Minecraft: Dhaptar lengkap saka mobil kanthi urutan alfabet: Geeks, kabeh MOB Minecraft – Pandhuan Minecraft – IGN

Kabeh MOB Minecraft

[a] Sawetara versi Java duwe endhog tambah akeh tinimbang sing ditambah.

Minecraft: Dhaptar mobil lengkap ing urutan alfabet

Dhaptar lengkap kabeh MOBS MOBS A-Z ing Minecraft Jawa lan Bedrock Minecraft, kalebu prentah kategori penting.

Ing ngisor iki minangka dhaptar saben wong ing MOB ing Minecraft, klik Kategori kanggo ndeleng liyane babagan kategori kasebut lan mobs sing padha. Coba dhaptar mobsi pasif utawa dhaptar Mobs musuhan

Mob Jawa
Versi
Bedrock
Versi
Endhog endhog Kategori
Allay 1.19 1. [A] Java 1.19 Treedable Flying Pasif Tameable
Axolotll 1.17 1.17 [A] Java 1.17 Pasif Akuatik Kewan
Bat 1.4 1.0 [A] Java 1.4 Kewan Pasif Kewan
Tawon 1.15 1.14 [A] Java 1.15 Kewan arthropod neutral mabur sing ora bisa ditanduri
Blaze 1.0 1.0 [A] Java 1.1 Flying Nether musuhan musuhan
Unta 1.20 1.20 [A] Java 1.20 Kewan Pasif Pasif Pasif Kewan
Kucing 1.2 1.0 [A] Java 1.14 Kewan Pasif Pasif Kewan
Guwa Spider 1.0 1.0 [A] Java 1.1 netral arthropod
Pitik 1.0 1.0 [A] Java 1.1 Pasif mabur kewan sing paling gedhe
Cod .13 1.4 [A] Java 1.13 Iwak Akuatik Kewan Pasif
Sapi 1.0 1.0 [A] Java 1.1 Pasif Kewan Kewan
Creeper 1.0 1.0 [A] Java 1.1 musuhan
Dolphin 1.13 1.4 [A] Java 1.13 Neutral Akuatik Kewan
Kuldi 1.6 1. [A] Java 1.11 Kewan Pasif Pasif Pasif Kewan
Klelep 1.13 1.4 [A] Java 1.13 undead musuhan
Sepuh Guardian 1.8 1.0 [A] Java 1.8 musuhan akuatik
1.0 1.0 [A] Java 1.20 Flying boss boss pungkasan
Enderman 1.0 1.0 [A] Java 1.1 mburi netral
Endermite 1.8 1.0 [A] Java 1.8 Hosting Arthropod
Evoker 1.11 1.10 [A] Java 1.11 Hosting Raid ILAID
Rubah 1.14 1.13 [A] Java 1.14 Kewan Pasif Pasif Kewan
Kodok 1.19 1.19 [A] Java 1.19 Pasif Akuatik Kewan
Ghast 1.0 1.0 [A] Java 1.1 Plancongan Nether
Raksasa 1.0 1.0 musuhan
1. 1.17 [A] Java 1.17 Pasif Akuatik Kewan
Kambing 1.17 1.17 [A] Java 1.17 netral sing netral kewan
Wali 1.8 1.0 [A] Java 1.8 musuhan akuatik
Hoglin 1.16 1.16 [A] Java 1.16 Breedable Metlet Nether piglin
Jaran 1.6 1.0 [A] Java 1.6 Kewan Pasif Pasif Pasif Kewan
Husk 1.10 1.0 [A] Java 1.11 undead musuhan
Ilusi 1.12 1. Ula
Wesi Golem 1.2 1.0 [A] Java 1.20 golem netral
Llama 1.11 1.0 [A] Java 1.11 paling ora bisa netral kewan
Cube Magma 1.0 1.0 [A] Java 1.1 Nada musuhan
Mooshroom 1.0 1.0 [A] Java 1.1 Pasif Kewan Kewan
Mul 1.6 1.0 [A] Java 1. Kewan Pasif Pasif Kewan
Ocelot 1.2 1.0 [A] Java 1.2 Kewan Pasif Pasif Kewan
Panda 1.14 1.8 [A] Java 1.14 netral sing netral kewan
Parrot 1. 1.2 [A] Java 1.12 Kewan mabur Pasif
Phantom 1.13 1.6 [A] Java 1.13 Flying undead undead
Babi 1.0 1.0 [A] Java 1.1 Pasif Pasif Kewan Kewan
Piglin 1.16 1.16 [A] Java 1.16 piglin netral netral
Kasar piglin 1.16 1.16 [A] Java 1.16 musuhan piglin
Pillager 1.14 1.9 [A] Java 1.14 Hosting Raid ILAID
Polar Bear 1.10 1.0 [A] Java 1.10 netral sing netral kewan
Pufferfish 1.13 1.4 [A] Java 1.13 Iwak Akuatik Kewan Pasif
Terwelu 1.8 1.0 [A] Java 1.8 Pasif Kewan Kewan
Ravager 1.14 1.10 [A] Java 1.14 Hosting Raid ILAID
Salmon 1.13 1.4 [A] Java 1.13 Iwak Akuatik Kewan Pasif
Wedhus 1.0 1.0 [A] Java 1.1 Pasif Kewan Kewan
Shulker 1.9 1.0 [A] Java 1.9 mungkasi musuhan
Silverfish 1.0 1.0 [A] Java 1.1 Hosting Arthropod
Skeleton 1.0 1.0 [A] Java 1.1 undead musuhan
Jaran Skeleton 1.6 1.0 [A] Java 1.11 undead tameve pasif pasif
Slime 1.0 1.0 [A] Java 1.1 musuhan
Sniffer 1.20 1.20 [A] Java 1.20 Pasif Pasif
Golem salju 1.0 1.0 [A] Java 1.20 golem pasif
Spider 1.0 1.0 [A] Java 1.1 netral arthropod
Cumi 1.0 1.0 [A] Java 1.1 Pasif Akuatik Kewan
Stray 1.10 1.0 [A] Java 1.11 undead musuhan
Strider 1.16 1.16 [A] Java 1.16 Pasif Pasif Singherbable
Tadpole 1.19 1.19 [A] Java 1.19 Pasif Akuatik Kewan
Pedagang llama .14 1.10 [A] Java 1.14 kewan sing apik
Iwak tropis 1.13 1.4 [A] Java 1.13 Iwak Akuatik Kewan Pasif
Kura-kura 1.13 1.5 [A] Java 1.13 Pasif Akuatik Kewan
1.11 1.10 [A] Java 1.11 Flying Hosting Ulands
Villager 1.0 1.0 [A] Java 1.1 Desain Pasif Pasif Pasif Terheled
Vindicator 1.11 1.10 [A] Java 1.11 Hosting Raid ILAID
Pedagang Wandering 1.14 1.10 [A] Java 1.14 Pasif Trader Pasif
Warden 1.19 1.19 [A] Java 1.19 musuhan
Penyihir 1.4 1.0 [A] Java 1.4 Hosting Raid ILAID
Wither 1.4 1.0 [A] Java 1.20 Boss Flying musuhan undead
Wither Skeleton 1.4 1.0 [A] Java 1.11 undead musuhan
Wolf 1.0 1.0 [A] Java 1.1 paling ora bisa netral kewan
Zoglin 1.16 1.16 [A] Java 1.16 Hostile Nether Piglin Undead
Zombie 1.0 1.0 [A] Java 1.1 undead musuhan
Jaran zombie 1.6 1.0 [A] Java 1.11
Villageri Zombie 1.4 1.0 [A] Java 1.11 musuhan undead undead
Piglin zombin .0 1.0 [A] Java 1.1 musuhan wiger underad piglin

[a] Sawetara versi Java duwe endhog tambah akeh tinimbang sing ditambah.

Nduwe pamilih pola visual kanggo mob iki.

Kabeh MOB Minecraft

Nalika main Minecraft, sampeyan bakal mbukak akeh NPC, utawa luwih dikenal minangka mobs sing cendhak kanggo mobile. Umume mobs ing Minecraft ngladeni tujuan sing bisa kalebu saka transportasi, bahan, XP, utawa malah dadi kanca. Mobs bisa diremehake dadi papat klompok, lan kabeh adhedhasar kemungkinan kasebut nyerang sampeyan. Ana mobsi pasif sing ora nate nyerang, mobs netral sing mung serangan nalika mobs sing tansah nyerang, lan Boss mobs sing kudu ditindakake ing pungkasan game.

Pandhuan MOB MOBS

Ing pandhuan MOB MOB iki, kita bakal mulang sampeyan kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan mobs, kepiye ngalahake mobs sing angel, sing mobs sampeyan bisa dikalahake, lan tips cepet sing bisa dikembangke, lan tips cepet Sampeyan bisa uga ora ngerti, uga tetes loot sing kasedhiya.

Apa sampeyan nggoleki jinis mob sing spesifik? Klik link kanggo mlumpat menyang ..

  • Kabeh mobsi passif
  • Kabeh mobs netral
  • Kabeh mobs musuhan
  • Kabeh mobs bos

Kabeh mobsi passif

Mobsif Pasif ing Minecraft paling dikenal amarga sifat sing ora mbebayani lan ora bakal nyerang pamuter, sanajan padha provokasi. Nggawe kanggo memuji, panganan, utawa mung bahan, mobsif penting penting kanggo slamet, utamane yen sampeyan rencana muter nganti suwe. Ing pandhuan iki, kita bakal dhaptar saben pasif MOB sing kasedhiya lan bakal rinci babagan lokasi sing wis dikenal, kepiye carane, apa tujuane, lan luwih akeh.

Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake slide show lan dhaptar kabeh mobsi passif.

Kabeh Mobsif Pasif ing Minecraft

Kucing

Pitik

Cod Sapi Jaran Rubah

Mobsif Pasif
Jeneng Gambar
Axolotll
Kucing
Pitik
Sapi
Rubah
Jaran
Ocelot
Parrot
Babi
Warga desa
Wedhus
Allay
Kodok
Tadpole
Bat
Cod
Kuldi
Glow Cquid
Mooshroom
Mul
Salmon
Terwelu
Golem salju
Cumi
Strider
Iwak tropis
Kura-kura
Pedagang Wandering

Kabeh mobs netral

Ora kaya mobsif pasif ing minecraft, mobs netral sing paling ora bakal nyerang sampeyan yen provokasi. Sanajan mobs kasebut bisa cilaka lan mateni sampeyan, kabeh padha menehi barang sing unik lan migunani. Sing bisa kisaran saka kanca, bahan, lan perlindungan, sanajan transportasi. Ing pandhuan minecraft iki, kita bakal mulang kabeh sampeyan kudu ngerti babagan mobs netral, kanthi rincian kayata lokasi sing dienggo, kepiye carane, lan luwih akeh.

Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake slaid lan dhaptar kabeh mobs netral.