game kasebut kudu digawe kanthi otomatis kanggo sampeyan sawise miwiti game kanggo pisanan.

Folder Mods sampeyan ana ing: Dokumen / Kesenian Elektronik / Mods 4 / Mod.

Sawise sampeyan ing game, sampeyan uga kudu Ngaktifake Mod ing setelan game kanthi pindhah menyang menu Pilihan ing tab liyane. Priksa manawa Priksa “Aktifake konten lan Mod khusus” lan “Mods Script sing ngidini” gumantung apa sing sampeyan pilih. Sampeyan kudu miwiti maneh game sawise.

Tansah priksa pandhuan instalasi kanggo mod sing sampeyan download mung kanggo ora ana langkah-langkah tambahan. Umume kudu dadi masalah kanggo nyalin file. Apa bisa ngeling-eling apa wae gumantung karo mods, kayata mesam nggawe dening modder liyane sing sampeyan kudu nginstal.

Nggawe-A-SIM

Sipat pribadine Anyar

Download saka: Modthesims

Akeh sims 4 mods paling apik kanggo mengaruhi cara sims sesambungan karo saben liyane. Sims 4 duwe Dhaptar sipat panjang sing ngganti cara SIM tumindak, lan amarga dheweke gampang kanggo modder nggawe sampeyan bisa ngembangake dhaptar kasebut liwat konten khusus.

The Untu manis Sipat, umpamane, nggawe sims sampeyan kanthi becik kanggo manggang lan nambah moodlet anyar kanggo mbantu dheweke nyebutake jajan, dene sipat hobi anyar mbantu sampeyan duwe stres sing cocog kanggo tetep stres. Ana ton sipat sing kasedhiya Modthesims Yen ngono, sampeyan nggoleki pilihan sing luwih luar biasa kanggo nyoba.

Pengin nyoba sawetara sipat anyar sekaligus? Mod iki ngidini sampeyan nambah luwih saka telung sipat sekaligus: Sampeyan mung kudu ngetik kode ngapusi cepet kalebu jeneng sipat sing dikarepake kanggo ditambahake. Iku kabeh diterangno ing kaca mod.

Slider Dhuwur

Download saka: Modthesims

Kanthi alat nggawe-a-sim anyar ing sims 4, sampeyan bisa mbuwang sim saka macem-macem jembar, nanging sampeyan ora bisa ngganti kanthi dhuwur. Slider sing dhuwur iki saka Godjul1 ngidini sampeyan nyetel dhuwur Sims supaya jagad katon luwih alami: mung klik lan klik sikil ing SIM kanggo nyusut utawa nyusut.

Mbangun lan tuku mod mode

Download saka: Gambaramoebae

Iki minangka gedhe kanggo para pemain sing seneng mbangun adegan sing rumit. Masang barang keruwetan kanthi alami ing sims 4 bisa dadi sakit sirah. Sanajan sampeyan wis entuk kanthi nggunakake tombol ALT kanggo penempatan gratis lan tombol 0 utawa 9 kanggo ngganti dhuwur obyek, sampeyan bisa mbukak ngipi elek. Rak OmSP mbantu sampeyan nambah keruwetan babagan apa wae kanthi tumindak minangka permukaan sing ana nalika sampeyan keruwetan karo kepinginan atimu.

Tabel ijo

Download saka: Blog zwhsims

Padha karo rak Omsp, meja ijo minangka mod sing menehi kendhali luwih apik kanggo nggawe bangunan sing sampurna. Kaya obyek kanthi langsung menyang permukaan, kadhangkala kursi menyang tabel kanthi cara sing ora disenengi. Kanggo kedadeyan kasebut, gunakake meja ijo kanggo posisi kursi, mula ditarik utawa kanthi diagonal, utawa cedhak meja tanpa ing Tabel.

Mbangun / tuku

Kanggo tukang pro ing ruangan, modal modal / tuku sing luwih apik kanggo twisted lega. Mod iki ngasilake jumlah larik nalika browsing obyek lan nggawe filter luwih gampang. BigGie sing nyata sanajan carane gampang mburu barang debug – barang-barang sing rapi sing ana ing sims 4 nanging biasane bisa dicethakaké liwat Cidra. Mbangun / tuku supaya sampeyan ndeleng dheweke tanpa ngapusi lan menehi kabeh jeneng, nggawe luwih gampang ditemokake. Barang debug duwe warna warna.

Ravasheen Bunk Katon

Download saka: Ravasheen

Katon bunk sing kerja Ravasheen nyipta maneh sadurunge sims 4 nambahake amben bunk dhewe. Sanajan amben bunk saiki wis dadi bunks Ravasheen minangka pilihan modular kanggo nyimpen ruang. Sampeyan uga bisa masang desks Miniatur Ravasheen ing ngisor amben lan sim sing bisa digunakake, ora kaya barang-barang game dhasar sing dipasangake karo sims standar 4 bunk. Sampeyan bisa uga pengin nyekel nganyari bedhil Ravasheen sing bakal ditindakake kanthi rutin.

Mods mode langsung

Whim apik

Download saka: Modthesims

Modular Sims 4 iki kabeh luwih akeh nambah kerumitan kanggo romantis karakter lan interaksi, supaya sampeyan ngapiki sipat sing ditemokake ing wong liya, lan uga sikap karo kontrol lair. Whims apik nambah lapisan ekstra kanggo sims 4 pengalaman dating, menehi ambane sing luwih gedhe lan kurang entheng.

Drama urip

Download saka: Pengorbanan

Drama urip nambah kontroversi kanggo saben tetanggan, kanthi 11 skenario dramatis anyar kanggo NPC Townie, sawetara sing bisa sampeyan campur tangan. . Sampeyan bisa nyebabake sawetara drama dhewe liwat “mbabarake tumindak” sing dikasihi wong sing dikasihi, sing bisa digunakake ing Sims sing duwe mitra. Nyelehake bom, lan njupuk popcorn.

Pandhuan Instalasi lengkap Ing kene.

All Jelajahi

Download saka: Kawaiistaciemods

Iki Mod saka Kawaiiscie nambah sekumpulan tumindak terwelu sing bisa ditindakake kanthi ora bisa ditindakake tanpa ngaktifake buffs utawa ningkatake hubungan sims sampeyan sing paling cedhak karo sing paling cedhak.

Sawise Sims sampeyan wis ngunjungi DMV kanggo lisensi utawa pass Pass, sampeyan bisa ngirim priksa kanthi ngeklik, sing nggawa pilihan rodha radial. Sampeyan bisa ngirim blanja (dheweke bakal bali nganggo sandhangan anyar), kanggo nari kelas, kanggo narik kawigaten lokal, kanggo njupuk bintik-bintik part-time, lan liya-liyane. Katrampilan lan motif sing bakal ganti adhedhasar kegiatan sing sampeyan pilih, lan sampeyan bisa nyritakake “Jelajahi” karakter liyane yen sampeyan pengin nambah hubungan.

Sims uga bakal njelajah kanthi acak yen sampeyan ora campur tangan, sing rapi. Mod kasebut bisa digunakake karo game dhasar, nanging sawetara pilihan gumantung ing paket khusus: sampeyan ora bisa ngirim sim kanggo es krim sing dijupuk yen sampeyan ora duwe paket barang-barang pawon sing adhem, kayata.

Crita sing migunani

Download saka: Roburky.gatel.io

Paket mod sing ngemot sawetara sims proltif 4 modder kerja paling apik, kabeh sing diarahake nggawe sim sampeyan luwih akeh manungsa. Yen sampeyan wis nggunakake Inersia emosional utawa rasa seneng sing bener-bener-bener ing dhaptar iki, mula sampeyan bakal mbesuk karo kualitas karya Roburky, lan loro-lorone mods kasebut ana ing paket liyane.

Priksa manawa sampeyan katon apik tenan karo PC game paling apik saiki.

Inersia emosional, dirancang maneh kanggo koleksi iki, mungkasi swasana sims sampeyan kanthi cepet kaya switch cahya. Ing game dhasar, cukup duwe panganan sing apik ing kamar sing dihiasi kanthi bungah kanthi bungah sajrone sawetara jam, nanging banjur krasa ilang. Inersia emosional nggawe swasana ati sing ora bisa diramalake, nanging luwih stabil: dheweke bakal ngganti kurang lan luwih suwe, dadi luwih angel kanggo sistem sistem kasebut. Kabahagiaan sejati, sauntara, ngganti negara standar Sims saka “seneng” kanggo “apik”. Nggawe dheweke seneng mbutuhake soko khusus kelakon, kayata ketemu mitra anyar, sing bakal nambah swasana sing luwih apik kanggo wektu sing cendhak.

Nanging crita sing migunani luwih saka rong mods sing disenengi. Iki uga ngganti cara lingkungan, kayata lukisan, mengaruhi sims sampeyan. Efek saiki luwih subtle lan mbangun wektu. Iki uga mandheg-marah swasana sing ekstrem, saengga ora seneng karo rasa seneng banget supaya ora bisa mindhah sim, netral ing antara-antara. .

Dadi tukang sihir

Download saka: Triplis.GitHub.io

Apa sampeyan kantun sihir game sims sadurunge? Dadi tukang sihir nambah porsi gaib, nglilut simir, supaya simu simo sampeyan bisa nyedhot rasa sedhih saka kanca utawa mogok mungsuh.

Sampeyan mung kudu ndemek lempung, pilih salah siji saka telung rituals – sing kudu nemtokake kabutuhan diganti karo sing gaib sing anyar – lan njaluk casting. Nggunakake Magic Nguatake Kekuwatan Sampeyan Lan Mbukak EXPLS anyar, nanging uga ngrusak “sambungan gaib”.

Gumantung saka pilihan sampeyan, sampeyan bakal mandheg menyang sing apik utawa ala, sing ngganti jinis mantra sing bisa sampeyan lakoni. Do-para pamindhahan bisa pungkasane nggawa hantu bali menyang urip, nanging yen ora kaya seneng-seneng, mung ngobong meja. Yen sampeyan bosen karo playthrough saiki, mula iki bakal urip.

Aplikasi Dating Simda

Download saka: Littlemsam

Mod iki dening LittlemsSam nambah pilihan ekstra kanggo simantik sing cenderung. Nggunakake telpon, SIM bisa ngrancang tanggal liyane ing lokasi lingkungan tartamtu. Sampeyan uga bisa milih duwe siji-wengi-ngadeg lan entuk telpon kanggo hook-up saka sim npc liyane. Mod utama ora bisa dikalahake ing sapa sing dianggep bisa layak kanggo tanggal, kalebu ing kategori umur sing beda tinimbang sim lan sim. Kanggo nggoleki pengalaman dating sampeyan, priksa sawetara item tambahan sing kasedhiya karo SIMDA App.

Pemain nambah anyar karir kanggo modthesims Saben minggu, dadi yen sampeyan tau nggoleki inspirasi ing arah endi kanggo nyolong SIM, wenehi telusuran. Imajinasi ing mburi dheweke pancen nggumunake, lan sing paling akeh diwenehake kanggo path sing lengkap kanggo tindakake.

Apa sampeyan pengin dadi Artis Tattoo , Pangembang Game, Broker Saham utawa Zookeeper, Sampeyan saiki bisa ngetutake impen sampeyan. Kita luwih seneng ngowahi SIM kita saka asisten sing murah kanggo sing duwe tim olahraga ing Karir Agent Olahraga, yaiku versi karir sing diowahi saka Sims 3: Universitas Urip.

Tembung peringatan: karir khusus iki ora bakal bisa digunakake ing karir ing Karir Overhaul, kayata karir turbo – nanging aja nganti sampeyan mateni.

Interaksi Pangan khusus

Perlu luwih cheeling cheat?

Download saka: Modthesims

Yen sampeyan pengin kreatifitas kuliner, banjur interaksi pangan adat mung siji-sijine papan sing kudu sampeyan miwiti. Ora nambah bahan utawa resep kanggo game – iku mung nambah interaksi anyar kanggo peralatan masak bebarengan karo kerangka sing ngidini sampeyan nggawe pekarangan khusus saka pawon modders liyane.

Kanthi diinstal, sampeyan pengin pindhah menyang modthesims bagean panganan khusus lan pilih saka menu. Sampeyan bakal nemokake resep kanggo kabeh Pangsit Cina menyang beignets, Cheesecake Blueberry menyang Biriyani. Nangkep BIB pilihan kanggo mesthekake yen sampeyan ora sengaja nyalib ing keyboard sampeyan.

Duwe sawetara kapribaden!

Download saka: Modthesims

Iki minangka salah sawijining favorit babagan Sims 4 mods dhaptar. Iku overhaul sing gedhe banget – kaya sampeyan bisa ngira-ngira-ngira-ngira karya kapribaden. Owah-owahan akeh ing latar mburi (waca katrangan babagan kaca Mod kanggo dhaptar exhaustive) nanging sing paling apik babagan iki yaiku ngilangi kabeh obrolan. Aja maneh bakal rong Sims kanthi ora sengaja kanggo saben liyane babagan apa-apa utamane: Nanging, dheweke bakal dipeksa milih interaksi, sing luwih menarik.

. Nyana luwih akeh ambungan saka kapentingan katresnan – lan luwih nyedhot saka mungsuh sampeyan.

Turbo karir

Download saka: Zerbu

Siji liyane saka Zerbo, modern karir karier ndadekake kabeh karier diwasa (lan rong remat) kaya karir aktif saka pengangkatan. Sampeyan bisa ndownload kerja kerja saka galeri, kalebu sing duwe fungsi gabungan, utawa nggawe sampeyan priksa manawa sampeyan duwe obyek sing tepat kanggo nindakake tugas.

Kegiatan sing dibutuhake kanggo karir karir kanthi alami sing ana gandhengane karo pemrograman, masak, olahraga lan kadhangkala sims bakal nampa lapangan kerja. .

Sampeyan bisa browsing kabeh karir sing kasedhiya ing kene lan syarat-syarat Venue kanggo saben proyek ing kene.

Lukisan panggantos

Download saka: Modthesims

Sawise Artis Sim wis mateni limang lukisan sedina sajrone seminggu sampeyan miwiti ndeleng gambar sing padha maneh. .

Yen sampeyan seneng apa sing sampeyan deleng, sampeyan bisa ngetutake tautan sing diwenehake kanggo nemokake gambar asli ing deviantART utawa situs liyane. Sampeyan bisa nggawe karya sampeyan dhewe kanggo Sims kanggo nglukis game-game-game kasebut ing kaca mod.

Woohoo Risiko

Download saka: Modthesims

Mod liyane sing nggawa sim sing luwih cedhak karo urip nyata yaiku salah siji saka PolarbearsSIMS. Iku ngenalake kasempatan kanggo SIM sing bisa meteng meteng dadi wektu apa wae, dheweke mung bisa nggunakake “nyoba bayi”. Mod teka karo macem-macem risik kanthi macem-macem persentase lan nyetel kemungkinan adhedhasar ing endi sim sampeyan uga bisa uga ana sipat sing diduweni. Uga golek aspek meteng, ngenalake komplikasi lan kemungkinan infertilitas kanggo sawetara sims.

Sampeyan kudu nyatet yen sampeyan uga bisa nyetel kanthi manual kanggo ngandhut meteng ing MCCC. Woohoo berisiko kompatibel karo mod kasebut, nanging MCCC bakal nimpa persentase kemungkinan.

Yen sampeyan pengin ngganti game luwih, sampeyan kudu digali menyang setelan Gender ‘ing game dhasar. Dheweke dianyari nalika bali lan saiki nyedhiyakake pilihan liyane, kayata kemampuan kanggo ngidini pasangan sing padha-padha-padha supaya bisa meteng.

Lan kanggo ngontrol luwih akeh, priksa Pregnancy Mega ArturlwwW, sing ngidini sampeyan nindakake perkara kaya nglairake quintuplet.

Bayi & Anak

Simmers wis njaluk bayi sing luwih apik kanggo taun-taun, nanging ing wektu sing ditindakake Modard Caradriel wis menehi akeh liyane sing kudu ditindakake kanthi sims paling cilik. Elinga yen mod iki mbutuhake paket barang pareal. Sawise sampeyan wis entuk loro-lorone, mod bayi sing luwih apik menehi sampeyan kabeh jinis moodlets anyar lan topik sing ana gandhengane karo Sims Tiny.

Sawise umur sing isih anyar, sampeyan bakal duwe pilihan liyane sing kasedhiya kanggo wong tuwa. Liwat menu bocah cilik, Sims sampeyan bisa nyoba mulang marang bocah-bocah anyar, takon dheweke ujar “Ibu” utawa “Daddy” lan ujar manawa prestasi uga.

. Sanajan ora dibutuhake, sampeyan bisa uga pengin nimbang menehi wong-wong sing ora bisa diluncurake dening pasangan kanthi nyewa mod mod bayi by littlemsam.

Ekstensi Ui Cheats

.

Download saka: Patreon Weerbe

Mod sing bisa digunakake dening WeerbeBesu nggawe sims 4 Cidra angin yen sampeyan ora ngerti kanthi ati. . .

Pusat Komando Mc

Download saka: DeaderPool-MCCC

MCCC minangka Mega-Mod sing ngidini sampeyan ngapiki meh kabeh aspek saka Sims sampeyan, sing menehi kontrol sampeyan supaya bisa ngontrol wong liya lan liya-liyane ing jagad iki. Sampeyan bisa dhaptar kunci barang-barang tartamtu, sanajan ing sim sampeyan ora ngontrol. Sampeyan bisa nyetel tarif tenaga kerja kanggo sim sing beda-beda umur, pindai Sims kanggo ngerteni manawa lagi ngandhut, utawa malah mungkasi meteng.

Ana uga macem-macem setelan otomatis kanggo nglaporake SIM sing ora dikontrol urip tanpa sampeyan, nikah lan duwe anak-anak sing bisa digunakake, lan sampeyan uga bisa nggunakake setelan wektu ing game supaya sims sampeyan ora ‘ T njupuk setengah dina kanggo adus lan sarapan. Yen sampeyan mung nyekel siji mod, nggawe iki.

Download saka: Modthesims

Mod Preferensi Gender ngidini sampeyan ngganti SIM sing paling disenengi kanggo mitra sing romantis genders tartamtu (ing sim 4 saiki mung loro, wanita lan lanang). Sampeyan bisa nyetel nomer kanggo nyetel Sims kanggo milih salah sawijining jender kanggo pengecualian liyane, luwih seneng tinimbang sing liyane, utawa kaya loro padha. Romance adoh.

Download saka: Modthesims

Yen sampeyan wis ilang minggu urip sim sampeyan kanthi lali kanggo nyimpen, sampeyan pengin ngirit babagan mod iki kanthi nggunakake game kanthi otomatis saben dina ing wektu sing dipilih. .

Newsletter Gamer PC

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

65+ Best SIMS 4 Mod ing taun 2023 (kanggo nambah game)

Snootysims

Apa sampeyan ngupayakake mods sing paling apik ing njaba sing bakal menehi sampeyan seneng-seneng kanggo sims 4? Ing dhaptar Grand iki, kita ngrokok Sim-Notch 3 Mods sing bakal ngidini sampeyan nemu gamelan ing tingkat anyar! Waca lan temokake sims favorit 4 mod saka kabeh dhaptar!

65+ Best SIMS 4 Mods ing 2023 – Dhaptar Mesthi

. Mangkono, supaya telusuran luwih gampang, kita wis ngrebut 65+ sims paling apik 4 mod sing paling apik ing dhaptar Grand iki! Sampeyan mesthi kudu mriksa nomer 1. Saliyane dadi favorit kita, iku minangka modal kanggo sampeyan ora bisa luput kanggo sims 4.

69. Ruang dolanan nursery

. . Peringatan nursery sing nyenengake kanggo bocah lan bocah lil ‘sampeyan. Mod kasebut nggawa macem-macem obyek fungsional lan barang sing cocog kanggo cocog karo vibe tema ruangan kabeh.

Iki kalebu HighChair Dolar Dolanan Fungsional, Tabel Pembekuan Fungsi, Stroller Bayi Functional lan Boneka Boneka Fesyen lan Objek Deco liyane.

Priksa luwih akeh mods lan cc kanthi ngeklik gambar ing ngisor iki!

.

68. Mod kehamilan remaja

Ya, sampeyan wis krungu kanthi bener. Sims sing ana ing taun-taun remaja saiki bisa meteng, thanks kanggo Mills TS4 kreatif TS4. Kanthi modern meteng remonal sing kasedhiya ing Pusat Command Mc, Sims remaja sampeyan bisa ngliwati rigor sing meteng, kalebu ngalami macem-macem moodester, banjur ngirim bayi. .

.

Priksa artikel lengkap kanggo meteng remaja!

Mod kehamilan remaja

Download Mod Iki kene.

.

mod cas

Kanggo Nomer 5, kita duwe mod penting liyane sing bakal nggawe game TS4 luwih trep. Ketemu kolom sing luwih akeh ing mode Gawe, sing digawe dening WeerbeBesu. . Prasaja nanging pancen mbiyantu, amarga ngidini sampeyan nambah panel katalog menyang salah sawijining 3 kolom, 4 kolom, utawa 5 kolom. Saiki, sampeyan ora kudu nggulung ing ngisor iki kanggo ndeleng barang-barang sing luwih akeh.

Waca liyane babagan artikel kita babagan kolom liyane! Download Sims 4 Mod Ing kene.

66. Nglampahi akhir minggu kanthi mod

Sims 4 mod

LittlemsSam ngerti sejatine nggawe mods sing bisa ngeling-eling babagan urip nyata individu. Kanthi akhir minggu Nglampahi kanthi mod, saiki bisa bocah-bocah bocah-bocah padha karo simbah, ibu, utawa bapak, sing manggon ing omah liyane. Utawa, sampeyan uga bisa ngidini anggota omah liyane (sanajan pets!. Mung tekan telpon, lan miturut sosial, klik “Nglampahi akhir minggu” banjur pilih SIM. SIM sing dipilih banjur bakal ngunjungi rumah tangga sampeyan kanggo milih Sim sing nimbali.

Klik link iki kanggo DOWNLOAD: Nglampahi akhir minggu kanthi mod.

. Moder sing luwih apik

Para pinituwa sing luwih apik

Nyasarake wektu sing luwih sugih lan luwih penting babagan sims sepuh, kanthi nambah pinituwa sing luwih apik kanggo game sampeyan! Mod iki, digawe kanthi pimpmysims4, ngidini sampeyan nambah negara urip tuwa ing sims 4 liwat inklusi sipat anyar, interaksi, aspirasi, lan acara sosial. Sims simbah saiki bisa duwe sipat kayata jaded, grumbung Yunani, lan Doting. Kanggo interaksi, dheweke bisa crita babagan jaman biyen, sambat babagan teknologi, menehi saran kanggo urip, kritik musik modern, lan ngrusak putu.

Sepuh Sims saiki bisa ngrampungake tukang crafter sing mulya lan hompat trotter jagad. Download Sims 4 Mod Ing kene: Moder sing luwih apik.

64. Inertie Klasik Klasik Kanggo Sims 4

Inertie Klasik Klasik Kanggo Sims 4

Kita ngomong babagan mod sing migunani lan pira realisme ditambahake nalika kabutuhan sims lan mood. Uga, inersia emosional minangka mod sing bisa ditindakake kanthi cara sing padha. Yen SIM sampeyan nesu karo prekara, nesu ora bakal ilang nganti rampung. Iki carane manungsa tumindak ing urip nyata, saengga cara sing apik kanggo nambah game sampeyan. . Download Mod Iki liwat Iki Link.

63. Weker Alarm Sunrise

Weker Alarm Sunrise

. Gumantung saka sampeyan amarga ana pilihan berbasis karir lan sunrise adhedhasar sampeyan bisa milih kanggo kabiasaan Sims sampeyan.

Mod Werna Warna

. Mod iki pancen langsung. Sampeyan ngidini sampeyan ngowahi warna paling akeh obyek ing game kasebut, kalebu obyek mode mbangun, langsung ngowahi obyek, Windows, lan liya-liyane. Mod nawakake 100.000 warna lan menehi kebebasan kanggo nyetel shade liwat panggeser. .

! SIM sampeyan saiki bisa dadi bagian saka jaringan kulawarga Foster Foster, ing ngendi dheweke bakal duwe kesempatan kanggo ngurus bocah cilik, bocah, remaja, utawa malah kewan-kewan, utawa uga pets. Bayangake nggoleki bocah sing butuh omah sing kudu diusir ing sims! . SIM sampeyan bakal dikabari nalika bocah butuh omah angkat. Kepala menyang kaca Tumblr LittlemsSam kanggo informasi luwih lengkap babagan mod kulawarga ahli.

60. Sims 4 mod truk es

Iki minangka salah sawijining mods cepzid liyane! Truk es krim, kanggo kabeh sampeyan tresna sampeyan. SIM sampeyan duwe pilihan kanggo numpak truk lan / utawa tuku es krim. Kanggo bisa tuku sawetara, sampeyan kudu muter truk kanggo sawetara menu navigasi. Sampeyan uga bisa entuk es krim nalika nunggang truk, ora mung ing persediaan sim sampeyan. . Mod kompatibel karo game dhasar. Kanggo nginstal iki, kepala menyang link iki.

59. Sims 4 mod media sosial

Sims paling apik 4 Mod 2022 - Mod media sosial

Media sosial muter peran gedhe ing saben dinane. Dadi, kenapa ora nambah ing sims 4 saengga Sims sampeyan bisa nindakake perkara sing padha – gulungake media sosial, nuduhake utawa kaya gambar? ! Iku cara sing apik kanggo nambah realisme sing luwih akeh kanggo game. Mbukak interaksi anyar sing bakal langsung kenal karo sampeyan. Dadi, mesthine bakal nyoba! Download Sims 4 mod liwat iki Link.

58. Ruangan Ruangan Ramah Fanmade

Tau pengin sim sampeyan kanggo ngalami muter ing toko arcade, ing ngendi dheweke bisa nglampahi pirang-pirang jam tombol smashing sing ora nyenengake, njupuk hooping motret, lan gembong game gulung? . The Mod kasebut nggabungake 9 obyek fungsional ing sims 4, kalebu mesin slot, rodha gumball, mesin skee, ing bal bola, lan mesin cakar liyane.

! .

57. Mod Apocalypse Zombie

Minangka jenenge, mod abadie modocalypse kabeh babagan nir. Sim sampeyan bisa dadi slamet utawa nglawan nir. Utawa dheweke bisa dadi zombie dhewe lan nyoba nginfeksi akeh wong. Kajaba iku, sampeyan bakal dadi mitra, nglawan zombie sing kuat banget sing diarani nemesis, lan nggunakake bedhil. Kita mesthi menehi saran sampeyan maca kabeh pandhuan nulani zombie ing kene. Banjur, download mod iki liwat iki Link.

Mod Apocalypse Zombie

. Pager sing ora katon 2.0 (Apik)

Kita duwe mod liyane sing luar biasa saka singak Simwithshan kanggo nomer 39. Yen sampeyan duwe Sims sing ora nate dadi kumpul sosial, kegiatan extrovert, lan kaya ngono, mula dheweke seneng duwe pilihan homody! Kanthi mod iki, Sims kita bisa nyebut kepinginan kanggo nindakake tugas sing diwatesi kanggo kenyamanan omah. Iki kalebu feats kaya reresik, nulis ing perancang, njupuk naps, sinau, entuk barang-barang ing ngisor iki, lan akeh perkara liyane.

. Download Sims 4 Mod Ing kene: Homebody – Preferensi.

54. Mod Lair Realistis

Mod Lair Realistis

Apa ora luwih wajar yen sim sing ngandut bisa dadi salah sawijining pelanggaran saka bayi sing ana ing busana sing miring urip nyata? Kanthi mod kelairan sing nyata, sing dadi brainchild of Pandasama, kita bisa duwe game iki. Mod iki ngenalake obstetrik ing game, sing bisa diarani sampeyan yen ana ing trimester kapindho. . Ditambah, dheweke bisa entuk bobot sawise nglairake. Dhiskusi babagan realisme!

Temokake luwih lengkap babagan artikel babagan modern modern lan download mod iki ing kene.

53. Terapi kulawarga

Nalika anggota kulawarga sampeyan minangka kecanduan narkoba, mula dheweke lunga? Nalika pasangan sampeyan duwe masalah sing ana hubungane karo dhuwit, bocah, utawa sawetara owah-owahan urip umum, ora pengin sampeyan menyang terapi kulawarga? .

Saka masalah prilaku kayata tumindak ala utawa kekurangan tanggung jawab mati, masalah kulawarga, lan penyakit, ora mung bakal nambah kedudukan kanggo game sampeyan, nanging uga bakal narik kulawarga. Mangkene link download sampeyan.

52. Mod Remaja Obsesif

Mod Remaja Obsesif ngangkat gamelan kanggo kedudukan sabanjure kanthi menehi kita kanthi 10 interaksi lan 11 animasi sing ana gandhengane karo sims remaja kita. .

mod remaja obsessive

Saben interaksi duwe animasi lan buffing dhewe. .

Napa sampeyan ora metu kanggo mopne lantai nalika udan? Ora nggawe pangerten. . Dheweke bisa nyenengake udan sing tentrem nalika nyedhot tuwung kopi sing panas, utawa nonton drama drama sing disenengi! Instal sims 4 mod iki saka kaca iki.

50. 4 Modhaan Kesalahan Pendidikan

Ratu Mods, Kawaiistacie, wis nggawe pirang-pirang mods sing gegandhengan karo sekolah ing karir. Ya, dheweke uga wis nambah kabeh mod kasebut ing ngisor bundle sistem pendidikan sing luwih apik. Lan yen sampeyan pengin pengalaman sekolah sing luwih apik ing sims 4, sampeyan kudu nyoba! Sejatine, ing kene sampeyan bakal nemokake 4 mod gedhe – mod prasekolah, mod sekolah sing luwih apik, mod Homerter Home, lan sekolah online. Saben mod kasebut minangka tugas sing apik kanggo ningkatake sistem pendhidhikan ing game luwih saka siji cara. Dadi, mesthi nyoba dheweke metu! Download Sims 4 mod liwat iki .

49. Preteen GamePlay Mod

Ya, kita entuk, kita duwe para remaja ing sims 4, lan kita matur nuwun amarga kita bisa njelajah urip sing warni lan ndeleng dheweke ngliwati tonggak sejarah sing dhuwur. Nanging apa ide kasebut duwe pre-remaja ing game, bener?! Kaya, pancen apik tenan yen ana ing antarane negara sadurunge tekan rawa sing nyata. Kanthi mod iki digawe dening Katato, kita diwenehi sipat pra-remaja, ing endi sim kita mlebu ing sekolah tengah lan ngalami sawetara owah-owahan swara lan masalah higienis!

Mung priksa manawa nginstal mod swasana Lumpinou luwih dhisik nggunakake mod iki.

Waca liyane babagan artikel kita ing mod Game Remaja lan download format game Preteen Game ing kene.

. Returns Pajak File

Muter Sims 4 menehi akeh kesempatan kanggo ngaktifake gamelan kita menyang kahanan sing asli, urip. Yen sampeyan wis mikir yen bisa uga supaya Sims kita ngalami usaha diwasa lan ngajokake pajak, jawabane ya! Kiarasims4mods teka karo mod bali pajeg pajak file sing apik sing ngidini sims kita kanggo ngajokake bali pajeg saben-saben yen dina pajak muter. Dina pajak bisa disetel ing dina tartamtu ing tanggalan sims kita. Nalika Sims ngormati ngasilake pajak, bisa ditampa utawa ditolak dening kantor pajak.

Download Sims 4 mod iki liwat link iki.

47. Mod Bioskema

Mod Bioskema

Yen ana sing ilang ing Sims 4, iku pengalaman babagan Downtown ing akhir minggu, kanggo nggumunake film ing layar gedhe bebarengan karo wong liya acak. . Sampeyan bisa pas sekitar 40 Sims ing papan sing gedhe iki, sing menehi sims sing paling apik film-lemu. !

Priksa artikel kita ing Cinema MOD!

Download Sims 4 Mod Ing kene.

46. Mod modern

Tuku Buy

Mod buildbuy sing luwih apik yaiku titah liyane dening twistedmexi sing ngidini kita nambah kanthi nambah cara kita mbangun omah lan akeh game ing game. Mod iki minangka penghapusan sing apik kanggo t.O.O.L. Mod Kita ngenalake sampeyan sadurunge. Kanthi modifikasi sing luwih apik, sampeyan bisa mbukak kunci barang debug lan obyek khusus, duwe akses cepet kanggo ngapusi obyek, lan ngindhari Freecam. Mod bubar dianyari sawise diluncurake SIMS 4: Taun SMA.

Ayo pengalaman urutane critane game ing sims 4 menyang level anyar sing menarik. Minangka pungkasan, prosedur kosmetik wis njupuk jagad kanthi badai, saengga, kenapa uga ora nggawa tren ing njero game kasebut, bener? Yep! Kaya ing urip nyata, Sims kita saiki bisa mlebu ing ngisor piso lan entuk pangisi rai, pangisi lambe, lan prosedur kosmetik liyane kanthi modern simwithshan. Mesthi wae, mesthi bisa ngowahi sipat fisik saka sims ing cas nanging ing endi sing nyenengake, bener?

Kanthi mod, SIM kasebut bisa ngalami transformasi ing klinik kaendahan darmabakti. .0.

44. SIMS 4 MODMATE MOD

Best Sims 4 Mod 2022 - Modhamat Kamar

Mod konco sak kamar minangka sims paling 4 mod sing isih tegas ing 2023. Nalika sims 4 pisanan dirilis, kita kabeh mikir yen pungkasane bakal dadi kanca sak kamar. Iki kedadeyan karo Universitas, nanging mung mbatesi siswa mung kanggo siswa. Nanging, mod iki ngidini sampeyan ngupayakake kanca sak kamar liwat “LMS Roommastes Service” ing telpon utawa PC. Sampeyan bisa nyaring Sims sing beda lan pilih salah siji sing sampeyan seneng banget dadi kanca sak kamar. Kanca sampeyan minangka wong nyata lan duwe jobs / sekolah supaya dheweke ora bakal lungguh ing sadina sedina lan keganggu sampeyan.

Sisih paling apik saka mod iki yaiku sampeyan bisa ngomong babagan konco sak kamar kanggo ngresiki ruangan! Carane apik tenan? Download Mod Iki liwat Iki Link.

43. Piggy Back Mod

Kita duwe mod sing nggumunake saka nitahake ozzy sim 4 mods, sing ngidini sims kanggo melu nitih piggy sing nyenengake! Modular Sims 4 iki ora mung nyedhiyakake animasi sing nyenengake lan apik kanggo game kasebut, nanging uga duwe efek praktis liyane. Kajaba iku ningkatake kekancan ing antarane bocah-bocah lan wong diwasa, Modal ngidini Sims kanggo nambah gerakan lan katrampilan komunikasi, anak-anak sampeyan kanggo nambah katrampilan motor, lan sims diwasa sampeyan kanggo ngasilake katrampilan fitness.

Mod perjalanan simnasi

Pencipta Modulasi Plancongan Perjalanan A.jero.Indigo minangka tambahan sing sarwa ing sims 4, amarga ngidini sims sampeyan bakal lelungan kanthi realistis! Kanthi mod iki, sampeyan bisa menehi buku lan lelungan, tuku Subway Passes, aplikasi lan nganyari paspor Sims, lan tuku mobil liburan! Sing terakhir mbutuhake sampeyan njaluk lisensi nyata. Kelangan, bener?

Kajaba iku, mod iki uga mbukak aspirasi lelungan sing wis diumumake (kanthi sipat pengetahuan sing disiapake!), uga trional majalah perjalanan ing bagean karir.

Sinau luwih lengkap babagan modifikasi simnasi.

Mod perjalanan

Download Sims 4 Mod Ing kene.

41. Rodha modister

Sims 4 mod

Mod Sims 4 Twister minangka mod game sing cute lan bodho kanggo wong diwasa lan bocah cilik. Uga diarani mod Swister, iki ngidini Sims sampeyan main game kanthi nggunakake tiket, supaya bisa dadi macem-macem posisi nggunakake tangan lan sikil tengen. Loro saka antics edan sing bisa nyekseni saka Sims sing seneng main game, mod bener ngidini SIM sing melu game, kanggo entuk kabugaran fitness, lan ngisi kebutuhan sing nyenengake.

Sims 4 mod?!”Lan” Ya!! (Saka menang) “. .

40. Overrides grafisrules SIMDride – Overhaul grafis

Simp

Sims 4 dirilis ing taun 2014. Lan ing 2023, grafis lan visual wis lawas lan ketinggalan jaman. Untunge kanggo kita, mod grafistrasi Sim minangka cara paling apik kanggo nganyarke tampilan sims 4. Overhaul iki ngenalake Owah-owahan ing jarak tampilan, setelan padhang, setelan bayangan, lan ngundhakake kinerja sakabèhé kanggo akeh aspek game kasebut. Aku yakin manawa sampeyan bakal seneng karo owah-owahan iki, mula aja ragu-ragu kanggo nyoba. Download Sims 4 mod liwat iki Link.

Luwih akeh babagan snootysims: 27 pikiran bledosan bledong mods kanggo sims 4!

paling sims 4 mods

39.

Mod sing ora katon

. Digawe dening Martine, mod iki menehi kebebasan sing luwih gedhe ing hiasan nursery sampeyan kanthi ngeculake simu bayi ing tawrets lan kasur sing paling disenengi ing sims 4. Mod iki migunani banget yen sampeyan pengin sim sampeyan kanggo sesambungan karo bayi ing papan sing luwih dirancang lan wilayah omah-omah.

Modrat crib sing ora katon menehi 3 cabera sing ora katon sing nampilake jangkar Teddy Bear, dadi sampeyan ngerti carane golek dheweke.

Sinau luwih lengkap babagan modor crib sing ora katon Martine lan download iki sims 4 mod ing kene.

Mod sing ora katon

38. Mlaku mod normal

mlaku mod normal

Apa sampeyan pengin sampeyan bakal mlaku kanthi normal? Utamane kanthi konten lan mod khusus sing diinstal, entuk game sing lucu banget, kepiye Sims mlaku. Kanthi mod iki, sampeyan bisa mateni gaya mlaku sing luwih disenengi. Mung maca proses instalasi kanthi ati-ati, dadi sampeyan ora bingung babagan kerjane. Mangkene link download sampeyan.

37. Werewolrify

. Simang gaib iki wis dikenal kanthi rame utawa grapyak karo sims tetanggan. Nanging, proses angel dadi werewolf liwat proses game alami. Apik banget yaiku kita duwe mod sing padha, yaiku mantra penciptaan werewolf kanggo game kasebut. .

Elinga yen mantra kasebut bisa sukses utawa gagal. Instal Sims 4 Mod sawise ndownload ing kene.

36. Mod Mod wesi Wadon Fungsional

Mod Mod Iron Dewan

Oke, iki mesthi salah sawijining mod sing paling urip sing bisa diinstal ing game. Kita bubar dikenalake menyang sims 4: Paket barang-barang umbah-umbah, saiki ayo nggawe tugas sandhangan lengkap kanthi ngetrapake papan wesi game uga digawe dening Ozzy Sims 4 mod! Mod iki ngidini sims kanggo sandhangan wesi kanthi nggunakake suhu sing cocog. .

Kabeh iki Objek fungsional Nyedhiyani buffs lan moodlet anyar kanggo sims sampeyan. Klik link iki kanggo DOWNLOAD: Papan Wesi Fungsional.

silih silihan

Mod iki minangka cara kanggo sim kanggo njaluk dhuwit tanpa nyambut gawe utawa kita ngisi cidra menyang game. Modal silihan modern ngidini sampeyan njupuk utangan saka bank. Sampeyan bisa milih jumlah utangan sampeyan, nanging ana jumlah sing wis ditemtokake. Pinjaman diwiwiti saka 1.000 simolon lan mungkasi kanthi 500,000 Simolon. Ora ana tarif bunga kanggo dhuwit iki lan sampeyan bisa mbayar ing 12, 24, utawa 36 wulan. Download Mod Iki liwat Iki Link.

34. Geser Mods

Kanggo nomer 14, kita ngenalake sampeyan ing Marvel mods Slider. Mods iki persis babagan sing jenenge, slider! Sampeyan bisa nggunakake slider kanggo klik kanthi gampang, seret, lan ngatur aspek fisik Sim, nyedhiyakake jendhela menyang macem-macem bentuk lan ukuran sing kasedhiya. Mod Slider iki nampilake macem-macem kejutan: slider candhi, slider ruang tlapukan, slider irung, slider chin, slider apel Adam, lan uga slider apel Adam!

Sampeyan yakin bakal entuk kabebasan lengkap ing gaweyan SIM kanthi nginstal mod geser sing nyenengake ing game sampeyan. Waca liyane babagan artikel kita ing Slider Mod lan ngakses link download ing kana!

Geser Mods

33. Ayo dadi pak mod Fanmade

Mod fitness

Mods Sims 4 iki kalebu obyek anyar, kalebu 12 pérangan lan 14 obyek fungsional. Iki kalebu tas, barbells, dumbbells, bikes stasioner, bangku latian, bar tarik, ngleksanani, lemari, lan lemak, lan loker. !

Kanthi Sims Said 4 mod, Sims saiki bisa melu kegiatan olahraga anyar, amarga mod nyedhiyakake panggunaan skateboard, tahapan golf, lan latihan golf. Klik link iki kanggo ngundhuh sims 4 mod: Ayo dadi modpack fanmade sing pas.

32.

Mermaids Mod

Yen sampeyan penggemar mermaid utawa sampeyan muter SIM Mermaid ing Sims 4, mod iki mesthi kanggo sampeyan. Mermaid sing nggedhekake minangka mod sing ngenalake makhluk banyu anyar kanggo dolanan, kayata kelpies lan penyihir segara. Uga nambah interaksi anyar lan ngidini SIM sampeyan sinau sihir. .

Dadi, yen sampeyan pengin njaluk laut minangka sampeyan dhewe, iki minangka mod kanggo mlebu 2023! Iki Download Link.

. MOD STAIRCAS SPIRAL

Mod tanda tanda spiral minangka sims 4 mod dening ThePapake1 lan Mizoreyukii sing duwe fitur Proyek Spiral, tangga spiral fungsional anyar ing game kasebut. Kanthi mod iki, sampeyan bisa nyekseni Sims sampeyan ngliwati tangga spiral nggunakake animasi anyar. Ana rong jinis tangga sing kasedhiya, tangga industri, lan tangga spiral sumringah. Saben varian duwe telung swatches sing kasedhiya. Sampeyan bisa tuku saka mode mbangun kanggo 300 simoleon saben. Download Sims 4 Mod Ing kene: Tangga spiral.

sipat mod

Vicky Sims teka kanthi cara kanggo nggedhekake sipat sing kasedhiya ing Sims 4 kanthi ngluncurake 100 game Pack Game Base Base. Liwat mod sing luar biasa iki, kita saiki bisa duwe akeh sipat ing cas ARSENAL. Amarga ayo ngakoni, Sims kita minangka makhluk kompleks sing mbutuhake akses menyang pilihan sipat sing durung kasedhiya ing game kasebut! Bukak, ditindhes, apik, linguist, obsesif, alus, lucu, lucu, suwé, suwé, mung suwé, sing kalebu modern!

29. Faeries vs Witches Mod

Faeries vs Witches Mod minangka mod sing dikempalken kanthi akeh fitur, manawa bisa lulus kanggo paket ekspansi TS4 sing nyata! Digawe dening SpinningPlus, mod iki ngenalake loro negara urip sing bisa dimainake anyar ing sims 4. Iki ngidini sim sampeyan dadi dongeng ing desa daur sylvan, ing ngendi dheweke bisa nindakake katrampilan sihir sing dongeng liwat bantuan tuntunan dongeng. Utawa, Sims bisa dadi penyihir, praktik keterampilan lan mantra lan nggawe konfigurasi altar.

Faeries vs Witches nampilake kabeh rincian gaib sing rumit sing kudu nyenengake sampeyan. Entuk Sims 4 Mod Ing kene.

28. Sims 4 mod panguburan

Mod panguburan

Sims 4 uga kekurangan panguburan. . Kanthi mod iki, sampeyan bakal bisa mbuwang acara panguburan realistis kanthi kabeh tradhisi kulon. Sampeyan bisa ngajak Sims Liyane kanggo rawuh ing panguburan, nyewa Minster, ujar eulogy, lan liya-liyane. Sampeyan bakal entuk set gol kanggo ngrampungake kanggo acara iki uga. Dadi kabeh, mod sing apik kanggo ngurmati sims sing mati. Download Mod Iki liwat Iki Link.

Detail liyane lan Lifelike sing bisa sampeyan lekyo ing gamelan TS4 yaiku “aman” bank piggy, mod saka Ravasheen. Iki 4 mod iki menehi sims sampeyan kesempatan kanggo ngirit dhuwit kanthi nggawe dheweke mlebu ing bank duwit receh sing apik banget iki. Bank Coin teka ing telung gaya, kalebu bank piggy, tas dhuwit, lan jar kaca dhuwit.

. Siji bab sing menarik yaiku sims ing omah sing duwe sipat ala, nakal, utawa kleptomiac sipat, bisa nyolong saka bank duwit receh iki!

Alat Mod

T.O.O.L. Mod, uga dikenal minangka “njupuk obyek saka LOT”, yaiku mod sing digawe dening Twistedmexi. Apa sing diwenehake sampeyan menehi kebebasan kanggo ngontrol obyek kasebut ing game kasebut. Kanthi mod iki diinstal, ngeklik obyek apa wae kanggo milih sampeyan bisa ngangkat, mindhah, muter, skala, utawa milih obyek kasebut. Kajaba saka fitur apik iki, sampeyan uga bisa ngowahi setelan t.O.O.L. MOD supaya sampeyan ngowahi opsi terrain, nyetel warna rotasi, nggawe kamera owah-owahan, lan liya-liyane. Sampeyan ora pengin t.O… Mod metu saka game yen sampeyan wis nyoba.

Waca liyane babagan artikel kita babagan alat mod!

Alat Mod

Download Sims 4 Mod Ing kene.

25. Mod CookBook Grannies

Modbook CookBook Grannies minangka tambahan kanggo game sampeyan. Digawe lan terus dianyari dening littlbowbub, mod CookBookObook sing lucu iki ngenalake plethora resep-resep sing bisa dingerteni ing pawon sims sampeyan. Mod kasebut ngidini SIM kanggo tuku buku masak, sing banjur menehi akses menyang macem-macem resep grannies. Omben-omben, cemilan, dhaharan saka masakan internasional, panganan cuci mulya, sarapan bbq yaiku piring BBQ yaiku sing kalebu ing buku masak.

Fitur liyane sing menarik yaiku sampeyan bisa ndemek pribadi ing buku masak kanthi milih luwih saka 20 panutup buku lan mbaleni!

Sinau luwih lengkap babagan CookBook Grannies lan download mod iki ing kene.

24. Simda Dating Mod

Aplikasi pacaran SIMDA minangka sims liyane 4 mod sing asli nggambarake aspek nyata. . Kajaba iku, app ngidini sim kanggo ngaktifake telpon hook-up, sing bisa uga nemoni wong liya saka kutha! Kanthi terakhir, Sim sampeyan bisa uga bisa njaluk pancing-hook-up saka NPC sing kudu ilang nganti pirang-pirang jam.

Ing aplikasi Dating SIMDDA, sampeyan bebas ngowahi setelan sing ana hubungane karo owah-owahan meteng, tanggal potensial, lan owah-owahan game. .

23.

Mod iki saka vickysims ngidini sampeyan duwe modifikasi game kanggo dandanan sims gen. Kanthi mod iki, bocah-bocah cilik ora entuk golek sipat sporadic utawa fitur fisik acak. Ing cara sing menarik lan nyata, saiki entuk gen sing meh padha karo wong tuwane. Contone, sims njaluk olih rambut lan mripate wong tuwane, lan nada kulit kadang-kadang bakal dadi campuran warna wong tuwa.

Kanthi mod iki, genetika gaib uga bisa kedadeyan, kayata nalika sampeyan nyampur sim vampir lan simer mermaid.

Kanggo ngerteni luwih akeh, priksa artikel kita ing Mod Ganjaran Genetik lan download iki sims 4 mod ing kene.

. Mod Layanan Rekrutmen Simdeed

Layanan rekrutmen Simded Overhauls sistem karir ing sims 4. Liwat mod iki, Sims sampeyan bakal entuk akses menyang , Kanthi saben pakaryan sing duwe 3 tingkat kanggo ngrampungake. . Sawise sampeyan wis milih cabang karir, sampeyan ora bisa mlumpat menyang karir liyane. Nanging sampeyan bisa ngreset nggunakake Cidra UI lan pusat Command Command sing kita ngenalake sampeyan ing ndhuwur.

Mod kompatibel karo game dhasar, uga. Mangkene Download Link: Layanan Rekrutmen Simdeed.

21. Lampu Lemonade Functional lan Mod Tabel Bakar

Yen ana cara kanggo bocah-bocah supaya bisa dadi tanggung jawab lan sinau sajrone preinan utawa dina liburan, mula dheweke nglakokake jumeneng sing mandheg lan didol panggang! Kanthi mod iki saka cepzid karo Hakrabrag, Sims bisa nindakake bisnis ing sims 2 lan Sims 3, liwat rong obyek fungsi anyar sing kasedhiya ing game: Jambon Lemonade lan Penjualan Jagad. Kanggo entuk kasedhiyan dhaptar kabeh kue, priksa manawa sampeyan duwe sims 4: Temokake Universitas lan Sims 4: Kisah Perkawinanku dipasang.

HealthCare REDEX

Amarga kita pengin nyawane sims kita nyata, kita pengin mods sing nangkep apa sing nyata. Dadi, kanggo nomer 11, kita duwe mod liyane kanggo kesehatan kanthi.jero.indigo! Iki 4 mod iki ngenalake konsep babagan asuransi kesehatan, apotek online, sing mbebayani, obat-obatan sing gegandhengan karo kesehatan ing game liyane. Kanthi mod iki, Sims sampeyan bisa entuk kedadeyan sing nyenengake kanggo entuk ciloko, alergi, lan penyakit virus lan bakteri.

Sims uga bisa duwe darurat darurat sing ngancam nyawa, ditambah saiki duwe level sistem kekebalan ing game kasebut.

Waca liyane babagan artikel kita babagan perawatan kesehatan kesehatan lan download mod iki ing kene.

19. Modhuku

Kawinanku

Sanajan Sim bisa nikah ing Sims 4, kita ora weruh pesta. Pernikahan duwe tradhisi dhewe sing kudu dihormati kaya apa sing ditindakake mod iki. Kanthi mod kawinan, Sims sampeyan saiki bisa ngrancang pernikahane.

Banjur bisa nggunakake aplikasi kawinan kanggo ngirim undhangan kanggo kanca (sing bakal sampeyan temokake ing menu). Lan nalika kabeh rampung, dheweke bisa uga malah bisa mlebu madu! Entuk Sims 4 mod iki liwat link iki.

Luwih akeh babagan snootysims: 50+ sim 4 cc wedding kanggo dina sing apik banget

18. Map Ganti Mod Overhaul

Peta panggantos overhaul wiwit saka abad kaping-20 plumbob. Liwat Sims 4 mod iki, kita entuk peta jagad anyar lan dianyari ing sims 4. Iki minangka proyek sing terus-terusan, nanging saiki, Map Gantosan wis digawe kanggo Willow Creek, Oasis Springs, Granit Falls, Vall Sol, Sulani, Tartosa, lan akeh wong liya. Kanthi nginstall sims 4 mod iki, sampeyan bakal seneng kanthi nyenengake rincian sing rumit sing wis ditambahake ing saben peta donya. Klik link iki kanggo ngundhuh sims iki 4 Mod: Peta Ganti Overhaul.

17. MOD Override Cartoon

Gambar Override Cartoon ngidini Sims sampeyan nonton kabeh anime lan kartun anyar uga film animasi ing televisi. Kartun populer saka Disney Channel, Nickelodeon, lan Jaringan Cartoon kasedhiya, kayata telik, lilo lan jahitan, spongebob squarepe, johny bravo kasedhiya. Anime kalebu naruto, siji potongan, rembulan pelaut, kardcaptor sakura, lan judhul sing gegandhengan uga kasedhiya. Saben klip video muter sekitar 2 menit konten.

Uga priksa manawa sampeyan duwe sims 4: pak hangout film sing diinstal supaya bisa mbukak mod. Mangkene Download Link: Cartoon Override Mod.

16. Modulasi Airpods Functional

Modulasi Airpods

Yen sampeyan wis bosen saka sims nggunakake headphone game umum ing game, mula sampeyan butuh pesawat fungsional kanggo game sampeyan. Mod Sims 4 iki kanthi otomatis ngganti headphone game sing sampeyan tuku saka komputer. Sampeyan uga kasedhiya minangka aksesoris ing CAS (miturut kategori Piercings). . . .

15. Memori Photographic 2.0 Mod

Memori Photographic 2.0 Apa mod liyane spektakuler saka nitahake ravasheen. Iki 4 mod iki ngenalake foto studio anyar ing game, ing endi Sims bisa ngowahi foto sing dijupuk, entuk kemampuan kanggo nambah kualitas foto kayata blurs, obyek ekstra, lan liya-liyane. Kanthi studio hub, Sims uga bisa ngowahi foto menyang platform seni liyane, kayata lukisan, gawéan jahitan, utawa bentuk kanvas liyane.

Liwat Sims 4 Mod, Uga ana cetakan foto lan bingkai foto anyar. Mod iki minangka kompatibel game. Iki link download: Memori Photographic 2.0.

14. Mod perawatan mripat

Mod perawatan mripat, diluncurake kanthi nitahake prolic a.jero.Indigo, ngenalake kesehatan mata ing sims 4. Kanthi mod iki, Sims kita bisa menyang dhokter mata kanggo entuk priksa mripat lan pemeriksaan mata biasa, bisa uga diagnosis mripat, lan nampa perawatan sing gegandhengan karo mripat. Optometris uga bisa nulis piranti visual tartamtu, kayata kaca tingal lan kontak menyang sim sing mbutuhake dheweke. .

Mod Care Mripat Uga Menehi Panganan sing gegandhengan lan Moodlet sing ana gandhengane karo Sims. .

13. “Pemuda sing abadi” lan “sipat iMPortal”

. Ora ana sing pengin nonton wong sing ditresnani dadi tuwa lan mati, nanging kedadeyan kabeh kita pungkasane. Nanging, kanthi loro sipat anyar iki, sampeyan saiki bisa duwe paling apik kaloro donya: urip lan seneng urip sampeyan ora bakal ngerti yen sampeyan ora bakal nate umur tuwa Nanging ngidini sim sampeyan wis tuwa.

.

12. Mod sing migunani

Mod sing migunani

Crita sing migunani minangka salah sawijining mods sing paling apik lan pacaran sing paling apik kanggo game sakabèhé. Iku ngenalake owah-owahan sing apik kanggo emosi Sims lan Moods kita, nggawe manungsa luwih akeh manungsa. Iku kaya desain ulang saka aspek game iki.

Contone, kanthi crita sing migunani, Sim sing depresi mbutuhake wektu luwih akeh kanggo ngobati. Bakal mbutuhake gaweyan, saka dheweke lan saka kanca-kancane. Dheweke ora bakal bisa kesusu kanggo seneng sajrone sawetara detik, sing luwih nyata. Download Sims 4 mod liwat iki .

Gabung karo komunitas kita: