Nuklir Gandhi | Ngerti meme sampeyan, kenapa Gandhi iku asshole kaya nganyari peradaban

Napa Gandhi kaya ngono asshole ing Update Peradaban

Ing pungkasan game bug iki jelas ora ana masalah, nanging minangka endhog pajeg / Paskah saka macem-macem, bagean saka dheweke Rage putih putih wis dijaga. Ing Peradaban V, Contone, dene pendekatan diplomatik biasa Gandhi luwih tentrem tinimbang para pamimpin liyane, dheweke uga paling bisa ngeculake bom nalika nyurung, kanthi luwih apik ing kompetisi (sing paling apik Kanggo mbukak nuklir duwe rating 8, kanthi pimpinan sing paling akeh sekitar wilayah 4-6).

Gandhi nuklir

Dianyari 09, 2023 ing 05:31 AM EDT dening Neatcrown.

Ditambahake 14 Feb 2015 ing 04:09 AM EST Dening Jill.

PROSIP: Penet ‘Aku’ Kanggo ndeleng Galeri Gambar, ‘V’ Kanggo ndeleng Galeri Video, utawa ‘r’ Kanggo ndeleng entri kanthi acak.

Babagan

Gandhi nuklir Apa julukan sing diwenehake kanggo gambar sejarah India Mahatma Gandhi minangka digambarake ing seri game video strategi basis basis Peradaban. Antarane penggemar game, Gandhi wis entuk akeh notoriety amarga pemanasan nuklir obsesi, ing kontras nuklir obsesi, kanthi kontras karo reputasi pacifist pasangan nyata.

Asal

Obsesi Gandhi kanthi bom nuklir ing seri kasebut pisanan adhedhasar pangerten sing disengaja sing disengaja manawa game strategi basis giliran, Peradaban II, ing endi India mesthi asring ngalami peradaban sing paling musuhan ing pertengahan pungkasan ing pertandhingan pertandhingan, sanajan miwiti agresi ing Pacifacy sing paling murah. Iki kena pengaruh ing glitch sing ora ana ing intelijen buatan (a.Aku.) kanggo tingkat agresi Gandhi, ing ngendi nilai agresi Gandhi sing wis kurang Gandhi bakal luwih murah ing kode game, ing endi kesalahan nyebabake agresif Gandhi sing paling gedhe, 255, kaya level agresi militer diwiwiti kanggo Wane ing saindenging jagad ing game. Kanthi advents senjata nuklir strategis ing jaman atom, hyperaggression sing diterangno biasane nambahi ancaman sing rampant lan nggunakake reputasi nuklir ing peradaban liyane, entuk reputasi sing aneh kanggo dadi pemanasan sing obsesif.

Salam sakaM m2 m2.go.ndhi, panguasa utawa mrentah ing te india .. gaweyan ore bo.ced

Sanajan ora ana bug sing wis didokumentasikake kanggo wis ana ing game kasebut, yakin manawa popularitas bug banjur kanthi sengaja dilebokake amarga sifat sing nyenengake. Iki corroborated dening Sid Meier ing wulan September 1920, ing ngendi dheweke nerangake manawa ora ana bug kaya sing wis dingerteni ing wiwitan. [2]

Penyebaran

Ing wulan September 2010, situs webComic Kangen kritis Nerbitake komik mbandhingake gandhi nyata kanggo pasangan fiksi kaya sing digambarake ing njero Peradaban Seri. Tanggal 23 Oktober 2014, salinan komik iki diunggah menyang reddit. Ing dina sing padha, Redditor Ksered ing postingan reddit [1] kanggo nerangake manawa obsesi Gandhi kanthi bom nuklir wiwitan, nanging banjur dilebokake ing game kasebut minangka fitur unik saka peradaban India. Komentar iki mengko digunakake minangka basis kanggo artikel saka Kotaku [3] lan Geek.com. [4]

Napa Gandhi iku asshole kaya ngono

Ora pikiran sampeyan muter trik sampeyan, utawa kasus mitos dadi kasunyatan sing ditampa: dheweke pancen ngeculake nukes luwih saka civs liyane. Kaya pimpinan liyane ing seri kasebut, Gandhi duwe statistik sing wis ditemtokake sing mrentah, nggawe dheweke luwih cenderung nindakake prekara tartamtu lan tumindak kanthi cara tartamtu.

Lowongan kerja kanggo nukes ora mung nggawe bagian saka game sing ora apik Peradaban kasebut netepake guyon.

Dadi kenapa dheweke nindakake?

Ing asline Peradaban, Iku amarga bug . Saben pimpinan ing game kasebut duwe rating “AGRESION”, lan Gandhi – Kanggo nggambarake Persona nyata – diwenehi skor paling nyata, diwenehi skor paling murah, 1, saengga dheweke ora nate merga kanggo martakake perang ing wong.

Mung, ana masalah. Nalika pamuter diadopsi demokrasi ing Peradaban, Agresi kasebut bakal suda kanthi otomatis 2. Kode minangka kode, yen Gandhi tindak kanthi demokratis ora bakal lunga menyang -1, bisa bali menyang tokoh 255 sing dhuwur banget 255, nggawe dheweke dadi agresif minangka peradaban bisa uga.

Ing pungkasan game bug iki jelas ora ana masalah, nanging minangka endhog pajeg / Paskah saka macem-macem, bagean saka dheweke Rage putih putih wis dijaga. Ing Peradaban V, Contone, dene pendekatan diplomatik biasa Gandhi luwih tentrem tinimbang para pamimpin liyane, dheweke uga paling bisa ngeculake bom nalika nyurung, kanthi luwih apik ing kompetisi (sing paling apik Kanggo mbukak nuklir duwe rating 8, kanthi pimpinan sing paling akeh sekitar wilayah 4-6).

Saengga mbesuk sampeyan ndeleng AI lay menyang bawana nganti kabeh bawana, lan kepingin weruh apa-apa yen ana co-cenderung utawa quirk game sing gandhi, ngerti yen ora. Dheweke temenan dadi asshole, amarga dheweke wis diprogram kanthi cara kasebut.