Ndhuwur MMO ing 2023 Server Pedunung & Pamuter Count – Popmulasi Populer, 23 Game MMO Anyar Mbesuk 2023 – Gameranx

23 Game MMO Anyar Mbesuk 2023

Sampeyan bakal duwe akeh ruangan ing saindenging jagad kanggo lunga lan nindakake apa sing dikarepake, lan bakal nyebabake reaksi rantai kabeh. Kayata yen sampeyan mbantu miwiti perang, utawa dadi panguwasa anyar saka alam, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa dadi pedagang sing apik lan urip kanthi cara kaya ngono. Sampeyan mung kanggo ngerti apa sing sampeyan pengin.

Top MMO ing 2023

MMO karo pelanggan sing paling aktif, lan jumlah total sing paling dhuwur kanggo 2023.

Pemain Aktif ing 2023

2023 bagan pedunung

Urutan Game Pemain Aktif Jumlah pemain Skor kegiatan
1 Gerbang Baldur III 3.684,578 38,785,030
2 Diablo iv 2,274,482 47,883,828 5
3 Runescape sekolah lawas 1,857,293 39,100,898 5
4 World of Warcraft 1.199,090 126,220,008 1
5 FINAL FANTASY XIV: REBORM REBORM 1,216,038 42,668,016 3
6 Dalan diasingake 1,083,522 28,513,731 4
7 World of Warcraft Classic 799,002 28,035,170 3
8 Takdir 2 825,484 43,446,524 2
9 Warframe 625,121 32,901,094 2
10 Ilang Ark 461,823 16,204,312 3
11 Runescape 506,509 17,772,239 3
12 Star Warga 556,697 19.53,241 3
13 Perang Guild 2 343,908 18,100,420 2
14 Maplestory 277,238 5.836,598 5
15 The Elder Scrolls Online 212,325 22.350,025 1
16 Gurun Ireng Online 236,926 12,469,783 2
17 Hawa kanthi online 183,373 9,651,211 2
18 Elit mbebayani 171,346 18,036,390 1
19 Roblox 330,387 34,777,601 1
20 Star Wars: Republik Lawas 111,974 11,786,732 1
21 Conan Exiles 122,553 12,900,274 1
22 World of Tanks 140,525 7,396,053 2
23 Wizard101 123,758 4,342,386 3
24 Donya Anyar 141,717 14,917,574 1
25 Albion Online 84,952 4,471,140 2
Star Trek Online 81,769 3
27 Planetside 2 87,996 4,631,372 2
28 Menara Fantasi 65,013 3.421,747 2
29 Dununge dewa edan 41,771 4,396,903 1
30 Tibia 42,533 2.238,576 2
31 Anthem 78,134 8,224,613 1
32 Gusti dering online 28,878 3.039,791 1
33 Donya petualangan 30,585 1,609,760 2
34 Fantasi Akhir Xi 26,641 1,402,184 2
35 Maplestory 2 28.572 1.503,795 2
36 Bintang phantas online 2 35.023 3.686,584 1
37 NEVERWINTER 27,681 2,913,782 1
38 Perang guild 17,858 1,879,803 1
39 Everquest (1999) 23,788 1.252,024 2
40 Recewrote toontown 13.805 1.453,142 1
41 Dungeon Fighter Online 15,515 1,633,191 1
42 Dungeons & Dragons Online 14,188 497,841 3
43 Elsword 19.234 1,012,328 2
44 Mabinogi 15,489 815,204 2
45 Ragnarok Online 10,148 1,068,216 1
46 Trove 22.378 2,355,602 1
47 Arseage 21,130 2,224,24,249 1
48 Blade & Nyawa 24,680 2,597,929 1
49 10,042 1,057,004 1
50 Ashes Penciptaan 0 3.199,477 0
51 Dofus 9,188 967,144 1
52 Ultima Online 10,267 540,385 2
53 Aion 8,747 460,356 2
54 Tera 0 2,202,922 0
55 Wit-witan Juruwilujeng (Ver Inggris.) 0 1,610,353 0
56 Wakfu 7,220 760,002 1
57 Pantheon 0 1,367,619 0
58 Mortal online 4,964 261,252 2
59 Rift 4,907 516,486 1
60 Galaxies Star Wars: Kekaisaran dibagi 0 1,038,897 0
61 Wildstar 0 1,381,778 0
62 Starbase 6,906 726,906 1
63 Vindictus 7,786 819,612 1
64 Muga-muga Dingkes 0 832,264 0
65 Telpon Asheron 2,654 279,360 1
66 Knights spiral 4,002 210,640 2
67 Pso 2,981 313,785 1
68 Umur Helang Camelot 3,108 327,142 1
69 Galaxies Star Wars: Kekaisaran dibagi 5.819 612,566 1
70 Anarki online 3,476 182,948 2
71 Everquest II 3.182 334,992 1
72 GLOID VINCE 3,104 163,373 2
73 Juara online 2,676 70,431 4
74 Sarang naga 4,084 429,870 1
75 Oasis pungkasan 5.484 577,281 1
76 Dual Semesta 4,291 451,734 1
77 LINEAGE 2: Babad-babak semrawut 2,465 259,427 1
78 Donya Peteng 0 578,631 0
79 Donya Sampurna 2,378 35666 7
80 Aberoth 2,393 62,976 4
81 Skyforge 0 496,694 0
82 Soulworker – Tindakan Anime MMO 3,526 371,112 1
83 Pahlawan Marvel 0 1,310,952 0
84 Yohoho! Pirates Puzzle 2,130 112,108 2
85 Mabur kanggo seneng-seneng 1,931 203,277 1
86 Vanguard 2,152 75,522 3
87 Camelot ora bisa ditampa 0 498,288 0
88 Pedhang legenda online 0 387,816 0
89 Proyek: Gorgon 2,466 259,550 1
90 BABAD ELYRIA 1,977 208,139 1
91 DC Universe online 0 375,230 0
92 Crowlish 0 550,306 0
93 Debu 514 Gratis-kanggo-Play 1,251 131,730 1
94 Jagad rahasia 0 397,462 0
95 Konflik Star 1,503 79,096 2
96 Interpia Universe 982 103,401 1
97 Atlantica Online 1,241 43,558 3
98 Darkfall Online 776 81,637 1
99 Eden abadi: Ksatria Everwinter 1,112 19.516 6
100 Mberkahi online 0 463,993 0
101 Telpon Asheron 2: Raja-raja Gugur 995 17,458 6
102 Everquest Sabanjure 0 258,617 0
103 Umur Conan: Ora kasedhiya 863 45,395 2
104 Rider saka ICARUS 809 85,114 1
105 Ragnarok Online 2 755 26,482 3
106 Conquer Online 826 17,395 5
107 Warhammer online: Umur Reckoning 744 19.573 4
108 Meridian 59 819 17,252 5
109 Silkroad Online 768 26,951 3
110 Raiderz 602 31,698 2
111 Pathfinder: Kingmaker 774 40,734 2
112 Umur Wushu 740 25,979 3
113 Ujian Aspensi: Pangasingan 702 12,310 6
114 Nabi Dragon 676 14,227 5
115 XSYON 147 1,544 10
116 Al 731 9,618 8
117 Bumi Gugur 693 36,478 2
118 Runes sihir 659 23,121 3
119 Salem: Kerajinan MMO 733 8,568 9
120 Cabal 2 681 7,172 10
121 Repopulasi 931 48,986 2
122 Perpetuum 735 9,676 8
123 Astellia 710 74,700 1
124 Blade Scarlet 637 6,704 10
125 Agenda global 690 14,529 5
126 Elyon: Asmaces Realm 871 91,650 1
127 Petualangan online everquest 607 31,960 2
128 Allods Online 607 21,292 3
129 Kutha uap 485 5.100 10
130 Wurm Unlimited 538 5.661 10
131 Ati-ati ati 647 8,516 8
132 Shaiya 668 7,810 9
133 Donya ilang 609 16,025 4
134 Keka Empen 531 5,586 10
135 Bawana segel nomer sanga 171 1,797 10
136 8bmmo 630 7,370 9

23 Game MMO Anyar Mbesuk 2023

Sampeyan mikir yen ora bakal ana MMO sing metu ing mangsa amarga negara game lan kepiye diputer. Nanging sampeyan bakal salah. 2023 piyambak duwe macem-macem sing metu. Mangkene sawetara wong sing ora duwe pesenan tartamtu.

# 23 COREPUNK

Platform: PC
Tanggal Rilis: 2023

. Ing game iki, para pemain diturunake menyang jagad kabuka lancar sing diisi papan sing ditemokake lan karakter kanggo sesambungan. Kaya judhul MMORPG liyane, Pemain bakal diwiwiti kanthi milih kelas kasebut banjur bisa mbangun karakter kanthi katrampilan anyar lan set gear. Kangge, kaya sing sampeyan lakoni ing jagad iki, sampeyan bakal nemoni sawetara NPC kanthi nggoleki. Kajaba iku, ana sawetara unsur mmorpg standar kanggo game, kayata perdagangan, penjara ngresiki, lan perang pvp. Iki minangka salah sawijining MMORPG sing wis kita tunggu saiki, lan kita ngarep-arep bisa ndeleng taun iki.

# 22 Chrono Odyssey

Platform: PC PS4 Xbox siji PS5 XSX | s
Tanggal Rilis: 2023

Chrono Odyssey minangka game video abad pertengahan khas ing ngendi pemain breja perang nglawan para dewa. Rincian bisa uga rada entheng, nanging kanthi visual katon nyengsemaken lan diluncurake kanggo diluncurake 2022. Apa sing diumumake nganti saiki judhul kasebut bakal nggawe pemain dadi organisasi khusus sing diarani Idraiginn sing ana ing perang nglawan alablit. Maneh, game iki mesthine bakal teka ing pasar ing taun 2022. Sing ora kedadeyan, lan kita isih ngenteni informasi luwih lengkap supaya metu. Maneh, seneng karo game liyane ing dhaptar iki, kita ngarep-arep yen 2023 ora bakal mbungkus tanpa paling ora ana rincian resmi babagan game lan peluncuran potensial.

# 21 protokol biru

Platform: PC ps5 xsx | s
Tanggal Rilis: 2023 Oktober

Protokol biru minangka RPG gaya gaya anime sing bakal teka, lan saka kaki sing ditampilake, katon akeh monsters gedhe kanggo nglawan lan jagad sing nyenengake kanggo njelajah. Wiwitane, game iki mung disetel kasedhiya ing Jepang. Untunge, ora ngono, lan kita bakal entuk MMORPG iki ing pasar liyane. Kita ngerti nganti saiki fokus ing ngisor iki minangka protagonis kita kanggo nemokake bebener sing ana ing sadhuwure asal-usul ing asal-usul, kaya sing takdiripun, kaya sing dituju, kaya sing dituju, kaya sing takdir karo nasib planet game iki. Kanthi iki minangka MMORPG, sampeyan bisa nyana gabung karo kanca-kanca lan goleki pitakon, apa melu gropyokan online utawa nyepetake macem-macem nggoleki.

# 20 Palia

Platform: PC
Tanggal Tanggal: 2023 September

Palia mbuwang pemain dadi FANTASY FANTASY WORLD. Ing jagad ajaib iki, spesies manungsa ilang ewu taun kepungkur. Ora ana sing ngerti apa sing kedadeyan karo lomba manungsa, nanging ujug-ujug jagad palia golek manungsa. Pemain bakal mlaku-mlaku menyang peran manungsa, usaha kanggo ngerti apa sing kedadeyan kanggo ngilangi spesies ing pisanan. Kanthi ngandika, kita ngerti manawa pertempuran ing game iki ora dadi fokus ing kene, amarga pemain bisa milih ora milih pengalaman pertempuran kabeh.

# 19 quinfall

Platform: PC
Tanggal Rilis: 2023

Quinffer minangka Mmorpg Fantasi liyane sing bakal katon dadi pengalaman sing didorong pamuter. Sampeyan kudu nuding manawa game iki uga asale saka studio anyar, Studios Anyar, sing mung diadegake ing 2021. Nganti saiki, kita ngerti manawa game kasebut duwe macem-macem veram jalur kanggo mbukak dewa-dewa sing angel banget, perang sipil sing tuwuh ing antarane tanah kanggo ngrampungake puluhan karakter sing unik kanggo ilang. Kita uga ngerti manawa ana fokus luwih fokus ing pilihan pangaturan pamuter sing menehi tampilan karakter sing unik lan malah profesi nalika sampeyan bakal nggawe perjalanan fantasi iki.

# 18 Ashfall

Platform: PC
Tanggal Rilis: 2023

Ashfall rada kaya fallout yen sampeyan wis kenal karo francais kasebut. AI wis ngontrol kendhali lan ngeculake serangan nuklir tumrap manungsa ing game iki. Saiki sawise wreckage wis ngresiki, mung cangkang saka urip kita isih kiwa. Runtuhan saka kutha sejahtera ana ing wilayah sing ora sithik. Apa sing ditinggalake karo manungsa dipeksa kanggo scavenge kanggo apa wae sumber daya sing wis slamet lan nyoba njupuk tuntutan ing tanah kasebut. Nanging saiki jagad iki, nanging stabil karo fraksi manungsa liyane, kewan-kewan mutasi, robot, lan kristrat liyane sing nyoba ngontrol tatanan jagad anyar iki. Apa sampeyan bakal slamet utawa tiba korban menyang alas?

# 17 Gulung Elder Online: Necrom

Platform: PC PS4 Xbox siji PS5 XSX | s
Tanggal Rilis: 05 Juni 2023

Wong-wong ing Media Zenimax sing diumumake taun kepungkur yen 2023 bakal ngganti sawetara perkara kanggo nggulung sepuh kanthi online. Kita bakal miwiti ndeleng bab sing luwih cendhek dirilis, lan salah sawijining bab sing luwih cendhek kanggo mencet pasar ing taun iki yaiku Necrom. Iki minangka bab DLC sing bakal teka ing wulan Juni sing bakal ditindakake pemain menyang Semenanjung Telvanni. Iki ing kene sampeyan bakal sinau babagan rahasia sing didhelikake adoh saka pangeran daedric sing bisa dibukak kasunyatan dhewe. Sampeyan bakal entuk zona anyar kanggo njelajah, dalane crita sing nyenengake, lan ujar manawa kita bakal entuk warden anyar bebarengan karo kanca kelas Arcanis. Yen sampeyan penggemar gulung lengkap, iki mung bab liyane ing radar sampeyan supaya tumindak nganti pungkasane entuk game utama saka Bethesda.

# 16 wayfinder

Platform: PC PS4 Xbox siji PS5 XSX | s
Tanggal Rilis: 2023

Wayfinder minangka aksi gratis-kanggo-muter MMO sing dipasang sawise apokalips sing gedhe wis kedadeyan. Donya wiwit ambruk nalika pasukan sing ditumpes, lan dewa diburu. Saiki para pemain urip ing jagad sing mati, lan masyarakat nggoleki apa wae sing bisa ditinggalake. Sampeyan mung ana sawetara sing slamet, wayfinder kepengin nggawa katentreman lan stabil ing tanah kasebut. Wiwit iki minangka game aksi wong katelu, sampeyan bakal nemokake pertempuran dadi luwih cepet, lan katon kaya pemain bakal duwe sawetara babagan protagonis sing bakal mlebu pertempuran. Ana kabisan kanggo mbukak kunci nalika sampeyan maju liwat macem-macem misi, lan kaya miks sing khas liyane, barang-barang liyane kasedhiya kanggo untu utawa kerajinan, luwih gedhe karakter apa wae sing bisa ditindakake.

# 15 arupi tumitah

  • Penerbit: Intrepid Studios
  • Pangembang: Intrepid Studios
  • Tanggal Rilis: TBA
  • Platform: Microsoft Windows

Ya, kita ngerti manawa awu titah wis diembangake suwe-suwe. Nanging hey, misale jek bakal metu taun ngarep, mula kita kudu seneng banget?

Game kasebut cukup akeh, sing adil amarga pangembangan sing dawa lan kudu njaluk banding kanggo para penggemar isih, kalebu kasunyatan manawa jagad verra sejatine bisa dadi sampeyan kanggo mbentuk lan mbentuk.

Sampeyan bakal duwe akeh ruangan ing saindenging jagad kanggo lunga lan nindakake apa sing dikarepake, lan bakal nyebabake reaksi rantai kabeh. Kayata yen sampeyan mbantu miwiti perang, utawa dadi panguwasa anyar saka alam, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa dadi pedagang sing apik lan urip kanthi cara kaya ngono. Sampeyan mung kanggo ngerti apa sing sampeyan pengin.

# 14 test drive tanpa watesan: makutha solar

  • Tanggal Rilis: 2023
  • Pangembang: kyltonn
  • Platform: Ngalih Nintendo, Xbox Serion X Lan Series S, Microsoft Windows, PlayStation 5
  • Penerbit: Nacon, Bigben Interactive

MMO nyopir Mesthi ora ana sing dikarepake dening wong liya, nanging kanthi tes drive Unlimited: Mahkota solar, akeh sing sampeyan entuk. Ora, iki minangka pikiran sing ala.

Sawise kabeh, Tes Drive Unlimited: Mahkota solar nawakake sampeyan donya kanggo sampeyan lan seneng-seneng nalika sampeyan nyetir konten sampeyan. Mesthi, sampeyan bisa nindakake “sirkuit balap klasik” lan nyoba menang kejuaraan ing. Utawa, sampeyan bisa mbukak lan mung nyumerepi kanca-kanca lan nyopir wengi.

Ana akeh mobil ing game kasebut uga. Dadi priksa apa sing kudu ditawakake lan sampeyan bisa uga kaya sing ditemokake.

# 13 tahta lan kamardikan

  • Pengembang: NCSOF
  • Penerbit: NCSOF
  • Tanggal Rilis: TBA
  • Platform: Microsoft Windows, PlayStation 5

Susah, sampeyan bisa uga wis krungu tahta lan kamardikan wis telat maneh lan mula para tukang game mikir yen kita bakal entuk. Utamane amarga iki ora mung wektu kanggo game iki wiwit saiki wiwit pengumuman taun kepungkur.

Nyatane, ora bakal diarani tahta lan kamardikan, mesthine minangka game sabanjure ing barisan baris, nanging pungkasane entuk jeneng lan crita dhewe lan kaya ngono. Sampeyan isih kudu dadi MMOval sing apik banget, nanging kita jelas ora bakal ngerti manawa nganti bener metu.

# 12 Urip Luwih

  • Tanggal Rilis: TBA
  • Pangembang: Darem Entertainment
  • Penerbit: Demene Hiburan
  • Platform: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows

Urip ngluwihi game sing percaya utawa ora nggunakake blockchain lan teknologi liyane kanggo mbantu sampeyan nggawe bagean khusus dhewe ing judhul. .

Minangka dolanan kasebut dhewe, sampeyan bakal melu jagad asing lan njaluk cara dhewe kaya sing dikarepake. Sampeyan bisa lunga lan goleki kabeh sing ana ing njero jagad anyar iki, lan simpen saka macem-macem naninfeksi sing nyoba njupuk alih. Nindakake supaya sampeyan bakal nulung wilayah anyar!

Sawise sampeyan njupuk, ngowahi dadi sampeyan pengin, banjur priksa karo wong liya lan mrentah supaya sampeyan bisa dadi swarga.

# 11 Bitcraft

  • Pangembang: Clockwork Labs, Inc.
  • Penerbit: Clockwork Labs, Inc.
  • Platform: Microsoft Windows
  • Tanggal Rilis: 2023

Sanajan jenenge, Bitrraft bener-bener fokus ing Donya sing mbukak sing mbukak ing ngendi dheweke bisa mbangun wilayah ing saubenge, lan awake dhewe, kanggo level apa wae sing dikarepake.

Nyatane, tim kasebut malah nyatakake yen dheweke nyoba “nggawe jinis MMO sing anyar” liwat judhul kaya iki. Kanthi “kabebasan” sing ora cocog, sampeyan bakal bisa nggawe jagad iki dhewe, nanging ati-ati amarga ana pemain liyane sing arep nindakake perkara sing padha.

Apa sing bakal sampeyan lakoni ing game iki nalika metu? Mlumpat nalika teka lan ngerti.

# 10 INKBOUND

  • Platform: Microsoft Windows
  • Pengembang: sepatu sing mengilap, sembala sepatu LLC
  • Penerblisher: Sepatu sing mengilap, sepatu sing mengilap llc
  • Tanggal Rilis: 2023

Apa sing kedadeyan nalika crita saka jagad tanpa wates dadi ora ana gandhengane lan nyebabake kekacauan ing endi wae? Ya, sampeyan bakal nemokake ing inkbound. Ing judhul roguelike co-op iki sampeyan kudu duwe kanca karo kanca-kanca supaya bisa nglawan macem-macem makhluk sing secara harfiah dadi ora ana gandhengane karo critane.

Sampeyan bakal duwe macem-macem kelas lan kemampuan sing bisa digunakake kanggo perang maneh, lan kanthi kerja bareng, sampeyan bakal ngatasi kabeh alur saka alangan sing apik kanggo nylametake kabeh jagad iki.

Apa sampeyan duwe apa sing dibutuhake, lan sampeyan lan kanca-kanca bisa kanggo ngirit kanggo nyimpen kabeh?

# 9 Starkeepers

Starkeepers

  • Pangembang: Game Wolfpack
  • Penerbit: Game Wolfpack
  • Tanggal Rilis: 2023
  • Platform: Microsoft Windows

Yen sampeyan nggoleki kekuwatan lakune sing dhuwur banget ing jagad raya, banjur priksa Starkeepers Game Nalika teka ing taun ngarep. Kanggo dolanan kasebut, sampeyan bakal main minangka astral, sing bisa mlebu ing universal lan mengaruhi macem-macem cara.

Sampeyan bisa nggunakake hadiah sampeyan dadi prajurit kuno lan tackle ancaman sing gedhe banget, utawa lunga lan nyelarasake entitas tartamtu supaya bisa mengaruhi acara sampeyan.

Mung elinga, tumindak sampeyan bakal duwe akibat, dadi manawa sampeyan bisa urip kanthi kabeh sing bisa ditindakake. Utawa, gunakake kekuwatan sampeyan pengin lan ora peduli apa sing kedadeyan sabanjure.

# 8 dune awakening

  • Pangembang: Funcom, Nukklear GmbH
  • Penerbit: Funcom
  • Tanggal Rilis: 2023
  • : Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S

Yen sampeyan ngeweruhi yen Dune wis entuk akeh katresnan wiwit mbebasake film sing anyar, sampeyan ora mung dhewe. Wis entuk game strategi 4x digawe liwat dune: Wars Spice. Lan saiki, kita duwe pesawat MMO ing alam semesta liwat Dune Awakening.

Game kasebut bakal ditindakake ing Arrakis, setelan kanggo buku utama lan film kasebut. Apa maneh, crita kasebut ora bakal ngetutake iki amarga “njelajah kemungkinan anyar” kaya ing endi kedadeyan. Kamungkinan amarga setelan mmo kabeh.

Liyane rincian bakal teka kanthi cepet, lan ana akeh sing bakal nyoba nyoba iki.

# 7 wong super

  • Tanggal Tanggal: 11 Oktober 2022 Akses awal, Lengkap Bukak TBA
  • Platform: Microsoft Windows
  • Pengembang: Wonder Wonder, Oscar Mike Studio
  • Penerbit: Wonder Wonder, Wonder Game

Secara pribadi, kita mikir sampeyan kabeh “Super Wong”, nanging dudu sing diomongake ing kene.

Kita ngomong babagan Super wong-wong sing judhul gaya Royale-gaya Royale sing bakal teka saben pamuter njupuk bentuk prajurit super. Saben prajurit kasebut duwe kabisan lan bakat khusus sing kudu digunakake ing perang kanggo nyoba lan njupuk wong liya.

Minangka game maju, sampeyan bakal duwe kemampuan kanggo nggawe karakter sampeyan luwih kuat, lan kaya ngono, duwe kekuwatan lan kemampuan. Saben babak bakal nyoba sampeyan lan ndeleng carane sampeyan adaptasi. Pira kamenangan sing bisa dijupuk?

# 6 SOULFRAME

Trailer jiwa sing dicethakaké

  • Pangembang: ekstrem digital
  • Penerbit: ekstrem digital
  • Platform: PC
  • Tanggal Rilis: TBA

Soulframe asale saka wong sing nggawe warframe, mmo sing misuwur terus tuwuh nganti saiki.

Wektu iki ing saubengé padha ngatasi MMO gaya sing khayal, uga luwih akeh sing fokus tinimbang duwe luwih saka 500 senjata sci-fi kaya sing ditindakake ing warframe. Nalika tim nyoba ora mbukak kakehan, kita ngerti yen bakal duwe jagad sprawling sing bisa sampeyan lakoni lan njelajah.

Kajaba iku, tim ing mburi game kasebut kanthi jelas babagan cara nggawe barang-barang, supaya sampeyan bisa nyana akeh kualitas nalika game metu ing taun ngarep utawa luwih.

# 5 jalur diasingake 2

  • Pangembang: Games Gear Gear
  • Penerbit: Gamelan Gear Game
  • Platform: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
  • Tanggal Rilis: TBA

Fans sing ngerti dalan pangasingan asli bakal pas karo dalan sing diasingake 2, ora ana pitakonan. Kita bisa ngomong manawa amarga crita utama path bajingan sing diasingake 2 kanthi becik nyambung menyang judhul pisanan, lan malah bakal bisa bali lan main konten crita sadurunge sampeyan ora rumangsa ilang.

Tim ing mburi game kasebut wis nggawe mukjijat kanggo genre iki kanthi dalan pambuwang iki amarga kepiye nyoba nggawa luwih akeh konten, lan luwih apik kanggo para pemain. Dadi karo game sing sepisanan dadi sukses gedhe, sekuel cenderung ngetutake dalan kasebut.

# 4 Camelot ora bisa ditampa

  • Tanggal Rilis: TBA
  • Penerbit: hiburan negara kutha, LLC
  • Pengembang: Mark Jacobs, hiburan negara kutha, LLC
  • Platform: Microsoft Windows

Ing Camelot ora bisa ditampa, sampeyan bakal dadi bagian saka salah sawijining kraton sing beda banget, masing-masing kanthi motivasi lan gaya dhewe, lan banjur metu kanggo nyoba lan nggawe dheweke grand.

Kutha-kutha lan kutha ing game iki umpamane biasane bakal dibangun dening sampeyan. Dadi sampeyan bisa nggawe apa sing dikarepake lan banjur nonton iki sadurunge mripatmu. Sawise iku, wektu kanggo pindhah lan mbela apa sing sampeyan lakoni, lan wong liya kanggo ndeleng apa sampeyan siyap kanggo nuntut tuntutan anyar ing negara lan negara sampeyan.

Perjalanan Ageng Abad Pertengahan ngenteni sampeyan.

# 3 rencana 8

  • Pangembang: Pearl Abyss
  • Penerbit: Mutiara Abyss
  • Tanggal Rilis: TBA
  • Platform: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows

Rencana 8 Ngiwa kanggo nyoba lan “penembak redefine” kanthi gaya gamelan kasebut. Utamane amarga ing game iki saben pamuter bakal ana ing eksosuit. Siji sing duwe senjata lan kemampuan sing beda gumantung karo sing dipilih.

Minangka cathetan trailer, sampeyan bakal tangi ing salah sawijining eksosuit kasebut lan ora ngerti ing ngendi sampeyan. Mung pitunjuk sampeyan minangka cathetan ing kanthong sampeyan sing maca “Temokake k.B.”

Diwenehi akeh wong sing bakal digoleki, sampeyan kudu nglawan kabeh ancaman. Nanging mung apa sing kedadeyan ing jagad penembak eksosuit iki? Sampeyan kudu muter dhewe lan ngerti.

# 2 Pantheon: Rise of the Fallen

Rilis: TBA
Genre: Game game peran umum kaping pirang-pirang
Pangembang: Realmary Visigns, Inc
Desainer: Chris Perkins; Adam Mostel
Direktur: Chris Rowan; Chris Krenenthal
Platform: Microsoft Windows

Sugeng rawuh ing jagad Terminal, ing ngendi kesetiaan lan ngiyanati umum gumantung karo sapa sing sampeyan lakoni, lan apa sing arep ditindakake.

Game kasebut dhewe gedhe, mula sejatine nyathet manawa lingkungane duwe crita. Nganti sampeyan pengin menehi perhatian marang kabeh kanthi rapet banget, supaya sampeyan bisa ndeleng dhewe apa sing duwe omah lan sejarah iki.

Nalika sampeyan lelungan, sampeyan kudu nggawe kanca supaya sampeyan bisa njupuk ancaman sing luwih gedhe lan luwih kuat. Nanging uga elinga sapa sing sampeyan corman, amarga mungsuhmu duwe sekutu dhewe.

# 1 Ark 2

  • Penerbit: Studio Wildcard
  • Pengembang: Studio Wildcard, Grove Street Game
  • Platform: Xbox Series X lan Seri S, Microsoft Windows

Apa kita pengin nyelehake game kanthi vin diesel ing ndhuwur? Ora. Nanging nindakake cara kasebut? Ya.

Ark 2 minangka sekuel menyang Ark Survival lan sampeyan bakal nemokake barang anyar lan akrab ing kene. Kayadene kepriye sampeyan bakal tangi ing papan sing sampeyan ora kenal lan kudu berjuang supaya bisa urip ing tanah iki kontradiksi iki.

Kaya sing penting sanajan ana “pahlawan” ing tanah iki sing bisa sampeyan lakoni supaya bisa luwih kuat lan sinau babagan papan iki. Ya, salah sawijining wong sing diesel vin. Dadi, apa sing sampeyan lakoni ing game iki nalika metu?