Minecraft: Kepiye Kodok Tame | Stash Nerd,

Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa nggawe pena lan njaga. Yen pemain ora mbangun pen kanthi bener, kodhok kasebut mung bakal lunga. Amarga kewan-kewan kasebut bisa mlumpat nganti telung blok sing dhuwur, priksa pager kurungan paling ora ana papat blok sing dhuwur.

Minecraft: Kepiye kodok

Minecraft Mangrove rawa

Pembaruan alam b├ębas seger yaiku kesengsem pemain kiwa lan tengen kanthi konten sing anyar. Habitat anyar sing anyar, rawa mangrove, kebak misteri. Ora mung menehi pangguna sing anyar lan jinis ground, nanging uga nambah makhluk anyar. . Ora mung padha cute lan seneng-seneng ndeleng, nanging uga bisa melu petani utawa kerajaan sampeyan dadi kanca! Amarga ora kudu main bocah, kene kepiye carane tame Minecraft Kodok.

Taming Frog ing Minecraft

Sayange, Minecraft kodhok ora bisa diremehake . Nanging, para pemain bisa nggawe kodhok kasebut ngetutake kanthi mbujuk sethithik. .

. Sanajan pangguna ora bisa temoni, dheweke bisa entuk kodhok cilik kanggo ngiringi ing saindenging jagad. Sampeyan uga bisa nggunakake timbal kanggo mlaku kodok kanthi masang. Gunakake papat senar lan siji slimeball kanggo nggawe timbal migunani iki. Sampeyan bakal pungkasane duwe kodok ing leash. Dheweke ora bakal cerah, nanging isih, apik kaya sing dikarepake.

Related:

Simeballs bisa uga diwenehi panganan kanggo nyurung menyang mode pembiakan. Banjur bakal nerusake lay frogspawn ing sumber banyu sing paling cedhak. Bakal entuk udakara limang nganti sepuluh menit kanggo enem tadpoles kanggo lawang ngisor saka blok brogspawn. Malah yen tukang game ora bisa kodhok, bisa mbangun situs pembakaran kodok ing lingkungan berair. Tindakake apa sing sampeyan lakoni karo warga desa.

Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa nggawe pena lan njaga. Yen pemain ora mbangun pen kanthi bener, kodhok kasebut mung bakal lunga. .

.