Mobil Mobil Los Santos | Gta wiki | Fandom, Reputasi (Mobil LS) | Gta wiki | Fandom

Gta wiki

Kripik Tuner sing kasedhiya kanggo nyoba tes ing track test.

Gta wiki

Dina iki tandha dasawarsa wiwit miwiti wiwitan Maling Auto V. Cicilan limalas ing Gta Seri minangka game video paling apik paling apik ing sejarah, gumunggung 180 yuta salinan sing didol 180 yuta sing didol ing saindenging jagad. Apa maneh, wis ngasilake pendapatan global sing meh $ 8 milyar, kanthi jilbah $ 1 milyar sing ditarik $ 1 milyar sing ana ing telung dina kaping pisanan!

Kanggo mengeti tonggak sejarah iki, Gta wiki wis nyemprotake tema kanggo mode tema sing peteng lan cahya ing platform mobile lan desktop kanggo kabeh wulan. Kangge, Gta online Ana ing ayunan perayaan lengkap minggu iki kanthi acara ulang tahun ulang tahun GTA V kaping 10, nampilake peluncuran Gauntlet Hellfire, bebarengan karo diskon lan diskon sing akeh lan bonus sajrone minggu.

Kita ngucapake matur nuwun kanggo saben wong sing wis nate melu Gta v, apa muter game utawa kontribusi, ora preduli kepiye utawa katon ora pati penting, kanggo Gta wiki. Pengabdian lan kapentingan sampeyan wis nggawe peran kanggo nggawe installment sing paling akeh banget ing Auto Maling Grand Seri kanggo tanggal.

Aja duwe akun?

Gta wiki

  • Lokasi ing GTA Online
  • Lokasi ing GTA online ing Los Santos
  • Gudang
  • Isi versi sing ditambahake eksklusif ing GTA Online
  • Konten versi eksklusif Exclusive ing GTA online

Mobil Mobil Los Santos

Ketik

Ls mobil ketemu

Dina

Wengi

Katon ing

Lokasi (s)

Diadeg

Sing Ngadek ake

Ketik

Peta

Interior

Hao: “Hey, kuwi sing dadi papan iki, apa sing sampeyan pengin. Tuner, Modder, Racer Mobil Saham, Obrok minangka Motherfucker. Nyebutake awake dhewe. Kita entuk mobil paling cepet, sepedaan, truk, burnout, donat, garis lurus, kabeh. Siji bab sing ora entuk. daging sapi. Kita Ninggalake Sing Sing Sing Ing Pintu.Mimi: “Wong lanang ngomong sawetara telek, nanging dheweke bener, mung gunshots sing sampeyan bakal krungu ing kene. dadi sawetara nada sing dibakar.“-Hoo lan Mimi menyang Gta online Protagonis.

The Ls mobil ketemu (Mobil Mobil Los Santos, Lscm) minangka fasilitas njero ruangan ing njero lemah Maling Auto Online Ditambahake ing Nganyari Los Santos Tark.

Isi

  • 1 Katrangan
    • 1.1 Lokasi Eksternal
    • 1.2 interior
      • 1.2.1 ls mobil ketemu
        • 1.2.1.1 wong
        • 1.2.1.2 kendaraan
        • 1.2.2.1 Zona Penonton
        • 1.2.2.2 balapan
        • 1.2.2.3 wektu nyoba
        • 1.2.2.4 kepala sirah
        • 1.2.2.5 scramble
        • 2.1 menu interaksi
          • 2.1.1 Nalika ing track test
          • 2.1.2 pilihan kendharaan mobil
          • 2.7.1 karya khusus HAO
          • 2.8.1 2023
          • 2.8.2 2021-2022
          • 2.8.3 proyek cat test langka
          • 3.1 mobil sumbang
          • 4.1 Umum
          • 4.2 wong
            • 4.2.1 “Staff”
            • 4.2.2 pamiarso
            • 5.1 tindakan tunggangan

            Katrangan []

            hey babe,
            Sawetara wong sing dakkandhakake yen sampeyan sopir. sampeyan krungu mobil ls? Sawijining barang cilik ing kutha iki. Sampeyan pengin ing ndhuwur, sampeyan mencet kita ing cypress.
            Mimi

            Lokasi Eksternal []

            Ketemu kasebut manggoni interior lan gendheng ing gudang pißwasser sing disingkat ing pabrik pabrik pabrik pabrik ing dalan populer ing La Mesa, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos, Los Santos. Coronas saiki ana ing pirang-pirang lawang garasi kanggo akses kenderaan lan sawetara lawang akses sing mlaku.

            Minangka pamuter nyedhaki bangunan, efek swara sekitar bisa dirungokake mesin.

            Garis wiwitan wiwitan makeShafe dicet ing dalan sing populer ing njaba bangunan lan bangunan kasebut wis entuk graffiti sing diwenehi tag kanthi tandha-tandha ing lscM kanthi Sikap Andreas nyekel-frasa penting.

            The Rooftop saiki duwe sawetara tabel sing wis disiyapake lan minangka area Kongregasi ruangan (kalebu sawetara kursi sing bisa ditindakake pamuter).

            Kabeh pemain bisa milih Mobil LS minangka Sesi Spawn lokasi kanggo mbukak interior ing wektu sing ketemu saben-saben padha muter online utawa ngalih sesi. Iki minangka salah sawijining lokasi sing ora ana) properti sing diduweni lan / utawa b) duwe kwartal sing ngidini.

            Pemain bisa mlebu kanthi pertemuan tanpa dadi anggota, nanging kanggo njupuk keuntungan saka fitur apa wae, keanggotaan $ 50.000 kudu dituku saka Mimi.

            Nalika ing njero, anggota bakal kanthi otomatis akurat poin reputasi kanggo level ngindhari keanggotaan lan mbukak kunci sandhangan lan diskon perdagangan kendaraan lan fitur proyek game.

            Ulasan GamePot Extlert

            18 November 2021

            17 Nopember 2014

            Interior []

            Pemain bisa mlebu ing sikil utawa ing kendharaan pribadi (kalebu umume motor). Akses Wheapon Wheapon ora dipateni ing njero mobil ketemu. Sawetara kendharaan sing bisa dienggo lan macem-macem kabisan khusus bisa mlebu, nanging gamane lan fungsi uga bisa diakses. Ora ana larangan ing kendaraan mabur parkir kayata thruster utawa ngukum mk ii ing atap. Pemain ora bisa mlebu karo pelacur ing kendharaan. Musik sing main ing njero pertemuan yaiku “Partai Peluncuran” CLR (Seth Troxler) “tracklist saka pamuter media, lan rodha stasiun radio pamuter, lan roda stasiun stasiun radio pamuter, lan roda stasiun stasiun kanthi otomatis Main trek ing endi sing ditinggalake.

            Interior kasebut kasusun saka loro zona conto.

            Ls mobil ketemu []

            Mobil utama ketemu parkir, ing ngendi kabeh kendaraan pamuter bakal intermingle kanthi kendharaan NPC sing diowahi kanthi acak kanthi acak ing tampilan ing parkir gedhe.

            Wong []

            Ketemu “Staff” kanthi 5 pedunung permanen lan sawetara karakter liyane sing dikenal uga bisa katon kanthi acak.

            • “Staf” permanen
              • Mimi – Kepala Ketemu
              • Lomba organizer
              • Pemilik Toko Merch
              • Tato lscm
              • Mekanik lscm
                • Diganti karo hao ing versi E & E
            • Para pamiarsa acak – apa wae:
              • Moodymann
              • Hao
              • Benny
              • Mekanik Garasi
              • Mekanik kusta los santos
              • Mekanik Warehouse
              • Mekanik omw Benny

            Nalika pamuter bakal cedhak karo para pamiarsa acak (kajaba para mekanik garasi), dheweke bakal menehi salam pamuter lan perpisahan nalika pamuter mlaku adoh.

            Kendaraan []

            Ana 50 kendaraan sing beda (ora disambungake ing NPC sing jenenge sing bisa ditemokake ing mobil, saben variasi kustomisasi 3-5. Game kasebut kanthi acak bakal milih kira-kira 9-11 kendaraan sing diowahi beda kanggo diparkir mobil.

            Bebarengan karo kendharaan sing digawe kanthi acak, kendharaan sing wis ditemtokake lan / utawa sing tetep bakal ditemokake:

            • Konstan
              • Custom Minizan Mimi68hyo893
              • Lomba penganjur zr350 balapan01kqx761
              • Los Santos CustomsSlambtruckLsc (nyekeli hadiah ing mburi)
              • Merch Shop Mule – Prop, ora ana lisensi lisensi.
              • Toko mod mode “Mobile Auto Repairs” Mule – prop, ora ana plato lisensi.
              • Tattoo Shop Boxville – Prop, ora ana lisensi lisensi.
              • Mesthi bakal thukul nalika pemilik wis ketemu:
                • Gaunmannya Moodymann HellfireMoodyman
                • Hermes BennyB3nny
                • Futo Garage MekanikOndaspot
                • Los Santos Customs Mekanik YosemiteLsc2
                • Penumbra hao60hsw264
                • Adat Peyote Mekanik Omw Mekanik Benny09AIO297
                • Impelik Warehouse Warehouse62CSB145
                • Wingger sing ora dingerteni42OYK235
                • Kaisar Lamar Davis ‘Lamar G
                • Furia Yung AncestorLeluhur
                • Miguel Madrazo TyrantMadra20
                • Brucie Kibbutz’s BansheeD481TCH

                Kripik Tuner sing kasedhiya kanggo nyoba tes ing track test.

                Tahan tombol zoom (Z ing keyboard, D-pad mudhun ing pengontrol) bakal nampilake informasi kendaraan kalebu lapangan “pemilik” sing bakal diluncurake kanggo kendharaan pamuter sing diduweni nalika ketemu. Kendaraan NPC sing diduweni, kalebu statis ing ndhuwur, bakal duwe lapangan sing duwe kosong. Titik test kasebut duwe situs web ing ngendi kendharaan bisa dituku minangka “pemilik”.

                Kanthi rilis edition sing ditambahi & ditingkatake Gta online, Kahanan aktif karya hao ditambahake kanggo nyopir tes ing track test.

                Track track []

                Katon saka njero zona ketemu, trek uji dipanggoni dening loro tampas hanyut polip sing rendah kanthi goter pembalap panas. Dheweke diwenehi kode kanggo njeblug sawetara kolom lan nggawe burnout ing sacedhake lawang mlebu.

                Pemain bisa mlebu ing zona kanthi entuk salah sawijining tindakan tes utawa saka menu pilihan kendaraan khusus nalika ana ing kendharaan pribadi pamuter.

                Pemain bisa milih ngetik conto tes trek sing dienggo karo pemain liyane ing sesi kasebut bisa gabung, utawa ketik dhewe lan duwe arena kanggo awake dhewe. Yen Hosting Takeover Ketemu Swasta, Tes akses Track otomatis dituduhake karo wong liya ing pertemuan pribadi lan ora bisa mlebu ing mode Solo.

                Trek uji coba bisa diakses langsung saka njaba ing sisih kali bangunan kanthi nggunakake lawang garasi sisih lor sing ditandhani ing lambang test trek ing radar.

                Pemain ora bisa metu kendharaan ing track test. Nyekeli tombol / tombol kanggo metu kendharaan bakal ngidini pamuter metu saka tes tes bali menyang ruang pertemuan utama utawa njaba. Yen ora, pamuter bisa nyopir bali menyang gapura sing ditandhani ing ngendi dheweke bisa milih mlebu ing papan sing cocog utawa metu bangunan kasebut. Yen nyoba kendharaan test, Pemain mung bisa bali menyang papan sing cocog, bisa uga ora njupuk test numpak ing njaba.

                Zona Spectator []

                Akses wong mlaku menyang trek uji ora diidini kajaba rong wilayah sing diangkat kanthi aman. Iki bisa diakses saka Pintu Parlor Tattoo lan toko mod, lan ngidini pamuter ngakses wilayah sing cilik kanggo ndeleng pemain trek liyane kanggo ndeleng sesi trek npc sing katon saka wilayah sing ditemokake. Yen ora ana pemain ing tes trek sidang, trek bakal kosong, sanajan ana pemain sing nindakake sesi solo. Pemain ing zona penonton bisa ndeleng pemain anyar sing mlebu trek uji coba sing dituduhake.

                Balapan []

                Telung jinis balapan kasedhiya ing trek test, sanajan loro ora bisa diakses ing kedadeyan solo. Pamuter ngluncurake saben mode balapan saka Mobil LS ketemu menu interaksi.

                Wektu nyoba []

                Setel wektu sing paling apik ing sekitar track test Mobil Mobil sing ditandhani (1 Mobil-mobil liyane bakal dadi Ghost-mode non-kontak).

                Testtack-Gtao-Map

                Kepala-sirah []

                Tantangan pamuter liyane menyang balapan seret 5 lan-bali ing saindenging Mobil LS ketemu ruang trek tes (2 pemain – Hubungi. Kabeh mobil sing ora kompetis liyane bakal dadi Ghost-mode-MONT-CONDER). Kabeh pemain liyane ing tes trek bakal diajak gabung. Sanalika pamuter liyane nrantang tantangan, wektu bakal diwatesi lan loro pamiarso bakal dipanggonke kanthi otomatis ing titik wiwitan. Saben pemain duwe korona giliran dhewe.

                Scramble []

                Lomba acak ing sekitar mobil LS ketemu ruang trek test ing ngendi pemain saingan dadi sing pertama nganti 20 checkpoints (2-4 pemain. Kabeh mobil sing ora kompetis liyane bakal dadi Ghost-mode-MONT-CONDER). Kabeh pemain liyane ing tes trek bakal diajak gabung. Sanalika nomer minimal pamuter sing nampa tantangan, wektu bakal diwatesi lan pamiarso bakal dipanggonke kanthi otomatis ing titik wiwitan. Kabeh pemain nuduhake penanda corona sing padha. Saben checkpoint corona duwe arah panah nuding menyang lokasi pamriksan sabanjure.

                Scramble-gtao-map

                Contone acak saka 20 chramble checkpoints nyebar ing trek tes

                Fungsionalitas []

                Menu Interaksi []

                An Ls mobil ketemu Item menu wis ditambahake menyang menu interaksi nalika ing njero pertemuan.

                • Undhangan Mobil Mobil LS – nggawa pemain ing lobi mode gratis menyang bangunan ketemu.
                • Nyuwun Kendaraan Pribadi – Entuk Mekanik Garasi kanggo ngirim kendharaan aktif menyang pertemuan (yen kendharaan diidini). Kendaraan khusus uga bisa dijaluk kanthi nelpon mekanik kaya biasane. Wektu pangiriman nyata luwih cepet tinimbang njaba.
                • Tantangan hadiah Nunggang – Deleng tantangan saiki lan kemajuan nganti rampung lan ngaku hadiah yen wis diraih.
                  • Pratelan Hadiah numpak

                  Nalika ing track test []

                  • Ajak kanggo ketemu mobil
                  • Nyoba Wektu
                  • Kepala sirah
                  • Scramble
                  • Leaderboards – Leaderboards Ndeleng balapan trek telung tes
                  • Akses Lacak Tes

                  Pilihan kendharaan mobil []

                  • Mesin Mesin
                  • Kendaraan mod (ora kasedhiya karo sawetara kendaraan)
                  • Track track
                  • Metu Mobil LS LS
                  • Singidaken Pilihan Kendaraan

                  Mimi []

                  Ngomong karo Mimi ngidini pamuter tuku anggota, mindhah kendharaan pribadi menyang papan sing beda (32 bintik sing kasedhiya ing sesi umum) utawa dadi tapanes pribadi saka papan sing cocog.

                  Stats Keanggotaan uga kasedhiya saka Mimi, sing ngidini pamuter ndeleng leaderboards.

                  Takeover Swasta []

                  Ls Mobil Ketemu Fitur Dikunci: Takeover Pribadi

                  Reputasi tambah karo Mobil LS saiki ngidini sampeyan nggunakake papan kanggo nggawe rapat pribadi kanthi ngomong karo Mimi .

                  hey babe. Sampeyan mung jeneng biasa. Yen sampeyan pengin sampeyan bisa nggunakake LSCM kanggo ketemu sampeyan dhewe. Ngomong karo aku lan bakal ngurutake. Mimi x

                  Sawise pamuter wis ngrampungake Tingkat Reputasi 20, bisa mbayar $ 50,000 kanggo kabeh papan kanggo para pemain sing diwenehake karo pemain liyane ing menu interaksi gratis kanthi ngundang saka menu interaksi.

                  Sawise dituku, para pengunjung pribadi kasedhiya tanpa tegas nganti pamuter metu game; pemain bebas bali menyang Maling Auto V utawa ngalih jinis lobi nalika ndeleng tanpa kudu tuku maneh. Sawise pamuter nutup game, dheweke kudu mbayar maneh.

                  Kabeh staf dicopot, lan mung propily lan boxville lan wrecks kiwa ing wilayah kasebut. Nalika toko mod katon ora staf sajrone njupuk pemain, para pemain isih bisa ngakses toko mod lan ngatur kendharaan kanthi nggunakake pilihan menu mobil.

                  Saka menu Interaksi, Pemain bisa nyetel sawetara pilihan pangaturan khusus (spanduk lan warna entheng). Logo Crew aktif pamuter bakal ditampilake ing spanduk.

                  Sawijining panel manajemen kendaraan ing pilar ing ngarepe Mimi biasane dipanggonke sing ngidini saben pamuter ing pertemuan pribadi kanggo mindhah kendharaan pribadi.

                  Lscarameet-gtao-interiormap-takeoverparketingspaces

                  Nalika ing track test, ndeleng bali menyang zona pertemuan bakal nuduhake rapat umum ing proses, dudu pertemuan pribadi.

                  Yen tujuwan takeover ninggalake, tamu bakal tetep ana ing takeover pribadi. Nalika host bali menyang ketemu, diwenehi pilihan kanggo ngetik maneh Njupukover Sesi utawa maneh gabung karo mobil masakan LS umum.

                  Yen tamu ninggalake pertemuan (menyang lemah utawa menyang gendheng bangunan) Dheweke kudu diajak bali menyang takeover ketemu. Mung mlebu maneh bakal nggawa maneh menyang sesi ketemu mobil umum.

                  Yen host ninggalake sesi online, para tamu bakal ditendhang metu saka takeover lan mbukak maneh menyang sesi ketemu mobil ls.

                  PRIZE NAME TINDAKAN []

                  Saben minggu, Los Santos Customs nyedhiyakake hadiah hadiah sing bakal ditampilake ing mburi slashtruck ing mobil ketemu. Macem-macem tantangan bakal disetel kanggo para pemain supaya bisa menang kanggo menang mobil hadiah gratis. Tantangan kasebut bisa uga sawetara dina kanggo ngrampungake.

                  Toko Merch []

                  Toko Merch diatur saka mburi propray-dic semprotake bulune unik. Pemilik toko adol klambi lan ana tumpukan sepatu, topi lan rak sandhangan kanggo pucuk. Kabeh sandhangan dikunci ing ngisor level rep lan mung bisa dituku nalika ora dikunci. Nganggo mobil ketemu sandhangan ing njero pertemuan bakal tikel tikel pasif.

                  Tato parlor []

                  Toko Tattoo wis disiyapake saka propville unik unik. Ora ana tato anyar sing kasedhiya.

                  Toko mod []

                  Toko Mod modbah papat Bay kasedhiya. Akses kanggo ngowahi kendharaan pribadi saka menu kendharaan nalika lungguh ing kendharaan. Toko kasebut mbukak kanggo ndeleng kabeh pemain ing pertemuan lan bisa nonton modifikasi sing ditindakake kanthi nyata. Iki mung toko mod sing bisa ngetrapake ban genggeman sing sithik kanggo kendaraan sing ditambahake ing Update Tuners.

                  Karya Khusus Hao []

                  GTA Gra Graja Anyar iki kalebu macem-macem kendaraan anyar lan tambahan anyar kanggo Mobil Mobil Los Santos: karya khusus Hao.
                  Pakaryan Khusus HAO kalebu upgrade kendaraan kelas paling apik, kelas balapan anyar kanthi nggunakake persiyasan wektu kerja khusus HAO, lan ing ngendi sampeyan bisa ngrampungake rodha tes iki Kendaraan sing diowahi gratis.

                  Eksklusif kanggo konsol generasi paling anyar, Hao wis njupuk toko mod Mobil Mobil LS kanggo nawakake layanan minangka adus spesialis karo karya khusus HAO. Pisanan, mbukak kunci khusus HAO kanthi nelpon telpon lan ngrampungake uji coba wektu kanthi nggunakake kendharaan sing dhuwur, HSW. Sawise ngalahake wektu par, toko Hao bakal dikunci kanggo bisnis, ngidini sampeyan tuku upgrade upgrade hsw kanggo kendharaan sing layak lan banjur nambah kisaran groundbreaking, cat chameleon, lan liya-liyane.

                  Ing edition & ningkatake edisi, toko mod Generik diganti karo karya khusus Hao.

                  Test nitih []

                  Lscarameet-gtao-testistrelogo Lscarameet-gtaoe-testridel2

                  Telung mobil diparkir ing njaba lawang menyang track test. Iki kasedhiya kanggo pemain apa wae. Lagi ana ing bentuk saham kanthi mekanik, biasane karo tegak sing ditrapake. Iki diganti saben minggu kanthi nganyari minggu acara Minggu anyar. Nanging, ora kaya numpak hadiah kasebut, kendharaan test numpak ora owah yen ana pemain sing terus nganyari lan tetep mlebu, malah kanggo para pemain kanthi sesi kanthi sesi sing dianyari. Kanggo pitung minggu pisanan sawise nganyari, salah sawijining kendaraan sing durung kasedhiya kanggo dituku dening pemain, tegese test test yaiku pratinjau sneak yaiku minggu ing ngisor iki.

                  Kanggo patbelas minggu pisanan, kabeh tes kendaraan nganggo kendaraan DLC tuner, sing katon saka 28 Oktober 2021 ing Minggu Halloween 2021, minangka kendharaan non-DLC pisanan sing katon.

                  Tindakan tes sing kasedhiya kanggo tuku bisa dituku langsung saka mobil ls ketemu kanthi sesambungan karo wong-wong mau, kanthi pilihan liar sing wis ditrapake.

                  Gta wiki

                  Dina iki tandha dasawarsa wiwit miwiti wiwitan Maling Auto V. Cicilan limalas ing Gta Seri minangka game video paling apik paling apik ing sejarah, gumunggung 180 yuta salinan sing didol 180 yuta sing didol ing saindenging jagad. Apa maneh, wis ngasilake pendapatan global sing meh $ 8 milyar, kanthi jilbah $ 1 milyar sing ditarik $ 1 milyar sing ana ing telung dina kaping pisanan!

                  Kanggo mengeti tonggak sejarah iki, Gta wiki wis nyemprotake tema kanggo mode tema sing peteng lan cahya ing platform mobile lan desktop kanggo kabeh wulan. Kangge, Gta online Ana ing ayunan perayaan lengkap minggu iki kanthi acara ulang tahun ulang tahun GTA V kaping 10, nampilake peluncuran Gauntlet Hellfire, bebarengan karo diskon lan diskon sing akeh lan bonus sajrone minggu.

                  Kita ngucapake matur nuwun kanggo saben wong sing wis nate melu Gta v, apa muter game utawa kontribusi, ora preduli kepiye utawa katon ora pati penting, kanggo Gta wiki. Pengabdian lan kapentingan sampeyan wis nggawe peran kanggo nggawe installment sing paling akeh banget ing Auto Maling Grand Seri kanggo tanggal.

                  Aja duwe akun?

                  Gta wiki

                  Reputasi (mobil ls)

                  Kanggo sistem rangking umum ing Grand Theft Auto Online, deleng reputasi

                  Reputationlscm-leveloe-level1000plus-tunedforspeedracingsuitpurchase-vipprimostream

                  Reputasi yaiku sistem level sing dikenalake Maling Auto Online Ing nganyari nganyari nganyari.

                  Isi

                  • 1 Katrangan
                    • 1.1 kegiatan
                    • 1.2 balapan
                    • 2.1 level 1-100
                    • 2.2 level 101-200
                    • 2.3 level 201-300
                    • 2.4 Tingkat 301-1000
                    • 2.5 cathetan

                    Katrangan []

                    Keanggotaan sampeyan menehi akses menyang kabeh acara Mobil LS lan acara balapan. Melu ing balapan saka organizer balapan, saingan karo pemain liyane ing trek uji coba lan nyumerepi mobil kanggo nambah level reputasi.

                    Sawise pamuter tuku mobil ls ketemu anggota Mimi, nekani LSCM lan melu kegiatan ing kana bakal nambah tingkat reputasi sing padha karo sistem titik arena. Ora kaya Arena Poin, reputasi kanthi pasif mung kanthi mlebu ing njero mobil.

                    Nambah reputasi sampeyan bakal mbukak kunci kanggo barang-barang sandhangan eksklusif ing Merch Shop uga rega dagang kendaraan anyar lan bisa diinstal ing toko mod.

                    Tingkat reputasi bisa mbukak kunci harga perdagangan, perdagangan kendharaan, modifikasi kendaraan, utawa proyek. Nganti tingkat 100, saben level bakal menehi penghargaan pamuter kanthi $ 5,000. Saka 100 nganti 200, saben level bakal entuk $ 10,000. Saka 200 nganti 250, saben level bakal entuk dhuwit $ 20,000. Saben level sawise rangking 250 bakal penghargaan $ 50,000. Tekan level 1000 bakal penghargaan $ 1,000.000.

                    Ana 1000 tingkat, kanthi mbukak kunci ing saben level nganti tingkat 250.

                    Level-up pisanan mbutuhake 100 poin. Saben level sawise nampa tambahan 5 poin sing dibutuhake kanggo level 200 ing ngendi tutup bedane tingkat ing 1100 poin saben level. Pramila 999500 Titik dibutuhake kanggo nggayuh level 1000. Sawise level 1000 wis tekan, RP isih dianugerahi kanggo kegiatan lan bar reputasi nuduhake kemajuan nganti kebak banjur nuduhake ora ana kemajuan maneh.

                    Total poin reputasi sing dibutuhake kanggo nggayuh pangkat sing diwenehake bisa dituduhake minangka 5 n 2 + 195 n 2 + 195n >>> kanggo rangking nganti 200, lan 11500 kanggo rangking sing luwih dikarepake). Bentenane antara rp rangking rp lan rp sing dikarepake bisa diwilang kanggo ditemtokake babagan pirang-pirang pojok sing dibutuhake kanggo nggayuh rangking sing dikarepake.

                    Pemain bisa mriksa kemajuan kanthi platform kanthi global lan dibandhingake karo kanca lan anggota kru aktif karo Mimi kanthi ndeleng papan pamimpin pimpinan “Keanggotaan Stats”, sanajan iki ora langsung dianyari.

                    Ulasan GamePot Extlert

                    18 November 2021

                    17 Nopember 2014

                    Lelakon [ ]

                    RP entuk saben kegiatan [1]

                    • * Nglampahi wektu ing kasus area LSCM bakal entuk hadiah 10 poin saben 4 menit kanthi maksimal 10 kaping. Sawise entuk 100 poin ing 40 menit, bakal ana cooldown 8 menit tanpa nilai sing diwenehake. Ing pungkasan cooldown, siklus bakal diwiwiti. Nganggo mobil ls ketemu sandhangan bakal kaping pindho reputasi supaya bakal menehi 20 menit saben 4 menit.
                    • ** ditambahake ing 1.58 nganyari [3] .

                    Racing []

                    Panggonan Jumlah pesaing
                    Balapan dalan 5-8 4 3 2
                    Pisanan 80 60 60 * 40
                    Kapindho 64 48 48 * 40 *
                    Katelu 48 36 * 36 *
                    Papat 40 30
                    Kaping lima 32
                    Enemth 24
                    Pitu 20
                    Wolu 16
                    Ngoyak balapan 9-16 5-8 4
                    Pisanan 100 80 60
                    Kapindho 80 64 48
                    Katelu 60 48 36
                    Papat 50 40 30
                    Kaping lima 40 32
                    Enemth 30 24
                    Pitu 25 20
                    Wolu 20 16
                    NIGH 15
                    Sepuluh 10
                    11-16 5
                    Balapan Sprint 4 3 2
                    Pisanan 60 50 40
                    Kapindho 48 40 32
                    Katelu 36 30
                    Papat 30
                    Test trek scramble 4 3 2
                    Pisanan 60 50 40
                    Kapindho 48 40 32
                    Katelu 36 30
                    Papat 30
                    Tes Lacak sirah 2
                    Pisanan 30
                    Kapindho 15

                    Tingkat Mbukak kunci []

                    Tingkat 1-100 []

                    Tingkat 101-200 []

                    Tingkat Rep Tipe kunci Mbukak kunci Cathetan
                    101 C Ox Pangembangan Kulit
                    102 M Kisama Chevron Livery Kasedhiya kanggo ZR350.
                    103 C Dinka Dinka Mahlawan & Pindhah
                    104 C Sneakers Putih & Pink
                    105 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    106 C Navy Vapid Ellie Hoodie
                    107 M Livery Vulcar Alt Klasik Kasedhiya kanggo hkr warrener.
                    108 C Puffer tanpa puffless Green Aztec
                    109 M Gangguan Gangguan Livery Kasedhiya kanggo calico gtf.
                    110 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    111 C Balap retro atom biru
                    112 M Annis Tech Livery Kasedhiya kanggo remus.
                    113 C Dinka Tee Dinka
                    114 M Livery Mod Racer Resto Kasedhiya kanggo Dominator Gtt.
                    115 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    116 C Puffer Aztec Green
                    117 M Livery Redwood Kasedhiya kanggo tailgater s.
                    118 C Hoodie Binar Urip Urip
                    119 M King Scorpion Livery Kasedhiya kanggo euro.
                    120 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    121 C Balap Modern Güffy Putih
                    122 M Livery Pertempuran Tandem Kasedhiya kanggo FUTO GTX.
                    123 C Bomber Kulit Petual Peteng
                    124 M Dinka Livery Performance Kasedhiya kanggo RT3000.
                    125 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    126 C Guffy Maju & Bacwards Caps
                    127 M Life Livery Kasedhiya kanggo Jester RR.
                    128 C Sneakers Grey & Knit Knit
                    129 M Menang yaiku Menang Livery Kasedhiya kanggo ZR350.
                    130 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    131 C Angkatan Laut Karin Hoodie
                    132 M Liods Redwood Racing Kasedhiya kanggo hkr warrener.
                    133 C Puffer tanpa belirang Aztec ireng
                    134 M Redwood Rally Livery Kasedhiya kanggo calico gtf.
                    135 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    136 C Balap retro kuning
                    137 M Atom Motorsport Liody Kasedhiya kanggo remus.
                    138 C Cahya elilid ellie tee
                    139 M Geni ing ati Kasedhiya kanggo Dominator Gtt.
                    140 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    141 C Puffer aztec ireng
                    142 M Gangguan Logistik Gangguan Kasedhiya kanggo tailgater s.
                    143 C Hoodie Penny Cetak Penny
                    144 M Livery Lampu Sprunk Kasedhiya kanggo euro.
                    145 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    146 C Balap Modern Ireng Ireng Güffy
                    147 M Itasha Drift Livert Kasedhiya kanggo FUTO GTX.
                    148 C Bomber Kulit Biru Angkatan Laut
                    149 M Liud Wasabi Kitty Shiny Kasedhiya kanggo RT3000.
                    150 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    151 C Guffy Black Guffy & Caps mundur
                    152 M Xero Gas Rally Livery Kasedhiya kanggo Jester RR.
                    153 C Sneakers Knit Grayscale
                    154 M Anis Racing Tribal Livery Kasedhiya kanggo ZR350.
                    155 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    156 C Lampu hoodie entheng
                    157 M Tukang Turbo Vulcar Kasedhiya kanggo hkr warrener.
                    158 C Puffer tanpa lengan krim krim
                    159 M Prolaps Rally Livery Kasedhiya kanggo calico gtf.
                    160 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    161 C Balap retro biru abang
                    162 M Liud Wasabi Kitty Shiny Kasedhiya kanggo remus.
                    163 C Vapid Ellie Tee
                    164 M Ati Patriot Kasedhiya kanggo Dominator Gtt.
                    165 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    166 C Puffer splinter krim
                    167 M Goreng Camo berwarna Kasedhiya kanggo tailgater s.
                    168 C Racing Modern Dininka
                    169 M Candybox Gold Livery Kasedhiya kanggo euro.
                    170 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    171 C Bomber Kulit ijo Dark
                    172 M Life Stance Andreas Kasedhiya kanggo FUTO GTX.
                    173 C Papan Maju lan Caps Bacwards
                    174 M Total geni geni Kasedhiya kanggo RT3000.
                    175 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    176 C Sneakers Grey & Cyan Knit
                    177 M Split Siberia Livery Kasedhiya kanggo Jester RR.
                    178 C Ireng Übermacht Hoodie
                    179 M Urip racing suku alt livery Kasedhiya kanggo ZR350.
                    180 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    181 C Puffer tanpa lengan baju gelap
                    182 M Livery Turbo Vulcar Alt Kasedhiya kanggo hkr warrener.
                    183 C Putih ruiner tee
                    184 M Xero Gas Rally Livery Kasedhiya kanggo calico gtf.
                    185 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    186 C Puffer splinter gelap
                    187 M Fukaru Motorsport Livery Kasedhiya kanggo remus.
                    188 C RACING Modern Modern Din2 Dinka
                    189 M 70s Liar Mesin Street Kasedhiya kanggo Dominator Gtt.
                    190 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    191 C Bomber Kulit Putih
                    192 M Tentara camo camo Kasedhiya kanggo tailgater s.
                    193 C Lampadati Mahamati & Pindhah
                    194 C Lilac Knit Sneakers
                    195 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    196 C Hoodie Peteng Peteng
                    197 C Puffer Lengan Latin Latin ijo
                    198 C Truk truk vapid abu-abu
                    199 C Puffer Latin ijo
                    200 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos

                    Tingkat 201-300 []

                    Tingkat Rep Tipe kunci Mbukak kunci Cathetan
                    201 C Balap Modern Bravado
                    202 C Bomber Kulit Abang
                    203 C Sneakers Knit Putih
                    204 C Red Übermacht Hoodie
                    205 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    206 C Puffer lengan Latin ireng
                    207 C Tee omnis putih
                    208 C Puffer latin ireng
                    209 C Balap Modern Bravado Ireng
                    210 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    211 C Sneakers es
                    212 C Hoodie Annisnya Biru Biru
                    213 C Puffer tanpa lengan Oranye Camo
                    214 C Tee Truk Blue Blue Vapid
                    215 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    216 C Puffer Camo Oranye
                    217 C Racing Modern Modern
                    218 C Sneakers Knit Aqua Sawijining Aqua
                    219 C Hoodie Modern Kaisar
                    220 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    221 C Puffer tanpa lengan Aqua Camo
                    222 C Vapid Usa Ireng Tee
                    223 C Puffer Aqua Camo
                    224 C Xero Modern
                    225 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    226 C Smoky Knit Sneakers
                    227 C Hoodie Annis Noise Grey
                    228 C Puffer tanpa lengan tanpa lengan
                    229 C Merah nakal omnis tee
                    230 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    231 C Puffer gradient
                    232 C Sneakers Putih & Emas Knit
                    233 C Hoodie Modern Kaisar
                    234 C Logo Logo Ruiner Tee
                    235 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    236 C Sneakers orange
                    237 C Hoodie Cahya Dinka
                    238 C Biru Bravado Gauntlet Tee
                    239 C Sneakers Pink Vibrant
                    240 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    241 C Hoodie Emas Lampadati
                    242 C Bravado ireng bravado tee
                    243 C Lime Syarikat Sneakers Knit
                    244 C Hoodie Dinka Dinka
                    245 C Pfister Pocket Tee
                    246 C Sneakers Purple Fade
                    247 C Karin 90an Tee
                    248 C Sneakers Knit Tealit
                    249 C Sneakers Knit Ireng & Lime
                    250 C Sneakers Knit Cyan Fade
                    255 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    260 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    265 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    270 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    275 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    280 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    285 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    290 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    295 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    300 C Sneakers Ritit Abang

                    Tingkat 301-1000 []

                    Tingkat Rep Tipe kunci Mbukak kunci Cathetan
                    305 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    310 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    315 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    320 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    325 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    330 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    335 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    340 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    345 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    350 C Broker Fordwards & Pangguna Backward
                    355 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    360 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    365 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    370 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    375 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    380 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    385 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    390 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    395 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    400 C Annis hellion 4×4 tee
                    405 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    410 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    415 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    420 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    425 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    430 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    435 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    440 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    445 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    450 C Puffer tanpa lengan panjang Jambon
                    455 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    460 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    465 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    470 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    475 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    480 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    485 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    490 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    495 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    500 C Racing Modern Modern Broker
                    505 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    510 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    515 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    520 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    525 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    530 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    535 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    540 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    545 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    550 C Hoodie Tricolor Lampadati
                    555 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    560 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    565 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    570 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    575 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    580 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    585 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    590 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    595 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    600 C Bomber Kulit Mono
                    605 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    610 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    615 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    620 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    625 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    630 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    635 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    640 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    645 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    650 C Puffer gradient pink
                    655 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    660 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    665 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    670 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    675 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    680 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    685 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    690 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    695 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    700 C RACING REDWOURN RETRO
                    705 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    710 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    715 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    720 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    725 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    730 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    735 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    740 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    745 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    750 C Nabrak hoodie cetak
                    755 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    760 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    765 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    770 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    775 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    780 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    785 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    790 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    795 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    800 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    805 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    810 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    815 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    820 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    825 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    830 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    835 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    840 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    845 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    850 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    855 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    860 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    865 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    870 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    875 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    880 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    885 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    890 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    895 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    900 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    905 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    910 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    915 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    920 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    925 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    930 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    935 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    940 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    945 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    950 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    955 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    960 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    965 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    970 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    975 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    980 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    985 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    990 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    995 D Diskon 10 dina, gunakake 10% diskon ing Motorsport Legendaris utawa Southern San Andreas Super Autos
                    1000 C Tuning kanggo setelan balap kacepetan

                    Cathetan []

                    Harga perdagangan kendharaan ora dikunci saben level 5, kanthi euro mesthi dikunci ing level 1. Harga perdagangan kanggo wolung liyane sing dibebasake kendaraan, Calico GTF, dominator GTX, Jester RR, remus, RT3000 ora dikunci saka tingkat 5 – 40. Saka tingkat 45-75, sing isih ana pitung rega dagang kanggo komet S2, Dominator ASP, Vectre, Growler, Sultan RS Classic, Sultan RS sing dikunci kanthi acak, apa kendharaan durung dirilis utawa ora, nyebabake sawetara pemain ndeleng sawetara rega sing ora dikunci sanalika kendharaan dirilis, dene liyane bisa uga ora bisa ngilangi rega kanggo pirang-pirang limang tingkat munggah mengko. Pemain sing luwih dhuwur 80 sadurunge netes rampung bakal ndeleng kabeh rega sing ora dikunci amarga mobil dibebasake.

                    Sawise tingkat 100, rega perdagangan kabeh ora dikunci lan diskon 1 dina (48 menit diskon (padha karo situs web roda (padha karo hadiah rodha sing begja) bakal mbukak kunci saben limang tingkat.

                    Cara Nambah Mobil LS Ketemu Reputasi ing GTA online ing 2023

                    Update DLC GTA Online Nganyari DLC ngenalake sistem level anyar kanggo pemain sing diarani LS Mobil ketemu reputasi. Nawakake macem-macem keuntungan sing bisa mupangati kanggo pemain. Nanging, nambah reputasi liwat sistem iki mbutuhake pemain ngrampungake tujuan tartamtu lan melu kegiatan tartamtu, nggawe tugas sing tantangan.

                    Ing 2023, minangka GTA online terus tuwuh, tukang game isih golek cara kanggo nambah mobil ls sing ketemu reputasi. Kanthi bantuan saka macem-macem kegiatan lan tugas, dheweke bisa entuk nilai rep. Iki bakal ngidini nambah level reputasi. Artikel iki bakal njelajah macem-macem cara kanggo nambah level Mobil LS ing online ing taun GTA kanthi online ing taun 2023, nyedhiyakake sampeyan kanthi migunani kanggo entuk target sampeyan.

                    SISTEM MARI Mobil ing GTA Online: Kepiye cara lan cara nambah reputasi

                    Ana rong cara utama kanggo entuk poin reputasi (rep): melu balapan lan ngrampungake tujuan khusus sing ana gandhengane karo Mobil Mobil LS. Nalika tilas bisa nyedhiyakake akeh poin, sing terakhir luwih kasedhiya nanging wektu cooldown 24 jam.

                    Kanggo nambahi mobil LS ketemu reputasi ing GTA kanthi online, sampeyan duwe macem-macem pilihan, kalebu kegiatan sing beda kayata nggantung ing Mobil Mobil LS, Mobil Pengujian, Tuku Sandhangan, lan Racing.

                    Kanthi nglakoni, sampeyan bisa entuk rep. Sampeyan entuk 10 rep saben patang menit kanthi nggantung ing mobil LS utawa 20 yen sampeyan nganggo sandhangan. Sampeyan uga bisa entuk 125 rep kaping pindho dina kanthi nggawe tutup utawa tuku sandhangan saka Mobil LS. Menang balapan kayata balapan Street lan nguber karo pirang-pirang pembalap bisa menehi sampeyan tambahan.

                    Kajaba iku, sampeyan bisa entuk 100 rep kanthi mlebu ing saben dina sajrone seminggu, 250 sajrone rong minggu, lan 500 suwene wulan. Salajengipun, sampeyan kudu nglacak track lan nggunakake toko otomatis kanggo ngowahi mobil kanggo entuk mobil ls Meet.

                    Sampeyan malah duwe pilihan kanggo ngganti lampu rapat mobil kanggo nampa nilai liyane. Pungkasan, Rockstar nawakake pemain kanggo mbantu mbantu entuk luwih akeh. Saben level reputasi mbutuhake pirang-pirang poin – limang luwih saka luwih saka sadurunge.

                    Pemain entuk $ 5,000 kanggo saben level padha entuk 100. Sawise iku, dheweke bisa entuk maksimal $ 10,000 kanggo saben level sing diraih nganti 200. Sawise iki, dheweke nampa $ 20,000 kanggo level liyane. Sok-sok bakal menehi ajar reputasi, lan para pemain bisa njupuk kauntungan saka kesempatan kasebut kanggo nambah Mobil LS.

                    Mupangate duwe mobil ls sing luwih dhuwur ketemu reputasi kalebu mbukak Ganjaran Eksklusif, akses menyang balapan anyar, lan kemampuan kanggo hasil pribadi. Akibaté, pemain gelem dilebokake ing wektu lan gaweyan sing dibutuhake kanggo nambah tingkat reputasi.

                    Jajak Pendapat: Apa sampeyan wis tekan mobil ketemu ing Los Santos?