Minecraft: Kepiye cara nggawe lan ngaktifake Beacon | Rock Paper Shotgun, Cara Nganggo Beacon ing Minecraft: 7 Langkah – instruksi

Cara Nganggo Beacon ing Minecraft

Bahan sing dibutuhake yaiku:

Diamond Pyramid karo Beacon ing Minecraft

Pengin ngerti carane nggawe lan ngaktifake leaka ing Minecraft? Beacon duwe loro sing migunani banget ing Minecraft, amarga menehi efek status nalika ngeterake sinar cahya sing bisa tumindak minangka pananda kanggo nuntun sampeyan lan kanca-kanca omah.

Pandhuan iki bakal mlaku liwat kabeh sing sampeyan butuhake lan nggunakake beacon ing Minecraft, kalebu carane entuk bintang nether, yaiku salah sawijining bahan sing dibutuhake.

Minecraft nggawe leon nggunakake gelas, obsidian, lan bintang nether ing meja kerajinan

  • Cara nggawe Beacon ing Minecraft
  • Cara Nggawe Piramida kanggo Beacon ing Minecraft
  • Cara ngaktifake Beacon ing Minecraft
  • Apa efek status sing sampeyan pilih saka Beacon ing Minecraft?

Nanging, sampeyan ora mung bisa nyelehake mudhun lan gunakake. Kaping pisanan, sampeyan kudu mbangun piramida, sing dadi langkah pertama sampeyan kanggo ngaktifake leaka.

Cara Nggawe Piramida kanggo Beacon ing Minecraft

Kanggo ngaktifake Beacon, sampeyan kudu nyelehake ing ndhuwur piramida. Piramida kudu dibangun saka wesi, emas, berlian, blokir, utawa blok zamerd. Sampeyan bisa nggunakake campuran saka iki yen sampeyan ora duwe jinis blok siji.

Sampeyan kudu nggawe piramida kanthi siji lan papat lapisan. Sing luwih dhuwur sampeyan nggawe piramida, luwih akeh efek sing bisa ditrapake saka beacon. Ukuran piramida uga nambah macem-macem sampeyan bisa entuk efek status.

Saben ukuran piramida kanthi beacon ing minecraft superflat

Kanggo entuk paling akeh saka beacon sampeyan, sampeyan kudu nggawe piramida 4 level. Kanggo lapisan dhasar, selehake blok ing alun-alun 9×9. Banjur, pasang alun-alun 7×7 ing ndhuwur, diikuti karo alun-alun 5×5 banjur dadi alun-alun 3×3 kanggo lapisan ndhuwur. Yen sampeyan wis mbangun piramida, pasang beacon ing ndhuwur blok tengah ing lapisan ndhuwur kanggo ngaktifake.

Yen sampeyan ora duwe blok sing cukup kanggo nggawe piramida kanthi 4 lapisan, sampeyan bisa ngilangi lapisan ngisor kanggo nggawe piramida sing luwih lemah. . Nanging, iki bakal mbusak sawetara efek bonus.

Cara ngaktifake Beacon ing Minecraft

Yen sampeyan manggonake leren ing ndhuwur piramida, bakal entheng. Nanging, sampeyan ora bakal entuk efek status langsung. Ana siji langkah sing kudu sampeyan ngrampungake dhisik.

. Iki bakal dhaptar kabeh efek status sing bisa diaktifake. Pilih daya utama (lan kekuwatan sekunder yen sampeyan duwe piramida 4 level). Banjur, sampeyan kudu masang salah siji ingot ingot Netherite, lan zamrud, berlian, ingot emas, utawa ingot wesi. Yen sampeyan nglebokake salah sawijining barang-barang kasebut, sampeyan bakal ngidini sampeyan mencet tombol obah lan aktifake leaka.

Apa efek status sing sampeyan pilih saka Beacon ing Minecraft?

Yen sampeyan ngaktifake Beacon, sampeyan bisa milih entuk efek status. Ana 5 kekuwatan utama sing kasedhiya, kabeh langkah sampeyan luwih cedhak dadi superhero minecraft:

  • Kacepetan
  • Cepet-cepet
  • Rintangan
  • Langsung Boost
  • Kekuwatan

Kacepetan lan cepet-cepet kasedhiya yen sampeyan mbangun piramida kanthi siji lapisan. Kanggo Mbukak kunci Rintangan lan Mbuwang Langsung, Sampeyan kudu paling ora duwe piramida 2 level. . Kabeh efek status kasebut kalebu level 1.

Yen sampeyan nggawe piramida kanthi papat lapisan, sampeyan bisa milih siji kekuwatan utama lan siji sekunder. Kanggo kekuwatan sekunder, sampeyan bisa milih kanggo entuk regenerasi ing level 1, utawa nambah daya utama kanggo level 2.

Cara Ngganti Warna Beam Beacon ing Minecraft

Yen sampeyan ngaktifake Beacon, ngetokake balok sing bisa digunakake kanggo menehi tandha ing papan sing penting. Nanging, yen sampeyan pengin nggunakake macem-macem beacon kanggo macem-macem wilayah, kayata desa lan tawon tawon, sampeyan bisa uga pengin nggawe warna beda.

Kanggo ngganti warna balok, sampeyan kudu nyelehake kaca berwarna ing ndhuwur. Contone, kanggo nggawe Biru Biru, nyelehake blok kaca sing diisi biru ing ndhuwur beacon.

Kanggo njaluk kaca kanthi warna tartamtu, sampeyan kudu entuk pewarna warna sing pengin lan 8 blok kaca. Banjur, pasang ing meja kerajinan ing ngisor iki:

Minecraft nggunakake pewarna lan kaca kanggo nggawe kaca berwarna

Sampeyan bisa nyampur warna kanggo menehi tints sing beda kanthi nempatake pirang-pirang blok kaca sing diisi. Contone, sampeyan bisa nyelehake blok kaca jeruk lan blok kaca sing wernan jambon ing Beam kanggo nggawe warna sing anget jambon.

Sing kabeh informasi sing kudu sampeyan lakoni lan gunakake beach ing Minecraft. Selehake ing saindenging jagad sampeyan kanggo mbantu golek landmark penting. Yen sampeyan pengin nemokake sawetara lokasi anyar, priksa dhaptar wiji Minecraft paling apik. Yen sampeyan seneng balok berwarna lan pengin nggawe jagad iki luwih cocog, deleng dhaptar kita sing paling apik.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Minecraft Tindakake
  • Mojang Tindakake

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

Hayden minangka panulis panulis kanggo RPS, sawise gabung karo tim ing wulan September 2021 sawise sawetara freelancing kanggo TheGamer. Dheweke dadi penggemar game slamet, utamane sing fokus ing undead. Zombi. Walkers. Shambler. .

Cara Nganggo Beacon ing Minecraft

Lisensi

Pambuka: Cara Nganggo Lengkap Beacon ing Minecraft

VianlellGova22

Iki minangka langkah Minecraft kanthi tutorial babagan cara nggunakake listrik.

Bakal ana 2 ukuran.

Tambah Tip Takon Pitakonan Komentar Download

Langkah 1: Bahan

Bahan sing dibutuhake yaiku:

-Blok Emerald, Blok Intan, Blok Emas, utawa Blok Iron

Tambah Tip Takon Pitakonan Komentar Download

Langkah 2: Wiwiti pigura

Wiwiti pigura kanthi nambah 3 blok sing kadhaptar ing garis lurus. Waca gambar.

Wiwiti pigura kanthi nambah 9 blok sing kadhaptar ing garis lurus. Waca gambar.

Tambah Tip Takon Pitakonan Komentar Download

Langkah 3: Rampungake pigura

Rampung pigura kanthi nambah 3 blok menyang kabeh 3 sisih sing isih ana. Waca gambar.

Rampung pigura kanthi nambahi 9 blok menyang kabeh 3 sisih sing isih ana. Waca gambar.

Tambah Tip Takon Pitakonan Komentar Download

Langkah 4: Rampungake ukuran ukuran cilik, terusake ukuran gedhe

Isi blok pungkasan lan tambahake belang ing ndhuwur. Waca gambar.

Sijine bingkai anyar 7×7 siji nanging ing pigura lawas 9×9. Waca gambar.

Tambah Tip Takon Pitakonan Komentar Download

Langkah 5: Terusake pigura ukuran gedhe

Tambah blok 5×5 siji nanging ing jero pigura 7×7. Waca gambar.

Tambah Tip Takon Pitakonan Komentar Download

Langkah 6: Rampungake pigura kanthi ukuran gedhe

Tambahake pigura 3×3 siji blok nanging ing jero pigura 5×5. Banjur isi bolongan siji blok, banjur tambahake. Waca gambar.

Langkah 7: Kepiye nggambar kekuwatan saka beacon

Njupuk ingot utawa ingot utawa asian utawa wesi utawa wesi utawa berlian utawa emerd, lan dilebokake ing papan sing kosong ing sisih kiwa. Banjur pencet Kekuwatan sing sampeyan pilih, banjur pencet tandha lan banjur sampeyan bakal weruh kekuwatan ing sisih ndhuwur layar kiwa. .

Matur nuwun kanggo maca!!

Yen sampeyan pengin ndeleng tutorial minecraft liyane, priksa WolfxZ39!

Tambah Tip Takon Pitakonan Komentar Download

Dadi sing pertama kanggo nuduhake

? !

Rekomendasi

Circle Crochet sing solid lan pola kothak Mbah

Dening RajiscraftHobby in Knitting & Crochet

Kaki pergelangan tangan lan kaos kaki golek sikil - dolanan sensori sing bisa dipakai

Kaki pergelangan tangan lan kaos kaki golek sikil – dolanan sensori sing bisa dipakai dening brana ing sewing

Kupluk ember parametrik kanthi pola

Kupluk ember parametrik kanthi pola Dening Yorkshire Lass ing Sewing

Tombol saka susun alpukat

Tombol saka susun alpukat dening indivisibl ing panggunaan maneh

Gawe tantangan desain siswa

Gawe tantangan desain siswa

Kontes Halloween

Penulis sepisanan

4 Komentar

Jaredp

Tip 9 wulan kepungkur

Apa sampeyan bisa ngatasi kode tambahan menyang piramida utawa mung bakal tetep kaya ngono?

Beacon

Beacon minangka blok sing bisa sampeyan lakoni sawise ngalahake Wither lan entuk lintang Nether. Nyedhiyakake sinetir cahya sing katon banget kanggo menehi tandha lokasi, lan CA uga menehi kekuwatan sing padha karo efek potion, sing ora ana gunane amarga meh padha karo leos.

Blok Beacon digawe saka blok kaca, obsian lan lintang nether.

Resep beacon

Panggonan

Selehake blok beacon ing ndhuwur piramida sawetara kombinasi wesi, emas, inten lan zamerd.

Piramida bisa dadi 1-4 lapisan; sampeyan bakal mbutuhake 9 blok kanggo lapisan ndhuwur, 25 kanggo nomer loro, 49 kanggo katelu lan 81 suwene. Lapisan liyane sing sampeyan butuhake, sing luwih gedhe saka efek sing luwih gedhe lan luwih akeh efek sing bakal sampeyan akses menyang.

Pyramid Beacon

Pyramid Power Power maksimal.

Beacon kudu duwe langit mbukak ndhuwur.

Efek

Beakon muncul sinar cahya ing langit sing katon saka dalan sing dawa.

Kacepetan Jump-ngedongkrong
Cepet-cepet Kekuwatan
Regenerasi

Operasi

Klik tengen ing Beacon kanggo njaluk GUI.

Beacon iki ana ing piramida sing mung siji level dhuwur, dadi mung loro kekuwatan utama sing kasedhiya.

Sawetara kekuwatan bakal kasedhiya gumantung saka pirang-pirang lapisan ing piramida beacon sampeyan. Kanggo ngaktifake salah sawijining kekuwatan, nyelehake garis emeral, inten, bar emas utawa wesi bar ing slot, pilih kekuwatan banjur pencet tandha mriksa ijo. Sampeyan saiki kudu ngalami efek saka kekuwatan sing dipilih, lan bakal bisa ndeleng efek swirly kaya nalika sampeyan wis ngombe potion lan jeneng efek persediaan sampeyan.

Minecraft Beacon

Aku milih “cepet-cepet” lan nggunakake inten kanggo ngaktifake.

Powers Secondary

Yen sampeyan mbangun piramida sing lengkap, 4 lapisan, sampeyan bakal entuk akses menyang kabeh efek, ditambah karo “kekuwatan sekunder”, yaiku pilihan antarane regenerasi, utawa nambah efek utama kanggo level II.

daging babi

Beacon iki nyedhiyakake resistensi lan regenerasi.