? Ngurutake topi jawaban kanggo Slytherin, Gryffindor, Ravenclaw, lan Hufflepuff

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan milih omah warisan Hogwarts

Автор темы пообщение ответом на свос.

Aku ngrasakake kabeh urip sawise nindakake topi ngurutake.

Ing nunggu kanggo ngeculake game kasebut, aku weruh sing nyambungake akun World sing luwih apik (sing dakkenal minangka Pottermore sadurunge) kanggo game sing menehi sampeyan entuk manfaat tartamtu lan aku milih sampeyan milih omah sampeyan.

Aku lunga lan nggawe akunku, lan njaluk aku mbaleni topi merjakku amarga Pottermore saiki wis ilang. Ya ora masalah, aku bisa nindakake.

. . Aku duwe cincin kunci ravenclaw sing sing daklakoni saka studio pemanis ing taun kepungkur lan bojoku duwe hufflepuff siji.

Aku mikir saiki sampeyan wis makarya apa sing bakal kelakon.

Aku ngrampungake kuis lan loah, aku wis diurut menyang Gryffindor. Aneh, aku mikir. Kudu dadi fluke.

Aku mbusak akunku lan miwiti, manawa aku kudu ngeklik salah. Gryffindor maneh.

Mbilas lan baleni liyane 6 utawa kaping siji lan saben aku ndharat ing Gryffindor sanajan aku aktif nyoba mlebu menyang Revenclaw kanthi milih beda saka apa sing bakal ditindakake dhewe. Pungkasane aku bisa sukses lan entuk pilihan My Ravenclaw, nanging rumangsa kothong.

Aku sejatine gryffindor.

Aku konflik, apa aku kelet karo aku sing ngerti aku luwih saka sepuluh taun utawa nampa manawa aku bisa ngganti minangka wong lan luwih cocog karo omah sing beda saiki ing awal 30. Utawa Utawa, apa aku nglilani warisan Hogwarts milih omahku adhedhasar kritéria apa wae sing digunakake lan bukak?

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan milih a Warisan Hogwarts Omah

Keputusan sing paling penting ing bocah sing tuntunan sing bisa ditindakake ing alam semesta Harry Potter yaiku Hogwarts House sing arep digabung. Biasane mutusake nalika ana ing taun pisanan ing Hogwarts kanthi topi ngurutake pikiran, pilihan siji iki adhedhasar pribadine lan potensial sampeyan. Warisan Hogwarts, Setel RPG Immersive ing jagad sapu sapu sapu lan jupuk, ngidini sampeyan milih antarane grytherin, hufflepuff, lan revenclellaw.

Yen ana omah tartamtu sing sampeyan gabung, sampeyan bisa ngapusi topi menyang karep sampeyan.

. Sampeyan bisa uga dadi siswa kaping lima taun, nanging sampeyan diwenehi hak istimewa khusus, kaya gabung karo bocah-bocah ing jinis pisanan.

.

. Sawise sampeyan mangsuli, sampeyan bisa milih omah sing pengin sampeyan dadi anggota. Nanging yen sampeyan seneng pengalaman sing luwih immersive, kene jawaban sing sampeyan kudu milih omah sing dikepengini.

  • Gryffindor- keberanian
  • Ravenclaw- Penasaran
  • Ambisi- SLYTHERIIN

Yen sampeyan pengin kuesioner sing luwih tepat babagan omah apa, sampeyan bisa njupuk kuis ing situs web Wizarding Donya. Mung link akun game WB kanthi akun klub Harry Potter Fan Club lan sampeyan bakal bisa nggawa omah, uga tongkat eksklusif, menyang game sampeyan.

Sampeyan uga kudu nyambungake akun konsol menyang akun game WB, sing entuk jubah sekolah lan topeng skull eksklusif.

Bedane antarane omah

Pungkasane, urutane critane game sing ora kena pengaruh ing omah sing dipilih. Werna omah sampeyan bakal katon ing sawetara kosmetik, sampeyan bakal entuk akses menyang ruangan umum omah (lan portal travel cepet cedhak). .

Ora ana mantra eksklusif, pets, utawa bonus sing bakal sampeyan pilih mung milih omah. . HufflePuff bisa uga berjuang kanggo njaluk SLYTHERI, nanging isih padha nyembahake mantra sing padha.

Usaha menyang kebon hogwarts, yen sampeyan wani.

Som pilih omah sing sampeyan rasakake semangat sing apik kanggo. Ing film lan buku, gryffindors minangka protagonis utama, nanging ora kaya ngono ing kene. . Sampeyan bisa uga dadi SLYTHERI, yen sampeyan pengin ngumumake ing jagad sing sampeyan lumayan abang.

Yen sampeyan penggemar Harry Potter pengabdian, sampeyan bisa uga wis ngerti suwene omah sing pengin digabung. Saiki kasempatan sampeyan.

kasedhiya tanggal 10 Februari ing Xbox Series S | X, PlayStation 5, lan PC.

Hogwarts Warisan Ngurutake Topi Pitakonan

7 Ф – 12:44

Ngurutake kupluk – ora ana pitakonan?

. Nalika aku tekan upacara topi mung takon marang aku siji pitakon.
Siji babagan njelajah utawa sinau yen dheweke ngandhani Slytherin sing paling apik tanpa njaluk pitakon sawetara.

Apa iki amarga saka akun sing gegandhengan karo bodho iki utawa apa? Iku mung kanggo barang-barang sing apik.

ОТредактировано Kapten Weegee; 7 Ф – 12:45

Yen sampeyan nginep karo akun WIGARD World sampeyan bakal njupuk omah saka ing kono utawa sampeyan bisa milih apa wae sing dikarepake

Сообщения 1 – 10 из 10

Автор темы пообщение ответом на свос.

7 Вев в 12:51

Yen sampeyan nginep karo akun WIGARD World sampeyan bakal njupuk omah saka ing kono utawa sampeyan bisa milih apa wae sing dikarepake

7 Вев в 14:32

CATETAN: Shona (vincit omnia veritas)

7 фв 14:33

Ya, sampeyan nindakake tes pribadine wis ing jagad sing mbebayani. .

7 Вев в 17:18

Apa ora ana cara kanggo mbukak akun sapraming piye wae?
Aku kepengin weruh potongan karo pitakonan, mula sampeyan kudu ngubungake akun kasebut lan nindakake perkara kasebut ing situs web yen sampeyan pengin barang-barang sing ora ana.

8 Dina 6:00

CATETAN: Kapten Weegee

Apa ora ana cara kanggo mbukak akun sapraming piye wae?
Aku kepengin weruh potongan karo pitakonan, mula sampeyan kudu ngubungake akun kasebut lan nindakake perkara kasebut ing situs web yen sampeyan pengin barang-barang sing ora ana.

Ana mung rong pitakonan sing dakkenal, dadi ora kejawab apa-apa;)

Wiwit Wizardworld kakehan omahku (Griffendor) ora mlebu ported lan aku mung entuk rong pitakon.

Sejatine aku ngerti sampeyan bisa mbukak kunci akun ing Bros Warner. Situs.