Ndeleng 3.2 Childe lan YAE Miko Rerun rincian Banner – Siliconera, yae miko Banner Rerun tanggal lan karakter 4 bintang | Dampak Genshin | Game8

Yee Miko Banner Rerun tanggal lan karakter 4-bintang

Minangka gaman senjata eptolika, gaman loro lima lintang dirancang karo bocah lan YEE Miko ing pikiran. Ana gandhewo bintang kutub lan katalis verifikasi Kagura. Papat-bintang papat wektu iki yaiku lonceng (Claymore), Bane Dragon (Polearm), Favonius Codex (katalis), pedhang favonius, lan ora ana.

Ndeleng 3.2 Anak Lan Ya Miko Rerun Rincian Banner

Deleng rincian 3,2 lan YAE MIKO Rerun Rincian Banner

Ana nganyari nalika 3.2 Efek Genshin Watak, Minangka Anak Informasi Sing Paling Anyar lan YAE MIKO Rerun Tampilake. HoYOyse dikonfirmasi papat lintang sing bakal ditampilake loro-lorone. Iki uga menehi katrangan babagan gaman invokasi eptolome banuk teka minggu iki. Ing cendhak, Heizou, Layla, lan Thoma uga bakal luwih asring.

Nalika iki Banner Rerun pisanan YEE Miko, iki bakal menehi tandha wektu kaping papat entuk kasempatan kanggo narik bocah. Yae Miko minangka karakter elektro lima bintang sing nggunakake katalis Efek Genshin. Bocah minangka archer hydro-lima bintang, nanging mekanik unik ngidini wong ngalih pedhang dual-widher kanggo katrampilan unsur dheweke.

Saben banner nampilake papat lintang sing padha. Layla minangka watak krime papat bintang sing nggunakake pedhang. Hiizou minangka senapan antimo. Thoma minangka jinis pyro sing gelut karo polearms.

Minangka gaman senjata eptolika, gaman loro lima lintang dirancang karo bocah lan YEE Miko ing pikiran. Ana gandhewo bintang kutub lan katalis verifikasi Kagura. Papat-bintang papat wektu iki yaiku lonceng (Claymore), Bane Dragon (Polearm), Favonius Codex (katalis), pedhang favonius, lan ora ana.

Efek Genshin kasedhiya kanggo PS4, PS5, PC, lan piranti seluler. Spanduk bocah lan YAE Miko Rerun bakal katon 18 Nopember tanggal 18, 2022 liwat tanggal 6 Desember 2022. Saiki Efek Genshin karakter lima lintang sing katon spanduk yaiku Nahida lan Yoimiya.

Yee Miko Banner Rerun tanggal lan karakter 4-bintang

Violet Everbloom minangka Banner Rerun Yee Miko ing Genshin Impact 3.7. Priksa tarif sing wis ditampilake, tarif tarif violet, tanggal gandum, tanggal spanduk lan rerun, lan ora ana gandum yae miko luwih cocog!

Dhaptar konten

  • Tanggal Rilis Banner & Countdown
  • Info ing Banner Yee Miko
  • Apa sampeyan kudu narik ing spanduk?
  • Karakter ing Yae Miko Banner
  • ★ 5 karakter
  • ★ 4 karakter
  • Senjata ing Banner Yee Miko
  • Sejarah Sejarah Yae Miko
  • Kabeh pandhuan pengin

YEE MIKO Banner Rilis Tanggal

YEE Miko Miko Banner tanggal 3.7

Efek Genshin - YAE Miko Banner Versi 3.7 Fase 1

Stars Start 24 Mei, 2023
Larangan mburi 13 Juni 2023

Rerun Banner Miko Miko kasedhiya saka 24 Mei, 2023 menyang 13 Juni 2023! Banner dheweke munggah ing jejere Banner Rerun Yoimiya ing fase 1 versi 3.7.

Server Tanggal lan Wektuzone
Amerika (GMT-5) 23 Mei, 2023 jam 10:00
13 Juni 2023 jam 6:00
Eropah (GMT + 1) 24 Mei, 2023 jam 4:00
13 Juni 2023 jam 6:00
Asia (GMT + 8) 24 Mei, 2023 jam 11:00
13 Juni 2023 jam 6:00

Informasi babagan Banner Yee Miko

Yae miko Banner Pengin simulator

Tarif Gacha Miko Miko Miko

Ritas Tingkat tarik
5 ★ Watak: 0.6%
Dijamin sawise 90 total narik
4 ★ Watak: kira-kira 3.3%
Senjata: 1.77%
Dijamin sawise 10 total narik
3 ★ Senjata: 94.3%

Sayang lan spanduk ringkesan sistem

Jenis sistem pengin Panjelasan Ringkesan
Sistem wesi Saben jinis spanduk pengin duwe counter pengin dhewe. Jaminan kaping 10 lan 90 bisa ditrapake yen sampeyan ora entuk kekarepan 4-bintang utawa 5-bintang sadurunge tekan nomer masing-masing sing dibutuhake.
Sistem Pengarepan Acara-2 Loro Acara Pengarepan Spanduk kasedhiya ing wektu sing padha lan Nuduhake counter pengin. Pengarepan sing ditindakake menyang pesawat saka karakter promosi.

Apa spanduk yae miko regane?

Apa sampeyan kudu narik rerun violet everbloom?

Rating ★★★★★
Rating
Munggah
5 ★ Yae miko
4 ★ Kirara

Chongyun

Yun Jin

Ya, narik kanggo DPS Off-Field sing kuwat!

Yae Miko minangka bakul karusakan lapangan sing apik banget sing bisa ngatasi elektro DMG karo Sesshou Sakuras. Disaranake Narik Kanggo Ya, Sampeyan pengin Karakter Eleco Kuat ing Tim Sampeyan!
Yae miko mbangun lan artefak

Karakter Banus Miko Miko

5 karakter lintang tetes ing spanduk yae miko

Banner pengarepan Violet Everbloom kalebu kabeh karakter 5 bintang lan 4-bintang. Sampeyan ora bisa entuk karakter acara 5-star saka Banner Yae Miko Miko liyane saka Yae Miko.

Jaminan 5-bintang ing Banner Yae Miko Miko

Ana kasempatan 50% kanggo narik karakter 5-bintang sing ditampilake ing tarik 5-bintang pisanan sampeyan. Yen sampeyan entuk 5-bintang sing beda ing tapestri galaksi geni emas sajrone acara banner dual iki, sampeyan bisa bali menyang spanduk iki lan entuk salinan sing dijamin saka YAE Miko!

Kabeh tetes karakter 5 bintang
Yae miko
Ditampilake
Tighnari Jean
Qiqi Diluc Keqing
Mona Dehya

4 bintang lintang nyelehake ing spanduk yae miko

Nalika sapisanan sampeyan narik 4 bintang ing spanduk violet Everbloom, ana kemungkinan 50% bakal dadi salah sawijining karakter 4 bintang sing ditampilake. Yen tarik 4-bintang pisanan sampeyan dudu salah sawijining karakter sing ditampilake, tarik sabanjure dijamin dadi salah sawijining karakter sing ditampilake.

Kabeh tetes karakter 4-bintang
Yun Jin
Ditampilake
Chongyun
Ditampilake
Kirara
Ditampilake
Hiizou Layla Diona
Fischl Thoma Gorou
Shinobu COJOI Dori
Candace Xingqiu Beidou
Yanfei Xiangling NOELLE
Xinyan Ningguang Sukrosa
Bennett Cukur Barbara
Rosaria Sara SAYU
Kaveh Yaoyao Faruzan
Mika

Senjata Banner Yee Miko

Senjata Senjata 5 Star ing Banner Yee Miko

Ora ana gaman 5 bintang sing kasedhiya ing Banner Yee Miko. Priksa dhaptar gaman senjata 5 bintang kanggo ndeleng carane njaluk dheweke!
Dhaptar senjata 5 bintang

Senjata bintang 4 tetes ing Banner Yee Miko

Senjata bintang 3 tetes ing spanduk yae miko

YEE MIKO Banner lan Rerun Sejarah

Versi 3.2 yae miko spanduk

Efek Genshin - Yae Miko Pengarepan Banner
Periode Banner 2022/11/18 – 2022/12/06
Rating
Munggah
5 ★ Yae miko
4 ★ Layla

Hiizou

Thoma

Versi 2.5 Yae Miko Banner

Efek Genshin - Yae Miko Pengarepan Banner
Periode Banner 2022/02/16 – 2022/03/08
Rating
Munggah
5 ★ Yae miko
4 ★ Diona

Fischl

Thoma