Modern Modern Modern 2 F1 Map S Ketampan para penggemar, perang Grand Prix Modern dibalik kanthi jeneng sing beda |

Peta Grand Prix Modern Modern Bali kanthi jeneng sing beda

Eurogamer nampani videogamer saka kabeh jinis, dadi mlebu lan gabung karo komunitas kita!

‘Telpon saka tugas: Modern perang modern 2’ F1-Tema sing duwe penggemar mistik

'Telpon saka tugas: Modern perang modern 2' F1-Tema sing duwe penggemar mistik

Akhir minggu kepungkur, pangguna PlayStation entuk rasa sing sepisanan Telpon saka tugas: perang modern , Lan banjur mudhun banget, mula akeh angel banget Warzone Wiwit. Utamane, pilihan tampilan tampil katelu sing anyar wis kabukten dadi hit – nggawe owah-owahan saka perspektif wong pertama sing biasa.

Coba goleki urutane critane game wong sing ana ing ngisor iki.

Nanging, kaya sing dilaporake dening Dot ESTPORT, FANS wis ora ana bingung amarga ngilangi peta, sing wiwitane dadi kalebu ing beta. Siji-sijine pitakonan yaiku peta Grand Prix, SINGAPORE. Charlie Intel Tweeted: “Ora jelas kedadeyan apa, nanging Aktivitas wis ngilangi kabeh nyebatake peta ‘Grand Prix’ kanggo Mwii. Ringkesan lan liyane wis dicopot saka kabeh media sosial. Peta iki wiwitane diumumake ing beta.”

Ora jelas kedadeyan apa sing kedadeyan, nanging aktif wis ngilangi kabeh nyebatake peta ‘Grand Prix’ kanggo #Mwii. Ringkesan lan liyane wis dicopot saka kabeh media sosial. Peta iki wiwitane diumumake ing beta.

– Charlieintel (@CharlieEintel) September 17, 2022

Kaya sing dirujuk ing laporan Eurogamer iki wiwit wulan Agustus, Tweet saka telpon saka Tugas Twitter wiwitane ujar manawa peta iki bakal bisa dimainake ing “2022 beta”, nanging saiki wis dibusak. . Muga-muga, alesan bakal dituduhake enggal.

Peta Grand Prix Modern Modern kanthi jeneng sing beda

Telpon saka Tugas: Peta Multiplayer Mutherterter Grand Prix-Inspirasi 2 Gerbang Multiperier Muter Ngrampungake Game, Sawise Dadi Dikirim saka Misterius Saka Media Sosial sawise Pengumuman sadurunge taun iki.

.

  • Pemain Xbox lan PC ora bisa mateni crossplay ing Warfare Modern 2
  • Perang modern 2 telpon paling apik saka kukus sing diluncurake
  • Telpon Fans Duty Nglampahi £ 30 ing Kulit King Burger Game
  • Pamilik PlayStation ora duwe mode game eksklusif ing Warfare modern 2
  • Kasus misterius saka perang modern modern modern
  • Peta Grand Prix Modern Modern kanthi jeneng sing beda
  • Pandhuan: Kepiye mateni crossplay ing perang modern 2 ing PlayStation lan Xbox

. Peta uga ilang sajrone Beta Open Multiplayer.

Nalika aktivitas ora bakal menehi panjelasan resmi kanggo ngilangi peta lan munculèn maneh, kita spekulasi peta bisa diganti amarga kuwatir lisensi karo F1.

Iki ora mung peta ing perang modern 2 supaya ilang. Museum Valderas, peta sing bisa dimainake ing beta, wis dicopot ing game pungkasan, maneh ora ana kabar saka pendhapa utawa pendhapa tanpa wates.

Saka Assassin’s Creed Tycoon Zoo, Kita Welcome Kabeh tukang game

Eurogamer nampani videogamer saka kabeh jinis, dadi mlebu lan gabung karo komunitas kita!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aktivitas Tindakake
  • Telpon saka tugas: perang modern II (2022) tindakake
  • Tanpa wates Ward
  • PC Tindakake
  • PS4 Tindakake
  • PS5 Tindakake
  • Penembake tindakake
  • Xbox siji
  • Xbox Serion X / S Tindakake

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ke Eurogamer.Newsletter Daily Net

.

Ishraq minangka wartawan game freelance. Konsol sing paling dhisik yaiku PlayStation, ing ngendi dheweke nemokake katresnan game liwat Ridge Racer. Dheweke seneng mikir yen dheweke dadi game sing didorong crita, nanging mbuwang wektu ing release taun kepungkur.