Padang mouse hard vs lembut: pad mouse sing paling apik kanggo sampeyan? Kèndêl ingsun | Techaradar, hard vs. Mousepads lembut: Apa sing sampeyan kudu ngerti – voltcave

Hard vs. Mousepads lembut: Apa sing sampeyan kudu ngerti

A Udan Hard Mousepad sing Maha Suci. Sumber: Maha Goreng

Padang mouse hard vs lembut: pad mouse sing paling apik kanggo sampeyan?

Padang mouse hard vs lembut

A pad mouse minangka aksesoris komputasi penting banget kanggo wong sing nggunakake mouse saka jinis apa wae. Nambah sarana mouse utawa tikus game kanthi nyedhiyakake permukaan sing lancar digunakake, mula bisa nambah presisi lan ngilangi jitter. Ing sawetara kasus, uga mbantu akurasi kanthi nyediakake gesekan lan nambah ergonomik kanthi nawakake permukaan sing empuk.

Ana plethora pads mouse sing kasedhiya ing pasar karo saben wong sing nawakake macem-macem fungsi. Dheweke uga beda karo ukuran, materi, lan tekstur. Sampeyan bisa nemokake bantalan mouse kanthi lampu RGB, pangisi daya nirkabel, bangkekan, lan liya-liyane. Lan, sampeyan bisa nemokake bantalan mouse kanggo dolanan lan tikus MATE kanggo produktivitas. Nanging, dheweke bisa dipérang dadi rong kategori utama: alus lan angel.

Minangka jeneng kasebut, Pads mouse alus digawe saka bahan sing alus ing alam kayata busa utawa karet lan ditutupi lapisan kain sintetik. Dene pads mouse digawe saka bahan keras nganggo gelas, plastik, lan logam dadi pilihan ndhuwur. Ayo goleki kanthi cepet babagan kepiye bedane bahan mengaruhi rega, desain, lan kinerja saben jinis pad mouse.

Padang mouse hard vs lembut: Rega

  • Pads mouse lan keras ora beda karo syarat regane

Apik banget, rega-wicaksana, rong jinis mouse tikus ora beda banget. PADS Mouse umume murah. Sampeyan bisa entuk ing sawetara $ 5 nganti $ 100+. Pungkasane, rega pad mouse, gumantung saka merek kasebut. Nanging ora ana jawaban sing jelas babagan salah sawijine wong loro sing luwih murah. Logam Logitech G440 G440, umpamane, biaya mung murah karo steelseries qck lembu pad kanthi gedhe.

Pads mouse bisa dadi gedhe. Kaya, tenan amba (liyane ing mengko). Sing nutupi meh kabeh real estate ing mejo biasane luwih cedhak karo $ 75 nganti $ 100. Nanging pad ukuran sing paling andharan tanpa akeh lonceng lan whistles bakal biaya ing endi wae ing antarane $ 10-20 rata-rata rata-rata, lan materi ora main bagean ing. Pads mouse kanthi fungsi ekstra kayata qi ngisi daya lan passthirge USB bakal luwih akeh biaya. Asus rog balteus qi, biaya $ 79, minangka conto sing apik.

SteelSeries QCK minangka kain sing nawakake permukaan sing nyengsemaken kanggo mousing apa wae sing dibutuhake, apa navigasi ing windows desktop utawa game sing mbayar ing PC.

Kanggo

  • Lancar lan tepat
  • Nilai gedhe

Nglawan

  • Nglacak rambut pet

Kanthi Aque Rog Balteus qi, sampeyan entuk akeh fitur 15 ing zona sing bisa disesuaikan, qi Ngisi daya, lan USB passthrough. Lan, permukaan kasebut mbantu sampeyan dadi luwih tepat kanggo menang.

Kanggo

  • USB Passthrough
  • Qi ngisi daya

Nglawan

  • Lumahing krasa atos

Yen sampeyan seneng pad mouse sing luwih murah, Logitech G440 yaiku solusi sing ramah. Ora dadi pad gesekan paling murah, nanging imbangan sing apik yen sampeyan uga main game sing butuh presisi.

Kanggo

  • Gampang kanggo ngresiki
  • Dianggo kanthi apik

Nglawan

Padang mouse hard soft: Desain

  • Pads mouse lambung nawakake padding lan gampang portabel
  • Pads tikus keras luwih tahan lama lan luwih gampang ngresiki

Desain minangka salah sawijining departemen ing endi bedane rong jinis tikus mouse wiwit ditampilake. Kanggo miwiti, ana sawetara beda fisik ing antarane bantalan sing alus lan keras. Tilas biasane kasedhiya ing ukuran wiwit cilik minangka wolung inci dadi ukuran ukuran meja game. Kangge, sing terakhir biasane medium nganti ukuran gedhe lan meh mesthi persegi panjang.

Pads mouse lambung biasane nawakake padming ekstra utawa istirahat bangkekan, dene pad mouse hard ora nampilake jinis bantal. Akibaté sing paling jelas babagan iki yaiku nggawe bantalan mouse sing alus luwih kepenak, utamane kanggo sesi sing luwih dawa game. Nanging, padding gedhe, ing ndhuwur hosting awak karet kanthi lapisan kain, tegese bakal cepet banget amarga bakal dadi panas banget amarga panas pangguna. Iki bisa dadi gangguan kanggo pangguna, utamane yen panas nyebabake kringet sing entheng. Nampilake badan digawe saka plastik utawa logam, pads mouse hard ora ngalami masalah iki.

Nanging portability, Nanging, bisa dadi masalah karo bantalan mouse hard. PALING MUSA PALING BISA bisa digulung lan dipasang ing kanthong sampeyan bakal dijupuk. Pads keras keras ora bisa ngirim fleksibilitas sing padha, lan bisa, mula, dadi repot sing kudu ditindakake. Iki ora ujar manawa kabeh bantalan mouse alus gampang digambar. Kabeh iku mudhun ing ukuran pad mouse lan tas sampeyan.

Ing babagan kekiatan, Pads mouse hard disaranake. Wiwit digawe saka bahan sing luwih angel tinimbang bantalan mouse sing alus, ora gampang ngilangi. Dheweke uga duwe daya tahan sing luwih gedhe kanggo tangis lan tangis, ora kaya bantalan alus. Nanging, bahan sing angel banget duwe kekurangan. Sawise nggunakake, gaweyan mouse keras biasane ngrusak sisih ngisor mouse. Iki luwih umum ing tikus sing ora duwe sikil karet pelindung.

Pungkasan, nanging sing penting banget, bantalan mouse alus yaiku gangguan kanggo ngresiki. Alamiah, plastik utawa logam luwih gampang kanggo ngresiki tinimbang kain. Pads keras keras bisa di resiki kanthi gampang nganggo spons sing dicelupake ing agen reresik lan dikethok nganggo kain garing sawise. Kanggo pad mouse alus, sampeyan kudu ngresiki kanthi jero kanthi nyemplung ing banyu, banjur nggunakake agen reresik kanggo ngilangi rereget, banjur metu menyang udhara garing. Kanggo nggawe luwih elek, pad mouse alus uga luwih gampang rereget lan rereget amarga materi dadi luwih gampang kanggo nyerep spollages.

Padang mouse hard vs lembut: Kinerja

  • Pads mouse alus tepat nanging ora cepet
  • Mousepads hard cepet nanging ora pas

Minangka kinerja prihatin, prabédan utama antarane bantalan mouse lan hard banget ing tikus lan kacepetan sing bisa ditindakake dening loro. Wiwit bantalan mouse sing lembut digawe saka bahan sing nyebabake gesekan, sampeyan bakal bisa entuk kacepetan sing kurang nanging luwih tliti. Mula, dheweke sampurna kanggo sapa wae sing mbutuhake akurasi sing gedhe banget ing lapangan kerja, kayata seni utawa desain.

Tliti kasedhiya kanthi gampang sajrone game video uga, utamane jinis sing kompetitif. Sawetara conto kalebu FPS (Pisanan Peperangan Peperangan) lan Moba (Multiplayer Online Battle Arena). Kurangé gesekan bisa nggawe sampeyan luwih angel kanggo sampeyan target, kayata.

Penting kanggo dicathet yen mouse trek bajak, jinis mouse sing paling tuwa kanthi bal roller ing ngisor iki, cukup secara harfiah mbutuhake pad mouse sing alus kanggo mbukak kanthi efisien. Iki amarga bal mbutuhake sawetara gesekan kanggo muter utawa bakal dadi imprecise ing proyek kasebut.

Amarga geseruhan sing ora bisa diabaikan, bantalan mouse hard nawakake kecepatan sing luwih cepet nanging nggawe pangguna banget kanggo nguwasani presisi karo dheweke. Utamane yen sampeyan wis nate nggunakake pad mouse alus, bakal butuh wektu kanggo sampeyan supaya bisa digunakake kanthi angel. Sampeyan bakal nemokake luwih gampang obah kanggo mindhah nanging angel mandheg. Nanging, sampeyan bisa sinau carane ngontrol mouse sampeyan ing mousepad sing angel kanthi praktik sing cukup. Lan yen sampeyan wis tekan titik kasebut, sampeyan bakal seneng karo potensial kanggo nambah game sampeyan.

Padang mouse hard vs lembut: sing kudu sampeyan tuku?

Kabeh iku asale saka prioritas lan kabutuhan. Yen sampeyan nemokake sampeyan asring nggawa pad mouse sampeyan, sampeyan bisa uga bisa nemokake pad mouse hard kanggo ora kepenak. Kajaba iku, yen sampeyan ora duwe wektu, energi, utawa kekarepan kanggo ngresiki padhang mouse, luwih becik nempelake mouse.

Kinerja minangka wilayah sing penting kanggo dipikirake, uga. Yen sampeyan nggoleki resistensi sing luwih gedhe, mesthi milih pad mouse sing alus. Yen sampeyan pengin kacepetan sing ditingkatake, pad mouse hard minangka taruhan paling apik. Lan, maneh, yen sampeyan nggunakake mouse bal bal, sampeyan ora duwe pilihan nanging nggunakake pad mouse alus.

Newsletter techarad

Mlebu kanggo nampa warta, review bejat saben dina, pendapat, analisa, tawaran lan luwih saka jagad teknologi.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Hard vs. Mousepads lembut: Apa sing sampeyan kudu ngerti

sisih-sisih mousepad lan alus

Yen sampeyan pengin level game sampeyan karo mousepad anyar, salah sawijining pilihan sing bakal ditindakake yaiku apa mouse sing angel utawa alus. Cara paling apik kanggo ngerteni yaiku nyoba loro, nanging ora mesthi bisa utawa trep. Dadi, yen sampeyan butuh tuntunan, perbandingan hard vs. mousepads alus bisa uga sabenere sing dibutuhake.

Mousepad sing atos lan lembut duwe pros lan kontra, lan apa sing dianggo kanthi apik kanggo wong liya supaya ora bisa digunakake kanggo wong liya. Kaya dene akeh keputusan peripheral liyane, sing sampeyan bakal gumantung luwih saka pilihan sampeyan lan kabutuhan tinimbang sawetara objektif kualitas utawa kinerja.

Kacepetan lan Presisi

Salah sawijining beda priminasi antarane mousepad sing sregep lan lembut yaiku glide. Meh kabeh mousepads hard Cepet, Kurban lancar kanthi tahan kanthi resistensi sethithik lan meh ora mandheg. Kekanunan utama kabeh kacepetan iki minangka kekurangan kontrol lan akurasi, sing nggawe sing angel yen sampeyan ora duwe katrampilan ngontrol mouse sing apik.

Beda, mousepad sing paling lembut bakal luwih alon tinimbang mousepads hard, nyedhiyakake daya mandheg maneh. Ya, sampeyan bisa entuk mousepads alus (utamane sing nganggo lumahing hibrida), nanging mousepads alus bakal luwih stabil lan mungkasi tikus sampeyan luwih apik tinimbang bantalan hard. Amarga gesekan, umume pangguna bakal nemokake bantalan kain luwih ngapura lan akurat.

Hawa sing mulya

A Udan Hard Mousepad sing Maha Suci. Sumber: Maha Goreng

Mesthi wae, iki ora akeh pitulung yen sampeyan ora ngerti apa sampeyan butuh mousepad kanthi cepet utawa bisa urip kanthi luwih alon. Nalika sampeyan mung bisa ngerteni manawa pengalaman, sampeyan bisa nggawe ramalan sing cukup adhedhasar game sing sampeyan lakoni.

Apa sampeyan main game FPS kanthi cepet kaya legenda APEX, ing endi flick cepet lan ranging resep karo paramount? Mousepad sing atos (utawa mousepad alus sing cepet) bisa uga luwih apik kanggo sampeyan. Nanging apa yen sampeyan main game sing luwih alon kaya CS: lunga utawa valatif sing penting, priting akurasi lan mandheg kanthi cepet? Yen ngono, pad alus kanthi gesekan lan kontrol luwih cocog.

Zowie GSR

Mousepad alus Zowie GSR. Sumber: Zowie

Mesthi wae, pilihan antarane mousepad alus vs alus pungkasane luwih disenengi. Nanging cocog karo aturan tempat umum nalika sampeyan nyoba kanggo mutusake apa sampeyan pengin luwih cepet utawa kontrol luwih akeh.

Ukuran

Mousepads hard cukup winates kanthi wicaksana, kanthi pirang-pirang padhang mung ing ukuran siji. PAD SINDOH REEDLE uga Cenderung ing sisih sing luwih cilik, kanthi akeh ukurane 10 × 13 inci utawa luwih cilik. Dheweke ora Cilik, Nanging biasane luwih cilik tinimbang mousepads alus 18 × 15 inci) sing dominasi akeh persiyapan.

Ana pengecualian, mesthi, kaya Kaca SkyPad 3.0 lan rong ukuran (kalebu ukuran XL sing gedhe). Nanging umume, mousepads hard ora kanggo wong-wong sing butuh macem-macem utawa ton kamar.

Razer Giggantus V2

Macem-macem ukuran razer v2. Sumber: Razer

Sawijining pad alus yaiku apa sing dikarepake yen sampeyan butuh kamar kanggo game sing kurang sithik. Mousepads sing paling lembut entuk paling ora loro utawa telung ukuran, persegi panjang nganti 9 × 8 inci kanggo mousepad lengkap. Lan sanajan mousepad alus mung ana ukuran, sampeyan bakal bisa nemokake alternatif sing padha sing bakal ditindakake kanthi ukuran sing dibutuhake.

Portability

Kayu keras, kanthi sifat sing pancen ora portabel. Sampeyan ora bisa muter utawa melu, supaya sampeyan kudu ngeterake rata. Ora becik yen sampeyan milih pad cilik kaya pad aluminium honkid iki, nanging apa wae sing bakal dadi lara kanggo mindhah.

Sawijining pad alus mung siji-sijine cara kanggo nggoleki yen sampeyan pengin portability. Sampeyan bisa muter mousepad alus, supaya gampang transportasi. Mesthi wae, Pad-PAD Lengkap Dawane Dawane bakal luwih angel obah tinimbang persegi cilik, nanging isih portabel luwih akeh tinimbang papak kaca.

Panglipur

Mousepads hard ora nawakake akeh kanthi kepenak. Kanggo siji, materi kasebut dhewe ora menehi. Preduli apa ana pukulan kaca utawa plastik, pad atos ora bakal menehi bantal kanggo bangkekan lan lengen sampeyan. Iki bisa uga ora kepenak sajrone wektu sing dawa.

Kajaba iku, bantalan glass sing luwih kandel bakal duwe lambe ngarep sing diucapake, sing bisa digali menyang lengenmu nalika dolanan. Mousepads hard paling apik duwe desain profil rendah sing nyingkiri iki, nanging ora bisa ditemokake yen sampeyan blanja dhewe. Yen sampeyan macet nganggo pad Hard sing kandel, sampeyan bisa uga pengin nimbang entuk bangkekan tikus sing kapisah kanggo ngenthengake sawetara masalah kasebut.

Kaca Skypad 2.0

Gelas Skypad 2.0. Elingi kekandelan lan lambe sing diucapake. Sumber: Skypad

Pads alus biasane digawe saka permukaan kain (utawa hybrid) sing dipasang ing busa utawa inti karet, saengga cenderung luwih kepenak tinimbang mitra sing angel. Sawetara bantalan alus luwih akeh diwenehake tinimbang liyane, nanging kabeh bakal duwe rasa cushioned sing sederhana kanggo game lengkap.

Nanging, sawetara mousepads lembut, kaya master sing adhem mp511, duwe teksture permukaan sing atos sing sawetara pangguna bakal ngganggu. Jahitan anti-fray jahitan ing sawetara bantalan alus uga bisa dadi masalah, utamane kanggo AMDERS ARM sing kurang senser.

Pangopènan lan ketahanan

Yen sampeyan pengin mousepad pangopènan, banjur mousepad sing angel yaiku cara kanggo pindhah. Atos angel ora nyerep cairan utawa bledug; Sampeyan mung kudu ngresiki mousepad sing angel dibuwang nganggo kain lembab.

Pokok keras sing paling dhuwur banget uga awet. Bantalan kaca utamane ing kene, amarga bakal nganti pirang-pirang taun tanpa luwih alon, ora preduli sampeyan nggunakake. Sawetara mousepad hard plastik sing luwih murah bakal alon-alon sajrone setaun, nanging isih ora bakal lengket utawa tiba kaya karet ing bantalan sing alus.

Skypad anti banyu

Kekanunan utama bantalan atos angel yaiku sampeyan bakal ngerti saben dinane ora bener (lan uga ora ana ing ngisor iki) Mousepad. Rambut sing kesasar, spek saka bledug, lan lebu panganan; Sampeyan bakal rumangsa kabeh ing ngisor sikil sampeyan. Matur suwun, ngilangke cepet kudu mbusak denda iki.

Mousepads lembut luwih variabel nalika ketahanan. Sawetara, kaya Hien Artisan, sing dikenal kanggo nahan glide pirang-pirang taun, dene liyane bakal alon-alon sajrone sawetara wulan. Bantalan alus uga luwih sensitif marang kahanan lingkungan, karo sawetara (zowie G-sr dadi conto sing apik) ngrusak luwih cepet ing lingkungan asor-humat-asor.

Ngresiki mousepad alus mbutuhake luwih akeh gaweyan saka bantalan, sanajan isih durung uga ala. Sampeyan kudu rendhem pad kasebut, lebokake sawetara cuci (utawa sabun tangan), lan scrub kanggo njaluk kabeh rereget, kringet, lan lenga metu saka kain. Sampeyan uga luwih apik duwe pad serep, kaya sing bakal entuk sawetara jam (utawa sedina sedina) nganti udhara.

Razer Strider

Akeh bantalan sing lembut saiki duwe permukaan banyu-repellant sing nggawe manik banyu tinimbang golek materi. Nanging ora saben kain duwe iki, saengga bisa mriksa sadurunge sampeyan tuku yen sampeyan mikir sampeyan butuh mouse-repellant banyu.

Kita ora bakal nyaranake tuku mousepad sing atos kanthi cara kekiatan, kaya sing sampeyan ora seneng karo downsides sing teka. Isih, bonus sing apik yen sampeyan wis nyandhang kanthi cepet.

Pikiran nutup

Ora ana sing menang sing jelas ing perang antara hard vs. Mousepads lembut. Kanggo saben positif pad-daya tahan sing angel, umpamane – sampeyan bisa nemokake negatif, kayata portability lan kurang kepenak. Lan padha ditrapake kanggo mousepads alus, sing bisa uga luwih kepenak nanging umume mung sawetara wulan nganti setaun sadurunge nyandhang.

Sing ujar, mousepads hard luwih apik tinimbang mousepads lembut, utamane amarga fokus ing kacepetan ing ndhuwur kabeh. Dadi kajaba sampeyan ngerti sampeyan butuh pad ultra-cepet, disaranake miwiti karo mousepad sing alus. Biasane dheweke luwih terjangkau, lan sampeyan entuk pilihan luwih akeh lan lumahing saka sampeyan kanthi bantalan keras.