.

Cara Mbukak kunci M13 ing MW2 lan Warzone 2

Iku kabeh info sing dibutuhake kanggo mbukak kunci M13B ing warzone 2. Ing endi rangking favorit senjata kimia ing antarane bedhil 2 warzone paling apik lan bedhil serangan perang paling apik 2? Wektu bakal ngomong.

Cara Mbukak kunci M13 ing Warzone 2

Warzone 2 m13

Warzone 2 pungkasane tiba ing musim 2 nalika kita tekan taun anyar, kanthi senjata anyar lan merek anyar perang saiki. Nganyari paling apik yaiku Peta Rebirth anyar, sing wis mudhun karo nganyari, sawise wulan nunggu wiwit ditunggu wiwit dicelupake saka Warzone Caldera.

M13 minangka salah sawijining bedhil serangan sing paling apik ing tugas, lan saestu ngemas ing Warzone, sanajan ora angel entuk. Uga cocog karo meta anyar. Mangkene carane njaluk tangan supaya sampeyan bisa miwiti mbangun loading sing sampurna.

Cara Mbukak kunci M13 ing Warzone 2

M13 nuduhake platform senjata nganggo bas-p SMG. Dikunci ing Pastran Pertempuran, lan kanthi bedhil Chimera Assault New sing teka ing Midseason. Nanging, Bukak Kunci M13 kurang langsung.

Mbukak kunci M13 kanggo Warzone 2, sampeyan kudu nyelehake menyang DMZ, lan tekan zona radiasi. Angkat topeng gas dhisik, lan njaluk regu sampeyan kanggo kasempatan paling apik.

Banjur sampeyan kudu nemokake kimiawan, sing bisa dingerteni dening setelan Hazmat Kuning. Sawise sampeyan mateni, dheweke bakal nyelehake blueprint M13B. .

Sayange, mung pamuter sing nyekel blueprint nalika sampeyan exfil bakal mbukak kunci M13. Nanging, mung nyelehake maneh karo gaman, nyelehake menyang kanca, lan exfil maneh, lan M13 bakal mbukak kunci kanggo sampeyan ing warzone 2.

.

Cara Mbukak kunci Bas-P SMG

Saiki Senjata liyane kasedhiya ing platform Ops Bruen yaiku Bas-P SMG. Bedhil kasebut dibukak gratis kanthi gratis liwat perang pass kanggo musim 1, lan apik banget kanggo grind sing andhap.

Seksi Lengkap A6 lan Bas-P minangka target dhuwur kanggo bagean kasebut. Yen gegaman khusus minangka tujuan sampeyan, sampeyan mung mbutuhake 15 token kanggo mbukak kunci kanggo Warzone 2.

Kanggo luwih akeh artikel kaya iki, priksa telpon, penembak wong pisanan, lan liya-liyane kaca.

Realsport101 didhukung dening para pamirsa. Yen sampeyan tuku liwat link ing situs iki, kita bisa entuk komisi afiliasi. . Nggolek produk khusus? Dolan maring stockinformer.co.UK / Simpenan..

Cara Mbukak kunci M13 ing MW2 lan Warzone 2

Cara Mbukak kunci M13 ing MW2 lan Warzone 2

Jack Bye

Dianyari ing 2 Maret 2023 dening Jack Bye

Mangkene Mbukak kunci M13 ing MW2 lan Warzone 2, bedhil sing kuwat kanggo Play of Player Player.

Apa sampeyan muter MW2, Warzone, utawa loro-lorone, sampeyan pengin luwih dhisik ing kompetisi kanthi milih bedhil sing paling apik kanggo digunakake ing meta saiki. Lan loro warzone mw2 saiki arep liar kanggo m13.

Kanthi syarat sing angel – lan khusus – ora mbukak kunci, M13 dudu senjata paling gampang kanggo njaluk tangan. Nanging kuwi sing dakkarepake. Kita bakal nglewati sampeyan kudu mbukak kanggo mbukak kunci M13 ing MW2 lan Warzone, supaya sampeyan bisa nggunakake gaman anyar sing kuat iki.

Stats m13 – mw2 lan warzone 2

Mw2 m13 - stats

M13b minangka bedhil serangan serdam kanggo Warzone lan MW2 lan minangka conto sing bisa dienggo kelas gegaman. Kaya sing paling akeh para Ars, pancen kompeten paling akeh lan tingkat dolanan.

M13 gumunggung pangguna bedhil sing cepet banget, nanging kanthi stabilitas sing ngidini akurasi agawe uga kekuwatan. Luwih nggumun yen M13 entuk popularitas karo kinerja jinis iki.

Kapan rilis m13 ing mw2?

M13 Mbalik ing Nopember, wiwitan dibebasake pisanan ing bundle nanging banjur kasedhiya liwat DMZ, mode sing dirilis dening Aktifake sing wis diterangake minangka mode adhedhasar dunia, narasi.

Kasengsem luwih akeh dmz?

M13 – Cara Mbukak kunci ing Warzone lan MW2

DMZ Warzone 2

Kanthi cara paling gampang kanggo nyekel M13 yaiku kanthi tuku liwat mbungkus toko, minangka aktifitas wis ngumumake manawa iki bisa uga ana cara sing bisa dibukak kunci. Nanging, toko toko kanggo M13 durung dirilis ing MW2 lan Warzone 2, pemain utama kanggo golek cara liya. Nalika bundle ora kasedhiya – lan kanggo pemain sing luwih becik entuk mbukak kanthi cara sing beda – M13 bisa dipikolehi liwat cara sing luwih spesifik. Ing mode DMZ, Kepala menyang zona radiasi (katon ing peta minangka bunder kuning) kanthi cepet. Temokake mungsuh hafmat sing cocog ing njero zona radiasi lan cepet-cepet mudhun. Banjur pilih m13 sing diturunake. Sawise sampeyan bedhil, pindhah menyang exfil kanthi cepet. Yen langkah-langkah kasebut wis rampung, sampeyan bakal ngunci M13 kanggo nggunakake. Kecepatan penting ing kene, amarga kimiawan lan m13 sing mung bakal ditumpuk, saengga mung siji pemain duwe bedhil nalika njupuk bedhil ing omah.

M13 FAQ

Cara Mbukak kunci M13?

Ngalahake kimia ing zona radiasi sajrone game DMZ lan nuntut M13, banjur exfil mbukak kunci lan njaga senjata.

Sampeyan bisa tuku m13?

M13 disetel ing bundle toko, nanging bundle durung kasedhiya kanggo tuku.

Telpon saka tugas: perang perang modern | Bundle Cross-Gen - Pre-Tuku - Xbox [Kode Digital]

Videogamer.com yaiku sing didhukung. Yen sampeyan tuku link ing situs iki, kita bisa entuk komisi afiliasi. Sinau luwih lengkap / gambar saka API pariwara produk Amazon Api / Dianyari ing 2023-09-22

Warzone 2 Cara Mbukak kunci M13B ing DMZ

Warzone 2 m13b mbukak kunci DMZ: Operator ing helmet mean Mayeshift lan gear militer ijo lan beige

Ora kaya sawetara cara sing luwih lurus ing musim 1, ing Warzone 2 m13b mbukak kunci Cara luwih rumit lan ora kaya sing kita deleng ing versi asli Royale.

Biasane Mbukak kunci Tantangan kalebu entuk sawetara mateni tartamtu kanthi jinis gegaman tartamtu lan ora ana ing cara sing nyenengake, nanging ora nganggo M13B, Rifle Serangan Warzone 1 anyar. Kanggo entuk iki, sampeyan kudu ngrampungake tantangan sing angel ing mode DMZ anyar, lan iku mung cara kanggo entuk tanpa mbuwang awis nyata ing toko. Dadi waca kanggo ngerteni persis carane njaluk tangan ing M13B lan tambahake kanthi paling apik ing warzone 2 loadilout.

Cara Mbukak kunci M13B ing Warzone 2 DMZ

Kanggo mbukak kunci M13B ing warzone 2, sampeyan kudu ngalahake bos sing dikontrol AI sing diarani kimia ing mode DMZ. . Ing zona radiasi iki bakal dadi kimiawan – Boss kanthi kesehatan sing uga dijaga dening prajurit AI.

Sawise sampeyan nemokake lan ngilangi kimiawan, dheweke banjur bakal nyelehake tumpukan loot ing lemah, sing kalebu varian M13b sing diarani Bahaya Kesehatan. Pilih iki, banjur sukses ngupayakake saka pertandhingan sing isih ana ing loading utawa tas ransel sampeyan kanthi permanen kanggo nggunakake kabeh mode Warzone 2 lan MW2. Sampeyan bisa nonton panggilan pastai streamer ‘geeky pastime’ njupuk m13b ing klip ing ngisor iki.

Cathet sanajan saiki mung pamuter sing nyekel M13B nalika sampeyan ekstrak sejatine bisa mbukak kunci senjata – sisa kancane ora bakal.

Cara sing luwih cepet kanggo entuk iki lan ngidini kanca kanggo entuk mobil yaiku kanggo nglumpukake kimiawan. Yen sampeyan mateni dheweke lan njupuk ekstrak senjata sawise. Saka ing kono mbukak game DMZ anyar lan nyelehake bedhil kanggo kanca sampeyan. Sabanjure, ekstrak langsung lan bakal entuk bedhil.

WARZONE 2 M13B Store Bundle

Yen sampeyan ora pengin mbukak kunci M13B ing DMZ, sampeyan bakal bisa tuku blueprint saka bedhil saka toko ing mangsa ngarep. Bundel sing tepat iku durung tekan toko durung, dadi tetep mriksa kanggo ndeleng apa varian M13B katon.

Yen sampeyan ora bisa tuku utawa mbukak kunci ing DMZ sajrone musim 1, M13B uga bakal bisa entuk tantangan bukak kunci sing luwih gampang ing Warzone 2 lan MW2 Sawise musim sing ora bisa ngakses.

Iku kabeh info sing dibutuhake kanggo mbukak kunci M13B ing warzone 2. Ing endi rangking favorit senjata kimia ing antarane bedhil 2 warzone paling apik lan bedhil serangan perang paling apik 2? Wektu bakal ngomong.

Luwih saka loadout

Jamie Hore Jamie miwiti karir Jurnalisme wiwit babagan Fifa Esports, mula dheweke pancen gatal kanggo mlumpat menyang FC 24. Nanging dina iki, sampeyan uga bisa nemokake dheweke nulis babagan bedhil Warzone sing paling apik, nganyari dhaptar undakan APEX, lan dadi Pirate Space Ultimate ing Starfield.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.