Multifa – PCGamingWiki PCGW – Bugs, koreksi, nabrak, mods, pandhuan lan dandan kanggo saben game PC, Bisa aku mbukak multifa

Keperluan Sistem Multifikasi

Multifa

Multifa yaiku tumindak sisa lan game gelut.

Game kasedhiya minangka alpha sing ditutup ing Mei 2022, banjur beta mbukak ing wulan Juli 19, 2022, kanthi musim kapisan diwarisake wulan mengko.

Server ditutup tanggal 25 Juni 2023, kanthi rencana kanggo mbukak maneh kanggo rilis resmi ing awal 2024. Pemain sing wis diinstal game isih bisa muter offline. [1]

Informasi Umum

Kasedhiyan

.

Monetisasi

Ketik Cathetan
Gratis-kanggo-Play Menehi Pelindung Ngakses Partai Konten sing Ora Penting.

Microtransaksi

Ketik
Ngedongkrak Ngidini pamuter mbayar kanthi nyepetake kemajuan ing game.

Kabeh DLC saiki kanggo Paket Founder.

Data game

Lokasi file Konfigurasi (s) lokasi

Sistem
Windows % Localappdata% \ Mul MultidingS \ Disimpen \ Config \ Windeclient
Play Stai (Linux) / Steamapps / CompatData / 1818750 / pfx / [cathetan 1]

Simpen lokasi data game

Sistem Lokasi
Windows % Localappdata% \ Multidesus \ disimpen kanthi savegames
Play Stai (Linux) / Steamapps / CompatData / 1818750 / pfx / [cathetan 1]

Keperluan Sistem Multifikasi

Keperluan Sistem Multifikasi

Priksa syarat sistem multifesus. Aku bisa mbukak? Tes spek lan tingkat pc game. Requirements System Lab nglakokake jutaan syarat PC ing luwih saka 8,500 game saben wulan.

Mangkene Multifa Requirements Sistem (minimal)

  • CPU: Intel inti i5-2300 utawa AMD FX-8350
  • Ram: 4 GB
  • Kertu Video: NVIDIA GFORCE GTX 550 TI utawa AMD Radeon HD 5850 | Intel UHD 750
  • RAM video Darmabakti: 1024 MB
  • Pixel Shader: 5.0
  • Vertex shader: 5.0
  • Ruang disk gratis: 6 GB

Multifa Syarat sing disaranake

  • CPU: Intel Core i5-3470 utawa AMD Ryzen 3 1200
  • Ram: 8 GB
  • Kertu Video: Nvidia GFForce GTX 660 utawa AMD Radeon R9 270
  • RAM video Darmabakti: 2048 MB
  • Pixel Shader: 5.0
  • .0
  • Ruang disk gratis: 6 GB

Sampeyan bisa mbukak multifa?

Keperluan Sistem Disaranake Multifikasi - Bisa PC Run Multidia

Apa sing bakal ditindakake?

. Saben komputer dites marang syarat minimal lan disaranake luwih saka 8,500 game PC paling anyar. Klik kene kanggo pilihan liyane.

Keperluan Sistem Lab bisa uga Komisi Afiliasi saka Tuku Kuali liwat Amazon Associates, Afiliasi eBay lan program liyane

  • Gapura Baldur 3
  • Cyberpunk 2077
  • Maling Auto V
  • Red Merah Mati 2
  • Valorant
  • PAYDAY 3
  • Mortal Kombat 1
  • Elden Ring
  • Fortnite
  • FIFA 23
  • Warisan Hogwarts
  • Ngapusi p
  • Telpon saka tugas: warzone
  • Minecraft
  • Dewa perang
  • Cyberpunk 2077 Liberty Phantom
  • Marvel’s Spider-Man Remastered
  • Pungkasan saka bagean 1
  • Game uap ing ngisor limang dolar
  • Telpon Game Duty
  • Game Pertempuran
  • Game Royale Pertempuran
  • Penghargaan Game 2018
  • Game Kasunyatan Virtual
  • Game Assassin’s Creed
  • Game Akses Asal
  • Aku Batman
  • Game Star Wars
  • Dhaptar Game Pc Paling PcGamesn
  • Fokus game interaktif ing omah
  • Frostbite 3 game
  • Game adoh nangis
  • Nglawan game ala
  • Game Entertainsian Entertainsian
  • Game Olahraga
  • Game Uap Top 2017
  • Game Epik
  • Game Tom Clancy
  • Game 2K
  • Game Stadia Google
  • Game Game Pass Xbox
  • Game PC E3 2019
  • Penembak wong katelu
  • Penembak wong pisanan
  • Game Indie sing luar biasa
  • Penghargaan Game 2019
  • Best Gratis Kanggo Puter Game PC
  • Game Hitman
  • Koleksi Jack sing Ganteng
  • Game resolusi super fidelityfx
  • Game Paling populer

Bubar ditambahake game PC

  • Airship: Kerajaan Adrift
  • Avatar: Airbender pungkasan – Quest kanggo Balance
  • Ngimpi Tiron Tuhohou ing Arcadia
  • HomeWorld 3
  • Paleo Pino
  • Pasar Night MineKos
  • Residen ala 4 Cara Dipisah
  • Hellweeper vr
  • Nasib / Samurai Snable
  • Pulau Moonstone
  • Witchfire
  • Speedstorm Disney
  • Keturunan pisanan
  • Kaya naga: kasugihan tanpa wates
  • Planet Zoo: Paket Oceania
  • Rotasi potong
  • Age of Empires 4 Ascend Sultans
  • Kombat Mortal 1: Kombat Pack
  • Kita kene ekspedisi: Persahabatan
  • Builders of Yunani: Prologue

Powered by Requirements Systement Lab, Teknologi saka Husdawg, LLC

Hak Cipta © 2023 Husdawg, LLC, kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.