Olympus – Apex Legenda Wiki, Olympus – Lemivikipedia Apex Legenda Wiki

Olympus Apex

Ing 2734, Bebener babagan Kacilakan Runner Fase dicethakake – Iki minangka asil saka awake dhewe kanggo nyegah suntingan energi sing nembe ditemokake minangka brenthium, lan path sing tanggung jawab kanggo njamin distribusi sing nyebar, mungkasi loom Krisis energi lan nggawe pahlawan pahlawan. Akibaté, patung ing wektu sing dipasang lan upacara kudu dianakake, ngasilake akeh warga keluwesan ing njaba Olimpiade menyang Olympus kanggo rawuh. [2] [3]

Olympus

Olympus Apa peta sing dirilis ing musim 7 sing ana ing psamathe planet.

Isi

Lore [| ]

Latar mburi [| ]

Olympus minangka kutha sing dibangun ing impen. Dibangun ing 2640 dening milyar kamanungsan Lillian Peck [1], utopia iki ngambang ing awan ing ndhuwur PSAMATE paling cerah ing njaba, yen ana ing papan sing paling cerah ing njaba, ing papan sing paling cerah bisa ngumpul lan ijol-ijolan ing ilmu lan seni. Olympus ngasilake pirang-pirang putaran kanggo njaba kalebu pembangunan ing drive lompat sing ramah, minangka teknologi fase kanggo transportasi fase, lan teknologi drone kanggo sistem kesehatan lan keamanan. [1]

Kabeh impen teka, lan iki rampung: kacilakan fase fact ing fasilitas riset eksperimen nyebabake tunjangan fase (lan paling apik lan paling cerah lan paling cendhak ditinggalake kutha.

Nanging, Olympus dhewe dijaga sistem komputer sing canggih, saengga cepet nemokake pembeli anyar ing elit ing njaba. Suwene 40 taun, dadi titik liburan sing lavish kanthi cepet minangka daya tarikan. Sayange, rift mundhak lembab sing ora stabil, lan Olympus wis diungsi sajrone pirang-pirang wulan kepungkur. Saiki Robotika Hammond, kanthi dhukungan sindiker mercenary, wis ganti Olympus menyang tahap anyar kanggo game Apex – sanajan ana guess sapa wae.

Ulasan GamePot Extlert

08 Februari 2019

Ing 2734, Bebener babagan Kacilakan Runner Fase dicethakake – Iki minangka asil saka awake dhewe kanggo nyegah suntingan energi sing nembe ditemokake minangka brenthium, lan path sing tanggung jawab kanggo njamin distribusi sing nyebar, mungkasi loom Krisis energi lan nggawe pahlawan pahlawan. Akibaté, patung ing wektu sing dipasang lan upacara kudu dianakake, ngasilake akeh warga keluwesan ing njaba Olimpiade menyang Olympus kanggo rawuh. [2] [3]

Sekitar wektu sing padha, armada ICARUS, klompok kapal scavenger (kanthi rahasia dikirim dening Torres Silva, CEO Silva Farmaceutical) [4] Bali menyang njaba saka ekspedisi Typhon. Kapal kasebut enggal-enggal malihake olympus, kanthi unggulan fleet, ICS Icarus, docking ing kutha ngambang. Kapal kasebut nggawa beban vine Medusa sing dibayar saka sisa Typhon, sing cepet-cepet, nyebarake antigen sing ora ana ing antarane massal ing antarane massal. [3] Thanks kanggo bantuan legenda kasebut, wabah mandheg lan wutah anggur Medusa dibentuk. Senadyan iki, umume wit-witan ora bisa dicopot, ditarik banget ing infrastruktur Olympus. [5]

Musim 12 [| ]

Kadhangkala Sadurunge Mad Maggie dihukum mati kanthi pertempuran liwat game APEX, sindikasi kasebut duwe driver fase lan terminal sing diinstal kanggo teleport kutha ngambang kabeh yen perlu. Nanging, pemrograman Pemrograman Phase minangka kurang, lan sistem kasebut ora bisa ditindakake dening firewall sing paling dhasar. [6] Sajrone pertandhingan maggeral, Silva bisa njupuk kauntungan saka iki kanggo hack sistem lan nyoba nyelehake Olympus ing kutha Malta. Nanging, sistem turbin darurat bisa njaga kutha kasebut sadurunge bisa nabrak. [7] Silva nyelehake nyalahake iki ing Maggie, netepake dheweke minangka “wong jahat” ing ployane njupuk sindikat. [8]

Lokasi [| ]

Lokasi ing wani ditandhani ing layar peta. Jeneng lokasi sing ora apik mung bisa katon ing sudhut kiwa ndhuwur HUD nalika mlebu ing wilayah kasebut.

Jeneng Rampok Katrangan Nyedian tong sampah
Entri Pertanian Tier kurang
Antechamber Tier kurang Antechamber minangka dalan sing arep menyang turbin tengah.
Estates Autumn Tiar Dhuwur Wilayah berbentuk oval sing nampilake bangunan cilik sing ngubengi sudhut. Bangunan 3-crita ing tengah tumindak minangka pusat kanggo wilayah kasebut. Bangunan 2-crita liyane dumunung mung sisih lor Bangunan Pusat.
Bonsai Plaza Mid Tier Jewah Mahkota Olympus, ing sisih kidul sisih peta, nampilake pirang-pirang pencakar langit lan restoran sing gedhe.
Langit Bonsai Tier kurang
Arcadia Supercarrier Tiar Dhuwur Lokasi sing rada gedhe ing Olympus ing endi pertempuran sing paling cedhak bakal kedadeyan. Fitur bangunan liyane ing wilayah kasebut ing pinggir jeneng Namesake.
Mid Tier POI iki duwe penggemasan alon alon-alon alon, lan mayoritas rampokan ngubengi pinggir. Pertempuran kwartal cedhak ora bisa dielingi ing kene. Uga nyambungake akeh wong liya, mulane dadi trabasan.
Perimeter Pertahanan Tier kurang
Docks Tiar Dhuwur Wilayah bunder sing kompromi saka pirang-pirang bangunan. Dununge ana ing sisih lor-kulon peta, ing antarane carrier lan kothak listrik.
Tiar Dhuwur Kapal sing ngambang ing sisih kidul kidul sisih peta sing ana gandhengane karo rong ziplines. Loot ing POI utamane ing wilayah tengah lan ing sudhut kapal. Wilayah tengah mesthi duwe barang emas lan / utawa barang ungu.
Tiar Dhuwur Area bumbung gedhe kompromi sawetara bangunan cilik. Dununge ana ing cedhak Turbin lan Hammond Labs.
Farmstead Tier kurang
Tanduran Menyang Mid Tier Telung menara sing muter ing sisih wétan peta.
Taman Emas Mid Tier Koleksi papat crita 2, bangunan 3 kamar sing ana ing sisih wétan peta. Iki kalebu blumbang sing cethek, crescent berbentuk, uga akeh wit lan kembang.
Hammond Labs Mid Tier Lab sing gedhe ing tengah peta, antara Estates, turbine, depot energi, lan larik solar.
Hidroponika Tiar Dhuwur Koleksi Bangunan Southwest peta, tenggara Elysium.
Gading Pass Tier kurang
Lab suapan Tier kurang
Klinik Lifeline Tiar Dhuwur Towerover Menehi Platform Med-Bay sing nambani legenda sing ngadeg ing platform kasebut. Bisa nelpon paket perawatan netral ing platform darurat ing mburi klinik sepisan saben game. Ana rong disk loot lan sawetara instrumen sing bisa disengaja ing ruang istirahat staf, ing ngisor klinik kasebut
Pangopènan Tier kurang
Tiar Dhuwur Situs gedhe sing ana ing sisih kidul-wetan peta, sisih kidul Towers.
Wengi perang pathfinder Tiar Dhuwur Takeover kutha sing kasusun saka arena tinju karo dering ing ngendi pemain mung bisa nggunakake serangan melee.
Phase Gateway Central Tier kurang Lawang menyang Runner Phase kidul Hammond Labs. 4
Phase Gateway West Tier kurang Lawang menyang Runner Phase sisih lor Hydroponics. 4
Grid Daya Utama Mid Tier
Rift Aftermath Tiar Dhuwur Dome gedhe digawe saka energi kanthi cepet ing sisih lor-wetan ing peta. Iki nampilake orbat energi sing mencorong ing tengah-tengah sing tumindak minangka lawang sisih wétan / metu menyang runner phase.
Basin riset Tiar Dhuwur
Grid Daya Sekunder Tier kurang
Shipyard Tier kurang
Array Suria Mid Tier Koleksi bangunan cilik. Bangunan pusat duwe panel surya gedhe ing sisih ndhuwur, lan minangka penjamin kanggo bedhil sniper.
Trek Supply Tier kurang
Icarus Tiar Dhuwur Kapal abang. Uga lokasi ing vault.
Lounge Ranjang Tiar Dhuwur Area ing ndhuwur Bonsai ing bonsai sing nyambung loro bangunan.
Underpass Tier kurang
Beludru oasis Mid Tier Velvet Oasis utamane duwe rong bangunan sing dhuwur karo ing njero ziplines sing ndadékaké menyang cafe oasis cafe ing lemah. Ana struktur liyane sing luwih cilik ing sekitar bangunan supaya sampeyan bisa mundur ing kono yen sampeyan bisa uwal saka perang ing bangunan kasebut.
Meadwer Tier kurang

Tilas lokasi [| ]

Jeneng Rampok Katrangan
Kargo terus Tier kurang Wengi perang pathfinder
Crossroads Tier kurang Icarus
Pusat Sambutan Tier kurang Klinik Lifeline

Fitur Peta [| ]

  • Pelari phase
  • Trident
  • Loot mrvns
  • Jembatan ICarus
  • Driver phase

Olympus

Olympus Apa peta sing dirilis ing musim 7 sing ana ing planet PSAMEATE.

Isi

Lore [sunting]

Olympus minangka kutha sing dibangun ing impen. Dibangun ing 2640 dening milyar kamanungsan Lillian peck, Utopia iki ngambang ing awan ing ndhuwur PSAMEATE biyen dadi papan sing paling cerah ing Outlands bisa ngumpulake lan ijolan ide, tumuju ing terobong ing ilmu lan seni. Olympus ngasilake pirang-pirang putaran kanggo njaba kalebu pembangunan ing drive lompat sing ramah, minangka teknologi fase kanggo transportasi fase, lan teknologi drone kanggo sistem kesehatan lan keamanan.

Kabeh impen teka, lan iki rampung: ing Kacilakan Fase Runner Ing fasilitas riset eksperimen nyebabake titah saka fase energi (gelembung energi phase sing gedhe), lan ing njaba sing paling apik lan paling cerah lan paling cerah lan paling angel nilar kutha kasebut.

Nanging, Olympus dhewe dijaga sistem komputer sing canggih, saengga cepet nemokake pembeli anyar ing elit ing njaba. Suwene 40 taun, dadi titik liburan sing lavish kanthi cepet minangka daya tarikan. Sayange, rift mundhak lembab sing ora stabil, lan Olympus wis diungsi sajrone pirang-pirang wulan kepungkur. Saiki Robotika Hammond, kanthi dhukungan saka Sindikate Mersainer, wis ganti Olympus menyang tahap anyar kanggo Game Apex – Sanajan ngapa ana guess sapa wae.

Lokasi [sunting]

Jeneng Rampok Katrangan Nyedian tong sampah
Entri Pertanian Kurang
Antechamber Kurang Antechamber minangka dalan sing arep menyang turbin tengah.
Estates Autumn Dhuwur Wilayah berbentuk oval sing nampilake bangunan cilik sing ngubengi sudhut. Bangunan 3-crita ing tengah tumindak minangka pusat kanggo wilayah kasebut. Bangunan 2-crita liyane dumunung mung sisih lor Bangunan Pusat.
Bonsai Plaza Mid Jewah Mahkota Olympus, ing sisih kidul sisih peta, nampilake pirang-pirang pencakar langit lan restoran sing gedhe.
Langit Bonsai Kurang
Arcadia Supercarrier Lokasi sing rada gedhe ing Olympus ing endi pertempuran sing paling cedhak bakal kedadeyan. Fitur bangunan liyane ing wilayah kasebut ing pinggir jeneng Namesake.
Turbin tengah Mid POI iki duwe penggemasan alon alon-alon alon, lan mayoritas rampokan ngubengi pinggir. Pertempuran kwartal cedhak ora bisa dielingi ing kene. Uga nyambungake akeh wong liya, mulane dadi trabasan.
Pertahanan Kurang
Docks Dhuwur Wilayah bunder sing kompromi saka pirang-pirang bangunan. Dununge ana ing sisih lor-kulon peta, ing antarane carrier lan kothak listrik.
Elysium Dhuwur Kapal sing ngambang ing sisih kidul kidul sisih peta sing ana gandhengane karo rong ziplines. Loot ing POI utamane ing wilayah tengah lan ing sudhut kapal. Wilayah tengah mesthi duwe barang emas lan / utawa barang ungu.
Depot energi Dhuwur Area bumbung gedhe kompromi sawetara bangunan cilik. Dununge ana ing cedhak Turbin lan Hammond Labs.
Farmstead Kurang
Tanduran Menyang Mid Telung menara sing muter ing sisih wétan peta.
Taman Emas Mid Koleksi papat crita 2, bangunan 3 kamar sing ana ing sisih wétan peta. Iki kalebu blumbang sing cethek, crescent berbentuk, uga akeh wit lan kembang.
Hammond Labs Mid Lab sing gedhe ing tengah peta, antara Estates, turbine, depot energi, lan larik solar.
Hidroponika Dhuwur Koleksi Bangunan Southwest peta, tenggara Elysium.
Gading Pass Kurang
Lab suapan Kurang
Pangopènan Kurang
Situs Uji Orbital Cannon Dhuwur Situs gedhe sing ana ing sisih kidul-wetan peta, sisih kidul Towers.
Wengi perang pathfinder Dhuwur Takeover kutha sing kasusun saka arena tinju karo dering ing ngendi pemain mung bisa nggunakake serangan melee. Nanging, yen pemain mati ing cincin lan resparked, ana bug sing mung digunakake kanggo nggunakake serangan melee kaya isih ana ing cincin.
Fase Gateway Central Kurang Lawang menyang Runner Phase kidul Hammond Labs. 4
Phase Gateway West Kurang Lawang menyang Runner Phase sisih lor Hydroponics. 4
Grid Daya Utama Mid
Rift Aftermath Dhuwur Dome gedhe digawe saka energi kanthi cepet ing sisih lor-wetan ing peta. Iki nampilake orbat energi sing mencorong ing tengah-tengah sing tumindak minangka lawang sisih wétan / metu menyang runner phase.
Basin riset Dhuwur
Grid Daya Sekunder Kurang
Shipyard Kurang
Array Suria Mid Koleksi bangunan cilik. Bangunan pusat duwe panel surya gedhe ing sisih ndhuwur, lan minangka penjamin kanggo bedhil sniper.
Trek Supply Kurang
Icarus Dhuwur Kapal abang. Uga lokasi ing vault.
Lounge Ranjang Dhuwur Area ing ndhuwur Bonsai ing bonsai sing nyambung loro bangunan.
Underpass Kurang
Beludru oasis Mid Velvet Oasis utamane duwe rong bangunan sing dhuwur karo ing njero ziplines sing ndadékaké menyang cafe oasis cafe ing lemah. Ana struktur liyane sing luwih cilik ing sekitar bangunan supaya sampeyan bisa mundur ing kono yen sampeyan bisa uwal saka perang ing bangunan kasebut.
Pusat Sambutan Kurang
Meadwer Kurang

Tilas lokasi [sunting]

Jeneng Rampok Katrangan Lokasi Saiki
Kargo terus Kurang Wengi perang pathfinder
Crossroads Kurang Icarus

Fitur Peta [sunting]

  • Pelari phase: The Pelari phase Alat anyar sing bisa ditindakake kanggo saben zona.
  • Trident: KEDAI KENE KENE KABUPATEN ING OLYMPUS lan STORM. Iki dirilis ing mangsa 7.
  • Loot mrvns: Loot mrvns Mesthi bot rampokan kanthi paling urip ing dheweke. Dheweke katon padha karo salah siji sing dikuasai sing didorong dening peta, mung saiki dheweke. Dheweke ora bisa mlaku-mlaku, nanging layar kasebut aktif nalika sampeyan nyedhaki dheweke. Loot mrvns katon lan tumindak kaya mesin slot, langsung menyang lengen siji. Layar bakal muter lan sampeyan kudu nyoba mencet loot ing wektu sing tepat kanggo entuk rampokan sing luwih dhuwur.
  • Jembatan ICarus: Liwat Icarus minangka mayit sawetara ilmuwan sing makarya ing kapal nalika ing jero ruangan. Mesthi kanggo njupuk kauntungan saka keycard leftover sing menehi uta kanthi acak ing salah sawijining badan. (Iku ora kaya sing digunakake, kanthi bener?) Yen sampeyan nemokake keycard, cepet-cepet menyang ngarep kapal kanggo entuk akses menyang rampokan paling apik ing Icarus. Ing njero, pemain uga bisa njupuk keuntungan kanggo rencana rute sabanjure. Ati-ati, sampeyan ora bakal ambegan, amarga pemain liyane bisa nyolong keycard saka deadbox sampeyan.

Peta Penaturan [sunting]

  • Asli
  • Mu1
  • Tampilake kabeh