Paket tekstur Minecraft paling apik kanggo 1.20 | Pc Gamer, Pc Gamer paling apik ing kabeh sumber daya | Paket Tekstur

Paket Sumber Minecraft paling apik ing kabeh wektu

Contents

Sejene umume wong kudu prihatin, ora ana bedane ing antarane paket tekstur lan paket sumber daya. Yen sampeyan pengin sekedhik Sejarah Minecraft, sanajan sistem teks sejatine nambah tekstur anyar kanggo Minecraft. Kabeh bungkus sing sampeyan temokake ing dhaptar iki yaiku teknis Paket sumber daya, sistem anyar sing ngidini sampeyan nambah macem-macem aset adat kanggo minecraft kaya animasi, fon, swara, lan liya-liyane, ora mung Tekstur.

Paket tekstur Minecraft paling apik kanggo 1.20

Kita wis nggambarake dhaptar anyar saka paket tekstur Minecraft paling apik kanggo versi Jawa lan bedrock 1.20.

Pack Minecraft Tekstur - Pack Tekstur sing ditampilake Lbpr sing nuduhake putih lan blok sapi sing nyata ing ngarep omah desa cobblestone

(Kredit gambar: 1Lot, scuttles, gkrond, Misa)

Bungkus Minecraft Minecraft Pack to Spruce (utawa Oak)? Sampeyan wis ngilangi blok pungkasan kanggo golek hoard bandha pilihan, kaya sing wis kita tumpukan bebarengan paket tekstur Minecraft paling apik kanggo diurutake.

Nalika dheweke wis ngganti jeneng teknis kanggo ngemas sumber daya, dheweke isih dadi dalan paling apik kanggo gaya minecraft anyar sing seger. Untunge masang paket tekstur Minecraft isih gampang kanggo nggawe meja kerajinan pisanan. Mung tindakake karo pandhuan ringkes ing ngisor iki lan ora ana wektu sampeyan bisa eksperimen ing Wonderland Blok anyar.

Mayoritas bungkus ing dhaptar iki yaiku kanggo edition Java Minecraft. Kanggo sapa wae sing nggunakake Bedrock Edition, ana sawetara tekstur khusus sing kasedhiya liwat Katalog Minecraft, Dadi priksa manawa sampeyan nggoleki yen sampeyan nggoleki pilihan Bedrock. Kanggo apa-apa bungkus ing dhaptar sing duwe versi bedrock, sing wis ditandhani supaya sampeyan ngerti yen bakal dipikir.

Karo minecraft 1.20 Ing kene lan lenggah, kita isih cepet-cepet lan ngenteni wektu. Kabeh Pencipta Paket Tekstur dikunci mudhun ing tambang tambang kanthi nggunakake update kanggo nganyari, saengga wicaksana kanggo ngenteni ngenteni. Kanthi kabeh blok pring anyar kanggo bookcasing, pratandha gantung, lan kembang ceri – ditambah karo masarakat Minecraft sing anyar kanggo ngatasi, desainer tektur arep ngilangi pickless sing nyoba kanggo njaga. Karo minecraft 1.20 Urip Kita aktif nganyari dhaptar kanggo 1.20 kompatibilitas, lan nelusuri minangka saben paket tekstur entuk makeover. Dadi, apa sampeyan browsing bungkus anyar kanggo jagad minecraft anyar utawa nguji kanggo ndeleng manawa ana sing cocog kanggo jagad favorit, ing kene minangka dada sing paling disenengi kanggo nganyarke berkembang – tanpa lelungan wonget butuh.

Cara nginstal paket tekstur minecraft

  • Download paket tekstur (bisa uga ana .File zip. Yen mangkono, aja njupuk).
  • Miwiti MINECRAFT banjur klik opsi ‘
  • Sabanjure klik ‘Paket sumber’
  • Saiki klik ‘Open Sumber Pack bungkus folder’
  • Saka kene, seret file paket tektur menyang folder
  • Paket Tekstur saiki katon ing dhaptar tambahan sing bisa digunakake

Apa bedane antarane paket tekstur lan bungkus sumber daya?

Sejene umume wong kudu prihatin, ora ana bedane ing antarane paket tekstur lan paket sumber daya. Yen sampeyan pengin sekedhik Sejarah Minecraft, sanajan sistem teks sejatine nambah tekstur anyar kanggo Minecraft. Kabeh bungkus sing sampeyan temokake ing dhaptar iki yaiku teknis Paket sumber daya, sistem anyar sing ngidini sampeyan nambah macem-macem aset adat kanggo minecraft kaya animasi, fon, swara, lan liya-liyane, ora mung Tekstur.

Paket Tekstur Gaya Minecraft

Yen sampeyan pengin Freshen pengalaman minecraft sampeyan tanpa kenal karo tampilan anyar, bungkus tekstur sing diilhami dening blok standar game yaiku cara kanggo pindhah. Tekstur lan paket sumber daya asring nggunakake file résolusi sing luwih dhuwur tinimbang Minecraft Minecraft nanging target supaya gaya lan rumangsa padha.

Pak sing setya

Versi: 1.18 | Resolusi: 32×32 | Setya

Ngenteni, apa ora mung minecraft biasa? Nope, nanging ora kaget yen sampeyan bingung. Paket sing setya nggunekake resolusi tekstur Minecraft nalika tetep materi sumber sumber. Yen sampeyan pengin nggoleki sing rada seger kanggo Minecraft tanpa nyasar adoh saka asline, sing setya minangka cara kanggo pindhah.

Kejelasan

Versi: 1.20 | Resolusi: 32×32 | Sumpah (Bedrock kasedhiya)
Kajelasan minangka titik tengah antarane paket tekstur gaya vanilla lan reimagining HD. Nalika kabeh tekstur gawenan tangan duwe level detail tambahan, sing tambah kasetyan ora entuk biaya kelangan semangat estetika minecraft asli. Wedhus katon rada wedhus kaya. Warga desa duwe shading liyane ing irung. Nanging MINECRAFT katon sampeyan seneng-seneng karo barang sing luwih akeh.

Deadixel

Versi: 1.19 | Resolusi: 32×32 | Polyflore (Bedrock kasedhiya)

Deadixel minangka paket tekstur résolusi liyane sing tujuane supaya tetep cedhak karo asli Minecraft. Iki njupuk lisensi seni ing panggonan, kaya rai sing rada kerangka, nanging umume tetep bener kanggo Minecraft klasik. Nimbang iki mung siji langkah kepungkur saka paket sing setya ing skala vanila-stillized.

Balung gundhul

Versi: 1.20 | Resolusi: 16×16 | Planet Minecraft (Bedrock kasedhiya)

Bare Balung nawakake jawaban kanggo pitakonan “Apa kita kudu godhong?”Lan wangsulan kasebut yaiku” Nah.”Iki minangka paket inspirasi gawan liyane, sanajan sing bisa ngetrapake kebebasan kreatif ekstra kanthi narik tekstur standar menyang level sing luwih dhasar. Iku kebak warna sing rata tanpa ana tambahan ekstra kanthi barang bodho kaya ilusi tekstur. Iku langsung lan tekan titik.

Timbalan vanila justimm

Versi: 1.20 | Resolusi: 16×16 |Planet Minecraft

Nalika sepisanan, tambahan vanili ora katon akeh, nanging sihir kasebut ana ing rincian. Paket iki dirancang kanggo njaga tampilan asli Minecraft nalika nambah barang sing luwih cilik sing urip karo macem-macem. MODS sing beda-beda, tekstur sing ngganti gumantung karo biome, lan UI dinamis. Yen sampeyan seneng karo Minecraft katon, iki mung nggawe luwih apik.

Pack tekstur tekstur realistis Minecraft

Yen sampeyan pengin tekstur sing rinci banget kanggo jagad blok 3D, sawetara pencipta wis nggawe tekstur paket kanthi resolusi 512 piksel (utawa luwih). Iki minangka paket tekstur Minecraft paling nyata. Sawetara bungkus tekstur HD mbutuhake nggunakake Optivine lan sing paling akeh nyaranake nggunakake pak shader kanggo kaendahan Ultimate. Sampeyan bisa milih sing paling disenengi saka dhaptar dawane minecraft paling apik.

Ana akeh paket hd tekstur HD-Product ing njaba, sawetara sing kudu mbayar kanggo entuk versi lengkap. Kita wis kalebu pilihan paling gratis ing kene kanggo sampeyan, nanging yen sampeyan dikhususake HD, sampeyan bisa uga pengin njaga stratum lan nyata.

Luna HD

Versi: 1.20 | Resolusi: 512×512 | Luna

Luna HD minangka salah sawijining paket tekstur nyata kanggo Minecraft. Kanggo entuk akses menyang bungkus dhuwur sing sampeyan kudu mlebu menyang Patreon Tim, sampeyan bisa ndownload 32x bungkus minangka taster banjur mlebu kanggo resolusi sing luwih dhuwur.

REELIFT FOTO IMALISM REELOAD

Versi: 1.19.2 | Resolusi: 512×512 | Sumpah (Bedrock kasedhiya)

Lbpr bisa dadi pilihan HD tektur HD tektur HD sing paling apik kanggo taun lan sejarah saka macem-macem seniman sing dibangun ing. Kewan, warga desa, wit, wit, lan terrain kabeh diwakili ing tekstur resolusi dhuwur kanthi sawetara pilihan stylistic sing nyimpang saka tampilan vanila.

RTS Ray Nglacak Pack

Versi: 1.17.1 | Resolusi: 1024×1024 | Planet Minecraft

Aja kuwatir, paket tekstur iki ora mbutuhake kertu grafis sing bisa dipercaya RTX. Iki minangka set tekstur sing asale digawe dening razzleberries karo Nvidia kanggo nuduhake mode Minecraft RTX kanggo Bedrock Minecraft. Iki wis diowahi dadi edition Java dening Arkadya. Iki dudu pesawat tekstur lengkap, mung kalebu sawetara bata, beton, papan, lan sawetara blok liyane. Sampeyan bisa uga ora bakal main ing slamet kanthi, nanging ora bisa digunakake kanggo gambar!

Realistic Misa

Versi: 1.20 | Resolusi: 64×64 | Sumpah

Siji bagean abad pertengahan lan siji bagean game PC lawas, tampilan realistis Misa yaiku, utamane sing diwenehake luwih saka sajrone dekade lan ngetang. Cukup, Realistis Misa ora ngandelake shaders Optivine lan BSL kanggo mlaku kanthi bener, mula sampeyan kudu nggunakake komputer sing apik, mula sampeyan kudu nggunakake komputer sing apik, mula sampeyan kudu duwe komputer sing apik, mula sampeyan kudu nggunakake komputer sing apik, mula sampeyan bakal mbutuhake komputer sing apik lan wektu kanggo ngilangi setelan kanthi bener tanpa ana slem, nanging golem wesi mung bisa dipriksa iku metu.

Paket Tekstur Minecraft Pvp

Paket tekstur Minecraft PvP beda karo bungkus sumber umum. Ora kaya overhaul visual liyane sing prioritas tampilan tartamtu, pack tekstur PVP duwe tujuan sing beda. Akeh pvp pvp bakal resolusi sing luwih murah kanggo mesthekake kinerja lan FPS tetep dhuwur. Sampeyan uga bakal nemokake manawa paket teks PVP sing fokus ing Reticles sing gampang dideleng, nggawe pedhang luwih cilik supaya ora ngalangi akeh tampilan sampeyan, lan mbantu mbedakake ing blok biji luwih apik. Pvp ngemas ing ngisor iki saben wong, nanging yen sampeyan pengin ngundhakake pvp ing PVP sampeyan bisa nyoba tambahan sing luwih cilik kaya pedhang sing cendhak, lan gui cetha.

Timedeo 2k

Versi: Ora dingerteni | Resolusi: 16×16 | Pvprp

Timedeo 2k minangka paket tekstur pvp favorit komunikasi. Saiki ana versi sing diowahi digawe dening Finlay, uga. Timedeo 2k duwe warna kontras sing dhuwur banget, tegese sampeyan ora bakal nemoni masalah ing antarane sifat, senjata, lan bijih beda. Reticle gaya terbuka gampang ditemokake ing tengah layar kanggo game sing mbutuhake akeh gandhewo njupuk.

Bom Bombies 80k

Versi: 1.7.10+ | Resolusi: 16×16 | Pvprp

BOMGIZES 88k minangka paket paling anyar saka produsen paket teks pvp liyane sing asring, tory. Nduwe panemune sing padhang, meh pastel kanggo waja lan alat logam sing nggawe dheweke ngadeg metu, bebarengan karo wates bijih kanggo mbantu sampeyan nemokake sumber kanthi cepet. Kanggo visibilitas ekstra, sampeyan uga bisa njupuk versi pedhang cendhak. BOMGI 88K uga duwe sawetara langit khusus sing apik banget. Sing bisa uga ora mbantu sampeyan ing PVP, nanging cukup apik!

Paket Pvp Colb

Versi: 1.8.9+ | Resolusi: 16×16 | Planet Minecraft

Colb duwe ton PVP tektur paket nanging dragonfruit minangka favorit sing paling dawa. Ana macem-macem variasi liyane, adhedhasar woh-wohan sing beda-beda (lan permata), sing nemtokake warna alat inten, waja, lan ores sampeyan bakal. Kabeh bungkus Colb kabeh digawe kanthi teknis kanggo versi 1.8.9, supaya Minecraft bakal ngelingake yen ora kompatibel karo versi sing luwih anyar. Aja kuwatir, sampeyan isih bisa nggunakake mung apik.

Aluzion

Versi: 1.18 | Resolusi: 16×16 | Planet Minecraft

Aluzion minangka paket gaya kartun kanthi sawetara warna sing apik kanggo visibilitas. Iki ndadekake pola kasebut kanthi orase kanthi order lan nggunakake warna sing luwih gedhe tinimbang tukaran tekstur standar minecraft. Gegayutan Chunky babagan gaya waja sing beda-beda mbantu mbantu para pemain liyane. Aluzion uga nggunakake gaya pedhang sing luwih cendhek kanggo mbantu sampeyan nalika pertempuran.

Paket tekstur Minecraft abadéatan

Tekstur sing apik lan sumber daya iki njupuk kabebasan seni kanthi kanvas blokir Minecraft. Paket tektur abad pertengahan bisa ngaktifake jagad Minecraft dadi papan dolanan fantasi sing cocog karo kastil lan benteng sing paling apik.

Warisan John Smith

Versi: 1.20 | Resolusi: 32×32 | Warisan John Smith (Bedrock kasedhiya)

Kita ora bisa nyebutake tanpa bungkus abad pertengahan paling apik ing kana kanggo Minecraft. Apa sampeyan pengin mbangun kastil kanthi plataran seru utawa nggawe taman tema Kulon kanthi robot pembunuh, The John Smith paket duwe kabeh lan liyane. Paket iki wis dadi pokok kanggo akeh pemain, lan yen sampeyan bisa nemokake dhewe sing nggoleki ing YouTube kanggo Pandhuan Nggawe, kemungkinan iki sampeyan bakal bisa digunakake.

Dokraft

Versi: 1.20 | Resolusi: 32×32 | Dokraft (Bedrock kasedhiya)

Dokecraft minangka paket tekstur minecraft sing dawa kanggo gaya RPG Fantasy abad pertengahan. Iki njeblug dadi sawetara variasi sing padha menarik sing diwenehake. Munggah ing ndhuwur yaiku lampu dokrasi standar nanging uga ana sing luwih apik sing luwih apik sing luwih apik lan inspirasi fantasi sing penting banget lan inspirasi dekracraft Dwarvened.

Hills Chroma

Versi: 1.19 | Resolusi: 128×128 | Hills Chroma

Bungkus kroma minangka paket tekstur abadture-gaya rpg liyane sing luwih dhuwur tinimbang sawetara pilihan liyane, menehi rasa rada realistis.

Mitos

Versi: 1.20 | Resolusi: 32×32 | Sumpah

Mythic duwe vibe fantasi sing peteng banget, malah luwih saka versi sing luwih peteng utawa John Smith. Mung katon ing basa penyihir, kanthi serius. Mobil lan senjata liyane lan waja uga duwe kekarepan abad pertengahan banget kanggo dheweke kanthi pinggir steampunk.

Jolicraft

Versi: 1.20 | Resolusi: 16×16 | Jolicraft (Bedrock kasedhiya)

Jolicraft minangka paket tekstur abad-sawah sing lucu lan whimsical kanthi jinis kualitas buku crita kanggo. Kanthi menu kuning-y-y-menu lan srengenge sing katon lukisan, mesthi versi Minecraft.

Packe Tekstur Cute Minecraft

Kaya minecraft ora cukup nggumunake, paket tekstur sing lucu iki dadi manis nganti 11. Paket tekstur Minecraft Minecraft asring duwe warna sing cerah, gampang sing dadi kabungahan katon. Sawetara iku mung super, super pink. Mangkene sawetara paket tekstur Minecraft sing paling apik ing njaba.

Woodpecker

Versi: 1.19 | Resolusi: 16×16 | Planet Minecraft

Paket super sing cute iki kebak warna sing cerah lan duwe tema sing abad pertengahan. Minangka pilihan sing apik kanggo para pemain sing pengin soko mung luwih ringkes tinimbang belang tekstur gaya abad pertengahan liyane. Uga duwe tekstur acak kanggo sawetara blok, kayata papan watu lan kayu kanggo nambah macem-macem jinis.

Splotch

Versi: 1.20 | Resolusi: 8×8 | Sumpah

Spotch mimpin karo palet warna warna sing cerah lan prasaja, njaga lampu ing sistem, cute, lan gampang diwaca. Kesederhanaan lan Padhang duwe Pesona kabeh, lan Spotch dadi serbet cilik 8×8 sing lucu.

Dandelion x

Versi: 1.20 | Resolusi: 16×16 | Sumpah

Dandelion X minangka paket sing katon lancar dirancang ing skema warna sing diselengga. Mangkene kanggo ngirim cahya lan warna sing sampurna nalika maksimal kompa lan cute saka bangunan sampeyan.

Pastel Kerajinan

Versi: 1.19 | Resolusi: 16×16 | Planet Minecraft (Bedrock kasedhiya)

Mung Katon Ing tekstur sing warata lan kepenak. Pastel Craft ngetrapake palet warna pastel eksklusif, kaya sing dikarepake, lan asil kasebut ajaib.

Candycane Kerajinan

Versi: 1.19 | Resolusi: 16×16 | Planet Minecraft

Paket sumber sing sadurunge dikenal minangka “Minecraft nanging nggawe cute” yaiku koleksi sing digawe dening Americrossingww saka paket tekstur dhewe sing dipasang bebarengan karo sawetara bungkus komunitas liyane. Asil kasebut minangka dread sing apik banget, pastel impen sing lucu banget, malah saya rubah karo Walanda Walanda Minecraft menyang Parandise Kawaii Pink.

Paket Tekstur Terkenal Minecraft

Yen sampeyan pengin kekacoan karo pengalaman Minecraft, paket tekstur sing diarani Minecraft kaya ing alam semesta sing beda-beda.

Memebick

Versi: 1.19 | Resolusi: 128x lan 256X | Memebick

Memebick, digawe dening Macio6 Productions, minangka paket tekstur sing dadi blok klasik klasik Minecraft dadi bata lego. Minecraft lan Lego wis gabung ing jaman biyen kanggo nggawe set fisik resmi, nanging ide sing saiki sampeyan bisa mateni gaweyan ing game menyang bagean tekstur iki apik tenan.

Ms dicet

Versi: 1.20 | Resolusi: 128×128 | Planet Minecraft

Paket tektur Minecraft iki bisa uga katon ala, lan bisa uga, nanging sing nggawe apik banget. Minangka jenenge, digawe nganggo Microsoft Cat lan mouse. Ora pati cetho, nanging total gawé kanggo nggawe perkara kanthi ora pati jelas tanpa nglarani.

Retro nes

Versi: 1.20 | Resolusi: 16×16 | Planet Minecraft (Bedrock kasedhiya)

Minecraft nyimpulake nostalgia 8-bit manawa kabeh umure luwih saka umur. Kanthi pak retro nes, sampeyan bisa ngaktifake jam maneh lan mbaleni muda. Sithik banget ing mripat nanging yakin seneng. Saiki sampeyan mung kudu mlebu ing Walik lan mateni kabeh menyang siji benteng buntut gedhe.

Edition Waker Winder

Versi: 1.19 | Resolusi: 16×16 | Planet Minecraft

Kanggo Malah Memalat Nintendo Flair, The Wir-Waker Bungkus Bungkus Harkens menyang Game Zelda sing paling apik sing paling kompatibel karo Minecraft. Iki minangka paket sing cerah lan warni sing apik banget ing kartun gaya kartun angin. Paling asring bakal kaya pak tekstur minecraft sing apik banget, nanging para warga lan mobs duwe warna lan desain inspirasi zelda banget sing minangka pangeling-eling sing apik banget.

Newsletter Gamer PC

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Paket Sumber Minecraft paling apik ing kabeh wektu

Akeh taun kepungkur wiwit diluncurake Minecraft, lan saiki akeh macem-macem paket tekstur kasedhiya kanggo Minecraft, sing diundhuh dening mayuta-yuta pemain saben dinane. Mula, kita mutusake kanggo nglumpukake kabeh paket populer lan nggawe bagean iki minangka paket tekstur Minecraft paling apik. Iki minangka dhaptar paket tekstur sing paling dideleng lan diundhuh, sing uga bisa ngemot bungkus lawas, saengga paket sing ditampilake ing kaca iki ora dijamin kompatibel karo versi Minecraft. Priksa manawa mriksa kabeh sadurunge ndownload lan nginstal paket kasebut. Nanging kita yakin manawa sampeyan wis krungu jeneng paling ora sawetara paket tekstur kasebut. Nomer Pandhuan dijupuk saka sumber daya kita, sawetara paket kasebut bisa uga luwih saka 50 yuta tampilan yen kabeh sumber dianggep.

Paket sumber daya telusuran

Bubar ditambahake

  • Sekeliling Sumber Dinamis 1.20/1.19
  • Pack Sumber Coven 1.20/1.19
  • Pak whimscape resual 1.20/1.19
  • RoundStace Pack Pack 1.20/1.19
  • Realiscraft Je Resource Pack 1.20/1.19
  • Shaders Super Duper Duper 1.20/1.19
  • Paket Sumber Fullbright 1.20/1.19
  • Paket Sumber Daya Splotch 1.20/1.19
  • Paket Sumber Paralla PBR 1.20/1.19
  • Shaders Drdestens 1.20/1.19
  • Pixlli Resource Pack 1.20/1.19
  • Paket Sumber Pollachius 1.20/1.19
  • Solong Shaders 1.20/1.19
  • Shaders reimagined lengkap 1.20/1.19
  • Shaders Redhat 1.20/1.19

Dening versi

  • Minecraft 1.20.x Paket Sumber
  • Minecraft 1.19.x Paket Sumber
  • Minecraft 1.18.x Paket Sumber
  • Minecraft 1.17.x Paket Sumber
  • Minecraft 1.16.x Paket Sumber
  • Minecraft 1.15.x Paket Sumber
  • Minecraft 1.14.x Paket Sumber
  • Minecraft 1.13.x Paket Sumber
  • Minecraft 1.12.x Paket Sumber
  • Minecraft 1.11.x Paket Sumber
  • Minecraft 1.10.x Paket Sumber
  • Minecraft 1.9.x Paket Sumber
  • Minecraft 1.8.x Paket Sumber
  • Minecraft 1.7.x Paket Sumber

Miturut kategori

  • Piranti Minecraft
  • Paket Shader
  • Pack Sumber PVP
  • Paket Sumber Langit
  • Paket Sumber Gui
  • X-ray Sumber Pack
  • Paket Sumber Default
  • Paket Sumber Kartun
  • Paket Sumber RPG
  • Paket Sumber Horror
  • Paket SOUDLISTIF SEMUA
  • Paket sumber sing nyata
  • Paket Sumber Modern
  • Paket sumber Fantasi
  • Kirimake paket sumber apokaliptik
  • Paket sumber futuristik
  • Paket Sumber Pertengahan
  • Paket sumber daya rustic
  • Paket sumber bedhil
  • Paket Sumber Resep
  • Paket sumber daya
  • FPS Ningkatake Paket Sumber
  • Paket sumber liyane

Dening resolusi

  • 8x sumber daya 8x
  • 16x sumber daya
  • 32x Paket Sumber
  • 64x sumber daya
  • 128x sumber daya
  • 256x bungkus sumber daya
  • 512x sumber daya
  • 1024x Paket Sumber
  • 2048x bungkus sumber daya

Saiki sing paling populer

  • Paket Sumber X-Ray Ultimate 1.20/1.19
  • BSL Shaders 1.20/1.19
  • Pelengkap pelengkap 1.20/1.19
  • Optivine 1.20/1.19
  • Paket Solr Sumber 1.8.9
  • Shaders sing ora dipercaya kanggo Sonic Ether 1.20/1.19
  • Shaders AstraLex 1.20/1.19
  • Solong Shaders 1.20/1.19
  • Dandan cepet ultra 1.20/1.19
  • Paket Sumber Dicetak Visual 1.20/1.19
  • Paket Resource Ores.20/1.19
  • Paket Sumber Patrix 1.20/1.19
  • Realiscraft Je Resource Pack 1.20/1.19
  • Shaders Redhat 1.20/1.19
  • Paket Sumber Fullbright 1.20/1.19

Copyright © 2013 – 2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Situs web iki ora ana hubungane karo Mojang AB utawa Minecraft. Kabeh gaweyan dadi pencipta.

10 bungkus tekstur minecraft paling apik ing 2023

Paket Tekstur RTX ing Minecraft

Mojang

Minecraft asring diarani minangka salah sawijining game sing paling apik. Nanging, siji wilayah sing kurang dhisik kanthi kesetiaan grafis. Matur nuwun, Pemain bisa ngatasi visual Minecraft kanthi nggunakake mod kaya paket tekstur. Priksa dhaptar iki 10 paket teks Minecraft paling apik ing 2023.

Minecraft duwe salah sawijining jagad paling gedhe ing kabeh game lan dipérang dadi telung dimensi sing beda. Iki menehi kesempatan kanggo njelajah lan golek aspek anyar saka game, kaya mobs, struktur, biomes, lan barang bandha.

Artikel terus sawise ad

Nalika game kasebut cukup populer ing paling aspek, visual kasebut wis ketinggalan jaman sawise luwih saka dekade. Pemain sing kepengin banget karo game favorit kanggo ketemu standar grafis paling asring nggunakake tekstur paket kanggo negara vanila overhaul minecraft.

Artikel terus sawise ad

Akeh paket tekstur ngundhakake FPS lan nambah optimisasi, dene liyane fokus kanggo nambah tampilan kewan, lingkungane, lan sawetara rincian liyane.

Ing cathetan kasebut, kene dhaptar paket tekstur minecraft paling apik.

Artikel terus sawise ad

  • Paket tekstur Minecraft paling apik
    • Swiwi
    • Paket Autumn
    • Brickcraft PBR
    • Recreated wardrs
    • MATSISMATIS Realis
    • Balung gundhul
    • Bangunan Vanili sing Luwih Apik
    • Jicklus
    • Warisan John Smith
    • Sapixcraft

    Realism Mats Tekstur Pack Kanggo Minecraft

    Paket tekstur nambah realisme menyang Minecraft.

    Paket tekstur Minecraft paling apik

    10. Swiwi

    Minangka jeneng, Pack Tekstur swiwi nambah pirang-pirang pola elytra menyang Minecraft. Flying ngubengi overworld minangka salah sawijining perkara sing paling nyenengake ing game pungkasan lan paket tekstur iki nambah pengalaman kasebut.

    Saka Terraria lan Bat menyang Naga lan kupu, ana luwih saka 20 tema ing paket tekstur swiwi lan sampeyan ora bakal bosen kanthi gampang.

    Artikel terus sawise ad

    Paket Tekstur Wings kanggo Minecraft

    Wings nambah varian elytra unik ing minecraft.

    9. Paket Autumn

    Paket Autumn minangka paket tekstur sing sampurna kanggo pemain minecraft sing seneng musim gugur. Ana akeh owah-owahan subtle kaya warna godhong (dheweke kalebu oranye, kuning, lan abang), tekstur suket, lan warna apel emas.

    Artikel terus sawise ad

    Kajaba iku, sampeyan bakal nyekseni sawetara unsur sing spooky sawise nginstal paket Autumn Textur ing Minecraft. Iki kalebu pasuryan anyar kanggo waluh sing diukir lan nambani kranjang ngganti bokor.

    Paket Tekstur Autumn Kanggo Minecraft

    Paket Tekstur Autumn ndadèkaké Minecraft.

    8. Brickcraft PBR

    Yen sampeyan penggemar LEGO, bataCraft PBR minangka paket tekstur Minecraft. Ora kaya sawetara paket liyane ing dhaptar iki, paket tekstur iki minangka ganti gedhe saka versi Vanilla lan sampeyan bakal nyekseni tekstur anyar ing blok, mobs, model, model, lan font.

    Artikel terus sawise ad

    Mesthine sampeyan bakal nemokake paket tekstur sing luwih rinci lan kompleks kanggo minecraft tinimbang iki.

    Artikel terus sawise ad

    Paket Tekstur BrickCraft kanggo Minecraft

    Brickcraft nggawa lego menyang Minecraft.

    7. Recreated wardrs

    Paket tektur desa ing Minecraft ora mung ningkatake penampilan warga, nanging uga nambah katrangan 3D kanggo nggawe profesi sing luwih jelas. Iki temtu nganyarke kualitas sing apik sanajan pangembang bisa mikir kanthi resmi.

    Amarga warga desa penting banget kanggo para Minecraft, sampeyan bakal ngerti owah-owahan visual sing digawe kanthi paket tekstur iki, lan ngenali macem-macem jinis desa sing luwih gampang tinimbang sadurunge.

    Paket Tekstur Wilayah Recreated kanggo Minecraft

    Para warga recreated nindakake persis kaya ngono – mbangun maneh lan nggawe warga sing luwih apik.

    6. MATSISMATIS Realis

    Yen sampeyan pengin Minecraft katon realistis, nginstal paket tekstur realisme yaiku ora duwe brainer. Sanajan iki minangka bungkus mbayar, mesthine paling apik ing syarat-syarat nyedhiyakake keaslian kanggo overworld piksel.

    Artikel terus sawise ad
    Artikel terus sawise ad

    Paket tekstur realisme uga ndhukung Ray Nelusuri lan Kaya Brickcraft, iku ora klalen unsur-unsur ing game. Kabeh sing sampeyan temokake sawise nginstal paket iki bakal duwe tekstur sing luwih apik nanging priksa manawa piranti sampeyan cukup kuat kanggo nangani resolusi dhuwur.

    Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
    Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech

    Realism Mats Tekstur Pack Kanggo Minecraft

    Realism Mats Overhauls kabeh tekstur ing game supaya bisa katon ora realistis.

    5. Balung gundhul

    Kanthi luwih saka rong yuta download, balung gundhul mesthi salah sawijining paket tekstur minecraft sing paling populer. Iki nyoba ngrampungake visual saka treler resmi lan ora nggawe game laggy.

    Artikel terus sawise ad

    Bare balung kanthi signifikan nggawe jagad piksel ing Minecraft lan ora akeh kabisat saka versi vanilla. Paket iki wis pirang-pirang taun kepungkur lan slamet kompetisi kanthi nganyari tetep. Malah ing 2023, balung gundhul ora bisa diabrasi minangka salah sawijining paket tekstur minecraft paling apik.

    Artikel terus sawise ad

    Paket Tekstur Bare Kanggo Minecraft

    Paket tekstur balung bare cukup nostalgia.

    4. Bangunan Vanili sing Luwih Apik

    Nggolek paket tekstur minecraft sing utamane nambah tekstur sing ana lan ora nambah komplek? Katon ora luwih apik minangka bangunan vanili sing luwih apik. Sampeyan ora bakal ndeleng mrikso grafis kasebut, nanging ing wektu sing padha, game kasebut bakal duwe tekstur sing gumantung saka biome, tekstur sing ana gandhengane, lan waja lan alat anyar.

    Artikel terus sawise ad

    Bangunan vanili sing luwih apik duwe kabeh sing diarepake saka paket tekstur lan terus luwih apik kanthi nganyari reguler.

    Paket Tekstur Bangunan Vanilla Vanilla kanggo Minecraft

    Bangunan vanila sing luwih apik nambah sawetara fitur Minecraft sing wis ana.

    3. Jicklus

    Paket Tekstur Jicklus kanggo Minecraft wis misuwur ing antarane pemain sajrone pirang-pirang taun amarga nyerang keseimbangan sing sampurna antarane tema vanili lan rustis. Iku epitome paket tekstur sing gampang lan mbuktekake rincian sing cetha bisa uga mbiyantu kanggo ningkatake kualitas game.

    Artikel terus sawise ad

    Loro saka pamblokiran rustic, sampeyan bakal entuk sawetara responins karo paket tekstur Jicklus. Pangguna wis ngormati reskin iki nalika nggawe mobi luwih nggumunake.

    Artikel terus sawise ad

    Paket Tekstur Jicklus kanggo Minecraft

    Paket Tekstur Jicklus nyedhiyakake resek kanggo sawetara tekstur sing ana ing Minecra Minecraft.

    2. Warisan John Smith

    Thanks kanggo nganyari reguler, warisan Smith John isih salah sawijining paket tekstur minecraft paling apik ing njaba. Iki sepisan maneh pak luwih gampang sing nambah ton rincian sing andhap asor kaya tekstur block sing nyambung, tema warna sing rustic, lan warna lancar.

    Struktur bangunan dadi luwih nyenengake karo paket tekstur John Smith Warisan. Nalika nulis, sampeyan bisa entuk asli uga sing diarani spin sing diarani Edition Jimstone Creaft Edition. Sing terakhir nggunakake tekstur lan mung versi paket teks sing dianyari dening John Smith.

    Artikel terus sawise ad
    Artikel terus sawise ad

    Paket Tekstur Warisan John Smith kanggo Minecraft

    Paket Tekstur Warisan John Smith nggawa tekstur rustik menyang Minecraft.

    1. Sapixcraft

    Paket Tekstur Sapixcraft nambah HD menyang Minecraft nanging ora mengaruhi tema vanila drastis. Saka godhong menyang blok, saben unsur duwe tampilan sing luwih rinci lan kartayon.

    Senadyan jumlah owah-owahan sing akeh banget, sapixcraft tetep pengalaman game sing resik. Kajaba iku, pangembang terus nganyari kanthi tekstur lan kulit khusus.

    Paket Tekstur Sapixcraft kanggo Minecraft

    Sapixcraft nambah tekstur definisi tinggi menyang Minecraft tanpa kompromi karo vanila.

    Sampeyan bisa entuk macem-macem pilihan resolusi kanthi sapixcraft sing diwiwiti saka 16x lan munggah nganti 512x. Kanggo kabeh alasan kasebut, kita yakin manawa sapixcraft nyedhiyakake pangguna sing paling apik kanggo loro jagad lan minangka paket tekstur minecraft paling apik.

    Artikel terus sawise ad

    Cara Ngundhuh lan Instal Paket Tekstur ing Minecraft

    Tindakake langkah-langkah iki kanggo nggunakake paket tekstur favorit ing Minecraft:

    Artikel terus sawise ad

    1. Download paket tekstur sing dikarepake saka tautan ing ndhuwur.
    2. Bukak Pelancar Minecraft lan mbukak versi stabil paling anyar.
    3. Saka menu utama, pilih Pilihan> Paket Sumber> Folder Pack Open.
    4. Telusuri lan Tambah paket tekstur sing wis didownload.
    5. Priksa manawa Atur maneh tambahan Ing urutan sing bener.
    6. Klik ing rampung lan tekstur kudu ditrapake.

    Wigati dimangerteni bungkus tekstur ing dhaptar iki mbutuhake sampeyan download modis Optifine. Mula, riset setelan kompatibilitas paket sadurunge download.

    Ya, iki minangka paket tekstur paling apik ing Minecraft, lan muga-muga sampeyan bisa nemokake sing cocog karo kabutuhan. Kanggo konten liyane ing judhul kothak wedhi, priksa pandhuan ing ngisor iki: