Overwatch 2: Apa sing anyar lan beda karo urutan? Kèndêl ingsun | Pusat Windows, 13 Beda paling gedhe ing antarane overwatch 2 lan overwatch

13 prabédan paling gedhe antarane overwatch 2 lan overwatch

Misi pahlawan

Overwatch 2: Apa sing anyar lan beda karo urutan?

Penasaran babagan apa sing ditrapake 2 yaiku kabeh dibandhingake karo game asli? Mangkene apa sing sampeyan kudu ngerti.

(Kredit gambar: Blizzard aktif)

? Sing dadi pitakonan sing ora ana kaetung ing komunitas game wis takon wiwit taun 2019, minangka pilihan Blizzard kanggo posisi minangka sekuel menyang game asli tinimbang nganyari akeh. Saiki overwatch 2 yaiku dina adoh saka ngeculake, akeh sing durung ngerti apa sing ndadekake anyar lan beda dibandhingake karo game asli.

Yen sampeyan bingung babagan game, aja kuwatir – kita wis nyiapake pandhuan cepet lan prasaja sing bakal cepet-cepet sampeyan kudu ngerti babagan overwatch 2, kalebu apa sing ditambahake ing pengalaman overwatch, kepiye carane Iki ngganti, lan rincian babagan apa sing bakal teka.

?

Overwatch 2 dudu sekuel ing pangerten tradisional, sanajan ana sing mbantah manawa ngrasa siji amarga kepiye owah-owahan sing digawe. Intine overwatch pungkasane padha ing overwatch 2 – Game kasebut minangka penembak sing fokus ing rekan mekanika penembake lan blizzard duwe redus kabeh struktur kanggo nambah aliran urutane critane game, nggawe Game kasebut luwih nyenengake kanggo pamirsa modern, lan mbusak alangan kanggo mlebu.

Owah-owahan paling gedhe iku bisa uga para pangembang wis nggawe format kaping 6v6 overwatch ing overwatch 2, mbusak siji pahlawan sing asring dielih babagan kakehan penggemar kaya manuk-alihan. Kajaba iku, Kemampuan Akeh lan Kemampuan Stun wis suda ing papan kanggo nggawe urutane critane game-kanggo-wektu kurang frustasi lan luwih nyenengake. Owah-owahan kasebut, bebarengan karo sawetara pahlawan sing signifikan lan mundur saka karakter sing bisa dimainake kanthi format anyar iki, nggawe overwatch 2 pengalaman sing luwih cepet lan luwih aktif tinimbang sing asli. .

Game kasebut uga kanggo muter-muter, nggawe mlumpat kanggo ndeleng apa sing luwih gampang tinimbang luwih gampang tinimbang sadurunge. Soko penting kanggo dicathet babagan iki yaiku kabeh pemain entuk daptar tugas overwatch asli uga Sojourance lan ratu sing ora nate mainake game asli kudu ngrampungake proses tutorial Blizzard sing dawa nelpon “pangguna pertama Pengalaman “kanggo ngakses kabeh (kelompok karo kanca-kanca sementara mbusak watesan).

Kajaba iku, Blizzard uga wis setya kanggo jadwal release konten musiman kanthi overwatch 2, para pemain sing janji manawa pahlawan anyar, peta, utawa mode game bakal metu ing wiwitan saben musim nem saben minggu. Pahlawan Anyar, Kaya Kiriko-Slinging Kiriko Kiriko Kunaiam kanthi khusus ing saben musim, tegese penggemar bisa nyana karakter sing bisa dimainake anyar kanggo teka saben nem wulan. Saben musim bakal dilengkapi 80-unding perang, sing ngganti sistem kothak tuwa sing padha karo sing padha karo sing padha karo sing dikarepake ing game Fortnite lan Apex. Peperangan kasebut bakal nampilake macem-macem Ganjaran kosmetik (kalebu kulit mitos sing disesuaikan), lan terus maju uga minangka cara utama kanggo mbukak kunci pahlawan anyar.

Overwatch Battle Pass bakal dipadhangi ing antarane rong trek hadiah. Trek Gratis-Play nawakake Ganjaran lan Akses menyang Pahlawan Anyar Musim ing Tier 55 Yen ana siji, dene trek Premium $ 10 menehi pemain ing Partai kanggo entuk Pahlawan sing ditambahake Musim iki (uga nyedhiyakake tambahan 20% XP kanggo musim sing aktif).

Kemajuan liwat Peperangan Pass mbutuhake XP, sing sampeyan entuk kanthi lengkap kanthi ngrampungake pertukaran saben dina, minggu, musiman, lan umur gamelan. Tantangan kasebut cukup sederhana lan langsung kanggo sing paling akeh, lan saben dina lan saben dina – sing menehi XP paling akeh kanthi margin sing akeh – pancen umum kanggo main pahlawan khusus. Rampung wis menehi penghargaan sampeyan bakal entuk dhuwit recehan sing bisa digunakake ing toko anyar 2 overwatch, sing nawakake stocking kulit, sing dadi kreta, lan kosmetik liyane. Dhuwit recehan overwatch uga bisa dituku nganggo dhuwit kanthi tingkat 100 saben dolar sing dihabiskan.

. Sampeyan uga bisa nggunakake dhuwit recehan overwatch kanggo tuku pahlawan anyar saka musim sadurunge ing toko, yaiku ing endi Blizzard ujar yen bakal dirilis ing pungkasan lan perang sing ditampilake ora bisa diakses maneh. Utawa, sampeyan uga bakal bisa ndarbeni pahlawan sing luwih lawas 2 overwatch kanthi ngrampungake tantangan khusus.

Overwatch 2 pve lan kampanye

Overwatch 2 uga bakal nampa JAMINAN Kampanye lan Kampanye Kampanye ing mangsa ngarep. Dheweke wiwit diluncurake ing jejere PVP, nanging Blizzard milih ngeculake Sisih Multiplayer Game pisanan supaya para pemain bakal bisa nyenengake. Saiki, para pangembang wis ujar manawa pve overwatch 2 bakal dibebasake ing sawetara titik ing 2023.

Kampanye Langsung Langsung 2 bakal kalebu narasi sing ana, lengkap karo potongan potongan, dialog, lan liya-liyane. Pemain uga bakal bisa main minangka pahlawan ikonik kaya Lucio lan Reinhardt liwat macem-macem misi lan tingkat, lan bakal duwe kemampuan kanggo nggawe karakter luwih kuat lan efektif karo buffs lan upgrade. Ora jelas apa-apa utawa konten PVE bakal dibayar kanthi gratis utawa mbayar saiki, nanging nalika overwatch 2 umume diumumake, Blizzard nggawe swara kaya sing mbutuhake tuku tuku.

Overwatch 2 diluncurake ing Xbox Series X | S, PS5, PS4, PC, lan Nintendo Lempa tanggal 4 Oktober 2022. Penembak Xbox paling apik kasedhiya, lan amarga gratis kanggo-muter, ora ana regane kanggo mriksa. Utawa, para pemain bisa tuku overwatch 2: Pack tontonan sing nyedhiyakake pass premium premium 1 musim, 2,000 dhuwit recehan sing gedhe, lan bundle kulit legendaris unik.

Overwatch 2: Paket tulis

$ 40 overwatch 2: Paket tulisan sing nawakake macem-macem keuntungan sing ngidini supaya bisa entuk akses dijamin kanggo trek sing unik, Mbukak kunci dhuwit sing unik, menehi sawetara dhuwit kanggo nggunakake nalika overwatch 2 diluncurake, lan liya-liyane.

Entuk Newsletter Central Windows

Kabeh warta, ulasan, lan pandhuan paling anyar kanggo Windows lan Xbox Diehards.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Brendan Lowry

Brendan Lowry minangka Windows Pusat Writer lan Universitas Oakland Lulusan kanthi semangat sing kobong kanggo game video, mula dheweke dadi penggemar sing nyenengake wiwit bocah. Sampeyan bakal nemokake dheweke nindakake ulasan, editorial, lan jangkoan umum ing kabeh Xbox lan PC. Tindakake wong ing Twitter.

13 prabédan paling gedhe antarane overwatch 2 lan overwatch

Mangkene kabeh cara sing beda-beda sing bisa ningkatake Blizzard.

Dikirim dening Ravi Sinha | Tanggal 19, Mar. 2021

13 prabédan paling gedhe antarane overwatch 2 lan overwatch

B lifzzard Entertainment duwe sawetara game sing cukup gedhe lan Overwatch 2 . Ing pangembangan kanggo Xbox One, PS4, PC lan Nintendo Switch, samesthine bakal ngeculake ing taun ngarep. Apa bedane kunci lan dandan antarane urutan lan Overwatch 1? Ayo nyorot sawetara ing kene, sanajan sawetara nganyari Overwatch 2 uga bakal kasedhiya kanggo Overwatch 1 pamilik.

Kampanye crita

Bentenane paling gedhe ing antarane rong game kasebut yaiku Sequel nawakake kampanye crita sing tepat. Iki ndeleng kru overwatch bebarengan karo pasuryan sing akrab lan anyar nalika padha nggawe sektor battor ing saindenging jagad. Kabeh misi critane, diarani “pengalaman crita”, yaiku Co-op lan mangkono, saengga bisa nampilake roster roster kanggo saben misi. Contone, ing Misi Mission Rio Janeiro, kita ndeleng Lucio nggarap Mei, Reinhardt lan tracer kanggo ngrusak kapal prentah sektor null. Sadawane dalan, pahlawan liyane kaya gema katon ngutangi pitulung lan pemain uga bisa nggunakake barang-barang penyembuhan lan turret sajrone gelut. Overwatch 1 karo dialog lan cinematika sing apik banget.

Post-kelingan crita

overwatch 2

Nalika blizzard ngumumake trailer pisanan kanggo Overwatch 2, Ana pirang-pirang kebingungan. Napa mung ana papat anggota ing tim sing wis dibayar? Napa sektor bathi, sadurunge katon ing Uprising, saiki ancaman? Napa tracer katon Brigitte kanggo pisanan? Cepet cepet ing bagean crita ing situs web resmi nyedhiyakake garis acara sing atos. Crita kasebut sejatine kedadeyan sawise kelingan sinematik sing ndeleng Winston njupuk band maneh. Iki nuduhake yen Overwatch 1 njupuk sawise, utawa paling ora sithik sejajar, . Nalika iki nggawe kabeh jinis pitakon – kaya kapan ana mccree ngluwari Echo – bakal njelajah babagan overwatch modern.

Misi pahlawan

Overwatch 2

Konten Pve ing Game ing Game minangka Misi Pahlawan. Iki minangka misi sing bisa digunakake maneh ing “skenario sing wis ganti” ing saindenging jagad. Ing Blizzconline 2021, tim pangembangan nyatakake yen bakal ana atusan misi pahlawan sing beda karo tujuan sing beda, jinis mungsuh lan “cahya” kanggo pengalaman. Iki ngendi sampeyan bakal mbukak karakter lan eksperimen karo macem-macem jinis kanggo ndeleng apa sing paling efektif kanggo sampeyan.

Map bali karo rute anyar

Overwatch 2_03

Siji cara kanggo nggawe misi pahlawan rumangsa seger yaiku nggawa motor bebarengan Overwatch 1 lan nambah rute anyar. Contone, nalika ngliwati baris raja, bisa uga mbukak menyang bagean anyar sing ora ana ing game asli. Pemain trailer gamelan 2019 2019 ngladeni musuh ing reruntuhan Ilsios, kepungkur priksa pisanan ing rute 66 (ing endi garasi wis dirampungake) lan ing jembatan ing Eichenwalde.

Cuaca dinamis

Overwatch - cuaca dinamis

Misi Pahlawan uga bisa nyampurake gamelan kanthi jumlah cuaca sing dinamis. Sawetara misi bisa lunga saka cuaca sing tentrem dadi saltstorms lan petir, lan uga wiwit awan. Iki uga tegese kanggo mempengaruhi pilihan game, kaya nggunakake panah sonik Hanzo utawa infrasight Widowmaker kanggo ndeleng kahanan cuaca Harsh lan entuk tetes mungsuh.

Unit mungsuh anyar

Wiwit taun 2019, tim pangembangan wis digunakake kanggo nambah jinis mungsuh liyane ing kampanye kasebut. Slicers saka pemberontakan pemberontak nanging skirir saiki jumpers sing bisa mabur lan njupuk posisi sing beda. Sampeyan uga bisa nemoni para mungsuh Elit sing seneng karo Grengs sing luwih akeh ngrusak lan cepet nyusup para pemain kanggo nyusup, bebarengan karo mungsuh sing abot kaya Behemoth lan Artille. Ana uga Puller sing bakal nembak telung orbs sing nggawa pamuter sing cedhak karo dheweke, diikuti karo Impul lan langsung mudhun (kajaba kanca-kancane mandheg, yaiku).

Pve Talent

Overwatch 2 tracer

Nalika sampeyan ngrampungake pengalaman lan misi pahlawan, sampeyan bakal level karakter lan entuk nilai bakat. Saben pahlawan duwe telung bakat telu – contone, duwe crusader, Juggernaut lan wit Guardian. Ing wit crusader, sampeyan bakal duwe bakat kaya Boon Barrier sing nambani dheweke kanthi persentase kesehatan nalika kesehatan Shield yaiku 50 persen utawa ngisor. Junkrat duwe demolitionis, tinkerer lan wit sampah sing terakhir nyedhiyakake kemampuan sing nyebabake regenerasi kesehatan ing multi-mateni.

Conto liyane kalebu lapangan biotik prajurit prajurit karo dheweke lan ngalahake mungsuh sing cedhak banget utawa melasi ngasilake skuad saka kadohan lan liwat tembok. Saben bakat uga bisa direncanakake kanggo nyedhiyakake mupangat liyane. Mesthi, Pve lan PvP Progress Ditahan Dadi Sampeyan Dadi Sampeyan Ora Bakal Ndeleng Kabeh Talents Iki ing Plancongan utawa Cepet Cepet. Aja ngomong yen ora bisa mayem.

Overwatch 2

Kanggo PVP, Blizzard saiki eksprimen karo pasif, nyedhiyakake bonus menyang pahlawan sing beda-beda gumantung saka peran kasebut. Pahlawan DPS bakal mindhah luwih cepet nalika tank bakal duwe pengurangan bali lan nampa biaya sing paling tuwa yen wis rusak. Dhukungan Pahlawan bakal duwe regenerasi kesehatan pasif nalika sawetara detik tanpa ngrusak, nyedhiyakake saling mandhiri kanggo karakter kaya Zenyatta lan ana.

Pangowahan Peran Tank

Overwatch 2_04

Tank uga bisa ndeleng sawetara eksperimen, kanthi pangembang kepengin transisi menyang pahlawan jinis brawler. Iki diwartakake karo Reinhardt sing bakal duwe rong biaya firestrike, bisa nyolong nalika ngisi daya lan malah kemampuan kanggo mbatalake biaya. Nalika iki, bebarengan karo pasif, bisa goyangake carane PVP saiki PVP, mula sampeyan wis nandheske manawa owah-owahan kasebut “isih dadi rapet” lan ora bisa ditindakake utawa ora bisa ditindakake ing game pungkasan.

Dandan visual

Overwatch 2

Ing babagan visual, Overwatch 2 bakal nyedhiyakake langkah sing cukup gedhe kanggo asline. Bebarengan karo cuaca sing wis diwasa lan peta sing luwih gedhe kanthi luwih akeh, ana shaders anyar lan lampu sing apik. Dandan liyane kanggo efek partikel, kabut lan kain uga ditambahake. Saben pahlawan uga nampa tampilan anyar, sing Overwatch 1 Pemain bakal ngakses, nanging perbaikan visual sing luwih gedhe bakal teka ing jaman asli mengko yen loro game loro bisa nggabungake.

Nganyari swara

Overwatch 2_05

Kanggo mbantu nggodhok pertempuran, efek swara uga ndeleng sawetara nganyari. Gun lan Melee Swara luwih akeh “marem” lan sistem reverb anyar konvolusi anyar njamin swara pangowahan gumantung saka lingkungane. Dadi, yen sampeyan lagi metu ing bedhil Hell, Reaper Hellfire Hellfire bakal muni kanthi normal nanging ing trowongan, sampeyan bisa ngrungokake nembak kasebut nyuarakake ing saindenging.

Mode Pvp anyar, pipa lan peta anyar

Overwatch 2

Overwatch 2 bakal duwe peta, pahlawan anyar lan mode sing uga bisa diakses Overwatch 1 pemain. Peta anyar kalebu Toronto, Monte Carlo, Roma, Gothenburg, lan New York nalika pahlawan kaya sing ngrusak, bakal ditambahake nalika karusakan. Mode PVP paling anyar yaiku nyurung pemain sing berat kanggo ngontrol lan nyurung robot menyang dhasar sisih lawan. Tim sing nyurung paling adoh ing pertandhingan kasebut lan kanthi mangkono, katon kanggo gaya objektif sing luwih akeh dinamis.

Mode serangan serangan

Overwatch 2_06

Assault aka 2cp ora bakal bali kanggo play kompetitif (lan bisa uga ora cepet main). Dene direktur Jeff Kaplan ngonfirmasi manawa peta isih kasedhiya ing urutan ing sawetara bentuk, mode kasebut dhewe bakal ilang. Lan kabeh peta ing pembangunan, ora ana sing adhedhasar seruult. Kanggo sing wis berjuang pirang-pirang taun kanthi warung tanpa wates lan game kompetitif sing apik banget, iki minangka warta sing apik. .