Musim 3 Juara Donya – Liga Liga Wiki, Musim Three | Wiki legenda wiki | Fandom

Wiki Liga Legenda

Season 3 Kejuaraan Donya

Season 3 Kejuaraan Donya Apa edisi kethina taunan saka liga liga juara dunya Donya sing dicekel Game Riot kanggo nutup musim 3. .

Isi

  • 2 Broadcast Broadcast
  • 3 Kolam hadiah
  • 4 tim sing melu
    • 4.
    • 4.2 tim panggung klompok
    • 5.1 Grup Grup
    • .2 Playoff
    • .1 statistik
    • 6.2 Perwakilan Negara

    • Juli 3rd – 8 September 2013
      • .
        • Pemenang saben final final bakal maju menyang juara donya.
        • Runners-up saka Final Regional China bakal maju menyang juara donya.
        • .
        • Sepuluh tim dipérang dadi rong klompok sing lagi main ing format robin kaping pindho.
          • Kabeh pertandhingan diputer ing bo1 .
          • .
          • Tim sing isih ana.
          • Wolung tim muter ing kurungan penghapusan siji saka limang dina.
            • Papat tim saka tahap klompok dipadhakake nglawan papat tim kanthi entek langsung saka China, Amérika Lor, TW / HK / Mo, Korea.
            • Quarterfinals B3, kabeh babak liyane yaiku B5 .

            Wiki Liga Legenda

            Pengin kontribusi kanggo wiki iki?
            Mlebu kanggo akun, lan miwiti!
            Sampeyan bisa uga mateni iklan ing pilihan sampeyan.

            Teka gabung ing server discord masyarakat komunitas lol!

            Aja duwe akun?

            Wiki Liga Legenda

            Artikel utawa bagean iki cukup gedhe utawa struktural ora lengkap. Sampeyan bisa mbantu liga wiki legenda kanthi ngembangake. Kanggo proyek liyane, deleng komunitas kanggo nindakake dhaptar.

            Artikel iki pungkasan diowahi dening Frostfist ing 17-Nov-2022 18:54.

            . Pre-musim diwiwiti tanggal 20 November 2012. Musim telung owah-owahan wiwit tanggal 4 Desember 2012, kanthi tembelan v1..0.152, meh patang minggu sawise ngeculake patch v1.0.0.151. . Pungkasane pra-musim lan seri Juara Resmi Mangsa 3 wiwit tanggal 1 Februari 2013. The

            Isi

            • 1 Fitur Anyar
            • 2 owah-owahan game sing bisa ditemokake
              • 2.1 summone rift
              • 2.2 barang
              • 2.3 upgrade boot
              • 2.4 jampi Summoner
              • 2.5 masteries
              • .
              • .1 musim telung animasi login

              Fitur Anyar []

              • Juara Anyar
              • Masyarakat Anyar
              • Barang anyar lan Rembaman
              • Penambahan Pusat Gifting
              • Sistem Liga Anyar
              • Mode obrolan sing diwatesi
              • Peta anyar kanggo Tutorial lan Aram Game: Howling Abyss

              Owah-owahan Game misuwur []

              Summoner Rift []

                • Keuntungan Gold ambien tambah dadi 16 saben 10 detik saka 13 saben 10 detik – Emas – emas sing dipikolehi saka pertanian jalur Minions lan Monsters Jungle wis suda.
              • Melee Minion:
                • Nilai Emas Basis dikurangi 20 saka 22 .
                • Nilai Emas Basis dikurangi dadi 15 saka 16 .
              • Pengepungan Minion:
                • Nilai Emas Dasar tambah 40 saka 27.
                • Nilai Emas Scaling adhedhasar wektu tambah dadi 1 saka 0.5.
                • .
              • Mateni lan mateni penyesuaian strak
                • Kill Bonus Corak Saiki Caps 500, mudhun saka 600 .
                • Mateni Streaks lan Pati saiki nyepetake kanthi cepet kanthi kira-kira 50%.
                  • Tuladha: Pamuter nganggo 4 Kill 4 Kills bakal larang regane 500 – dibandhingake sadurunge sing mbutuhake 8 mateni.
                  • Tuladha: Pamuter nganggo 4 tilas pati 46 – dibandhingake sadurunge sing mbutuhake tilas 6 mati.
              • Tulung Emas
                • Emas bonus ditambahake pirang-pirang pemain sing melu mateni wis suda dadi 150% saka 158%.
              • Jungle:
                • Kesulitan awal saka kabeh kamping alasle tambah.
                • Kesulitan lan Ganjaran Camp wis disebarake maneh menyang monster gedhe ing saben kemah.
                • Kesulitan Scaling lan Ganjaran Kampangan Jungle Utama wis tambah akeh **.
                • .
                • Barang Jungle anyar wis ditambahake ing toko lan barang alas lawas wis diatur.
                • Monsters Jungle saiki nyerang target sing paling cedhak tinimbang ngoyak target asli.
                • .
                • Monsters Jungle Saiki Deal 50% Kerusakan Bonus Kanggo Non-Champions (EL: Nonggo Summon Malzahar, Jack Shaco ing kothak kasebut). Kesulitan awal saka kabeh kamping alasle tambah.
              • .