Nalika demo demo sing peteng lan peteng?, Nalika playest sing peteng lan luwih peteng? Game lantern

Nalika playest sing peteng lan luwih peteng

Yen sampeyan pengin melu sadurunge Peteng lan luwih peteng Demo mungkasi, sampeyan bisa langsung mlebu ing kaca toko uap. Navigasi menyang kaca game, lan ing ngisor iki ujar Peteng lan luwih peteng Demo, pilih ‘Download’. Iki bakal ditambahake menyang perpustakaan, ing ngendi sampeyan bisa download lan muter nganti 16 Februari.

Nalika demo demo sing peteng lan peteng?

Nalika demo demo peteng lan peteng?

Ditulis dening Tarran Stockton

Dikirim 13th Feb 2023 13:52

Yen sampeyan lagi maca, sampeyan bisa uga pengin ngerti, kapan Peteng lan luwih peteng demo pungkasan? Peteng lan luwih peteng minangka gabungan pedhang lan sorcery sing nyunting lan desain penembake ekstraksi, sing diopularekake Uwal saka Tarkov. Nampilake macem-macem kelas fantasi tradisional, lan ngidini sampeyan nyelehake menyang para penjara karo pemain liyane kanggo bersaing rampokan. Saiki ora ana tanggal rilis, nanging ana ing tengah-tengah playest sing mbukak kanggo masarakat. Dadi, priksa nalika Peteng lan luwih peteng demo mungkasi.

Nalika demo demo sing peteng lan peteng?

Nalika demo demo peteng lan peteng?

  • US West – 12:00 am
  • US East – 3:00 am
  • SA Brazil – 5:00 am
  • EU Central – 09:00
  • Segara – 4:00
  • Asia W├ętan – 5:00
  • Oceania – 7:00

Yen sampeyan pengin melu sadurunge Peteng lan luwih peteng Demo mungkasi, sampeyan bisa langsung mlebu ing kaca toko uap. Navigasi menyang kaca game, lan ing ngisor iki ujar Peteng lan luwih peteng Demo, pilih ‘Download’. Iki bakal ditambahake menyang perpustakaan, ing ngendi sampeyan bisa download lan muter nganti 16 Februari.

Game kasebut uga samesthine bisa diluncurake kanthi lengkap ing taun, sanajan ora ana tanggal release resmi nalika nulis iki.

Sing kabeh kanggo nerangake babagan nalika Peteng lan luwih peteng demo mungkasi, lan saiki sampeyan duwe ide babagan suwene bisa diputer.

Kanggo panuntun sing luwih peteng lan luwih peteng, terus maca GGRECON.

Nalika playest sing peteng lan luwih peteng?

Kapan mbesuk kanggo dolanan game mewah Ironmace lan peteng?

Nalika playest sing peteng lan luwih peteng?

TAYTESS sadurunge kanggo Dark lan Denker wulan kepungkur ngasilake cukup saka hype, kanthi akeh pemain sing tresna karo risiko risiko sing dhuwur ing game sing bakal teka ing Ironmace.

Nalika game ora direncanakake kanthi lengkap nganti mengko ing taun, sampeyan bisa ngaso kanthi gampang yen sampeyan ora kejawab dolanan sadurunge, luwih direncanakake. Bener, ora suwe banget ngenteni yen sampeyan pengin nyilem menyang playest sabanjure lan wenehi penjual sing nggegirisi iki.

Apa sampeyan pengin nyoba game sepisanan, utawa semangat kanggo mlumpat sawise duwe jeblugan ing playest, peteng bakal kasedhiya maneh kanggo kaping papat ing Usaha, sing mlaku saka 6 Februari nganti 13 Februari. Durung jelas yen peteng lan peteng bakal kasedhiya kanggo dawane kebak utawa luwih dhisik utawa mung bagean.

Peteng lan luwih peteng

Kanggo entuk akses menyang game sajrone playest, sampeyan kudu njaluk akses saka kaca toko uap sing peteng. Sampeyan bakal bisa download lan muter kanthi gratis!

Ing sawetoro wektu, yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan game kasebut, ora bisa mriksa kaca kelas sing peteng lan luwih peteng. Ing kene, kita wis nyipta informasi sing saiki kasedhiya babagan kelas game, kaya sing katon ing playtest sadurunge. Kita uga duwe kaca sing padha kanggo mantra, katrampilan, tunjangan lan senjata, lan kita ngrancang nambah luwih akeh.

Muga-muga sampeyan seneng karo artikel iki babagan cidra peteng lan luwih peteng sing dikembangake dening IronMace.