Ndhuwur 3 panggunaan Glow Ink SACS ing Minecraft 1.17 UPDATE, GLOW INK SAC – Minecraft Wiki

Wiki minecraft

Minangka komunitas Minecraft terus eksprimen karo merek anyar 1.17 UPDATE, bisa uga nggunakake panggunaan glow sing ora disengaja bakal ditemokake. Saiki, barang kasebut mung minangka unsur minefraft sing anyar nanging apik.

Ndhuwur 3 panggunaan Glow Ink SACS ing Minecraft 1.17 nganyari

Pemain minecraft saiki bisa nggawe buahan sing luwih cerah tinimbang sadurunge.

Wiwitane minangka tambahan sing paling anyar 1.17 guwa & cliffs nganyari, curhet curup wis dadi salah sawijining mobs sing paling disenengi ing Minecraft. Kajaba iku, dheweke nyelehake barang anyar sing diarani sacs ink glow.

Pembaruan anyar wis ngenalake pirang-pirang blower blowing lan barang sing apik karo sacs cemlorot sing mung dadi salah sawijine. Sanajan katon padha karo kantong tinta biasa, Glow Ink Sacs duwe tujuan sing beda.

Saliyane ora katon, ing ngisor iki ana sing nggunakake Sacang Glow Ink ing Minecraft.

Panggunaan Minecraft Glow Ink SACK

# 3 – teks sing mencorong

Yen ditrapake kanggo tandha karo teks sing ditulis, glow ink sacs bakal nggawe teks kasebut cerah lan ayu. Iki manawa kanggo nggawe pesen sing metu kanthi pop cahya.

Sadurunge nganyari, pemain bisa uga bosen karo tandha standar kaya sing biasane ora preduli karo teks sing ditulis. Ana akeh pratandha sing bakal ditindakake amarga saben jinis kayu bisa digawe dadi siji, nanging glow ink sacs malah luwih macem-macem menyang game kanthi kemampuan cemlorot.

# 2 – Nglumpukake kemajuan

Sawetara pemain Minecraft seneng ngumpulake pirang-pirang prestasi utawa kemajuan ing game kasebut. Nganyari guwa pungkasan sing ditambahake akeh tujuan anyar kanggo para pemain minecraft kanggo ngrampungake, salah sawijining sing dadi “cemlorot lan lah!”Kemajuan.

Entuk kemajuan iki cukup sederhana. .

Barang anyar sing ditambahake ing 1.17 Nganyari Minecraft yaiku pigura barang cemlorot. . .

. .

Minangka komunitas Minecraft terus eksprimen karo merek anyar 1.17 UPDATE, bisa uga nggunakake panggunaan glow sing ora disengaja bakal ditemokake. Saiki, barang kasebut mung minangka unsur minefraft sing anyar nanging apik.

Wiki minecraft

Tindakake wiki Minecraft babagan discord utawa kaca media sosial!

Aja duwe akun?

Wiki minecraft

Kanggo sac biasa mudhun nganggo squids, ndeleng tinta sac.

GLOW INK SAC

Ritas

Dianyari

Stackable

A GLOW INK SAC Apa barang sing diturunake kanthi curri cemlorot nalika mati. Ora kaya sacs tinta biasa, bisa ditambahake tandha kanggo nggawe teks sing mencorong, lan bisa digunakake kanggo nggawe bingkai barang glow.

Isi

Entuk []

Mob Loot []

Glow Squids nyelehake 1-3 glow sacs nalika mati. Jumlah maksimal tambah 1 saben level rampokan, maksimal 1-6 kanthi rampok III.

Penciptaan senyawa []

Sac Ink Glow bisa digawe saka unsur dhasar, nggunakake senyawa senyawa.[ Edisi Bedrock lan Pendhidhikan Minecraft Mung ]

Dianggo []

Bahan pembersihan []

Tandha []

Tandha Ink Glow karo Dye Oranye

GLOW INK SAC bisa digunakake ing pratandha utawa menehi tandha tandha kanggo nggawe teks sing luwih cerah ing tingkat entheng. Iki uga nambah garis garis ing teks ing tandha, warna sing adhedhasar warna teks tandha. Teks kasebut ora ngetokake cahya apa wae, mung katon ing pepeteng, padha karo mripat laba-laba lan endermen. Sacs Ink normal bisa ditrapake kanggo mbalikke teks sing mencorong maneh menyang standar.

Swara []

Swara Subtitles Sumber Katrangan Lokasi Sumber Kunci Terjemahan Volume Pitch Attenuation
Jarak
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: INK_SAC1.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: INK_SAC2.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: INK_SAC3.ogg Splotches tinta GLOW Blok Item .glow_ink_sac .Gunakake Subtitles .Item .glow_ink_sac . 1.0 beda-beda [Swara 1] 16
  1. ↑ bisa dadi 1.0, 0.95, utawa 1.05
Swara Sumber Katrangan Lokasi Sumber Volume Pitch
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: INK_SAC1.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: INK_SAC2.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: INK_SAC3.ogg Swara Nalika Sac Ink Glow digunakake ing tandha Tandha .INK_SAC .Gunakake 1.0 1.0

Nilai Data []

Pengenal Formulir Kunci Terjemahan
GLOW INK SAC glow_ink_sac Item..glow_ink_sac
Pengenal ID Nomer Kunci Terjemahan
GLOW INK SAC glow_ink_sac 503 Item .glow_ink_sac.Jeneng

Kemajuan Katrangan Game Paraga Syarat nyata (yen beda) Lokasi Sumber
Cemlorot lan lah!
Nggawe teks apa wae jinis cemlorot Bojon Nggunakake a GLOW INK SAC ing tandha utawa tandha gantung. bojo / nggawe_a_sign_glow

Sejarah []

Edisi Jawa
1.17 21w03a Ditambahake Sacs Ink Glow.
1.17.1 Pra-release 1 Zombi, Husks, Zombie Villrs, lan ora kliwat maneh ngangkat sacs ink glow.
1.20
(Eksperimen)
22w42a Glow Ink Sacs saiki bisa digunakake kanggo nggawe teks cemlorot ing tandha gantung.
Edisi Bedrock
Caves & Cliffs (eksperimen) beta 1.16.210.59 Ditambahake Sacs Ink Glow.
beta 1.16.210.60 GLOW INK SACS wis dicopot sementara.
.16.220.50 Ditambah maneh sacang ink.
1.17.0 beta 1.17.0. Glow Ink Sacs saiki kasedhiya tanpa ngaktifake urutane critane game eksperimen.
1.17. beta 1..30.20 .

Masalah []

. Laporake masalah ing kana.

Link njaba []

  • Nganggo Inventori: Glow Ink Sac – Minecraft.net tanggal 14 Oktober 2021