Ndhuwur 5 Gunakake Pumpkins ing Minecraft, Pumpkin Pumpkin Minecraft | Pcgamesn

Paket Pumpkin Minecraft

Perlu 10-30 menit kanggo wiji waluh tuwuh dadi batang lengkap. Sawise iku, para pemain bisa nandur petani kaya labu sing dikarepake tanpa kudu nandur wiji luwih akeh. Amarga iki, pemain bisa nggunakake kanggo entuk ton bonemeal kanthi gampang.

Ndhuwur 5 Gunakake kanggo labu ing minecraft

Pumpkins minangka salah sawijining blok buah sing paling sereal ing Minecraft.

Pemain bisa nemokake waluh kanthi alami kanggo meh kabeh biome ing Minecraft. Waluh lan wiji uga bisa ditemokake ing jero dada loot. Ing desa Hilly Taiga lan Salju, Pemain bisa entuk pumpkins ing bales HAY.

Ax minangka cara paling cepet kanggo ngilangi blok waluh ing Minecraft. Ora kaya melon, labu nyelehake minangka blok tinimbang potongan tunggal. Siji blok waluh menehi wiji papat. Wiji kasebut berkembang dadi batang lan tuwuh blok waluh ing sisih kosong.

Labu ing minecraft: limang panggunaan ndhuwur

# 5 – waluh sing diukir

Pemain bisa dadi waluh biasa dadi waluh sing diukir nganggo shears. Wangi sing nyepel uga nyelehake wiji. Pumpkin sing diukir akeh panggunaan ing Minecraft.

Pemain bisa nganggo labu sing ukur kaya helm. Enderman ora bakal miwiti nyerang yen pamuter ndeleng dheweke nganggo waluh sing diukir. Waluh sing diukir uga digunakake kanggo nggawe Jack O’Lantern lan Golems.

# 4 – Nggawe Golems

Ing Minecraft, Pemain bisa nggawe rong jinis golems: salju lan wesi. Golems iki nglindhungi warga desa lan pemain kanthi mateni mobs musuhan kaya creepers, nir, lan kerangka. Tanpa pumpkins, pemain ora bisa nggawe golems ing Minecraft.

Kanggo nggawe golem salju, nyelehake rong salju salju kanthi vertikal banjur pasang waluh sing diukir ing ndhuwur.

Golems wesi digawe kanthi nggawe t-bentuk nggunakake papat blok wesi. Selehake waluh sing diukir ing ndhuwur blok tengah kanggo nggawe golem wesi.

# 3 – dhaharan balung

Perlu 10-30 menit kanggo wiji waluh tuwuh dadi batang lengkap. Sawise iku, para pemain bisa nandur petani kaya labu sing dikarepake tanpa kudu nandur wiji luwih akeh. Amarga iki, pemain bisa nggunakake kanggo entuk ton bonemeal kanthi gampang.

Bangunan Ladang Pumpkin otomatis minangka salah sawijining cara paling gampang kanggo entuk panganan balung. Pemain uga bisa njaluk bonemeal kanthi manual kanthi pumpkins ngeklik kanthi ngeklik ing komposisi.

# 2 – Jack O’Lanterns

Jack O’Lanterns minangka sumber cahya sing apik. Dheweke uga alternatif murah kanggo laut laut lan Glowstone. Obat spamming kanggo nyegah mobs saka spawning bisa katon ora apik. Nggunakake sumber lampu blok kaya Jack Ol’lanant, Pemain bisa nggawe lampu jalan sing apik.

Selehake waluh sing diukir lan obor ing kothak kerajinan kanggo nggawe siji jack o’lantern. The Lantern iki katon padha karo hickeen Halloween sing nyata lan, saengga, pancen cocog kanggo mbangun basa tema sing ana ing halloween.

# 1 – Dagang Emerald

Sawetara pemain ora duwe ide manawa bisa ngowahi labu ekstra dadi zamruds. Mineral mengilap iki minangka siji-sijine mata uang sing digunakake dening warga desa ing Minecraft. Pemain bisa adol waluh menyang petani tingkat magah.

Dheweke bakal tuku enem labu kanggo siji zamrud kaping pindho dina. Pemain bisa nggedhekake petani banjur ngobati dheweke kanggo nyuda rega nganti siji zamrud. Kanthi petani waluh kanthi otomatis, Pemain bisa entuk zerds tanpa wates saka warga desa.

Paket Pumpkin Minecraft

Ana luwih akeh waluh minecraft tinimbang sing sampeyan pikirake, sampeyan bisa ngukir, mangan, tuwuh, utawa nyandhang ing sirah sampeyan.

Diterbitake: Mei 17, 2022

Pengin ngerti luwih lengkap babagan Pumpkins Minecraft? Woh-wohan oranye – ya, iku woh – minangka cara sing apik kanggo dekorasi, nanging ora mung kanggo Halloween. Minangka salah sawijining blok sing paling serbaguna ing Minecraft, Waluh wis akeh panggunaan sing kaget. Kita wis dadi petani lan ngukir labu ing Minecraft supaya kita bisa ngomong apa sing kudu dilakoni karo kabeh sisa-sisa kasebut – yen sampeyan wis nggawe pai pumpkin, mesthi wae.

Sawise sampeyan entuk waluh, sampeyan bisa nganiaya luwih akeh, nggawe perawatan Minecraft sing enak, lan malah kerajinan jack o’lanants. Nalika labu minangka perawatan ing saindenging taun, yen minecraft mobi sing musuhan nalika Halloween, ana kasempatan sing bakal dituduhake ing sirah sing diukir ing sirah – nanging isih durung mutusake manawa trik utawa nambani. Yen sampeyan ora gelem nyepetake wong-wong sing duwe suwara, utawa mung arep panggang pai, kene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan pumpkin minecraft.

MINECRACRAFT WALTS FILMY: Pamuter wis ngubengi labu

Cara ngukir waluh ing Minecraft

Ngukir waluh minecraft prasaja – nggunakake shears ing waluh sing ora pati rame. Sampeyan bakal nampa papat wiji waluh, uga kanca anyar sing spooky. Sampeyan bisa uga tanpa ujar, nanging ora, sampeyan ora bisa ngukir waluh minecraft – sampeyan wis nggawa menyang jagad iki, lan saiki wis dadi tanggung jawab saiki.

Sampeyan bisa Kerajinan Jack O’Lanten kanthi nggabungake waluh sing diukir kanthi obor – dheweke nyedhiyakake cahya sing sithik, lan bisa diselehake ing jero banyu kanggo madhangi lantai samodra, sing mesthi migunani.

Pumpkin minecraft - Salju salju salju sawise waluh sing diukir wis dicopot saka sirahe

Apa sampeyan pengin mbangun salju salju?

Pumpkins sing diukir ora mung kanggo hiasan – uga bisa digunakake kanggo nggawe golem wesi utawa salju. Selehake rong blok wesi ing bentuk t sadurunge ngilangi waluh sing diukir utawa jack o’lanter ing ndhuwur kanggo nggawe golem wesi minecraft sampeyan.

Kanggo golem salju, sampeyan bakal tumpukan rong blok salju kanthi vertikal lan ndhuwur karo waluh sing diukir. Jupuk langkah iki luwih saka kasunyatan sing kurang dikenal – nggunakake shears ing golem salju ngilangake waluh saka sirahe, ngumumake batu bara sing lucu banget.

Cara nggawe pie waluh ing Minecraft

Ah, pai waluh. Salah sawijining panganan Minecraft sing luwih apik sing kasedhiya, paling ora sadurunge sampeyan nambah mods Minecraft adhedhasar panganan menyang rumus. Mangkene sampeyan bisa ngalahake pie waluh sing kepenak ing pawon minecraft (bangunan pawon sing ora dibutuhake, nanging luwih nyenengake kanthi cara iki).

Kanggo nggawe pai waluh, gabungke waluh karo gula lan endhog ing meja kerajinan sampeyan. Minangka prasaja kaya – lan mangan siji mulihake wolung keluwen lan 4.8 saturation. Yen masak dudu desa peternak tingkat sampeyan, tingkat peternakan tingkat sampeyan bisa uga perdagangan sampeyan papat pie waluh ing ijol-ijolan kanggo zamrud. Sampeyan bisa uga bisa nemokake dheweke ing dada ing desa Taiga, uga.

Ing endi golek pumpkin minecraft

Pumpkins Minecraft kanthi alami spawn ing sawetara desa, lan ing batang peternakan ing omah manke, nanging sing apik banget kanggo ditemokake. Untunge, dheweke ngasilake biomes ijo, lan biasane ana ing papan sing mbukak lan cukup gampang ditemokake saka kadohan. Mung njaga mripatmu nalika sampeyan njelajah lan sampeyan bakal ora kesandung.

Sampeyan uga bakal nemokake labu ngukir – sedulur-sedulur sing spooky saka labu biasa – ing kamar ril ing mansisi kayu. Labu ngukir ditampilake ing pillager outposts ing tenda ing jejere labu normal, lan scarecrows ing ndhuwur. Pumpkins uga ngasilake tinimbang HAY BALES ing njaba Taiga lan Salju Taiga. Ana luwih akeh cara kanggo njaluk tangan ing waluh – dheweke duwe 15.6% kasempatan kanggo ditampilake ing dada ing shipwrecks, lan sampeyan bisa tuku siji saka pedagang sing ngumbara.

Yen kabeh gagal, sampeyan bisa uga cukup begja kanggo golek wiji waluh, desa, utawa dodo Mansion, lan sampeyan mung bisa miwiti petani waluh dhewe saka awal. Ngomong babagan ..

Minecraft Pumpkin Farm: conto metode sing paling efisien kanggo ngembangake labu ing minecraft

Kepiye cara nggawe petani waluh minefraft

Dadi, saiki sampeyan duwe kecanduan pie waluh lan sampeyan butuh suplemen squash mangsa sing terus-terusan. Iki telpon kanggo peternakan waluh. Muga-muga sampeyan ora mangan waluh pungkasan, amarga sampeyan kudu nyukur kanggo wiji (utawa dilebokake ing grid crafting). Wiji kasebut kudu ditanam ing peternakan hydrated, kanthi papan kosong ing jejere waluh sing bisa dituju, kaya – kaya melon – padha tuwuh stalk lan ngasilake ing blok tetanggan. Sampeyan bisa dadi siji waluh kanggo tuwuh ing rong batang, sing ora efisien, dadi sampeyan kudu nggawe saben batang duwe siji-sijine stem duwe papan sing cukup tumpang tindhih.

Ana desain ladang waluh sing beda-beda efisiensi, nanging desain ing ndhuwur minangka papan sing apik kanggo diwiwiti – adhedhasar kothak 9 × 9. Secara teknis, mung alun-alun tengah kudu diisi banyu, nanging sampeyan kudu ngisi larik sing beda-beda kanthi, supaya ora tumpang tindih. Iki minangka desain petugas waluh Minecraft Minecraft – yen sampeyan pengin ngerti carane nggawe petani waluh otomatis otomatis, priksa Tutorial YouTube Namiature kanggo 1.20 Farm ing ngisor iki. Ladang waluh sing paling efisien bakal kalebu melon, amarga ngalangi dheweke nyegah tumpang tindih tindih tindih, nanging sampeyan bisa nggunakake labu yen sampeyan pengin.

Miniatur YouTube

Ana sawetara perkara sing luwih apik sing bisa sampeyan lakoni nganggo labu – Selehake siji ing blok cathetan, lan bakal ngasilake muni CATETAN, lan bakal ngasilake Didgeridoo sing diaktifake. Sampeyan uga bisa nganggo waluh sing diukir ing sirah sampeyan – bakal bisa ndeleng sesanti sampeyan, nanging sampeyan bisa ndeleng endermen tanpa wong-wong mau dadi pegel karo sampeyan. Yen sampeyan nghias omah minecraft kanthi labu, kenapa ora nambah pickle segara hiasan ing ndhuwur – katon kaya stalk.

Dadi saiki sampeyan ngerti carane tuwuh lapangan sing kebak labu, sampeyan bakal siyap kanggo musim spooky, Thanksgiving, utawa wektu setaun,. Nalika sampeyan nunggu labu sampeyan bakal tuwuh, goleki sawetara ide petani liyane kanggo nyemprotake ruangan ruangan ruangan, lan priksa manawa sampeyan nganggo kulit minecraft sing bener kanggo muji sing ukurane waluh.

Danielle Mawar. Saiki, sampeyan bakal nemokake dheweke main Minecraft, Disney Lembah Lembah, Mati ing wayah awan, lan Starfield – ora mesthi kabeh sekaligus.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.