Overwatch 2 – Pandhuan Pahlawan RamatTra – GameSpot Overwatch 2 Panjaluk Ramattra Nerf minangka Duels sing Ultimate Dadi “Connts

2 Streimatch 2 Permintaan Ramattra Nerf minangka Duels Ultimate Dadi “Kontung Staring”

Annihilation Ultimate: Ketik wangun nemesis lan nggawe lapangan energi gedhe ing sekitar sampeyan. Mungsuh ing lapangan kasebut cengkel lan njupuk kerusakan sing sithik. Anggere kemampuan utama ngrusak mungsuh, ora bakal mungkasi.

Overwatch 2 – Pandhuan pahlawan Ramattra

Anti anti pahlawan ing antarane omnik, RamatTra bisa ngalih formulir supaya bisa cocog karo kahanan kasebut.

tanggal 8 Desember 2022 ing 11:39 PST

Saiki ora ana tawaran sing kasedhiya
GameSpot bisa njaluk komisi saka tawaran eceran.

Overwatch 2 musim 2 wis teka, nggawa peta anyar, pasti perang, lan pahlawan, ramattra tank. Ramattra minangka pimpinan omnik, sing wedi nggunakake panganiaya kanggo nglindhungi umate. Minangka tank, RamatTra bisa ngalih formulir gumantung, nggawe dheweke milih fleksibel kanggo mode game. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanggo ndominasi overwatch 2 minangka RamatTra. Sampeyan bisa ndeleng kabeh pahlawan, kalebu iki, tumpukan ing overwatch 2 dhaptar tiar overwatch, dhaptar dps, lan ndhukung Dhukungan Tier. Ing endi tanah favorit sampeyan?

Ringkesan Ramattra

Ramattra duwe rong bentuk, kanthi bentuk standar sing diarani omnic. Ing Formulir RamatTra iki nduweni kemampuan kanggo nggawe tameng sauntara lan duwe akses menyang gegaman jangka panjang, akselerator void. Senjata senjata iki lemah ing pola sing ketat sajrone jarak adoh. Dheweke bisa nggunakake kemampuan kanggo ngalih menyang bentuk nemesis, ing ngendi dheweke nambah waja lan akses menyang serangan pummel, sing murub bledosan pukulan sing cendhak. Ing Ramattra Formulir iki uga bisa ngalangi raine, sing nyuda karusakan sing dijupuk saka serangan ing sisih ngarep. Kemampuan utama dheweke nempatake ing mode Nemesis lan nggawe lapangan ngubengi dheweke, mungsuh sing ana mungsuh lan nyambut gawe. Anggere ana sing ngrusak, pokok bakal terus.

Klik kanggo unmute

  • Miwiti:
  • Pungkasane:
  • Autoplay
  • Loop

Pengin kita ngelingi setelan iki kanggo kabeh piranti sampeyan?

Mangga nggunakake Browser Video HTML5 kanggo nonton video.
Video iki duwe format file sing ora bener.
Nyuwun sewu, nanging sampeyan ora bisa ngakses konten iki!

Mangga ketik tanggal lair kanggo ndeleng video iki

Kanthi ngeklik ‘Enter’, sampeyan setuju karo GameSpot
Katentuan Pangginaan supados langkung Kebijakan

Saiki muter: Overwatch 2 RawatTra Game Trailer

Kemampuan Ramattra

Ramattra

Void akselerator (omnic): Geni aliran projectiles.

WARNA VOID (omnic): Gawe alangan sementara ing lokasi sing ditargetake.

Pummel (Nemesis): Tumbuk, Nggawe gelombang energi sing cendhak.

Ravenous Vortex: Geni nanball, sing nggawe lapangan sing ngrusak kerusakan lan mungsuh sithik.

Blokir (nemesis): RamatTra mblokir raine, nyuda jumlah karusakan sing dijupuk saka serangan sing ditahan ing ngarep.

Annihilation Ultimate: Ketik wangun nemesis lan nggawe lapangan energi gedhe ing sekitar sampeyan. Mungsuh ing lapangan kasebut cengkel lan njupuk kerusakan sing sithik. Anggere kemampuan utama ngrusak mungsuh, ora bakal mungkasi.

Master loro

Bandhingan utama muter RamatTra yaiku kemampuan kanggo ngalih ing antarane tank fokus lan tank fokus sing ora sopan. Ing bentuk gawan, RamatTra nggawe tameng kanggo nglindhungi tim dheweke lan bisa njupuk kanthi jarak sing dawa, nggawe dheweke luwih seneng karo mode Nemesis, dheweke bisa nyilem ing tim mungsuh, luwih kaya dalan. Kesulitan ing kene yaiku ngerti wektu sing bener kanggo nggawe switch lan duwe posisi sing apik. Mode Nemesis mung kira-kira pitung detik lan RamatTra ora duwe kemampuan gerakan, mula sampeyan kudu nyedhaki tim mungsuh sadurunge nggawe mode Nemesis kanggo nyedhaki.

Powerhouse sing ana

Ramattra

Nalika kabisan lan senjata Ramattra nggawe dheweke koyone banget, output karusakan ing mburi ngisor kanggo paling akeh tank. Nalika gegaman presisi dheweke bisa ngatasi karusakan headshot, mung ana jumlah cilik ing nembak awak. Vorteks ravenous nggawe lapangan sing nyuda mungsuh lan ngrusak mungsuh, nanging titik kasebut sithik banget, menehi pandangake saben liyane. Ing mode Nemesis, RamatTra ngrawat kerusakan luwih akeh karo pummel, nanging kemampuan iki isih ora bisa mbandhingake kaya bedhil reaper. Apike kanggo njupuk mungsuh utawa ngrampungake mungsuh sing asor, nanging sampeyan ora bakal bisa kanthi cepet pamuter mungsuh kanthi ramattra.

Amathi

RamatTra duwe kemampuan utama sing menarik, ngrusak. Kemampuan nempatake Ramattra ing mode Nemesis lan nggawe lapangan ngubengi dheweke sing ngrusak mungsuh Overte. Bidang iki ngrusak jumlah karusakan sing apik, nanging gimik yaiku sing menarik kanggo digunakake. Kemampuan paling utama duwe limang wektu kaping pindho ing ndhuwur, nanging anggere ana ing lapangan lan ngrusak, wektu ora obah. Tegese, anggere sampeyan bisa tetep cedhak karo mungsuh lan ora mati, kemampuan utama terus. Sing nggawe migunani kanggo lengkap ing gelut tim, lan ora liya. Bisa digunakake kanggo miwiti nyilem, nanging wiwit RamatTra ora duwe kemampuan gerakan, sampeyan kudu ngarep-arep manawa tim mungsuh ora weruh sampeyan lagi mlaku-mlaku.

Tips liyane

  • Blok Ramattra kanthi signifikan nyuda jumlah karusakan sing ditindakake lan tahan wektu sing cukup dawa, nanging sampeyan kudu njaga tim mungsuh ing ngarepe sampeyan.
  • Nalika Ramattra’s Pummel nuduhake jeblugan energi sing metu saka tangane, jangkoan isih ora luwih saka sawetara Melee.
  • Vorteks ravenous uga narik swara menyang lemah, sing bisa migunani marang karakter mabur, yen diselehake kanthi bener.
  • Mode Nemesis sauntara, dadi sampeyan kudu duwe rencana metu yen sampeyan ora bakal menang perang sadurunge rampung.

2 Streimatch 2 Permintaan Ramattra Nerf minangka Duels Ultimate Dadi “Kontung Staring”

Ramattra Ultimate Duel ing Overwatch 2

Hiburan Blizzard

2 Streamchs nyepesi pangembang kanggo nindakake babagan Ultimate Ramattra minangka Duels antarane rong tank dadi kontes sing dawa banget.

Tunggu overwatch 2 Mid-Seople 2 isih dijadwalake mengko ing wulan iki, nanging pemain ngarep-arep manawa Ramattra nampa sawetara nerf amarga dadi materi alon-alon dadi nalika loro tim nggunakake dheweke.

Ultimate Ramattration, amathiilation, ora kaya kemampuan liyane ing overwatch amarga bisa tahan tanpa wates sajrone nyerang paling ora siji mungsuh.

Artikel terus sawise ad

Digabungake karo kemampuane RamatTra kanggo ngalangi lan kurang kerusakan nalika ing wangun Nemesis, pemain wis nemokake manawa nalika loro tangki ketemu, asil kasebut ora bisa dingerteni.

Artikel terus sawise ad

Duels Ramattri Ultimate ngrusak pertandhingan 2 pertandhingan

Sajrone pertandhingan anyar, twitch streamg lan Jay3 ana ing tim sing beda-beda sing main rute 66 kanthi mantan ngontrol Ramattra.

Minangka streamer kasebut nglawan checkpoint akhir, loro-lorone tim ngaktifake RamatTra sing risimates, nyebabake stalemate ing antarane loro tank.

Artikel terus sawise ad

Kanthi loro pemain Ramattra tetep mblokir nalika ngrusak aktif, ora ana pemain bakal mati, sing mung nesu karo Jay3.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech

“Apa f ** k arep? Sampeyan mung duwe kontes sing tahan!”Dheweke nangis. “Blizzard, ndandani game sampeyan!”

Malah pemain liyane ing Lobi tuwuh jomblo kanthi ujar manawa “ora seneng game iki.”

Artikel terus sawise ad

Pungkasane, tim Emongg bisa nggayuh, nanging mung sawise sawetara menit amarga aktif karo tangki kanthi nangkep kanthi ngalangi.

Artikel terus sawise ad

Nganti saiki, Blizzard durung nyatakake rencana kanggo Nerf utawa ngganti RamatTra, nanging masalah utami katon saka pemain sing ora bisa ditindakake nalika ana ing bentuk nemesis.

Kita kudu ngenteni lan ndeleng manawa devs duwe rencana ing papan amarga kita bakal nyedhaki patch sabanjure lan potensial sanajan musim 3.