Minecraft 1.20 Tanggal Rilis Tanggal lan Fitur | PCGamesn, Minecraft 1.20 Tanggal Rilis | Cathetan Patch kanggo Nganyari & Tales Update | Kaping radio

Minecraft 1.20 Tanggal Rilis: Cathetan Patch nerangake kanggo tilase & tales

Terus maca kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan minecraft 1.20 Tanggal rilis, apa sing ditambahake ing nganyari, lan nonton trailer.

Minecraft 1.

Minecraft 1.20 Tanggal Rilis Tanggal Saiki, lan ’tilase lan tales’ mengeti ekspresi mandhiri, lan nggawe minecraft mineCraft.

Nganyari 1.20 1.20 Nganyari: Karakter anyar lan kulit

Diterbitake: 15 Juni 2023

Nalika Minecraft 1.20 Tanggal Rilis? Nganyarake konten utama 2023, talel lan dongeng, diumumake sajrone Minecraft Live tanggal 15 Oktober, 2022, kanthi nganyari sing fokus ing komunitas Minecraft lan critane.

Minecraft tetep dadi salah sawijining game PC paling apik ing dekade pungkasan, tetep para penggemar bali karo nganyari taunan. Adhedhasar komunitas, perwakilan, lan kreatifitas, tali lan talel kalebu kulit minecraft anyar lan cara anyar kanggo ngatur tradhasan waja minecraft. Ana mob sing anyar ing bentuk unta minecraft – uga pemenang mob milih, sniffer – lan, ya, dawa wiwit dilalekake, Minecraft Archeocy. Mangkene kabeh sing kalebu nalika Minecraft 1.20 tanggal rilis lan tales tanggal galloped ing kanca sing dibayari.

Logo kanggo Tilase Minecraft & Tales Update, nampilake jeneng nganyari ing font minecraft sing gedhe, Blocky Minecraft kanthi latar ungu

Minecraft 1.20 Tanggal Rilis Tanggal

Minecraft 1.20 nganyari dirilis ing dina Rebo, 7 Juni 2023, nggawa fitur anyar kanggo game – kabeh sing bisa diwaca ing ngisor iki.

Minecraft Cherry Blossom Biome: Wit-witan kembang ijo pink kaya sing bisa dideleng, kanthi kelopak Sakura pink ing lemah ing ngisor

Minecraft 1.20 Fitur lan Tales

Biome Cherry Blossom

. Grove Cherry uga nggawa jinis kayu anyar, sing mesthi mudhun kanthi apik. Kajaba iku, iku dudu siji nanging rong set kayu anyar sing teka karo 1.20, kalebu kayu pring (maca luwih). Biomome cantik iki ora nampilake mobs anyar (durung ana ing omah, babi, lan tawon, lan nalika kita ora yakin apa ana blok suket anyar – nanging kita ngarep-arep – sampeyan bisa ndeleng saka gambar ing ndhuwur, lemah uga ditutupi petals Sakura.

Tanggal tanggal Minecraft 1.20: Arkeologi minecraft, nuduhake telung pot lan arkeolog

Arkeologi

Yep, arkeologi pungkasane teka karo tilase lan talel. Fitur kasebut pisanan diumumake sajrone Minecraft Live 2020 minangka bagean saka guwa lan cliffs nganyari lan mengko dipikir – utawa supaya kita mikir. Ing woro-woro kejutan tanggal 10 Februari 2023, Mojang Studios ngungkapake dheweke isih kerja ing Minecraft ArCheology lan bakal dadi bagean saka 1.20 nganyari. Situs-gambar Dig Arkeologi bisa ditemokake ing candhi ara-ara samun lan reruntuhan Samudra sing anget, lan nyedhot wedhi sing curiga bisa mbukak sawetara rampasan unik lan berharga. Dadi, yen sampeyan nemokake salah sawijining struktur gurun sing langka, mula ngeduk, njaga mripat kanggo rahasia kuno misterius.

Kayu Bambu Minecraft: Bambu Kayu Bambu ing alas

Blok Bambu lan Rafts

Mesthi wae, nganyari minecraft anyar kudu dilengkapi karo blok anyar – sawise kabeh, blok cukup secara harfiah apa sing nggawe game kothak wedhi. Kanggo Nganyari Minecraft lan Tales, blok anyar kasebut kalebu pring, pas ing endi wae ing antarane kulawarga block kayu lan pring.

Blok iki apik kanggo sawetara sebab. Kaping pisanan, nambah panggunaan liyane ing tanduran pring sing terus-terusan, sing sadurunge digunakake kanggo dipakani pandas lan mbangun scaffolding. Blokane pring bisa digawe kanggo paling akeh barang sing padha karo kayu, kayata tangga, lawang, slab, lan pager, lan malah ana varian biado pring uniik sing unik. Nanging, prau minangka salah sawijining barang sing ora bisa digawe karo pring. Teknis. Rakit anyar ngganti prau nalika digawe karo pring lan fungsi kanthi cara sing padha. Iku mung katon rada adhem sakabehing saka pulo gurun utawa dhasar alas-alas.

Minecraft Cunta ing ara-ara samun: unta bayi lan diwasa

Unta

Nambahake Roster Moscraft sing terus-terusan, untraft ora mung nambahake sing anyar kanggo biome gurun sing ora dingerteni, nanging uga menehi cara sing anyar lan bisa nyedhaki overworld. Mob anyar sing cute iki bisa ditunggangi dening rong pemain sekaligus, duwe Mekanik Dash anyar sing migunani, lan animasi sing nyata lan nyata.

Minecraft 1.20 Hiburan Chiseled: Trapdoor mbukak ing jejere rak buku sing diobrol

Rak buku

Ngomong babagan barang anyar, lan jinis kayu anyar, bakal dadi barang kayu liyane sing migunani kanggo para pembangunan lan mesin redstone. Kertu sing bisa dipareng bisa dadi salah sawijining blok sing paling menarik lan apik kanggo ditambahake ing Minecraft sedhela, thanks kanggo implikasi sing saya ganti game.

Sampeyan bisa sesambungan karo rak buku sing wis ana, langkah saka rak buku sing ana, sing bisa uga ana hiasan lan migunani ing resep-resep kerajinan nanging ora bener bisa digunakake minangka rak buku. Saiki sampeyan bisa nulis cathetan lan crita ing buku lan simpen kanthi aman ing rak buku sing diobrol. Terus buku sing larang regane aman ing rak buku sing diobrol. Malah nggawe lawang rahasia kanthi rak buku. Ya, mekanika blok anyar nyebabake sinyal redstone nalika buku diselehake utawa dicopot, saengga ruangan kamar penjara sampeyan bisa dadi kasunyatan. Oh, lan yen sampeyan wis entuk sawetara cadhangan, desain kayu anyar sing ramping nggawe lantai gedhe.

Tandha Gantung Minecraft nggunakake bunting ing desa

Tandha Gantung

Nambah blok kayu anyar lan rak buku sing bisa uga resep-resep tukang nyipta kayu sing paling akeh jinis saben jinis wit. Sadurunge 1.20, kita wis bisa nglereni tandha-tandha kanggo dilebokake ing lemah utawa warata ing tembok. Pemain kreatif nggunakake ora mung kanggo crita utawa pesen menyang pemain liyane, nanging uga ana ing mbangun, kayata kursi utawa kasur. Karo 1.20, kita ndeleng tambahan tandha gantung, pilihan sing lucu kanggo ngasilake toko, dalan, utawa minecraft liyane sing luwih akeh urip. Pemain seni wis wiwit nggunakake panggunaan liyane kanggo menehi tandha gantung, kanthi tampilan kaya bunting ditampilake ing ndhuwur sajrone Minecraft Live.

Tanggal tanggal Minecraft 1.20: Trim Armor, dituduhake kanthi rong set waja sing apik ing jejere Tabel Smithing sing dianyari

Trim Armor

Mekanik sing dawa banget.20 teka kanthi kemampuan kanggo nambah kapribaden ing waja sampeyan. Sawise kabeh, apa sing apik ngerti carane ngganti kulit Minecraft yen sampeyan wis nutupi nganggo sandhangan lawas sing padha karo wong liya. Sawise sampeyan seneng karo kulit Minecraft sampeyan, sampeyan bisa ngatur gaya sampeyan ing Minecraft, nggawe Dippy Ekstra Ekstra Kanthi Trim Armor Minecraft. Copot waja ora gampang, saengga nambah pengalaman anyar kanggo game kaslametan, amarga sampeyan kudu nggoleki dhuwur lan kurang kanggo template smithing anyar, dibutuhake kanggo nambah sawetara gerbang. Oh, lan sadurunge sampeyan wis kumpul cukup saka permata utawa ingots sing dibutuhake kanggo trims.

Minecraft

Minecraft Minecraft Microsoft $ 26.99 Muter Saiki

Saiki sampeyan siap nyilem konten saiki, priksa manawa sampeyan ngerti sawetara wiji Minecraft paling apik kanggo 1.20 nganyari. Kita entuk gurun sing paling apik lan Badan kanggo numpak unta lan Jungle Bambo kanggo mbantu sampeyan ngerti babagan jinis biomes minecraft sing paling ora diremehake lan digunakake kanggo nganyari anyar.

Danielle Mawar. Saiki, sampeyan bakal nemokake dheweke main Minecraft, Disney Lembah Lembah, Mati ing wayah awan, lan Starfield – ora mesthi kabeh sekaligus.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Minecraft 1.20 Tanggal Rilis: Cathetan Patch nerangake kanggo tilase & tales

Minecraft 1.20 nganyari saiki wis entek! Sawise apa sing dirasakake ing salawas-lawase, Nganyari & Tales Nganyari pungkasanipun ing kene lan mesthi nggawa barang blocky Thanks kanggo dhaptar cathetan patch.

Ana mobs anyar sing bisa ditemokake (kalebu unta), biomes kanggo njelajah, lan uga fitur arko anyar sing bisa digali.

Tilase & Tales saiki kasedhiya ing versi game Jawa lan bedrock. Dhaptar lengkap cathetan patch kanggo versi loro wis dicethakake, rinci babagan kabeh sing ditambahake lan diganti.

Terus maca kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan minecraft 1.20 Tanggal rilis, apa sing ditambahake ing nganyari, lan nonton trailer.

Kapan Minecraft 1.20 Tanggal Rilis?

Minecraft 1.20 kasedhiya kanggo download saiki. Iku langsung urip Rebo tanggal 7 Juni 2023 tengen versi Jawa lan bedrock game kasebut. Wayahe Inggris yaiku 3pm BST tanggal 7 Juni.

Sawetara fitur anyar Pembaruan bisa dimainake ing mbentuk testing Thanks kanggo gambar pra-release, nanging saiki rilis lengkap tilase & dongeng wis tekan kabeh platform supaya kabeh wong bisa melu seneng-seneng.

Kanthi ngetik rincian, sampeyan setuju karo Sarat lan Ketentuan lan Kebijakan Privasi Kita. Sampeyan bisa langganan kapan wae.

Minecraft 1.20 Patch CATETAN: Apa pangowahan nganyari?

Minecraft 1.20 nganyari trus tilase & tales. Fokus nganyari yaiku nyengkuyung crito lan nuduhake liwat ekspresi lan perwakilan.

Iki bakal digayuh kanthi nggunakake fitur Arkeologi anyar, The Sniffer Mob, kanthi njelajah biome biome, nunggang unta, nyipta ramalan, lan liya-liyane.

Arkeologi bisa uga fitur anyar sing paling gedhe sing ditambahake minangka bagean saka 1.20 nganyari. Kanthi Minecraft ArCheologi, sampeyan kudu nggoleki pasir wedhi lan / utawa blok kerikil lan nggunakake barang sikat anyar kanggo nemokake apa sing ana ing njero.

Tambahan anyar anyar yaiku Biome Cherry Blossom. Iki bakal nambah ton wit kembang cherry menyang game, karo babi, wedhus, lan tawon digambar menyang tanduran pink. Biom kasebut ngemot sapingan wit sing bisa sampeyan pilih lan nggawa sampeyan ing jagad liyane yen sampeyan pengin.

Anyar nganti 1.20 nganyari minangka kemampuan kanggo nggandhet tandha-tandha, lan muni mobable sing bisa diputer. Sampeyan bisa uga katon rada grim, nanging saiki sampeyan bisa nyelehake kepala mob menyang blok cathetan kanggo muter swara khusus kanggo mob kasebut. Trim Armor minangka fitur anyar sing sampeyan bisa duwe siji saka sepuluh warna lan tambahake waja kanthi nggunakake tabel Smithing.

Liyane kaya iki

Ana akeh anyar ing 1.20 nganyari, lan dhaptar lengkap Cathetan Patch bisa ditemokake ing kene (Jawa) lan ing kene (bedrock).

Apa Minecraft 1.20 trailer?

Ya, ana minecraft 1.20 trailer. Priksa Trailer & Tales Bukak ing ngisor iki:

Lengganan saka buletin game gratis kanggo wawasan saben minggu, lan ngunjungi kita Hub game kanggo kabeh warta paling anyar.

Melu tes layar, proyek saka jaman radio lan Universitas Sussex lan Brighton, kanggo njelajah peran televisi lan audio ing urip kita.

Nggolek soko kanggo nonton? Priksa pandhuan TV utawa pandhuan streaming kita.

Coba Majalah Times Radio Dina iki lan entuk 12 masalah mung £ 1 kanthi kiriman menyang omah sampeyan – Lengganan saiki. Kanggo luwih saka bintang paling gedhe ing TV, ngrungokake wektu radio Times Podcast.

Update MINECRAFT 1.20 Ngeculake dina iki; Ngerti apa wektu sampeyan bisa didownload

Update MINECRAFT 1.20 bakal dibebasake mung sawetara jam. Priksa apa wektu sampeyan bisa ndownload lan miwiti muter.

Dening: ht tech
Dianyari ing: Juni 07 2023, 18:29 IST

n mung sawetara jam wiwit saiki, nganyari minecraft 1.20 bakal dirilis ing sterfally, ngidini pemain ngalami fitur-fitur anyar, mobs, lan liya-liyane. Iki bakal dadi update paling gedhe ing taun lan seneng karo saben rilis utama, Pemain bakal weruh unsur anyar lan mekanika game sing dikenalake. Taun iki sorot paling gedhe kalebu unta, sniffer mob, biome ceri, lan liya-liyane. Dadi, yen sampeyan bungah kanggo nganyari bakal teka lan pengin ngerti apa wektu sampeyan bisa ndownload lan muter game sing dianyari, banjur priksa wektu rilis kanggo macem-macem wilayah ing ngisor iki.

Update MINECRAFT 1.20: Rilis wektu

Update MINECRAFT 1.20 bakal urip saiki, 7 Juni, sajrone sawetara jam wiwit saiki. Bakal ngeculake ing wektu sing padha kanggo kabeh wong sing duwe telat sithik. Nanging kanggo muter game, sampeyan kudu ngenteni sethithik yen bakal ana wektu pangopènan uga. Nanging, sampeyan kudu ndownload game kanthi paling awal supaya bisa ngupayakake papan sawise pangopènan rampung.

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

Laptop tablet mobiles

OnePlus Nord 2 8GB RAM

  • Sierra Grey
  • 8 GB RAM
  • Panyimpen 128 GB

  • Cemlorot lintang
  • 6 GB RAM
  • Panyimpen 128 GB

  • Ireng
  • 6 GB RAM
  • Panyimpen 128 GB

  • Titanium Ireng
  • Panyimpen 128 GB

Acer Aspire 5 A515 57G laptop

  • 16 GB RAM
  • 512 GB SSD

Asus Vivobook 15 x515JA BQTOP3W3WS

  • Perak Transparent
  • 8 GB RAM
  • 512 GB SSD

Lenovo ideapad 3 15iml05 81wb012din laptop

  • 8 GB RAM
  • 256 GB SSD

HP Pavilion 15 EC2004Ax

  • Bayangan ireng
  • 8 GB DDR4 RAM
  • 512 GB SSD

  • Ireng
  • 6 GB RAM
  • Panyimpen 128 GB

Lenovo tab m10 ditambah karo gen 3rd

  • Badai abu-abu
  • 6 GB RAM
  • Panyimpen 128 GB

  • Glowing grey
  • 4 GB RAM
  • Panyimpen 64 GB

  • Emas nyata
  • 3 GB RAM
  • 32 Panyimpen GB

Iki minangka wektu kanggo pembeda kanggo nganyari ing saindenging jagad.

Uga maca: nggoleki smartphone? Kanggo Priksa Finder Mobile Klik kene.

  • GMT – 3:00 PM
  • ET – 11:00
  • UTC – 3:00 PM
  • Ist – 8:30 p.m
  • Bst – 4:00 pm
  • PT – 8:00

Iki kira-kira rong jam wiwit saiki. Dadi, ora bakal suwe sadurunge nganyari teka ing piranti sampeyan.

Minecraft 1.20 nganyari: Fitur Anyar

Nganyari paling anyar Minecraft katon akeh kanggo nawakake. Sampeyan bisa njelajah cara anyar kanggo nggawe jagad virtual, mobs anyar kaya sniffer, lan nemokake biome biome lan budaya sing beda-beda. Kajaba iku, Versi Minecraft 1.20 ngenalake sawetara dandan sing cocog karo kualitas sing bisa nyenengake game lan aksesibilitas game.

Atraksi paling gedhe yaiku Temah Biome Cherry. Iki minangka biome alas sing diisi karo wit kembang pink. Pemain bisa ngempalaken set kayu saka kene sing ditondoi kanthi warna pink. Supat lan Log Cherry uga bisa ditemokake ing kene.

Liyane saliyane kanggo Minecraft 1.20 nganyari minangka mobi sniffer. Iki menang swara mob ing minecraft Live 2022 lan ngalahake Tuff Golem lan rascal. Iki minangka mobi kuna sing pertama sing ditambahake ing game kasebut. Mobs sing ramah iki ora bisa digodha utawa taram. Dheweke nggeret udhara lan sok-sok digali wiji.

Fitur Arkeologi uga minangka tambahan gedhe kanggo game. Ana papat barang anyar sing bakal ditindakake game iki. Pisanan yaiku sikat sing bisa digunakake kanggo nggunakake barang. Kapindho minangka pasir sing bisa ditemokake ing candhi ara-ara samun lan sumur desa. Nyikat wedhi sing curiga kanthi sikat bakal mbuwang obyek sing wis dikubur biyen.

Tindakake Tech Tech kanggo berita lan ulasan teknologi paling anyar, uga tetep nganggo ing Twitter, Facebook, Google News, lan Instagram. Kanggo video paling anyar, langganan saluran YouTube.