Mw2 ditingkat bagean Play, rangking, lan Ganjaran | PcGamesn, Best Loadout kanggo MW2 rangkali MW2 ing Main ing Season 5 | Vaznev-9K lan Taq-56 Loadout ing MW2 Rankat Play – Dot Esports

Loadout Play Ranked Paling Apik ing Warfare Modern 2

Ganjaran rangking MW2 bisa digayuh dening sapa wae sing ora ana hubungane karo tingkat keterampilan, nanging ganjaran divisi keterampilan sing misahake pemain kasual saka hardcore. Ganjaran sampeyan ditemtokake dening divisi katrampilan paling dhuwur nalika musim, ora ing ngendi sampeyan rampung ing pungkasan.

Mw2 ditingkat bagean skill, rangking, lan hadiah

Warfare modern 2 Rangking tanggal rilis Puter: loro operator nunggu mudhun saka helikopter

MW2 RAN RATA Lunches karo perang modern 2 musim 2, menehi tandha pisanan saka telpon komputer sing wis dikembangake tanpa wates sing wis ditindakake kanthi mode tugas sing akeh. Dikembangake bebarengan karo Treyarch lan Call of Liga Tugas, Waking Modern 2 Ranking Play kanggo nawakake pemain sing kompetitif para pemain sing duwe pemain sing paling darmabakti.

Ana sawetara dandan sing digawe kanggo sistem pangkat sing katon ing Telpon FPS Game Vanguard, kalebu Pambuka Pangapunten, Perlindhungan Demokasi, lan Rating Skill (SR). Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan MW2 Rankat Play, kalebu level apa sing kudu sampeyan lakoni, apa divisi keterampilan, lan liya-liyane.

Cara Ngakses MW2 Rankat Play

Supaya bisa ngakses Play MW2, sampeyan kudu tekan level 16 dhisik. Untunge, pemain ora kudu tekan tutup level utawa goleki platform senjata kanggo nggunakake loining khusus. Saben gaman, lampiran, lan barang otomatis dikunci kanthi otomatis kanggo njamin kabeh wong sing diputer kanthi aturan sing padha.

Warfare modern 2 rangking Puteran: loro operator karo bedhil

Mw2 rangking aturan, peta, lan mode

MW2 Rankat MLAY Gunakake format resmi 4V4 sing kompetitif nggunakake aturan sing diwenehake dening Call of Liga Tugas. Aturan kasebut kena owah-owahan sawayah-wayah, dadi priksa manawa kaca Cdl aturan kanggo tetep ing ndhuwur nganyari penting.

Kabeh pertandhingan peringkat bisa dimainake ing mode lan peta game ing ngisor iki:

Kontrol

  • Al Bagra Benteng
  • Breenbergh Hotel
  • El Asilo

Hardpoint

  • Al Bagra Benteng
  • Breenbergh Hotel
  • Kedutaan Besar

Telusuri & Numpes

  • Al Bagra Benteng
  • Breenbergh Hotel
  • El Asilo
  • Kedutaan Besar
  • Mercado Las ABMAS

Mw2 ditingkat bagean skill

SR sampeyan wis ditemtokake kanthi apik lan tim sampeyan nindakake ing pertandhingan sing ditingkat. Nalika ana variabel liyane ing play, umume ngomong, sampeyan entuk SR kanthi menang game lan sampeyan kelangan SR kanthi kelangan game.

Wiwitane, kinerja individu sampeyan nindakake peran kanthi akeh SR sing sampeyan entuk lan ilang. Yen sampeyan ngatur rasio mateni sing mateni ing 20 menang berturut-turut, sampeyan bisa uga nemokake yen sampeyan entuk divisi skill tartamtu, jumlah SR sampeyan entuk suda kanthi dramid. Iki minangka efek sisih saka Teamplay diganjar ing divisi sing luwih dhuwur. Tinimbang ganjaran fragger entri utawa sniper tim kanggo mateni kills, SR dipisahake ing antarane tim kasebut bakal entuk hadiah.

Ana wolung bagean keterampilan ing MW2, saben divisi ditumpes menyang kurung SR:

  • Bronze – 0 – 899 SR
  • Perak – 900 – 2,099 sr
  • Emas – 2,100 – 3,599 sr
  • Platinum – 3,600 – 5,399 SR
  • Diamond – 5,400 – 7.499 SR
  • Crimson – 7.00000 – 9,999 SR
  • Iridescent – 10.000 SR

Saben divisi skill ing ngisor iridescent ngemot telung tiar sing kudu ditindakake para pemain supaya bisa divisi sabanjure. Contone, tembaga dipérang dadi telung srs: Tier tembaga 1, tier tembaga 2, lan perunggu undakan 3. Ing pungkasan musim rangkehan, tembaga liwat pemain layung miwiti musim sabanjure, sr bali. . Periode pangayoman demoki sing luwih dawa uga ditrapake kanggo pemain wiwit inten 1, kanthi tameng iki bisa digunakake kanggo sawetara pertandhingan.

Ora kaya sawetara game Multiplayer sing kompetitif, ora ana sing cocog karo mode rangking MW2. . Tim sing paling apik bakal rangking kanggo divisi katrampilan sing luwih dhuwur, dene para pemain biasa bisa nemokake ing divisi ngisor nganti sinau babagan cara dolanan kanthi efektif.

MW2 NATE LAMPIRAN SQUAD

MW2 RAN RANCE PLAYUM BASA BASA ING 4V4 TINDAKAN, KANGGO ING NGANGGO INGGRIS karo kanca-kanca kanthi langsung nalika sampeyan kabeh ana ing divisi skill Bronze. Yen salah sawijining kekarepan sampeyan durung entuk kesempatan kanggo muter, sampeyan isih bisa duwe kesempatan kanggo muter karo dheweke.

Mangkene Watesan Divisi Skill Saiki ing MW2 Rankat Play:

  • Pemain tembaga bisa pesta karo pemain platinum tanpa watesan apa wae
  • Pemain berlian lan layung bisa pesta nganti rong bagean saka saben liyane

Ganjaran Rank Mw2

Nggawe cara divisi keterampilan nyumbang kanggo pangkat sampeyan lan, kanthi ekstensi, penghargaan sampeyan ing pungkasan musim. Kabeh wong wiwit rangking 1 lan bisa maju kanthi cepet. . Pangkat sampeyan tetep karo sampeyan ing antarane musim rangking, mula aja ngarep-arep rangking 50 langsung. Ing sisih sing ditambah, sampeyan ora bisa kelangan bintang nalika sampeyan lagi ana ing antarane rangking, dadi sampeyan ora kudu kuwatir babagan rangking sampeyan.

Mangkene dhaptar sawetara raward raward sing bisa ditampa ing MW2 Rankat Play:

  • Peringkat 5: ‘Peserta kulit Operator’ sing ngemot versi ‘omah’ lan versi siji ‘adoh kanggo operator cdl lanang lan wadon
  • Peringkat 15: Pro ngetokake sidearm blueprint, kittled metu kanthi lampiran sing digunakake ing tingkat play kompetitif sing paling dhuwur.
  • Peringkat 30: layar gun anyar sing nglacak play rangking.
  • Peringkat 40: Pro Jeksa Agung Jeksa Agung Jeksa Agung Jobs Blueprint, sing minangka senjata sekunder liyane sing populer.
  • Peringkat 50: ‘Kulit operator veteran (omah lan adoh) dianugerahi operator cdl lanang lan wadon

Blog Telpon Telpon paling anyar uga wis dikonfirmasi ana hadiah sing dijamin kanggo nggayuh tonggak tonggak. Pemain bisa entuk stiker sawise entuk limang menang, lan camo gaman sing bisa digunakake ing bedhil sawise menang 100 pertandhingan. Ana uga ganjaran ing antarane tonggak iki sing kalebu pesona senjata, layar, lan decal sing uga bisa entuk nalika tekan tonggak sejati.

MW2 NATE Ganjaran Divisi Divisi MW2

Ganjaran rangking MW2 bisa digayuh dening sapa wae sing ora ana hubungane karo tingkat keterampilan, nanging ganjaran divisi keterampilan sing misahake pemain kasual saka hardcore. Ganjaran sampeyan ditemtokake dening divisi katrampilan paling dhuwur nalika musim, ora ing ngendi sampeyan rampung ing pungkasan.

Mangkene Ganjaran kanggo nggayuh bagean skill khusus ing MW2 Rankat Play:

  • Tembaga: 1x Emblem.
  • Silver: 1x Emblem.
  • Emas: kulit operator 2x, 1x Emblem, Emblim animasi 1x, pesona 1x Senjata.
  • Platinum: kulit operator 2x, lambang 1x, Emblem animasi 1x, pesona 1x senjata.
  • Intan: kulit operator 2x, 1x Emblem, Emblim animasi 1x, pesona 1x senjata.
  • Crimson: kulit operator 2x, 1x Emblem, Emblem animasi 1x, pesona 1x senjata.
  • Iridescent: kulit operator 2x, 1x Emblem, Emblim animasi 1x, pesona 1x senjata.
  • Top 250: kulit operator 2x, 1x Emblem, Emblem animasi 1x, pesona 1x senjata.
  • # 1 PLAYER RANKER: Kertu telpon lan lambang sing ana gandhengane lan lambang siji, lan sisa ganjaran.

Sing sampeyan kudu ngerti babagan mode play play sing ditunggu-mw2 sing ditunggu-mw2. Yen sampeyan wis siyap njupuk mode Multiplayer MW2 sing paling akeh, sampeyan bisa maca Pandhuan setelan Modern Warfare 2 kanggo entuk mesin sampeyan sing paling dhuwur bisa. Aja lali menehi dhaptar game game PC paling apik kanggo sampeyan pengin nyoba sawetara judhul sing diakoni kanthi kritis.

Kristen Vaz ing West London, Lair lan Ngunggahake, Kristen Nglampahi jaman saiki dolanan kaya dolanan kaya Elden Ring and Efek Genshin. Sampeyan uga bakal nemokake dheweke njelajah jagad iki ing Starfield lan praktek combos ing Street Fighter 6.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Loadout Play Ranked Paling Apik ing Warfare Modern 2

Puteran rangking pungkasane mlebu Telpon saka tugas: perang perang modern 2, nambahake lapisan prestasi liyane kanggo Cod Pemain kanggo ngoyak ing Multiplayer.

Camo tlatah wis suwe kanggo umume para pemain, saengga giling anyar diwiwiti ing tangga sing ditingkat. Nawakake sawetara bagean keterampilan, hadiah, lan nyiksa hak kanggo pemain online, jam bakal dawa lan kringet bakal dadi putra.

Yen sampeyan lagi mlebu Mw2 Puteran rangking, sampeyan butuh loading sing bakal njaga sampeyan ing ndhuwur game lan ing ndhuwur leaderboards. Kuwi apa sing kita lakoni.

Malah sawise nerf sing sithik kanggo loro gaman sing paling populer lan kuat ing musim telu saka Mw2, Dheweke isih milih-milih nalika nerangake peran khusus ing tangga sing kompetitif.

Mangkene loinut lan kelas sing paling apik kanggo mbukak Mw2 Puteran rangking, tetep eling kabeh senjata lan barang sing diwatesi.

Smg paling apik kanggo Mw2 PLAY PLAY ing Season 5

Potret layar sing paling apik ing MW2

  • Muzzle: Lockshot kt85
    • Bobot: +0.15 oz
    • Length: +0.16 ing
  • KAS-1 381mm
    • Bobot: +0.10 lb
    • Length: +0.40 ing
  • Simpenan: Simpenan Otrezat
    • Bobot: -1.16 oz
    • Length: -0.31 ing
  • Undorrel: FSS Sharkfin 90
    • Bobot: +0.80 oz
    • Length: 0.00 ing
  • Rear Grip: Grip True-Tac
    • .23 oz
    • Lebar: -0.45 ing

Secondary: Pisau pertempuran
Taktik: Stun
LETHAL: Semtex
Perks:
Nganyarke lapangan: SIGRES MENE lan SISTEM TERFA

Mw2 Ladder Rank Ladder, iki minangka loadout kanggo miwiti. . Aku pancen mujudake persiyapan iki.

Aku mesthi nggawe manawa sampeyan nggunakake menu sing mati kanthi nyedhaki, lan simpen sistem piala kanggo nyekeli tujuan. Minangka pamuter SMG, aku seneng bisa ing utawa ngubengi objektif ing Hardet lan ngontrol, lan nglindhungi dhewe lan timku saka eksplorasi sing mlebu minangka kunci.

Paling apik kanggo Mw2 PLAY PLAY ing Season 5

Potret layar paling apik kanggo muter rangking ing MW2

  • Muzzle:
    • Bobot: -0.10 oz
    • Length: +0.
  • Barrel: 17.5 “Tundra Pro Barrel
    • Bobot: +0.
    • Length: +0.40 ing
  • Simpenan: Simpenan Kardinal TV
  • Undorrel:
    • Bobot: +0.
    • Length: +0.40 ing
  • Amunisi: 5.56 kecepatan tinggi
    • Bobot: +0.70 g
    • Muat: 0.00 Gr

Secondary:
Taktik: Stun

Perks: Regu bom lan kaping pindho, fokus
Nganyarke lapangan: SIGRES MENE lan SISTEM TERFA

Pemain Rifle Serangan, Iki minangka kanggo Sampeyan. Jangkar Hardpoint bakal pengin bisa ngirim kanthi Taq-56 kaya iki sing duwe buffs menyang sawetara, akurasi, lan kontrol recoil. .

Persiyapan iki bisa digunakake ing telung mode kaping telu sing luwih apik nanging mung gampang digoleki ing telusuran lan ngrusak, ing ngendi Playstyles luwih alon lan metodhe luwih akeh. TAQ-56 ndominasi sawetara, dadi aku seneng njaga jarak. Yen sampeyan nggunakake loadout lan tlatah iki, sampeyan kudu rangking ing wektu ora ana wektu.

Penulis Staf & Telpon Tugas. Penulis profesional luwih saka 10 taun. . . DOGDAD TO YOGI CORGI FAN (NY YANKEES, NY JETS, NY RANGERS, NY RANGERS), Paramane Fanat, Anthusiast Cardiast.