Minecraft Parkour Maps – download gratis, MODOUR MOD.

Modha Parkour

  • Petualangan & RPG
  • Mod kewan & pet
  • Anime & Manga
  • Armor & Senjata
  • Backpack
  • Kapal & Kapal
  • BOSS MODS
  • Bow & Panah
  • Bangunan & Struktur
  • Cape & Elytra
  • Mobil & kendaraan
  • Ngethok wit
  • Dekorasi & Perabot
  • Naga Mods
  • Fly Mods
  • Mods Makanan
  • FPS, CPU, RAM
  • Gun Mod
  • Mods Hypixel
  • Informasi & Pandhuan
  • Pustaka & API
  • Blok Bejo
  • Mods sihir
  • Minecraft Pixelmon
  • Minecraft Shaders
  • Mods Minimap
  • Mob & titah
  • Monster Mods
  • Modph morph
  • Foto & Video
  • Redstone Mods
  • Utilitas Server
  • Mods Panyimpenan
  • Pedhang & Blade
  • Pungkasan & Nether
  • Alat & Utilitas
  • XRay Mod

Peta Minecraft Parkour

Peta parkour fokus ing mlumpat saka siji alangan kanggo sabanjure.

Versi Minecraft: 1.20 | 1.19 | 1..17 Kèndêl ingsun | 1.16

Portada

Tekan keterampilan parkour menyang watesan karo lorong sing angel banget lan coba tekan pungkasan. Seneng banget nyoba rumit lan nglipur mlumpat!

SkyBorne Synergy: Tantangan Kerajinan Fan

miniaturka

Peta Parkour Digawe bareng-bareng urip ing Livestream sing ngemot: luwih saka 15 tahap, endhog Paskah, uga kalebu unsur-unsur tambahan kayata: et ͜ʖ ͡ °) “shooting crossbow , tahap wektu, pilihan path. Matur nuwun: D

Tali parkour

2023-08-08_19.02.16

Tali Parkour minangka peta parkourku karo 15 tingkat lan guwa sing nyenengake! Sampeyan bakal weruh akeh parkour sing adhem ing kana! Peta iki duwe akeh mekanika khusus!

Cubur Parkour!

parkour-cubed

Peta Parkour sing dibungkus senggol kanthi 20 tingkat unik, lan 14 endhog Paskah kanggo sampeyan ngumpulake!

buzz

2023-08-27_17.59.13

Buzz minangka peta parkowur kanthi visual lan sawetara mekanika. Peta kanggo 10/20 menit, duwe “garis crita”. !

Guwa parkour

2023-09-03_17.56.59

Guwa Parkour minangka peta kanthi guwa sing diisi karo Parkour. Sampeyan bisa njelajah kabeh?

Ngisor 20 detik

2023-09-01_12.47.13

Ing ngisor iki 20 Detik minangka peta parkow, ing ngendi sampeyan kudu entuk mriksa sabanjure kurang saka 20 detik.

Amethyst Tower Parkour

Amethyst_tower_1

Peta iki minangka peta Parkour, mung kanggo pemain Talented Parkour amarga angel.

2022-04-13_02.1.18

.

100 tingkat 2

100Levels2

100 tingkat 2 ngemot 100 tingkat sing beda lan anyar kanggo ngalahake. Coba ngrampungake Parkour lan nikmati perjalanan sampeyan!

Wilymonkey

2023-08-02_15.40.37

Wildmonkey 4.5 minangka 30 peta Parkour 50 & chill sing sampurna yen film yaiku kanggo musik, musik lan kanggo latar mburi konten enterteining. Sampeyan bisa seneng-seneng karo kanca-kanca BC Peta iki ora bakal duwe watesan pamuter! Seneng lan apik!

2023-07-15_16.32.45

Navigasi liwat dalan liwat parkour lan alangan kanggo nggayuh ndhuwur!

Latihan

noname

Siap kanggo level level lan dominasi karo “Latihan Latihan”. Yen sampeyan kepengin sinau sinau utawa mung pengin pemanasan rad sadurunge nyilem menyang sawetara tumindak serius, peta iki kudu didownload mutlak.

Menara Neraka

Pic5

Menara neraka minangka peta parkour sing angel ing ngendi sampeyan menek 25 blok dhuwur 25 blokir menara tanpa lemari.

Biomeour Ekstra

2023-07-11_03.05.52

Peta Biome Parkour Ekstrem, 7 Tingkat, 7 Kesulitan sing beda, 7 jinis biomes beda.

Modha Parkour

Parkour-mod.jpg

Sumber paling apik kanggo minecraft

.

Fitur:

Tembok

  • Ngijini sampeyan mbukak tembok nganti 3.5 blok sing dhuwur.
  • Kanggo nindakake tembok kanthi mung sprint ing blok (sing duwe tabrakan).

Grab

  • Ngijini sampeyan bakal nyekel plancongan, hang, lan pindhah. Sampeyan uga bisa nyumerepi ing blok yen duwe ruang gratis ing sisih siji, lan ndhuwur. Eksperimen karo fungsi iki)
  • Kanggo nindakake jangkar nyekel tombol sneak (shift kanthi gawan), nalika tawon ing jejere ing ngisor utawa ing blok (langsung ing ngisor).

Menek munggah

  • Nggawe sampeyan menek ing lampong sing sampeyan gantung.
  • Kanggo menek munggah menek munggah tombol (lalt kanthi gawan).

Menek mudhun

  • Ngijini sampeyan nyelehake kanthi aman kanggo nyemprot nganti 6 pamblokiran dhuwur, lan ngisor dhewe ing lampong sing sampeyan gantung.
  • Kanggo nyelehake mandheg ngadeg sadurunge terus munggah tombol mudhun (x kanthi gawan). Sampeyan bisa nahan hawa nepsu tombol Sneak sawise ngeculake mudhun kanggo nuwuhake ledge. Kanggo nyuda dhewe ing ledge terus munggah tombol mudhun.

  • Ngidini sampeyan darat kanthi aman sanajan saka 8 blok sing dhuwur. (Nyuda jarak kanthi 5 blok, saéngga saka 9 blok sing dhuwur bakal entuk mung 1 dammage lan …)
  • Kanggo nindakake gulung mung Sprint nalika ngengingi lemah. (Gulung kedadeyan nalika tiba saka 4+ blok sing dhuwur)
  • Gulung “animasi” ora bisa digunakake ing Multiplayer.

ShowCases mod:

Download Link

.8

Klik kanggo menehi rating kirim iki!

[Total: 9 Rata-rata: 4.1]

Tags:

Sampeyan uga seneng.

Ora ana foto sing gegandhengan.

  • Petualangan & RPG
  • Mod kewan & pet
  • Anime & Manga
  • Armor & Senjata
  • Backpack
  • Kapal & Kapal
  • BOSS MODS
  • Bow & Panah
  • Bangunan & Struktur
  • Cape & Elytra
  • Mobil & kendaraan
  • Ngethok wit
  • Dekorasi & Perabot
  • Dimensi & Biome
  • Naga Mods
  • Dungeon & Gua
  • Fly Mods
  • Mods Makanan
  • FPS, CPU, RAM
  • Gun Mod
  • Mods Hypixel
  • Informasi & Pandhuan
  • Pustaka & API
  • Blok Bejo
  • Mods sihir
  • Minecraft Pixelmon
  • Minecraft Shaders
  • Mods Minimap
  • Mob & titah
  • Monster Mods
  • Modph morph
  • Redstone Mods
  • Utilitas Server
  • Mods Panyimpenan
  • Pedhang & Blade
  • Alat & Utilitas
  • XRay Mod
  • Mod kewan & pet
  • Anime & Manga
  • Backpack
  • Kapal & Kapal
  • BOSS MODS
  • Bow & Panah
  • Bangunan & Struktur
  • Cape & Elytra
  • Mobil & kendaraan
  • Ngethok wit
  • Dekorasi & Perabot
  • Dimensi & Biome
  • Naga Mods
  • Dungeon & Gua
  • Fly Mods
  • Mods Makanan
  • FPS, CPU, RAM
  • Gun Mod
  • Mods Hypixel
  • Informasi & Pandhuan
  • Pustaka & API
  • Blok Bejo
  • Mods sihir
  • Minecraft Pixelmon
  • Minecraft Shaders
  • Mods Minimap
  • Mob & titah
  • Monster Mods
  • Modph morph
  • Foto & Video
  • Redstone Mods
  • Utilitas Server
  • Mods Panyimpenan
  • Pedhang & Blade
  • Alat & Utilitas
  • XRay Mod

Kiriman sing ditampilake

  • Jenny Mod
  • Jenny Mod mcpe
  • Minecraft Forge
  • Optivine HD
  • Optifikasi
  • Pixelmon
  • Mung cukup item
  • Minimap Mod
  • Mod es lan geni
  • Sodium Mod
  • Mod Blok Blok
  • Konstruk tinkers ‘
  • Litermatica
  • Asal mod
  • Nggawe mod
  • Mod Owahi World
  • Mod dekcraft
  • Skyblock Map
  • Biomes O ‘akeh
  • Mod
  • Mod Fight Fight
  • Mod morph
  • Bedhil mrcrayfish
  • Tambang tambang No MI
  • Mod perabotan
  • Cap canggih
  • Mod cobblon
  • Rlcraft modpack