.

NI NO KUNI: Pandhuan Kelas Best Worlds

Insinyur, kanggo versatasi lan kekancan gratis-kanggo-dolanan, njupuk papan pisanan ing peringkat kita NI NO KUNI: Kelas Best Worlds.

Waca kanggo ni NI NO Cross Cross Kelas Best Pandhuan paling apik sing nutupi kabeh kelas sing kasedhiya ing wiwitan, ing rilis global.

Ni no cross cross cross worlds tuntunan paling apik

NI NO KUNI Cross Worlds Kelas

Mmorpg ni paling apik netmarble no Kuni Worlds Features Features Kelas X5. Kabeh kelas kasebut yaiku jender dikunci; Pemain bisa ngganti tampilan, nanging dudu jender dheweke. Iki minangka kelas X5 sing bisa dipilih ing wiwitan game ing belagu global:

  • Kelas Pedhang
  • Kelas penyihir
  • Kelas Rogue
  • Kelas Kelas

Mangkene rincian ringkes saben kelas:

Pandhuan Kelas Pedhang

NI NO KUNI CALL KUNI WORLDS SWORDSHSHAN KELANGSA

Pedhang Pedhang minangka Kelas Peran Peran Melee-DMG kanthi pedhang tangan sing cetha. . Yen sampeyan nggoleki karakter peran DMG kanthi kabisan sing bisa nyerang, Pedhang Sewangsman minangka kelas kanggo milih. Gunakake gegaman pedhang tangan tangan sampeyan kanggo jotosan serangan sing abot kanggo mungsuh, nembus lengen, lan ngalahake dheweke.

Kabisan Swordsman (inti):

  • Lampu kilat ! Inflict 232% + 124 dmg, lan alon-alon gerakan mungsuh 20% kanggo x3 detik!
  • Nyawang slash – Atk sing mlumpat ngayun saka udara inflasi dmg lan alangan! Inflict 208% + 114 dmg lan alon-alon gerakan mungsuh 15% sajrone 3 detik!
  • Pedhang Spinning – Swordsman muter lan maju lan slashes kabeh mungsuh! Inflict 164% +89 dmg lan ngalahake mungsuh kanggo x1.!
  • Pedhang gaib Cut (Kemampuan Kemampuan) – Pedhang gaib sing raksasa dipotong nglawan mungsuh sing akeh banget dmg! Inflict X456% DMG lan 100% tambah DMG nglawan mungsuh pahe!

Pandhuan Kelas Penyihir

Ni no cross cross cross worlds kelas penyihir

Penyihir utawa mage minangka kelas karakter DMG bersenjata kanthi senjata tajam gaib sing nyebabake volume DMG sing dhuwur kanggo mungsuh saka jarak medium. Dheweke uga bisa ngetrapake deliffs ing mungsuh, ngedhunake stats / ngalangi gerakan / terus DMG sajrone wektu.

Kabisan Witch (inti):

  • Badai Ribut – nyuwek tumbak menyang mungsuh, nuthuk! .5 detik!
  • Tandha tarian ! .
  • – Spin tumbak sampeyan sekitar DMG lan mungsuh sing alon! Inflict 172% +92 DMG lan gerakan mungsuh alon kanthi 20% kanggo x3 detik!
  • Udan tumbak (kemampuan utama) – Tumbak udan saka langit kanggo ngilangi mungsuhmu! Saben tikel tawaran 80% DMG lan monsters njupuk 100% DMG liyane.

Pandhuan Kelas Rogue

Ni no cross cross cross worlds kelas penyihir

Rogue minangka salah sawijining kelas sing paling populer ing game Cross Kuni No No Cross Worlds. Dheweke minangka bakul DMG dawa sing nggunakake gaman gandhewo kanggo nyerang mungsuh saka jarak adoh lan menehi bantalan kanggo sekutu. .

Skills Rogue (inti):

  • Udan panah – ngeculake ARLA ARROW ONKS ing mungsuh! Saben ATK nyebabake 15% +187 dmg. Uga, alon-alon gerakan mungsuh dening 11%
  • Multi-shot – mungsuh! !
  • Evasion nembak – Nembak maju kanthi baris, nalika ngusir! Ngilangi 180% DMG ing tumpeng ing ngarepe rogue lan nyurung kabeh! SPD ‘SPD sing kena pengaruh ing 11% kanggo x3 detik!
  • Roh Arrow (Kemampuan Ultimate) – Nimbali semangat sing apik kanggo panah sing kuat ing musuh. Inflict 460% DMG kanggo kabeh mungsuh ing ngarep. Monsters entuk 100% tambah DMG.

Pandhuan Kelas Engineer

NI NO KUNI Cross Worlds Engineer Kelas

Engineer minangka Kelas Peran Healer / Ndhukung ing game NI NO NI NO NI NO KUNI NO KUNI TANPA Kemampuan kanggo ngobati sekutu sajrone perang lan mungsuh mungsuh nggunakake katrampilan senjata api. Dheweke bisa nindakake kanthi becik ing pertempuran tim; bisa kontribusi kanthi marasake sibuk sing sibuk saka ngarep (tank / melee). Sampeyan bisa uga nemoni sawetara kasusahan kanggo ngresiki gelombang mungsuh Solo amarga kekuwatan DMG sing sithik.

Keahlian (inti):

  • – Nelpon nembak Artiller saka udhara! Inflict 150% + 84 84 dmg lan 1-detik stun ing radius!
  • Jeblugan unsur – Cast unsur senjata ing garis DMG! !
  • Bullet Letup ! Aoe Dmg
  • Mogok artiler (kemampuan utama) – Nimbali x2 meriam sing nyebabake DMG kanggo mungsuh ing ngarep. Ngilangi x447% DMG ing garis ing ngarep Engineer. Monsters nampa 100% tambah DMG.

Pandhuan kelas Pandhuan

NI NO KUNI CALL KUNI WORDS WORDER

Tukang ngrusak minangka kelas karakter peran tank ing game sing bisa berjuang saka garis ngarep, sing paling akeh mungsuh, dene sekutu ing garis pertengahan bisa nindakake tugas sing penting banget. Dheweke duwe statistik HP / def sing nyengsemaken.

Kemampuan (inti):

  • Swing lengkap – ngrusak Spins lan ngilangi 32% + 17 dmg.
  • Mogok brutal ! .5 detik. 1st ATK DealT 76% DMG lan 2ND ATK Dealt 114% DMG!
  • – mlumpat menyang udhara banjur banjur nyerang mungsuh! Kabisat maju nyebabake 180% + 97 dmg lan alon-alon milih 20% sajrone 3 detik!
  • Hammer saka Fury (Kemampuan Ultimate) ! Inflict 469% DMG kanggo kabeh mungsuh ing wilayah AoE. Deals 100% DMG liyane marang monsters.

Ni No Cross Cross Kelas Paling Apik:

  • Penyihir – Kelas Mid-Range / DMG paling apik karo kabisan debuff
  • Rogue – Best Ranged DMG Dealer
  • Engineer – Kelas Pendhaftaran Paling Apik
  • Ngrusak – kelas tank paling apik

Kabeh kelas unik, duwe kabisan sing luar biasa, lan uga. Disaranake milih kelas adhedhasar gamelan perang sing disenengi. Yen sampeyan seneng ngeculake serangan saka jarak ing pertempuran, rogue minangka kelas sing paling apik kanggo dipilih. Kanggo penyayang tempur, Kelas Pedhang paling apik. Go karo kelas ngrusak yen sampeyan nggoleki karakter kanthi kaos sukses. Dealer Mid-Range? Go karo kelas penyihir. Healer / supporter? Go karo kelas insinyur.

Dadi kabeh kita entuk ing kirim iki ing Ni No Cross Cross Cross Kuni Worlds Pandhuan Best Pandhuan Paling Apik.

Apa sampeyan seneng main game mobile? Lengganan menyang Channel YouTube kita – Gaming Gears, Kanggo Video Ponsel Anyar. Kanggo luwih anyar, News Game, Rilis game, rilis game anyar, lan tandha – Kaya kita ing Facebook – Gaming Souling, Tindakake kita ing Twitter – Gaming. Priksa – Game Mobile Best. Apa sampeyan duwe saran? Kirim kene

NI NO KUNI: Pandhuan Kelas Best Worlds

NI NO KUNI: Pandhuan Kelas Best Worlds

Ning kene , Kita ngenalake sampeyan ing 5 kelas sing beda: Pedhang, Penyihir, Ngrusak, lan Engineer. . Kajaba iku, katrampilan sawetara karakter luwih angel mbukak kunci kanthi gratis. NI NO KUNI: Pandhuan Kelas Best Worlds. Supaya bisa nyusun iki Dhaptar TierSupaya nggawe pandhuan iki, kita wis adhedhasar kinerja karakter, nanging uga kepiye carane entuk katrampilan paling apik.

Pilih Ni No NI NO KUNI: Kelas Best Worlds Best

Kita wis nggawe iki Ni no no kuni: dhaptar kelas cross worlds Kanggo mbantu sampeyan milih kelas sampeyan. Game kasebut nawakake konten sing gedhe, dadi sampeyan bakal nggunakake pirang-pirang jam kanthi karakter sampeyan. Pramila kita menehi saran supaya milih urutane critane game sing disenengi: DPS, Tank, Dhukungan utawa Ranged Fighter. Yen ragu, aja ragu-ragu kanggo nyoba karakter sing kasedhiya.

Nalika kabeh kelas padha, katrampilan ora bakal digatekake. Mbukak kunci tartamtu Katrampilan khusus lan pasif, Kayata sihir lan penyihir, mbutuhake investasi sing signifikan: sampeyan kudu ngandelake luck utawa tuku langsung saka toko game. Kajaba iku, yen sampeyan pengin , sampeyan kudu ngumpulake macem-macem salinan.

Engineer, Ni No No Kuni: Kelas Cross Worlds paling apik kanggo muter kanthi gratis

Ngenalake sarjana: Kelas gratis-kanggo-play ing Ni No No No No No No Kuni: Palang Donya

Dene dudu karakter sing paling kuat ing babagan DPS murni, insinyur wis akeh banget kanggo dheweke. Kaping pisanan, sampeyan bisa Mbukak kunci katrampilan khusus lan pasif khusus kanggo gratis lan cukup awal ing petualangan sampeyan.

Skills Khusus Khusus NI NO NI NO KUNI: Kelas Mesin Donya Cross Worlds

Insinyur kasebut sejatine a Peran Dhukungan. Dheweke bakal bisa ngobati kabeh tim karo dheweke Wit penyembuhan Ejaan. Dheweke uga siji-sijine kelas sing bisa nggawa karakter sing urip kanthi katrampilan khusus Wungune. Sampeyan bisa mbukak kunci mantra iki minangka ijol kanggo .

Uga, sampeyan entuk Wektu kabisat, Salah sawijining buffs paling apik ing RPG, nalika sampeyan miwiti nggunakake Engineer. Keterampilan iki nyuda ceoldown ing kabisan karakter lan nambah karusakan ing normal.

Tanggung jawab ndhuwur Engineer

Minangka kanggo tanggung jawab engineer, sampeyan bisa kanthi gampang ngakses sing paling menarik: Medic Perlindhungan cahya, sing mbukak kunci gratis ing wiwitan MMORPG.

Reload Cepet. Pasif menehi kesempatan kanggo nyuda cooldown keterampilan khusus sawise nggunakake serangan normal.

Foto Engineer ing Ni No No No Kuni: Cross Worlds

Kanggo urutane critane game, saliyane katrampilan khusus, insinyur Serangan saka kadohan . Dheweke bisa nindakake Serangan Aerial Mungsuh Stun, nyuda projectiles kecepatan gerakan lan geni sing njeblugake pengaruh.

Yen sampeyan seneng main minangka bagean saka tim lan pengin dadi a Healer, . Yen sampeyan luwih seneng karo peran DPS murni, pilih penyihir utawa pedhang.

, NI NO KUNI: Kelas Best Worlds.

Apa sampeyan seneng DPS sing cepet lan dinamis? Banjur sampeyan bakal seneng gamelan saka Rogue. Minangka bonus tambahan, kaya sambutan, katrampilan paling apik bisa dikunci tanpa kudu mbayar dhuwit, nggawe dheweke dadi ndhuwur NI NO KUNI: Dhaptar Tiar Kelas Donya.

Presentasi Rogue

Rogue bakal bisa nindakake kerusakan akeh karo busur lan galau mungsuh. Kemampuan kasebut uga bakal ningkatake bagean nalika diputer minangka tim.

Pilih lan Entuk Katrampilan Khusus saka NI NO NI NO KUNI: Kelas Rogue Donya Cross Worlds

Sampeyan mbukak kunci rong mantra sing paling apik kanggo ngrampungake Quest Crita. Nambah ATK saka Rogue lan Anggota Divisi lan Flare Solar Slows lan mungsuh Stuns.

Nanging, kanggo njaluk Panah gravitasi, Ardor.

Pasif kanggo nglengkapi rogen kanggo mbangun sing dioptimalake

Pindhah Cepet Kanggo nambah kacepetan gerakan sampeyan, Burst Charge kanggo nyepetake upah geleng skill burst, lan Gedhe kanggo nambah karusakan nalika nyerang, nanging uga karusakan sing sampeyan tampa.

Foto Rogue

Singkat, rogue kasebut Kerusakan gedhe saka jarak, Musuh sing Weekens lan ningkatake sekutu. Sampeyan bisa kanthi gampang entuk katrampilan sing paling apik, banjur upgrade ing mode Gratis-kanggo-Play.

Ing tangan liyane, rogue kasebut Luwih rapuh. Yen sampeyan muter solo solo, bisa uga sampeyan duwe sawetara masalah.

NI NO KUNI: Pandhuan Palang Slamet Swordsman: DPS sing bisa digunakake

Presentasi SWordsman

Kita Terusake Ni No No No No No No Kuni: Pandhuan kelas Cross Worlds karo Pedhang, sing nyandhang tangan nganggo pedhang. Dheweke bisa Ngurangi pertahanan mungsuh kanggo nuwuhake karusakan luwih akeh. Dheweke nyerang ing jarak cedhak lan ningkatake mitra sing diputer, nggawe dheweke a karakter sing serbaguna. Dheweke bakal dadi pilihan sing apik kanggo loro lan Pvp.

Entuk katrampilan Khusus NI NO NI NO NI NO KUNI: Kelas Palang Slamet Swordssman

Sampeyan entuk Siphon Blade, Skills HordSman paling kuat, langsung ing game lan bisa nambah ijolan Medis Dominasi. Kemampuan mbuwang mungsuh menyang udhara lan menehi karusakan bayangan, nalika nyuda pertahanan kanggo nambah tim.

Kita menehi saran kanggo ngumpulake Sanctuary Guardian Minangka ijol-ijolan medali dominasi kanggo ngundhakake atk, kacepetan atk lan kacepetan gerakan tim kabeh tim.

Nanging, yen sampeyan pengin mbukak kunci Arcane Barrier Kanggo nyuda karusakan ing divisi lan mungsuh buta, sampeyan kudu duwe ardor farmor utawa tuku katrampilan ing toko game.

Milih tanggung jawab SWORDSMANS

Uga, sawetara pedhang paling apik sing paling apik kanggo njaluk tanpa mbayar. Iki pancen bener saka Benteng, sing nambah pertahanan nalika mungsuh nyerang sampeyan. Padha karo SEAL Pati, kang ana mungsuh ing interval biasa nalika sampeyan nggunakake serangan normal lan nambah atk.

Telpon Pertahanan Nanging, wis pulih kanthi gratis. Pasif iki bisa nambah defisi divisi sawise serangan sing sukses.

Foto Ni No Kuni: Swordsman Cross Worlds

Yen sampeyan pengin njupuk kauntungan saka kekuwatan Pedhang, sampeyan kudu nggayuh dompet sampeyan, kajaba sampeyan seneng banget karo rampokan. Nanging sanajan tanpa akses menyang katrampilan kasebut, pedhang isih ana DPS padhet lan nyenengake kanggo muter.

NO NO KUNI: Pandhuan Penyihir Worlds Worlds: DPS sing kuat, nanging angel entuk katrampilan

Kapindho nganti pungkasan ing kita , The Penyihir uga nyandhang tangan tangan, nanging nganggo tumbak. Dheweke bisa Ngayuh serangan dheweke karo mantra lan ngrusak karusakan ing paprangan. Nanging, dheweke duwe Rintangan ngisor.

Presentasi Penyihir

Yen kita mung ngadili mung , Kita bisa gampang nyelehake dheweke ing sisih ndhuwur dhaptar tier iki kelas paling apik ing NI NO KUNI: Cross Worlds. Sayange, dheweke lan pasif hard kanggo teka. Sampeyan ora bakal bisa njupuk kauntungan saka potensial lengkap kajaba sampeyan seneng banget karo lots utawa nandur modal dhuwit.

Cara Entuk Skills Paling Apik kanggo NI NO KUNI: Kelas Penyihir Worlds Worlds?

Gelombang kristal, Serangan sing paling apik ing Penyihir, dipikolehi kanthi tingkat tetes sing kurang ing Ardor utawa ing toko game. Kanthi mangkono, sampeyan ngeculake badai es sing kuat sing bisa dadi mungsuh sing nggumunke.

Kajaba iku, Blink minangka salah sawijining langka ing Cauldron al-Kemi saka kabegjan. .5 detik sawise teleporting.

Nanging, sampeyan bakal bisa pulih Spike deady . .

Pinji-warga ndhuwur kanggo penyihir

Pasif paling apik sing paling apik yaiku kanggo entuk: Kacilakan Armor lan Maikyon Shisui yaiku rare sing langka saka cauldron al-Kemi.

Crash Armor nyuda pertahanan mungsuh ing serangan normal. .

Foto Ni No Kuni: Penyihir Worlds

Nanging, Rapid Stream dipikolehi mung kanthi muter. Pasif bisa nambah kacepetan atk lan dmg sawise serangan sukses.

Sampeyan entuk: penyihir cemlorot thanks kanggo DPS dheweke, nanging sayangé kelas sing paling apik kanggo dolanan sing paling apik kanggo dolanan.

Yen sampeyan ora kudu mbukak kunci katrampilan paling apik lan mung pengin seneng-seneng karo penyihir, main solo lan gawe karusakan sihir, isih dadi pilihan sing apik. Iku bakal Gampang milih Yen sampeyan pamuter pamula.

Presentasi

Kita Rampungake NI NI NO KUNI: Pandhuan Kelas Donya Cross Worlds karo . The tank Nduwe kekuwatan mogok lan bisa nggunakake sawetara mungsuh kanthi gampang. Tahan, bisa diusir. Ing tangan liyane, serangan kasebut rada alon.

Skills paling apik saka kelas sing ngrusak luwih seneng kanggo Tangki Mbangun ing Ni No No Kuni: Cross Worlds

Gamelan sing ngrusak wis dadi sekedhik Serangan tangan-tangan. Ing divisi, dheweke biasane bakal main minangka tank. Nanging, kita getun Perang perang mung bisa dipikolehi ing Ardor (kanthi tingkat loot langka) utawa ing toko. Nanging, katrampilan iki penting kanggo tank kanthi bener. .

Untunge, sampeyan bakal entuk Shield Frost (Shield sing kuat) ing game lan Daya Graviton .

Tanggung Jawab Paling Apik kanggo Nganggo Kuni: Kelas World Worlds

Minangka kanggo pidana sing paling apik kanggo nglengkapi ing tukang ngrusak, disaranake Sumpah dendam , Counter alon (Yen sampeyan ngrusak, sampeyan duwe kesempatan kanggo nyuda kacepetan mungsuh lan Jiwa sing bisa diakoni (sampeyan waras sementara nalika titik hit sampeyan mudhun ing ngisor 30%). Sing terakhir bisa dipikolehi ing toko game.

Foto Ni No Kuni: cross Worlds ngrusak

Tukang ngrusak iku a Karakter sing angel, sing ngadhepi mungsuh kasebut langsung karo palu. Kanthi pasif sing bener, luwih akeh sing dijupuk, luwih kuat dheweke bakal dadi. Nanging kanggo muter dheweke kanthi becik tank, sampeyan kudu mbukak kunci katrampilan kaya nangis perang.

Foto klompok kabeh ni no no no kuni: Kelas Worlds

Iku kanggo iki Ni no cross cross worlds best best tier dhaptar. Singkat, pilih sihir utawa pedhang kanggo pertempuran tangan lan karusakan maksimal, nakal utawa insinyur kanggo muter tim, nambah sekutu lan serangan kanggo tanking. Lan kanggo muter gratis-kanggo-muter, rekrut saka insinyur utawa rogue.

.

?

! Matur suwun! 🙂

Rata-rata skor 5/5. Jumlah swara: 2

Ora ana swara nganti saiki! Dadi sing pertama kanggo menehi rating kiriman iki.

.

Utawa yen sampeyan duwe saran liyane babagan Jeumobi. 🙂

Ayo kita nggawe luwih apik! (Kanggo pitulung utawa pitakonan, mlebu ing ngisor iki komentar)