Omah sing kudu dipilih – Pandhuan Warisan Hogwarts – IGN, House Warisan Hogwarts paling apik kanggo milih | Pcgamesn

House Warisan Hogwarts paling apik kanggo milih

Dikramut kanggo ngupayakake licik lan ambisi luwih penting, para siswa Slytherin asring dicelehake ing cahya sing luwih nyenengake, amarga sing asring ana sing ngrancang sukses kanggo moral utawa akibat kanggo wong liya.

Omah apa sing kudu dipilih

Donya

Yen sampeyan miwiti warisan Hogwarts, topi ngurutake bakal ngurutake sampeyan menyang salah siji saka papat omah sing beda -Gryffindor, SLYTHERI, RAVENCLAW, lan HuffLEPUFF. Dadi ing omah luwih saka nganggo warna tartamtu, ngganti unsur gamelan kanggo nawakake pengalaman sing unik kanggo omah sing sampeyan lakoni. Pandhuan ICN INI iki nerangake bedane utama ing antarane omah Hogwarts lan endi sing kudu sampeyan pilih.

Cara milih omah ing warisan Hogwarts

Ngurutake hat.png

Nalika topi ngurutake bakal katon ing warisan Hogwarts, sampeyan bakal dadi salah sawijining sing milih omah sing bakal dikirim menyang. Dadi sampeyan mung kudu milih omah sing paling disenengi sawise dipilih pilihan kasebut. Yen sampeyan pengin nyemplung dhewe, njawab pitakone karo sipat omah sing bener bakal njaluk dheweke menehi saran kanggo sampeyan sing bisa digoleki, Nanging sampeyan bisa milih kanthi beda sawise topi ngurutake nuduhake omah:

  • Bravery (Gryffindor)
  • Penasaran (Ravenclaw)
  • Kasetyan (Hufflepuff)
  • Ambisi (Slytherin)

Urut Omah

Yen sampeyan nggoleki pengalaman sing luwih pribadi, sampeyan bisa nggawe akun kanggo Klub Harry Potter Fan (Wizarding World) lan njupuk Quiz Sorting. Banjur, link akun klub Harry Potter Fan Club nganggo akun WB game kanggo nggawa tongkat lan Hogwarts sing disenengi menyang game kasebut. Elingi, sampeyan uga kudu nyambungake akun game WB menyang akun konsol uga.

Yen sampeyan arep ngubungake akun, sampeyan uga bakal entuk bonus khusus kaya jubah sekolah eksklusif lan topeng tengkorak sing canteng.

Bedane antarane omah warisan Hogwarts

Ana papat omah sing bisa sampeyan gabung ing Hogwarts, lan nalika saben omah pancen b├ęda, iku penting kanggo dicathet Kajaba saka usaha utama, akeh sing sampeyan alami bakal padha karo sing ora ana omah sing dipilih. Beda sing paling penting sampeyan bakal nemoni melu ing ngisor iki:

  • Werna omah sing digabung menyang sawetara Gear sampeyan bakal nggambarake omah sing dipilih
  • Akses eksklusif menyang lokasi kamar umum (lan titik lelungan Flame Flame Flame ora bisa diakses omah liyane)
  • Ekstra sosialisasi lan introduksi karo siswa taun 5 liyane ing omah sampeyan
  • Dialog ekstra tartamtu sing bisa ngrujuk omah sampeyan

Apike, gumantung karo omah sampeyan, upaya kanggo ngrampungake RICHARD Jackdaw bakal beda kanggo pemain:

  • Siswa Gryffindor bakal miwiti goleki kaca sing ilang, ing endi sampeyan bakal bisa nutul kanggo mbukak
  • Siswa Ravenclaw Miwiti mburu kanggo pusaka Ollivander, ing ngendi sampeyan bakal neliti nutul kanggo mbukak
  • Slytherin siswa bakal dadi pengarep-arep pungkasan scrope, sing kalebu tutul kanggo mbukak
  • Siswa Hufflepuff ngupaya tahanan katresnan, kalebu lelungan kanggo nutul kanggo mbukak

Ora katon bonus, tunjangan, utawa kanca eksklusif sing dikunci menyang omah siji. Nyatane, preduli saka omah sampeyan, sampeyan bakal bisa sosialisasi, lan uga nglampahi para siswa kelas 5 taun saka saben omah – lan sawetara bakal duwe questlines dhewe sing ora ana ing omah padha karo dheweke.

Deleng bagean ing ngisor iki kanggo sinau babagan beda.

Gryffindor

.

Diadegake dening Gryric Gryffindor, omah kasebut wis dibentuk karo singa lan warna yaiku warna abang lan emas, lan dipanggih ing macem-macem sandhangan sing bisa digunakake dening siswa gryffindor sing bisa digunakake. Siswa uga entuk akses eksklusif kanggo kamar umum Gryffindor (katon ing ndhuwur), sing ana ing menara Gryffindor South – lan dijaga kanthi potret wanita sing wis lemak.

Nalika gabung karo Gryffindor ora bakal mengaruhi crita kanthi cara apa wae, sampeyan bisa uga duwe kesempatan luwih akeh kanggo ngobrol lan kenal karo kanca-kancane Gryffindor siswa 5 taun, kalebu Nellida Oggspire, lan Cressida Blume. Sampeyan bisa uga nggunakake wektu liyane karo Natasi Inai, sing bakal ngancani sampeyan babagan pencariasi kanca.

Karakter liyane sing misuwur sing kalebu bagean Gryffindor kalebu Sir Nicholas D e Mimsy-Porpington, Rubeus Hagtern lan kanca sing paling cedhak karo Hogwarts dawa sawise acara game).

Slytherin

Dikramut kanggo ngupayakake licik lan ambisi luwih penting, para siswa Slytherin asring dicelehake ing cahya sing luwih nyenengake, amarga sing asring ana sing ngrancang sukses kanggo moral utawa akibat kanggo wong liya.

Diadegake dening Slytherin Salazar, omah kasebut diwakili dening ula lan warna yaiku ijo lan salaka – lan bisa ditampilake ing sandhangan lan sungkem sing disandhang dening siswa SLYTHERIN. Siswa iki uga duwe akses menyang Slytherin kamar umum (katon ing video ing ndhuwur), sing dumunung ing pinggir tlaga gedhe, lan dhewe ana ing ngisor tlaga grand, lan duwe cemlorot berair saka jendhela ing ngendi sampeyan bisa ndeleng iwak saka.

Gabung karo Slytherin ora bakal mengaruhi crita kanthi cara apa wae (yen sampeyan pancene pengin nyipta seni sing peteng, diurutake menyang omah iki dudu prasyarat). Nanging, sampeyan bisa uga duwe kesempatan luwih akeh kanggo ngobrol lan kenal karo siswa SLYTERININ taun 5 taun, kalebu OMinis gaun, Imelda Reyes, lan Sebastian Sallow, lan Sebastian Sallow. Sebastian Khusus duwe crita sing penting sing bakal sampeyan lakoni bebarengan karo pencarian kanca.

Karakter liyane sing misuwur sing kalebu bagean Slytherin kalebu Baron Bloody, Merlin, Tom Snape, lan Snape Severus (sing wis dirawuhi Hogwarts dawa sawise acara game).

Ravenclaw

Dikenal kanggo kawicaksanan, lan kapinteran kreatif kanggo ngrampungake masalah, siswa Revenclaw asring dianggep paling cerdas para kanca. Fokus kurang saka kekuwatan mentah lan luwih akeh babagan academia, manuk gagak nglumpukake seni gaib karo drive lan sregep dadi bendarane lan sihir.

Diadegake dening Rowena Ravenclaw, omah kasebut diwakili dening elang, lan lebar ing biru lan tembaga, sing bisa dadi fitur kanggo nyandhang siswa ing omah. Revenclaw’s Ruangan umum dhewe minangka menawa towers sing ngepang saka tangga grand (sing katon ing video ing ndhuwur), sanajan ora ditugasake kanggo ngatasi tembung sandhi sing bakal mlebu, lan bisa nikmati kamar sing amba latar ing ngisor iki.

Diurutake menyang Ravenclaw ora bakal duwe owah-owahan babagan crita kanthi cara apa wae, nanging sampeyan bisa uga duwe kesempatan luwih akeh kanggo ngobrol lan kenal karo kanca-kanca Siswa 5 taun, kaya Duncan Everett Clopton, Samantha Dare, lan Amit Thakkar – – Sapa sing bisa melu nggoleki babagan pencarian.

Karakter liyane sing misuwur sing kalebu bagean saka Ravenclaw kalebu The Grey Lady, uric ganjil, filius Flitwick, lan Luna Lovill, lan Luna Lovegood Warisan Hogwarts).

Hufflepuff

Dikenal dadi omah sing paling klebu kanggo ngajak sapa wae sing wis sregep kerja, para siswa Hufflepuff omah umume dianggep minangka akeh murni, kesetiaan, lan dolanan sing adil. Nalika ora ambisi utawa kompetitif karo omah liyane, dheweke dicoba lan bener lan isih bisa banget – sanajan ora bisa ngegungake prestasi.

Diadegake saka Helga Hufflepuff, omah kasebut dibahas dening badger ing sandhing warna kuning lan ireng, sing nampilake sandhangan siswa sing apik. Kamar umum kasebut cedhak karo pawon balai gedhe mudhun saka tangga sing kapisah saka tangga grand menyang rong lan fauna sing kebak macem-macem tanduran lan fauna sing dhuwur (lan uga ana cedhak karo pawon house-elf.

Siswa Hufflepuff ora bakal ndeleng owah-owahan sing drastis kanggo crita kanthi cara sing misuwur, nanging sampeyan bisa uga duwe kesempatan luwih akeh kanggo ngobrol lan kenal karo kanca-kanca Sufflepuff 5 taun kaya Adelaide Oakes, lan Lenora Everleigh. Sampeyan uga bakal duwe wektu luwih akeh kanggo nglampahi poppy manis, sing duwe pengetahuan sing penting kanggo nindakake sampeyan.

Karakter liyane sing misuwur sing keturunan ing Hufflepuff kalebu lemak Friar, Newton scamander, lan diintrik Cedric.

House Warisan Hogwarts paling apik kanggo milih

Gryffindor, SLYTHERIIN, Hufflepuff, lan Ravenclaw minangka omah Warisan Hogwarts, nanging sampeyan ora kudu kuwatir babagan omah sing diurutake.

Omah Warisan Hogwarts: Siswa sing nganggo topi ngurutake

Diterbitake: 4 Mei, 2023

Ora yakin yaiku House Warisan Hogwarts paling apik? Nalika ana akeh karakter sing misuwur ing saben omah warisan Hogwarts, mesthi kaya siswa Gryffindor mesthi dadi pahlawan crita. Untunge, kita kene kanggo njamin manawa omah sampeyan ora nemtokake nasib sampeyan.

Ora preduli ing endi Hong Ngurutake Hogwarts ngurutake sampeyan, sampeyan ora kudu mbukak papat gajih sekaligus kanggo ndeleng macem-macem game RPG ing saben omah. Aja kuwatir yen sampeyan wis nggawe akun World World kanggo ngimpor omah lan tongkat, sampeyan duwe pilihan kanggo ngatasi pilihan kasebut, kalebu tongkat sing paling apik. Nalika ana sawetara beda gumantung karo omah apa sing sampeyan lakoni, ora cukup signifikan kanggo njamin milih siji liyane.

Pilih omah sampeyan ing warisan hogwarts

Supaya bisa ngyakinake kupluk ngurutake kanggo milih omah sing paling disenengi, sampeyan kudu menehi wangsulan kanthi bener. Saben Hogwarts House duwe ciri sing ditugasake, lan sampeyan kudu ngandhani topi sing sipat omah sing sampeyan kenal karo sing paling akeh.

Mangkene papat sipat omah ing Warisan Hogwarts:

Utawa, sampeyan bisa milih omah sadurunge miwiti muter warisan Hogwarts kanthi ngubungake akun Wizarding Worldr menyang akun Warner Bros. Situs web Wizarding Donya ngidini sampeyan ngliwati proses topi sing luwih dhisik. Upacara topi ngurutake isih ditindakake, nanging sampeyan ngerti omah sing sampeyan bakal diselehake ing ngarep. Untunge, sampeyan bisa ngilangi pilihan iki kanthi takon topi ngurutake kanggo nyelehake sampeyan ing omah sing beda.

Beda Hogwarts Warisan Hogwarts

Kanggo kawruh kita, ora ana bedane sing nyata ing antarane omah warisan Hogwarts liyane kajaba sawetara bedane game. Karakter warisan Hogwarts tartamtu bisa uga nuduhake manawa sampeyan nuduhake omah sing padha karo, nanging biasane kedadeyan nalika sampeyan wis ngenalake sepisanan. Sampeyan uga entuk akses menyang lokasi Flame Floo House-Khusus sing bisa digunakake nalika ngrampungake pitakon babagan Hogwarts. Liyane saka sing, bedane utama yaiku warna sandhangan sing sampeyan gunakake lan kamar umum Hogwarts sing umum sampeyan duwe akses menyang.

Yen sampeyan mikir karakter sampeyan bisa uga katon luwih apik tinimbang warna abang, sampeyan kudu nimbang gabung karo Slytherin tinimbang Gryffindor. Dipercaya, kabeh sing penting yaiku kepiye kumpul sampeyan katon tinimbang karakteristik sing saben omah. Ora ana sing bakal kelingan yen sampeyan gabung karo omah sing dikenal amarga ora licik, ambisi, lan kabersih. Ing tangan liyane, dheweke bakal eling apa sampeyan bisa nyawang saben dina matur nuwun kanggo sistem transmog warisan Hogwarts. Sampeyan bisa uga ngganti sifat fisik kanthi cara ngganti penampilan ing Pandhuan Warisan Hogwarts.

Iku kabeh sampeyan kudu ngerti babagan bedane antarane omah warisan Hogwarts. Kanthi cara kasebut, sampeyan bisa fokus ing prekara-prekara sing penting kaya golek kabeh lokasi gobtangsa Hogwarts lan Tombol Daedalian. Sampeyan uga kudu ngerti manawa sampeyan bisa ngliwati potongan warisan Hogwarts kanthi pers tombol, nylametake sampeyan saka pirang-pirang jam sajrone ngobrol. Yen sampeyan nggoleki prekara sing beda, dhaptar game PC paling apik kudu njaga sampeyan nglipur pirang-pirang wulan.

Pencipta Seri Harry Potter, JK Rowling, wis nggawe komentar transpobik ing media sosial ing taun-taun pungkasan. Warner bros. Nduwe lisensi kanggo nggawe game adhedhasar harry potter. Dene rincian saka kesepakatan kasebut ora dikenal kanthi umum, lan game WB ujar “J.K. Rowling ora langsung melu ing nggawe game “, kaya sing diarani, minangka pangripta lan pemilik IP Harry Potter, dheweke bakal entuk royalti saka dodolan. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan kesetaraan transgender utawa ngutangi dhukungan, iki minangka rong amal sing penting sing bisa dipriksa: Pusat nasional kanggo AS, lan Mermaids ing Inggris.

Kristen Vaz ing West London, Lair lan Ngunggahake, Kristen Nglampahi jaman saiki dolanan kaya dolanan kaya Elden Ring and Efek Genshin. Sampeyan uga bakal nemokake dheweke njelajah jagad iki ing Starfield lan praktek combos ing Street Fighter 6.