Mods skyrim paling apik ing 2023 | Gamer PC, Mod Modsrim Best Sampeyan bisa Gunakake Saiki kanggo Nganyarke Game | Gamerradar

Mods Skyrim paling sampeyan bisa nggunakake saiki kanggo nganyarke game kasebut

Contents

Download saka: Mods Nexus

Mods Skyrim Paling Apik ing 2023

Koleksi mod favorit kanggo Bethesda Fantasi RPG, sing dianyari.

  • Cara Instal
  • Patch
  • Mod Interface
  • Kualitas mods urip
  • Mods kaendahan
  • Konten & Modhisi Game

Mods Skyrim paling apik bisa angel ditemokake nalika ana luwih saka 69.000 saka Mods Nexus lan 27,000 ing bengkel Uap. Ing wektu iki, yen sampeyan bisa mbayangno kemungkinan ana mod kanggo akeh, lan uga luwih becik sampeyan ora mbayangake. Saka antarmuka njiwet kanggo kampanye sing anyar, kanthi sah, lan mesthi memis sing ora masuk akal, kabeh ana ing kana. Sawetara iku metu ing kana.

Komando Skyrim Console

Ora perlu muter Skyrim minangka prajurit sing asor. Dadi raksasa, mabur, mlaku liwat tembok, item apa wae sing dikarepake, lan uga dadi Santa Claus karo printah console Skyrim.

Bisa banget kanggo ngurutake kabeh mod kasebut, lan nginstal dhaptar pre-carman biasane nambah sawetara barang sing sampeyan ora pengin, mula ora bisa ngilangi macem-macem. Pramila pandhuan kita nganggep mode modifikasi sing dipilih kanthi manual, lan diurutake menyang kategori supaya sampeyan bisa nemokake pilihan mods individu sing kompatibel lan cocog karo PlayStyle sampeyan.

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sampeyan kudu ngerti yen sampeyan muter skyrim ing PC modern ing 2023 yaiku yen ana masalah sing mlaku ing framerat luwih saka 60fps. . Menyang panel kontrol piranti lunak GPU lan priksa Skyrim dicelupake ing 60fps kanggo ndandani kabeh kasebut.

Saiki kita bakal nglampahi cara miwiti karo skyrim Mods, uga menehi saran sawetara sing penting. Priksa kaca sing sabanjure kanggo kabeh mods Quest Skyrim, mantra anyar, peralatan, pangalihan, pangowahan pertempuran, lan liya-liyane.

Yen sampeyan nggoleki mod edisi khusus Skyrim, tututi tautan kasebut menyang koleksi kapisah. Mods iki kanggo vanili skyrim, aka Oldrim utawa Edition Skyrim Legendary. Mods ditambahake ing update paling anyar saka dhaptar iki wis ditandhani nganggo a ⭐.

Tabel konten

Kaca 1: Miwiti – Cara nginstal, patch, antarmuka, kualitas urip, lan tekstur
Kaca 2: Mods Konten Pencarian, karakter, makhluk, lan papan
Halaman 3: Game Game Game peralatan, pertempuran, sihir, sistem, lan njiwet

Cara Instal Skyrim Mods

Sawise sampeyan nemokake sawetara mod, sampeyan pengin nyoba, iki minangka alat sing bisa digunakake kanggo njaluk digunakake. Priksa manawa sampeyan maca kaca deskripsi kanggo saben mods sampeyan: Akeh sing mbutuhake langkah lan instruksi tartamtu.

Vorteks

Ngganti Pangatur Manajer Nexus Mod Lawas yaiku Vorteks, Program Sing Anyar Kanggo Ngatur Moding Loadout Sampeyan. Kasedhiya saka situs web Nexus Mods, kaya umume mods ing dhaptar kita, bakal ngatasi kabeh kanggo sampeyan. Gampang digunakake lan nggawe download, ngaktifake, lan mateni mods angin. Iki uga migunani kanggo ndhukung ton game liyane, kaya Witcher 3, FALLOUT 4, lan liya-liyane.

Skyrim Script Extender

Skyrim Script Extender (SKSE) minangka sarana sing dibutuhake kanggo akeh mods sing luwih kompleks kanggo kerja. Ora saben mod ing dhaptar iki mbutuhake, nanging akeh, kalebu skyui penting, saengga sampeyan mung nginstal ing ngarep. Skse saiki kasedhiya liwat uap, nanging sampeyan isih bisa nemokake ing situs web skse yen sampeyan milih instalasi manual.

Bengkel uap

Sampeyan uga bisa browsing lan nggunakake skyrim Mod liwat bengkel uap. Gampang kanggo navigasi lan nambahake daptar tugas sampeyan wis rampung kanthi ngeklik tombol Lengganan. Elinga yen mods luwih kompleks bisa uga mbutuhake sawetara langkah liyane kanggo nginstal. Tansah maca deskripsi.

Patch

Skyrim Patch Ora resmi

Download saka: Mods Nexus

Digawe dening modder padha karo patches sing ora resmi, patch Skyrim sing ora resmi nyekel jumlah kewan omo pejabat. Akeh wong sing bisa uga ora bisa dingerteni, kaya obyek sing diselehake rada salah saengga kabeh padha nyemplungake saben liyane, nanging ora bisa digunakake, nanging isih luwih apik tinimbang ora. .

Ndandani lambesi sink

Download saka: Mods Nexus

Yen sampeyan wis tau ndeleng wektu tundha ing antarane dialog sing diomongake NPC lan nalika lambene wiwit obah, mula dadi bug sing dawa-suwe sing disebabake dening tembelan optimisasi ing versi Skyrim 1.9. Mod iki ndandani.

Panganggo Antarmuka Mods

Skyui

Download saka: Mods Nexus

UI asli Skyrim iku atos. Skyui nggawe luwih gampang digunakake, supaya sampeyan ngurutake rampokan kanthi nilai utawa bobote, lan senjata sampeyan kanthi rus. Sing paling penting, Skyui nambah menu konfigurasi mod, supaya sampeyan ngapiki lan nyetel mods (kalebu akeh ing dhaptar iki). Akeh mods ora mbutuhake skyui lan bakal mlaku kanthi becik, nanging sampeyan bakal entuk luwih akeh babagan mods yen sampeyan duwe.

Ing tembung liyane, dianjurake banget.

Racementu

Download saka: Mods Nexus

Menu Penciptaan karakter sing apik, kanthi tampilan nomer kanggo slider, lan kemampuan kanggo milih warna kanggo rambut, kulit, utawa tints liyane tinimbang diwatesi adhedhasar balapan. Ana mode sculpt yen sampeyan pengin langsung menyang geometri sirah, lan sampeyan bisa ngaktifake lampu sampeyan lan ora bisa ndeleng babagan fitur sing beda-beda ing kahanan sampeyan, yaiku berkah.

Kontrol dialog sing luwih apik

Download saka: Mods Nexus

Nggunakake keyboard lan tikus kanggo Skyrim tegese sawetara game bakal bingung nalika milih pilihan dialog. Sampeyan wis ngeweruhi, mesthi, kadang sampeyan milih tanggapan game mikir sampeyan wis milih sing beda. Skyrim: Kontrol dialog Skyrim aneh lan clunky, lan mod iki kanthi lengkap lan matur nuwun kanthi matur nuwun. Modder padha uga menehi kontrol kothak pesen sing luwih apik.

Peta jagad kualitas

Download saka: Mods Nexus

Peta Skyrim fungsional nanging mboseni. Peta World Quality nawakake macem-macem cara kanggo ndandani. Sampeyan bisa ngganti peta kanthi teksture global sing luwih rinci, kanthi warna sing mbantu nyuda wilayah sing luwih jelas, nanging uga ana pilihan kanggo duwe peta kertas kanthi tampilan sampeyan.

Kamera Gratis Gratis

Download saka: Mods Nexus

Kanggo entuk gambar sing sampurna, biasane sampeyan kudu nggunakake printah console Skyrim. Kamera Gratis Luwih Apik ngidini sampeyan ngeset tukang cemara tinimbang mode kamera gratis, milih wektu, mandheg wektu utawa nyetel kecepatan, lan kabeh sing dibutuhake layar sing darmabakti. Uga, meh kabeh. Gabungke karo Prote Pros kanggo NPC, Ngilangi AI, banjur pilih animasi.

HUD Immersive

Download saka: Mods Nexus

Sampeyan ora butuh layar hud ing kabeh wektu. Mod iki ndhelikake crosshair lan bar status nalika sampeyan ora aktif nggunakake, kayata pertempuran njaba. Sampeyan uga bisa milih kompas lan penanda upaya kanthi tombol keypress, lan nyetel opacity.

Kurir nuduhake pangiriman

Download saka: Mods Nexus

Kurir mlaku menyang sampeyan ing dalan. “Aku wis nggoleki sampeyan,” ujare. “Entuk soko sing dakkarepake. Tangan Sampeyan Mung.”Banjur dheweke nempel ing tas ransel sampeyan, ing ngendi sampeyan kudu goleki kanggo maca surat sing cepet iki. Kurir nuduhake pangiriman ndadekake fix prasaja duwe persediaan kurir katon nalika menehi sampeyan komunikasi supaya sampeyan bisa maca langsung. .)

Kualitas mods urip

Alternatif Start – Urip Urip Liyane

Download saka: Mods Afk

Yen sampeyan pengin miwiti game anyar saka Skyrim minangka wong liya tinimbang Dragonborn, iki minangka salah sawijining sawetara mods sing menehi wiwitan. Langsung urutan pambuka lan miwiti urip minangka wong sing teka karo prau, dikunci ing sèl kunjara, pengunjung ing sawijining panginepan, nglanggar ing ara-ara samun, lan liya-liyane. Ngembangake pilihan sanajan luwih anyar kanthi wiwitan, sing nambahi pilihan saka rolas, kalebu pilihan kanggo miwiti minangka vampir, werewolf, utawa uga ketagihan skoooma. Kaya modern asli, campuran pilihan sing aman bebarengan karo sing bener-bener mati.

Skyrim Unbound Reborn [Mulai Alternatif]

Download saka: Mods Nexus

Alternatif kanggo miwiti sulih – urip liyane, iki minangka cara sing luwih gratis kanggo nemtokake petualangan wiwit. Tinimbang milih pilihan Preset kaya Bandit utawa Necromancer, nalika nggawe karakter anyar sampeyan mbukak menu konfigurasi mod lan pilih ton pilihan individu. Pilih peralatan lan mantra sampeyan, pira dhuwit sing diduweni, sampeyan miwiti, lan apa sampeyan bakal dragonborn. Sampeyan uga bisa ngatur nalika questline utama diwiwiti, apa naga katon, yen sampeyan miwiti karo keprungu ing sirah, lan wektu apa dina. Sampeyan bisa malah nyetel sawetara pilihan kanggo acak kanggo kejutan. Sawise rampung, bali menyang kaca pisanan lan klik miwiti petualangan kanggo mateni. Kita seneng maneh Reborn Reborn, kita nyatakake minangka salah sawijining mods ing minggu.

Langsung Bleak Mudhun Barrow

Download saka: Mods Nexus

Alternatif Modhaan Alternate Ayo sampeyan ngliwati tutorial helugen, nanging yen sampeyan pengin dadi Dragonborn, sampeyan isih kudu ngliwati butupan bayi, kanggo njaluk Dragonsstone lan mbukak kunci bengok. Mod iki ngidini sampeyan ngliwati uga, cakar emas, lan fragmen tembok tembung ing meja ing ndhuwur meja ing pundorreach ing Whiterun. Kanggo penak ekstra, mlaku luwih sithik lan sampeyan bakal nemokake watu sing ngadeg sing telepon sampeyan ing Hrothgar sing dhuwur kanggo ketemu karo greyboards tinimbang kanggo menek gunung maneh. (Sanajan sampeyan kudu mlaku metu saka biara lan bali maneh yen sampeyan mencet bug sing ora bakal ngomong karo sampeyan lan maju.)

Elingi sudut Lockpick

Download saka: Mods Nexus

Lockpick jiggles. Sampeyan nyetel sudhut rada. Siji liyane kedudukan. Nocturnal, nyonya bayangan sing ora bisa dingerteni, ngguyu sampeyan, lan snap Lockpick. Sampeyan geser kunci sabanjure, terus kanthi vertikal tinimbang nglebokake ing endi wae cedhak posisi sadurunge. Apa sing sampeyan pikirake, Dragonborn? Mod iki nyelehake saben kunci anyar ing posisi sadurunge, supaya luwih gampang diatur saka ing kono.

Skytweak

Download saka: Mods Nexus

Ana 14 halaman ing SkyTweak, supaya sampeyan ngganti variabel sing ana hubungane karo bathi titik, siluman, kepiye vendor, pertempuran, sihir-sithik kabeh. Dijamin ngemot pilihan sing sampeyan ora bakal bisa urip tanpa yen sampeyan wis miwiti ngaco karo dheweke. Pengin ngganti sepira adoh npcs sadurunge padha salam, utawa nyuda ngaso ing antarane garis? Kepiye carane messing karo wektu telusuran AI utawa sepira cahya sing kena pengaruh kanggo ndhelikake? Pengin ngganti skala wektu, nyetel karusakan, utawa kesempatan pemulihan panah? Sawetara pilihan kasebut ana ing mods liyane, utawa printah console Skyrim, nanging Skytweak slaps kabeh dadi menu kanggo nggawa saben-saben sampeyan ngganggu kaya bocah cilik utawa nomer sing diijini kenek pengikut sadurunge nguripake sampeyan.

Tekstur & Mod Lampu

Mripate kaendahan

Download saka: Mods Nexus

. Yen sampeyan wis tau main ELF, sampeyan bakal ngerti babagan pilihan eyeball alien alien Skyrim, sing njamin sampeyan bakal bisa nyulik lan nyoba para penduduk Tamriel tinimbang manggon ing antarane. Mripat kaendahane menehi pilihan sing luwih apik, lan entuk rong versi: siji mung kanggo sampeyan, lan liyane sing menehi NPCS sing narik kawigaten, simbah utawa ngarsane.

Sandhangan karat

Download saka: Mods Nexus

Sandhangan rustik ora ateges “rustic” ing pangerten mentah utawa durung rampung, nanging mung pedalaman, lan ora kena pengaruh. Ganti resolusi dhuwur iki menehi sandhangan NPCs sing ora katon smearing nalika katon cedhak, tegese sampeyan ora bakal mbukak kabeh saben sampeyan duwe pacelathon karo wong liya ing wong liya. Nanging, sampeyan bakal bisa nggawe pola lan ngerteni macem-macem kain. Iki ngluwihi sandhangan rutin kanggo nambah tampilan bandages, waja wulu, masque of Clavicus Vile, lan segelintasi barang sing bisa digunakake nanging bisa digunakake “sandhangan”.

Total karakter Makeover

Download saka: Mods Nexus

. .

Lampu lan FX sing ditingkatake

Download saka: Mods Nexus

Sampeyan bisa uga wis ngeweruhi sawetara perkara ing Skyrim sing kudu dadi sumber cahya ora bisa nyemprotake, nalika ing papan liya, mula ana barang-barang sing ana kanthi padhang amarga ora ana sebab nyata. Lampu sing ditambahake lan fx ndandani sing, nggawe sumunar cahya ing endi. Ana pilihan kanggo mung peteng sampeyan pengin interiors dadi, lan ngaktifake tegese ateges obor lan mantra kaya lilin penting. Iki uga nggawe sawetara njiwet sing apik kanggo muncul saka asap.

Tekstur 2K

Download saka: Mods Nexus

Apa sing dikandhakake: Ngganti tekstur Skyrim: Langit, arsitektur, sandhangan, kerumitan, refleksi, lan liya-liyane, saka kutha, dungeon, lan landskap. Ana versi lengkap yen PC bisa ngatasi, nanging uga ana versi lite sing kudu katon luwih apik tanpa mateni kinerja sampeyan.

Climbates of Tamriel

Download saka: Mods Nexus

Mod lengkap iki nambah atusan sistem cuaca anyar, perpustakaan sistem awan anyar, srengenge anyar, lampu sing apik kanggo penggemar tampilan fantasi lan visuals sing nyata, lan malah dandan audio. Kanthi kabeh sistem kasebut nggabungake, saben dina ing Skyrim bakal beda karo sing terakhir.

Awan nyata

Download saka: Mods Nexus

Dirancang kanggo kompatibel karo mods cuaca kaya Climbing of Tamriel, Awan nyata nambah “Awan pseudo-volidat” katon telung dimensi. Sampeyan bakal bisa ndeleng lembaran udan sing adoh, lan awan ing macem-macem dhuwur sing reaksi menyang cuaca saiki. Sanajan sampeyan ora nggunakake mod sing nyampurake cara cuaca, iki nyedhiyakake tutup awan sing apik lan macem-macem. Sampeyan bisa uga bisa mabur liwat kanca langit sing alus iki.

Buku Tenaga Tenaga Amidian

Download saka: Mods Nexus

Koleksi sing paling apik kanggo gantian kualitas tinggi kanggo tekstur Skyrim, nutupi makhluk, gaman, waja, barang sing unik, lan Dragonborn DLC, kabeh file sing kapisah. Nimbang gabungke nganggo waja lan gaman sing rustik, sing nemplek sawetara kesenjangan sing ana ingkang peteng, alsworn, lan gear daedric.

Download saka: Mods Nexus

Mod iki ngowahi sawetara model 3D ing game, lan luwih saka 700 mesem sing diselehake luwih saka 15,000 lokasi ing saindenging jagad, iku bedane sambutan. Sampeyan bakal weruh unsur arsitektur sing luwih apik, prabot, obyek ing lanskap, lan kabeh jinis model liyane sing ora entuk perhatian akeh saka Bethesda.

Pintu sing Mulia saka Skyrim

Mods Nexus

Sampeyan bakal nglampahi akeh wektu kanggo ndeleng lawang, apa sampeyan laras liwat dalan kutha ing dalan menyang NPC sabanjure sampeyan kudu golek nggoleki, utawa nyelinep liwat kurungan kanthi ati-ati. Pintu Kekasih Syrim nambah mesem anyar kanggo sawetara metode ingress sampeyan bakal weruh bola-bali ing reruntuhan lan bola-bali, uga sawetara spesifik sing katon apik banget, kaya Pintu Whiterun, lan lawang Dragonsreach lan Mistveil njaga. Iki uga minangka Pintu Dwemer supaya sampeyan bisa ndeleng Gir kasebut minangka gandum mekanik iki.

Swara Skyrim

Download saka: Mods Nexus

Njaluk dicelupake ing audio anyar: ton saka iku. Atusan efek swara anyar sing kalebu kanggo nggawe penjara lan tukang roonet, nambah ara-ara samun, nambahi kutha, lan nggawe kutha lan desa sing luwih apik lan nyata. Mod iki minangka perawatan kanggo kuping, lan duwe modul sing bisa disesuaikan kanggo saben jinis wilayah.

FXAA INJEKTEKTOR

Download saka: Mods Nexus

Ningkatake grafis sampeyan karo efek Fxaa lan postingan liyane, kayata ngasah lan mekar, nggawe visual crisper lan warna sing luwih sregep. Kanthi gampang, sampeyan bisa nyetel setelan kasebut nalika sampeyan muter dening Alt-Tabbing lan mindhah geser ing saran desktop mod mod.

Skyrim Flora Overhaul

Download saka: Mods Nexus

Mod iki teka ing telung macem-macem versi, gumantung karo kepiye sampeyan pengin ngganti game. Kabeh versi Janji wit lan kulit sing luwih mewah, suket sing luwih dhuwur, lan urip tanduran sing luwih apik. Versi sing luwih abot rampung ngganti wit-witan kabeh lan menehi sayuran ijo sing ora enak.

Banyu nyata loro

Download saka: Mods Nexus

Banyu nyata loro, nggambar lan ngembangake kerja ing sawetara mods banyu sadurunge, nambah rip sing luwih gedhe, busana bobbing ing aliran, lan banyu motor, lan malah motor, lan banyu sing apik banget. Iku bab paling apik sabanjure kanggo udan.

Kamera Meningkat

Download saka: Mods Nexus

Isih ana ing mode wong pisanan mbantu game ngrasakake immersive, lan mod iki nindakake ing spades. Ora mung sampeyan bisa ndeleng lan ndeleng kabeh awak nalika muter, nanging kegiatan liyane kayata kerajinan, masak, nunggang jaran lan malah naga naga ora bakal ngilangi sampeyan.

Js lockpicking ui

Download saka: Mods Nexus

Yen sampeyan lagi lara mandeng ing kunci bunder sing kurang-res saben-saben sampeyan pengin mbukak barang sing ora pengin sampeyan mbukak, coba JS Lockpicking UI. Saiki kunci kasebut katon mengilap lan anyar. Uga dilengkapi versi Risade saka tombol balung nocturnal, apa sampeyan kudu nyumerepi artifact daedric artefak.

Tutup buku

Download saka: Mods Nexus

Sampeyan bisa uga ora kaya kesepakatan kasebut, nanging buku sing dhuwur-resik-resik-resik kanggo upgrade sing nyenengake kanthi standar, sing muddily. Yen sampeyan santai ing omah utawa ora bisa digunakake (utawa robbing) toko utawa perpustakaan, priksa manawa sampeyan wis nginstal mod tutup sing apik banget iki. Kajaba sampeyan wis entuk warisan Dragonborn wis diinstal, yaiku. Warisan Dragonborn kalebu tutup buku, lan bakal nyebabake kewan omo yen sampeyan wis nginstal kanthi kapisah.

Boneka hearthfire ala

Download saka: Mods Nexus

Amarga padha! Apa wong tuwa sing ngurmati kepengin menehi anak sing reged, ngalahake boneka? Nanging, menehi dolanan sing apik banget, utawa bear sing apik banget ing macem-macem warna.

Konten & Modhisi Game

Tabel konten

Kaca 1: Miwiti – Cara nginstal mod, patch, antarmuka, lan tekstur
Kaca 2: Mods Konten Pencarian, karakter, makhluk, lan papan
Halaman 3: Game Game Game Senjata, Skills, Systems, lan njiwet

Kaca Saiki: Modular Skyrim Best: Miwiti

Newsletter Gamer PC

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Christopher Livingston

Chris miwiti muter game PC ing taun 1980-an, miwiti nulis babagan dheweke ing awal taun 2000an, lan (pungkasane) wiwit mbayar kanggo nulis babagan taun 2000an. Dipuntedahaken sawetara taun minangka Freelancer rutin, PC Gamer nyewa wong ing taun 2014, bisa uga supaya ngirim email kanggo njaluk luwih akeh pakaryan. Chris Nduwe hubungan sing sengit karo game sing slamet lan narik kawigaten kanthi urip ing NPCs. Dheweke uga penggemar game simulasi offbeat, mods, lan ora nggatekake rpgs supaya dheweke bisa nggawe dhewe.

  • Jody MacGregor Weekend / AU Editor
  • Diana Papiz

Kepiye Cyberpunk 2077 sing mundur saka bencana kanggo ngrampungake salah sawijining busana sing paling gedhe ing sejarah game

Muter Cyberpunk 2077 ing GPU Radeon? Aja nggunakake FSR, coba xess tinimbang

Mods Skyrim paling sampeyan bisa nggunakake saiki kanggo nganyarke game kasebut

Skyrim Dragon

Hidrim Mods paling apik ing kene kanggo ngganti game. Dheweke bisa nindakake apa-apa supaya ora nambah grafis kanggo nambah jujur ​​crita sing anyar, npcs, lan liya-liyane. Kanthi Skyrim saiki luwih saka dasawarsa, sampeyan bisa mbayangake manawa mods sing wis ana ing kana akeh banget lan meh tansah apik tenan.

Dadi sampeyan bisa uga ngormati sawetara pitulung, mula kita wis milih mods paling apik kanggo skyrim ing PC lan konsol ing ngisor iki. Elinga yen waspada versi sepuh sing elder 5 sampeyan duwe nalika mriksa mods. Ana sawetara nganti lan kalebu edisi ulang tahun paling anyar saka 2021. Edisi ulang tahun dhewe ngganti sawetara aspek dhasar kode sing nyebabake sawetara masalah kompatibilitas modding. Moded lan Anggota Komunitas wis ngganti utawa rekan proyek kanggo nyekel ing ngendi dheweke isih aktif dijaga, lan versi mod sadurunge nindakake apa-apa. Saiki, kanthi pikirane, iki minangka mods skyrim paling apik sing wis ditemokake.

  1. Cara Instal Skyrim Mod ing PS4 lan Xbox One
  2. Cara Instal Skyrim Mod ing PC Kanthi Wrye Bash utawa Vortex
  3. Modulasi Modrim Intenim, Penting lan Nganyarke
  4. Mods Game Skyrim
  5. Mods Campuran Skyrim
  6. Mods Skyrim Companion
  7. Mods Combat Skyrim
  8. Mods World Skyrim

Cara Instal Skyrim Mods karo Wrye Bash utawa Vorteks ing PC

Kanggo Instal SMRIM Mods ing PC, sampeyan kudu nginstal basa Wrye Bash utawa Manager MurniSeks Mod. Ana pros lan kontone kanggo loro ing kene. Wrye Bash luwih sakabehe kanggo ngatur mods lan supaya bisa bener, ndeteksi rong-muter lan liya-liyane. Nanging sampeyan kudu ndownload lan ngimpor mod kanthi manual. Vortex ing tangan liyane dibangun menyang Mods Nexus lan bisa ngotomatisasi proses kasebut, nanging luwih akeh likley kanggo nyebabake konflik yen sampeyan nyoba lan lapisan akeh mods dadi game.

Apa wae sing sampeyan pilih, sampeyan bakal duwe akses menyang kabeh jinis mods alimus ing Nexus. Saka kene, sampeyan bakal bisa miwiti ndownload Mods saka Nexus lan, kanthi vortexupi bisa ngeklik “file” ing sudhut kiwa ndhuwur lan sampeyan bakal weruh pilihan instalasi ing saben mod ing perpustakaan. Kanthi Wrye Bash Sampeyan kudu mriksa pandhuan manual kanggo saben mod. Iku proses luwih dawa nanging biasane luwih stabil.

Soko sing kudu dipikirake yaiku yen sampeyan miwiti sawetara mods sekaligus, sampeyan bakal bisa ndeleng pilihan kanggo ngganti pesenan beban kanggo cara loro. Iki penting amarga sawetara mod sing ngganggu karo kinerja wong liya, saengga bisa uga kudu dimuat luwih dhisik tinimbang liyane. Umume informasi iki kalebu ing deskripsi mod, lan vorteks / Wrye Bash kudu mbantu sampeyan ngatur iki, nanging elinga kanggo njaga jinis anyar.

Nganyarke grafis penting Skyrim penting

Nalika kita entuk akeh, iki minangka mods skyrim sing bakal ndandani kewan omo, grafis upgrade, lan umume seret game 2011, nendhang lan njerit, menyang mangsa ngarep. Sampeyan bisa uga nganyarke menu lan UI, nggawe luwih cetha geometry dhasar, lan nambah prekara sing ora ana sing ngerti nalika game pisanan game.

Patch edition skyrim khusus ora resmi

Kasedhiya ing: PS4, Xbox One, PC

Aku bakal tetep ringkes iki: download. Ndandani ton kewan omo lan kompatibel karo akeh mods. Win-win.

Tekstur Skyrim 2K

Kasedhiya ing: PC

Aja diapusi jeneng: sampeyan bisa entuk tekstur nganti 8k ing mod visual-redefining sing nambah kabeh ing jagad skyrim. Lemah, langit lan kabeh ing antarane entuk sawetara upgrade visual, nggawe kabeh bisa dirasakake luwih nyata.

Skyui

Kasedhiya ing: PC

Kita ngerti sejatine angel kanggo nglacak kabeh yen sampeyan lagi petualangan, mula mratelakake panggunaan pangguna ing PC nuduhake informasi sing luwih gedhe kanggo item, lan liya-liyane.

Dandan Mesh Skyrim

Kasedhiya ing: Xbox One, PC

Mod iki nambah dandan, sing katon banget kanggo model 3D kanggo umume obyek ing Skyrim. Ngganti Mesem Polisi sing kurang kanggo obyek bayar ing game kasebut, lan dipercaya kula – sampeyan bakal weruh prabédan kasebut. Yen sampeyan isih ora yakin, tekan kaca ing Bethesda utawa Nexus lan ndeleng gambar dhewe.

Kasedhiya ing: Xbox One, PC

Iku prasaja: mod iki ndadekake Skyrim katon luwih apik. Nambah tekstur kanggo obyek ing game kayata tanduran lan suket, wulu katon kaya bulu lan ora lembut abu-abu, uga asap. Nyana kecelakaan game kanggo njupuk sawise nginstal mod iki.
Cathetan: Link PC ndadékaké Paket Tekstur Osmodius, sing duwe tekstur menyang tingkat sing padha karo mod ing situs ing Bethesda.

Mods Game Skyrim

Alternatif Start – Urip Urip Liyane
Kasedhiya ing:
Xbox One, PC

Panganan karo Dragonborn? Aku ora nyalahke sampeyan, lan mod iki ngidini sampeyan meh kabeh asisten necromancer kanggo pelaut kapal sing diuripake. Kanggo sampeyan sing seneng muter maneh Skyrim, ngidini sampeyan runeplay menyang konten atimu.

Dadi bard
Kasedhiya ing:
Xbox One, PC

Kaya judhule ora njelajah ringkes, aku bakal ngeja sampeyan: Mod iki ngidini sampeyan dadi gundul sing tepat, ora mung Dragonborn lelungan sing sok-sok bisa mbantu kuliah bard kanthi sepuh. Sampeyan bisa milih instrumen sing disenengi, pilih lagu apa sing sampeyan pengin khusus, pilih pandherekane bard, lan muter lagu ing ngendi wae kalebu ing taverns ing ngendi sampeyan bakal entuk tips kanggo upaya musik sampeyan. Dadi bard menehi tujuane bard, kanthi dhuwur ing jabatane, kanca lan kuliah lan kuliah.

Nyawa Naga menyang Perks
Kasedhiya ing:
Xbox One, PC

Nalika sampeyan wis srengenge udakara 50 jam menyang Skyrim, sampeyan bisa uga duwe tumpukan jiwa naga lungguh ing jejere sampeyan, ora ana gunane. Yen sampeyan ora nggunakake bengok utamane, mod iki ndadekake manawa jiwa ora sampah. Dheweke ngidini sampeyan ‘tuku’ tunjangan, karo sing luwih dhuwur wit-witan keterampilan sing larang regane kanggo tuku. Metu ing kana lan mateni sawetara Dragons!

Ordinator – Perks saka Skyrim
Kasedhiya ing:
Xbox One, PC

Overhaul sing Maha Kuwasa saka wit Perk Skyrim, iki nambahake 400 tunjangan anyar, ngempet saben katrampilan dhasar kanggo menehi pilihan luwih akeh kanggo mbuwang titik perik sing larang regane. Saka ‘Kabut Perang’ ing wit siluman kanggo ‘uwal’ ing wit tangan loro, ana akeh kabisan anyar kanggo master!

Pilihan sampeyan yaiku
Kasedhiya ing:
Xbox One, PC

Apa sampeyan wis nate nesu banget babagan kasunyatan sing ora rampung nggoleki sing lenggah ing jurnal sampeyan ing salawas-lawase? Ya, matur nuwun kanggo pilihan sampeyan yaiku sampeyan, sampeyan mung bisa langsung nolak nggoleki. Nyuwun sewu, aku dadi Dragonborn. Aku ora entuk wektu kanggo njupuk sampeyan tusk mammoth.

Dering tangan kiwa
Kasedhiya ing:
Xbox One, PC

Cantik prasaja, nanging ora bisa dilalekake dening Bethesda – sawise kabeh, cincin ora diwatesi ing tangan tengen ing urip nyata, mula kenapa dheweke kudu ana ing Skyrim?

Jubah & capes
Kasedhiya ing:
Xbox One, PC

Yen sampeyan pengin katon apik nalika njelajah tamriel, cupa bulu lan linen iki apik banget apik – sampeyan uga bisa nggawe wengkon kanthi menehi insignia saka lokasi sing cocog.

Swara Skyrim: Peradaban; Dungeon; The Wilds
Kasedhiya ing:
PC

Kontrol bakal mlumpat yen sampeyan nginstal mod iki, amarga tegese penjara, kutha, lan deso bakal beda-beda saben sampeyan ngupayakake. Tegese ora krungu birdong sing padha, ora ana sing bisa diulang maneh saka obelis tlaga kuno, utawa mesthi rediction ing swarane tukul ireng ing saben kutha sing sampeyan lakoni.

Buku sing durung diwaca
Kasedhiya ing:

Rampung ing aku seneng mod iki. Priksa manawa sampeyan nggawe salah sawijining mods pisanan sing sampeyan download, kaya yen sampeyan ngundhuh ing pertengahan game kabeh buku sing wis diwaca ing titik kasebut bakal ditandhani. Rasa maca buku mencorong pungkasan sadurunge ditambahake ing koleksi sampeyan pancen marem.

Buku-buku mantra NewMiller 2
Kasedhiya ing:
PC

Kanggo mbangun mod pungkasan, sampeyan bener bisa ndownload paket tekstur sing dadi buku mantra biasa karo tomes kulit sing katon kaya mambu mambu. Iki minangka teks Arcane, sawise kabeh – dheweke wis sekitar atusan taun!

Alterasi Migunani
Kasedhiya ing
: Xbox One, PC

Mod iki bakal ngganti urip sampeyan. Sanajan perubahan asring katon minangka bebek arkane Arcane, nginstal penguburan sing migunani bakal nyedhiyakake kuliah tolfdir musim taler kanthi tomes sing anyar. Diterangake dening Moduler minangka mantra “gangguan”, iki umume digunakake kanggo muter skyrim kurang mundane. “Ngatasi” Ngatasi “Ngatasi” Ngatasi teka-teki Pilar sing cedhak, nalika “mbukak kunci” kanthi otomatis mbukak dada utawa lawang sing dikunci. Sapa sing ngerti manawa owah-owahan kasebut minangka sekolah sihir paling apik?

Mods Campuran Skyrim

Sepuh Gulung 6: Tanggal Rilis, Trailer, News, lan Kabeh Liyane Kita ngerti

Falskaar
Kasedhiya ing:
Xbox One, PC

Sampeyan sing wis rampung Skyrim kudu langsung mlebu menyang Falskaar. Ngelingi iku ukuran DLC lan yen diparengake pegawean ing Bungie, kasunyatan manawa ing dhaptar iki ora kaya ngono. Minangka harbinger saka ramalan kuno (minus kekuwatan khusus), sampeyan kudu nggawa tentrem menyang Falskaar – nanging ora ana sing gampang kaya sing katon kaya.

Kutha Lali
Kasedhiya ing:
Xbox One, PC

Kutha sing lali banget supaya bisa ditambah karo game mandiri ing pirang-pirang platform, nanging sampeyan isih bisa entuk kanggo Skyrim. Apik banget, misteri surreal babagan kutha ing lemah sing dijaga teknologi Dwemer – siji sing ora kepenak fokus ing etika penduduk.

Jam kerja
Kasedhiya ing:
Xbox One, PC

Dwemer ora entuk cukup wektu sing darmabakti kanggo wong-wong mau ing Skyrim, sanajan dadi balapan paling enigmatik menyang ELSLE NIRN. Nanging omah gedhang aneh iki sampeyan kesandung wis dibukak loro saka kontras kasebut. lan master dheweke ora ilang. Kira-kira sampeyan luwih becik ngerti apa sing wis entek!

MoonPath nganti Elsweyr
Xbox siji, PC

MoonPath menyang Elsweyr nyambungake Skyrim menyang gurun ing Feline Khajiit. Ing kene, sampeyan bisa basis ing sangisore langit azure lan mburu raptor raptor kanthi tangles grumbulan lan jungle. Iki sejatine salah sawijining mods pencarian pisanan sing digawe kanggo Skyrim, nanging bubar miwiti nganyari anyar maneh, nggawe salah sawijining mods paling apik ing wayahe.

Ngluwihi Bruma
Kasedhiya ing: , PC

Apa sampeyan kelingan dina-dina sing sampeyan lakoni ngubengi Bruma nalika Mehrunes Dagon ngancam kanggo ngrusak temen? Saiki, sampeyan bisa bali menyang Bruma saka Skyrim. Kanthi luwih saka 70 warga, Bruma katon luwih apik lan rumangsa luwih urip tinimbang sadurunge.

Mods Skyrim Companion

Dovahbit saka Caerbannog
Kasedhiya ing: Xbox One, PC

Dovahbit minangka terwelu sing nggawa barang-barang sampeyan, teka karo pelana cilik dhewe, lan bisa nganggo helm. Sampeyan durung seneng Skyrim kanthi lengkap nganti sampeyan ndeleng konco sampeyan lan ndeleng bunny coklat cilik sing nganggo helmm sing sungu.
Cathetan: Link PC Nggawe Sampeyan Kanggo Kaca Mod Bethesda ing ngendi sampeyan bisa nemokake kanca sing alus. Aww.

Kanca-kanca Dog Dwemer
Kasedhiya ing:
Xbox One, PC

Sanajan reruntuhan suntingan Dwemer biasane ditinggalake, mod iki nambah telung doggos dwemer kanggo peternakan salvius. Dheweke ora bakal nglawan sampeyan, nanging dheweke bakal ngetutake sampeyan lan kulit, sing pancen apik banget lan nggawe skyrim udakara limang puluh kaping luwih nyenengake. Sampeyan uga bisa ngetrapake delang dwarven iki yen sampeyan tuku tom tama saka Farengar ing Whiterun. Iku apik tenan.

Vilja
Kasedhiya ing: PC

Vilja minangka alchemist nord sing wis mbantu para pemain ngrampungake tujuane wiwit bali ing jaman budhal. . Nanging, bisa uga sing paling menarik babagan Vilja yaiku Sir Terry Pratchett dhewe mbantu ngembangake karaktere. !

Musisi bear
Kasedhiya ing:
PC

Mod iki mung bisa didownload langsung saka uap. Iku panjelasan sing apik banget – ngidini sampeyan lelungan kanthi nggawa lute. Nggawa menyang kuliah bard supaya bisa netepi impen sing paling liar.

Skyrim NPC MODS

Overhaul obrolan sing nyata
Kasedhiya ing:
PS4, Xbox One, PC

Nate mlaku liwat salah sawijining kutha Skyrim nalika limang warga tiba-tiba bebarengan karo perhatian sampeyan? Mesthi wae sampeyan duwe. Wong-wong roaming liwat angin, riften, lan falkreath mung seneng ngobrol lan mod iki ngidini dheweke nindakake ing konten atine. Cukup, Kanggo NPC Liyane – Ora Sampeyan. Iki tegese mlaku-mlaku liwat desa tiba-tiba luwih akeh immersive karo para penduduk sing duwe obrolan ing njaba Inn utawa minangka istirahat saka gandum. Pangowahan cilik, nanging bedane gedhe.

Warga immersive ai overhaul
Kasedhiya ing:
PS4, Xbox One, PC

Npcs ing skyrim minangka makhluk sing paling apik kanggo ngomong paling ora, amarga dheweke bakal nyoba milih perang karo sembarang dragaoping sembarang dene desa. Mod iki tegese dheweke ora bakal nyoba nglawan sampeyan (utawa makhluk sing luwih gedhe) yen sampeyan luwih dhuwur tinimbang dheweke; Nanging dheweke bakal mbukak lan ndhelikake ing wadhah, sing bakal diutus kanthi acak lan bisa dadi omah, candhi, benteng Jarl, utawa apa wae sing padha.

Patroli Immersive
Kasedhiya ing:
PC

Yen ngarsane kulit emas saka thalmor liwat cakrawala, utawa swara saka stormcloaks sing bener-bener dhewe amarga tramp dening deafens sampeyan, mod iki sing digoleki. Ora ana maneh mung rong perang perang sipil Patrol patang skyrim: rempah-rempah sing ditambahake, river, riekran, lan riekling, lan risian riek sing biasa. Iki uga nambah pertempuran perang perang perang sipil kanthi ukuran sing ukuran kanthi ukuran, sampeyan bisa nglelebke kapet, panah, utawa karusakan sing dipilih dadi luwih akeh.

Serius overstocked lan sugih pedagang
Kasedhiya ing:
PS4, Xbox One, PC

Yen sampeyan minangka hoarder trinket lan bandha serius saka pitakon, mula siji masalah, sampeyan bisa uga ana pedagang lan / utawa pager sing ora ana emas kanggo tuku akeh. Mod iki mbantu ngrampungake sing kanthi menehi kaping lima jumlah reguler emas kanggo perdagangan, uga kaping telu minangka barang dagang kanggo adol. Cashback!
Cathetan:
Link PC ndadékaké bethek.situs web net.

Mlaku Urip
Kasedhiya ing: PC

Npcs ing skyrim kaget ballsyly. Dheweke bakal njupuk bandit lan malah naga. Sing nyenengake kanggo nonton, nanging kadang-kadang bakal entuk semangat kanggo nyusup sing rada ala, lan entek sadurunge mripatmu. Mod iki diganti sing, lan nggawe NPCs mbukak tutup nalika pendekatan mungsuh, sing ngirit masalah kanggo nyoba ngirit wong sing wani.

Dialog Hubungan Overhaul
Kasedhiya ing: PC

Ora krungu panah babagan lutut. NPC entuk pilihan dialog liyane kanthi mod iki, lan malah bisa ngatasi sampeyan luwih saka 50 sing beda. Ora ana sing krungu sewu pangrungon saka Schwarzenegger ‘Ayo kula guess. Ana wong sing nyolong sweetroll sampeyan?’Kanggo break kecemplung.

Dilemma Paarthturnax
Kasedhiya ing: Xbox One, PC

Aku cukup jengkel ing nggoleki delphine menehi sampeyan mateni paarthburgax, amarga ora ana pilihan sing mung ora bisa dingerteni. Yen sampeyan nolak, upaya kudu uwuh jurnal sampeyan ing salawas-lawase. Sing kabeh diganti ing mod iki, dadi sampeyan bisa nylametake kanca scaly lan supaya dheweke mabur gratis.

Mods Combat Skyrim

Mateni gerakan lan tuduhan liyane
Kasedhiya ing:
PS4, Xbox One, PC

Iki nggabungake sawetara sing gedhe (Mod sing luwih apik kanggo gamelay) sing ana gandhengane karo pertempuran ing siji paket, nggawa mobil tambahan pindhah menyang petualangan sampeyan lan nambah kasempatan kanggo gelut.

Phenderix: sihir berkembang
Kasedhiya ing:

Kanggo sing seneng ngarsane kilat-kilat saka pucuking driji, sampeyan bakal dipilih kanggo model iki amarga nambahi 400 mantra anyar. Ana archetype mantra anyar, kalebu bom, wutah, lan ditambah sampeyan bisa nimbali titah ing Skyrim!

Tempur sing luwih apik
Kasedhiya ing: PS4, Xbox One, PC

Kanthi gaya gelut mod npcs iki wis owah-owahan kanthi drastis. Saiki dheweke bakal nyoba mblokir, Bash, lan Stagger, uga rusak saka pertempuran melee nalika padha adoh banget saka karakter. Genius!
Cathetan: Link PC ndadékaké ‘Mod percutatan tempur’, sing nggawe perkara sing padha.

Tekstur getih sing ditingkatake
Kasedhiya ing: Xbox One, PC, lan coba nambah jumlah getih ing PS4
Iku prasaja lan judhul ujar kabeh. Gore ora katon luwih apik.

Salinan: Mod Killmove
Kasedhiya ing: PS4, Xbox One, PC

Aku seneng ndeleng karakterku ngetrapake mateni badass – pindhah kanggo njupuk mungsuh, lan mod iki nggawe gelut. Ngembang nalika sampeyan arep mateni wong nalika dual-wielding, finisher, eksekusi kanggo naga – tenan kabeh.

Tatu
Kasedhiya ing: PC

Dadi sampeyan wis bener-bener dibukak dening Draugr deathlord, meh ora luput karo urip sampeyan. Nanging, sampeyan mung kudu mudhun minangka potion kesehatan utawa loro sadurunge sampeyan normal. Kanthi tatu, sampeyan bisa bener milih cedera debilitating sing butuh dina, minggu, utawa malah wulan kanggo ngobati kanthi bener. Femur smored? Sing bakal dadi masalah sajrone rong wulan.

Swara Madness: A Wabbajack bengok
Kasedhiya ing
:

Sayange, mod iki mung ing PS4 ing wayahe. Nanging, yen sampeyan wis cukup duwe salinan skyrim ing PS4, lan ora becik yen durung ngalami kepinginan babagan mod iki, sampeyan kudu ngunduh. Kabeh wong ngerti Sheogorath minangka pangeran daedric saka kegilaan, nanging apa sing kedadeyan nalika sampeyan meneh tenaga huru lan saluran kasebut menyang thu’um sampeyan? Siapke menyang mungsuh Wabbajack menyang Kejatuhan lan udan Keju sing njeblug saka langit sing peteng!

Salib lan Jab
Kasedhiya ing:
PC

Ing sawetara game, pertempuran tangan dadi kabungahan. Mung mikirake kabeh sing ngupayakake babagan penyelidikan 3! Nanging, cantik cantik ing skyrim. Salib lan jab ngganti sing kanthi nambah animasi pauncing sing luwih cepet, luwih akeh sampeyan bakal bisa miwiti penjara minangka petinju terak-kenceng mung amarga kepenak. Wayahe dadi juara Heavy Heavyweight dunya Skyrim.

Mods World Skyrim

Peta World Quality lan Peta Solstheim
Kasedhiya ing: Xbox One, PC

Dhuh Gustiku, aku ora bisa negesake cukup kepiye moderat iki. Yen sampeyan seneng karo aku lan sampeyan ora seneng lelungan kanthi cepet ing peta vanila, dene meh ora ana gunane nalika sampeyan nyoba golek dalan sing bakal nggawa sampeyan saka slamet. Mod overhauls ing peta supaya gampang golek rute antarane kutha lan milih paling dalan sing bisa sampeyan lolos kanthi gampang.

Koleksi Koleksi Piranti Diverse Dragons
Kasedhiya ing:
Xbox One, PC, Lan Coba Kaluhuran: Varian Varian ing PS4

Sanalika sampeyan mbukak kunci Dr Dragon, penampilan saka reptilia sing wing-wing iki bakal diwiwiti kaya udan. Dadi kenapa ora ngarsane ndeleng ing cakrawala kanthi mod iki, sing ngenalake 28 nita naga, saben model lan tekstur sing beda. Uga ambegan Frost lan Fire khas, malah ana serangan vitalitas saluran, lan matur nuwun kanggo penampilan sing ora bisa dibatalake, sampeyan bakal bisa nyritakake sapa wae sing sumpah sampeyan ing cakrawala. Gnarly.

Udan lan salju salju
Kasedhiya ing: PS4, Xbox One, PC

Kajaba iku, nanging sing nggawe imbing bedane: nggawe sampeyan katon udan udan, lan tints frost sampeyan awak nalika lagi mlaku liwat blizzard.
Cathetan: Link PC ndadékaké mod lan kadhemen ‘, sing duwe efek sing padha.

Jaran sing luwih apik
Kasedhiya ing: PS4, Xbox One, PC

Antarane liyane, mod Equine iki duwe jaran anyar AI supaya gunung sampeyan bakal mlayu, luwih akeh stamina (luwih akeh galik), invulnerability kanggo kula amarga aku luwih migunani kanggo aku.
Link PC ndadékaké bethek.situs web net, minangka file nexusmods ora didhukung maneh.

Bukak kutha sing mbukak Skyrim
Kasedhiya ing: Xbox One, PC

Iki tegese sampeyan ora kudu ngenteni layar nalika sampeyan ngetik kutha, sing nggawe transisi sing apik banget ing antarane tembak lan adol haul sampeyan saka tukang nyembah.

Kastil Volkihihar Redual
Kasedhiya ing: PS4, Xbox One, PC

Kanggo getih kasebut ing antarane sampeyan, mod iki pancen bakal dadi favorit, kaya sing dadi Bola Volkihari menyang kutha cilik, pungkasane nggawe sampeyan dadi bagean sing mlaku-mlaku wengi, elit Bat-night.
Cathetan: Link PC ndadékaké bethek.situs web net.

Naga sing migunani tenan
Kasedhiya ing: PC

Apa sampeyan wis bosen naga? Sanajan Mod sing Diverse Dragons ndadekake kewan-kewan colidum luwih menarik, dheweke isih padha karo monster sing padha karo slay wiwit taun 2011. Cue naga sing migunani, sing ngganti kabeh naga ing Skyrim dadi Thomas sepur tank tank. Sampeyan welcome.

Cara Instal Skyrim Mod ing PS4 lan Xbox One

Nginstall Skyrim Mods ing konsol sejatine cukup gampang, nanging luwih dhisik sampeyan kudu nggawe betesda.Akun Net ing situs web Bethesda. Sisane prasaja, nalika mbesuk sampeyan boot munggah skyrim, mbukak game lan menyang menu utama. Ing kene, sampeyan bakal bisa ndeleng pilihan sing diarani “mods,” sing bakal njaluk sampeyan nyambung menyang akun Bethesda sampeyan.

Sabanjure sampeyan kudu dilakoni yaiku kepala bali menyang situs Bethesda. Ing pojok kiwa ndhuwur, sampeyan bakal weruh lambang Dashboard sing bakal micu menu gulung mudhun. Ing sisih kiwa ngisor, sampeyan bakal bisa ndeleng judhul “Mod” Mods, sing duwe “Skyrim: Edisi Khusus” minangka subheadinger. Klik iki lan, yen sampeyan wis mlebu, sampeyan bakal bisa milih milih mods sing pengin diundhuh lan ngaktifake game. Kanggo penak, sampeyan bisa ngakses kaca Skyrim Mods ing kene.

Sawise ngaktifake / mateni mods, sampeyan kudu nambah maneh Simpen utawa nggawe sing anyar kanggo nginstal. Mbesuk sampeyan muter, sampeyan bakal weruh game kasebut rada, utawa bisa uga beda banget. Kanggo mateni mod, sampeyan kudu ngakses bagean mods ing menu utama. Sampeyan ora bisa mateni mode aktif saka bagean “Mod” ing layar ngaso – sing mung ana kanggo ngelingake mode sing sampeyan aktif saiki.

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.