Minecraft Sniffer: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti | Beebom, Sniffer Minecraft – Pandhuan Minecraft – IGN

Minecraft Sniffer

Banjur, sawise saben sithik, sniffer lenggah ing kabeh papat lan nempatake sirah ing njero lemah. Sawise iku, alon-alon nanging mesthi, iku narik wiji kuna saka lemah. Sampeyan bisa milih wiji minangka barang lan balung ing kebon kanggo entuk tanduran sing unik.

Minecraft Sniffer: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Sniffer ing Minecraft 1.20 Kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Dhaptar MOB Minecraft mung nampa tambahan anyar, lan iki minangka mobi kuna pisanan game kasebut. Yen sampeyan durung bisa ngira, kita ngomong babagan Dinosaur Mob Sniffer anyar, sing bakal ana ing Minecraft 1.20 nganyari. Iku powerhouse fluffy sing bisa mbukak kunci barang sing apik ing game. Nanging apa sing ndadekake mobi iki ora mung kabisan utawa ukuran. Malah mekanik spawning sniffer game game. Dadi, ayo nyilem lan ngerti kabeh ana sing ngerti babagan sniffer ing minecraft 1.20.

Apa sing sniffer ing Minecraft

Sniffer ing Minecraft

Pemenang Minecraft Mob Pilih 2022 wis sniffer, mobsive fungsi pasif sing ditambahake kanggo game kasebut kanthi 1.20 nganyari. Minangka mobi kuna pisanan kanggo mlebu ing jagad game lan duwe kekuwatan unik. Sniffer Roams ngubengi overworld, obah irung kanthi dramatis lan wiji kuno. Iku narik wiji kuna saka lemah sing bisa ngumpulake tanduran eksklusif.

Ngendi golek Sniffer ing Minecraft

Sniffer minangka salah sawijining sawetara mobs Minecraft sing ora bisa ditrapake kanthi alami ing jagad game. Nanging, sampeyan kudu metu saka endhog kuno ing bentuk snifflet. Sniffer sniffer utawa bayi banjur bakal tuwuh ing dinosaurus raksasa sing kita kenal lan tresna. Endhog iki bisa digali saka blok wedhi sing curiga ing reruntuhan segara sing anget. Tindakake pandhuan sing digandhengake ing kene kanggo sinau babagan carane Temokake endhog endhog ing Minecraft, lan uga, carane lawang ngisor.

Sniffer ing Minecraft: Properties Dhasar

Saiki sampeyan ngerti dhasar sniffer ing Minecraft, ayo nyilem mekanika rinci kanggo mob anyar iki.

Kesehatan & Regenerasi

Sanajan Sniffer minangka salah sawijining mobs paling gedhe ing game kasebut, ukurane ora nggambarake kekuwatane. Its kesehatan regane 14 poin, sing padha karo pitung pemain pamuter. Sniffers Regenerate Siji Ati Sawise Dheweke Wiji Torchflower.

Nalika bakal nyuda kesehatan, Sniffer ora koyone kabisan utawa pertahanan. Kesehatan kasebut kanthi gampang nyuda amarga geni, lahar, lan ngrusak karusakan ing minecraft. Kajaba iku, sanajan endhog Sniffer sing ditanduri ing segara, wong akeh ora kekebalan kanggo lemut lan suffocation. Dadi, kajaba kemampuan sniffing khusus, mobs anyar kita kaya saben mobsif pasif liyane.

Serangan & tetes

Sniffer minangka mobsive pasif ing Minecraft, saengga rampung toleran lan ora nyerang sampeyan Sanajan sampeyan mencet dhisik. Salajengipun, nalika nerangake interaksi Mob, loro warden lan Wither nyerang sniffer tanpa diskriminasi. Tilas bisa mateni sniffer kanthi hit tunggal. Kangge, butuh sekitar 14 hits sing gampang kanggo para pemain supaya nyelehake sniffer kanggo ngaso.

Nalika nerangake rampok, sniffer mung nyelehake titik pengalaman 1-3 (sekitar 10% wektu). Nanging, kita saranake manawa sampeyan ora njupuk langkah drastis kanggo rampokan iki minangka pembiakan nyedhiyakake pengalaman luwih akeh.

Apa sing ditindakake Sniffer ing Minecraft

Fokus ing prilaku mob, mob sing sniffer Roams ing saindenging jagad Minecraft kanthi ati-ati. Iku sadhar ngindhari alangan, kalebu banyu, geni, lahar, lan ora bisa diblokir. Nalika roaming, sniffer mambu lingkungane (bisa uga wiji) lan nyusup irung.

Banjur, sawise saben sithik, sniffer lenggah ing kabeh papat lan nempatake sirah ing njero lemah. Sawise iku, alon-alon nanging mesthi, iku narik wiji kuna saka lemah. Sampeyan bisa milih wiji minangka barang lan balung ing kebon kanggo entuk tanduran sing unik.

Wiji kuno ing Minecraft

Minangka jeneng kasebut, wiji kuna bisa nyebar lemah sing disarekake lemah ing overworld lan mung sniffer sing bisa ditemokake ing Minecraft. Saben wiji tuwuh menyang tanduran sing apik sing bisa digunakake kanggo tujuan hiasan. Nanging, ora kaya tanduran biasa, sampeyan ora bisa entuk wiji saka tanduran. Kanggo wiji-wiji iki, sampeyan kudu gumantung ing sniffer.

  • Wiji Torchflower – Nduwe telung tahap tuwuh
  • PITHER PODS – Nduwe limang tahap tuwuh

Tahap tuwuh wiji kuno

Sampeyan bisa nandur wiji kasebut ing blok peternakan lan ngenteni nganti tekan ukuran lengkap. Banjur, sampeyan bisa ngilangi lan entuk tanduran hiasan sing bisa sampeyan manggon ing ngendi wae.

Cara nggawe Sniffer Sniff ing Minecraft

Nalika snifflet tuwuh dadi sniffer diwasa, wenehi wektu sethithik lan dheweke bakal miwiti sniffing. Sanalika sawise rampung, wolung menit cooldown diwiwiti lan ora bakal golek wiji apa wae ing wektu kasebut. Kejabi jam cooldown, sniffers Elingi 20 blok pungkasan Dheweke wis ngindhari lan ora bakal milih blok kasebut. Sawise dheweke digali luwih saka 20 blok, dheweke bakal lali blok pisanan sing dipilih lan bakal nimbang dheweke cocog karo bintik digali.

ngalangi interaksi sniffer

Ing minecraft 1.20, Sniffer kebutuhan paling ora ana 6 × 6 diggable blok sing bisa digali supaya bisa miwiti sniffing lan blok kasebut yaiku ing ngisor iki:

. Sanadyan, duwe luwih saka siji sniffer mesthi bakal nulungi.

Kepiye Breed Sniffer ing Minecraft

Snifflet

Breeding Sniffer gampang ing Minecraft. Sampeyan mung kudu njaluk rong sniff bebarengan lan ngenteni supaya bisa digali wiji obor. Sawise dheweke nemokake, sampeyan kudu menehi wiji ing sniffer supaya bisa mlebu “mode katresnan”. . Priksa link ing Cara Nggoleki Sniffer ing Minecraft bagean babagan carane nyelehake snifflet.

Perlu sekitar 20 menit kanggo snifflet tuwuh dadi sniffer diwasa. Salajengipun, wong tuwa butuh istirahat 5-10 menit (cooldown) sadurunge siap kanggo breeding liyane. Kanthi mekanik pembiayaan sing gampang, sampeyan bisa entuk tentara cilik saka mobs anyar iki kanthi ora ana wektu. Lan yen sampeyan nemoni masalah nalika nglakoni, aja nganggo gaweyan khusus kanggo sinau babagan carane jenis Sniffer ing Minecraft.

Pitakonan Paling Sering

Sampeyan bisa ngrusak sniffer?

. Nanging sampeyan bisa nggunakake timbal, kanggo njupuk ing ngendi wae sing pengin.

Bisa warden mambu sniffer?

Warden musuhan menyang kabeh mobs ing Minecraft kalebu sniffer. Sampeyan bisa ndeteksi aroma lan getaran.

Wujude sniffer?

Sniffer minangka MOB MOB sing wis pasif. Ora bakal nyerang sampeyan sanajan sampeyan mencet dhisik.

Kaya ngono, sampeyan ngerti kabeh ana sing ngerti babagan mob sing sniffer ing minecraft 1.20. Nanging ora mung siji-sijine pembaruan anyar sing bakal teka. Dadi, sampeyan uga kudu nggawe sawetara wektu kanggo nemoni onta ing Minecraft. Akeh kaya sing sniffer, dheweke uga mobsi pasif, nanging sampeyan bisa nggunakake entuk akeh kauntungan taktis sajrone pertempuran. Salajengipun, sampeyan bisa numpak unta lan nggunakake minangka cara transportasi. Nanging ayo ora ngerjani adoh banget saka wong sing fokus. Dadi, kepiye seneng banget kanggo ketemu sniffer ing Minecraft? Dakkandhani ing komentar ing ngisor iki!

Minecraft Sniffer

The Sniffer yaiku sing menang Minecraft Live 2022 Pilih Komunitas Mob, lan wis ditambahake menyang game ing Minecraft 1.20 – tilase lan talel! Iku mob sing akeh banget Sniffing metu wiji kanggo tanduran anyar ing Minecraft, nanging sampeyan kudu urip maneh dhisik kanthi nemokake endhog ing jero banyu.

Halaman iki tumindak minangka risak lengkap kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan sniffer, Kabarane, lan luwih akeh!

Header sniffer.png

Apa sing sniffer?

Header Sniffer 22.png

The Sniffer, Mob paling anyar kanggo ditambahake ing game ing Minecraft 1.20, wis diterangake dening tim ing Mojang minangka “mobi kuno”, dawa dianggep pupus, sing Sampeyan kudu urip maneh kanthi nemokake endhog.

Endhog sniffer bisa ditemokake ing wedhi sing curiga, bebarengan karo barang liyane kaya shards tembaga. Sawise ditetepake, sniff bakal tuwuh dadi sniffer sing bakal sniff lemah, lan goleki tanduran lan wiji, ngeduk kabeh kanggo ngumpulake. Sniffer malah bisa nulungi Tampilake wiji kanggo tanduran hiasan anyar, Tegese tambahan Mob iki kanggo game kasebut bisa uga bisa uga luwih akeh sing bisa ditemokake!

Sniffer uga salah sawijining mobs paling gedhe ing overworld, ngrusak karakter pamuter kanthi wates sing akeh!

Sniffer size.png

Endhog Sniffer

Endhog Sniffer bisa ditemokake ing Wedhi curiga blok ing njero Runtun Samudera anget Lokasi. Nalika rong jenif sniff, dheweke ora bakal langsung nyengkuyung (kaya kewan breeding liyane), lan sampeyan bakal ngeculake endhog sniffer.

Supaya bisa nggodha (lan jenis) snefers, sampeyan pengin nggunakake wiji obor.

Gambar (265) .png

Gegayutan karo endhog endhog, ing saben blok ing game Endhog udakara udakara 20 menit, nanging yen sampeyan nyelehake endhog ing blokir lumut, endhog bakal entuk 10 menit. Salah siji cara, yen endhog wis rampung incubating, sniffet bayi bakal muncul menyang jagad iki!

Komunitas Komunitas Minecraft Live 2022

Gambar (162) .png

Sniffer ngalahake rascal lan tuff minangka mob sing akeh pemain pengin ditambahake ing game, nglumpukake luwih saka 55% swara sakabèhé!

Nggolek liyane? Priksa kaca Minecraft Live 2022 HUB kanggo kabeh pengumuman liyane sing digawe sajrone livestream!