Ngendi golek inten ing Minecraft 1.18 nganyari | Srengenge, Minecraft: Tingkat paling apik kanggo berlian ing 2023 – IMDb

Nganyarake Update Gua Diamel Diamet

Nanging berlian menehi pemain nyeri sirah; Ora suwe kanggo mine-gua-guwa lan cliffs nganyari. Pertambangan Strip populer maneh; Sampeyan menehi ton berlian ing sawetara jam, nanging saiki jagad wis owah, kepiye sampeyan nemokake inten?

Ngendi golek inten ing Minecraft 1.18 nganyari

Nganyari paling gedhe ing Minecraft dihiasi dhuwur donya, lan kanthi luwih jero, sampeyan kudu luwih jero golek berlian lan bijih.

Update Minecraft lan Cliffs dipérang dadi rong bagéan; Pungkasan Juli 1.17 patch lan 1 November..

Bandhingake distribusi Distribusi Minecraft Ore Antarane Nganyari 1.17 lan 1.18

Uga nggawa blok, barang, lan mobs anyar menyang game, minecraft update 1.18 ditambahake vena biji gedhe, lan diowahi buteran distribusi kanggo ngimbangi dhuwur dunia.

Lan tegese yen sampeyan sawise berlian nggawe senjata lan waja lan waja sing paling dhuwur, sampeyan kudu ngganti taktik sampeyan.

Minecraft 1.18 tingkat inten

Ore Minecraft ditemokake ing njero lemah, saengga ana ing ngisor level nempu.

Sadurunge nganyari, sampeyan duwe kasempatan sing cocog kanggo nemokake dheweke ing lelungan subterronane, preduli saka jero sampeyan sing sampeyan burrowed.

.18 digulung, berlian isih ditemokake ing level -16 lan ing ngisor iki, nanging luwih akeh sampeyan lunga, lan larut sing luwih cedhak karo permukaan.

Umumé, berlian spatu antarane level -16 lan -64.

Nanging yen sampeyan pengin akeh inten – lan cepet – taruhan paling apik yaiku kanggo level -58 utawa -59.

Nganyarake Update Gua Diamel Diamet

Gambar

Link cepet MINECRAFT 1.20 nganyari tingkat berlian lokasi liyane ing Minecraft 1.20 Inten Nggunakake ing Minecraft

Diamond bisa uga paling langka lan sumber sing paling migunani ing Minecraft; Pemain asring mbutuhake kanggo nggawe alat sing luwih apik utawa nggunakake dagang. Intan uga dianggep minangka mata uang standar ing pirang-pirang server bebarengan. Mulane penting kanggo ngerti carane mine kanthi cepet.

Wiwit guwa lan cliffs nganyari kanggo minecraft, level ing ngendi pemain bisa dadi berlian mine sing apik banget. Kajaba iku, kanthi tanggal 1 sing anyar.20 nganyari, rada angel kanggo ngerti lokasi sing tepat ing ngendi pemain bisa nemokake inten. Tingkat ing ndhuwur Y: -58 ing y: -57 lan jerone ing ngisor nganti Y: -61 uga ngasilake akeh banget saka devslate berlian. Kanggo efisiensi maksimal nalika mburu inten, disaranake para pemain fokus ing upaya kasebut ing dhuwur.

Related: 10 wiji paling apik kanggo berlian ing minecraft 1.20

Minecraft 1.20 nganyari berlian.

  • 8/5/2023
  • dening Ethan Webb
  • Srawak.com

Cara njupuk Inten ing Minecraft ing 2022

Intan

Nganyari guwa lan tebing sing diganti Minecraft ing salawas-lawase! Ora ana maneh jagad massa tanah sing bisa diramal; Ana variasi ing jagad iki. Kita entuk gunung raksasa, guwa anyar, pamblokiran anyar, biomes lemah, lan luwih akeh sing bisa diremehake maneh ing saindenging Minecraft.

Kanthi aspek revamp, Minecraft paling dhasar, pertambangan, diganti kanthi lengkap! Wesi lan batu bara minangka barang sing wis kesandung nalika kesandhung nalika ngrebut sadurunge, lan dheweke ora mikir banget. Lan umume wektu, pemain entuk wesi saka wesi golem sawah, dadi dudu masalah gedhe.

Nanging berlian menehi pemain nyeri sirah; Ora suwe kanggo mine-gua-guwa lan cliffs nganyari. Pertambangan Strip populer maneh; Sampeyan menehi ton berlian ing sawetara jam, nanging saiki jagad wis owah, kepiye sampeyan nemokake inten?

Kiriman blog iki bakal nuduhake cara paling apik kanggo entuk Intraf ing Minecraft saiki yen generasi donya wis ganti!

Saiki yen kita duwe guwa sing gedhe banget sing bisa manggung atusan blok lan tindakake jero kaya level y -59, caving minangka cara paling apik kanggo golek inten. Guwa gedhe banget yen sampeyan bakal kesandhung kanthi cepet yen sampeyan terus njelajah, lan apa sing dikarepake Mojang saka Mojang sing dikarepake saka Mojang sing dikarepake saka nganyari iki, Pemain bisa njelajah guwa kasebut.

Ya, guwa dadi peteng kaya neraka, sampeyan bisa mati nalika semana, nanging iku pesona. Nggoleki berlian wis dadi petualangan sing sampeyan lakoni, sing satus kaping luwih apik tinimbang jalur, sing mung dilanggar lan njupuk akeh wektu.

Cara iki cantik langsung. Bukak guwa; sing gedhe bakal luwih disenengi. Miwiti nyelehake obor ing tembok sisih tengen saben sawetara blok, dadi sampeyan ngerti ngendi arep pindhah nalika sampeyan pengin bali. Uga, kanthi jero sabisa. Miturut Chart Distribusi Ore anyar iki, sistem inten gedhe ing tingkat y tingkat -59.

Intan

Lan iku cukup. Pungkasane, sampeyan bakal nemokake berlian ing kene yen sampeyan tetep njelajah.

Pertambangan Strip kanggo Diamonds

Intan

Sanajan caving minangka cara paling apik kanggo nemokake inten ing nganyari anyar, ora ateges pertambangan Strip ora ana gunane; adoh saka iku. Nyatane, ing sawetara kasus, bakal ngirit wektu.

Kita wis ngerti manawa umume inten bakal ditemokake ing ndhuwur bedrock. Dadi kenapa ora jalur ing tingkat iki? Berlian uga ditemokake sing didhelikake ing mburi watu.

Lan kakehan sampeyan bakal nemokake guwa buta? Dheweke ora akeh. Kajaba iku, sanajan sampeyan nemokake, sampeyan mesthi kudu menyang ngendi guwa lan miwiti njelajah, nyoba golek papan anyar. Perlu akeh wektu, sing ora cocog yen sampeyan ora seneng karo guwa.

Saengga cara paling apik kanggo entuk ton berlian ing Minecraft sawise update guwa lan tebing yaiku mung golek level y tingkat -59. Lan yen guwa rampung, mung miwiti pertambangan Strip; sampeyan bakal nemokake inten nalika sampeyan jotosan ing tingkat iki.

Cukup waspada kutha-kutha kuna; Kita ora pengin sampeyan tiwas dening warden nalika mburu kanggo berlian.