Minecraft: Kepiye golek desa | Stash Nerd, butuh pitulung kanggo nemokake desa. Minecraft: Edisi Wiji – Minecraft: Edisi – Forum Minecraft – Forum Minecraft

X 1816 Z 1624 – Delengen sisih wetan sisih kidul wetan iki uga, ana kluster cilik ing kana

Minecraft: Kepiye golek desa

Desa minecraft

Minecraft desa luar biasa migunani kanggo akeh sebab. Apa sampeyan pengin dagang karo warga desa, panen sawetara tanduran utawa mbela karo serangan pillager, ana akeh kasenengan sing ditemokake ing desa. Nalika desa manggon ana akeh biom, nemokake manawa ora gampang, utamane ing jagad sing slamet. Pandhuan iki bakal mulang sampeyan carane golek desa ing Minecraft Edisi Jawa lan Bedrock.

Cara golek desa ing minecraft ing Jawa lan bedrock

Minecraft Local Kampung

Ana rong cara utama kanggo nemokake desa ing Minecraft:

  1. Nggunakake printah kasebut / Locali desa Kanggo koordinat menyang desa sing paling cedhak.
  2. Kanthi manual nggoleki struktur sing digawe kanthi alami, warga desa, golem wesi utawa jalur.

Yen sampeyan duwe printah obrolan sing diaktifake ing jagad iki, sampeyan bisa nggunakake / Locali desa supaya luwih gampang golek desa. Prentah iki menehi koordinat kanggo desa sing paling cedhak lan pira blok sing adoh. Saka kene, sampeyan bisa nggunakake koordinat kanggo nggoleki desa kasebut. Nanging, yen sampeyan nggoleki biome tartamtu, printah iki ora dijamin kanggo nuntun sampeyan. Nanging, bakal nuntun sampeyan menyang desa sing cedhak karo sampeyan.

Related:
Minecraft: Kepiye petani Farm Flartights

Utawa, yen sampeyan nggoleki sawetara petunjuk obrolan utawa cacat, sampeyan bisa njelajah kanthi manual Minecraft Donya kanggo desa. Nalika iki luwih alon, iki minangka cara liya kanggo nemokake desa kanthi rutin Minecraft. Matur nuwun, ana pirang-pirang fitur unik kanggo desa kanggo nggoleki. Contone, desa mung siji jinis area sing macem-macem bangunan ing wilayah cilik. Nalika umume bangunan bakal katon minangka omah cilik, sampeyan bisa uga nemokake towers watu, patch tani lan warung pasar. Sampeyan bisa uga nemokake desa wandering, desa zombie utawa golem wesi nalika nyedhaki desa. Sampeyan uga bakal miwiti golek lampu jalur lan hiasan sing bisa dikirim ing desa. Gumantung saka biome, dalan kasebut digawe saka rereget utawa pasir ing desa desa.

Kajaba iku, sampeyan bisa nemokake desa ing pirang-pirang biomes. Minecraft Desa duwe kasempatan kanggo spawning ing biomes ing ngisor iki:

  • Gurun
  • Plains
  • Meadow
  • Savanna
  • Plain salju salju
  • Taiga
  • Taiga salju salju (mung ing Bedrock Edition)
  • Plain Sunflower (mung ing Bedrock Edition)

Wiwit desa ngasilake kanthi acak, sampeyan bakal paling bisa njelajah jagad iki kanthi ekstensi sadurunge sampeyan nemokake desa pisanan sampeyan. Nanging, yen sampeyan lagi main ing jagad superflat ing Minecraft Edisi Java, sampeyan bakal nemokake desa sing asring. Sayange, desa ora spawn ing jagad rata ing Minecraft Edisi Bedrock.

Minecraft kasedhiya ing PC, Android, iOS, Xbox One, Xbox Series X | s, Putera Nintendo, lan platform Playstation.

Forum Minecraft

Deleng profil Korfmann

Kancaku lan aku wis main slamet ing jagad iki lan kita kudu entuk titik ing desa sing bakal mbiyantu. Masalah aku wis njelajah 4 peta lengkap lan ora bisa nemokake, yen ana sing bisa mbantu wiji yaiku 4371073828737622183 ing Xbox One. Pls pitulung

Kirim gulung kanggo rebisi renang

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • Pembunuh Zombie
  • Gabung Tanggal: 2/4/2016
  • Kiriman: 246
  • Xbox: Hair Bhanrion
  • Rincian Anggota

Gawe salinan game sing lagi diputer lan pindhah menyang mode kreatif kanggo mabur lan nemokake desa apa wae. Sawise rampung, mung mbusak salinan kasebut

Kirim gulung kanggo rebisi renang

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • Pokok Puncher
  • Gabung Tanggal: 2/23/2017
  • Kiriman: 11
  • Rincian Anggota

Finder desa ing Chunkbase migunani banget kanggo iki. Aku masang wiji lan nganggep peta sing gedhe sampeyan * Mei.

X -855 z 232
X 1208 Z 823

X 1816 Z 1624 – Delengen sisih wetan sisih kidul wetan iki uga, ana kluster cilik ing kana

Aku ngomong * Muga-muga bisa nemokake dheweke amarga ora dijamin desa kasebut pancen ngasilake. Chunkbase mung nuduhake sampeyan wijine kudu nyelehake siji yen terrain ngidini. Aja lali ngganti gulung mudhun menyang xone / ps4 (tu31 lan ndhuwur)!