Overwatch 2: crossplayplay and cross-progress nerangake | UwalGame, yaiku Crossplim 2 overwatch 2? PC, Xbox, PS4, PS4 & Link Sw Switch Diterangake | Kaping radio

Yaiku crossplay? Main liwat Xbox, PS4, PS5, PC & SWIT

Kanggo sawetara pemain PC sampeyan, mikir manawa muter kompetitif marang pemain konsol bakal cepet sampeyan platinum pangkat: Ora bakal, crosspay ora mungkin ing mode kompetitif.

Sampeyan bisa muter overwatch 2 karo kanca ing sistem sing beda? Ing kene, sampeyan bakal ngerti carane nggunakake fitur crossplay 2 overwatch lan cara kemajuan saka siji sistem menyang karya liyane.

Overwatch 2 dirilis ing pungkasan taun 2022, lan cepet-cepet milih pemain ing saindenging jagad. Multiplayer online cocog kanggo muter karo kanca-kanca, nanging yen sampeyan wis ngobrol ing sistem sing beda, bisa entuk angel.

Overwatch asli ora ndhukung crossplay antarane PC lan konsol kanggo wektu sing suwe, lan penggemar ora kepengin weruh kepiye Blizzard bakal ngetrapake fitur iki ing overwatch 2. .

Miturut cara, muter overwatch 2 minangka cara sing luwih apik karo peralatan sing bener! Priksa iki, lan sampeyan bakal nemokake kabeh sing dibutuhake kanggo persiyapan game sing pas.

Dhukungan Crossplay & Cross-Progress

Cerita cekak: Ya, overwatch 2 duwe crossplay & cross-progress. Nanging, ana uga akeh penggemar sing bakal kuciwa kanthi cara Blizzard ngetrapake fitur kasebut.

Penggemar bisa Muter overwatch 2 karo kanca-kanca ing platform sing beda. Nanging iki uga ing endi panemu pamisah. Sawetara penggemar luwih seneng duwe fitur iki ing overwatch 2, nanging setengah liyane saya nesu babagan carane ora adil sing nggawe game kasebut.

Mesthi, KBM pemain duwe kauntungan kanggo ngarahake, amarga luwih angel kanggo tliti kanthi tliti kanthi bungah. Iku sejatine ngapa Blizzard ngewangi para pemain konsol ing versi overwatch asli.

Blizzard wis nggawe rong kolam pamuter, siji kanggo konsol lan siji kanggo pemain PC. Tegese yen pamuter konsol kanthi acak gabung karo game, mula bakal dilebokake ing kolam player konsol lan Tujuane bakal diaktifake. Nanging, yen ana paling ora siji pamuter PC ing pesta sing padha karo pemain konsol liyane, mula bakal dilebokake ing kolam renang pamuter lan target bakal dipatèni, sing tegese Pemain Konsol bisa duwe kekurangan sing cukup gedhe marang pemain KBM.

Kanggo sawetara pemain PC sampeyan, mikir manawa muter kompetitif marang pemain konsol bakal cepet sampeyan platinum pangkat: .

Overwatch 2 Kemajuan Cross: Cara mindhah data ing antarane platform

Overwatch 2 ora ndhukung cross-kemajuan .Akun Net. Iki uga tegese sampeyan bisa nransfer kabeh koleksi sampeyan saka akun overwatch 1 kanggo overwatch 2. Preduli platform, kanggo muter overwatch 2, ., Nalika kabeh kulit, kosmetik lan tingkat digawa dening salah sawijining akun kasebut.

.Akun net Tandha Sinkronisasi Progress ing kabeh konsol, apa sampeyan lagi main ing PlayStation, Nintendo Switch utawa Xbox.

Artikel iki ngemot link afiliasi sing ditandhani karo [simbol blanja]. Link iki bisa nyedhiyakake komisi cilik kanggo kita ing kahanan tartamtu. .

Yaiku crossplay? Main liwat Xbox, PS4, PS5, PC & SWIT

Saiki overwatch 2 dadi kasunyatan (lan overwatch 1 wis mati), para penggemar anyar lan ora bakal ngerti apa dhukungan crossplay, sing bakal ngidini para pemain bisa bersaing.

Ing umur ing ngendi kolam pameran dipérang ing PC, Xbox siji, PS4, Nintendo Switch, PS5-aliran platform ing ndhuwur, platform platform ing Game Online. Judhul kasebut, mesthine, nggawe akeh klompok kanca kanggo gabung lan main bebarengan.

!

Yaiku crossplay?

Ya, Overwatch 2 bakal ndhukung crossplay. .

Para pangembang ujar ing situs web resmi, “obah gratis kanggo overwatch 2, bebarengan karo platform cross kanthi cross-progress, tegese sapa wae bisa ngakses game, gratis, sing kita seneng banget Babagan.”

Sampeyan bakal ngerti manawa pangembang uga nyebutake salib-prosesan ing kana, fitur sing bakal ngidini sampeyan mlumpat ing antarane konsol / platform nalika njaga kabeh kemajuan. Piece liyane saka omah, yaiku.

  • Mode overwatch 2 – Nalika isi pve teka?
  • – Aja lali
  • Iku overwatch 2 mudhun? Priksa Status Server
  • Prestasi
  • Overwatch 2 karakter
  • Overwatch 2 junker ratu – Sinau kabeh babagan dheweke

Kanthi ngetik rincian, sampeyan setuju karo Sarat lan Ketentuan lan Kebijakan Privasi Kita. Sampeyan bisa langganan kapan wae.

Cara muter overwatch 2 kanthi crossplek

Kita durung duwe kesempatan kanggo muter overwatch 2, mula kita ora bisa ngomong apa crossplay bakal diaktifake kanthi otomatis. Kanthi sawetara game, sampeyan kudu aktif yen sampeyan pengin nggunakake fitur crosspirp.

Nalika game overwatch pisanan wis nambah crossplay, para pangembang nuduhake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo ngaktifake – sampeyan biasane kudu nggawe perang..

  • Kepala menyang Peperangan.net
  • Sawise ana, gawe akun gratis (utawa mlebu menyang akun sing ana)
  • Kepala menyang Setelan akun yen wis digawe
  • Sampeyan bakal bisa ndeleng bagean “Sambungan” lan saka kene, sampeyan bakal bisa ndeleng pilihan kanggo nyambungake konsol sampeyan

Saiki ora ana cara, sampeyan kudu ngubungake game konsol menyang perang.Akun net lan nglakoni, tututi langkah-langkah iki:

  • Muat game ing konsol sampeyan lan nggawe dalan menyang layar sambutan
  • Ing kene sampeyan bakal bisa ndeleng kode alfa angka lan kode QR
  • .COM / Link Yen sampeyan nggunakake kode angka utawa mindhai QR Code saka ponsel sampeyan
  • .Akun net kanggo konfirmasi sambungan kasebut
  • !

Perlu ditemokake ing kene sanajan sampeyan ora ngrancang nggunakake crossplay, sampeyan isih kudu nyiyapake peperangan.Akun net kanggo muter kajaba sampeyan ing PC, sing sampeyan bakal wis rampung.

Dadi, apa wae console sing sampeyan lakoni, kalebu generasi PlayStation lan Xbox paling anyar, sampeyan bakal bisa muter overwatch 2 karo sapa wae sing disenengi. Kaping apik!

Tindakake wektu radio ing Twitter kanggo kabeh wawasan paling anyar. Utawa yen sampeyan nggoleki apa sing bakal ditonton, deleng Pandhuan TV.

Dolan maring jadwal release video kita kanggo game mbesuk ing konsol. Swing dening hub kita kanggo game lan berita teknologi liyane.

Jeksa Agung bisa ngetokake radio jaman Majalah Majalah saiki – langganan saiki lan entuk 12 masalah sabanjure mung £ 1. Kanggo luwih akeh saka bintang paling gedhe ing TV, ngrungokake wektu radio Times Podcast karo Jane Garvey.