Ngumumake telpon saka tugas: perang perang modern lan telpon saka tugas: WARZONE Musim 06: Tugas: Perang Daya: Warfare Marke: WARZONE MUSTIVE: Apa sing sampeyan kudu ngerti

Telpon saka tugas: perang perang modern lan telpon saka tugas: WARZONE MUSUS 05 Reloaded Konten Drop: Apa sing sampeyan kudu ngerti

Uncalan ing drum 50-babak kanggo petugas pemadam kebakaran lan nganggo laser lan genggeman sing nambah akurasi geni. Yen sampeyan seneng tliti, ngundhakake kanthi cepet lan nglengkapi panemune dot. Kanthi senjata sing ngendhani kanthi becik, sampeyan entuk pilihan … selawase sampeyan tetep cedhak.

Ngumumake panggilan tugas: perang perang modern lan telpon saka tugas: WARZONE Season 06: The Hunting

Anti-Pahlawan Anti-Pahlawan Pethak-Sampah teka ing musim 06, ditugasake karo operator ritual sing peteng ing Al Mazrah lan Vondel. Ditambah, papat peta Multiplayer anyar ing Bukak, telung senjata fungsional anyar, bali saka haunting, lan liya-liyane.

  • Warta
  • Pengumuman
  • Musim 06

Ngumumake panggilan tugas: perang perang modern lan telpon saka tugas: WARZONE Season 06: The Hunting

Anti-Pahlawan Anti-Pahlawan Pethak-Sampah teka ing musim 06, ditugasake karo operator ritual sing peteng ing Al Mazrah lan Vondel. Ditambah, papat peta Multiplayer anyar ing Bukak, telung senjata fungsional anyar, bali saka haunting, lan liya-liyane.

  • Warta
  • Pengumuman
  • Musim 06

21 September 2023

dening Telpon Staff tugas

  • The Haunting teka ing Warfare modern II
  • Telpon saka tugas: Ringkesan Warzone
  • Haunting: Ngalamun operasi
  • The Haunting: Vondead
  • The Haunting: Zombie Royale
  • The Haunting: Lockdown Vondead
  • Haunting: Peralatan lan Item
  • The Haunting kasebut tekan DMZ
  • Sekawan peta anyar ing Bukak: Loro inti, rong gunfight
  • The Haunting: Rong Peta Reskins
  • Corak sing nggumunake ing mode klasik
  • Ringkesan Umum
  • The Haunting: Acara Jiwa
  • The Haunting: Ganjaran Login Saben
  • Ganjaran Play
  • Telung Senjata Anyar
  • The Haunting: Peralatan Diperja
  • Blackcell ngenalake v4l3ria
  • Spawn Heads of the Battle Pass
  • Gerbang neraka Open: Kurban toko sing dilisensi anyar
  • Prestige pungkasan – Tingkat 1,250
  • Metu ringkesan pertempuran
  • The Roadmap menyang Bukak Mwii
  • Mlebu ing beta mwii
  • Nyekel Telpon Endowment (C.O.D..) Mangkuk iv, disajikan dening Usaa
  • Ganjaran Iperator Zombie Ghost Pre-Order
  • Puterake Modern Warfare II, terus maju menyang MWiii

The Haunting teka ing Warfare® II II

Siapke kanggo nggegirisi, undead shambling, regu bakal njupuk monsters grotesque, lan scares-scares sing kondhang minangka haunting bali menyang Telpon saka tugas! Hellmouth wis kabuka, nglumpukake makhluk sing ora nyenengake saka jagading jagad, lan teror sing nyemprot alon-alon ngulu kabeh jiwa amarga ana hubungane karo kanal sing santai, lan luwih saka!

Katon klompok clandestine sing dikenal minangka Operator Ritual Dark wis mapan lan mbukak hellmouth sing nggegirisi. Sawise segel gapura nyuwek, cacat gurgling liyane mundur, sadurunge panoply sing bisa diveri saka grosis kasebut diwutahake saka pakunjaran sing dibukak ..

Kabeh operator kudu nyiyapake awake dhewe kanggo “Ngalamun Operasi” lan siyap kanggo perang lan ngusir ancaman sing aberrant iki!

Untunge, ing kekacauan, operator ritual gelap ninggalake gapura mbukak wektu kanggo serep kanggo teka ing bentuk spawn®, Antihero Hellagous sing saiki ditugasake karo ngirim monsters iki lan Ilk bali menyang jagading jagad.

Acara Haunting resmi diwiwiti ing pertengahan musim, nggawa peta, mode, acara lan luwih akeh game. Siapke ajre rombongan spine lan pertempuran buncis ing ngarep kanthi ngeculake papat peta Multiplayer anyar, pass perang sing dipasang karo operator anyar lan gaman, lan luwih akeh.

Sugeng rawuh ing musim 06 Telpon saka Duty®: Warfare® II II lan Telpon saka Duty®: Warzone ™, Peluncuran tanggal 27 September ing 9 am pt ing kabeh platform.

Nyana patch cathetan saka piranti lunak tanpa wates lan piranti lunak sing kasedhiya sadurunge diluncurake musim 06. Dhukungan pembangunan tambahan diwenehake dening (kanthi urutan abjad) Rancang Pusat Aktivitas, Pelokalan Aktivisi Dublin, Software Shanghai, Team Ricochet, Dolanan Kanggo Bob, Lan Treyarch.

Minangka host sing monstroous wiwit nglelebke peteng dadi peteng terus-terusan, ing kene kabeh intel sing kasedhiya, ing ngarep dalan sing kasedhiya ing kabeh kegiatan sing bisa dirampungake, sadurunge pertengahan musim tanggal 17 Oktober:

Telpon saka tugas: Ringkesan Warzone

  • Operasi Nightmare yaiku: Tekan ing pertengahan musim, nyelidiki anomali Edritch ing sisih peta, lan ngadhepi target sing nggegirisi nalika mbenerake papan sing mbantah terhal!
  • Sugeng rawuh ing vondead: Incantasi dhemit ngeculake wabah zombie sing ora ana gandhengane. Undead wis ngrusak lurung-lurung ing bulan getih. Rahasia kaget nunggu ditemokake!
  • Zombie Royale bali kanggo loro peta: Nyuwek mode winates sing ora nyenengake iki ing pertengahan musim, kanthi inovasi kabeh-anyar nanging premis semrawut sing padha – bali menyang perang minangka zombie sing cepet-cepet. Slamet, utawa dipangan!
  • Ngunci bali, liyane rampokan, lan acara: Kepala kanggo Vindel tumindak lockdown, klumpukne jiwa kanggo hadiah ing game, lan nyiapake rasa wedi lompat, peralatan ELDRITH, lan liya-liyane.

The Haunting: Operasi Nightmare (Al Mazrah, Mid-Season)

Operator ing Al Mazrah Ao, ngrungokake! Sawise kedadeyan Hellmouth, kita duwe macem-macem laporan kanthi nambah frekuensi sawetara bintik panas eldrching. Sampeyan kanggo nyelidiki anomali kasebut minangka ngimpi operasi resmi diwiwiti tanggal 17 Oktober, lan konflik ing ngisor iki wis dipikolehi kanggo menehi kesepakatan ing huru-hara teka:

Parameter misi: Entitas wis dideteksi ing saindhenging AO, lan [sing direncanakake] saben tanggapan bakal dirujuk ing peta-peta sampeyan. Sampeyan kudu nyelidiki saben lokasi lan ngilangi target “sing paling dikarepake”, uga hostiles liyane.

Dhukungan awal: Bounty wis ditawani kanthi nomer [[Degang]] target, lan hadiah kanggo kepinteran luar biasa bisa nyebabake [[diradani], uga Blueprint Senjata Penguasa.

  • Komplek tomba kuno wis ora pati rame [[diowahi]], hieroglisphs, lan [[bisa ditepungi).
  • Seksi-paseksen ndeleng lampu aneh lan [sing direncanakake] ing langit wengi [[Degang]], sanajan fenomena Anomalous sing ora dingerteni (UAP) duwe [[Redacked] utawa “orbs”.
  • Mungkasi kanthi spektrum [[Dandani]], katon bisa diakses [[Mrikus]], kanthi kendharaan operator sing dibutuhake kanggo [[redacked], obah kanthi cepet.
  • Ora dikonfirmasi [[Redacked], luwih menyang rawa, ing ngendi [[redakes].
  • Para pengamat ing wilayah [[sing dirungokake]] Wilayah sing digambarake, sing apik banget, yaiku Multiple], Multiped].”
  • ..

The Haunting: Vondead (Vondel, Mid-Season)

Kegiatan supernatural tambahan wis kedadeyan ing Vondel, sing meksa evakuasi lengkap kutha lan wilayah sing ana ing sekitar. Incantasi dhemit dening Sorceress wis ngeculake wabah zombie, nggawa wengi kanggo urip minangka kanal vondead mbukak abang kanthi getih. Munggah ing firmamentasi, rembulan getih langka nggantung kanthi langit, casting vondel ing Eerie, pepeteng abang tinged.

Graveyard saka penyihir, altar saka daging

Sumber kegiatan Anomal iki katon minangka kuburan, yaiku sarang kegiatan panyemprot lan kudu disusupi. Nanging, pirang-pirang pojokan kapentingan vondead nuduhake tandha-tandha saka kutha sing diwadhahi – saka kendaraan sing kobong menyang barricaded lan rereged lan stasiun sepur. Ana kegiatan liyane sing nganiaya kanggo neliti ing zoo, stadion, lan ing papan liya.

Altar dhemit uga didegake ngubengi swara, ketoke sawijining sumber daya kanggo kegiatan kasebut lan disambungake ing pirang-pirang cara sing diandharake ing mitos lan legenda minangka “Butcher.”Apa sampeyan duwe katrampilan lan metode kanggo nyeluk dhemit iki, mudhun menyang jagading jagad iki kanggo ngadhepi dheweke, lan entuk hadiah yen sampeyan bisa ngalahake dheweke?

Mbok menawa ana ganjaran liyane, didhelikake amarga sampeyan ngeludakan lurung-lurung getih sing ora ana getih?

The Haunting: Zombie Royale (mode winates-wektu, Al Mazrah, Vondel, Mid-Season)

Mode winates sing ora nyenengake saka lelaran sing sadurunge yaiku bali, kanthi inovasi kabeh-anyar, uga unsur sing bali saka pengalaman Royale sing kepungkur, kalebu rebirth sing wis mati.

Wong mati mlaku-mlaku ing bumi lan ngumpulake versi Al Mazrah lan Vindel (saben pengalaman zombie royale). Sajrone pertandhingan zombie royale, operator sing dipateni wong liya nemokake gulag kanthi permanen ditutup, lan uga mayit sing direncanakake maneh minangka kapal undead!

Sawise sampeyan wis niru, sampeyan bakal nemokake sawetara kemampuan sing apik kanggo sampeyan nalika nyoba nyuwek operator manungsa sing isih ana, kabeh nalika ngoleksi syringes khusus lan mbalikke minangka manungsa. Minangka pertandhingan kasebut maju, ngarepake corak angka tambahan minangka mayit saben operator sing saiki nembangake twitch bali menyang urip, nggawe gerombolan rotone!

Squad isih bisa mlaku bareng karo sawetara operator sing ngowahi dadi nir, saéngga macem-macem taktik yen sampeyan kerja ing unison. Nanging, zombie slatino ing lakune bisa ngilangi saka pertandingan kasebut. Squad sing ngalahake mungsuh loro-lorone undead lan urip lan ngrampungake gelut bisa ngakoni kamenangan!

The Haunting: Vondead Lockdown (mode winates-wektu, Vondel, Mid-Season)

Vondead ana ing ngisor lockdown.

Mode Winates-wektu bali lan getih tinimbang sadurunge! . Nanging wektu iki, disiapake kanggo muter ing variasi Moonitolit, wengi ing wengi!

The Haunting: Peralatan lan Item (Mid-Season)

Prowl Gedung Writing Al Mazrah lan Vondead kanggo nggoleki luwih saka nir lan entitas sing angel kanggo mateni. Ana sawetara tambahan, liyane lootworld kanggo kumpul – lan dadi waspada – amarga haunting diwiwiti:

Jiwa sing dijupuk (Al Mazrah, Vondead)

Minangka bagéan saka acara jiwa sing nyabrang Telpon saka tugas: warzone lan Telpon saka Duty®: Warfare® II II (Detailed ing bagean Ringkesan Umum mengko ing blog iki), sampeyan bakal entuk jiwa kanthi raket mateni lan ngalahake makhluk sing angel. Iki jiwane dianugerahi yen sampeyan milih; sampeyan bisa njaga utawa perdagangan kanggo macem-macem hadiah sing nyengsemaken sawise saben pertandhingan wis rampung.

Kothak angker

Revolting Zombies Roaming Al Mazrah lan VondeAd nyelehake luwih saka entrail; nyana dheweke sok-sok ninggalake kothak loot sing aneh-nggoleki, sing uga bisa ditemokake ing saindenging peta. Wigati banget kanggo ngidungake piring, amunisi, lan peralatan, tumindak kaya kothak gegaman lan munitions. Njupuk perawatan sing ekstrem nalika mbukak kothak kasebut, supaya sampeyan ora diuripake dening MAW sing urip sing wis duwe kontaner kasebut!

Granat getih

Fashioned menyang bentuk bat vampir kanthi grenade sing ora dingerteni, grenade parasit “iki kanggo mungsuh lan nyoroti swara ing termal; iki mbiyantu (utawa harrowing) ing operasi wengi sing sampeyan lakoni! Laporan sing ora dikonfirmasi nyatakake ganjil iki ora bisa clamp kanggo operator sing ana ing jero banyu.

Trik lan Nambani: Langsung Scares

Butuh beteng usus tambahan kanggo nyelehake tugas saka tugas: pertempuran warzon nalika wadhah sing bisa dipotong ing Al Mazrah utawa Vondead duwe potensial lompat sing kuat lan visceral. Slamet saka halusinasi medeni iki kanggo njaluk Ganjaran sing ana ing wadhah kasebut.

Nyana Kejutan Tambahan (Screify) Tambahan minangka Haunting Cactsing Shroud saka Tugas Kewajiban: Warzone ing pertengahan musim!

Haunting kasebut tekan DMZ (pertengahan musim)

Yen regu sampeyan siyap nyelehake menyang Al Mazrah minangka bagean ngalamun operasi, kanthi talent DMZ sadurunge pertengahan musim.

Kanggo Musim 06, DMZ fokus ing wintaan wengi kanggo entitas dermentural ing warzone al Mazrah. Nyiyapake tim sampeyan, kaya tanpa tekanan saka bunderan ambruk, DMZ minangka mode sing cocog kanggo intel, nelusuri mudhun, lan pungkasane netralisasi entitas sing luwih dhuwur.

Pemain bisa ngarep-arep kabeh acara Al Mazrah lan kegiatan liyane sing ana ing sangisore sing bisa teka ing DMZ.

Gambaran Umum Warfare II Modern

  • Loro inti, rong peta gunfight ing Bukak. Masang menyang salah siji peta asli lan siji sing anyar ing kaloro inti lan bedhil, saka Las Almas Almas Aftars menyang Range Langsung Klasik ing ngendi Raja Raja.
  • Loro peta Haunting Reskins. El Asilo mengeti Día de Muertos, Dene Kedutaan Besar dadi situs serangan zombie getih.
  • Twist medeni ing mode klasik. Mlumpat, tengkorak, tengkorak, lan luwih akeh mudhun ing mode klasik sing paling disenengi, kalebu bengkong njupuk ing dominasi, mateni zona sing dikonfirmasi, lan kena infeksi.

Sekawan peta anyar ing Bukak: Loro inti, rong gunfight

Musim 06 Ngembangake Rotasi Peta Multiplayer kanthi Papat Peta: La Casa (inti), KOOLA Village (Gunfight), lan Gunfight). Campuran lingkungan anyar lan klasik iki duwe apa-apa kanggo kabeh wong, apa sampeyan duwe karya taktis utawa getih sing bener-lan-gunner.

La Casa (Core, Bukak)

Masang menyang pusat swarga ing Las Almas, Mexico, ing peta anyar saka pendhapa tanpa wates. Adoh saka prying mripat lan diubengi tembok dhuwur, properti mewah kasebut duwe tata letak dual-wing karo kwartal ing sisih wétan lan ruang makan sing gedhe banget ing sisih kulon.

Jembatan sing nyambungake rong swiwi ndeleng lawang bunder ing sisih lor lan blumbang ing sisih kidul, ing jejere palapa sing lega. Nyana crossfire ing antarane swiwi sing kapisah, lan yen tumindak dadi panas banget, nyilem ing kolam lan nyerang mungsuh sabanjure sing nembus.

Koro Kampung (inti, Bukak)

Angin bali jam menyang 2005 nalika peta bebarengan “Toujane” diluncurake Telpon saka Duty® 2. Yen sampeyan wis main seri cukup suwe kanggo kenal karo tata desa Koro, sanajan sampeyan pengin nggawa sawetara sandhangan sing luwih anget kanggo lokasi Wintry anyar.

Tromp liwat salju lan perang ing dalan-dalan utawa pindhah saka bangunan kanggo mbangun, ngresiki oposisi. Watch kanggo tangga kuning sing menehi akses menyang payon, ing ngendi gedhong makshift ramp kanggo gampang lelungan. Gunakake titik vantase kanggo target mungsuh ing ngisor iki lan nonton punggung sampeyan marang para penyerang sing kepengin nuntut tingkat ndhuwur kanggo awake dhewe.

King (Gunfight, Bukak)

Peta Gunfight Favorite sing debut ing Telpon saka Duty®: Warfare Modern (2019) bali ing musim 06. Sanajan gudang nyekeli praktik praktik wis wiwit diwenehi lan ditanduri, para veteran King bakal langsung ing omah kanthi tata letak. Book munggah ing dek tengah, corong menyang salah sawijining kontaner sisih, utawa nyoba kanggo ngilangi awal kanthi nembak saka mburi tembok target. Ing klasik simetris iki, kabeh bakal kecepatan lan taktik.

Peta gelut anyar nawakake macem-macem pengalaman Firhiring-Range minangka operator sing pindhah menyang macem-macem omah sing ditampilake kanthi keterlibatan sing cedhak-kuart. Gunakake Tembak omah telu lan papat kanggo ndhuwur mungsuh lan nggunakake siji lan loro kanggo nglawan ing lemah cedhak. Ana sawetara ruangan kanggo keterlibatan midrange ing njaba, nanging ing peta cilik iki, wektu kanggo melu minimal, dadi cepet banget.

The Haunting: Rong Peta Reskins (Mid-Season)

Miwiti kanthi nganyari musim pertengahan, sampeyan bakal nemokake Roh Halloween urip lan uga nganyari loro-lorone: El AGILO mengeti Día de Muertos, nalika Kedutaan Besar dadi serangan zombie sing ngrusak.

El asila: Calaveria sing luwih gedhe tinimbang urip ing njaba asylum, ndeleng perayaan saka Día de Muertos. Tengkorak liyane lan Neon dekorasi malang ing pinggir Marigolds, lilin, lan altarane sing ngurmati wong sing dikasihi.

Kedutaan Besar: Diplomasi wis tugel: nindakake operasi sore ing Kedutaan Besar sawise serangan zombie sing angel banget. Pesen “Kirimi pitulung” Hantung dilereni saka payon, nanging pungkasane kasep … serangan zombie wis teka lan ora ana, ninggalake karusakan struktural lan korporat.

Corak sing nggumunake ing mode klasik (pertengahan musim)

. Nalika tujuan sakabehe bisa uga padha, coba aja wedi metu saka sampeyan nalika ngrampungake.

Dominasi Haunting (pertengahan musim): Ndhaptar kabeh poin kontrol ing peta kaya biasane. Nanging, ing dominasi versi iki, ngarepake scarecrow kanggo tumindak minangka panandha kanggo saben flag.

Tinimbang tag asu, ngumpulake tengkorak ing tlatah lan mateni dikonfirmasi.

Zona nyelehake haunting nyelehake scares (pertengahan musim): Jupuk terus zona gulung kanggo entuk poin kanggo tim sampeyan nanging ngati-ati nalika mbukak peti . . . !

Apa kena infeksi (pertengahan musim): Zombi grombolan kanggo infeksi. Pemain sing kena infeksi bakal katon minangka nir sing apik banget.

Ringkesan Umum

  • Gear munggah karo senjata anyar. Ora ana medeni banget nalika sampeyan wis entuk gaman kasebut. Entuk mungsuh kanthi senapan serbu anyar, SMG, senjata melee, lan chainaw sing digunakake ing Phobos ..
  • Blackcell ngenalake v4l3ria. Sing paling anyar ing robotika siap kanggo penyebaran minangka v4l3ria teka kanggo nuntun kurban cemeng, bebarengan karo pet taktik dheweke sing jenenge Megabyte.
  • Spawn Heads of the Battle Pass. Judhul Utama Antiihero Spawn Musim 06 Battle Pass, nampilake Skins Operator Spawn tambahan bebarengan karo monsters lan Maniacs liyane teka saka jagad iki.
  • Bukak gapura neraka. Gerbang neraka duwe sprung mbukak kanggo mbukak. Sisut pertama Musim 06 Bundel lan Operator tema Halloween!

Haunting: Acara jiwa jiwa (pertengahan musim)

Kasedhiya perang modern II lan telpon saka tugas: Warzone, acara jiwa, variasi jiwa minangka variasi sing ditingkatake lan wedi banget ing acara Hunt sing populer wiwit musim 03. Kasedhiya kabeh mode game, kapan wae pemain wis ngilangi, dheweke ninggalake jiwa. Nglumpukake jiwa iki, sing ditambahake kanthi otomatis ing kabeh mode game (tegese ora perlu kanggo ngunjungi stasiun tuku tugas: Warzone utawa DMZ Wektu sing ditampilake ing tab Acara.

Nambah jumlah jiwa sing dijupuk kanthi madhep macem-macem monsters nyemprotake tugas: peta perang Warzone. Tebus barang sing cukup, lan sampeyan bakal mbukak kunci barang sing nggumunake kanggo usaha sampeyan.

Haunting: Ganjaran Login Saben (Mid-Season)

Minangka teror sing nyakot sing ana ing sangisore Haunting nyusup Perang Modern ii lan Telpon Kewajiban: Warzone, nyana bakal nampa macem-macem barang kosmetik sing diwatesi mung kanthi nggunakake game kasebut minangka kejutan.

Ganjaran Play (Perang Modern II, Telpon saka Kewajip: Warzone, Bukak)

PLAY ing MODER WARFARE II lan CALL OF MODER: WARZOONE terus kanggo pesaing sing sejati, lan uga ana ganjaran anyar kanggo MULTIPLAYER lan BATTLE Royale RE RECLE:

  • 5 menang: ‘Mwi Season 06 Stickon Senjata’ Pesawat
  • 10 WINS: Pro Nerbitake Blueprint SP-X 80
  • 25 WINS: ‘Njupuk tong sampah “pesona senjata
  • 50 Win: Decal Senjata Gedhe ‘1v1 kula
  • 75 menang: ‘Mwi Ranking Play Season 06’ layar layar
  • 100 menang: ‘Mwi Season 06 Ningkatake Camo Veteran’

Ganjaran Play Pertempuran Royale

Tantangan Penempatan

  • Rampung “Top 15” 25 kaping: ‘Kirimake’ Decal Senjata gedhe
  • Rampung “Top 5” kaping 10: Jeksa Agung Jobs 50 Senjata Blueprint
  • ‘Tikus lan ngerti’ pesona senjata

Mateni lan nulungi tantangan

  • Entuk 25 mateni utawa bantuan: ‘Wz musim 06 pesaing “Sticker Senjata
  • Entuk 250 mateni utawa mbantu: ‘Wz rangkali musim 06’ layar loading
  • Entuk 1,000 kills utawa pitulung: ‘WZ Season 06 peringkat tambang veteran

Ganjaran Anyar kanggo Musim 06, Entuk, lan Ndhuwur 250

Ana Ganjaran Divisi Rotasi Rotasi Anyar. Kanggo pemain entuk emas liwat ndhuwur 250, sampeyan bisa ngarep-arep mbukak kunci ing ngisor iki:

  • Mwi rangkali Play: Decals gegaman gedhe
  • WZ RAN RATE PLAY: Kulit kendaraan.

Pemain bakal entuk adhedhasar sing paling dhuwur ing papan sing paling dhuwur. Ndhuwur 250 pemain kudu rampung ing ndhuwur 250.

Elingi: pemain nomer siji ing musim 06 ing ndhuwur 250 leaderboard bakal nampa kertu telpon sing unik, siji-saka-jenis lan lambang sing apik kanggo hak bragging pokok ..

Priksa cathetan tembelan kanggo tambahan play play tambahan, lan informasi babagan hadiah Divisial sing tepat kanggo Multiplayer lan Pertempuran Royale.

Telung senjata anyar ing Bukak, siji chainaw kanggo sing diukum ing pertengahan musim

Geis Tr-76 (RIFLE ARSAULT – Bukak, Pertempuran Pass)

Bulpup Bullpup Serangan Bullpup Chambered ing 7.62 x 39 mm. Modular Highly, sistem senjata iki bisa dicocogake supaya cocog karo taktik lan skenario tempur.

Geis TR-76 ngemas salah sawijining netak pukulan, ngetrapake karusakan kanthi tingkat geni sing sederhana. Desain kompak ndhukung bisa diatur kanthi recoil, uga kanggo nggawe dhasar rock sadurunge akuntansi kanggo gunmith.

Cater kanggo profil karusakan sing dhuwur kanthi fokus ing lampiran sing nambah mobilitas lan nangani modifikasi modifikasi semi-otomatis 10 babak kanggo kerusakan sing luwih dhuwur lan luwih tliti. Unggul kanthi jarak sing luwih gedhe kanthi optensi midrange utawa nglengkapi tampilan lan laser laser kanggo muter cedhak.

.

Sapuan paprangan kanthi resik kanthi tingkat geni sing dhuwur, maneuverability, lan kesepakatan sing luar biasa ing smg iki.

. Senjata iki disenengi kanthi kecepatan long-jangka panjang, dadi apa sing bakal cedhak lan target kanthi cepet.

Uncalan ing drum 50-babak kanggo petugas pemadam kebakaran lan nganggo laser lan genggeman sing nambah akurasi geni. Yen sampeyan seneng tliti, ngundhakake kanthi cepet lan nglengkapi panemune dot. Kanthi senjata sing ngendhani kanthi becik, sampeyan entuk pilihan … selawase sampeyan tetep cedhak.

ISO 9mm.

Dual Kamas (Melee – Bukak, Pertempuran Pass)

Mateni mungsuh sampeyan karo saben ayunan saka lading mlengkung lan mati.

Nyukur mungsuh sampeyan kanthi ukuran karo dual-wild kamas. Irisan gaman sing dibentuk iki liwat mungsuh kanthi lading sudhut mlengkung sing cetha, nggawe piranti sing sampurna kanggo mayak-kwartal. Nglengkapi dheweke lan entuk hadiah kanggo presisi sing agawe.

Chainaw Doom (Melee – Mid-Season, Bundle)

Chainaw sing nyiksa neraka.

! Senjata iki, bebarengan karo “Super Shotgun” sing mateni “nampilake lampiran pemicu kabeh, kasedhiya ing bundle dom. Kurban sing sejatine ora kasedhiya kasedhiya kanggo digunakake ing sacedhake lan – kaya kabeh senjata liyane – nggawa maju Perang modern modern iii.

Sanajan beda-beda kanthi ukuran, chainaw duwe profil kerusakan sing padha karo pickaxe, ora duwe hadiah kemajuan utawa mastery sing ana gandhengane, lan kudu dianggep minangka varian kanggo mungsuh.

Haunting: Peralatan Diperolehi (Mid-Season)

? Apa sampeyan ndeleng? . Operator kudu njupuk perawatan tambahan nalika nggunakake barang ing ngisor iki:

Screeil Veil Scream (Nganyarke lapangan, Mid-Season): Kanggo sing mlebu menyang gelombang swara saka tambang suplemen, nyiapake serangan audio hallucinatory minangka udhara sing ngisi karo jeritan sing mati!

Grenade Decoy (taktik, pertengahan musim): Lapuran saka Inhuman lan angel swara sing dipikir karo bedhil nggawe iki mung hallucination audio.

Blackcell ngenalake v4l3ria

Eksperimen karo teknologi robotika, Blackcell ngenalake v4l3ria minangka operator eksklusif musim iki. Prototipe cemeng, v4l3ria minangka mesin hibrida sing dibangun kanggo konflik. Model modern saka komponen biologis lan mekanik, partnered karo sistem perang-seni negara, v4l3ria nampilake kulit semi-transparan, uga garis swara robot kanggo rubis robot teknis lengkap.

Sing tuku Blackcell – kasedhiya kanggo $ 29.99 – Bakal Mbukak kunci v4l3ria, taktis dheweke (lan robotik sing padha) Pet dikenal minangka Megabyte, 1,100 COD Poin, posisi wiwitan ing Pertempuran AO, lan liya-liyane KONSEAN ing musim 06 Pertempuran . . . Saliyane 20 Tier Skips (25 ing PlayStation®).

Priksa sawetara info liyane babagan Kurban Blackcell ing ngisor iki, uga ing Peperangan Bunder sing wis ditemtokake, Bundel, lan Pos Blog Blackcell, tekan sadurunge tanggal 06 Bukak.

Headlines Spawn Musim 06 Battle Pass (Bukak)

Kesepakatan karo Iblis wis rampung ing Musim 06 Pertempuran. .S. . . Kanggo pamilik Blackcell, saben kulit operator ing ngisor iki dilengkapi varian Blackcell sing apik banget:

Al Simmons (operator anyar)

“Aku kudu ngrampungake iki, lan aku kudu nindakake dhewe.” – Al simmons, komik vol. 1 # 257

Pemain sing tuku System Pasai 06 Pertempuran Pasti bakal langsung mbukak kunci operator al simmons, identitas donya fana. Lair ing Detroit, Michigan, Simmons tuwuh dadi petugas intelijen sing trampil lan petugas intelijen militer sing banjur dikhianati karo kanca-kanca lan dipateni sajrone misi. Dikirim menyang neraka kanggo pakaryan minangka pembunuh, dheweke nggawe sétan karo Iblis bali menyang bumi amarga ora ana liyane kajaba sing diukur.

Spawn (operator anyar, undakan 0 kulit, lan undakan 100 kulit)

“Sampeyan ngutus aku menyang neraka. Aku kene kanggo ngasilake sih.” – Spawn, spawn (1997)

Nampa macem-macem macem-macem taktik sing luwih akeh ing wiwitan KOMPULAN PAKET KOMPUTER. Langsungake neraka kanthi kulit operator paling kuat kabeh sawise ngrampungake kabeh 20 sektor sistem perang perang perang lan tekan 100 taun.

Liyane Kasedhiya Operator Lan Skins

Spawn Burned (kulit al simmons)

Sadurunge transformasi dheweke menyang spawn, Al Symmons diapusi lan diobong. Tokoh sing bisa dicekel iki yaiku salah sawijine bentuk sing ditindakake.

Badut sing creepy (kulit fender)

Half-Demal sing lair saka sing akeh banget lan deviancy, pelanggaran arch-villain wis njupuk badut rotund kanggo nesu.

Pelanggaran (kulit könig)

Nyedhaki wujud sing bener, pelanggaran kejem lan sombong nggawa “mati ing sikil loro” ing bentuk operator sing diresiki kanggo luwih infuriate.

Disiksa (kulit horangi)

Dijaluk minangka pengusaha lan tanggung jawab kanggo pati lan transformasi al simmons, disuptur dikenal kanthi akeh jeneng lan wedi karo duraka.

Jiwa Crusher (Kulit Mila)

Saingan Ribu Misteri yaiku tokoh enigmatik, nggunakake gasses sing ora nyenengake kanggo asphyxate korban.

Nikto Spawn (kulit Nikto)

Operator Nikto nemu tampilan taktis sing padha lan entuk topeng sing apik lan njupuk menyang level sabanjure kanthi homage sing akeh iki.

Gaia (kulit kulit)

. Gaia minangka bagean saka perang, nanging ora ana hubungane karo spawn utawa variasi liyane sing ana ing pasang perang.

Gerbang neraka mbukak karo kurban toko sing dilisensi anyar

Saliyane macem-macem konten sing ana ing halloween, ngarepake operator anyar sing luar biasa kanggo mlaku menyang fray, kalebu ing ngisor iki:

Inarius (Diablo) lan lilith (Diablo

Hells kobong teka ing tugas. Diablo-Bundel tema nggawe tampilan sing murub, ngrampungake kanthi ratu ing Succubi Lilith lan The Challen Archangel inarius minangka operator.

Balung (overlord ala)

Dadi overlord sing bener karo mbungkus balung, lengkap karo operator skelector, uga blasi lan lambang sing ora sopan.

Ash Williams (Mati Diwasa 2)

Bukak buku ing antarane wong mati karo bundel mati 2 sing ala. Buntle iki ngenalake awu Williams kanggo Musim 06, lengkap karo blueprints bojo boomspek lan akeh gear kanggo mateni mateni mati lan strewheads primitif.

Alucard ()

Pertempuran gaib lan undead karo bundle hell, lengkap karo kejem-vampire-hunter-vampire-hunter, alucard.

Doom (siksa, senjata bundle)

Minangka nggoda ing blog iki, njaluk dhengkul ing wong mati kanthi bundle senjata tracer, lengkap kanthi senar arsenal (kalebu chainaw lan bedhil sing dawa) ing kesiapan sampeyan.

Prestige pungkasan – Tingkat 1,250

Musim 06 bakal nambah tutup pangkat prestise saka 21 nganti 25, kanthi tingkat maksimal 1,250. Entuk saben pangkat prestasine anyar nawakake macem-macem hadiah bebarengan karo lambang anyar saliyane nomer Prestige, kayata:

  • .
  • Prestige 23: Dikunci ing Tingkat 1.150.
  • Prestige 24: Dikunci ing Tingkat 1.200.
  • Prestige 25: Ora dikunci ing Tingkat 1,250.

Saben rangking Prestige New Achards Emblem, Tier Pass Tier skip, token pass Peperangan XP, lan akses menyang tantangan kertu panggilan anyar sing ditemokake ing sisih tengen ndhuwur layar sampeyan). Sing tekan rangking Prestige 25 bakal uga nampa kulit operator militan.

Elinga yen kemajuan saiki ora bakal ngreset nalika musim iki. Terusake saka level sing sampeyan tekan ing musim 05, apa sadurunge prestasine peringkat (1-55) utawa ing prestasine peringkat (56-1000050).

Metu ringkesan pertempuran

  • Jagad menyang Warfare Warfare Modern ing kene: Centhang tanggalan kanggo nyelehake konten sing gedhe banget!
  • Tune menyang Telpon saka tugas: sabanjure tanggal 5 Oktober. Entuk kabeh rincian babagan perang modern sing bakal teka ing Telpon Kewajiban: Sabanjure, acara Showcase nuduhake rincian babagan Multiplayer kanggo tugas: Warzone, lan liya-liyane.
  • Nyekel Telpon Endowment (C.O..E.. Sutusake acara sabanjure, tim Military Tim militer bakal bersaing kanggo piala ing taunan taun papat.O..E. Turnamen Bowl.
  • Perang modern iii beta (akhir minggu 1: Oktober 6-10; akhir minggu 2: Oktober 12-16). Siap main perang modern III beta gratis? Priksa Intel ing ngisor iki.
  • . Preorder edition digital Warfare modern iii lan nampa kulit hhost zombie tanggal 27 September digunakake ing MWII lan Call of Duty: Warzone lan MWiii.
  • Puterake Modern Warfare II, Njegake menyang Perang Modern Modern III. .

Mesthekake kanggo mbusak jadwal lan tandhani tanggalan sampeyan minangka panggilan tumindak tugas lan Intel luwih dhisik saka peluncuran perang modern iii iki. Mangkene apa sing kudu diarepake:

27 September: perang perang modern ii 06 Bukak. Dijupuk menyang tumindak kanthi peta lan senjata lan gaman bebarengan lan gaman sing anyar lan perang perang.

5 Oktober: Telpon saka tugas: Sabanjure. Siapke dhewe kanggo acara pertunjukan Premier kanggo perang modern III nuduhake masa depan apa sing bakal teka karo perang modern III, telpon saka tugas: warzone, lan , Nonton acara kasebut manggon ing panggilan resmi saluran twitch saluran utawa saluran YouTube.

Oktober 6-16: Modern Warfare III BETA. Deleng ing ngisor iki kanggo informasi rinci babagan perang modern iii beta, nawakake akses awal lan wektu akses sing mbukak kanthi ragad lan host lan host ganjaran mung kanggo muter!

17 Oktober: Perang Modern Modern: The Haunting. Kesimpulan saka musim pungkasan Warfare II sing nggawa skenario perang-utawa-fright ing telpon saka tugas: Warzone lan Multiplayer, lan hadiah gratis kanggo mbukak kunci lan pratelan.

. Pasukan tugas 141 ngadhepi ancaman pokok. Pemain bisa digambarake kanthi otomatis lan muter kampanye nganti seminggu awal, ngalami misi pertempuran inovatif uga tandha tandhingane, sinematic Call of Kampanye misi Kampanye tugas.

. Rilis game lengkap ing saindenging jagad, nawakake salah sawijining koleksi paling gedhe ing peta Multiplayer Modern Modern! Main kabeh 16 peta peluncuran saka perang modern modern 2 (2009) Modern Modern lan Fitur anyar lan siap luwih saka 12 peta 6v6 inti anyar. Siap regu sampeyan kanggo pengalaman zombie Zek sing paling anyar ing Zombi sing nampilake sawetara mungsuh paling gedhe ing peta paling gedhe ing Sajarah tugas!

Mlebu ing perang modern III beta

. Beta bakal nampilake macem-macem peta Multiplayer inti lan pengalaman anyar ing perang gedung, sawetara mode, lan barang sing anyar kanggo nglengkapi lan perang.

Nyana woro-woro ing blog sing bakal teka sing rinci babagan macem-macem konten gratis sing bisa mbukak kunci sajrone akhir minggu Beta.

Nyekel Telpon Endowment (C.O.D..) Bowl IV

Kita mung rong minggu adoh saka panggilan acara endowment tugas ing taun, c.O.D.E. Bowl iV, disajikan dening Usaa. Dipuntedahaken kamenangan komok udara kerajaan taun kepungkur, saiki wis dadi juara anyar kanggo muncul minangka tim militer tim saka U.S., U.K., lan – kanggo pisanan – Kanada Nggabungake Telpon Tutorial Tugas kanggo saingan piala lan hak bragging kanggo layanan militer tim sing menang.

Watch turnamen ing telpon tugas YouTube, kupit, uap, lan saluran Facebook ing 5 Oktober, sabanjure, acara pertunjukan Premier kanggo perang perang modern, Telpon saka tugas: mobile, lan nelpon tugas: warzone! Satus persen hasil net saka turnamen kasebut bakal nyedhaki veteran luwih akeh babagan proyek sing bermutu.

Ganjaran bonus kulit zombie kulit preorder

Saliyane kabeh mupangat sing bisa sampeyan tampa kanggo Perang Perang Modern III rinci ing postingan blog iki, ana kauntungan anyar sampeyan bisa nuntut kulit operator Zombie kanthi preordering Warfare Digital III (Salah siji standar / Silang-gen, utawa edisi vault).

  • Yen sampeyan preorer sadurunge wiwitan musim 06, Ghost Zombie kasedhiya kanggo sampeyan nggunakake tanggal 27 September.
  • Yen sampeyan preorer sawise 27 September, kumpa Zombie kasedhiya kanggo sampeyan kanthi cepet.
  • Kulit operator hantu Zombie bisa digunakake ing perang modern lan telpon saka tugas: Warzone lan bakal maju, tegese uga bakal kasedhiya ing Warfare Modern III, Miwiti ing Game.

Puterake Modern Warfare II, Njegake menyang Perang Modern Modern III

Kanggo sepisanan riwayat telpon tugas, konten sing sampeyan entuk ing perang modern bakal maju menyang perang modern III, ngeculake 10 November 10 November. Waca kabeh babagan kita nindakake Q & A. Wiwiti saiki lan gunakake gaman lan operator sampeyan menyang game anyar.

Spawn: Diterbitake: Diterbitake dening Gambar Comics, Po Box 14457, Portland, utawa 97293 USA. Spawn, logo lan simbol minangka merek dagang kadaptar © 2023 Todd McFarlane Productions, Inc. Kabeh karakter liyane sing gegandhengan TM lan © 2023 Todd McFarlane Productions, Inc. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Karakter, acara lan crita ing publikasi iki kabeh fiksi. Kanthi pangecualian karya seni sing digunakake kanggo tujuan tinjauan, ora ana isi publikasi iki bisa dicetak tanpa idin tanpa ijin Todd McFarlane Productions, Inc. Dicetak ing AS.

Todd mcfarlane: Pencipta buku komik legendaris sing ngerti kanggo karya groundbreaking ing komik, dolanan, hiburan, lan musik. Co-pendiri lan Presiden Comics lan Pencipta Gambar Salah Komik Paling Anyar ing Donya, Spawn. CEO dolanan McFarlane, salah sawijining pabrikan tokoh aksi ing saindenging jagad. .

. © 2023 Matta.

Diwasa Mati 2 © 1987 Studiocanal s.A.S. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang

Hellsing © 2006 Kouuta Hirano..,LTD./ Geese liar

© 2023 Zenimax Media Inc. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Diablo® IV © 2023 hiburan Blizzard, Inc.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan telpon endowment, tindakake @Callofdutynyendowment ing Instagram lan @ Code4vets ing Twitter.

© 2023 Publishing Activision, Inc. Aktivitas, Telpon saka Kewajiyan, Telpon saka Wainzone tugas, lan perang modern yaiku merek dagang aktivasan, Inc. Kabeh merek dagang lan jeneng perdagangan minangka properti sing nduweni.

Telpon saka tugas: perang perang modern lan telpon saka tugas: WARZONE MUSUS 05 Reloaded Konten Drop: Apa sing sampeyan kudu ngerti

Pengalaman maneh sing anyar. Wangsulane Roymouring. Fitur Multiplayer lan DMZ Tambahan. Telung operator lan gaman anyar. Senjata anyar lan tantangan kendaraan. Lan ton konten sing bisa ditindakake kanggo nelpon tugas: perang modern III. Musim 05 wis rampung maneh.

  • Warta
  • Pengumuman
  • Mangsa 05

Telpon saka tugas: perang perang modern lan telpon saka tugas: WARZONE MUSUS 05 Reloaded Konten Drop: Apa sing sampeyan kudu ngerti

Pengalaman maneh sing anyar. Wangsulane Roymouring. Fitur Multiplayer lan DMZ Tambahan. Telung operator lan gaman anyar. Senjata anyar lan tantangan kendaraan. Lan ton konten sing bisa ditindakake kanggo nelpon tugas: perang modern III. Musim 05 wis rampung maneh.

  • Warta
  • Pengumuman
  • Mangsa 05

dening Telpon Staff tugas

  • Musim 05 reloaded karo operator, peta, lan fitur
  • Perang modern modern mlebu
  • Telpon saka tugas: Ringkesan Warzone
  • Pengalaman Resurgence Anyar: Kehergur Fort ditambahake kanggo rotasi
  • DMZ relo reloaded – luwih misi lan fitur
  • Cathetan Patch kanggo rebalancing, tambahan liyane
  • Gambaran Umum Warfare II Modern
  • Pengukuhan kritis sing dibutuhake ing DRC – Zona 1, Peta Multiplayer anyar
  • Mode anyar – Sniper Gunfight
  • Cathetan patch mlebu kanggo nganyari tambahan, kalebu rekinasi kanca
  • Ringkesan Umum
  • Ganjaran Play – Pangeling-eling kanthi maju
  • Operator anyar: Wangsulane MACE, Lara Croft saka Tomb Raider, lan tekan 21 gaweyan
  • Operator tambahan Intel – Tracer Pack: 21 Bundel Ganti
  • Operator tambahan Intel – Tracer Pack: Makam Raider Bundle
  • Operator tambahan Intel – Tracer Pack: Meace Operator Bundle
  • Telung Senjata Anyar, Kabeh ing Sektor Pertempuran Limited-Time
  • Pagelungan Bundle – Tracer Pack: Hippin ‘lan Hoppin’
  • Pagelungan Bundle – tracer pack: driji bledhos
  • Tantangan Camo Senjata
  • Tantangan Camo Kendaraan Anyar
  • World Series of Warzone meh kene – luwih tiket sing ditambahake!
  • Nganyarke kanggo Warfare Modern II, entuk ganjaran tugas: Warzone lan perang modern III

Musim 05 reloaded karo operator, peta, lan fitur

Peperangan adoh banget – wektu kanggo nambah maneh lan redeploy.

Musim 05 reloaded ing Telpon saka Duty®: Warfare® II II lan Telpon saka Duty®: Warzone ™ bakal diluncurake tanggal 30 Agustus ing 9 am pt ing kabeh platform.

Telpon saka Duty®: Warfare Modern Modern.

Nyana patch cathetan saka piranti lunak tanpa wates lan piranti lunak sing kasedhiya sadurunge diluncurake musim 05 reloaded. Dhukungan pembangunan tambahan diwenehake dening (kanthi urutan abjad) Rancang Pusat Aktivitas, Pelokalan Aktivitas Dublin, Activision Shanghai, Team Ricochet, dolanan kanggo Bob, lan Treyarch.

Mangkene sing sampeyan kudu ngerti:

Perang modern modern mlebu

Iku meh .

.

Kaya sing wis dingerteni, terus-terusan bakal ngidini sampeyan nggunakake Gaman, operator, lan kosmetik ing Perang modern modern iii Perang Multiplayer lan Modern Warfare: Zombi. Kabeh iki saliyane konten anyar sing bakal dikenalake Perang modern iii.

Musim 05 – Lan Musim 06, kanggo diumumake – yaiku kesempatan emas kanggo nyiyapake Perang modern iii.

Mangkene telung sebab akeh sebabe:

1. Kabeh gaman sing padha maju

Apa sampeyan max metu saka 60+ senjata sing wis ana ing Perang modern ii utawa mbukak kunci lan level munggah telu senjata anyar ing musim 05 reloaded, kabeh armamen kasebut bisa digunakake ing dina siji Perang modern iii.

Nomer loro sampeyan mbukak kunci-kelas digawe ing Perang modern iii, Kittled sing wis rampung Perang modern ii Senjata bakal siap kanggo loxuts kasebut.

2. Rampung Camos, Ganjaran uga maju

Pengin nuduhake emas, platinum, polatomic, lan orion ing dina siji?

Camos kasebut lan atusan liyane – saliyane Emblems Gaman lan Charm, Charmer, Prestige Lambang, kertu nelpon, lan kosmetik liyane – kabeh bakal kasedhiya ing Perang modern iii, bebarengan karo bab sabanjure Telpon saka tugas: warzone.

(Cathetan: Perang modern ii camouflages mung ditrapake kanggo Perang modern ii gaman)

3. Tentara lengkap ing pucuk driji

Saka operator tamu khusus ing musim 05 roading menyang kurban pass Blackcell lan Battle lan malah Favorit Day kaya Hutch, Horangi, Nova, meh kabeh operator III Multiplayer III Multiplayer III Multiplayer III Multiplayer III Multiplayer III Multiplayer III Multiplayer III Multiplayer III Multiplayer lan nir.

Apa sampeyan entuk utawa direkrut ing toko toko, tumpukan operator kasebut kanggo nuduhake dina iki lan ing perang modern III.

Sinau luwih lengkap babagan Musim 05 konten sing bisa dibalekake maneh ing perang modernis III ing “Gambar Umum” Bagean Blog iki.

Ringkesan Warzone

  • Benteng Benteng. Benteng Al Bagra ing Southern Al Mazrah siap kanggo Mergururg – Nyana minangka bagean saka sing durung tau sadurunge Telpon saka tugas: warzone Kurban peta aktif.
  • Roymoured Royale. Mbalik karo Mraps – Rally Squad lan Tetep Truk kasebut supaya bisa nglumpukake en rute dadi kamenangan pokok.
  • DMZ dibalekake maneh. Misi Perusahaan Shadow Shadow Tambahan, lan upgrade tugas. . . Amarga totoan ing DMZ durung nate luwih dhuwur.

Pengalaman Resurgence Anyar: Kehergur Fort ditambahake kanggo rotasi

Mergururg nggawe operator sing kuwat, lan pengalaman Pubugan anyar iki diluncurake kanthi musim 05 Reloaded disetel kanggo misahake lemah saka elit.

Watesan kanggo peta iki kalebu kabeh titik benteng al Bagra ing saubeng Al Mazrah lan langsung; Sing ngunjungi lokal iki ing perang Royale utawa DMZ, utawa sing duwe macem-macem pertandhingan bebarengan ing peta iki bakal ngerti akeh taktik kanggo sukses ing kene.

Kebetangan Fort bakal duwe dhaptar lagu dhewe ing Bukak, kapisah kanggo rotoran maneh sing ngemot Isturg sing ngemot Ashika Island lan Vondel.

Ing tembung liyane, kanggo pisanan ing Telpon saka tugas: warzone Sejarah, operator bisa nyilem dadi telung peta pusat sing béda-béda ing sesi siji, saliyane Al Mazrah lan lokal DMZ kayata Grindo 21 lan Komplek Koschei (ing Al Mazrah).

Roymour Roymear

Penyayang tempur kendaraan lagi jeblugan saka jaman kepungkur:

Bali saka asline Telpon saka Duty®: Warzone ™ (2020), versi anyar saka Armour Royale bakal kasedhiya kanggo quads sajrone musim 05 reloaded.

Pengalaman iki ndeleng saben regu sing ditugasake menyang kendharaan MRAP sing kuat. Dadi dawa skuad duwe MRAP, dheweke bisa redeploy.

Squad uga bisa nganyarke MRAP kanggo kemampuan sing nyerang utawa pertahanan liwat upgrade ing kendharaan dhewe. Nanging, nyana stasiun gas dadi bintik paling apik ing Al Mazrah ing mode iki, minangka skuad bisa ndandani lan ngisi Mrap asring.

Sanajan LMGS lan peluncuran dianjurake kanggo pengalaman iki, bagean subsenal sing bisa cocog karo sampeyan lan regu uga nalika sampeyan nyopir menyang kamenangan.

DMZ relo reloaded – luwih misi lan fitur

Zona tempur aktif ngrusak DMZ . . . lan operator sing nggunakake geni sing ramah sinau kanthi cepet yen ora kudu nyabrang perusahaan bayangan.

Nyatane, fraksi kasebut duwe sawetara misi anyar kanggo operator:

Perusahaan Shadow Tier 3, 4, lan 5 misi

“Aku ora nggawe ancaman, aku bakal njamin.” – Phillip Graves, CEO CEO CEO Shadow,

Bayangan yaiku Oscar Mike.

Telung Tiar Misi Company Shadow bakal kasedhiya sawise nganyari reloaded. Misi kasebut kalebu entuk chopper abot utawa mrap, ngekstrak canisters gas leftover saka liftround bawah tanah, lan ngadhepi komandan sing dingerteni dening tandha telpon “badhak.”

Kanggo upaya sampeyan, ana [sing direncanakake] kanggo ngenteni sampeyan, kalebu sawetara sing bisa ditindakake kanggo perang modern III.

Station Komunikasi tambahan

Saliyane mbukak kunci misi urgent kanggo kabeh limang fraksi, operator bisa mbukak kunci keuntungan tambahan kanthi ngrampungake tugas komunikasi anyar ing musim 05 reloaded.

Nganyarke iki kalebu lenggah ing situs UAV lan sam tower lan sam, saengga bisa ndeleng apa tujuan misi sing dibutuhake kanggo entuk boons sing cocog.

.

Nyana wong liya sadurunge miwiti musim 05 reloaded.

  • Masang DRC – Zona 1. Bangunan iki 21 Annex wis siyap kanggo pertempuran freetis, utamane ing mode objektif.
  • SharPShoShooter Sugeng rawuh ing sniper gunfight. Mbentuk duo lan nglatih nembak kasebut; Mung sharpshooter nyata bakal urip ing varian gunfight iki.
  • Entuk hadiah rangking anyar kasebut? Ana isih wektu kanggo mbuktekake dominasi ing Multiplayer Ranking Playing; Ganjaran kasebut, lan sing kanggo njaluk tugas: play rangking Warzone, sampeyan saiki wis dadi perang modern III.

Pengukuhan kritis sing dibutuhake ing DRC – Zona 1, Peta Multiplayer anyar

Pusat pengunjung ing jejer bangunan 21 saiki bakal welcome kabeh jinis pertempuran.

Fokus ing pertempuran kanthi cepet lan dirancang karo sawetara trabasan lan rute sing ngeculake, DRC – Zona 1 dibangun kanggo tumindak frenetis. Saka ngancurake tampilan tengah-tengah traps drc kanggo nenun laboratorium lan kamar mung karyawan, squad sing bunder sing asring komunikasi lan koordinasi kanggo sukses 21 – bakal duwe kesempatan sing paling apik.

Liyane Intel ing DRC – Zona 1 – Pandhuan Taktik Taktik Dive ing peta – bakal kasedhiya sadurunge nganyari reloaded.

Mode anyar – Sniper Gunfight

Ninggalake Secondaries, Lethals, lan taktik ing omah – Snipers Gunfight kanggo Duos Sharpshooting sing percaya yen dheweke dadi bedhil marke.

Kabeh lokasi gunfight biasa yaiku main kanggo varian mode iki; Nonton sudhut enem lan kabeh duo sampeyan sing bisa dikandhani Longshots.

Nganyari Sosial Tambahan, kalebu kanca rekomunikasi

Musim 05 Reloaded bakal ngenalake rong fitur sing gegandhengan karo sosial anyar, kalorone dibangun ing pengalaman apik banget Akeh anggota komunitas sing wis ditindakake nalika muter : Nggoleki regifikasi kanthi acak sing pungkasane dadi kanca sejati.

Sing pertama yaiku mung “Play maneh,” Diadaptasi Telpon saka tugas: warzone Kanggo ngrampungake pengalaman bebarengan. Sawise saben pertandhingan, kabeh pemain – utawa, pemain khusus, para pamimpin solo lan pimpinan partai sing ditetepake – ing tim sing padha bisa milih tongkat kanggo pertandingan sabanjure.

Liyane diarani kanca nyaranake, dibangun kanggo sing golek skuadir anyar. Kerjane rong cara: Siji saran kanggo kanca-kanca kanca, fitur sing migunani kanggo kabeh regu kanggo nyambung karo siji liyane.

Nanging, rekomensi kanca uga dibangun kanthi sistem dinamis sing anyar sing nuduhake kanca anyar kanggo muter.

Apa sampeyan nemokake wong sing seneng mode game sing padha, utawa minangka bagean saka klompok sosial sing padha, rekineksi kanca nuduhake kanca anyar, uga menehi panjelasan kanggo nganakake saben wong.

Pendhapa Tanpa wates bakal rinci babagan nganyari iki – lan owah-owahan teknis – ing cathetan tembelan, bakal dibebasake sadurunge nganyari reloaded.

Ringkesan Umum

  • Telung operator anyar. Mace bali, Lara Croft saka Makam Raider siyap kanggo pertempuran, lan 21 ganas tetes minangka fitur tamu, sing mesthi klasik instan.
  • Telung Senjata Anyar. Pistol anyar, smg, lan gegaman melee kabeh gabungke kanggo nggawe macem-macem midseason sing bisa digunakake kanggo penggemar pertempuran cedhak.
  • Loro tantangan Camo loro: Entuk camo senjata anyar, uga bungkus tema sing apik kanggo favorit sampeyan Kendaraan.

Ganjaran Play – Pangeling-eling kanthi maju

Sawise roaded, rangking PLAY ing Call of Duty: Warzone lan Warzone lan Warfare II terus, lan ora ana wektu sing luwih apik kanggo entuk pengalaman sing kompetitif.

Minangka pangeling-eling, Kabeh Barang-barang ing ngisor iki ditindakake kanggo perang modern III:

  • Bluapron Girang, kalebu Pro Nerbitake Blueprints.
  • Senjata Camos Kanggo Senjata Mwii, kalebu Camos Partai Divisional Divisi.
  • Emblems, stiker, lan hadiah liyane saka Puteran rangking lan pengalaman liyane ing telpon tugas: Warzone lan perang modern ii.

Iki tegese jagad iki ora. 1 pamuter ing musim 05 bakal duwe kertu telpon sing unik, siji-saka-jinis lan lambang saiki lan ing Perang modern iii. Salajengipun, pemain sing tekan 250 paling dhuwur lan entuk camo animasi bakal nemokake Perang modern iii minangka pilihan camouflage kanggo Perang modern ii gaman.

Sampeyan uga ora perlu dadi ora. 1 kanggo entuk hadiah; Play Puteran Puter kanggo entuk Blueprints Pro ngetokake blueprints, camos, lan liya-liyane kanthi menang (ing Multiplayer) utawa njupuk penempatan sing dhuwur utawa mateni tugas (kanthi cara tugas).

Operator anyar: Wangsulane MACE, Lara Croft saka Tomb Raider, lan 21 gaweyan

Pitu Operator Anyar Ora Cukup ing Musim 05. Mangkene telung liyane kanggo ngrampungake daptar tugas operator musim sepuluh-kidul:

Operator tambahan Intel – Tracer Pack: 21 Bundel Ganti

“Kontrol hama, sing diarani ‘tikus bout?”- 21 Savage

“Aja metu omah” – 21 ganas wis siyap, lan fitur kasebut nempel ing tanggal 30 Agustus.

Saliyane operator lan finansial pamindhahan – disebut “stabbed . . . akeh “- ing Tracer pack: 21 bunderan ganas Apike kalebu rong garis gegaman sing dijenengi rong lagu sing ditampilake ing Settli konser sing adol ing saindenging karier: Mode Savage “Rifle Assault lan” smp abang “.

Lan nalika ana “péso,” mung ngerti “slaugan King” Melee yaiku 21 sing dipilih senjata sekunder.

Buntel iki uga duwe “Skrrt Skrrt” Kulit Kendaraan Utv, Pesona, stiker, lan mesthi wae “MR. Saiki “Loading layar.

Operator tambahan intel – tracer pack: Makam Raider bundle sing nampilake Lara Croft

Lara Croft teka minangka operator bundle toko ing musim 05 reloaded! Ngalami petualang legendaris, arkeologi sing misuwur, lan ahli paling utama ing lapangan panahan, pistol dual, lan tempur liyane-lengen liyane.

The Tracer pack: Makam Raider Bundle – Setel kasedhiya ing 9 September kalebu blueprints gaman: Versi senjata anyar ing “Ice Ax, lan tandhane” Myto Defer “SMG Sidearm sing teka karo nganyari reloaded. Lan ya, dheweke uga digunakake ing finansial “dolanan olahraga”.

Bungkus kasebut uga dilengkapi karo “Kulit kendaraan” tomba “kanggo ndhuwur chop, layar loading, stiker, lan lambang.

Operator tambahan Intel – Tracer Pack: Meace Operator Bundle

Sawise u.S. Ranger lan Jackal, saiki minangka pangisian ganas kanggo perusahaan bayangan, Mace bali maneh tugas.

– Kasedhiya September iki – kalebu legenda dhewe, pamindhahan finansial dhewe, slot operator tambahan kanggo DMZ, lan peperangan sing direncanakake nalika dheweke dadi operator aktif.

Antarane barang-barang liyane ing bundle iki yaiku rong gaman senjata sing kempal karo agenda overkill: The “Shrappnel” Serangan Rifle lan “Fragmentation” Shotgun kanthi otomatis.

Telung Senjata Anyar, Kabeh ing Sektor Pertempuran Limited-Time

Kabeh operator, lapor menyang sektor sing wis diklasifikasikake sadurunge AO.

Telung senjata anyar kabeh bakal kasedhiya dhisik ing Sector Peta Pertempuran E0. Sing ngrampungake sektor E2, utawa sing melu acara Faction Showdown TIME time for force Tugas 141, bakal bisa ngakses sektor E0, sing sadurunge diklasifikasikake sadurunge.

Saliyane token XP kaping pindho 30 menit lan token XP dobel 30 menit, sing duwe tantangan dhewe, sektor iki kalebu gaman ing ngisor iki: The 9mm Daemon, lan Pickaxe.

Pickaxe (melee)

Senjata MEEE sing abot bisa nggawe operasi sepi lan agawe sing sepi ing garis mungsuh kanthi kerusakan kelas lan macem-macem.

Alat Melee Sekunder ing kothak kasebut, pickaxe minangka hitter sing abot sing bisa uga ora nggawa tembok, nanging ora nggawa operator kanthi cepet kanthi agresif.

Cara Mbukak kunci Senjata Basis: Entuk 15 operator mateni nganggo gaman melee

Daemon 9mm (sidearm / pistol)

Pistol modern, taktis iki ing 9mm tiwas saka pinggul lan fitur tingkat semi-otomatis semi-otomatis kelas paling apik.

Kategori Sidearm kanthi luwih jero karo tambahan anyar iki, disetel kanggo saingan P980 lan X12 kanggo tahta semi-otomatis Caliber.

Apa Kitting kanggo akurasi minangka sidearm utawa rampung, Akimbbo 9MM iku bener kanggo jenenge. Iki minangka neraka pilihan senjata sekunder.

Lachmann Shroud (Gun Submachine)

Fitur bedhil 9mm lan heathal iki Burst lan Mode Fire-Auto-Auto sing ngidini mobilitas lan mungkasi kekuwatan kanggo mid-jangkep.

Gaman senjata sing digabungake kaya M13C lan Fennec nuduhake kekuatan ing operasi clandestine.

Saiki platform Lachmann entuk powerhouse nyolong dhewe – shroud lachmann, sampurna kanggo keterlibatan sing cedhak, utamane nalika nginep ing kothak kasebut kanggo sukses misi.

Cara Mbukak kunci Senjata Basis: Rampungake kabeh papat tantangan awal sektor awal (kalebu mbukak kunci daemon lan pickaxe), banjur entuk 30 mateni hipfire karo smgs.

Pagelungan Bundle – Tracer Pack: Hippin ‘lan Hoppin’

Yen sampeyan kelingan dhasar Hip Hop, sampeyan bisa uga ngormati apa Tracer pack: hippin ‘lan hoppin’ nggawa musim 05 reloaded ing awal September.

Nampilake rong kulit operator anyar – “MC Hips” lan “Mc Hops” – Ing Trek Lengkap lan topi ember. Senapan “Bussin ‘lan” tutup “SMG ora butuh panjelasan, nanging kanggo sisa-sisa bisa mindhah anyar, pesona, stiker lan lambang.

Pagelungan Bundle – tracer pack: driji bledhos

Kita bakal kethul: Tracer pack: driji bledhek digawe kanggo operator tingkat dhuwur, lan gabung karo rotasi toko Sawise godhong-godhongan musim gugur wiwit budding ing pertengahan September.

Fender dadi entek sing bener karo kulit operator “blendir”, dene “pot shot” rifle sniper lan “mangan mangan smg . . . kasedhiya operator ing mburi pemicu duwe wektu reaksi sing apik.

Yen ora, aja lali supaya ora ngguyu karo “kulit kendaraan tav”. Uga klebu minangka “Homegrow” pesona, layar loading, telung stiker, lan lomba “kewan”.

Tantangan fraksi senjata camo tantangan

Kaya nganyari sing dianyari sadurunge, musim 05 bakal duwe tantangan camo senjata, kasedhiya ing musim 05 diluncurake.

Mangkene kabeh tantangan kanggo pertunjukan fraksi senjata tantangan Camo Challenge:

  • Rifles Serangan: Entuk 250 operator mateni karo bedhil serbu.
  • Bunder Pertempuran: Entuk 40 Operator Kills Nalika rawan karo bedhil perang.
  • Rifles Marksman: Entuk 40 Operator mateni nalika nggunakake bedhil Marksman sing ditekan.
  • Peluncur: Entuk 75 mungsuh mateni nggunakake peluncur.
  • LMGS: Entuk 30 Operator Longshot Kills Nggunakake LMG.
  • MEEE: Entuk 30 mungsuh mateni nggunakake gaman Melee.
  • Handguns: Entuk Headshyl 50 mungsuh mateni nganggo garang.
  • Shotguns: .
  • SMGS: Entuk 100 Headshot Operator Kills Karo SMG.
  • Bedhil sniper: Entuk 50 Operator Headshot mateni kanthi rifle sniper.

Rampungake kategori senjata Camo Challenge kanggo mbukak kunci gaman camo kanggo kabeh kategori kasebut.

Rampungake kabeh sepuluh tantangan kanggo mbukak kunci penyemasan camo, sing bisa dilengkapi kabeh gaman sapisan ora dikunci, lan pesona penguasaan acara.

Tantangan Camo Kendaraan Anyar

Saliyane tantangan Senjata Camo, Musim 05 Reloaded uga bakal nampilake tantangan Camo kendaraan anyar.

Mangkene kabeh tantangan kanggo acara iki:

  • JLTV: Entuk 30 mungsuh mateni kanthi mlaku kanthi kendharaan.
  • Truk Armored (DMZ Mung): RAM 5 Kendaraan Mungsuh kanthi cepet.
  • ATV: Tetep ing udhara nalika ana ing kendharaan sajrone 15 detik.
  • Tank Heavy: Entuk 20 operator mateni karo turret.
  • Hatchback: Entuk 10 Operator mateni nalika nyandhang kendharaan.
  • Cahya Helo: Refuel Helikopter sampeyan ing 10 stasiun gas sing beda.
  • PWC: Dolan maring 5 Pois nalika nyopir kendharaan.
  • Prau patroli armed: Entuk 20 mungsuh mateni karo Turret Boat.
  • Bike Dirt: Nindakake 20 trik udara kanthi sepedha rereget.
  • Mrap: Entuk 30 operator mateni nggunakake serbet ing MRAP.

Ora kaya tantangan Camo Chamo, sampeyan bisa ngrampungake 6 saka 12 tantangan sing kasedhiya kanggo mbukak kunci ganjaran penguasaan, yaiku blueprint senjata anyar, layar loading lan lambang.

Nanging, yen sampeyan pengin camouflage kasebut ing kabeh 12 jinis kendharaan, banjur bukak mesin kasebut lan siyap kanggo pertempuran ing antarane DMZ, Peperangan Royale, lan Telpon Warfare Modern.

World Series of Warzone meh kene – luwih tiket sing ditambahake!

Iku meh wektu kanggo 150 dhemajah Pertempuran Royale kanggo nindakake tugas sing paling utama: Acara Warzone.

Tanggal 16 September, 50 TRIOS bakal perang ing telpon sing paling kompetitif: Turnamen Warzone ing taun tanggal 16 September ing ngendi Legenda ESTAIN digawe: The Capper Box Arena ing London, Inggris.

!

Nganyarke kanggo Warfare Modern II, entuk ganjaran tugas: Warzone lan perang modern III

Kanthi kabeh konten anyar iki, saliyane kanggo maju kanggo perang modern III, ora ana wektu sing luwih apik kanggo entuk pengalaman perang modern yen sampeyan wis entuk.

Saliyane premium premium sing diwenehake nalika muter telpon saka tugas: Warzone lan cara liya kanggo level perang modern iki – perang modern ii kalebu 14 operator sing bisa ditindakake para pemain lan nggunakake telpon saka tugas: warzone, perang modern II, lan perang perang modern (yen diluncurake ing 10 November).

Kajaba iku, wong-wong sing duwe Warfare Modern II bisa muter DRC anyar – Zona 1 Peta, HOP menyang Sniper Gunfight, lan muter kabeh konten saka Bukak lan muter mode Fun lan Frenetik Peta , lan kabeh episode gropyokan ing ops khusus.

© 2023 Publishing Activision, Inc. Aktivisi, Telpon saka Kewajiban, World Seri World of Warzone, Pangguna saka Werzone Tugas, lan Perang Modern yaiku merek dagang modern yaiku merek dagang aktivasan, Inc. Kabeh merek dagang lan jeneng perdagangan minangka properti sing nduweni.

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.Callofduty.com lan www.youtube.com / callofduty, lan tindakake @Callofduty ing Twitter, Instagram, lan Facebook. Kanggo Telpon Nganyari Tugas, Tindakake @Codupdates ing Twitter.

Tetep Siji Langkah Langkah Nalika Milih versi Warfare Modern III: Saben edition kasedhiya rinci ing ngisor iki, kalebu keuntungan preorder sampeyan bakal nampa antarane saiki lan peluncuran game ing tanggal 10 November. Preorler kasedhiya saiki!

Telpon saka tugas: perang perang modern lan telpon saka tugas: perang modern III. Nindakake konten: Pitakonan sampeyan

Sampeyan wis entuk arsenal lan macem-macem operator sing nyengsemaken, lan nganggo konten kosmetik liyane nalika main perang modern lan pengeluaran nomer loro tugas: Warzone. Nanging sepira bisa diakses ing perang modern III? Sampeyan entuk pitakon. Kita entuk jawaban.

Ngumumake panggilan tugas: perang perang modern lan telpon saka tugas: WARZONE MEATION 05: Apa sing sampeyan kudu ngerti

Saka corak péso seger ing telpon tugas: crita perang modern, kanggo nyelehake konten sing apik banget ing perang modern modern: Warzone, kanggo ngrameke ulang tahun Hip Hop, siyap kanggo musim 05.