Monster Truck Cidra – Pandhuan PlayStation – GTA 5 Cidra: Kabeh PS5 / PS4 / PS3, Xbox, Komando Konsol PC | VG247

GTA 5 Cidra: Kabeh PlayStation, Xbox lan Cheats PC, Kode Sel, lan Prentah Konsol

Njupuk maneh ing taun 80an lan spawn dhewe dadi sepeda push sithik.

Monster Truck Cidra

Kaca iki ngemot dhaptar Cidra, kode, endhog Paskah, tips, lan rahasia liyane kanggo Truk monster kanggo PlayStation. Yen sampeyan nemokake ngapusi sing pengin ditambahake menyang kaca, utawa duwe koreksi, klik Owahi lan Tambah.

Giliran sing cetha

Ing menu utama Pencet Kiri, Kanan, Bunder, Square. A burp bakal ngonfirmasi entri sing bener. Saiki sampeyan duwe kemampuan kanggo nguripake kanthi cetha. Iki minangka kode sing apik kanggo mode ngremehake mobil.

Truk gedhe

Ing menu menu utama L1, R2, L2, R1, munggah. Sampeyan bakal krungu burp kanggo konfirmasi. Banjur miwiti balapan lan truk sampeyan bakal duwe bentuk anyar!

Priksa

Pencet L1 (2), R1 (2), L2 (2), R2 (2) ing menu utama. Swarane burp bakal konfirmasi entri kode sing bener. Miwiti balapan ing mode Endurance. Pencet Triangle kanggo dibalik menyang mriksa sabanjure kanthi helikopter.

Truk icecream

Kanggo nyetir truk icecream, terus l1 + l2 ing layar pilihan kendaraan. Terusake terus nalika milih driver.

Pencet Kiri, L1, R2, R1, Kiri, R2 (3) ing menu utama. Swarane burp bakal konfirmasi entri kode sing bener.

Ora ngrusak

Ing menu menu utama Kiwa, kiwa, kiwa, munggah, mudhun, l1, R2.

Ing menu menu utama L2, kiwa, tengen, munggah, mudhun, R2. . Banjur wiwiti balapan lan nggedhekake menyang posisi pisanan!

GTA 5 Cidra: Kabeh PlayStation, Xbox lan Cheats PC, Kode Sel, lan Prentah Konsol

Karo Gta 5 Pungkasane teka ing PS5 Series X / s, kita bisa ngalami game aksi sing dibukak kanthi legendaris kanthi cahya anyar. . Kita wis entuk kabeh GTA 5 Cidra Sampeyan butuh, apa sampeyan muter ing PS4, Xbox One, utawa PC – utawa muter ing konsol seri Xbox utawa ps5.

Yen sampeyan ndeleng port anyar menyang PS5 lan Xbox Series X / s minangka kesempatan sing apik kanggo Pungkasane Mlumpat menyang GTA 5, ana diskon kanggo dolanan ing loro konsol sing kudu ditindakake. Utawa, yen sampeyan pamuter sing wis diadegake kanggo nggawa akeh kasugihan kanggo sawetara hardware anyar, kita entuk pandhuan babagan cara mindhah data nyimpen sing kudu dadi pitulung gedhe.

Spawn PCJ-600 MotorBike

? Iku lesu.

  • PS3 / PS4 / PS5: R1, kiwa, kiwa, tengen, R2, kiwa, tengen, kothak, L2, L1, L1
  • XBOX: RB, nengen, kiwa, tengen, rt, kiwa, tengen, x, tengen, lb, lb, lb
  • PC: Roket
  • Cell Cell: 1-999-762-538

Spawn Sanchez

. .

  • PS3 / PS4 / PS5: Bunder, X, L1, Bunder, Bunder, L1, Bunder, R1, R2, L1, L1, L1
  • XBOX: B, a, lb, b, b, lb, b, rb, rt, lt, lb, lb
  • Offroad
  • Cell Cell:

Dusing Spawn

.

  • PS3 / PS4 / PS5: Pas, kiwa, R1, R1, R1, kiwa, segitiga, segitiga, x, bunder, l1, l1
  • XBOX: Nengen, kiwa, rb, rb, rb, kiwa, y, y, a, b, lb, lb
  • Flyspray
  • Cell Cell: 1-999-359-77729

SPUND BUBIZDATE

Buzzard minangka chopper favorit, dilengkapi roket sing digoleki panas lan bedhil mesin. Jam seneng.

  • PS3 / PS4 / PS5: Lingkaran, Bunder, L1, Bunder, Bunder, Bunder, L1, L2, R1, Triangle, Bunder, Triangle
  • XBOX: B, b, lb, b, b, b, lb, rb, y, b, y
  • PC: Buzzoff
  • Cell Cell: 1-999-289-9633

Plancongan Stunting Spawn

. Sampeyan bisa, mesthine, nanging sampeyan kudu praktek.

  • PS3 / PS4 / PS5: Bunder, Kanan, L1, L2, Kiri, R1, L1, L1, Kiri, Kiri, X, Triangle
  • XBOX: B, bener, lb, lt, kiwa, rb, lb, lb, kiwa, kiwa, a, y
  • PC: Barnstorm
  • Cell Cell: 1-999-2276-78676

Cart Golf Cart

Yaiku golf golf? Kita guess kaya, utamane yen didorong ing wektu sing padha nalika sampeyan ngaplikasi cheat mabuk.

  • PS3 / PS4 / PS5: Bunder, L1, Kiri, R1, L2, X, R1, L1, Circle, X
  • XBOX: B, lb, kiwa, rb, lt, a, rb, lb, b, a
  • PC: Holoin1
  • Cell Cell: 1-999-4653-46-1

Spawn bmx

Njupuk maneh ing taun 80an lan spawn dhewe dadi sepeda push sithik.

  • PS3 / PS4 / PS5: Kiwa, kiwa, tengen, tengen, kiwa, tengen, kothak, bunder, segitiga, r1, r2
  • XBOX: Kiwa, kiwa, tengen, tengen, kiwa, tengen, x, b, y, rb, rt
  • PC: Bandit
  • Cell Cell: 1-999-226-348

Spawn Limo

Dadi dadi tangki, duwe kacepetan ndhuwur crap lan meh ora cocog karo dalan-dalan sing luwih angel ing Los Santos. Spawn awak limo!

  • PS3 / PS4 / PS5:
  • XBOX: Rt, tengen, lt, kiwa, kiwa, rb, lb, b, bener
  • PC: Vinewood
  • Cell Cell: 1-999-846-39663

Trek Sampah Sampah Spawn

Iki truk kotamadya alon-alon, nanging sejatine gedhe kanggo ngalangi lurung-lurung lan angel kaya boots lawas.

  • PS3 / PS4 / PS5: Bunder, R1, bunder, R1, kiwa, kiwa, R1, L1, Bunder, Bunder
  • XBOX: B, rb, b, rb, kiwa, kiwa, rb, lb, b, bener
  • PC: Dijupuk
  • Cell Cell: 1-999-872-433

Mobil geser

Iki ora masuk akal lan mesthi regane sawetara jam. Ketik ngapusi iki lan saben kendharaan bakal kelangan genggeman, banjur ngusapake kabeh ing papan kasebut.

  • PS3 / PS4 / PS5: Triangle, R1, R1, Kiri, R1, L1, R2, L1
  • XBOX: Y, rb, rb, kiwa, rb, lb, rt, lb
  • PC: Salju salju
  • Cell Cell: 1-999-766-9329

GTA 5 CATE CHATEATS

Kode sabanjure sing pengin dipikirake adhedhasar gerakan lan jagad ing saubengé, lan bakal mbantu sampeyan navigasi los santos luwih gampang.

Mlayu banter

Yen sampeyan minangka penggemar kekacauan lan bledosan sampeyan bakal nemokake dhewe ing ara-ara samun tanpa numpak. Yen ngono, ketik kode ngapusi iki kanggo mbantu sampeyan kanthi cepet nalika ora bisa nutul tombol Run sampeyan.

  • PS3 / PS4 / PS5: Triangle, kiwa, tengen, tengen, L2, L1, Square
  • XBOX:
  • PC: CATETAN
  • Cell Cell: 1-999-228-8463

Nglangi kanthi cepet

Ora ana sing seneng nglangi ing GTA 5. . .

  • PS3 / PS4 / PS5: Kiwa, kiwa, l1, tengen, tengen, R2, kiwa, l2, bener
  • XBOX: Kiwa, kiwa, lb, bener, bener, rt, kiwa, lt, tengen
  • PC: GetGills
  • Cell Cell: 1-999-468-444557

Nate nyakot saka pesawat sing kobong lan ngerti sampeyan bakal lali? Utawa entuk menyang ndhuwur Gunung Chiliad lan rumangsa semangat kanggo nyingkirake sisih ndhuwur? Sampeyan bakal mbutuhake ngapusi sing migunani iki, sing sejatine sampeyan parachute yen sampeyan butuh.

  • Kiwa, tengen, l1, l2, r2, r2, r2, kiwa, kiwa, tengen, l1
  • XBOX: Kiwa, tengen, lb, lt, rb, rt, rt, kiwa, kiwa, tengen, lb
  • PC: Skydive
  • 1-999-759-3483

Langsung Super

Cheat prasaja iki ndadekake sampeyan mlumpat luwih dhuwur. Tahan tombol Langsung mudhun lan sampeyan bakal mlumpat luwih dhuwur.

  • PS3 / PS4 / PS5: Kiwa, kiwa, segitiga, segitiga, tengen, tengen, kiwa, tengen, alun, r1, r2, r2
  • XBOX: Kiwa, kiwa, y, y, nengen, tengen, kiwa, tengen, x, rb, rt
  • Hoptoit
  • Cell Cell: 1-999-467-86-48

Mode mabuk

Sampeyan ngerti yen Trevor tundhuk sirah lan ngumbara karo visi sing kabur lan kontrol sing ora tanggung jawab? Iki. Cocog kanggo digunakake ing akhir minggu sawise minggu suwene kerja sing angel.

  • PS3 / PS4 / PS5: Segitiga, tengen, tengen, kiwa, tengen, alun, bunder, kiwa
  • XBOX: Y, tengen, tengen, kiwa, tengen, x, b, kiwa
  • PC: Omben-omben
  • Cell Cell: 1-999-547-861

Skyfall

Kita ora nate yakin babagan titik ngapusi iki. Sejatine sampeyan wis nambahi udhara ing dhuwur tanpa parachute.

  • PS3 / PS4 / PS5: L1, L2, R1, R2, kiwa, tengen, kiwa, tengen, L1, L2, R2, kiwa, tengen, kiwa, tengen
  • XBOX: Lb, lt, rb, rt, kiwa, tengen, kiwa, tengen, lb, rb, rt, kiwa, tengen, kiwa, tengen
  • PC: Skyfall
  • Cell Cell: 1-999-75255

Ngganti cuaca

Los Santos katon apik banget ing udan kaya sing ana ing srengenge sing surem. Ngalami kabeh cuaca GTA 5 kudu nawarake lan siklus liwat kabeh karo ngapusi iki.

  • PS3 / PS4 / PS5: R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Square
  • XBOX: Rt, a, lb, lb, lt, lt, lt, x
  • PC: Makeitrain
  • Cell Cell: 1-999-625-348-7246

Gravitasi rembulan

Iki hoot – Ketik ngapusi lan rajiban rendah bakal mengaruhi warga lokal lan transportasi.

  • PS3 / PS4 / PS5: Kiwa, kiwa, l1, r1, l1, tengen, kiwa, l1, kiwa
  • XBOX: Kiwa, kiwa, lb, rb, lb, tengen, kiwa, lb, kiwa
  • PC: Scater
  • Cell Cell: 1-999-356-2837

Akeh kaya ngapusi kanggo alon-alon ngarahake, iki nyuda jagad kabeh. Ketik nganti kaping papat kanggo alon-alon mudhun, banjur kaping lima wektu kaping lima nggawa kabeh bali menyang longkar ruang biasa.

  • PS3 / PS4 / PS5: Segitiga, kiwa, tengen, tengen, alun, R2, R1
  • Xbox One / Xbox 360: Y, kiwa, tengen, tengen, x, rt, rb
  • PC: Alon
  • Cell Cell: 1-999-756-966

Sampeyan ora mlebu!

Gawe fitur ID & Bukak kunci komunitas lan luwih akeh!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • Maling Maling Otomatis
  • Maling Auto V Tindakake
  • PC Tindakake
  • PS3 Tindakake
  • PS4 Tindakake
  • PS5 Tindakake
  • Xbox 360 Tindakake
  • Xbox siji
  • Xbox Serion X / S Tindakake

Tindakake kabeh topik ndeleng 5 liyane

!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Langganan Newsletter VG247 Daily

Warta paling gedhe ing dina Airedropped menyang kothak mlebu sampeyan.

Cara Entuk Truk Monster Monster GTA 5 Cheval Marshall ing balapan mobil saham

GTA 5 MONSTER TRUCK Mobil Simpenan Races Cheval Marshall

GTA 5 Cheval Marshall Monster Monster yaiku kéwan mutlak kendaraan, tegese sampeyan pengin mbukak kunci supaya sampeyan bisa ngubengi ing numpak sing gedhe banget. Supaya entuk, sampeyan kudu melu ing seri balapan mobil saham, sing ditahan ing pasamunan Blaine County. Saben balapan sampeyan menang bakal mbukak kunci mobil sponsor sing anyar, nganti sampeyan bisa ngumpulake truk monster dhewe, sawise sampeyan bisa nyetir ing ngendi wae sing bakal bisa ngalangi sampeyan! Waca kanggo rincian kabeh hadiah sing kasedhiya lan kanggo ngaku, nalika sampeyan tindakake pandhuan GTA 5 saham iki kanggo pungkasane entuk truk Monster Marshall Mightter.

Cara Mbukak kunci GTA 5 Cheval Marshall Monster Truck

Kanggo njaluk truk monster, sampeyan kudu lelungan menyang ara-ara samun Grand Senora menyang airstRir utama kanggo golek Pak. Misi Philips kanthi Trevor. Rampung bakal mbukak kunci pananda liyane lan apa sing kalebu seri balapan GTA 5. Masang kutub ing saben wong bakal mbukak kunci mobil saham unik saben balapan, lan hadiah utama yaiku truk gta 5 monster, cheval Marshall.

Kanggo entuk kasempatan kanggo menang saben balapan mobil saham kanggo njaluk truk monster kasebut, sampeyan kudu nemokake kulo sing cocog kanggo mlebu balapan pertama – otot utawa mobil olahraga kudu ditindakake. Menang saben balapan kanggo mbukak kunci mobil otot khusus ing ngisor iki:

1. Stallion Burger Shot

2. Redwood Gauntlet

3. Dominator Pißwasser

4. Kebo sprunk

.

. Marshall Cheval

Truk Cheval Marshall Monster uga bakal siyap ngumpulake saka hang Hararstip Trevor ing ara-ara samun Grand Senora. Nerangake karo set 25 gendera bendera sing beda kanggo milih. Saiki metu lan nyebabake mayer merek monster!

Sampeyan uga bisa ngumpulake Marshall Cheval saka hanger udara TREVRA ing ara-ara samun Grand Senora, kanthi rong testahan panji sing kudu dipilih. Saiki metu lan nyebabake mayer merek monster!

© Gamersradar+. Ora bakal diterbitake tanpa ijin.

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.