Mutant sing nggegirisi – pejabat wiki alas, kabeh putrane mutant: kekuwatan, kelemahane – Mutan – Mutan – Musuh | Putra alas | Gamer Guides®

Putra alas

Alternatif sing luwih aman lan luwih gampang yaiku mung nggawe campfires; Yen langkah-langkah mutang ing geni, bakal diulu lan seneng karo geni sing paling akeh, cepet-cepet mati. Yen sampeyan mbangun sawetara geni ing kamp lan kemah sampeyan ing jejere banyu, sampeyan mung bisa ngadeg / mbuwang kanthi aman ing banyu lan tunggu mutan lan tunggu marger liyane kanggo mlaku-mlaku ing geni. Kajaba iku, yen sampeyan langkah ing papan sing diobong dhewe, sampeyan mung kudu bali menyang banyu kanggo mateni.

Mutant sing nggegirisi

Mutan sing nggegirisi utawa creepies yaiku mungsuh ing Alas sing dianggep luwih tantangan tinimbang margare standar.

Nalika sing paling umum diarani “Mutan” utawa “duka” (utamane kanggo mbedakake saka cannibals liyane dening para pemain), dheweke luwih bener diarani “Mingken”.

Mutant sing nggegirisi

Isi

Game game []

Mutan sing nggegirisi yaiku sawetara mungsuh sing paling gedhe sing ditemokake ing semenanjung. Dheweke luwih gedhe lan luwih mbebayani tinimbang semenanjung semenanjung, bisa mateni pamuter lan ngrusak struktur mung sawetara hit. Mutan sing seru banget disfighured, lan koyone digawe saka pirang-pirang badan macet bebarengan.

Mutan sing nggegirisi . Nanging ing dina 7, dheweke bakal miwiti whawning ing permukaan, preduli saka kemajuan pamuter utawa sepira gedhung sing duwe margare normal. Suwe-suwe, ngemas Mutan sing nggegirisi bakal miwiti kanggo permukaan, lelungan ing klompok loro nganti lima. Arang luwih saka siji pack bisa uga nyebabake enem utawa luwih mutants sing nyerang.

Ana uga versi biru khusus mutan sing seru tartamtu, sing duwe kesehatan sing luwih dhuwur lan karusakan. Ati-ati kudu dijupuk nalika nglawan. Varian kasebut pisanan ditampilake saben dina 14 lan wiwitane arang banget, nanging luwih umum sajrone wektu lan nalika pamuter duwe interaksi negatif kanthi cannenbals lan creefies.

Sawise ngresiki guwa saka Mutan sing nggegirisi, Dheweke arang banget cenderung kanggo ngrebut ing guwa sing dudu papan sing biasa kanggo nggawe pamuter sing kudu dieling-eling nalika ngetik sistem guwa sing padha.

Jinis []

Mutan sing nggegirisi Apa makhluk sing nggumunake sing ana ing rong jinis: badan gabungan menyang manungsa “manungsa” (Armsy, Virginia, lan cowman) lan cacat bayi (Mutant Bayi). Loro-lorone duwe rasa daging manungsa, ora preduli, kaya mutan. Dheweke sithik ing nomer lan mungsuh sing apik. Awal, dheweke mung bisa ditemokake ing guwa, sanajan yen pamuter wis tekan dina 7, dheweke bakal miwiti mbuwang ing ndhuwur rute patroli. Sawise interaksi bola-bali bola-bali ing antarane pamuter lan cannibibal, serangan target ing pangkalan pamuter kanthi mutan sing nggegirisi bakal diwiwiti.

Mutan sing nggegirisi sregep lan mbebayani. Dheweke katon digawe saka pirang-pirang badan sing diremehake dadi kombinasi reged. Sawetara duwe sawetara lengen (Armsy), ana sawetara sikil (Virginia), lan ana sing mung lemak lan overgrown (cowman). Dheweke asring diterusake kanthi cannenals pucat sing apik, sing tumindak kaya pramuka. Mutan sing nggegirisi meh bakal langsung nyerang. Mutan sing nggegirisi kuwat banget karo kesehatan luwih akeh tinimbang mungsuh rata-rata. Saben bisa nyuwek nganggo waja balung sawise pirang-pirang hit langsung.

Ing bagean guwa sing luwih jero, pamuter bisa nemokake bayi mutt ing lemah. Biasane katon ing Virginia, lan kaya mutan liyane, bakal miwiti Spawning ing ndhuwur sawise pamuter wis kepungkur dina 7. Ai dheweke katon kaya fungsine minangka piranti homing kanggo pamuter, lan bayi bakal nyusup menyang pamuter nganti dheweke ana ing jumping lompat. Banjur dheweke bakal ngluncurake kanthi cepet liwat udhara ing pamuter, nggayuh karusakan sing moderat sawise pengaruh. Padha bisa dikenali dening tangisan kleru sing digawe nalika mlumpat. Untunge, dheweke pancen apes lan bisa dipateni karo siji senjata.

Kadhangkala telung les sing bisa ditemokake, nanging iki ora umum.

Ing kesempatan sing langka, enem individu bisa muncul, nanging mung tanpa mutan sing seru liyane ing sacedhake.

Ing kesempatan sing langka, telu utawa papat individu bisa ditemokake ing siji klompok.

Asal []

Disaranake nggunakake panggunaan Obelisk asring asring ngasilake korban obelisk, kaya sing katon ing Megan lan disaranake ing Timmy. Nanging, bentuk korban obelisk kayane ganti adhedhasar karakteristik wong sing dilebokake; i.e., mutants). Bocah-bocah wadon bisa dadi Virginias, lan bocah lanang bakal dadi tangan utawa sapi, sanajan ora ana sing disalahake. Zachary bisa dadi sapi asli, kanthi adhine sing ilang dadi tangan. Ana bocah sing jenenge John dianggep Mutant minangka Mutma Cacing minangka Siji bisa ndeleng segmen cacing ing Sahara Labs ing amben bocah sing label. .

Pertempuran []

Mutan sing nggegirisi, . Iki ngidini pamuter ngrusak dheweke tanpa cedhak banget. Obor, nembak bedhil suar, panah geni, molotovs utawa letupan minangka taruhan paling aman. Racun uga bisa ditindakake amarga input karusakan ora bakal owah kaya kerusakan geni ing mode sing luwih angel, lan uga bakal mudhun uga. Kerusakan geni dikurangi sacara signifikan signifikan ing mode sing luwih angel, sanajan isih bisa migunani kanggo nggumunke Mutan sing nggegirisi, utamane sapi.

Alternatif sing luwih aman lan luwih gampang yaiku mung nggawe campfires; Yen langkah-langkah mutang ing geni, bakal diulu lan seneng karo geni sing paling akeh, cepet-cepet mati. Yen sampeyan mbangun sawetara geni ing kamp lan kemah sampeyan ing jejere banyu, sampeyan mung bisa ngadeg / mbuwang kanthi aman ing banyu lan tunggu mutan lan tunggu marger liyane kanggo mlaku-mlaku ing geni. Kajaba iku, yen sampeyan langkah ing papan sing diobong dhewe, sampeyan mung kudu bali menyang banyu kanggo mateni.

Tumbak uga menehi hasil karusakan sing signifikan nalika dibuwang, sanajan pamuter kudu maneuver ngubengi mutan supaya bisa njupuk tumbak lan nggunakake maneh. Nggunakake tas tumbak bisa nulungi.

Pamuter kudu nganggo sawetara jinis waja, luwih becik berbasik balung, sadurunge nyoba nglawan mutan, utamane yen pamuter arep nyoba pertempuran melee.

Mutan sing creepy uga ora bisa nglangi, nanging iki ora nyegah dheweke mlaku menyang banyu. Virginsias lan sapi wis katon ing tlaga. Iki bisa digunakake minangka kauntungan yen pamuter nemokake awake dhewe. Nanging, waja sing nggegirisi ora bisa dipanen saka mutants sing klelep.

Versi Malih
v1.0
v0.01 . Iku jero ing guwa lan ora bisa mindhah utawa nyerang. Sampeyan ora bisa mateni.
Mungsuh

Bagean
Mutants: Mutan rutin • Mutan kulit • Mutan pucat • Mutan kulit pucat • Mutan topeng • Mutan kulit sing dipasang • Mutants sing dicet • Mutan
Mutan sing nggegirisi: Army • Virsy • Lembah Mutant • Biru Laut • Viry Biru • Virginia Biru • Worm • Gadis • Gadis • Akhir

Kabeh putrane putantan: kekuwatan, kelemahane

Dening

Putrane alas kasebut ngasilake unemen horman sing nggegirisi sing dikenal wiwit game pisanan. Ana sing bakal dadi wong pribumi mutant biasane ngalahake, uga sawetara merek anyar sing durung katon sadurunge. Adhedhasar trailer piyambak, mung ana siji-sijine sing mbalikke musuh, lan kabeh liyane misterius lan seger kanggo game. Mangkene katon luwih cedhak karo putra-putrane mutan alas sing wis kita deleng nganti adoh saka trailer.

Kabeh putra kabeh mutan: kekuwatan lan kelemahane

Cathetan: Mutan

Cathet Pandhuan iki minangka karya sing wis ditindakake amarga adhedhasar akses awal para putrane. Kita ngerti sajrone alas, ana pirang-pirang mutan ditambahake liwat game kasebut, sanajan cacing entuk rilis postingan. Uga, jeneng-jeneng mutan akurat, berkat jeneng file game lan senar sing wis ditemokake.

Driji driji ing antarane para putrane ing alas, lan asring dipasangake kanthi pasangan nalika nindakake. Gambar liwat akhir wengi

Driji driji ing antarane para putrane ing alas, lan asring dipasangake kanthi pasangan nalika nindakake. Gambar liwat akhir wengi

John B2 nggulung menyang sampeyan, mbanting liwat bungkus cannibals lan wong sing slamet padha. Gambar liwat akhir wengi

Kembar Mutant ing putrane alas sing nggawe pendaki banget. Gambar liwat akhir wengi

Sing ora bisa dibungkus, lan asring ditemokake ing guwa. Gambar liwat akhir wengi

Bayi nggawe bali, bebarengan karo biomas mutant anyar aneh sing diarani sluggy. Gambar liwat akhir wengi

(1 saka 5) driji mutant isevery ing putrane ing alas, lan asring dipasang kanthi pasangan nalika nindakake udud. Gambar liwat Endnight.

Mutant Cathetan Obah Kelemahane
Demon Demon kasebut minangka jinis creepy khusus ing game kasebut. Makhluk iki mung katon ing guwa Lava, lan sampeyan ndeleng dheweke ing saindenging wilayah kasebut nalika sampeyan arep dolanan akhir. Padha uga duwe interaksi khusus karo salib. Serangan cepet, gerakan cepet. Pompa Tindakan Shotgun , Nyebrang banjur diobong kanthi ringkes. Kudu diobong kaping pirang-pirang kanggo mateni.
The Ora bisa dadi titah berbentuk cannibal, mesthine ora ana kualitas pasuryan sing khas, kanthi kulit tembus. Makhluk iki ora bisa ndeleng, lan sampeyan bisa nemokake dheweke asring ing guwa, utawa mandheg ing kemah cannibal. Serangan cepet, biasane ing bungkus Bledosan, gaman siluman lan bisu, kaya busur, Crossbow , Gandhewo senyawa , Silencer Pistol
Driji Makhluk sing mlaku-mlaku nganggo torso kepala kepala mbukak, kanthi retak ing awak sing ngemot akeh driji. Makhluk kasebut bisa mecut awak, lan entuk sawetara kanggo nyerang pemain. Kerusakan sing kuwat, serangan cleave, Range serangan padha karo tumbak. Senjata stun, bledosan, ndeteksi gerakan pamuter liwat swara, lan dudu penglihatan, mulane, meneng dipasang gaman luwih apik, kaya busur, Gandhewo senyawa , Crossbow, lan Silencer . Dheweke uga bisa stun – dikunci kanthi ngengingi lutut, diikuti karo headshots.
John 2b . Dheweke muter, kenek kanthi angel, lan bisa tiwas cannibals. Serangan sing kuwat, bisa gesek, bisa nyerang Kelemahane abot kanggo gaman utawa bledosan sing kuwat, kaya Machete , Ax Katrangan Petugas , Katana . Molotovs uga mbantu.
SLUGGY . Makhluk iki mung dadi kanggo ngalangi mlebu ing Guwa tali, banjur nggawe lan mblokir dalan anyar ing Guwa shovel. Katon mr. Blobby. Sembarang bledosan
Bayi mutant . Iki bisa ngganggu, sampeyan nanging luwih akeh kerusakan, nanging bisa dadi kakehan ing kahanan tartamtu. Kita durung bisa kerja apa dina sing ditampilake ing permukaan. Slingshot dhewe bola-bali ing sampeyan. Annoying Armor Breakers. Sithik HP, Lemah kanggo Blocks, Yen Sampeyan Ngerteni Titik Sing Manggang ing guwa sampeyan bisa mbuwang Koktail Molotov ing dheweke lan lali yen ana.
Slugmutant Slugmutant minangka buncis daging sing bisa dideleng ing guwa pantai liwat jendela. Sampeyan uga bisa ndeleng ing potongan ing detik kanggo bunker pungkasan, ing endi Timmy lan Eric Fight It Off, sadurunge wong lanang dadi. . Katon sawetara variasi sing ana gandhengane karo sluggi, sanajan katon luwih gedhe lan luwih akeh menacing. Misterius Tilar donya ing cutscene
kembar Mungsuh anyar ing game. Ana spider kaya makhluk sing sejatine kembar kembar. Ana bagean liyane, lan siji bagean lanang sing luwih agresif. Iki bisa menek tembok, guwa, lan struktur. Siluman, ambegan, Bisa ngeculake yen sampeyan ngalahake wanita sing jerawat, utawa nuduhke ancaman yen sampeyan mateni lanang.
Virginia Kita ngerti sejatine a Dilginia ing game, nanging dadi kanca sing ora kaya sing padha karo sing katon ing alas. Siji-sijine iki nduweni kualitase sing luwih enom, lan manungsa lan duwe lengen lan sikil tambahan. Kita ngerti manawa dheweke bisa mbantu sampeyan ing perang nalika sampeyan akhire para penganten ing kene, kaya sing bisa diwenehake Tumindak Tumindak Pump Shotgun Lan Pistol . Kanca Pertempuran Dheweke bisa ngantem, nanging dheweke bisa mudhun lan getun. Dheweke uga duwe kecenderungan kuwat kanggo mlaku-mlaku, supaya nglacak dheweke yen sampeyan nindakake dheweke.

Ana uga sawetara mungsuh misterius ing putrane alas. Nalika durung dikonfirmasi ing game, kita ndeleng trailer siji taun kepungkur nuduhake tangan misterius nyedhaki menyang kacilakan helikopter, seret saka getih. Ing wektu nulis, iki ora mung game. Nanging, kita ngerti yen akhir iki nindakake kanthi nambah game liyane. Ana siji karakter sing durung teka, lan mesthi ana luwih akeh sing bakal teka. Apa bisa Mutant tangan iki dadi siji? Kita uga dikandhani manawa bakal luwih variasi mungsuh sing bakal teka, mula ngarepake mutantsm sing beda-beda ing akses awal.

Iki nyimpulake putra saka ringkesan mutan alas. .

Jinis mutasi

Dheweke paling akeh wektu sing dihiasi karo tengkorak lan nganggo kalung digawe saka CD. Bisa ditemokake ing klompok, nuntun utawa luwih cannibal. Dheweke asring nyelehake klub nalika dipateni.

Pemimpin lanang biasa luwih kuwat tinimbang cannibals biasa, sing mbutuhake luwih akeh kanggo mateni.

Pemimpin lanang biasa

Kurus (lanang / wadon)

Cannibal kurus akeh kulit, ditutupi getih lan rereget lan luwih cepet.

.

Buku Pituduh - lanang kurus Lanang kurus Buku Pituduh - Wanita kurus

Pucat ceking (lanang / wadon)

Pucat (lanang / wadon)

Uga kasebut Neuter. .

Baju Pola

Reguler (lanang / wadon)

Kanibal (lanang / wadon) minangka jinis cannibal paling dhasar. Umume patroli cannibals kalebu 2-4 cannibals biasa lan 1 pimpinan cannibal.

Buku Pituduh - lanang biasa Lanang biasa Buku Perangan - Wanita Biasa Wanita biasa

Army creepy

Uga kasebut Mutant gurita. Dheweke luwih dhuwur lan kuwat tinimbang margal liyane. Iku suwi nalika nyoba nyerang pamuter.

Buku Pituduh - Army Army Army creepy

Biru lengen biru

Army creepy biru luwih kuwat lan luwih cepet tinimbang tangga rutin.

Biru lengen biru

Lady Spider Creepy

Uga kasebut utawa Mutant Spider. Dheweke bakal ngangkat sikil ngarep lan ngisi daya ing arah pemain. Pamuter bakal ditundhung nalika dikempur.

Buku Lady Buku - Spider Lady Spider Lady Spider Creepy

Wanita Spider Biru

Pemimpin laba-laba creepy biru luwih kuat lan luwih cepet tinimbang sing cocog karo rutin.

Wanita Spider Biru

Bayi Screech lan Crawl menyang gangguan (pamuter, suar, lsp.. Dheweke nyeret awake dhewe ing lemah lan mlumpat menyang pamuter. Dheweke bisa dadi siji hit tiwas.

Buku Pituduh - Bayi sing nyenengake Bayi lucu

Lemak sing nggegirisi

Uga kasebut Sapi. Iki biasane serangan kanthi ngisi pamuter lan uga ngganti arah, nalika pamuter nyoba metu saka cara. Serangan nomer loro yaiku stomping ing lemah, mbuwang pamuter menyang lemah.

Buku Pituduh - Lemak Creepy Lemak sing nggegirisi

Boss sing nggegirisi

Uga kasebut Korban obelisk, utawa Mutant Megan. . Bakal mlaku nyedhaki pamuter ing sikil, nyedhaki lengen sing luwih cendhek kanggo mencet pamuter. Mutant Megan bisa layari 3-5 bayi.

Boss Creepy - Megan

Fireman lanang biasa

. Yen pamuter wis cedhak, petugas pemadam kebakaran bakal nyerang kanthi obor.

Fireman lanang biasa

Fireman Dinamit

Dheweke duwe rong tenis ing sabuk lan nggawa tongkat sing kobong. Nalika ndeleng mungsuh, dheweke duwe bal tenis lan mbuwang.

Fireman Dinamit

Dicet

Uga kasebut Cannibal sing dicet, utawa Cannibals salib. Dheweke luwih kuwat lan luwih cepet tinimbang pasangan rutin.

Cannibal dicet Cannibal dicet Cannibal dicet

Masked

Dheweke duwe pasuryan penumpang pesawat jahitan dadi topeng, nyandhang dheweke.