NBA 2k23 – Kukus Pc | GameStop, NBA 2k23 Game Basketball | Game video resmi nba

Nganyari patch

Langganan Nampa pesen warta lan promosi saka 2K lan afiliasi.

Nba2k23 PC

Dadi MVP saka liga kanthi NBA 2k23! Muter minangka sawetara jeneng paling gedhe ing NBA utawa tulis warisan dhewe ing Mycareer. Redefine game nalika sampeyan nggawe tim impen ing MyTeam lan ngembangake katrampilan ing Pengadilan kanthi gamelan asli ing game video basket sing apik iki.

Njupuk kontrol luwih akeh – Rasa gamelan olahan ing palem sampeyan ing sisih loro bal ing NBA 2k23. Nyerang kranjang kanthi arsenal anyar gerakan basis sing anyar, nalika sampeyan ngeculake potensial minangka pemain kunci lockdown kanthi mekanika 1-on-1 anyar kanggo mbanting pemain ing saben giliran.

Voyage Epik ngenteni – Miwiti perjalanan basket swashbuckling ing pelatih pelayaran sing dilengkapi karo pengadilan pristine, pemandangan sing apik, lan hadiah sing apik kanggo sampeyan lan myPlayer kanggo seneng. Kajaba iku, malah luwih akeh kanggo njelajah sajrone dolan.

Bali tantangan Jordan – Langkah maneh ing visualitas karo visual jaman tartamtu sing njupuk munggah Michael Jordan saka sensasi collegiate kanggo lambang global kanthi tantangan global kanthi dominasi karir. Lace munggah sepatune kanggo muter garis-garis liyane lan nembak pungkasan, nalika ngrungokake akun pertama saka wong-wong sing nyekseni matahari saka burung bola basket.

Mbangun regu sampeyan – Werni tanpa watesan nalika ngumpulake lan ngumpulake bakat legendaris saka jaman apa wae ing Myteam. Dominasi kayu sing saben musim, lan nggawa visi kanggo urip kanthi alat kustomisasi sing wiyar kanggo nggawe tampilan sing sampurna kanggo lima sing sampurna.

Syarat Minimal:

  • Mbutuhake prosesor lan sistem operasi 64-bit
  • OS: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit utawa windows 10 64-bit
  • Prosesor: Intel® Core ™ i3-2100 @ 3.10 GHz / AMD FX-4100 @ 3.60 GHz utawa luwih apik
  • Memori: 4 GB RAM
  • Grafis: Nvidia® Gerforce® GT 450 1GB / Ati® Radeon ™ HD 7770 1 GB utawa Luwih Apik
  • DirectX: Versi 11
  • Jaringan: Sambungan Internet Broadband
  • Panyimpen: 110 GB kasedhiya
  • Kertu Swara: DirectX 9.0x
  • Cathetan Tambahan: Gamepad Dual-Analog Dual. Inisial instalasi mbutuhake sambungan internet siji-wektu kanggo bukti asli; Pamasang piranti lunak sing dibutuhake (kalebu karo game) Kalebu DirectX lan Visual C ++ Redistributable 2012. Kanggo muter NBA 2k23 ing PC, sampeyan butuh prosesor sing ndhukung SSE 4.2 lan avx.

Syarat sing Disaranake:

  • Mbutuhake prosesor lan sistem operasi 64-bit
  • OS: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit utawa windows 10 64-bit
  • Prosesor: Intel® Core ™ i5-4430 @ 3 GHz / AMD FX-8370 @ 3.4 GHz utawa luwih apik
  • Memori: 8 GB RAM
  • Grafis: Nvidia® Gerforce® GTX 770 2GB / ATI® Radeon ™ R9 270 2GB utawa Luwih Apik
  • DirectX: Versi 11
  • Jaringan: Sambungan Internet Broadband
  • Panyimpen: 110 GB kasedhiya
  • Kertu Swara: DirectX 9.0c
  • Cathetan Tambahan: Gamepad Dual-Analog Dual. Inisial instalasi mbutuhake sambungan internet siji-wektu kanggo bukti asli; Pamasang piranti lunak sing dibutuhake (kalebu karo game) Kalebu DirectX lan Visual C ++ Redistributable 2012. Kanggo muter NBA 2k23 ing PC, sampeyan butuh prosesor sing ndhukung SSE 4.2 lan avx.

Nganyari patch

Tetep anyar babagan nganyari patch NBA 2k25 paling anyar amarga dibebasake kanggo konsol gen anyar lan saiki.

Nganyari N23 Patch

NBA 2k23 Michael Jordan Edition

NBA 2k23 Michael Jordan Edition

Rewrite riwayat lan wektu sing cocog karo Michael Jordan ing NBA 2k23.

NBA 2k23 Digital Deluxe

NBA 2k23 Edisi Deluxe Digital

Sadhar potensial lengkap ing NBA 2k23 kanthi edition Deluxe Digital.

PGA Tour 2k23 x NBA 2k23 Bundle

PGA Tour 2k23 x NBA 2k23 Bundle

Sugeng Rawuh ing PGA Tour 2k23 x NBA 2k23 Bundle!

Edition standar nba 2k23

Edition standar nba 2k23

Wangsulan panggilan kanggo keagungan ing NBA 2k23, pundi ngendi sampeyan kudu entuk.

Ndba 2k23 WnBA Edition

Ndba 2k23 WnBA Edition

Wangsulan panggilan kanggo keagungan ing NBA 2k23, pundi ngendi sampeyan kudu entuk. Edisi WNBA kasedhiya mung ing AS (fisik mung).

Laporan Courtside

Kanggo kabeh perkara NBA 2k23, tekan laporan pengadilan. Entuk warta lan nganyari paling anyar – langsung saka pangembang dhewe.

Laporan Courtside-KD-828X828

Musim 8

Era sing anyar ing Phoenix kanthi rawuh Kevin Durant. Prowes nyerang Channel KD ing musim 8 saka NBA 2k23 kanggo entuk hadiah anyar.

Nba2k23-mc-courtside-laporan-828x828

Mangsa 7

Masa depan dadi Josh Giddey lan lintang saka Thunder City Oklahoma. Emulate Sukses ing NBA 2k23 lan ngerti potensial ing pengadilan.

Nba2k23-s6-courtside-laporan-manuk-828x828.jpg

Mangsa 6

Pahlawan bakal munggah ing musim 6 saka NBA 2k23. Clash karo pemain kanca lan ngrampungake kompetisi nalika entuk slate musim anyar.

02_13_nba_2k23_s5_CourtSde_report_828x828_r1.jpg

Mangsa 5

Musim 5 saka NBA 2k23 ngajak sampeyan rendhem ing Miami Vibes ing kutha lan ing G.O.A.T. Kapal kanthi Star Tyler Herro.

Musim 4 NBA 2k23

Musim 4

Ngrameke Taun Anyar kanthi nyiapake game All-Star sing bakal dituju ing Chicago Bulls Pengantin Guvine. Chase legenda status lan kabeh hadiah anyar ing musim 4!

11_23_nba_2k23_season_Courtside_report_828x828_r1 (1) .jpg

Mangsa wis teka ing kutha lan g.O.A.T. Prau. Ramalan Musimu 3 prédhiksi surem saka telung penunjuk, ditambahake hadiah anyar lan 2K Beats Debut. Jelajahi Wonderland Musim Panas lan Chase Legendaris Status ing NBA 2k23.

Munggah game sampeyan

NBA 2K minangka pengalaman utama kanggo lintang basket nalika nggawe, ngirim sampeyan ing perjalanan sing immersive lan nggawa impen NBA kanggo urip. Apa sampeyan anyar kanggo seri utawa pamuter bali, nguwasani kerajinan sampeyan njupuk praktek lan kita kene kanggo mbantu nglatih sampeyan liwat dhasar game lan level sampeyan. Uping game sampeyan duwe apa sing jenenge, ngewangi sampeyan ing pengadilan liwat seri video, artikel, lan liya-liyane, sampeyan bisa milih katrampilan ing pengadilan lan ing mode game sing populer kayata Mycaream lan MyTeam. Sinau saka bisnis sing paling apik ing bisnis kasebut nalika nyampurnakake pukulan, mangertos para intrikasi MyTeam lan Mycareer, lan navigasi game kasebut.

Munggah game sampeyan

Hublete ATHLETE

Atlit tutup 2K23 wis resmi dicethakake, klik ing ngisor iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan dheweke.

NBA 2K23 nutupi atlit

Katresnan Terrence Ross kanggo HOOP ora mungkasi nalika mandheg saka pengadilan ing Orlando. Watch nalika mlumpat menyang 2k23 kanggo nggawe MyTeam, ngobrol babagan musim, lan njupuk penggemar.

Mlebu kanggo newsletter kita

Langganan Nampa pesen warta lan promosi saka 2K lan afiliasi.

NBA 2k23 Kukus Ulasan Kritikal Port Port

: Michael Jordan ing klambi concago

.

Porting generasi sadurunge NBA 2K23 tegese sawetara mode lan fitur utama sing ora ana, uga sawetara penyesuaian cilik sing luwih cilik sing bisa dituduhake. Sawise diluncurake tanggal 8 September, game basket duwe peringkat pemeriksaan ing Steam, kanthi akeh pemain sing nesu karo game 2k sing paling anyar saka game.

Miturut Kaca FAQ kanggo NBA 2k23, tim pangembangan bakal “terus neliti” nggawa game liyane modern kanggo ngoptimalake game Xbox Series X / S lan versi Xbox, dudu Port pc.

Fitur sing paling gedhe, sing disorot dening review Steam saiki kanggo NBA 2k23, minangka Eras Mynba, sing ngidini sampeyan milih Era sing misuwur saka sejarah basket. Fitur MyNBA sadurunge saiki “jaman modern”, nalika seneng “hair vs manuk” lan “jaman bawah Yordan” kasedhiya ing versi NBA saiki-gen 2k23.

Miniatur YouTube

Sawetara fitur liyane uga ditutake kanggo versi PC NBA 2k23 kalebu kurang kesetiaan grafis, ora sistem lencana, lan framerate sing luwih murah, sing sawetara ulasan ing Usam ujar yen nyoba nganti 60 FPS.

Versi NBA pungkasan saka NBA 2k23 saiki $ 59.99 USD, kanthi versi gen saiki sing lungguh ing $ 69.99 USD, kanthi port PC ing kukus sing luwih murah $ 59.99 usd.

“Fact pc pemain ora aktif menyang gen saka game sabanjure kanthi jujur ​​kanthi bener ora sopan. Pemain PC wis ana ing konsol ‘Sabanjure Gen’ nganti pirang-pirang taun lan pirang-pirang taun nanging saben siji ngeculake pemain konsol entuk luwih saka pangguna PC. Secara harfiah secara harfiah ing pasuryan, “ujare siji review ing uap.

“Muter game ing tarif pigura ndhuwur 60 asil ing Mycareer Mycareer sing ora bisa ditindakake ing ngendi SIM kanggo katon sabanjure,” ujare liyane, “lan sampeyan kepeksa nonton game literal. Gerakan alon sanajan terus nalika sampeyan lagi dolanan.”

Sampeyan bisa nemokake Ulasan NBA 2K23 Uap ing kene, utawa menyang situs web resmi kanggo FAQ Owlining 2K pendekatan kanggo Porting Game menyang PC. Kita uga duwe kode nba2k24 kanggo game paling anyar ing seri kasebut.

Madden NFL 23 duwe versi PC sing paling anyar, kanthi FIFA nindakake uga ing EA uga.

Bakal Nelson saka Starfield menyang Cyberpunk 2077, bakal seneng ilang ing jagad immersive. Mantan panulis warta kanggo game nme, dheweke bakal njupuk apa wae sing dibuwang, utamane roguelikes.