Nganyarke punggung Hogwarts: Cara nganyarke sapu | VGC, sapu warisan Hogwarts paling apik | Pcgamesn

Sapu warisan Hogwarts paling apik

.

Nganyarke sapu porn Hogwarts: Cara nganyarke sapu sampeyan

.

.

Nanging kepiye sampeyan nambah kacepetan sapu sampeyan karo Nganyarke sapu? Kita duwe pandhuan karo kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan nganyarke sapu ing warisan Hogwarts.

Nganyari 11 Agustus 2023 / 12:00 PM

Kita nganyari Pandhuan Nganyarke Hogwarts Warisan kanthi informasi babagan upgrade sapu sampeyan

Nganyarke sapu porn Hogwarts: Cara nganyarke sapu sampeyan

Sawise sampeyan duwe sapu, sampeyan bakal miwiti seri nggoleki sisih sing nglibatake Albie Weeks, sing duwe Spinwitches Perglu olahraga ing Hogsmeade.

Week bakal njaluk sampeyan mbantu mbantu nguji upgrade sapu, sing bakal kasedhiya sajrone nggoleki utama Hogwarts Warisan.

Supaya nindakake iki, sampeyan kudu nyelehake sapu liwat perjalanan wektu kanggo Imelda Reyes, siswa SLYTHERI FROTHTHE sing luwih dhisik ditemokake ing lapangan kuiri. Nalika sampeyan ora bisa kuarditki ing Warisan Hogwarts, sampeyan gratis kanggo njelajah versi cilik saka quiddch lapangan, sanajan sampeyan ora bisa njelajah ngadeg.

Uji iki wis cukup prasaja. Nanging, disaranake ngliwati balon emas nalika sampeyan bakal nggawe dalan sampeyan, apa bakal ngidini sampeyan ngisi meter sampeyan, nggawe kaping disetel dening Imelda gampang banget.

Sawise sampeyan ngrampungake uji coba, bali menyang Albie Week lan dheweke bakal takon sawetara wektu kanggo ngupayakake upgrade sabanjure. Sawise siyap, dheweke bakal ngubungi sampeyan lan njaluk sampeyan bali menyang toko, banjur nyoba wektu liyane. Ngrampungake kabeh uji coba entuk piala / prestasi “mabur penerbangan sing apik”.

Warisan Hogwarts: Kepiye carane njaluk kabeh sapu

Warisan Hogwarts nampilake 13 sapu broom sing bisa dituku ing saindenging jagad warisan Hogwarts.

Sampeyan bisa tuku saka vendor ing hogsmeade kayata kabutuhan olahraga spintwitches lan vendor lelungan ing peta.

Kanggo dhaptar lengkap kabeh sapu ing game, sampeyan bisa takon karo pandhuan babagan carane njaluk kabeh sapu.

Sapu warisan Hogwarts paling apik

Sampeyan bisa entuk sapu warisan paling cepet lan paling apik kanggo njupuk ngubengi angin, sanajan ora ana musim quidtitch.

Nganyarke Hogwarts Warisan Braoms Best - Albie minggu minangka wong enom sing apik ing toko sapu sing anget

Diterbitake: 4 Mei, 2023

Pengin ngerti apa bedhil warisan Hogwarts paling apik lan upgrade? Sampeyan bisa uga kesel obah mlaku kanthi cepet ing game sing mbukak kanthi wilayah sing gedhe banget. .

Sanajan musim havidit warisan Hogwarts wis dibatalake kanthi profesor Hogwarts Headmaster, salah sawijining karakter warisan Hogwarts sing sampeyan bakal ketemu ing game RPG, sampeyan isih bisa, tuku sapu sing apik ing hogsmeade. Toko sing adol punggung hogwarts lan upgradeprade bakal dibukak sawise ngrampungake kelas sapu karo Madam Kogawa, sing bakal nyoba sawise nyoba sihir Piandel pertama. .

. Yen sampeyan lagi blanja ing Spinwitches Perglotan olahraga ing HogsMead, kabeh bobos bakal ngasilake sampeyan bali 600 galleons. .

  • Sapu dash emper – katon kaya bedhil lan duwe mburi sing murub. Iku ora luwih cepet. .
  • Sapu hogwarts omah – sapu standar kanthi warna omah sampeyan. Biaya 600 galleon saka kebutuhan olahraga spinwitches.
  • Sapu sapu trimmer rembulan – sapu sing ditunjuk nganggo kanthong. Iki ora nambah slot item. Biaya 600 galleon saka kebutuhan olahraga spinwitches.
  • – sapu sing dihiasi nganggo pelana. Iki ora dadi luwih stabil utawa kepenak. Biaya 600 galleon saka kebutuhan olahraga spinwitches.
  • . . Biaya 600 galleon saka kebutuhan olahraga spinwitches.
  • – sapu kanthi mung siji kurva ing endi pelana empuk. Bisa dipikolehi kanthi mbukak rong set balon.
  • Sapu Swift Lickety – Dibangun karo aerodinamik, sapu sapu sing katon cetha iki katon luwih apik tinimbang pilihan liyane. Bisa dipikolehi kanthi popping pitu balon balon.
  • – Versi upgrade saka broom Ember Dash sing nampilake bristles sing luwih gedhe lan tampilan edgier. .
  • Sapu spark sing padhang – sapu digawe tangan nganggo tip curled ing sisih ndhuwur. Sapu iki duwe rong lintang sing padhang minangka pesona, padha karo caldron ing sapu aeromance. Bisa dipikolehi kanthi popping telung puluh loro set balon.
  • Kulawarga Antik – sapu buah sing wis digunakake sing wis mudhun saka turun-tumurun. Regane 2,500 galleons saka priya treadwell.
  • – Broom Coklat sing nampilake Trinket Caldron Cilik ing ngarep. .
  • – S Broom sing apik banget sing nampilake bristles ijo sing peteng. Biaya 5,000 galleon saka Leopold Babcocke.
  • Sapu panah perak – Ora dikunci kanthi ngrampungake ‘nggoleki’ upaya ‘ing endi arn nyetel toko ing mburi upaya. Biaya 5,000 galleon saka arn.

Kepiye cara upgrade legasi Hogwarts kanggo sapu sampeyan

. .

  • Sapu upgrade i . Nambah percepatan lan kacepetan sapu (biaya: 1.000 galleons).
  • – Ngrampungake Side Quest ‘nyapu kompetisi’. Luwih nambah percepatan lan kacepetan sapu (biaya: 4,000 galleons).
  • Sapu upgrade iii – Ngrampungake Sisih Quest ‘Langit minangka watesan’. Luwih nambah percepatan lan kacepetan sapro (biaya: 7,500 galleons).

Mesthi wae, nalika sampeyan bisa mabur ing pirang-pirang sapu warisan Hogwarts paling apik ing wayah awan, kanthi kabeh upgrade ora dikunci, ora ana cara sing luwih apik kanggo ngubengi peta Hogwarts Warisan ing sworo seru tinimbang nggunakake geni FLOO. Wisata Cepet ora nyenengake, sanajan. Ngomong babagan sing nyenengake, sampeyan bisa uga pengin sinau babagan tantangan warisan Hogwarts, amarga ana sawetara sing mbutuhake sampeyan mabur sapu sampeyan menyang platform landing. Kangge, kita uga duwe pilihan game PC paling apik yen sampeyan pengin beda.

Pencipta Seri Harry Potter, JK Rowling, wis nggawe komentar transpobik ing media sosial ing taun-taun pungkasan. Warner bros. . .K. Rowling ora langsung melu ing nggawe game “, kaya sing diarani, minangka pangripta lan pemilik IP Harry Potter, dheweke bakal entuk royalti saka dodolan. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan kesetaraan transgender utawa ngutangi dhukungan, iki minangka rong amal sing penting sing bisa dipriksa: Pusat nasional kanggo AS, lan Mermaids ing Inggris.

.