Operasi Velvet Shell | Pelangi Six Wiki | Fandom, Operasi Velvet Shell | Seasons | Pelangi Tom Clancy S Tom Puluh Enem Ubisoft (US)

Operasi Velvet Shell | Seasons | Pelangi Tom Clancy S Tom Puluh Enem Ubisoft (US)

Pelangi Six Drege Luwih saka Tengene Taun 2. Entuk pengepungan kanthi akses awal kanggo 8 operator anyar, keuntungan VIP, lan DLC eksklusif karo Pelangi Tom Clancy Six Dinten 2 Pasang.

Operasi beludru

“Ing operasi beludru operasi, loro operator geo gabung karo pelangi tim kanggo ngrampungake kontrol” pesisir “. Dipuntedahaken setaun konten pasamuan, nganyari utama iki kanggo nambah panglipur pamuter kanthi antarmuka navigasi sing wis nganyari, pilihan kustomisasi lan liya-liyane.”
– Katrangan situs web resmi

Operasi beludru minangka ekspansi paling kaping lima kanggo dibebasake Pelangi Tom Clancy Six Drege, lan ekspansi pisanan taun loro. Ditambahake loro operator anyar saka Geo CTU lan pesisir peta. [1]

Secara resmi diumumake tanggal 19 Januari 2017 lan dibebasake tanggal 7 Februari 2017 kanggo taun loro musim semi. Kaya ekspansi liyane, kabeh konten bisa diakses seminggu kepungkur kanthi kepemilikan saka musim masing-masing.

Isi

Fitur []

  • Antarmuka navigasi sing nganyari
  • Tab anyar: “Omah” (Tantangan, Berita, Boosters) lan “Play”
  • Ikon ringkingan anyar
  • Rook elit Set

Ulasan GamePot Extlert

Operasi Velvet Shell | Seasons | Pelangi Tom Clancy Six Pengepungan | Ubisoft (US)

Ing operasi beludru, loro g.E.O. Operator gabung karo Pelangi Tim kanggo entuk kontrol “pesisir”. Dipuntedahaken setaun konten pasamuan, nganyari utama iki kanggo nambah panglipur pamuter kanthi antarmuka navigasi sing wis nganyari, pilihan kustomisasi lan liya-liyane.

Nonton trailer

2 operator anyar

Kanthi operasi beludru operasi, pelangi tim direkrut loro g.E.O.Paling apik: Mira lan Jackal.
Operator anyar langsung dikunci kanggo pamilik mangsa, Kanthi akses eksklusif sing diwenehake sajrone pitung dina. Kabeh pemain banjur bisa mbukak kunci operator kanthi kridit utawa R6 sawise periode eksklusif rampung.

Jackal

Senjata Utama

Senjata sekunder

Gadget

Kemampuan unik lan PlayStyle

Model eyenox III

Diilhami dening platform jupuk cepet FBI, Model Eyenox III digawe kanggo nawakake piranti ranging ponsel bisa ngidentifikasi lan nglacak sikil sikil kanthi nyata. Alat forensik iki digunakake kanggo nglacak sel teroris maneh ing komplek guwa sing didhelikake ing gunung Afghanistan. Dilengkapi Visi Komputer Lanjut, Eyenox ndeteksi rincian sing ora katon ing sikil sikil sikil lan distribusi bobot supaya sampeyan bisa ngenali lan baterei.

Mira

Senjata Utama

Senjata sekunder

Gadget

Kemampuan unik lan PlayStyle

Pangilon ireng

Álvarez teka karo ide kanggo pangilon ireng sajrone Operasi Biru Operasi, nalika dheweke kepeksa nambah ruangan gupuh ing kedutaan Spanyol ing Tel Aviv. Dheweke nggunakake pengalaman iki kanggo ngrancang kaca laminasi khusus, sing nalika oxyoCetylene bisa ngiringan pangilon siji arah ing tembok apa wae. Yen tekanan udara kasebut ngganggu, nanging kaca kasebut disuntik lan nggawe bukaan sing wani kanggo para pembela lan panyerang.

Pesisir

Pelangi tim ditimbali kanggo nglindhungi laut pesiza, Spanyol. Loro g.E.O.Operator paling migunani sing dipilih kanggo nyedhiyakake keahlian taktis unik kanggo unit kasebut. Dipasang ing pesisir ing pesisir Ibiza, mesthi liwat reruntuhan Balearic lan navigasi bar sing netralake kanggo netralake ancaman kasebut. Siap aliran aliran tempur sing diubengi kanthi cepet-cepet kanthi cepet nalika sampeyan njelajah swarga.

Peta Pantai anyar kasedhiya gratis kanggo kabeh pemain.

Jelajahi peta kasebut

Kulit senjata beludon

Ngrameke taun loro musim siji pelangi enem pengepungan kanthi papat tandha tandatangan tlaga tlaga anyar. Chupinazo, El Dorado, León Furioso lan Crossfader ramping ramping sing apik banget lan inspirasi warna-warni warna-warni Spanyol.

Elit

Mobilisasi kanggo rong pelangi enem pengepungan kanthi cicilan sabanjure sett elit. Garmenmerie Garmenmerie Rook Setel Gabung Keamanan Kanthi Tumbak Kevlar lan Helmet Bola Ikonis.

Saben pesawat kalebu seragam sing cocog lan headgear, operator, judhul operator, pesona operator, lan animasi kamenangan teken. Jelajahi aspek sejarah sing unik kanthi paket khusus iki sing disesuaikan karo operator iki.

Taun loro pass

Pelangi Six Drege Luwih saka Tengene Taun 2. Entuk pengepungan kanthi akses awal kanggo 8 operator anyar, keuntungan VIP, lan DLC eksklusif karo Pelangi Tom Clancy Six Dinten 2 Pasang.

Dolan maring saluran sosial liyane

Inggris

Studios

Platform

Mitra

© 2015 Entertainment Ubisoft. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Tom Clancy, Pelangi Six, Ikon Prajurit, Ubisoft lan Logo Ubisoft kadaptar utawa tandha tandha hiburan Ubisoft ing Ubisoft Entertainment ing U.S. lan / utawa negara liya. Microsoft, Xbox Sphere Mark, Logo Series X, Logo Serion, Logo X | SO logo, Xbox Series X, Xbox Serion S, lan Xbox Series X | Sindle Merek dagang perusahaan Microsoft saka Microsoft. “Logo PlayStation”, “Playstation”, “Logo PS5” lan “Logo PS4” minangka merek dagang utawa merek dagang pangguna utawa merek dagang saka Sony Interactive Inc.