Operator Operator Modern 2 Dhaptar lan Skins (2022), kabeh karakter ing Telpon Perang Modern Modern Warfare 2 (2022) Kampanye

Kabeh karakter ing Telpon Perang Modern Warfare 2 (2022) Kampanye

Tau kepingin weruh sapa karakter pamuter nyata ing COD MW2 anyar? Uga gabung karo kita yen kita crita babagan sabun lan gaz.

Kabeh operator ing perang modern 2 lan Warzone 2 – Dhaptar Karakter (2022)

Dhaptar Operator Modern Moder Warfare

Ing kaca iki, sampeyan bisa nemokake Kabeh operator sing bisa dimainake sing kasedhiya ing Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) lan warzone 2. Aktivitas dikonfirmasi manawa kabeh operator sing mbukak ing perang modern 2 uga bakal bisa dimainake kanthi tugas: Warzone 2 Nalika ngluncurake mengko taun iki.

Telpon Perang Modern Modern 2 nampilake ngasilake Operator Ikon Tugas 141, lan luwih akeh operator sing bali saka perang modern 2019.

Karakter utama kanggo perang modern modern 2 minangka anggota utama tenaga tugas 141, kalebu “Riley, Gaz, lan Kolonel Alejandro Vargas saka pasukan khusus Mexico.

Ing Operator Warfare Modern Modern 2 dadi rong fraksi: Kortac lan SpectGru. Fragance iki minangka jeneng tim ing mode game basis Multiplayer.

Priksa dhaptar lengkap karakter daptar tugas ing ngisor iki, lan klik operator kanggo ndeleng dhaptar kulit, informasi babagan cara mbukak kunci, lan liya-liyane. Lan aja lali: senjata utama yaiku tim.

Sapa sing dadi 3 operator modern cod modern?

Warfare Modern 2. Lunches kanthi 25 operator playan sing unik, kalebu 2 MIL-SIM. Ayo dipikirake kabeh karakter operator sing bisa dimainake kanthi panggilan perang modern Warfare 2.

Dhaptar Operator Modern Modern 2 lan Kulit (2022):

Mangkene kabeh operator ing perang modern COD 2:

Kabeh karakter ing Telpon Perang Modern Warfare 2 (2022) Kampanye

Gambar sing nuduhake Kapten Rega saka Telpon Perang Modern Warfare

Pindhah Aside Vanguard: Perhatian wis ana ing entri sabanjure menyang telpon francais tugas. Perang modern 2, sekuel menyang perang modern modern wiwit taun 2019, wis urip karo pemain sing mlumpat menyang pamuter siji

Kanthi Pemain Reuniting Karo Tugas Tugas 141 kanggo nyegah bencana global liyane, ana pirang-pirang Karakter kampanye modern modern nggawe penampilan pertama ing waralaba.

Ing papan liya, priksa tanggal 2 Modern Warfare 2 tanggal Rilis, nalika pungkasane cedhak ing peluncuran sing cocog karo game. Kita uga wis entuk bedhil warzone sing paling apik, uga Ars Warzone sing paling apik luwih khusus.

Telpon saka Perang Modern Warfare Modern 2022 karakter kampanye

Sawise main liwat kampanye kasebut, ana akeh karakter sing katon ing pirang-pirang misi sing ditindakake ing saindenging jagad.

  • Kapten John Harga
  • Simon “Ghost” Riley
  • “Sabun” Mactivish
  • Kyle “Gaz” Garrick
  • Kolonel Alejandro Vargas
  • Rodolfo
  • Panglima Phillip Graves – pemilik perusahaan bayangan
  • Kepala Stasiun CIA Kate Laswell
  • Pangon umum
  • Nikolai
  • Farah Karim
  • Valeria Garza
  • Diego Salgado
  • Nunez

Nanggepi peran Kapten Harga bakal dadi Barry Sloane, sing nyilih kapten sas legendaris ing taun 2019 perang modern, nambah lapisan sing kapribadi karo francais.

Kadi saka regane, seneng karo hantu lan sabun uga bakal bali maneh ing Alejandro Vargas saka pasukan khusus Mexico. Apa ana anané vargas menehi katrangan babagan lokasi potensial kanggo crita siji pemain? Mung wektu bakal ngomong.

Sing kabeh ngerti babagan kampanye modern Warfare 2 (2022). Sawise ngerti luwih akeh, kita bakal nganyari artikel iki kanthi informasi paling anyar. Ing sawetoro wektu, priksa Warfare Modern Warfare Modhar 2 (2022) Hubungan paling anyar, desas-desus, lan intel.

Kanggo luwih akeh artikel kaya iki, priksa telpon saka PAGE 2 lan Pandhuan Modern.

Gfinity Esports didhukung dening para pamirsa. Yen sampeyan tuku liwat link ing situs iki, kita bisa entuk komisi afiliasi. Sinau luwih lengkap. ? Dolan maring stockinformer.co.UK / Simpenan.com.

Sapa sing dadi karakter pamuter ing panggilan tugas mw2?

Sapa sing dadi pemain pamuter ing panggilan tugas mw2? gambar tutup

Tau kepingin weruh sapa karakter pamuter nyata ing COD MW2 anyar? Uga gabung karo kita yen kita crita babagan sabun lan gaz.

Telpon Perang Modern Modern 2 minangka salah sawijining judhul sing paling apik saka francais. Iki umume amarga karakter lan misi apik ing MW2 lan crita kaping pirang-pirang game. Saben game fokus ing macem-macem kelompok, kabeh ana ing dalan makarov.

Ing remas perang modern 2, sampeyan nggunakake mayoritas game sing diputer minangka loro Kyle “Gaz” Garrick utawa Johnny “Sabun” Machnavish. Ya, sampeyan wis krungu sing bener. Ana 2 karakter utama sing bakal diputer kaya ing kampanye kasebut.

Sapa karakter pemain MW2?

Pamuter bakal dadi salah siji Kyle “Gaz” Garrick utawa Johnny “Sabun” Mactivish. Liwat 17 kampanye misi, sampeyan bakal pindhah menyang loro karakter.

Nalika crita kasebut ngliwati 2 squads sing beda saka tugas 141. Tugas Elite iki digawe mung 4 anggota, rega Kapten, Ghost, Gaz lan sabun.

Liwat misi, tim biasane dibagi dadi 2 klompok; Rega & Gaz lan Ghost & Sabun. Dadi, gumantung saka misi, sampeyan bakal muter minangka salah siji gaz utawa sabun, nalika rega utawa hantu sing ana ing sisih sampeyan. Pungkasane, ana misi sing ana ing tugas kabeh, sampeyan bakal muter minangka sinetron.

Sapa sing dadi karakter penting?

Crita utama MW2 Remaster nderek crita babagan Shadow Shadowforce lan Taskfforce 141 mburu pluru sing dicolong. Ing sadawane cara sampeyan bakal ketemu karo cast karakter sing dadi staples ing francais perang modern. Sanajan cast cilik, karakter kabeh duwe peran penting ing seri WAREFARE Modern.

Kaping pisanan, ana panggedhe, Laswell lan Shepard. Sanajan moral Shepard dadi tulis ing mburi crita, Laswell padhet lan dipercaya. Sabanjure munggah minangka mitra ing angkara, hantu lan rega. Iki minangka 2 karakter liyane sing sampeyan bakal mbuwang wektu, lan sampeyan bakal main minangka mitra loro karakter kasebut. Terakhir yaiku Alejandro, pimpinan pasukan khusus Meksiko. Dheweke uga bakal dadi bagean integral saka crita uga minangka sekutu sing larang regane.

Karakter iki ing MW2 Remastered minangka apik lan ngladeni peran sing gedhe banget ing narasi perang modern. Sayange, ora ana rencana kanggo memikat ulang game MIT liyane, mula iki bakal dadi rasa terakhir saka karakter iki. Nanging ing sisih sing cerah, dheweke dadi Operatives ing Multiplayer MW2.

Kanggo luwih akeh telpon kandungan tugas, kalebu pandhuan bebarengan lan Walkthroughs misi, tetep dirungokake kanggo eSports.gg!