Overwatch Game Musim Panas 2017: Saben kulit, nyorot intro intro, lan dhaptar emote | Warta Teknologi, Overwatch Game Musim Panas 2017 Skins ing kene lan dheweke apik – Polygon

Overwatch Game Musim Panas 2017 Skin ing kene lan dheweke apik banget

OverwatchAcara musim panas 2017 urip, nggawa nganggo kulit anyar saka kulit anyar kanggo pahlawan game. Taun iki njupuk ing game musim panas iki ngirim akeh pahlawan kanggo pantai kanggo sawetara teles lan alam bébas, sanajan Blizzard durung lali babagan “game” tema.

Overwatch Game Musim Panas 2017: Saben kulit, nyorot intro, lan dhaptar emote

Overwatch Game Musim Panas 2017: Saben kulit, nyorot intro, lan dhaptar emote

Game Musim Panas Overwatch 2017 saiki urip. Kaya saben acara ing penembak pahlawan populer, game musim panas 2017 nggawa luwih akeh host barang kosmetik anyar. Sanajan kulit kanggo karakter kaya sih-rahmat, Widowmaker, lan prajurit 76 bocor sadurunge ana sawetara kejutan. Mangkene saben kulit, emote, lan nyorot intro kanggo game musim panas overwatch 2017.

Overwatch Game Musim Panas 2017 Skins

  • Reaper – Biker
  • Widowmaker – Cote d’Azur
  • JUNKRAT – Kriket
  • Prajurit 76 – Grillmaster 76
  • Mccree – lifeguard
  • Sombra – Tulum
  • Mercy – Kamenangan Winged

Overwatch Game Musim Panas 2017 Nyorot Intros

  • Phahar – Slam Dunk
  • Hanzo – Target Target

Overwatch Game Musim Panas 2017

  • Ana – Pantai Ball

Nalika iki bisa uga koyone dibandhingake karo acara ulang tahun sing overwatch, elinga yen barang kosmetik 2016 nggawe comeback uga lan kaya ing ngisor iki:

Overwatch Game Musim Panas 2016 Skins

  • Mccree – american
  • Zyaa – Juara
  • Mercy – Eidgenossin
  • Genji – Nihon
  • Lucio – Selecao
  • Tracer – sprinter
  • Lucio – Striker
  • D.VA – Taegeggi
  • Tracer – trek lan lapangan
  • Torbjorn – Tronor
  • Ridowmaker – Tricolore
  • Zyaa – Bobot

Overwatch Game Musim Panas 2017 Nyorot Intros

  • Lucio – Bicycle Kick
  • Tracer – rintangan
  • Junkrat – Sijine Shot

Overwatch Game Musim Panas 2016

  • Bastion – Tinju
  • Lucio – Juggle

Apa sampeyan isih muter overwatch? Utawa sampeyan wis pindhah menyang penembak bebarengan liyane? Ayo kita ngerti ing komentar.

Kanggo warta lan ulasan teknologi paling anyar, tindakake gadget 360 ing warta Twitter, Facebook, lan Google News. Kanggo video paling anyar ing gadget lan teknologi, langganan ing saluran YouTube.

Kisah sing gegandhengan

Overwatch 2 dadi game sing paling apik sing diteliti uap

Overwatch 2 dadi game sing paling apik sing diteliti uap

Overwatch 2 tumuju Uap ing wulan Agustus, pilih Game Bizzard PC bakal tindakake ing wektu

Overwatch 2 tumuju Uap ing wulan Agustus, pilih Game Bizzard PC bakal tindakake ing wektu

Overwatch Mode Piye Piye wis dibatalake kanggo fokus ing game langsung

Overwatch Mode Piye Piye wis dibatalake kanggo fokus ing game langsung

Overwatch 2 kolaborasi siji-pukulan saiki urip: gaya Doomfist kanthi Saitama, rincian liyane

Overwatch 2 kolaborasi siji-pukulan saiki urip: gaya Doomfist kanthi Saitama, rincian liyane

Overwatch Game Musim Panas 2017 Skin ing kene lan dheweke apik banget

Potret layar Prajurit: 76 ing overwatch, nganggo gear barbecue

Michael Mcwhteror minangka wartawan kanthi luwih saka 17 taun pengalaman nutupi game video, teknologi, film, TV, lan hiburan.

OverwatchAcara musim panas 2017 urip, nggawa nganggo kulit anyar saka kulit anyar kanggo pahlawan game. Taun iki njupuk ing game musim panas iki ngirim akeh pahlawan kanggo pantai kanggo sawetara teles lan alam bébas, sanajan Blizzard durung lali babagan “game” tema.

Sawetara dolanan musim panas anyar 2017 2017 kulit – kaya prajurit pantai, barbecing: 76 munggah ing kana, kanthi “bedhil a-asin” – yaiku Apik tenan. Mangkene sawetara sorotan liyane:

Mercy Damel Dewi Nike Ing Screenshot Game Overwatch Overwatch 2017 Acara Reaper Nganggo Gear BMX ing layar layar Panas Overwatch Game 2017 Acara Widowmaker ing swimsuit lan kacamata ing gambar layar musim panas overwatch 2017 Acara

Overwatch Pemain bakal bisa ngumpulake game musim panas 2017 ing kulit 2017 wiwit dina iki, Agustus. 8. Acara kasebut bakal mbukak nganti Agustus. 29. Blizzard menehi kesempatan kanggo para pemain kanggo ngamanake kulit musim panas taun kepungkur lan kosmetik liyane ing rega suda.

Karakter liyane entuk perawatan game musim panas kalebu Snorkeling Sombra, Junkrat Kriket lan Lifeguard McCree. Priksa kulit kasebut – lan nembak stadion Sydney anyar kanggo Lúciall – ing galeri ing ngisor iki.