MOD 2 MOD bisa dadi game medeni taun, Doom Wiki | Fandom

Doom omahku

Yen sampeyan mandheg muter ing kana (lan akeh sing ngrasa kaya pungkasan), sampeyan ndeleng manawa ana sing nomer telu sing ditawakake Myhouse. Petunjuk kanggo njelajah ana ing tandha sampeyan nemokake ing njaba, omah sing rusak. Navidson Realty, reraya saka Labyrinthian, properti liyane saka Navidals saka Mark Z. Omahe Danielewski. Sing misuwur kanggo kaca pungkasan sing adoh saka mburi crita, kanthi benang liyane ditemokake ing anotasi, cathetan lan typografi hallucinatory.

Game medeni taun yaiku Doom II Mod

Sampeyan butuh sawetara nyoba lan kesalahan, nanging pemain sing diundhuh myhouse.WAD saka google drive pungkasane ngerti yen peta klebu barang sing ana ora mungkin Ing Siksa , kaya bangunan loro-lorone. Dheweke kanthi metode wiwit nggolek rahasia ing benang diskusi sing isih aktif 58-page-LongWorld . Banjur, ana wong sing ora bisa dingerteni (utawa, ana sing ngomong, hantu) sing miwiti.

Para pengajaran pangguna DoOMWorld wis nandur wiji aneh kanggo setaun, ngandhani wong liya sing durung turu bubar, lan mikir yen modder liyane uga rumangsa seneng karo awake dhewe .”Nalika dheweke banjur dikirim Mitorhouse.WAD-A “Apik banget” ing kanca sing almared sawise omah dhewe ing 2000-an, dheweke rampung, yen wis rampung, pangguna pengin scavenge dheweke, uga. Dheweke mbuwang folder game lan Google Drive kanthi benang reddit lan jam dokumenter YouTube, nanging ora bisa nemokake apa-apa sing marem tinimbang sing ngerti ..? Sakit weteng sing throbbing iki? Iku tandha saka game medeni sing sampurna.

Mitoris.wad iku medeni

“Aku ora peduli, yen ora ngitung, iki bakal mlebu [game taun] 2023 baris,” ujare komentar populer ing diskusi reddit ing minghouse. “Apik banget. [. ] Iki narik akeh sing ora ngerti aku ora bisa ngerteni, sanajan karo port sumber] gzdoom.”

ID Perangkat Lunak ID lan Siksa Desainer Johar Romero uga diarani “Gedhe” sawise main ing wulan Juni, lan Mark Danielewski, sing nulis novel medeni psikologis Omah godhong, nuduhake video ing Twitter nerangake sambungan ing antarane bukune lan crita mythouse lan desain tingkat hallucinatory.

Nanging cara sing dikandhakake ing jurnal entri, omah lan idiosyncrasies sing nyalurake – kamar sing entheng nalika ora katon, kaya ing Lapisan wedi , Bathtubs sing diisi portal, lorong sing rumangsa tanpa wates – ora sengaja. Dheweke dadi bukti yen “peta kasebut] nggunakake,” ujare dheweke marang impen awan badai lan bayi sing wis mati, nyepetake tanpa kanca, tanpa ana kanca.

“Aku nyoba mbusak peta iki nanging terus ngganti lan berkembang tanpa input saka aku,” ujare vedge file TXT ing Google Drive MOD. “Apa sing diwiwiti minangka pajeg kanggo kanca sing ilang wis entek kabeh uripku.”

Nglironi ndhelikake berbagi supaya ora lan muter mydha thoyo nuduhake akeh. MyHouse diwiwiti kaya sing diarep-arep, ing omah clapboard Amerika Tengah kanthi shrubs sing sehat ing njaba lan Siksa Dhemit ing njero. Nanging yen kabeh lawang ilang lan sampeyan ngerti sampeyan bisa nggunakake kaca spase menyang jagad liyane sing ora wajar, sampeyan nampa omah kasebut dudu memori sing seneng. Sampeyan panganan sing diputer.

“[Mod] mbangun sampeyan minangka Doorduy Demok karo peta sing gampang, sadurunge ngrampok sampeyan khayalan kekuwatan sampeyan karo mungsuh [- omah sing ora bisa sampeyan ora bisa ngerti, sanajan kabeh Ing saubengé, “Jack Nicholls, The YouTuber ing mburi video Danielewski nuduhake (sing saiki wis umur pitung yuta kanggo ndeleng email. Saben telung kemungkinan pungkasan Myhouse uga ngelingake yen ora ana sing bisa dielingi; “Ing peteng, ora ngerti babagan ngenteni / siksa umum, mati,” ujare Walt Whitman .

Siket sketsa iki urip ing Google Drive

Minangka peta omah lan flips ngubengi sampeyan, ngidini musik nyelehake ujug-ujug, utawa reprougasi mungsuh kanggo ora jelas. Gelang kasebut misale jek nyengkuyung sampeyan kanggo ngusir supaya nasib bisa mbukak sampeyan. Sawise nyerah, sampeyan bebas saka tanggung jawab, lan saiki bisa ngalamun nganti ora bisa.

“[Nalika aku lagi dolanan,] Kaya sikilku ora nyentuh lantai, lan aku ora ngerti ing ngendi aku utawa apa sing dadi ‘Apa maneh,” ujare Nicholls. Iku mung bab sing nggumunake babagan kepepet banget, nanging ora salah sampeyan. “Aku ora bakal ngganti bab siji,” Dheweke terus.

Sanadyan, ing babagan resepsi “Aku rumangsa ora nguciwani,” ujare Nicholls, “nyoba golek identitas penulis lan omah ing omah kasebut, sing nggawa benang Doomworld sing kudu dikunci.”

Menyang portal liyane

Apa sing nggawe misteri sing bermanfaat uga ngalami gatel ing jero otak sampeyan. Jawaban bisa uga nggawe heung sampeyan, nanging paling ora nyukupi penasaran sampeyan.

Kanggo pirang-pirang wulan, pangguna DoOMWorld Dipasang babagan rincian, kaya nalika para pengganti pisanan miwiti ngirim (ing taun 2006), ing ngendi bisa ndeleng lokasi game sadurunge (ing copypasta 4chan), lan apa ora bisa ditemokake kanggo nemokake omah ing peta google (ora).

Para pengakuan, sing terus anonim lan ora nanggapi KotakuPanjaluk komentar, ngubungake anggota forum kanggo ngandhani yen dheweke kuciwa “nonton fokus ing masarakat liyane kajaba ana sing dihiasi” sing disedhiyakake ing Mod. Kevansevans Anggota Forum liyane, sing ngandhani pesen pribadi Dheweke dibantu para pameran “Zcy Fancy” “ZSPROOOM ‘” ZSPROOOM’ “ZSPROOOM ‘” ZSPROOOM’s “ZSPROOM.”

“Kita mesthi ngerti yen duwe kasempatan sing paling apik kanggo dadi populer ing komunitas,” ujare Kevansevans, nanging “konten komunitas kanggo klasik Siksa Dina iki minangka sudhut ceruk ing Internet. Malah peta sing paling ambisi ora nate ngrembug ing njaba komunitas.”

. ] dikenali minangka prestasi gedhe lan ora dikarepke, “dheweke terus .

Dene akun anonim mbahas babagan mriksa latar mburi lan 3 a.m. Teori, bebarengan karo pujian sing bisa dipuji – “Aku metu saka [Myhouse] Rasa aku ndeleng perkara kanthi beda,” ujare Nicholls kula, “wektu aku ora bisa dilalekake.”-Vedger-kanggo-kanggo-kanggo-dadi bojo Amy ngirim postingan suburis ing Tiktok.

Misteri katresnan

Miturut balesan dheweke kanggo komentar saka penggemar Mistik sing penasaran (Amy ora langsung nanggapi panjaluk komentar), The Siksa mod minangka adaptasi komputer ing pegatan.

“Nalika nikah kita dadi loro, mula omah kasebut ing game kasebut,” ujare. Pamuter iki dadi pemain cilik kasebut dadi parian beras banjur atom dadi salinan salinan siji-siji sing ana ing antarane tembok ruang tamu, utawa set triptychs ireng lan putih, ing mod, katalog barang sing ditemokake.

“Dheweke ndhelikake pirang-pirang perkara babagan urip kita ing game kasebut,” ujare, “Aku yakin manawa aku ora ngerti kabeh.”

Aku wis kaget amarga sawetara pemain Myhouse, sanajan golek resolusi sing degdan, wis ngakoni perspektif Amy. Kayane yen sawise game-utawa, luwih tepat ing kasus iki, tangle wedi sing ora bisa dibedakake, ula ngubengi gulu – wis akeh imajinasi, urip nyata mandheg. Wong pengin jawaban, nanging ora pengin dheweke mboseni.

Nanging “Ora bisa ditulungi: Boredom ora prasaja,” teoritis teoritis Prancis Barhes nyerat ing buku 1973 Kesenengan teks. “Kuwatir katon saka gisik kesenengan.”

Semono uga kanthi nyata, sanajan urip nyata, Mitoris.WAD saiki dadi sekorasi internet sing kondhang, sanajan ora populer banget disambungake karo pengalaman Pencipta. Kanggo wong sing nggawe seni, kemampuane kanggo ngadeg dhewe bisa nggegirisi (peta kasebut duwe pikiran dhewe, sawise kabeh) -Iku bisa rumangsa salah, nanging uga bisa dadi konektivali.

Horror duwe efek sing padha. Sawise sampeyan ngalami perasaan kasebut karo wong liya, seneng nyedhot coke favorit Cherry, sampeyan diikat. Dadi nalika mamping.WAD bisa uga minangka kontender sing ora mungkin banget, medeni sing artir, sing artik mesthi bakal nggawa wong bebarengan. Iku mung kedadeyan nalika sampeyan nuduhake soko saka ati, dadi peteng kaya sing bisa.

Nganyari, 07/10/23, 10:00 a.m.: Dibusak link Tiktok lan ubi panyuwunan mod.

Mitoris.WAD

Screenshot saka DoOMWorld

Mitoris minangka mod Doom II (1994). Iki mbutuhake port sumber gzDoom kanggo mbukak. Pencipta, Para pengunjung, Kang jeneng nyata Steven Nelson, Dikirim ing Mod menyang Doomworld tanggal 2 Maret 2023, ngakoni manawa mod minangka versi peta sing polesan saka peta saka kanca sing almarhum, Tom, jeneng lengkap yaiku Thomas Allord. Peta kasebut minangka rekreasi omahe kancane, sing katon kabeh ana ing peta, nganti sampeyan njelajah maneh.

Teori lan Pengamatan []

  • Kiriman sadurunge digawe dening DoomWorld babagan dheweke nggarap peta pajeg, sing paling mungkin mikhouse, amarga kiriman sing kasebut meh sinonim karo barang-barang diary; yen dheweke turu turu ing peta, manawa peta kasebut kudu ngontrol desain dhewe, lan dheweke ngempalaken peta Myhouse saka kulawarga floppy bakal menehi, antara liya.
  • Yen sampeyan ngliwati ruang paling ngisor omah, sphere jiwa katon ing ndhuwur pedestal ing njaba omah, katon liwat jangkaran windows. Yen sampeyan metu saka omah lan goleki, barang kasebut ora ana. Iki sejatine umpan, kaya nalika katon bali ing ruang paling ngisor, sampeyan bisa ndeleng dhemit liyane sing wis ditandur, lan kunci ing omah sing dikumpulake dadi tengkorak. Penting kanggo dicathet yen sampeyan ndeleng ngubengi omah nalika sepisanan diputer, sampeyan bisa uga weruh ing njaba omah saiki duwe jendhela loro ing lantai loro.
  • Peta paling mungkin di inspirasi dening novel Omah godhong dening Mark Z. . Ana uga kasempatan sampeyan bisa nemokake lorong spiral menyang pepeteng, sing paling mungkin dadi referensi navidsons ‘.
  • Yen sampeyan mati ing sembarang titik ing peta, yen sampeyan ora nyoba maneh, sampeyan bisa nemokake dhewe ing rumah sakit. Rumah sakit iki ngemot rong pilihan; kunci kanggo kamar ing rumah sakit, lan botol pil kosong ing kamar kasebut. Sampeyan uga bisa nemokake defibrillator ing ruangan sampeyan bisa nggunakake supaya bisa urip maneh ing negara berserk.
  • Ana loro asu ing bagean brutalist ing peta, kalebu doggy sing apik lan doggy sing ala. Yen sampeyan mateni asu, sing liyane mati.
  • Wong-wong duwe allord lan Nelson nikah, amarga sawetara diwenehi ing buku harian sing ditemokake ing Google Drive.
  • Lagu sing cedhak karo stasiun gas wis diputer dikenal minangka “lagu paling misterius ing internet”, lagu sing jeneng nyata katon ora ana ing Internet.

Ulasan GamePot Extlert

Mod Doom taun mung mudhun ing postingan forum sing misterius, lan dadi hard banget, kita ora pengin ngrusak apa sing sabanjure

Myhouse.pk3

. Dheweke ngaku iki versi sing ditingkatake saka “omahku dhewe nanging kebak demons” (sing durung nyoba nggawe salah sawijine?) Ngiwa konco dening kanca sing bubar. Tragis, nanging penasaran.

Minangka Aficionado kabeh perkara, aku njaluk tulung sampeyan kanthi nilai pasuryan, download lan muter enggal. Sampeyan uga ora bisa maca benang doomworld ngluwihi postingan awal. Mung wuta. Mangkene sing sampeyan butuhake:

  • .WAD (kasedhiya saka versi ritel saka Doom 2).
  • Mbangun mesin gzdoom sing anyar. Sing ngethok sing ana ing kene.
  • Mitoris.Pk3 Saka folder file ing Google Drive Google, ing ngendi sampeyan uga bisa nemokake cathetan pangembangan lan malah makan asli.WAD.

Unzip lan pasang kabeh ing direktori sing padha, banjur seret banjur selehake Mitoris.pk3 (ora .Wad) menyang Gzdoom.exe. Priksa manawa sampeyan lagi main ing mode OpenGL utawa Vulkan (ora piranti lunak), utawa sawetara efek bisa uga rusak.

Nalika aku nyaranake mlebu kanthi buta, iki minangka tips pasangan:

  • Ammo ora langka. Garasi kasebut duwe peti coklat sing ngemot chainaw.
  • Yen sampeyan macet, priksa saben lawang. Ora ana sing akeh.
  • Isih angel banget? Kesulitan paling angel ngrusak karusakan lan gandha ammo.
  • Aja kantun Supercharge metu. Sampeyan bisa ndeleng saka lantai ngisor.
  • Janji sampeyan bakal bali maneh lan maca liyane nalika sampeyan wis rampung?
  • Janji Janty? Kelangan, seneng-seneng!

Pènget Spoiling: Muter Mod dhisik sadurunge maca luwih lanjut

Dadi, sampeyan bisa uga ngerti yen saiki postingan asli ing Doomworld minangka ngapusi kanthi cara sing paling apik. Tinimbang perjalanan nostalgia liwat tren pemetaan doom klasik, myhouse.PK3 minangka pengalaman medeni sing paling dawa sajrone lingkungan sing ora bisa dipikirake, ora mokal. Wis ngrampungake nominasi komunitas sing cukup kanggo mesthekake yen bakal menang penghargaan taunan (doomworld ‘), lan kanthi bener.

Secara teknis, iki minangka potongan kerja sing nggumunake, nggunakake saben trik tawaran mesin gzdoom, nanging kaya penyihir tahapan sing ganggu lan mbuwang supaya sampeyan ora ngerti apa-apa. Bukaan minangka rekreasi omah retro kanthi retro kanthi otentik, nggunakake alat pre-zdo mung nganti sampeyan mlebu lan ngubengi omah sing bisa dideleng saka njero ruangan, nanging ora bisa dipriksa.

Lancar lan meneng, omah kasebut dibangun maneh karo teknologi sing luwih anyar (kalebu lawang swinging 3d lan para layon langit 3d) lan repopulasi karo monsters sing bisa dideleng liwat jendhela saka njaba. Malah senjata senjata luwih lancar animasi saiki. Sampeyan bali, temokake tombol, bukak lan ngarep lawang musna.

Kepepet, sampeyan nggoleki cara metu, nemokake kamar anyar ing papan sing ora mungkin, sawetara sing ilang sanalika sampeyan wis ninggal dheweke. Kaya pilihan sampeyan miwiti metu, sampeyan krungu swara sparker listrik. Ing ngisor, rak buku wis owah rada. Ing sandhinge, panel fuse. Gunakake, lan kabeh neraka ngeculake. Aku ora pengin ngrusak akeh rincian ing kene kanggo sampeyan sing durung main, nanging numpak rollercoaster saka kene. Omah sing murub, hellscape brutalist, bandara, lan bali kabeh-sepi ing omah, diikuti karo uwal menyang underhalls saka vanilla doom 2.

Yen sampeyan mandheg muter ing kana (lan akeh sing ngrasa kaya pungkasan), sampeyan ndeleng manawa ana sing nomer telu sing ditawakake Myhouse. Petunjuk kanggo njelajah ana ing tandha sampeyan nemokake ing njaba, omah sing rusak. Navidson Realty, reraya saka Labyrinthian, properti liyane saka Navidals saka Mark Z. Omahe Danielewski. .

Sing main liwat underhall sing paling ora owah, bakal bali ing omah maneh, nanging wektu iki nggawa shotgun super saka game biasa. Kepepet ing daur ulang, lan mbaleni langkah-langkah sampeyan mung nuntun maneh. Ora ana uwal, lan ngowahi ora nutupi clipping cheat kanggo ngilangi wates sing diukum kanthi njeblug sampeyan menyang kamar mburi, dimensi mbingungake sing ora ana ing ngendi sampeyan bakal mati maneh.

Iku kabeh asap teknologi lan cermin, nanging mod iki nindakake kesan sing apik banget kanggo dihargai lan ora nate rampung.