Ngatasi teka-teki ing kuburan miktrull ing Zeffo – Polygon, Star Wars Jedi Gugus kuburan puzzle bal eilram Gamerradar

Star Wars Jedi Gugur Bola Teka lan Makam Solusi Eilram

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Pandhuan Order Fallen: Makam Solusi Puzzle Miktrull

Jeffrey Parkin (HE / HE) wis nulis pandhuan game video kanggo polygon meh pitung taun. Dheweke wis sinau seneng karo saben jinis game sing ana.

Star Wars Jedi: tatanan sing tiba Pandhuan, kita bakal mbantu sampeyan navigasi lan ngrampungake teka-teki ing kaloro Zeffo kuburan, ing Makam Miktrull.

Sinau Cara Nggunakake Lanterns

Makam Star Wars Jedi Gugur Tombol Miktrull lan Lantern

Kanggo wiwitan kubur iki, mung ana siji dalan sing kudu ditutake. Sawise mlebu, sampeyan bakal ngliwati ruangan bunder. Meksa nyurung tembok, lan sampeyan bakal nemokake tombol. Tombol bakal narik sawetara Lanterns menyang tembok. Lantern iki bakal netepake cabang sing cedhak. Iki trik sing bakal digunakake maneh.

Kunjungan pertama menyang lantai loro

Terusake mung siji-sijine dalan sampeyan bisa menyang lantai loro kuburan.

  • Seni Elektronik / Elektronik liwat Polygon
  • Seni Elektronik / Elektronik liwat Polygon
  • Seni Elektronik / Elektronik liwat Polygon
  • Seni Elektronik / Elektronik liwat Polygon
  1. Mbusak Stormtroopers ing lantai loro, banjur pencet Tombol kanggo nggawe a Blok Pushable nyelehake.
  2. Meksa push blok munggah ing tembok sing cedhak, lan menek ing kono lan menyang lorong.
  3. Giliran nengen, lan sirah menyang mburi lorong.
  4. Njupuk metu ing sisih kiwa ing mburi liyane, lan mudhun tangga.
  5. Gunakake platform lan panel tembok mbukak kanggo terus ing dalan. Sampeyan bakal teka ing casm kanthi sepasang anggur.
  6. Gunakake anggur kanggo tekan tembok Vine sing bisa didol ing sisih liya.
  7. Terusake dalan nganti tekan teka-teki sabanjure.

Teka Ponel Spinning

  • Seni Elektronik / Elektronik liwat Polygon
  • Seni Elektronik / Elektronik liwat Polygon
  • Seni Elektronik / Elektronik liwat Polygon
  • Seni Elektronik / Elektronik liwat Polygon
  • Seni Elektronik / Elektronik liwat Polygon
  1. Penet Tombol ing ngarep sampeyan siji wektu kanggo nggawa patang panel menyang tengah ruangan.
  2. Tumuju dalan ing ngarep sampeyan menyang platform pisanan, banjur ngiwa. Gunakake anggur ing panel kanggo menek ing sisih kiwa, lan mlumpat menyang platform sabanjure.
  3. Terusake ing dalan, lan tetep ing sisih kiwa. Sawise sawetara platforming, tembok mlaku, lan climbing anggur, sampeyan bakal teka ing a Purge Trooper ing platform sing diangkat nganggo liyane Tombol.
  4. Njupuk trooper purge, banjur pencet tombol sapisan kanggo ngirim panel ing njaba.
  5. Nyelehake platform ing sisih kiwa, lan gunakake Vine ing panel kanggo menek ing sisih kiwa.
  6. Tindakake dalan ing sisih kiwa, lan mlumpat menyang platform sabanjure karo liyane Tombol.
  7. Pencet tombol kanggo nggawa panel ing. Gunakake Meksa alon ing panel, banjur pencet tombol maneh (utawa kosok balene yen sampeyan cepet).
  8. Mlumpat menyang wit anggur, lan numpak panel ing sisih kiwa.
  9. Nyelehake menyang dalan sabanjure, lan tindakake ing sisih tengen. Ana sawetara platform, tembok mlaku, lan climbing anggur. Sampeyan bakal mungkasi ing jembatan sing dawa.

Mbusak cabang saka jembatan

Makam Star Wars Jedi Gugur Cabang Bridge Miktrull

Pencet tombol ing mburi jembatan kanggo narik pasangan Lanterns. Aja mateni tombol – yen tiba lantern, geni kasebut bakal metu. Nalika lantern ing sisih kiwa kiwa, meksa nyurung siji lanterns menyang cabang kanggo ngobong.

Bali menyang lantai kapindho kuburan

Saka ing kono, mung ana siji dalan sing kudu dituruti. Ana akeh platforming lan menek sing melu sing bakal nuntun sampeyan menyang kekuwatan force sabanjure. Sawise iku, bali menyang lantai kapindho kuburan.

Star Wars Jedi Gugur Bola Teka lan Makam Solusi Eilram

Star Wars Jedi Frolen order Makam saka Walkthla Bola Puzzle Eilram

Star Wars Wars Jedi Gugur Alat Pambuka Ing Makam Eilram minangka salah sawijining sing paling angel ing game, adhedhasar nggunakake orba kanggo mindhah macem-macem orb kanggo micu kanggo micu Bantuan orb tekan bagean akhir teka-teki dhewe.

Dumunung ing planet Zeffo, makam Eilram nyedhaki akhir ekspresi iki, tantangan sing terakhir kanggo mbebasake kunjungan sampeyan ing jagad iki sadurunge entuk informasi utama. Kanggo alasan kasebut, yen sampeyan rumangsa ora sabar lan rampung karo Zeffo ing wektu iki, kita bakal nerangake carane ngrampungake teka-teki bal Star sing ana lan nggawe kabeh kuburan eilram sapisan lan kabeh.

Makam Puzzle Bal Eilram 1

Makam pertama ruangan Eilram ing Star Wars Jedi tiba bakal duwe bal siji ing tembok. Aktifake saklar ing sandhinge kanggo ngaktifake angin jeblugan sing bakal mbanting menyang tembok sing adoh (ngungkapake echo pasukan). Pateni angin, pindhah menyang bal maneh lan aktifake ngalih liyane kanggo angin liyane, sing bakal ngresiki bal ing tembok liyane. Ninggalake saklar iki banjur uga ngaktifake saklar liyane sampeyan bakal nemokake ing tembok sing anyar. Iki kudu nyelehake bal ing tengah, diantrekake Bolongan sampeyan bisa ngaktifake kanggo jotosan ing podium ing tengah ruangan. Sing bakal ngunggahake lantai lan mbukak ruangan rahasia ing ngisor kanthi pasukan.

Makam PUZZLE BET EILRAM 2

Pambiji bal nomer loro ing kuburan eilram ing Zeffo luwih dawa nanging ngrampungake bakal metu saka kuburan. Kanggo ngatasi kekuwatan kasebut menyang podium liyane ing lengkungan, bakal dadi jalur candhi ing cedhak yen sampeyan durung mateni.

Yen sampeyan entuk bal ing papan, bakal mbukak mburi wali. Ing njero ADN ing sisih kiwa sampeyan bakal nemokake bal sing kapindho sampeyan bisa meksa bali menyang kamar utama, lan posisi ing trek ing sisih kiwa bal. Angin bakal nyurung lan nganti tingkat sing luwih dhuwur, posisi sing bakal bisa meksa meksa menyang podium kanggo ngonfigurasi luwih akeh bagean.

Kanggo kemajuan sampeyan kudu bali menyang bal swinging sing sampeyan minggah sadurunge. Gunakake Force Push kanggo mbanting bal swinging menyang lawang sing bakal nyirnakake loro – ngeculake bal katelu iki menyang kamar utama.

Entuk bal kaping telune menyang trek kasebut supaya angin wiwit nyembur banjur munggah menyang ngendi mabur kepungkur sawise tanjakan wis diluncurake menyang udara. Wektu Force Push ing kene kanggo ngirim menyang podium katelu lan pungkasan.

.

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Leon Hurley

Pedoman Senior Co-Ordinator

. Aku uga nulis ulasan, pratinjau lan fitur, umume babagan medeni, petualangan tumindak, FPS lan mbukak game donya. Aku sadurunge nggarap Kotaku, lan majalah PlayStation resmi lan situs web.

Telpon Crossovers saiki wis secara harfiah dadi neraka: Nicki Minaj bisa nggunakake bedhil Super Doom kanggo mateni Lilith Diablo 4 Doom

Rockstar mbangun pass game cilik dhewe kanggo game “rotasi” game, diwiwiti karo remaster gta sing elek banget

? Kaya naga: Kasugihan Tanpa wates maringi ngalih Kiryu menyang brawling wektu nyata