Openra – Strategi Stratis Klasik Game dibangun kanggo jaman modern, Top 10 game Mitorion RTS Miterbit Mitorium Mrts Game (ditingkat sing paling nyenengake) | Tukang game mutusake

Tukang game mutusake

Sanajan ngembangake undhang-undhang Perang 2 (Aka Undhang-undhang) lan iki bisa uga menarik C & C sing apik banget kaya RTS amarga aku wis main ing Multiplayer.

Tandha abang, printah & Conquer, dune 2000, dibangun maneh kanggo jaman modern.

Minggu liyane, playest liyane! Owah-owahan misuwur kalebu:

  • Nambah Misi Tandha Red New “Soviet13b”
  • Server khusus sing tetep ora ngidini peta kanthi skrip Lua supaya bisa diputer
  • Ndandani pesawat langka visual jitter nalika setir
  • Ndandani peta importer nabrak nalika nyoba ngowahi peta kanthi jubin kaset
  • Ndandani kabar kekuwatan sing murah ora bakal diputer

Kanggo informasi luwih lengkap, waca Change Change Change.

Lan mesthi Tiberian Dawn HD buktest bisa didownload ing kene. Kanggo informasi luwih lengkap, ndeleng woro-woro playest-20230801 asli.

Ing upaya nyurung rilis cepet sing diwenehake kanthi semangat kabeh wong kanggo main game lan nglaporake masalah sing sampeyan temokake ing komentar ing ngisor iki, ing Forum, utawa GitDub. Mulan sing apik ing paprangan, komando!

Nalika musim panas wis kebak, kita bungah bisa nyepak seri playest kanggo mbebasake OpenRA sing bakal teka! Wektu iki, kabeh babagan reresik spring: bugs bodis, ngetrapake fitur sing dijaluk minor, lan nyiapake dhuwit luwih gedhe. Nanging ora wedi! Kita isih duwe sekumpulan barang sing adhem dijamin mung kanggo sampeyan! Tanpa luwih ado, kene sawetara owah-owahan sing bisa ditemokake ing Playest 20230801:

  • Ditambahake Misi OPS Covert Anyar kanggo Tiberian Dawn: “notifikasi mecah” lan “corak nasib”
  • Nambah misi tandha abang anyar “Allies10B” lan “Soviet13a” lan misi counter-mogok “Mousetrap”
  • Ndandani pirang-pirang pelette sing bisa digunakake lan mulihake kemampuan kanggo milih warna pamuter sing luwih peteng
  • Ngenalake installer aset modul sing ngidini instalasi aset klasik liwat uap utawa app EA
  • Urutan urutan ulang maneh, kanthi signifikan ningkatake dhukungan modus pihak katelu

Kanggo informasi luwih lengkap ndeleng Change Change Change Change.

Lan sadurunge kita mbungkus, kita bakal nyebutake manawa release iki ngemot kemajuan sing penting kanggo dhukungan C & C Remastered, kalebu kompatibiled karo app EA anyar. “Tiberian Dawn HD” Playest minangka rilis sing kapisah lan bisa didownload ing kene. Pratinjau iki Multiplayer-kompatibel karo 20230801 MAINT. Nanging, elinga yen kinerja, panggunaan memori lan wektu loading durung dioptimalake. Koleksi C & C Remastered kudu dipasang liwat uap utawa app EA, lan yen sampeyan nggunakake MACOS utawa Linux The Proyek Readme nyedhiyakake pandhuan instalasi rinci.

Tetep dirungokake luwih lengkap lan kudu melu ing playest. . Seneng Musim Panas Musim Panas karo Openra!

[Top 10] RTS Militeri Modern Game Game (ditingkat sing paling nyenengake)

Dening: Oleksiy b.

Intensitas, Pertempuran Pertukaran, bebarengan karo kepemimpinan sing adhem, adhem lan diitung, lan ing pungkasan, yaiku rasa kamenangan marang rintangan sing akeh banget. Iku apik banget kanggo sampeyan? Yen mangkono, sampeyan bisa uga kasengsem ing judhul strategi alam bébas sing bisa mbantu sampeyan mateni sawetara akhir minggu, utawa bisa uga wulan!

Kanggo njaga dhaptar iki kanthi resik, kita bakal fokus ing judhul sing nampilake teknologi militer pas-WWI lan aja nganti nyandhet banget menyang SCI-Fi.

10. Divisi baja 2

Divisi baja 2 bisa uga strategi strategi strategi temenan sistem sing paling apik, dipasang ing perubahan paling gedhe ing sisih wétan, Bagration Operasi 1944. Kanthi luwih saka 600 unit sing diowahi kanthi akurasi nyeri, kampanye sing dipasang kanthi akeh lan pirang-pirang game iki dadi pengalaman kapsul perang bonafide, – lan entuk proyek rampung kanthi sampurna.

Nggeser fokus saka perang Normandia kanggo operasi Bagation, Divisi baja 2 tandha judhul pertama ing Wargames saka Eugen System sing bisa diterbitake kanthi bebas saka Fokus Hiburan utawa Paradoks Interactive.

Gambar utama judhul Eugen yaiku kemampuan kanggo mbangun dek unit, lan ngerti kepiye ngumpul divisi kanthi strategis kurang saka kauntungan lan luwih akeh kabutuhan. Dek kalebu sawetara regu, saben adhedhasar jinis unit tartamtu, dadi unit, utawa tank, utawa Artille. Ana akeh variabel kanggo juggle: Stats lan sifat-sifat, rangking, kepiye bakal katon ing paprangan lan pira-pira sing bisa diaktifake, – lan sampeyan diwenehi jumlah aktifitas sing bisa diimbangi kabeh. Yen sampeyan ora yakin, komputer bisa nindakake deckbuilding kanggo sampeyan – nanging mengko, sampeyan bisa uga pengin ngoptimalake distribusi tentara sampeyan.

Ora kaya ‘prequel, divisi baja 2 nyedhiyakake mung siji kampanye saben fraksi; Nanging, dilengkapi sawetara kampanye strategis sing dinamis, saben kanthi tujuan jangka panjang. Game kasebut ngubengi peta strategi adhedhasar giliran (kanggo pesenan serangan umum sing diwenehake kanggo divisi) lan pertempuran taktik nyata-wektu (kanthi luwih lengkap tinimbang perusahaan); lan sampeyan samesthine bakal nuntun pasukan sampeyan kanggo kamenangan saben langkah operasi, nganti pungkasan.

Mumpuni-siji batalyon sing srekep mung separo perang menang, yen ora seprapat saka iku: sampeyan kudu aktif maneh, sampeyan bakal aktif kanggo mungsuh lan nanggepi kanthi cepet, ora bisa nyebutake kanthi cepet. Ana akeh tukang hotek lan aturan sing kudu dieling-eling, kaya bayi sing ora bisa dilalekake nalika kandhane ora bisa, lan kepiye bathi radio sing diwenehake nalika ngrencanakake es. Dadi nalika divisi baja 2 menehi pengalaman ngarep wétan sing kuat lan getih, para pemain kudu bisa digunakake, utamane wiwit game kasebut ora ana tutorial. Yen sampeyan anyar kanggo seri, sumebar ing internet kanggo pandhuan lan muter skirmishes akeh.

9.

Kaca Panen Wesi ing Kukus

Wadon wesi minangka campuran lawas saka Oldschool RTS lan sedulur sing luwih nyata, dipasang ing Didelpunk-DriverS 1920 sing didorong ing antarane RusViet lan aliansi, ngandhani ing telung kampanye crita sing bisa diputer dhewe utawa ing co-op. Pilihan unit kanggo saben kahanan, uga nggunakake tutup, ngidini kanggo macem-macem taktik, saka siluman kanggo serdukan.

Setel ing versi alternatif Jakub Rozalski ing taun 1920, ing ngendi mechs minangka mode transportasi sing paling apik, lan imperial Rusia sing wis ana ing dominasi donya, yaiku panen wesi yaiku salah sawijining jinis modern Konsol, uga ing PC.

Nalika unit, panen wesi luwih fokus tinimbang jumlahe: Saben unit pahlawan, makarya utawa klompok prajurit entuk kertu dhewe ing sisih ngisor layar, lan nalika bisa duwe kertu luwih akeh pas karo HUD, ngontrol kabeh bisa mbuktekake minangka tantangan. Kaya ing Rts, Infantri bisa dilatih ing barracks, nalika mechs dibangun ing bengkel, lan sumber daya kanggo njupuk barang-barang wesi lan rigs wesi – lan ing endi persamaan & Nelukake mburi, kanggo umume.

Ana kontrol luwih akeh tinimbang infantri tinimbang sing biasa-Klik-kanggo didhawuhi ndhelikake tutup, lan lengen nganggo senjata sing diturunake dening para prajurit sing wis mati Jinis sekaligus. Minangka kanggo nutupi, nalika menehi perlindungan kanggo skuad sing sampeyan ngontrol, bisa gampang digawa kanthi bledosan utawa meriam caliber – sing bisa digunakake kanggo kauntungan sampeyan. Bedhil gedhe uga bisa digunakake marang unit armasan sing akeh, mechs utamane, sing ora bisa diganggu kanthi nggedhekake utawa bedhil.

Telung kampanye (sing yen kita ora ngitung Clima Final Climactic lan Usonia DLC sing bisa diputer dhewe utawa karo kanca, lan akeh misi, lan juragan siji-sijine nendhang perang kabeh iki. Saben misi teka kanthi set tantangan medali dhewe – tujuan tersiér sing ora perlu kanggo ngrampungake game, nanging bisa nambah rangking pamuter. Lan, kaya ing rts sing ngajeni, skirmish lan modhél mulut, uga.

8. Wargame: naga abang

Wargame: Red Dragon minangka terusan kanggo seri sing diakoni kanthi kritis (didhisiki dening Europalation Eurcalation and Airland European), sing njelajah macem-macem cara perang kadhemen bakal panas. .

Seri wargame kabeh dadi prototipe kanggo judhul masa depan Eugen kaya divisi baja lan warno, kanthi huruf kasebut uga dipasang ing perang kadhemen alternatif. Sanajan ora kaya Warno, ora game wis disetel ing siji. Sing ngandika, kajaba mindhah teater tempur menyang Asia Wétan, naga abang nggawa unit angkatan laut menyang campuran, saka kapal selam menyang operator operator – malah diiklanake ing seni seni.

Siji pokok saka judhul Eugen minangka dek – pilihan unit, dipérang dadi pirang-pirang tujuan- utawa kategori khusus unit. Saben fraksi ing wargame duwe pilihan unit dhewe, sing digawe kanggo cocog karo strategi strategis fraksi, kanthi hektar 1450 unit kanthi total, lan ora ngetung konten sing bisa didownload.

Ngomong DLC, cicilan wargame iki bisa uga sistem euggen paling dawa sing ndhukung game nganti saiki, kanthi pak Bangsa paling anyar sing dirilis ing judhul 2014 – lan kanggo judhul 2014!

7. Perusahaan Pahlawan 3

Kaca Pahlawan 3 Heroes ing Uap

Company Pahlawan 3 Apa sekuel menyang seri penghargaan, saiki wis ditetepake ing teater Mediterania sing ditutupi ing Perang Dunia II – kanthi kampanye non-linear sing rusak kanthi segmen basis. Ing ndhuwur mekanik gamelan sing ana, Coh3 nambahake pengalaman sing luwih akeh kanggo nggedhekake pengalaman komando, ngaso ngaso taktik lan sistem karusakan sing apik kanggo bangunan.

Judhul sing paling dingerteni ing dhaptar kita, perusahaan Pahlawan 3 terus njelajah perang lan berjuang Perang Dunia II, wektu iki ing Misiterania, kanthi misi sing ditindakake ing Italia lan Afrika Lor.

Company of Heroes 3, kanggo umume, tetep padha karo wong sing preduli, kanthi salah sawijining tambahan sing misuwur ing seri kasebut kanthi taktik taktik, sing ngidini sampeyan ditahan – apa sing wis ana Ing sawetara rts populer sadurunge. Uga anyar kanggo seri kasebut, lan bisa uga kabeh gen, yaiku macem-macem bangunan lan lingkungan bisa digunakake kanggo kauntungan lan kekurangan sampeyan: Halaman resmi menehi skuad sing kudu ditindakake , nalika reruntuhan bakal digunakake minangka tutup sing ora bisa dipateni. Uga akeh tagihan fitur iki minangka pemain CINEMEMATIC, nanging lawas-lawas bakal luwih kasengsem ing sisih taktis kasebut.

Kajaba iku, mung sawetara judhul modern, kampanye kasebut ora bakal dadi seri misi sing wis ditemtokake, nanging luwih akeh sing mbukak, – relelic dhewe nelpon peta kampanye dinamis, – ngidini sampeyan ngontrol kabeh aspek tentara lan malah nyelehake rencana pertempuran “Global” dhewe kanggo fruition. Ana uga perbaikan ing Multiplayer, kanthi papat fraksi sing kasedhiya kanggo Play: Loro ing Sisih Axis (Wehrmacht lan Afrmacht lan Afrika (ing sisih sekutu (sampeyan.S. lan pasukan Inggris), saben doktrin anyar sing muter-muter jinis utawa pasukan partisan. .

6. Warno

Kaca Warno ing uap

Warno minangka judhul paling anyar ing gameografi sistem euggen, uga penerus spiritual kanggo wargame, nanging luwih kuat. Iku sangang puluh awal, lan konflik bersenjata wis rusak ing antarane NATO lan Paket Warsaw ing Jerman Jerman – kanthi luwih saka 600 unit Era sing beda-beda ing pembuangan.

Warno (Short kanggo “pesenan peringatan”) bisa diterangake minangka divisi baja, nanging modern kanthi cara luwih apik tinimbang siji, amarga perang kadhemen metu saka tangan sing adhem Perang Donya, – karo teknologi sing cocog karo jaman. Ana enem negara sing melu konflik, masing-masing nganggo kendharaan, nanging kabeh kalebu salah siji saka rong fraksi utama: NATO lan Paket Warsaw. Kanthi cara, uga bisa dadi versi modern saka Seri Wargame Eugen dhewe, uga disetel ing versi perang sing adhem.

Cantik kabeh aturan lan mekanika saka judhul sadurunge Eugen Ndhaptar ing ngisor iki uga: Dek karo sawetara negara sing ana ing siji utawa sawetara negara, kabeh pertempuran yaiku, kabeh kabisan kudu ana ing saubengé tindakake, lan saben tumindak nyerang kudu diwarisake kanthi cepet. Nanging, teknologi militèr wis apik banget wiwit taun 1940, sing nambah aturan anyar ing game kasebut. Yaiku, sampeyan duwe pilihan nggunakake AA radar sing dawa, sing nempatake sampeyan ing risiko, – utawa sampeyan bisa nggunakake IA berbasis IA sing ora bisa dicet karo mungsuh Pesawat, nanging ora kalebu wilayah sing kurang. Helikopter banget efektif kanggo nggedhekake infantri, nanging bisa ditembak kanthi gampang, mulane menehi prentah kanggo perawatan tambahan. Ana sawetara fitur qol sing ditambahake, kayata kemampuan kanggo menehi pesenan kanggo unit sajrone tahap pra-deployment.

Minangka tulisan iki, Warno durung nampilake apa jinis kampanye crita. Sing ngomong, sing paling cedhak karo sing diumumake ora suwe: peta generasi Angkatan Darps gedhe ing urat Baja Baja 2 sing bisa dimainake kanthi umum lan mungsuh AI, kanthi utawa nglawan. Ing ndhuwur nahan skala teater tempur (nganti 150 kilometer persegi), Warno uga bakal ngontrol formasi unit sing luwih cilik tinimbang sing diidini ing SD2.

5. Blitzkrieg Antologi

Kaca BLITZKRIEG Anthologi ing Gog.

Blitzkrieg minangka tonggak sejarah sing signifikan ing antarane game Perang Dunia II RTS. Basing dhewe babagan seri serangan dadakan, Blitzkrieg nggawa tingkat realisme sing luwih jero kanggo genre kasebut, lengkap karo perang sing gumantung saka pandangan, teknologi sing abot, teknologi sing abot, bangunan jembatan lan trench ngeduk. Game sing populer banget, iki ngeculake bungkus misi lan game mandiri ing mesin sing padha.

Blitzkrieg kurang saka penerus spiritual saka serangan dadakan lan luwih saka formula sing wis diadegake – uga dhasar kanggo macem-macem judhul liyane, ora kanggo sebutno ekspansi kanggo Blitzkrieg sing tepat, sing sah lan ora resmi lan ora resmi lan ora resmi lan ora resmi.

Kaya serangan dadakan, seri Blitzkrieg tujuane kanggo ngirim campuran kontrol strategi strategi nyata-wektu lan realisme militer, nanging luwih akeh perhatian tinimbang sing sadurunge. Isih ora ana bonebuilding sing melu, sing fokus fokus kanggo perang lan manajemen unit kanthi ati-ati. Nalika prentah platoon, lingkungan kaya wit, bukit, tebing lan bangunan isih kudu nimbang cuaca ing perang ing perang, lan bisa uga nggunakake kauntungan ing ndhuwur.

Kaya sadurunge, perawatan akeh dilebokake ing cara kendaraan militer lan amunisi digambarake ing game kasebut – lan kabeh hubungan iki kanggo sistem karusakan sing apik. Kabeh sing penting kanggo ngerti utawa, paling ora, ngerti, amarga sing luwih apik sampeyan nindakake komandan, luwih cepet sampeyan bakal promosi – lan pangkat luwih apik tegese luwih akeh unit ing kontrol sampeyan.

Blitzkrieg teka kanthi editor level, sing ngidini wong nggawe misi game dhewe lan mode sing dikarepake, kemungkinan akeh nambah lan dadine tambah akeh. Sing, mesthine kanggo para penggemar hardcore sing durung entuk cukup saka kampanye dhasar – lan dheweke wis cukup akeh. Sawetara misi kasebut minangka sejarah, sawetara wong-wong mau muter-muter babagan tugas umum kaya jembatan jembatan utawa gudang – nanging nyiapake siji misi kasebut dijamin paling ora rong jam sampeyan. Siji, yen sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni.

Elinga Antologi Blitzkrieg kalebu kabeh bungkus misi resmi, nanging ora ana sing urutan – yaiku Antologi Blitzkrieg 2.

4. Men Perang: Skuad Serangan 2

Men Perang: Kaca Asuan Skuad ing MobyGames

Wong Perang: Assault Squad 2 minangka pengacara paling anyar saka seri dekade taun, saiki kanthi fitur sing cocog kanggo menehi koma liyane (USSR, Inggris, Jepang lan Axis) manawa luwih gampang, amarga sampeyan bisa langsung ngontrol unit apa wae. Ing ndhuwur macem-macem skenario singleplayi, regu serang 2 nampilake 8-pamuter Co-op, uga mode Peperangan 8v8.

Wong Perang: Serangan Squad 2 Apa sejatine cicilan telulas ing seri sing, cukup bingung, wis dikenal kanthi jeneng loro lan ora ana lokalisasi Inggris. Sanadyan umume, “ujare wong perang” minangka judhul Inggris sing standar, dene “v tilu vraga” iki kanggo pamirsa sing nganggo basa Rusia, dudu kabeh game saka barisan kasebut njupuk konvensi kasebut. Nyatane, regu serbu asli minangka epondalone katelu kanggo rai perang, uga dikenal minangka “v tilu vraga 2”, nganggo subtitle “sturm”; Judhul Rusia ‘Squoel, Serangan Serangan 2, yaiku “v tilu vraga: sturm 2”.

Game sing tepat luwih saka siji panggonan dagang nomer nomer: Nalika serangan serbu 2 nggawe ‘gamelan ing ndhuwur rumus kontrol, kayata sawetara tambahan langsung – nggawe mikrotagement kanthi gampang, lan Nyemprotake Grenades sing luwih marem. Uga anyar kanggo seri yaiku sistem camouflage sing luwih apik sing ngganti warna camo gumantung karo kahanan iklim lan cuaca.

Infantri yaiku roti lan butter wong-wong perang: murah, migunani ing tangan tengen, lan kontrol sing paling jero kanggo kabeh jinis unit, nanging uga, angel banget kanggo ilang, utamane yen ana langsung kapapar kanggo mungsuh bedhil. Yen pamuter apik kanggo ngontrol infantri, jinis unit sing bisa nggawe utawa ngilangi peperangan yaiku tanks: ora bisa dibandhingake ing perang liya lan efektif lan nalika nggunakake. Kelangan tank, utamane kanggo prajurit sikil, ora mung isin, nanging uga ana sing ngrampok tenaga tenaga kerja sampeyan bisa digunakake kanggo penguatan.

Serangan Squad 2 Brimming Konten, nampilake Faksi Lima, kanthi luwih saka 200 jinis infantri lan 250 kendaraan. Portion singleplayer kalebu 40 peta, 25 saka skenario sing digandhengake saka prequel, kanthi isih 15 sing nampilake misi sniper, operasi paratrooper, – kabeh bisa diputer. PVP isih ana, lengkap karo mode Tim 8V8 anyar.

3. Perang gedhe: sisih kulon ngarep

Perang Agung: Kaca ngarep Kulon ing Uap

Perang Agung: sisih kulon ngarep minangka seger ing RTTS Militer – Gampang sinau, angel dikendhaleni, lan nyetel pirang-pirang taun sadurunge setting Perang Dunia II Everpresent. Nganyarke fraksi sorotan jumlah tech militer wiwit taun 1914 nganti 1919, nyelehake muter anyar ing trench perang saben Playthrough, supaya ora bisa nggayuh kamenangan.

Saka Petroglyph, tilas Devs saka judhul Command & Conquer, entuk game Perang Dunia sing ora nganggo printah & konflik.

Kajaba iku ing pirang-pirang wargames kanthi kampanye non-linear, perang gedhe nampilake loro peta taktis adhedhasar giliran lan pertempuran wektu nyata, nanging ora kaya sing diarani taktis, kanthi saben kothak salah siji plot lahan gratis utawa kutha. Menang kampanye muncul saka salah sawijining rong perkara: ngilangake nasional nasional sampeyan, utawa njupuk markas Chris Becker, Perang Chris Becker, Perang Dunia Aku luwih saka “perang inci”. . Lan nalika bagean nyata saka game kasebut, pertempuran, bisa uga wis rampung kanthi otomatis, luwih becik sampeyan ngontrol dhewe.

Perang gedhe sing biasane fokus ing perang trench lan kabeh sing dibutuhake. . Sampeyan bakal nggunakake wektu kanggo nglawan mungsuh sing ndhelikake dhewe, sing ana, lan liya-liyane gumantung karo skuad Melee sing kudu slamet bakal bisa ngliwati geni sing mbukak lan serangan mungsuh sing nyerang dheweke. Sing utamane, jumlah sing bakal ditindakake ing taun 1914 – barang-barang bakal dadi kompleks kanthi wektu, lan cuaca.

Ana wit riset sing gedhe banget, sing menehi sampeyan lan mungsuh sampeyan menyang teknologi anyar, gaman utawa cara kanggo nggawe trenches sing luwih angel: Kawat, Tank, Tanks, Plumber, Plasis Planes lan Bomba Planis. Apa sing mbantu ngulangi bola panenane 1914, kepiye carane nggawe transisi kanggo taun 1919’s Perang teknologi yaiku – lan mesthi nggawe saben perang luwih nyenengake lan melu sadurunge.

2. Regiment

Halaman Regiment ing uap

Registrasi efektif wargame utawa ora bisa dianggep wong sing nganggep rong game kasebut sithik banget. Diwenehi liwat kampanye sangang misi yaiku crita babagan Perang Dingin Dadi Panas, Minangka Nato lan Pact Warsaw nyoba kanggo njupuk Jerman menyang Jerman. Regiments sing luwih ramah tinimbang sing paling warganegam liyane, kanthi macem-macem fitur-Majelis Squide Mekalan.

Regimen yaiku njupuk perang kadhemen kasunyatan sing wis panas, lan nalika padha karo wargame sistem eugen lan warno Genre Sapa sing gelem sinau lan kanggo para veteran RTS Pengarepan sing kurang kuat nanging tetep tantangan.

Misi kasebut dimainake kanthi nyata, lan uga ana ing telung fase wektu – sisih kanthi poin kamenangan, sing biasane entuk angka sing njupuk poin kontrol, menang phase. Kaya judhul Eugen, kamera bakal tetep Zoomed luwih saka 90% wektu supaya sampeyan bisa ndeleng paprangan sing apik, uga minangka ide babagan serangan sing bakal ditindakake. Nyatane, akeh tropis saka judhul Eugen saiki ana ing rezim, langsung kudu eling marang saben panas kanggo tetep efektif.

Nanging, fase persiyapan kasebut, ora adhedhasar dek lan luwih diikat menyang misi individu, lengkap karo bagean registrasi sing diwatesi, uga pilihan acak sing bisa ditindakake utawa bisa uga ora sijine pasukan ing kauntungan. Sing ora kanggo nganakake pacel kasebut ora ana gulu amarga ing warno, menehi sampeyan lan re re re re re re re re re re re re revere luwih akeh wektu kanggo nyetel sakcedhake.

Kaya-kaya ‘alternatif, rezim kanggo pendekatan sing nyata kanthi nampilake satus unit, dirancang sawise urip nyata, kanthi statistik sing cocog – nanging yen sampeyan minangka pemain sing lawas, sampeyan bisa uga pengin ngerti manawa game iki Uga duwe interper perang, uga soundtrack dinamis.

1. Telpon kanggo lengen

Telpon kanggo kaca tangan ing uap

Telpon kanggo tangan ing ndhuwur game perang digital digital, kanthi sawetara twists ing dalan: Iki perang modern, lan campuran sawetara genre. Ing Telpon Arms, Wits Taktis Ketemu Gunplay Sing Ndhuwur, Minangka Game bisa menehi sawetara kendali: saka RTS, liwat TPS, menyang FPS; Nanging elinga: Tutup ora prakara apa wae sing ngontrol, utawa cara ngontrol.

Sawise sukses pria: Serangan regu 2, DigitalMindsoft pengin nggawe perkara sing padha nanging apik lan dipasang ing umur modern, tinimbang sing dieksploitasi Perang Dunia II. Dadi judhul Gerbang, nelpon kanggo lengen cukup wektu kanggo berkembang, – kira-kira telung taun, kanthi mekanik lan mekanik sing wis ana, uga akses pamuter, nanging yen umpan balik bakal ditindakake, iku regane.

Ing corak unik kanggo paling akeh entri liyane ing dhaptar, nelpon kanggo tangan menehi saben skala manajemen unit, diwiwiti saka kontrol klik-klik sing biasa, banjur luwih jero- lan pisanan- Modi Pambakat Wong. Infantri isih siji jinis unit sampeyan bakal ngontrol 70% wektu, kaya sing sampeyan lakoni ing perang, mula fitur iki mung luwih lanjut kanggo ngatur manajemen mikro sing akeh sing dibutuhake. Padha bisa ujar manawa kendaraan lan helikopter, sanajan, kaya sadurunge, dheweke tumindak luwih serep – dheweke pancen kuwat, nanging ngumumake, nanging ora menang.

Siji MODE sing anyar kanggo nyeluk lengen dadi slamet, ing ngendi sampeyan njaluk bedhil gelombang mungsuh sing ora telas lan ora bakal turu – sanajan bakal kelakon.

Game RTS Modern

Planik Planét

Planik Planét

2014 年 9 日 27 日 下午 1:29

Samubarang game liyane sing apik, modern?

Apa game RTS liyane sing diputer, utawa wis muter bubar, yen sampeyan bakal menehi saran?

Aku seneng game iki, nanging ana sing anyar sing apik (uap utawa non-uap)?

Pungkasan, aku pancen seneng banget yaiku Forge. Sapa wae sing ora luput ing antarane banjur?

目前目前顯示 1 – 15 則則, 共 80 則

2014 年 9 日 27 日 下午 3:35

apa tegese modern?

Game RTS mung karo setelan modern bakal dadi seri Wargame salah siji Airland utawa Rising Rising

2014 年 9 日 27 日 下午 3:47

Game RTS mung karo setelan modern bakal dadi seri Wargame salah siji Airland utawa Rising Rising

Wargame dudu rt, taktik nyata.

Sanajan ngembangake undhang-undhang Perang 2 (Aka Undhang-undhang) lan iki bisa uga menarik C & C sing apik banget kaya RTS amarga aku wis main ing Multiplayer.

2014 年 9 日 27 日 下午 5:04

Maksudku modern, kaya ing 5 taun kepungkur utawa luwih. Kaya Supomo / Forged Alliance.

2014 年 9 日 27 日 下午 6:57

Aku durung main, dadi aku ora bisa ujar saka pengalaman pribadi, nanging review pamuter wis positif banget. Meridian: World New

Iku RTS Tunggal Pemain Tunggal babagan 10 jam Kampanye. Katon aku kaya pertempuran ana ing skala sing luwih cilik tinimbang Ta / pa / supcom1 / supcom2. Kasedhiya sale $ 12.

Aku rencana kanggo njaluk nalika adol musim gugur utawa mangsa.

2014 年 9 月 27 日 下午 9:33

. ora nggedhekake utawa pitch, sedhih. Muter-wicaksana katon padhet.
Mungkin Grey Goo bakal apik, saiki lagi ana ing pembangunan nanging wis ana video sing wis ana saka alpha, katon apik. Mung kepingin weruh kepiye pengin golek dhuwit kanthi kampanye kanthi kampanye lan AI-match

2014 年 9 月 28 日 上午 5:55

Yen sampeyan kaya RTS sing kompetitif banjur StarCraft 2 yaiku nomer siji kanggo pindhah menyang. Game liyane RTS sing dakkarepake yaiku Jumlah Perang Seri. Pertempuran Massive Massive sing nyata ing peta kampanye sing adhedhasar adhedhasar. Aku kudu ngomong yen aku seneng karo Perang Gedhe Roma lawas, Roma2 anyar iki rada disapukake, bisa uga saiki luwih becik sanajan aku wis nate main.

最後 修改 者: Balung; 2014 年 9 月 28 日 上午 6:07

2014 年 9 月 28 日 上午 7:11

Game Perang Gunggung Ora RTSS. Game Strategi Berbasis Puter kanthi pertempuran taktik (yen sampeyan milih gelut kanthi manual).

2014 年 9 月 28 日 上午 9:08

Aku durung main, dadi aku ora bisa ujar saka pengalaman pribadi, nanging review pamuter wis positif banget. Meridian: World New

2014 年 9 月 28 日 下午 6:42

Wong perang serangan regu loro, apik banget.

2014 年 9 月 28 日 下午 8:50

Sampeyan bisa nyoba musim semi (gratis lan sumber terbuka) kanthi salah sawijining modul sing asile. Game sing apik banget lan gratis.

Starcraft 2 uga game sing apik nanging beda ing fokus.

Seri Solar Solar (paling anyar yaiku pemberontakan) yaiku grand kanthi ukuran, Warcraft 3 kaya pusat ing pahlawan (kapal modal).

Sampeyan uga bisa entuk remepe umur Empires / Umur Mitologi / Munggah. Asal-usul banget nanging aku durung nyoba maneh.

2014 年 9 月 28 日 下午 10:24

Aku ora bakal nolak Rome II kanggo sapa wae. Game kasebut lan tetep dadi kekacoan lengkap.

Nanging nggoleki apa-apa kanthi eugen. Tumindak perang ditarik nanging isih nyenengake, lan padha kanggo ruse. Wong seneng sengit ruse, nanging game kasebut apik banget. Yen duwe dhuwit luwih akeh kanggo pembangunan, mesthi gedhe (mungkasi aku nalika nolak iki wiwit saiki).

Aku wis entuk umur empire. Iki muter banget kaya game lawas. Luwih akeh nostalgia tinimbang sing bisa dimainake, amarga akeh rts cara gaya lawas.

2014 年 9 月 28 日 下午 11:03

Game apik sing diilhami miturut umur Empires 2 bisa ditemokake ing kene:
http: // muter0ad.com /
Iku Open Source Project, nanging duwe Estetika sing akeh game game sing mbukak.

Sayange durung ana istilah kinerja simulasi lan AI. 🙁

最後 修改 者: SXX; 2014 年 9 月 28 日 下午 11:06

2014 年 9 月 29 日 上午 10:51

Aku uga kudu ngremehake apa-apa kanthi Arcen: AI perang. Game kasebut pancen apik banget kanggo aku, aku ora bakal bisa urip saka tutorial kasebut! Iku Ai sing main kaya Ai sing arep mateni kabeh manungsa. S tanpa rt sing ora bakal dilalekake: runtuh skyward lan nyurung howing federasi pungkasan. Lan yen sampeyan seneng, sampeyan bisa uga kaya civlizations galaksi 2 lan / utawa 3. Pungkasane, ana The Crusader Kings sing ora cocog karo RTS, yaiku kaya RTS, nanging ing kategori dhewe: Paradoks. Mung babar pisan paradoks utawa slitherine bakal menehi jam nalika jam apik game.

2014 年 10 月 1 日 上午 5:44

— Ya, yen sampeyan miwiti kalebu 4x Game, banjur pedhang lintang 1 Nduwe fokus ing papan nyata-nyata-spand ing antarane strategis:
Http: // store.Steampured.COM / APP / 42890 /
(Aku ora bisa nyaranake sots2, salah sawijining sebab sing diveri, sanajan kanggo wong sing digunakake 4x)
(Loro-lorone diterbitake dening paradoks interaktif, nanging dikembangake dening Kerberos Productions, dudu studio Pembangunan Paradoks.)

— Lan, kanggo RTS sing murni, aku ndeleng manawa musim semi wis kasebut, nanging yen sampeyan ora mikir, aku bakal nyalin kiriman saka benang liyane:
Http: // steamcommunity.COM / app / 233250 / diskusi / 0/166188473157266863 /?TscN = 1412114127 # C616189106414624547

Iki mung matur nuwun kanggo nggawe aku nemokake proyek iki “nol-k”. Yen pancen bener karo TA.

WAW sing ana game? Aku angel iku mod kanggo ta! Kelangan, matur nuwun kanggo postingan kasebut, kudu dipikir.. Aku mung mikir. Apa ana sing main? Ya, ya, salah sawijining pesaing liyane menyang pa.
Aku main dina iki:
http: // nol-k.Info / Pertempuran / Detail / 297388
Ana turnamen rutin sing diatur, akhir minggu kepungkur iki, komentar dening ShadeFury33, Komen sing padha karo ing rong video sadurunge aku link:
https: // wwww.youtube.com / nonton?v = 4thafncv833y & dhaptar = uuy4uwx_ga4zymsco1wqcgmg
Biasane paling ora siji game MP sing terbuka, sanajan ora duwe pemain sing kurang saka FAF (HAD): Dieti 500 pemain ing FAF ing akhir minggu iki, 70 ing Zero-K.

— .

(Elinga yen aku ora bisa nyaosake kualitas sing siji, lan mlebu ing game musim semi liwat evolusi RTS katon apik banget kanggo aku mikir yen duwe dhasar pamuter sing ora murah. Lan aku ora yakin apa sing umum duwe game kaya ta-kaya.