Minecraft Cara nggawe watu lancar, kepiye carane nggawe Slab Stone Minecraft | Pcgamesn

Kepiye cara nggawe slab watu Minecraft

Watu sing mulus duwe tekstur sing polesan banget. Sejatine apa blok watu katon ing Minecraft sadurunge ngilangi mudhun kanggo cobbottone kanthi pickaxe.

Minecraft Cara nggawe watu lancar

Watu sing lancar wis ditampilake ing Minecraft kanggo wektu sing suwe, nanging ora mesthi kasedhiya kanggo pemain minangka blok bangunan.

Minecraft Cara nggawe watu lancar

Saiki sampeyan bisa nggunakake watu iki, sanajan resep-resep crafting minimal. Umume pemain nggunakake kanggo tujuan hiasan lan tekstur sing lancar. Pandhuan ing ngisor iki bakal nuduhake sampeyan carane nggawe blok watu lan slir, ing platform apa wae, anggere sampeyan duwe versi game sing dibutuhake.

Cara nggawe watu lancar ing Minecraft

Kanggo nggawe watu lancar sampeyan kudu nindakake mambu. Yen sampeyan duwe watu biasa ing Minecraft sampeyan entuk kobbosestone. Sampeyan kudu ngliwati rong proses mambu kanggo ngowahi kobbel ing watu lancar.

Cara nggawe watu lancar ing Minecraft 1.14

Bahan pisanan sampeyan kudu nggawe watu lancar yaiku cobbling. Cobbystone akeh banget, saengga sampeyan pengin lan miwiti proses:

  1. Gunakake wolung blok cobblectone kanggo mbangun tungku.
  2. Tambah blokir cobblecte sampeyan.
  3. Tambah tongkat, areng, utawa apa-apa sing bisa dibakar bahan bakar.
  4. Mambahi tumpukan kokbel sampeyan kanggo ngowahi menyang watu biasa.
  5. Tambah luwih akeh bahan bakar menyang tumpukan watu biasa.
  6. Gula saka watu biasa kanggo golek watu lancar.

Gunakake blok watu sing lancar kanggo nggawe tungku sing luwih apik utawa miwiti nggunakake minangka blok hiasan utawa bangunan bangunan.

Cara nggawe Slab Watu sing Apik ing Minecraft

Ora ana sing bisa ditindakake kanthi blok watu sing mulus ing Minecraft, nanging isih dadi bahan dhasar sing apik. Yen sampeyan nggawe slabs watu sing lancar, sampeyan bisa nggedhekake pilihan hiasan yen sampeyan pengin njupuk kauntungan saka tekstur olahan.

Proses sing padha digunakake kanggo nggawe slabs saka bahan liyane ditrapake kanggo watu sing lancar.

Cara nggawe slab watu sing mulus ing minecraft 1.14

Sampeyan duwe rong pilihan kanggo nggawe slabe watu sing lancar ing Minecraft. Pisanan, ayo golek cara tradisional.

  1. Gawe bangku kerajinan yen ora duwe.
  2. Nggawa layar kerajinan.
  3. Selehake telung blok watu sing mulus ing baris ngisor. Iki bakal nggawe enem slabs lancar.

Alternatif liyane kanggo meja kerajinan yaiku stonecutter. Sampeyan bisa nyipta slabe watu sing lancar ing stonecutter, kaya sing bisa digunakake karo jinis watu liyane.

Yen sampeyan ora ngerti carane nggawe blok sarana statecutter, tindakake proses iki:

  1. Bukak menu kerajinan ing bangku kerajinan.
  2. Selehake siji wesi ingot ing alun-alun tengah ndhuwur.
  3. Pungkasane, sijine telung blok watu ing baris tengah kanggo ngrampungake stonecutter.
  4. Selehake stonecutter ing lemah.
  5. Nggawa layar kerajinan.
  6. Mindhah blok watu sing lancar banjur pilih resep slab.

Cara nggawe tangga watu sing mulus ing Minecraft

Slabs watu sing mulus duwe sifat sing padha karo jinis watu liyane ing Minecraft. Nanging, sampeyan ora bisa nggunakake ing resep-resep kerajinan.

Sing ora ateges sampeyan ora bisa mbangun watu-undhang sing mulus kanthi cara sing lawas.

  1. Gula, tumpukan gedhe saka slabs watu sing mulus.
  2. Selehake blok biasa ing lemah.
  3. Selehake papan ing ndhuwur blok.
  4. Selehake siji slab ing ngarep blok.
  5. Ngrusak blok biasa.
  6. Sampeyan bakal nggawe rong langkah pisanan ing tangga.
  7. Baleni proses kanggo njamin konsistensi lan nyegah kesenjangan ing antarane slabs.

Cara nggawe bata watu sing lancar ing Minecraft

Pemain nggunakake bata ing Minecraft kanggo entuk efek sing luwih apik nalika bangunan. Sayange, bata watu sing lancar mung kasedhiya ing Minecraft bedrock.

Sampeyan bisa ngakses liwat menu kreatif, nanging sampeyan ora bisa mbuwang utawa nyusun mode slamet.

Cara nggawe watu lancar ing Minecraft On Switch

Ing versi 1.9.0, sampeyan bisa nggawe watu lancar ing Minecraft ing platform Ngalih Nintendo. Iku proses sing gampang banget:

  1. Mbangun tungku.
  2. Cobbling smelt dadi watu biasa.
  3. Gula watu biasa dadi watu lancar.

Cara nggawe watu lancar ing Minecraft ing PS4

Pola Minecraft ora bisa ngakses watu sing lancar, nanging pangguna PS4 bisa versi 1.86.

  1. Bukak menu sambakin tungku.
  2. Selehake watu biasa ing njero.
  3. Nambah bahan bakar.
  4. Gula saka watu biasa kanggo golek watu lancar.

Cara nggawe watu lancar ing Minecraft ing Xbox

Sayange, sampeyan ora bisa ngambek watu lancar ing versi Xbox 360 versi. Yen sampeyan duwe Xbox One and Minecraft 1.9.0, sampeyan bisa ngebat watu biasa dadi watu lancar kanggo tekstur sing apik.

  1. Mbangun tungku.
  2. Klumpukne lan ambune cobbletstone menyang watu biasa.
  3. .

Cara nggawe watu lancar ing Minecraft ing PC

Pangguna PC bisa nggawe watu lancar amarga ora gampang ditemokake ing jagad mbukak.

  1. Gunakake wolung blok cobbbletone ing bangku kerajinan kanggo nggawe tungku.
  2. Selehake tumpukan lan bahan bakar kobbel ing tungku.
  3. Smelt cobbosetone dadi watu.
  4. Tambah luwih akeh bahan bakar menyang tungku yen perlu
  5. Tumpukan watu biasa lan nerusake proses smelting.
  6. Njupuk blok watu sing lancar nalika siap.

Cara nggawe watu lancar ing Minecraft ing iPhone lan Android

Kanthi rilis Minecraft 1.9.0 Kanggo kanthong utawa pangguna edition, iPhone lan Android uga bisa nggawe blok watu sing mulus kanggo seneng estetika.

  1. Ngakses tungku.
  2. Selehake tumpukan kobbone bebarengan karo bahan bakar.
  3. Mambahi cobbling menyang watu biasa.
  4. Nyelehake bahan bakar lan tumpukan watu biasa ing tungku.
  5. Mambahi watu biasa kanggo dadi watu lancar.

Cara Nggawe Sandstone lancar ing Minecraft

Sandstone lancar minangka blok liyane sing apik ing Minecraft. Sampeyan bisa kerajinan ing tungku yen sampeyan duwe pasir biasa. Proses langkah-langkah ing ngisor iki bakal nuduhake sampeyan carane nggawe pasir lan dadi pasir lancar.

  1. Gunakake shovel kanggo nglumpukake blok pasir.
  2. Selehake paling sethithik patang blok wedhi ing pojok tengen ndhuwur layar kerajinan.
  3. Sampeyan kudu ngisi rong alun-alun.
  4. Sampeyan bakal entuk siji sandungan blok saben patang blok wedhi.
  5. Bukak layar tungku lan pasang tumpukan pasir pasir.
  6. Tambah bahan bakar ing tungku kanggo mbayu watu pasir dadi blok sandstone sing alus.

Ora kaya watu lancar, pasir alus duwe sarana minangka barang kerajinan. Sampeyan bisa nggawe apa wae sing digunakake kanggo nggunakake kobbel utawa watu biasa – tangga, slab, lsp.

FAQ TAMBAHAN

Apa sampeyan bisa nggawe watu lancar ing permukaan jeblugan?

Sampeyan bisa nggawe watu lancar ing tungku yen sampeyan duwe bahan bakar kanggo watu biasa.

Apa jinis jinis watu ing Minecraft?

Cobbottone minangka jinis watu sing paling sampeyan bisa mlebu ing minecraft. Mossy cobbblestone minangka varian liyane sing bisa ditemokake kanthi gampang ing dungeon.

Jinis liyane kalebu Granit, Diorite, Andesite, lan Kalkul. Sandstone minangka varian blok watu liyane sing bisa digunakake utawa tambang ing pesisir lan gurun. Malah kerikil minangka jinis blok watu, nanging ora ana gunane.

Wilayah Netal duwe varian watu dhewe kayata netherrack, basalt, blackstone, lan watu pungkasan. Glowstone unik uga kasedhiya ing Nether lan sampeyan bisa nggunakake kanggo sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-sifat sing wis dipotong. Prismarine minangka jinis watu mung ditemokake ing jero banyu.

Apa blok sing mlaku kanthi apik?

Watu sing mulus duwe tekstur sing polesan banget. Sejatine apa blok watu katon ing Minecraft sadurunge ngilangi mudhun kanggo cobbottone kanthi pickaxe.

Estetika asring dadi mratelakake panemume, nanging watu lancar katon apik banget nalika digabung karo bata watu lan andesite polesan. Sembarang blok hiasan ireng bakal bisa uga yen sampeyan duwe tema somber.

Kepiye sampeyan entuk watu ing Minecraft?

Yen sampeyan pengin nyekel tangan lancar, mula sampeyan butuh watu biasa. Watu gampang bisa ditemokake. Sampeyan mung butuh tungku, bahan bakar, lan cobbling. Gula siji blok cobblestone menehi blok watu biasa. Watu duwe tekstur sing luwih apik, nanging ora lancar kaya watu lancar, mula dadi pilihan jeneng sing jelas.

Apa sing bisa sampeyan gunakake nganggo watu sing mulus ing Minecraft?

Panganggone watu sing sepisanan lan paling penting yaiku kerangka jeblugan jeblugan. Sampeyan bisa nggunakake watu sing lancar kanggo nggawe versi sing nganyari saka tungku tradisional lan waja rambat ing kaping pindho kacepetan. Ing sisih flip, tungku jeblugan uga nyedhiyakake setengah pengalaman.

Panggunaan liyane kanggo watu lancar yaiku kanggo ngaktifake warga desa menyang warga. Nalika blok watu lancar ora duwe panggunaan, sampeyan bisa nggawe slabs watu sing lancar kanthi nggunakake telung blok ing pertengahan ing layar kerajinan. Slabs duwe panggunaan luwih akeh tinimbang blok biasa saka perspektif bangunan.

Ngendi sampeyan dadi watu lancar ing Minecraft?

Ana sawetara cara kanggo entuk watu lancar ing Minecraft. Cara paling cepet yaiku mbayu watu biasa, sing bisa kerajinan kanthi rokok.

Game kasebut uga ngasilake blok watu sing lancar ing macem-macem lokasi, biasane ing bangunan. Sampeyan bisa nemokake ing omah ing saindenging desa ing dhataran, Savanna, lan Biomes Tundra salju salju. Omah Butter duwe kasempatan sing luwih dhuwur kanggo ngemot watu sing lancar.

Alternatif liyane yaiku rampokan saka dada Mason.

Watu sing mulus isih duwe dalan sing dawa

Apa sampeyan ngerti manawa umume blok ing Minecraft yaiku blok udara? Blok watu teka ing kaloro. Ana watu liyane saka rereget, banyu, utawa wedhi ing game.

Ora kaget manawa duwe macem-macem varian wiwit blok sing paling kasedhiya lan sumber sing paling kasedhiya. Panggunaan sing diwatesi, bisa penting kanggo game inti ing kahanan saiki. Apa sampeyan pengin ndeleng watu sing apik minangka bahan sing bener ing blok watu lan resep-resep liyane? Ayo kita ngerti ing bagean komentar.

Kepiye cara nggawe slab watu Minecraft

Nggolek kanggo nggawe Slob Stone Minecraft? Dene kobbeng ora apik lan fraktur, watu sing mulus, mula, iku bakal bisa kabeh. Kadhangkala, sampeyan kudu nggawe statement karo Minecraft mbangun, bisa uga nggawe obelisk raksasa kanthi pakurmatan sampeyan dhewe. Jamane kaya sing sampeyan pengin narik barang khusus, lan sampeyan kudu ngerti carane nggawe Minecraft Stabe Slabs kanggo nindakake iku.

Apa sampeyan pengin nggawe sawetara sudhut sing resik kanggo kastil minecraft utawa kerajinan omah, sing apik, watu lancar duwe akeh panggunaan. Ya, warta sing apik yaiku kita bisa mbantu, luwih becik tinimbang sing kasebut, kita Pengin nulung. Kita bisa mulang sampeyan carane nggawe watu lancar ing Minecraft, lan ora bakal mbutuhake wong liya kaya ing hantu. Dadi, gabung karo lelungan iki menyang seni kuno kanggo nggawe watu lancar minecraft ing salah sawijining game pc paling apik, lan lancar kabeh ing urip sampeyan.

Slab watu sing alus minecraft - nggunakake tungku kanggo ngaktifake kobboson dadi watu lancar

Resep Watu Minecraft

Sadurunge kita mlebu nitty-gritty apa sing bisa digunakake kanggo nggunakake watu lancar, kita bisa uga mulang sampeyan carane nggawe. Warta sing apik yaiku ora mbutuhake pengetahuan Arcane utawa alat gaib kanggo nggawe watu sing lancar. Nyatane, sampeyan bisa nemokake apa sing sampeyan butuhake ing endi wae, tanpa mbutuhake sawetara wiji Minecraft khusus.

Sepisanan sing sampeyan butuhake yaiku tungku. Cukup, yen sampeyan durung nate nggawe tungku sadurunge, sampeyan mung mbutuhake wolung blok cobbottone. Sawise sampeyan entuk, sampeyan kudu nyelehake bahan bakar, biasane kayu, areng, utawa batu bara, banjur plop ing sawetara cobblestone. Iku bakal njupuk wektu cilik, nanging ternyata yen sampeyan ngusir kobluk ing tungku, sampeyan mungkasi watu – geni mangan kobong, kita guess? Saiki sampeyan mung kudu mbayu watu, lan sampeyan bakal duwe watu lancar. Saiki sampeyan ngerti carane nggawe watu lancar, sampeyan kudu ngerti apa sing.

Resep Slab Stone Lancar Minecraft

Resep Slab Stone Plancongan Minecraft yaiku telung blok watu sing dipasang ing baris tengah saka tukang kayu. Iki bakal nggawe enem slaran watu sing apik kanggo mbangun sampeyan.

Slab watu sing alus Minecraft - tembok jeblugan jeblugan kabeh digunakake

Apa sing digunakake ing Minecraft Screen Stone?

Ana rong tujuan utama kanggo watu lancar. Pisanan yaiku nggawe tungku jeblugan mineng. Iki sejatine minangka tungku sing wis nganyari ambune, lan waja. Kerjane kaping pindho kacepetan tungku nanging mung menehi sampeyan setengah pengalaman. Sampeyan uga bisa nggunakake minangka blok kerja kanggo warga desa kanggo ngowahi dadi armourer.

Kajaba iku, mung siji-sijine sing bisa digunakake kanthi nggunakake watu sing mulus lan slabehe. Iki cukup blok sing ramping, lan nggawe dhasar sing apik ing omah apa wae utawa omah Minecraft sampeyan bisa uga pengin mbangun. Kajaba iku, supaya gampang nggawe manawa luwih bisa diakses tinimbang nyoba mbangun omah saka wesi utawa emas. Sampeyan bisa uga nggunakake kanggo nggawe tembok fitur utawa minangka cara kanggo ngenali dalan endi sing wis sampeyan mudhun ing tambang.

Sawise sampeyan ngerti carane nggawe, sampeyan bisa uga pengin nyoba nggabungake karo bahan mung ditemokake ing salah sawijining mods minecraft. Bahan anyar bisa uga katon ing mangsa ngarep saiki, sampeyan bisa mriksa fitur paling anyar ing Minecraft 1.20 nganyari kanggo ndeleng apa sing anyar.

Jason Coles Jason ngentekake wektu sing dienggo bareng karo bocah-bocah utawa kewan-kewan, nanging nalika dolanan nglampahi impak Genshin, utawa muter liga roket. Sampeyan bisa nemokake pakaryan sing kasebar ing saindenging situs ing situs kaya Dicebreaker, NME, lan IGN.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Luwih saka PCGamesn Tindakake kita kanggo News Game PC, Pawarta Game PC, Facebook, Overwolf, Uap lan Google News. Utawa mlebu menyang buletin gratis.