Milih Troze Troze: Hunt kanggo nggawe – wiki lan pandhuan fantasi akhir XIV FFXIV / FFXIV / FFXIV / FFXIV online, Meople Fantasy XIV Online Wiki – FFXIV / FFXIV online

Milih Troze Troze: goleki kanggo verity

Ing taun-taun pungkasan, njaluk saka kolektor lan sejarawan nyebabake mundhak-mundhak, penindikan misteri saka Kakaisaran allagan sing digawe kanggo ngrekam lan njaga rahasia. Sawetara nomer cilik saka artefak, unik kanggo jinis ilmu sing ana ing njero, wis narik minat saka eksentral─in tartamtu, moogles ekstra, sing dadi barang-barang dhewe kanggo ijol-ijolan “tomeston” sing ora teratur iki.

Milih Troze Troze: goleki kanggo nggawe

Moogle Treasure Trovei goleki kanggo nggawe seni artik

Milih Troze Troze: goleki kanggo nggawe minangka acara khusus sing kedadeyan wiwit tanggal 12 Desember 2022 nganti 10 Januari 2023.

Iki menehi kesenengan banget kanggo ngumumake bali saka trove bandha Meoogle! . Goleki tomestones lan entuk hadiah!

Sepisan maneh, NamaZing Neckerchief sing kasedhiya kanggo ijol-ijolan, dadi aja lali kesempatan iki kanggo melu Fishing and Fashion maju! Ya, ya!

Objektif

Tugas sing ana gandhengane karo acara iki bakal nampilake lambang A Moogle ing Finder tugas.

Tomestones sing ora terregular bakal dianugerahi sawise rampung tugas khusus.

Cathetan

  • Tomestones sing ora teratur ora bakal dianugerahi nalika nggunakake squadron petualang utawa sistem dhukungan tugas.
  • Tumestone ganjaran sing ora teratur mung kasedhiya kanggo partai sing ora dikepengini yen pilihan “level sync” ditrapake.

Tomestones sing ora teratur dianugerahi

Tugas Jinis tugas Tingkat Tomestones
Dun scan Alliance RAID 60 7
Praetorium 7
Kutha nangis Mhach Alliance RAID 60 5
Gorge Hidden Pvp 30 3 utawa 5 [1]
Pvp 30 3 utawa 5 [1]
Lapangan kamulyan (shatter) Pvp 3 utawa 5 [1]
Segel Rock (nyekel) Pvp 30 3 utawa 5 [1]
Rusak borderland (aman) Pvp 30 3 utawa 5 [1]
Halatali (hard) Dungeon 50 4
Dungeon 50 4
Castrum Meridianum 50 4
Ark Void Alliance RAID 60 3
Porta Decumana 50 3
Dzemahel Darkold Dungeon 3
Tangisan pemotong Dungeon 38 3
Kuil Sunken Qarn Dungeon 35 3
Kugane Ohashi Nyoba 70 2
Perang ing jaga gedhe Nyoba 50 2
Perang ing jembatan gedhe Nyoba 2
  • [1] Tugas PVP bakal entuk hadiah 5 tomestones yen tim pamuter menang pertandhingan utawa 3 tomesto yen ilang.

Ijol-ijolan item

Pertukaran Tomestones Irregular kanthi moogle itinerant kanggo macem-macem barang.

Cathetan

  • Tomestones sing ora terreguler mung bisa dipikolehi sajrone wektu acara kasebut.
  • Bursa Item bakal kasedhiya nganti ngeculake patch 6.4.

Lokasi Merium Merium

  • Limsa lominsa dek ngisor (x: 9.4 Y: 11.6)
  • Gridania Anyar (X: 12.4 Y: 12.1)
  • UL’dah – Langkah-langkah Nold (X: 9.6 Y: 9.1)
Item Biaya Sumber Asli
NamaZu Neckerchief 100 Ora ana, unik kanggo acara iki
Kamuy Fife Hallowed 50 The Wreath Ular (Ekstra)
Albino Karakul Horn 50
50 Kasedhiya ing kampanye promosi saiki kanggo tuku stormomblood
lan langganan 90 dina antarane 1 Juli lan 30 September 2017
Etika ballroom – Averzealous Affirmations 50 Lockbox sing dilacak kelembapan saka Eureka Hydatos
Roll Orchestrion Kutha Kuno 50 Kutha ing Amdapor sing ilang (Hard)
Gulung orchestrion tanpa ati Alphascape V4.0
Etika ballroom – Kesan sing cerdas 30 Pemanasan ishgardian kanggo 1,800 skrip skrip skrip utawa fête
Peta Wektu Khusus X 2 30 Ora ana, unik kanggo acara iki
Ishgardian setengah gundul 30
Fedora singap 30 Coeurls Chase Boys Chase Coeurls
Spencer soto Coeurls Chase Boys Chase Coeurls
Drake sungu Tuku saka Amalj’aa vendor sawise tekan rangking 4 (Dipercaya)
Direwolf Whistle 30 Tuku saka Vendor Ixali sawise tekan rangking 4 (Dipercaya)
Sendhang xanthos 30
Enbarr sheistle 30 The Whorleteater (Ekstrem)
Linner Dark 30 Balada minstrel: nesu niyhogg
30 Bentuk Bay P1T6 (ekstrem)
Card Platinum MGP Tuwa sing nggumunake
20 Digawe
Ambel Ambel Alcove 20 Digawe
Mahogany Akueduct Digawe
Blumbang njero ruangan 20 Digawe
Tabel Tarel 20 Digawe
Setel Burger Burger Giant 20 Digawe
Tirai Tahap 20 Digawe
Augred Ilang Allagu Surcoat Fending 15 Allagan Tomestone Penciptaan -> Seger
Augomed Ilang Allagu Surcoat Maiming 15 Allagan Tomestone Penciptaan -> Seger
Jaga allagan ilang 15 Allagan Tomestone Penciptaan -> Seger
Jaket Allagen Ilang Allagen 15 Allagan Tomestone Penciptaan -> Seger
Jaket Allagen Ilang Allagen 15 Allagan Tomestone Penciptaan -> Seger
Casting Allagan Ilang Allagan 15 Allagan Tomestone Penciptaan -> Seger
Augrot Lambang Allagan Penyembuhan 15 Allagan Tomestone Penciptaan -> Seger
Peta Riding Shroud Tengah [1] 10 Hunt Billmaster, 250 Sekutu Segel
Peta Riding Shroud East [1] 10 Hunt Billmaster, 250 Sekutu Segel
Peta Riding Shroud Kidul [1] 10
Peta Riding Shroud North [1] 10 Hunt Billmaster, 250 Sekutu Segel
Peta nunggang Mor Dhona [1] 10 Hunt Billmaster, 250 Sekutu Segel
Hunt Billmaster, 250 Sekutu Segel
Kertu bubblypots mutamix [2] 10 Triple triad vs f’hobhas
Memeroon Card [2] 10 Triple Triad vs Memeroon
Kertu Dragon Mist [3] 7 Burn
[4] 7 Biara Orbonne utawa Triple Triad vs Hanagasa
Wind-up Meateater 7 Estrild ing Kugane utawa Luuekek ing Rhalgr sing tekan 800 Centurio Seal
Rol orchestrion smolder 7 Tuku saka Vendor Amalj’aa ing Southern Thanalan kanggo 3 amalj’ok baja.
Rolongan orkestrion omah 7 Tuku saka Luna Vanu ing segara awan kanggo 3 Vanu Whitebone
Prism sing apik (Penguasaan Proyek) x10 1 Ora ana, unik kanggo acara iki
  • [1] -Won kasedhiya kanggo ijol-ijolan sawise sampeyan wis ngrampungake skenario utama ing senjata utama.
  • [2] -Tuwun kasedhiya kanggo ijol-ijolan sawise sampeyan wis ngrampungake uji coba triple triple triple.
  • [3] -Will dadi kasedhiya kanggo ijol-ijolan yen sampeyan wis ngrampungake Pencarian.
  • [4] -Ngunakake kasedhiya kanggo ijol-ijolan yen sampeyan wis rampung ing kutha Malaikat sing Ilang.
  • Barang ing wani Teks ora bisa maneh dipikolehi saka sumber asline, utawa eksklusif kanggo acara iki.
  • Barang ing Italics duwe tingkat sing sithik, mbutuhake akeh gilingan, mbutuhake tugas sing angel, larang, utawa ora angel didol ing njaba acara iki.

Tomestones Irregular saka Penciptaan

  • Opsi sing efisien yaiku perang ing jembatan gedhe kanthi pesta sing kebak mangu biru nggunakake mantra sing cocog. . Iki mbutuhake koordinasi sing kurang saka pilihan kapindho (deleng ing ngisor iki).
  • Pilihan liyane sing populer yaiku mbukak longstop Brayflox (hard) kanthi papat magah biru kanthi nggunakake mantra sing cocog. Pandhuan visual bisa ditemokake ing kene. Kanggo efisiensi maksimal, bos pungkasan kudu dikalahake karo stings final sing buffed sadurunge ora bisa dibatalake, sing bisa uga angel kanggo koordinate.
  • Pilihan liyane sing apik yaiku tangisan pemotong.
  • Tugas iki isih cukup efisien tanpa maging biru, utamane perang ing jembatan gedhe.

Lore

Ing taun-taun pungkasan, njaluk saka kolektor lan sejarawan nyebabake mundhak-mundhak, penindikan misteri saka Kakaisaran allagan sing digawe kanggo ngrekam lan njaga rahasia. Sawetara nomer cilik saka artefak, unik kanggo jinis ilmu sing ana ing njero, wis narik minat saka eksentral─in tartamtu, moogles ekstra, sing dadi barang-barang dhewe kanggo ijol-ijolan “tomeston” sing ora teratur iki.

Milih Troze Troze: goleki kanggo verity

Moogle Treasure Trove Hunt kanggo Verity Banner Art.png

Milih Troze Troze: goleki kanggo verity Apa acara khusus sing kedadeyan wiwit 25 Juli 2022 nganti 23 Agustus 2022.

Iki menehi kesenengan banget kanggo ngumumake bali saka trove bandha Meoogle! Nglumpukake tomestones kethina kanthi ngrampungake tugas khusus lan ngganti moogles itinerant kanggo host bandha kalebu aksesoris lan dipasang. Goleki tomestones lan entuk hadiah!

Wektu iki, anting-anting bata setan kasedhiya kanggo ijol, mula aja lali kesempatan unik iki kanggo mbangun arsenal busana!

Objektif

Tugas sing ana gandhengane karo acara iki bakal nampilake lambang A Moogle ing Finder tugas.

Tomestones sing ora terregular bakal dianugerahi sawise rampung tugas khusus.

Cathetan

  • Tomestones sing ora terregular ora bakal dianugerahi nalika nggunakake squadron petualang utawa sistem dhukungan tugas.
  • .

Tugas Jinis tugas Tingkat Tomestones
Praetorium Dungeon 50 7
Biara Orbonne RAID 70 7
Mercusuar ridorana RAID 70 6
Kutha Rabanastre Royal RAID 70 5
Rusak borderland (aman) Pvp 30 3 utawa 5
Pvp 30 3 utawa 5
Lapangan kamulyan (shatter) Pvp 30 3 utawa 5
Hakair onsal (danshig naadam) Pvp 30
Penjaga tlaga Dungeon
Kutha ing Amdapor sing ilang Dungeon 50 4
Haukke Manor (Hard) Dungeon 50 4
Castrum Meridianum Dungeon 50 4
Dungeon 47
Porta Decumana Nyoba 50 3
Dzemahel Darkold Dungeon 44 3
Alphascape V4.0 RAID 70 2
Alphascape V3.0 RAID 70 2
Alphascape V2.0 70 2
Alphascape V1.0 RAID 70 2
Sigmascape V4.0 RAID 70 2
Sigmascape V3.0 RAID 70 2
Sigmascape V2.0 RAID 70 2
Sigmascape V1.0 RAID 70 2
Deltascape v4.0 RAID 70 2
Deltascape v3.0 RAID 70 2
Deltascape v2.0 2
Deltascape v1.0 RAID 70 2
Dek awan Nyoba 80 2
Castrum Marinum Nyoba 80 2
Cinder drift 80 2

Ijol-ijolan item

Pertukaran tomestones sing ora teratur karo moogle itinerant kanggo macem-macem barang.

Cathetan

  • Tomestones sing ora terregular mung bisa dipikolehi sajrone wektu acara.
  • Bursa Item bakal kasedhiya nganti ngeculake patch 6.3.

Lokasi Merium Merium

  • .4 Y: 11.
  • Gridania Anyar (X: 12..1)
  • UL’dah – Langkah-langkah Nold (X: 9.6 Y: 9.1)
Item Biaya
Anting anting demon Ora ana, unik kanggo acara iki
Lunar Kamuy Fife 50 Ballad Minstrel: Sakit Tsukuyomi
Ufiti Horn 50 Pestorasi Ishgardian kanggo 8,400 skrip skrip skrip
50 Sampeyan ngerti jack ing tanah sing dilarang, EUREKA PYOS utawa Materiel Container 4.0
Estetika modern – Gaya sing suci 50 Pemanasan ishgardian kanggo 1,800 skrip skrip skrip
50 Alphascape V3.0
Etika ballroom – Winsome WINSOME 30 Pemanasan ishgardian kanggo 1,800 skrip skrip skrip
Peta Wektu Khusus X 2 30 Ora ana, unik kanggo acara iki
30 Dheweke njupuk karo mripate
Knives Behemothoth 30 Dheweke njupuk karo mripate
Helang Heavy Behemoth 30 Dheweke njupuk karo mripate
Helmoth Helm 30
Topeng behemoth 30 Dheweke njupuk karo mripate
Cincin papan perlindungan langgeng 30 Dheweke njupuk karo mripate
Anting-anting Pixie 30 Dheweke njupuk karo mripate
Sungu elbst 30 Tuku saka Sahagin Vendor sawise tekan 4 (dipercaya)
Bom Palanquin Horn 30 Tuku saka Kobold Vendor sawise tekan 4 (dipercaya)
Sundel Gullfaxi 30 Navel (ekstrem)
Markab Whistle 30 Wit-witan sing nggumunake (ekstrem)
ROUND SHEATSLE 30 Balada minstrel: pamaréntahan thorordan
Warring Lanner Whistle 30 Bentuk Bay S1t7 (Ekstra)
Card Platinum MGP 30 Tuwa sing nggumunake
Steppe Bed 30 Digawe
30 Digawe
Chronom Tembok Lemak 30 Digawe
Bom Cauldron 30 Digawe
Kursi Rocking Rockan 30 Digawe
Cap Neo-Ishgardian Tujuan 15 Kerajinan, Tingkat 80 ★★★
Ndhuwur Neo-Ishgardian Tujuan 15 Kerajinan, Tingkat 80 ★★★
15 Kerajinan, Tingkat 80 ★★★
Neo-Ishgardian ngarahake target 15 Kerajinan, Tingkat 80 ★★★
15 Kerajinan, Tingkat 80 ★★★
Peta Riding Thanalan Western [1] Hunt Billmaster, 250 Sekutu Segel
Map Riding Manyalan Central [1] 10 Hunt Billmaster, 250 Sekutu Segel
Peta Riding Wétan Thanalan 10
Map Wadhah Thanalan Kidul [1] Hunt Billmaster, 250 Sekutu Segel
Map Riding Utara Thanalan [1] Hunt Billmaster, 250 Sekutu Segel
Biggs & Kartu Wedge [2] 10
Kertu Frixio [3] 10 Triple triad vs Marcette utawa Piralnaut
[4] 7 Kompas sing nguntal
Yiazmat Card [5] 7 Mercusuar ridorana
Tora-jiro 7 Estrild ing Kugane utawa Luuekek ing Rhalgr sing tekan 800 Centurio Seal
Hedgehoglet 7 Terusan sing ilang Uznair, canals sing didhelikake Uznair, altar udara Uznair utawa wadhah 4.0
Ruling orkestrion pitung atus pitung atus pitu 7 Dituku saka Gyosho ing Azim Steppe kanggo 3 Namazu Koban.
Prism sing apik (Penguasaan Proyek) x10 1 Ora ana, unik kanggo acara iki
  • [1] -Won kasedhiya kanggo ijol-ijolan sawise sampeyan wis ngrampungake skenario utama ing senjata utama.
  • [2] -Ngunakake ijol-ijolan sawise sampeyan wis ngrampungake sajarah telusuran mbaleni maneh.
  • [3] -Will dadi kasedhiya kanggo ijol-ijolan yen sampeyan wis ngrampungake uji coba triple triple triple triple.
  • [4] -Won kasedhiya kanggo ijol-ijolan sawise sampeyan wis ngrampungake tortoise sing tepat ing wektu.
  • [5] -Ngunakake kanggo ijol-ijolan sawise sampeyan wis ngrampungake penghancuran nggoleki.
  • Barang ing wani Teks ora bisa maneh dipikolehi saka sumber asline, utawa eksklusif kanggo acara iki.
  • Barang ing Italics duwe tingkat sing sithik, mbutuhake akeh gilingan, mbutuhake tugas sing angel, larang, utawa ora angel didol ing njaba acara iki.

Lore

Ing taun-taun pungkasan, njaluk saka kolektor lan sejarawan nyebabake mundhak-mundhak, penindikan misteri saka Kakaisaran allagan sing digawe kanggo ngrekam lan njaga rahasia. Sawetara nomer cilik saka artefak, unik kanggo jinis ilmu sing ana ing njero, wis narik minat saka eksentral─in tartamtu, moogles ekstra, sing dadi barang-barang dhewe kanggo ijol-ijolan “tomeston” sing ora teratur iki.